Baltimore Ravens
A jatek egyik fontos eleme nekem a csapatepites. Mivel mar nem nezek sokat igy ez eleg feloldalas dolog lett hisz csak azt latom nalunk mi kellene, de nem kovetem a tobbieket, piacot, szerzodeseket igy meg egy RSmith szintu jatekosrol sem tudtam ertelmezhetoen
2019-ben EDC-nek csillagos 5 adtam es visszamenoleg megmagyarazhato donteseket megtapsolva ugy nezett ki mint egy mesterterv. GR szerep nelkulisege de megis itt tartottak fizetesemelessel ( tudom most o a foellenseg, de fogunk meg ra szepen emlekezni ), Boyle szerzodese ami eloszor fejvakaros volt de kiderult hogy megsem ( ok mara mar nem jo mert a serulese utan nem ero es van masik olcsobban hiaba nem annyira jok ) es a lathato jo dontesek is. A penztelenseg miatt voltak korlatok de az ertheto volt. 2020 draftig.
Mikozben megertem hogy nem dobott ra mindent LJ-re de meg a fokozatossagban is elmaradt az O epitese. Az OL visszafejlodott, elkaposor nem volt soha es hiaba beszelunk ketto elso korrol mikor a max jatekidobol nagyon keveset voltak palyan serulesek miatt es ezek nem a szerencsetlen eset hanem ugy jottek. Sot amikor ertekke tettuk O jatekosokat mert el akartak menni azt sem az O-re koltottuk egyszer sem. 2019 alatt-utan mindenki SB windowrol beszel es "hisz" benne kiveve az egyetlen egyseg aki szamit JH-EDC, legalabbis a cselekedetekben. Egy masik borzalmas opcio hogy ennyire felreertekeltek a csapatreszek erejet, de vegeredmenyben 2 evig az OL volt ligaalja az elkaposor meg folyamatosan de iden mindent visz.
2 fo eset van most
1.) Megadjak LJ-nek a penzt es lehet kore epiteni ( arrol nem beszelek hogy nem epitek kore ) es ugyan a D kozel kesz de kevesebb penzbol ez hogy fog menni neki azt nem tudom de nem vagyok bizakodo.
2.) Elcsereljuk LJ-t ami szamomra jon az ismeretlenbe ugras. Van olyan QB akivel nagyobb potencial van? Ilyen meg biztos akad, de a kerdes folytatodik van olyan aki szinte biztos mint Luck...stb volt. Ilyenbol sok nincs az biztos, de a potencial magaban edeskeves hisz a liga tele van veluk csak nem a kezdoposzton. Amit kapunk LJ-ert kb tovabb utaljuk hogy fel tudjunk menni az elso valasztasok egyikeert es meg akkor is benne van hogy nem elado a cetli.
Tegyuk fel sikerul megszerezni es a csapat is jobb anyagi helyzetben van mint volt LJ idejovetelekor bar az O keret nem. Legyen meg meg az akarat hogy a rookie-val akarunk nyerni es koltenek az O-re hangsulyosan. Idaig is rogos az ut de innen a picit jobb alaphelyzetet elkezdi ronditani a folytatas. Ki lesz nalunk a mentora, ki lesz az a zseni OC aki hivni fog. JH egyikre sem alkalmas es nem latom hogy akar valaki jonni egy zsakutca allasba. GR-LJ egyuttallas szerencses volt, de mostanra mar kulon kellett volna valnia. Egy "Burrow" melle nem lesz a tehetsegehez tokeletesen parosithato "GR" aki osszesegeben nem kellendo.
Az elso esetnel sem vagyok bizakodo de egy oriasi kerdes ki lenne pipalva.Viszont a kerdes hogy bizok EDC-JH parosban osszesegeben hogy kipipaljuk a masodik esetet. Roviden: Nem
köszi, de rajtam marad a hályog, mert ez mégiscsak egy vad feltételezés, egy konteo. sérülést szimulálni egyedül nem tud, abban a csapatnak is benne kell lennie, ennél meg sokkal versenygőbbnek, egyenesebbnek tartom lj-t is és a csapatot is. bár a csapatban meginogtam egy kicsit az utóbbi időben.az én konteom, hogy lamar már az új szerződésében van, értsd megkapja a garantáltat, a ravens a zsák pickjét és a deal része, hogy a ravensért már ne töresse össze magát. így mindenkinek érdeke, hogy ne játsszon.Mint akinek lehullott a halyog a szemerol.
nagy a csönd, gyanús.
gedam
En meg meg mindig csak remenykedek hogy visszater. 😣
Bar egyre kevesbe. Ez a 'serules' egy strategia resze, es a Ravens-szel valo alku reszenek tekintettem tavaly. Iden mar ki kell terjesztenem nemtudomkire.
RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Az senkinek nem budos odaat, hogy nem volt ficama? Ficam = a csont vege amivel csatlakozik az izuletbe elhagyja az izuleti feszket ahova magatol nem kepes visszaugorni. Szalagok szakadnak, stb. Neki ettol csak MCL huzodasa lett, es osszenott a szemoldoke, 3 het kuka (eddig).
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
az én konteom, hogy lamar már az új szerződésében van, értsd megkapja a garantáltat, a ravens a zsák pickjét és a deal része, hogy a ravensért már ne töresse össze magát. így mindenkinek érdeke, hogy ne játsszon.Mint akinek lehullott a halyog a szemerol.
nagy a csönd, gyanús.
gedam
En meg meg mindig csak remenykedek hogy visszater. 😣
Bar egyre kevesbe. Ez a 'serules' egy strategia resze, es a Ravens-szel valo alku reszenek tekintettem tavaly. Iden mar ki kell terjesztenem nemtudomkire.
Azért egy ilyen kaliberű embernél, egy ilyen szerződést borzasztó nehéz titokban tartani, ennyivel az FA előtt, aláírva semmi nincs, a szó meg elszáll könnyen.az hát, azért sérültaz én konteom, hogy lamar már az új szerződésében van, értsd megkapja a garantáltat, a ravens a zsák pickjét és a deal része, hogy a ravensért már ne töresse össze magát. így mindenkinek érdeke, hogy ne játsszon.Szezon közben ha jól tudom, illegális a tárgyalás bármely formája egy másik csapattal.
nagy a csönd, gyanús.
gedam
KeyG
gedam
az hát, azért sérült. de persze ez csak egy konteo.az én konteom, hogy lamar már az új szerződésében van, értsd megkapja a garantáltat, a ravens a zsák pickjét és a deal része, hogy a ravensért már ne töresse össze magát. így mindenkinek érdeke, hogy ne játsszon.Szezon közben ha jól tudom, illegális a tárgyalás bármely formája egy másik csapattal.
nagy a csönd, gyanús.
gedam
KeyG
Szerkesztette: gedam
az én konteom, hogy lamar már az új szerződésében van, értsd megkapja a garantáltat, a ravens a zsák pickjét és a deal része, hogy a ravensért már ne töresse össze magát. így mindenkinek érdeke, hogy ne játsszon.Szezon közben ha jól tudom, illegális a tárgyalás bármely formája egy másik csapattal.
nagy a csönd, gyanús.
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
nagy a csönd, gyanús.
Ha mar...El fog menni, számomra Powers és Roquan Smith megtartása az első.
Akik jovore nem maradhatnak max kevesebb mint a feleert (vagy annyiert se): Nick Boyle, Marcus Peters pl. Boyle majd' 10 milla? Na ne viccelodjunk mar! Peters utolso eves fizuja 15.5 milla volt? Mar most need a cb (meg a wr) de akkorse...
Alljunk neki sporolni Lamarra, mert haborus inflacio van megafaszom.
RedFive
We are just the Ravens!
Akik jovore nem maradhatnak max kevesebb mint a feleert (vagy annyiert se): Nick Boyle, Marcus Peters pl. Boyle majd' 10 milla? Na ne viccelodjunk mar! Peters utolso eves fizuja 15.5 milla volt? Mar most need a cb (meg a wr) de akkorse...
Alljunk neki sporolni Lamarra, mert haborus inflacio van megafaszom.
Ravens QB Lamar Jackson (knee) was missing for this ninth straight practice. He’s not expected to play Saturday vs. Atlanta.
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) December 22, 2022
Tyler Huntley (right shoulder) was more active in practice today after being limited Wednesday. pic.twitter.com/uPWmCREdpk
0 hivatalos kommunikáció, Harbaugh megmondta hogy nem válaszol kérdésekre , Lamar meg kb eltűnt.
Huntley is limitált. A vàllàval van vmi.Ez mar kibebaszott rideg.Vajon akar e még Ravens mezben pályára lépni, lassan ez a kérdés.
Vajon akar e meg Lamar az alapszakaszban palyara lepni?
RedFive
KeyG
Ez mar kibebaszott rideg.Vajon akar e még Ravens mezben pályára lépni, lassan ez a kérdés.
RedFive
We are just the Ravens!
Oh no🥺. Now I’m gettin worried. https://t.co/BzEUlk3bx6
— Ingravenvids (@IngravenVids) December 21, 2022
FelelmetesActivate Bridges and Victor https://t.co/tbvKuLkO2x
— 𝙕𝙖𝙘𝙝🦦® (@NewEraZach) December 20, 2022
RedFive
Egy aki most jott egy aki nem bir vegig egy meccset fizikailag.
Ricard go route-n
Ez nem is bold inkabb varom: wr TD-t szerez
Nem bold, hogy tokonszurom magam ha JH megint agro lesz, addig amig szoros. Altalaban van kb 10yard elonyunk rugasnal, az agro es a faszomkodas johet amikor mar nincs mas.
= Szabo II Janos you know. 😒😀Nem tudom mit rinyáltok itt, hiszen Michael Thomas is csak practice squadba fér be, annyira jó a corps.Activate Bridges and Victor https://t.co/tbvKuLkO2x
RedFive
Willie Parker
Nem tudom mit rinyáltok itt, hiszen Michael Thomas is csak practice squadba fér be, annyira jó a corps.Activate Bridges and Victor https://t.co/tbvKuLkO2x
RedFive
Ravens touchdown catches this season by WRs by week:
— Bo Smolka (@bsmolka) December 20, 2022
Wk1 -- Duvernay 2, Bateman
Wk2 -- Bateman, Robinson
Wk3 -- Duvernay
Wk 4 --
Wk 5 --
Wk 6 --
Wk 7 --
Wk 8 --
Wk 9 --
Wk 10 --
Wk 11 --
Wk 12 --
Wk 13 --
Wk 14 --
Wk 15 --
Good Morning !! Damn it’s a nice ass day to fire Greg Roman😆 @Ravens pic.twitter.com/CGCUlG7QHf
— 𝙕𝙖𝙘𝙝🦦® (@NewEraZach) December 21, 2022
Activate Bridges and Victor https://t.co/tbvKuLkO2x
I spent way too long on this. Welcome back Sammy. #RavensFlock pic.twitter.com/Qgc07ajopx
— FIELDS (@EDCburner) December 21, 2022
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead