Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Lamar játèka kèrdèses holnap.
több mint 4 éve
Eddig direkt nem valaszoltam mert vartam hogy megjelenik egy ket ember es iderakja a velemenyet a Pats draftrol es azokon a sikeressegi ratajuk amit te edzok jatekoskepzesnek hivsz. Nem jottek hat nem jottek.Ha 1-2 játékos lenne azt mondanám , hogy beletaláltak. De ez sokkal több játékos ha megnézed a Pats keretét. A tendencia nem szerencse, hanem profi munka amit a Patsnél végeznek. JC Jackson top CB a posztján és egy nem draftolt játékos volt, évek alatt nevelték ki. Igaz ők is képesek mellé lőni főképp első körökben, Michel , Harry , de én itt az edzői képzést a kiválasztás után akartam kiemelni és nem azt , hol lettek kiválasztva.Még hozzáteszem az előzőhöz a Patriots O falát.Nem az a lenyeg hol lettek kivalasztva. Idonkent mindenki belenyul a joba. Ozzie Zeusz es Boze ( 3.-6. kor) bucsukent. EDC Powers, Bredeson, Phillips, Cleveland (4-4-3-3kor) es kb semmi. Ezek a hatso korosok projekt jatekosok es mindenki remenykedik hogy megtalalja a kovetkezo Yanda-t, addig is mint cserek hasznosak a csapatnak. Cleveland-et huzom Boze moge LG-be mint csere es ha nagyon jo lesz akkor remek es sok mindent tud az ember fia kezdeni a szituval, ha Cleveland-et kezdonek huzom akkor egy bedobom a busz ala ( mikozben rogton oriasi eselyt kap ) es nem feltetlenul az o hibaja ha nem teljesit, ketto az elvaras is mas lesz rogton. Fair? A Pats ezt tette? Nem, huzgaltak oket ahogy mindenki es ha valaki teljesit orulnek, ha nem azt fejlesztik es a rookie papirja utan egyszeru dontes hogy piaci alapon kell vagy sem de addigra mar latszik hogy kezdo vagy csere vagy kuka.
David Andrews C Undrafted FA
Shaq Mason Guard 4/131
Mike Onwenu Guard 6/182
Trent Brown OT 7/244 igaz 49ers
Isaiah Wynn OT 1/23
És ez egy elit O fal.
És kineveltek egy Joe Thuneyt 3/78 on , olyan Tyree Phillips helyen.
KeyG
A lenyeg hogy megvan a jo es utana lecserelem ha talalok olcsobb/ jobb megoldast, de nalunk jon a megoldas es jatszik ahogy jatszik.
Onwenu bejott es remek de Thuney azert ott volt es ha nem jon be vagy tobb ido kell akkor varialnak rajta. Trent B es Mason bevalt es mint a piacon levok kaptak meg a penzt es lehetoseget mert jok voltak, Andrews meg a szerencse adta lehetoseget megragadva jo jatekkal bekerult. Az elsokorost ne is emlitsuk. A Pats falabol 2 piaci alapu csak eredetileg sajat huzott jatekosok, 1 ugyanez csak masik csapat huzta es egy elsokoros egy meg rookie hatulrol, de Thuney is maradhatott volna ha a Pats 8 sajat draftolt rookie papirjan levobol egy sem jon be. Nalunk van az elsokoros, egy hatsokoros aki bejott, egy piaci alapu es a 2 posztot a rookie papiron levo hatsobb korosoknek KELL megoldani. Nekunk nem jott Onwenu, de nekik nem is Onwenu volt a megoldas. A szerencse ugy hozta hogy lehetett o a megoldas. Es itt kanyarodok vissza hogy teljes legyen a kep, ha a megoldas kell rogton akkor vagy piacrol vagy megadva a nagyobb eselyt es a draftrol minel hamarabb huzok.
De talan irtam mar ar-ertekaranyban O oldalon nalam RWagner a csapat legjobb huzasa, a D-nel Judon.
no
Mi képesek voltunk hátsó körökben jó D line játékosokat kinevelni , az utolsó ilyen Michael Pierce volt. Utóbbi években áldoztunk drafton az O falra nem jött be ez EDC és a kiválasztás utáni fejlesztés hiánya, ez az én véleményem.
KeyG
En ugyan sem errol sem a draftjukrol magarol nem fogok irni, de azert irok egy ilyet.
Ha csak Mason-ig megyek vissza 2015 es nem figyelve mikor mi kellett nekik es nekunk. Akkor ok huztak a draton 13 OL jatekost 2021( 1) es 7 van a keretben. Nekunk 12 OL-bol 5 van a keretben. Huztak belole rosszul es jol ahogy mi is elolrol-kozeprol es hatulrol is. Sot udfa-n sincs szegyenkezni valonk.
A kulonbseg hogy Andrewskiszoritotta a kezdot, nalunk Mekari pont ugy jatszott mint Skura. Ok elengedtek Thuney-t mert mazlijuk volt Onwenuval, mi elengedtuk Zeuszt es meg meg se probaltuk potolni. Mekari persze mindenre jo.
Kivancsi lettem volna hogy Onwenu hogy jatszik ha mondjak neki hogy kezdonek jottel. Lehet jol. Phillips nalunk egy hulladek es kezdonkent nezem mert az, de nem fair vele szemben de ez van.
Nem latok sokkal nagyobb bevalalasi aranyt naluk ettol lehet jobb munkat vegeznek. De az biztos hogy Beli papa nem huz hatulrol a kezdobe, kierdemelheti es orul mindenki ha sikerul. Cleveland nalunk kezdo LG-nek jott, Ertekeljuk. Egy nagy nulla ha nem jatszik. Fair vele szemben? Nem. A csapaterdekeit nezve meg a kutyat nem erdekli hogy mi fair es mi nem. Kaptunk egy 0 erteket ado kezdo LG-t. Lehet HOF lesz, de mivel mi most akarjuk a teljesitmenyt ezert most nulla, jovore lehet HOF ( jobb keson mint soha, de itt a keso azert hangsulyos )
több mint 4 éve
Szerintem Huntley jövőre versenyben lesz a kezdő QB posztért a Texansban.Meglehet. Bar egy 5.koros QB penze es Huntley alairasa kozt kb gombok lehetnek majd.www.profootballnetwork.com/2022-nfl-mock-draft-cummings-november/QB azért kell , mert se McSorley se Huntley nem lesz már itt jövőre a szerződés miatt. Szerintem elég lesz egyébként UDFA oda.
Ebben a korai mockban a Ravens:
1.kor: Nicholas Petit-Frere, OT, Ohio State, furge csavo, nagydarab, jo meretekkel, kurva jo labmunkaval, valszeg igen bejonne. Tetszene. Muszajpick. Mert most Ronnie Stanley jovo evi visszeteresere pont annyi zsetont lehet rakni mint az ideire.
Aztan sorban a tobbi.
A masodik kor LB nem jon be, ha legalabb egy EDGE LB hibrid lenne. Aztan Guard a 3.ban, majd a 4.kortol RB, DB, WR, QB ! mar elvesztette a fonalat a szerzo. EDGE koran kellene meg aztan johetne D falember is.
RedFive
KeyG
A regen latott merteku QB etvagytalansag annak malmara hajthatja a vizet aki felfedezni vel egy meg nem ertett zsenit meg egy ilyen visszafogott minoseget kepviselo osztalyban is mint a 2022-es. Akinek meg kell QB, annak nem szukseges iden vilagszarnak lennie, siman huszon kivul johet majd a harmadik qb pick is... Top klubok fognak felemelni iranyitokat varatlan magassagokba, lasd Steelers pusztan azzal, hogy az elso 10 valasztassal nem fog kimenni 5 QB, de az elso ket korben se... Lasd Mac Jones, aki egy korrekt qb es a posztjan otodikkent kihuzva kb a legteljesebb csapat elere kerulve siman elozi a Trevor, Zach, Trey, Justin negyest, amibol nekem csak annyi jott le eddig hogy a tehetseg konnyen utat tor maganak kb.mint hogy magnak se mindegy milyen talajba kerul.
RedFive
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Meglehet. Bar egy 5.koros QB penze es Huntley alairasa kozt kb gombok lehetnek majd.www.profootballnetwork.com/2022-nfl-mock-draft-cummings-november/QB azért kell , mert se McSorley se Huntley nem lesz már itt jövőre a szerződés miatt. Szerintem elég lesz egyébként UDFA oda.
1.kor: Nicholas Petit-Frere, OT, Ohio State, furge csavo, nagydarab, jo meretekkel, kurva jo labmunkaval, valszeg igen bejonne. Tetszene. Muszajpick. Mert most Ronnie Stanley jovo evi visszeteresere pont annyi zsetont lehet rakni mint az ideire.
Aztan sorban a tobbi.
A masodik kor LB nem jon be, ha legalabb egy EDGE LB hibrid lenne. Aztan Guard a 3.ban, majd a 4.kortol RB, DB, WR, QB ! mar elvesztette a fonalat a szerzo. EDGE koran kellene meg aztan johetne D falember is.
RedFive
KeyG
A regen latott merteku QB etvagytalansag annak malmara hajthatja a vizet aki felfedezni vel egy meg nem ertett zsenit meg egy ilyen visszafogott minoseget kepviselo osztalyban is mint a 2022-es. Akinek meg kell QB, annak nem szukseges iden vilagszarnak lennie, siman huszon kivul johet majd a harmadik qb pick is... Top klubok fognak felemelni iranyitokat varatlan magassagokba, lasd Steelers pusztan azzal, hogy az elso 10 valasztassal nem fog kimenni 5 QB, de az elso ket korben se... Lasd Mac Jones, aki egy korrekt qb es a posztjan otodikkent kihuzva kb a legteljesebb csapat elere kerulve siman elozi a Trevor, Zach, Trey, Justin negyest, amibol nekem csak annyi jott le eddig hogy a tehetseg konnyen utat tor maganak kb.mint hogy magnak se mindegy milyen talajba kerul.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
www.profootballnetwork.com/2022-nfl-mock-draft-cummings-november/QB azért kell , mert se McSorley se Huntley nem lesz már itt jövőre a szerződés miatt. Szerintem elég lesz egyébként UDFA oda.
Aztan sorban a tobbi.
RedFive
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
www.profootballnetwork.com/2022-nfl-mock-draft-cummings-november/Ebben a korai mockban a Ravens:
Aztan sorban a tobbi.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Ha 1-2 játékos lenne azt mondanám , hogy beletaláltak. De ez sokkal több játékos ha megnézed a Pats keretét. A tendencia nem szerencse, hanem profi munka amit a Patsnél végeznek. JC Jackson top CB a posztján és egy nem draftolt játékos volt, évek alatt nevelték ki. Igaz ők is képesek mellé lőni főképp első körökben, Michel , Harry , de én itt az edzői képzést a kiválasztás után akartam kiemelni és nem azt , hol lettek kiválasztva.Még hozzáteszem az előzőhöz a Patriots O falát.Nem az a lenyeg hol lettek kivalasztva. Idonkent mindenki belenyul a joba. Ozzie Zeusz es Boze ( 3.-6. kor) bucsukent. EDC Powers, Bredeson, Phillips, Cleveland (4-4-3-3kor) es kb semmi. Ezek a hatso korosok projekt jatekosok es mindenki remenykedik hogy megtalalja a kovetkezo Yanda-t, addig is mint cserek hasznosak a csapatnak. Cleveland-et huzom Boze moge LG-be mint csere es ha nagyon jo lesz akkor remek es sok mindent tud az ember fia kezdeni a szituval, ha Cleveland-et kezdonek huzom akkor egy bedobom a busz ala ( mikozben rogton oriasi eselyt kap ) es nem feltetlenul az o hibaja ha nem teljesit, ketto az elvaras is mas lesz rogton. Fair? A Pats ezt tette? Nem, huzgaltak oket ahogy mindenki es ha valaki teljesit orulnek, ha nem azt fejlesztik es a rookie papirja utan egyszeru dontes hogy piaci alapon kell vagy sem de addigra mar latszik hogy kezdo vagy csere vagy kuka.
Shaq Mason Guard 4/131
Mike Onwenu Guard 6/182
Isaiah Wynn OT 1/23
És ez egy elit O fal.
KeyG
A lenyeg hogy megvan a jo es utana lecserelem ha talalok olcsobb/ jobb megoldast, de nalunk jon a megoldas es jatszik ahogy jatszik.
Onwenu bejott es remek de Thuney azert ott volt es ha nem jon be vagy tobb ido kell akkor varialnak rajta. Trent B es Mason bevalt es mint a piacon levok kaptak meg a penzt es lehetoseget mert jok voltak, Andrews meg a szerencse adta lehetoseget megragadva jo jatekkal bekerult. Az elsokorost ne is emlitsuk. A Pats falabol 2 piaci alapu csak eredetileg sajat huzott jatekosok, 1 ugyanez csak masik csapat huzta es egy elsokoros egy meg rookie hatulrol, de Thuney is maradhatott volna ha a Pats 8 sajat draftolt rookie papirjan levobol egy sem jon be. Nalunk van az elsokoros, egy hatsokoros aki bejott, egy piaci alapu es a 2 posztot a rookie papiron levo hatsobb korosoknek KELL megoldani. Nekunk nem jott Onwenu, de nekik nem is Onwenu volt a megoldas. A szerencse ugy hozta hogy lehetett o a megoldas. Es itt kanyarodok vissza hogy teljes legyen a kep, ha a megoldas kell rogton akkor vagy piacrol vagy megadva a nagyobb eselyt es a draftrol minel hamarabb huzok.
De talan irtam mar ar-ertekaranyban O oldalon nalam RWagner a csapat legjobb huzasa, a D-nel Judon.
no
Mi képesek voltunk hátsó körökben jó D line játékosokat kinevelni , az utolsó ilyen Michael Pierce volt. Utóbbi években áldoztunk drafton az O falra nem jött be ez EDC és a kiválasztás utáni fejlesztés hiánya, ez az én véleményem.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
Lamar Jackson is back. pic.twitter.com/zZTFA33NMo
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) November 19, 2021
így köll a screent kibaszni oldalra, nem 4 lépés után. cover0 probléma megoldva.
több mint 4 éve
Már én is megakartam jegyezni korábban , hogy Judonból sem tudtuk kihozni a maximumot a séma miatt.ZSmith sokat fejlodott nalunk csak nem tudtuk megfizetni, mert mire felepult le is jart a papirja. Tipikus projekt csak rossz anyagi helyzetben voltunk. Guy nalunk mast jatszott es azt jol, de azert nem AD hogy taktikat valtsunk miatta. Judon meg egy kulon dolog, mert o szinte kezdetektol jo volt csak kisebb szereppel. Korulotte nem voltak emberek es igy a tobbiekhez kellett a semat igazitani, de o a semankban is remekul jatszott es az agresszivitasunknak a F7-ben az alapot adta. A semank viszont nem engedte neki a fantasztikus szamokat es azt is elkodositette a cov. es a semank miatti ketkedes. Tudtuk hogy jo, lattuk hogy jo, de nem tudtuk megfizetni megint. Egyenileg sokkal rosszabb de a semankra megfelelo Bowser-t tudtuk leigazolni.
Zadariusból sem például, de akár Lawrence Guyból sem.
Na mindegy, szerintem edzői munka terén vannak hiányosságok , nem látom fejlődni a játékosokat , pár embert leszámítva. Egy normális O line játékost nem tudunk kinevelni…..
A Safety poszt az amit felépítettünk hátsó körös prospectekből pofásra…
KeyG
Az OL-ra egyel elobb valaszoltam. Nagy elvaras ele rakjuk oket es nincsenek ra felkeszitve.
több mint 4 éve
Még hozzáteszem az előzőhöz a Patriots O falát.Nem az a lenyeg hol lettek kivalasztva. Idonkent mindenki belenyul a joba. Ozzie Zeusz es Boze ( 3.-6. kor) bucsukent. EDC Powers, Bredeson, Phillips, Cleveland (4-4-3-3kor) es kb semmi. Ezek a hatso korosok projekt jatekosok es mindenki remenykedik hogy megtalalja a kovetkezo Yanda-t, addig is mint cserek hasznosak a csapatnak. Cleveland-et huzom Boze moge LG-be mint csere es ha nagyon jo lesz akkor remek es sok mindent tud az ember fia kezdeni a szituval, ha Cleveland-et kezdonek huzom akkor egy bedobom a busz ala ( mikozben rogton oriasi eselyt kap ) es nem feltetlenul az o hibaja ha nem teljesit, ketto az elvaras is mas lesz rogton. Fair? A Pats ezt tette? Nem, huzgaltak oket ahogy mindenki es ha valaki teljesit orulnek, ha nem azt fejlesztik es a rookie papirja utan egyszeru dontes hogy piaci alapon kell vagy sem de addigra mar latszik hogy kezdo vagy csere vagy kuka.
Shaq Mason Guard 4/131
Mike Onwenu Guard 6/182
Isaiah Wynn OT 1/23
És ez egy elit O fal.
KeyG
több mint 4 éve
Nem garancia. Azert azt megjegyzem hogy 0 es pontosan 0 a ralatasom a draftra erkezokre es nem is erdekelnek. Feltettem egy kerdest es o lett a valasz. Ettol ha nem is jo eppen vagy valt be, akkor is a kerdes az marad hogy jobb-e mint Phillips ( aki mocsokszar ), jobb-e mint Skura ( aki mocsokszar). Egy kozepes rissz-rossz Powers nagyobb rahatassal van a csapatra mint egy ILB. Igy utolag Queen-t esetlegesen Phillipsel lehet egy lapon emlegetni. Ha az elsokoros OL nem jott volna be akkor rosszul merjuk fel az embereket, igy emelett meg az is elmondhato hogy meg a posztot se lottuk be jol. EDC ezert nem kap eleget pedig ezert nalam sargalapos figyelmeztetest kapna. Hozott egy jatekost akin meg sporolni se sporoltunk se penzben se cap-ben, ertektelenebb posztok koze tartozik, tehat egyertelmuen qva jo jatekot vartak tole azonnal. Hat azonnalra a valasz hogy ertekelhetetlen pocsek es ha udfa lett volna a keretben nem lenne. Ha probaljuk projektnek eladni akkor is jo jatekbol villamgyorsan a szuper fele kellene repulnie, de ugye nem. Ha meg projekt akkor jon a piros lap EDC-nek, mert ebben a penznelkuli es gyenge keretre elpazarolunk egy elsokort erre a Queen-re, amig LJ olcso az nalam kuka.De ha támadó falembert húzzunk az se garancia hogy beválik. Pont Ruiz akit te szeretèl volna pocsèkul játszik ebben a szezonban,úgy hogy ö se lett volna erösitès,így utólag. Èn csak a piacról hoznák falembert aki bevált, mert a draft lutri.Queen ki- es Bynesnak a helyere mozgatasa ota:P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.
.....
Kar volt azert az elso koros cetliert, de nna. Kapunk mar vissza vmi alamizsnat vegre.
RedFive
Ertem hogy te a pozitivumot akarod kivenni belole, de ugy hangzik mint amikor a siraly ellopja a szendvicsedet, es az elrugaszkodasnal uritett vegbele termeke egy pici resze a szadba kerul es megprobalod meggyozni magad hogy vegulis a szendvicsbol kaptal vissza.
no
Norbi180
Ettol drukkolok Queen-nek hogy legyen jo es ez nem az o hibaja, de ettol ez egy EDC Bust es sajnos Queen eddig amit letett az asztalra az is keves fuggetlenul a pick-tol es fizetesetol is.
A piacrol, cserelni, drafton felmenni es meg par aprosaggal lehetett volna a ket ev alatt fejleszteni a falat ha akarjuk. Nem akartuk, mert elhittuk hogy ki tudjuk oket termelni es foleg jobban mint WR-t ...stb. Ami akar lehet igaz csak nem jo a prioritas. A nagytetenyi kukoricaarust nem erdekli hogy milyen jo Rugokat termelunk ki, attol nem azt kell eroltetni hanem amire szuksegunk van.
Es sajnos idenre is leirtam hogy nem engednem el Zeuszt, mert ugyan jo lett a business erte, de nem voltam meggyozodve hogy potolva lesz (RW-t vartam legalabb). Nem lett. Megint gyengitettuk a csapatot es raadasul az OL poszton. Nemhogy megprobaltuk potolni es az vagy bejon vagy nem, hanem meg se probaltuk. A kerdes nem az lett hogy bejon-e a huzasunk hanem hogy mennyivel romlik a falunk. Es hozzatehetjuk hogy Mekari tiszteseges teljesitmenyt rakott le, de attol igaz.
több mint 4 éve
Még hozzáteszem az előzőhöz a Patriots O falát. David Andrews C Undrafted FA
Shaq Mason Guard 4/131
Mike Onwenu Guard 6/182
Isaiah Wynn OT 1/23
És ez egy elit O fal.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Már én is megakartam jegyezni korábban , hogy Judonból sem tudtuk kihozni a maximumot a séma miatt. Zadariusból sem például, de akár Lawrence Guyból sem.
Na mindegy, szerintem edzői munka terén vannak hiányosságok , nem látom fejlődni a játékosokat , pár embert leszámítva. Egy normális O line játékost nem tudunk kinevelni…..
A Safety poszt az amit felépítettünk hátsó körös prospectekből pofásra…
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
A baj, hogy piacrol, veteran, olcson csak futottak meg kategoria jut, egy Villanueva nem a ligaalja, de 80 OT bol kb a 60. Es penz az nem lesz...De ha támadó falembert húzzunk az se garancia hogy beválik. Pont Ruiz akit te szeretèl volna pocsèkul játszik ebben a szezonban,úgy hogy ö se lett volna erösitès,így utólag. Èn csak a piacról hoznák falembert aki bevált, mert a draft lutri.Queen ki- es Bynesnak a helyere mozgatasa ota:P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.
.....
Kar volt azert az elso koros cetliert, de nna. Kapunk mar vissza vmi alamizsnat vegre.
RedFive
Ertem hogy te a pozitivumot akarod kivenni belole, de ugy hangzik mint amikor a siraly ellopja a szendvicsedet, es az elrugaszkodasnal uritett vegbele termeke egy pici resze a szadba kerul es megprobalod meggyozni magad hogy vegulis a szendvicsbol kaptal vissza.
no
Norbi180
több mint 4 éve
De ha támadó falembert húzzunk az se garancia hogy beválik. Pont Ruiz akit te szeretèl volna pocsèkul játszik ebben a szezonban,úgy hogy ö se lett volna erösitès,így utólag. Èn csak a piacról hoznák falembert aki bevált, mert a draft lutri.Queen ki- es Bynesnak a helyere mozgatasa ota:P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.
.....
RedFive
no
több mint 4 éve
Lassuk a lehetseges visszateroket, Murray, Mekari, Boyle. Kozuluk Boyle a legsanszosabb.Lamar visszater vajon? Meg ha lenne elkapoja az se lenne hatrany 😀
Mekari meg 5 teljes meccset jatszott iden (a Bengals ellenin ugye leserult). Es ezalatt 5-0 a Ravensnek. Mekarit a palyara!!! ☺
RedFive
Ahogy nezem a maciknal is kulcsjatekosok DNP
több mint 4 éve
Lassuk a lehetseges visszateroket, Murray, Mekari, Boyle. Kozuluk Boyle a legsanszosabb.Mekari meg 5 teljes meccset jatszott iden (a Bengals ellenin ugye leserult). Es ezalatt 5-0 a Ravensnek. Mekarit a palyara!!! ☺
több mint 4 éve
Ertettem en es egyet is ertenenk csak az alamizsnaval nem es arra irtam. Igaz hosszan. Semmit nem kaptunk, sot elvett a csapattol az idehozatala. Az apro pozitivum helyett az oriasi negativumbol csak nagy negativumnal jarunk..Amugy, nem, nem erted. Az idezojelek kozt idezet van, nem en ujjongtam ossze azt a szoveget. Az en sommas iteletem az elpazarolt elso kor es az ahhoz kepest ez alamizsna volt ami kb ua.mint amit te irtal, csak a leutesszama gazdasagosabb. 😅Queen ki- es Bynesnak a helyere mozgatasa ota:P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.
.....
RedFive
no
RedFive
több mint 4 éve
Igen itt az erzelmek a hangsulyos. Kinek melyik okozta a legnagyobb fajdalmat. Nekem a Colts elleni.nekem ott az az élmény maradt meg, hogy szarul ment az o-nak és vhogy elvergődtünk a végén lőtávolba, de kimaradt. a pats egy kicsivel jobb volt azon a meccsen.Igen lemaradt, de nem en az ESPN gondolta ezt,Egyik sem, 2012.01.20 AFC főcsoport döntő a Patriots ellen utolsó másodperces Cundiff kihagyott mezőnygólra gondol.espn szerint a legfajobb veresege a csapatnak a Pats elleni volt.melyik pats elleni? a2014-es, vagyis 2015 januári? nekem azok a meccsek, amelyiken jól játszunk egyáltalán nem fájó kategória. azon a meccsen flacco az utolsó nagy meccsét játszotta és váratlanul jó volt az o. az inkább a kellemes csalódás kategória volt. a titans elleni kínlódás annál inkább.
Nektek?
Nekem a Colts elleni 5 mezonygolos
no
gedam
KeyG
no
gedam
több mint 4 éve
Amugy, nem, nem erted. Az idezojelek kozt idezet van, nem en ujjongtam ossze azt a szoveget. Az en sommas iteletem az elpazarolt elso kor es az ahhoz kepest ez alamizsna volt ami kb ua.mint amit te irtal, csak a leutesszama gazdasagosabb. 😅Queen ki- es Bynesnak a helyere mozgatasa ota:P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.
.....
RedFive
no
több mint 4 éve
gedam
6 478
nekem ott az az élmény maradt meg, hogy szarul ment az o-nak és vhogy elvergődtünk a végén lőtávolba, de kimaradt. a pats egy kicsivel jobb volt azon a meccsen.Igen lemaradt, de nem en az ESPN gondolta ezt,Egyik sem, 2012.01.20 AFC főcsoport döntő a Patriots ellen utolsó másodperces Cundiff kihagyott mezőnygólra gondol.espn szerint a legfajobb veresege a csapatnak a Pats elleni volt.melyik pats elleni? a2014-es, vagyis 2015 januári? nekem azok a meccsek, amelyiken jól játszunk egyáltalán nem fájó kategória. azon a meccsen flacco az utolsó nagy meccsét játszotta és váratlanul jó volt az o. az inkább a kellemes csalódás kategória volt. a titans elleni kínlódás annál inkább.
Nektek?
no
gedam
KeyG
no
több mint 4 éve
Ezt arra az esetre ha az egy szazalek jon be hogy ez egy kerdes volt. 😊összességében kijelenthető, hogy judon elengedése is nagy hiba volt.nem ertem h a "klasszikus" pass rusherek Martindale rendszereben miert szarok, ertem h atmozgatja oket, de amikor nyomast kell generalni akkor nem megy. mashol meg Judon is Ngakoue is sokkal jobb.
gedam
Morfil
Erre a mai nap talan eleg lenne hogy a 3-4 es a 4-3 7db DL jatekosat kivesezzuk minden szempontbol feladat-feleloseg futas-passz ellen es a nyomasrol, de biztos hogy nem en leszek mert idegrohamot kapnek hogy az OL-unk ennyire szar.
De beszelgettunk itt vagy a vasasnal Judon-Bud Dupree " ki a jobb" es majd meglatjuk felkialtassal valtunk el, mert a ket csapat filozofiaja, a ket jatek es az elvart feladat kozott oriasi kulonbsegek voltak. De ott sokat volt rola szo. Yannick-rol irtam tavaly hogy nalunk eletidegen szerepe volt, de nagyon pici befektetessel pici hasznot hozott. De irtam BW-rol is aki a DL felepitese miatt lenne fontos es hogy milyen szinten kilog a jatekbol de kihagyhatatlan a futas miatt. Marmaduke talan lecsereli mar jovore, de remelem hogy nem csak a penz miatt.
A maradek 99% ugye ez egy koltoi
több mint 4 éve
Queen ki- es Bynesnak a helyere mozgatasa ota:P Queen egyenileg orulhet, a szurkoloi orulhetnek. De mint csapat semmit nem kapunk vissza. A Will-re is hoztunk embert a 4.korben. Ettol fuggetlenul Queen nagyon fiatal es meg boven lehet HOF-re a liganak csak 1 koros projekt egy kb legertektelenebb poszton az hulyeseg es megmagyarazhatatlan. ES amikor a csapat vagy LJ szempontjabol nezem akkor a kivalasztasa egy buntetes, mert az elmaradt erosites kulon es extran faj.
.....
RedFive
több mint 4 éve
Igen lemaradt, de nem en az ESPN gondolta ezt,Egyik sem, 2012.01.20 AFC főcsoport döntő a Patriots ellen utolsó másodperces Cundiff kihagyott mezőnygólra gondol.espn szerint a legfajobb veresege a csapatnak a Pats elleni volt.melyik pats elleni? a2014-es, vagyis 2015 januári? nekem azok a meccsek, amelyiken jól játszunk egyáltalán nem fájó kategória. azon a meccsen flacco az utolsó nagy meccsét játszotta és váratlanul jó volt az o. az inkább a kellemes csalódás kategória volt. a titans elleni kínlódás annál inkább.
Nektek?
no
gedam
KeyG
több mint 4 éve
összességében kijelenthető, hogy judon elengedése is nagy hiba volt.nem ertem h a "klasszikus" pass rusherek Martindale rendszereben miert szarok, ertem h atmozgatja oket, de amikor nyomast kell generalni akkor nem megy. mashol meg Judon is Ngakoue is sokkal jobb.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead