Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
1 Az egész szenvedésetek abból következik, hogy be akarjátok bizonyítani Lámáról, hogy tud passzolni is. Márpedig ebben a környezetben konzisztensen nem tud. Ha ugyanazt játszanátok, mint az előző években, ugyanúgy dominálnatok az alaszakaszt, csak aztán jönne a rájátszás, oda meg az kevés. Gordiuszi csomó, vágja el, aki tudja.Részemről a válasz:
2 Katasztrofálisan szar a vedelmetek. De olyan igazi mocsokszar, ez mégsem téma. Miért nem?
3 Greg Roman kikapart titeket a szarból és értelmet adott Láma játékának. Szerintem nem sok OC tudta volna ennyire adaptálni ezt a stílust. Ehhez képest most ő a főbűnös. Nem értem!
Szokol
mert az offense már tudott működni korábban, a D meg bár jó volt, de folyamatosan koptak ki onnan az emberek (Mosley, Zadarius, Judon, idén sérülés miatt peters).
Részemről elfogadtam hogy az offensben van a jövő LJ miatt (bár oldschool ravens rajongóként nem egyszerű), de ha már azt erősítjük akkor erősödjön és ne leromoljon arra a szintre amit az elsorvadt D hoz.
(mellesleg a miami a yardjai 1/3át 2 playből hozta, azt leszámítva nagyjából tartották ami elvárható HA az O működik...)
több mint 4 éve
Számomra a csalódás az hogy hiába is lesz rájátszás ha nem lesz Super Bowl győzelem. Emlékeztet az elmúlt 4 év Seattle + New Orleans-a. Hiába a folyamatos rájátszás ott mindig van 2-3 erősebb csapat aki ellen már megáll a tudomány náluk is.
több mint 4 éve
1 Az egész szenvedésetek abból következik, hogy be akarjátok bizonyítani Lámáról, hogy tud passzolni is. Márpedig ebben a környezetben konzisztensen nem tud. Ha ugyanazt játszanátok, mint az előző években, ugyanúgy dominálnatok az alaszakaszt, csak aztán jönne a rájátszás, oda meg az kevés. Gordiuszi csomó, vágja el, aki tudja.2 Katasztrofálisan szar a vedelmetek. De olyan igazi mocsokszar, ez mégsem téma. Miért nem?
3 Greg Roman kikapart titeket a szarból és értelmet adott Láma játékának. Szerintem nem sok OC tudta volna ennyire adaptálni ezt a stílust. Ehhez képest most ő a főbűnös. Nem értem!
több mint 4 éve
Ha GR-rol arrol beszelgetunk most ugy tunik, hogy arrol beszelunk hogy a jatek alapjait nem erti.Én nem tudom, hogy mi van a levegőben, mi lehet ennek az eredménynek az oka (ami igazából nem most jelentkezett először, csak most nagyon markáns volt).
Otthon egy nem NFL kulturaban felnott emberke megmondja a valaszt es egy edzo nem. Nem erzitek hogy lehet hogy mas van a levegoben.
Behivja a jatekot GR LJ-nek, LJ behivja a jatekot a tobbieknek es nem allnak fel jol es jon a lakberendezos manualis jatek es LJ felallitja a sakktablat. Mindegy mi a hivas, de vagy nem tudjak mi a jatek vagy nem hallotak mi lett bekerve. Megint nekem gyanus mi a baj es abszolut nem ertem hogy lehet GR hibaja ez is. Kiveve ha igy nez ki a dolog:
- mi legyen..mi legyen, ahh screen ahh nem mert remenytelenek vagyunk benne ..khm. "I" RIGHT 33 ES NEZD AZ ORAT
vagy bemondja es a palyan tortenik ez
LJ: "I" right 28, twins split
Murray: Yea' 'm right. You? What's th' play?
LJ: What?!? you get the ball and run outside T.
HBrown: Hey, 'm right too, the twins splitting?
Bate: Yeah, terrible business with the towers!
Murray: Ahh, you said "I"right 28. Goody, I likey
OL men amongst them: -What he said? -Does it matter? Could you do it if you heard it?- No need to be personal.-Sorry. -Don't be, Do we at least know the playside? - No, let's try it left.
SHIT the clock
no
Én azt gondolom józan paraszti ésszel, hogy GR az OC. Tehát ő a felelős a csapat támadójátékáért. Ő a "top menedzser az offense nevű vállalkozásban" Baltimoreban.
Ha a játékosai nem értik a playbookot, vagy lusták megtanulni annak nem hétfőn, a pályán kellene kiderülnie.
Volt egy training camp. ott nem derült ki?
Volt pre season. ott nem derült ki?
volt nyolc meccsünk ezelőtt, meg közte edzések egész héten. Ott nem derült ki?
Roman hol a fenébe volt ha ez a probléma? Miértnem ütötte az asztalt, hogy a 3 top elkapónk együttes IQ-ja nem éri el az átlagot (ez mondjuk nekem elég valószínűtlen), és mindenképpen igazoljunk le WR-t.
Más hibánál ugyan ezt végig lehet vezetni. Lehet, hogy nem KÖZVETLENÜL ő a hibás, de ő felel azért, hogy ez rendben legyen és nem a 10. héten kellene erre rácsodálkoznia.
Mellesleg én inkább azt látom, hogy nem képes menet közben adaptálódni, ráadásul sokszor az alap elképzelés sem túl kreatív és nem látni, hogy az ellenfélből felkészültek volna és a gyengeségeikre lenne felhúzva az adott gameplan.
Aztán mikor ég a ház akkor eldobjuk amivel készültünk és muszájból váltunk és eddig ezekkel nyertük meg többször is a meccset. Kevesebb volt az mint amikor az eredeti gameplane jelentett győzelmet.
Nálam ez nagy részt Roman-ra mutat.
Más részt persze elfogadom, hogy a szar fal miatt limitált az eszköz készlet (hozzá teszem erre neki kell valamit kifőzni abból ami van), de egy teljes falat így novemberben nem lehet felhúzni. Így az egyetlen érdemi változást abban látom, hogy akkor nézzünk körül van-e aki erre tud egy alkalmasabb receptet.
Ez tud hozni "instant" változást (nem feltétlenül kardinálisat de talán elegendőt).
Írtad, hogy nem kell kapkodni, de közben meg de - mert Jackson ilyen szintű elhasználásával a tűzzel játszunk:
1) elfogy a kezdő lendülete fizikálisan, elhasználódik (rosszabb esetben egy sérülés, ami ugye bármelyik QB-t fenyegeti de ha valaki a yardok 70-80%-át hozza akkor nagyobb esélye van erre is)
2) elfogyhat a kezdő lendülete mentálisan is - a csapatba vetett lojalitás hamar kihal ha nem kap segítséget és bár ettől azért ordas messze vagyunk de nem szeretnék egy saját Watsont-t aki eljut oda, hogy inkább menekülne innen bármi áron mint, hogy játszin (mondom, ettől messze vagyunk, de attól még egy 20as éveiben járó lelkes srác ambícióit és motivációját könnyű letörni ha azt látja hogy több éve hiába küzd.
Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
Ha GR-rol arrol beszelgetunk most ugy tunik, hogy arrol beszelunk hogy a jatek alapjait nem erti. Otthon egy nem NFL kulturaban felnott emberke megmondja a valaszt es egy edzo nem. Nem erzitek hogy lehet hogy mas van a levegoben.
Behivja a jatekot GR LJ-nek, LJ behivja a jatekot a tobbieknek es nem allnak fel jol es jon a lakberendezos manualis jatek es LJ felallitja a sakktablat. Mindegy mi a hivas, de vagy nem tudjak mi a jatek vagy nem hallotak mi lett bekerve. Megint nekem gyanus mi a baj es abszolut nem ertem hogy lehet GR hibaja ez is. Kiveve ha igy nez ki a dolog:
- mi legyen..mi legyen, ahh screen ahh nem mert remenytelenek vagyunk benne ..khm. "I" RIGHT 33 ES NEZD AZ ORAT
vagy bemondja es a palyan tortenik ez
LJ: "I" right 28, twins split
Murray: Yea' 'm right. You? What's th' play?
LJ: What?!? you get the ball and run outside T.
HBrown: Hey, 'm right too, the twins splitting?
Bate: Yeah, terrible business with the towers!
Murray: Ahh, you said "I"right 28. Goody, I likey
OL men amongst them: -What he said? -Does it matter? Could you do it if you heard it?- No need to be personal.-Sorry. -Don't be, Do we at least know the playside? - No, let's try it left.
SHIT the clock
több mint 4 éve
Szerintem nagyon kifejlesztve se van itt , ha megnézed itt alapvető gondok vannak a támadóidőben való felállással is , ezek Roman hibái. Kár mentegetni.Normális OC ellen ez öngyilkosság, legkésőbb félidőben szétszedik. Ezzel egy-egy meccsen elő lehet jönni, de általános ellenszer nem lesz belőle.azért az látszik, hogy nem lamar ragad be ezekbe a meccsekbe, hanem a hc és az oc. egyszerűen nem válaszolnak a pályán történtekre vagy nem tudnak. roman teljesen lefagyott, ugyanazt próbálta meg többször, ami nem működött. és itt jön be harbaugh: negyedik negyed elején írtam, hogy át kéne térni hurry-up-ra és lekapcsolni a dagadtat a fülesről. nézzük meg mi lesz. nem volt mit veszteni. olyan szintű a brain fart ezeken a meccseken, hogy elképesztő.
psychocska
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
Normális OC ellen ez öngyilkosság, legkésőbb félidőben szétszedik. Ezzel egy-egy meccsen elő lehet jönni, de általános ellenszer nem lesz belőle.azért az látszik, hogy nem lamar ragad be ezekbe a meccsekbe, hanem a hc és az oc. egyszerűen nem válaszolnak a pályán történtekre vagy nem tudnak. roman teljesen lefagyott, ugyanazt próbálta meg többször, ami nem működött. és itt jön be harbaugh: negyedik negyed elején írtam, hogy át kéne térni hurry-up-ra és lekapcsolni a dagadtat a fülesről. nézzük meg mi lesz. nem volt mit veszteni. olyan szintű a brain fart ezeken a meccseken, hogy elképesztő.
psychocska
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
lucio
329
Este néztem meg, még csak fel sem vontam a szemöldököm. Magamban lerendeztem, hogy a keretünk kb. 50% körüli mérlegre jó. Minden más csak mentalitás (no, nem a hajnali meccsen), szerencse, LJ varázslat, mittomén. Rövid hét volt, idegenben voltunk, szar csapat az ellen, tehát nem készülünk fel normálisan (a'la Lions elleni meccs). Ha lehetett volna, csak a mezünk van kinn a pályán, mindenki, az edzők is a tengerparton. Ez egy ilyen játéktudású csapatnál, mint a jelenlegi Ravens, ezt eredményezi, amit láttunk. Vicces, de másodikak voltunk a meccs előtt az AFC-ben- de kb. senkit nem tudnék mondani, aki ellen húha de esélyesek lennénk a következő meccseken. De: legalább izgalmas meccseket láthatunk, inkább a drafton meg a free agencyn bosszankodjunk majd, ne a hajnalin, amikor adunk LJ-nek egy megadealt, és fal helyett hozunk egy cutolt WR-t, meg draftolunk egy S-t és egy RB-et.
több mint 4 éve
Normális OC ellen ez öngyilkosság, legkésőbb félidőben szétszedik. Ezzel egy-egy meccsen elő lehet jönni, de általános ellenszer nem lesz belőle.
több mint 4 éve
gedam
6 478
most ez a legújabb “ellenszere” a játékunknak, nyilván továbblendülünk majd ezen is. mondjuk ha bejutunk a playoffban és ott történik meg ez velünk, akkor lett volna igazi égés. köszönjük meg floresnek a tanítást és tegyünk ellene:Not sure I've ever seen anything like it in the NFL.
— Josh Cohen (@JCohen_NFL) November 12, 2021
MIA showed cover 0, presnap, 40 times vs BAL. Forty! pic.twitter.com/pPMZfZRAzu
több mint 4 éve
Amugy en nem vedeni akarok senkit, csak ugy jon le es tudom, de nem szeretem mikor atugorjuk a legnagyobb problemat. 1.) El lehet kuldeni vagyis nem adni papirt LJ-nek. Meg is lehet magyarazni es sok ok teljesen valos, de emogott a fal mogott ki lenne jobb. Egy par ember max aki egy vagyonba kerulne es tobbet veszitenenk mint nyernenk az aruk miatt.
2.) GR. Legyen, szinten zenesz es en is azt mondom hogy ahogy nem a futasbol akarunk megelni hanem a passzbol akkor hozni kell egy olyan szakit. De akarki tudna varazsolni ezzel a fallal ugy hogy passzra tamaszkodnank? Azonnal leigazolni.
3.) Lehet a fal kivalo csak buktatni akarnak, akkor legyen meg az akaratuk.
Nalam egyik sem a megoldas, latjuk folyamatosan es ma is igy volt, ahogy meg volt vedve eljutatta a labdat akihez akarja LJ. Ergo meg kell vedeni. Erre volt ket evunk hogy megtegyuk es kideruljon hogy LJ alkalmas e es adjunk e neki papirt, GR arra is alkalmas vagy mar ebben a pontban adja at a stafetat. Nem tettuk meg. Most egyszerre jonnek majd ezek a kerdesek es ebbol GR a legkevesbbe erdekes mert a legkonnyebben cserelheto, de LJ mar nem es mivel ugyis alairunk vele mert kb az egyik legszorakoztatobb jatekos ( es ez bizony neha fontosabb mint hogy a legjobb-e ), akkor mar nem kellene ala tenni mindent? De azert kiprobalni se lett volna rossz.
Szenvedunk egy rissz-rossz fal mogott de persze mindenki beleteszi a hibait a rendszerbe, de nalam a fal a legnagyobb problema. Elsopro modon.
Soha nem fogom elfogadni EDC-nek hogy fontosabb volt ezen kritikus idoszakban egy Queen-Dobbins-Hurst ( elkuldese ) kihagyhatatlannak tunt es joval a fal elott volt. Ertem sporoltunk 8-10 m-t/ ev, de sporolhattunk volna sok helyen. Es kijelentheto hogy vannak villanasaik, de kozel de kozel sincsenek hozza hogy megertek a bizalmat. Dobbins eseteben a serules is beleszolt, de akkor is kijelentheto hogy ertektelenek lettek a keteves elszamolasnal. Es utoljara irom le hogy lehet hogy 2 HOF playarol fogunk beszelni majd es drukkolok nekik, de LJ rookie eveit soha senki semmilyen formaban nem tudja visszaadni.
több mint 4 éve
Sajnálatos, hogy nem a trade dl előtt jött ez a meccs, akkor talán nagyobb energiát fektetünk a keret kozmetikázásába.Nincs penz es nem kapkodni kell a jelenben egy pici javulasert. Kell rendes toket rakolteni, mert addig ahogy esik ugy puffan fogunk jatszani. Ez mindegy mikor jon mert az egy edzessel, a lenezessel, rossz kivitelezessel fogjak megmagyarazni es van is benne igazsag. De oszinten a barnak-vasas ellen ahol minoseg is van ott mit fog csinalni ez a fal. Imadkozik mindenki es hatha sokszor fent akadnak. Vagy futunk es nem hagyjuk hogy egyertelmu passzszitu legyen, ami nehez. De nincs itt trgedia es egy csapat akinek szamit az eredmeny az nem fog ilyen kockaztatosan jatszani, mert akar szarra is bunthettetuk volna. Ma nem ment, de legkozelebb ki tudja. A fal is kifoghat jo napot
a maradék FA-k között nincs olyan aki javítana az összképen? Azért a falban és a db sorban nincs olyan magasan a léc (főleg ha most még Young is kiesik).
Decastro? Okung? Wagner?
Atkins?
Bell helyett esetleg Gurley?
Snagal
Harmadikra én egy slantre emlékszem, azt el is kapta Bateman. Aikman is folyamatosan mutatta a közvetítésben, hogy az LB sor mögötti üres területeket nem játszottuk be.Hiszek neki, bar odatekertem csak a jatekokra es nem neztem ok miket beszelnek, de cov 0 ellen nem az ures terulet megtalalasa a kihivas, hanem az ido.
psychocska
1. Odaernek e annyi ido alatt mint a nyomas LJ-hez. 2. utolag mikor mar tudjak hogy ment a nyomas akkor ok, de amikor hatralepnek a vedok akkor nagyon veszelyes tud lenni (Darnold Ghostjaira emlekez vissza) es ilyenkor is mukodik a nyomas mert olvassak a falat. Igy esely marad a 0 utemes passz az meg nem LJ es az elkapoink erossege. Hibazott is bele mindenki.
több mint 4 éve
Harmadikra én egy slantre emlékszem, azt el is kapta Bateman. Aikman is folyamatosan mutatta a közvetítésben, hogy az LB sor mögötti üres területeket nem játszottuk be.
több mint 4 éve
Vegigneztem az utolso kivetelevel ahol mar vanillaban nyomtak. Semmi ujat nem lattam.
Nem ertelek benneteket sem, probalta a screen-t, de szarok benne az elkapok. Probalta a quick slant-et volt hogy bejott volt hogy nem. Probaltuk a gyors dobasokat es nem segittek az elkapok es LJ-nek se a legjobb meccse volt.
De konyorgom ha mi ugy akarunk nyerni hogy 1s dobasokbol akarunk haladni akkor bizony megint EDC-t vennem elo, mert akkor ugyan a falat nem rontotta el mert mindegy milyen szarok, de akkor elkapok kellenek es ebbe a kategoriaba akkor nem tartozik bele Duve, Proche, nem kell speedster szoval Brown se kellene. Felesleges Boyle, Ricard mert akkor nem eri meg egy 4m FB hogy segitsen a futasnak stb.
2019 egy jobb csapatot egy jobban kivitelezett cov 0 beletapostunk a foldbe mert ha a fal tudna futasnak blokkolni akkor a harmadik esetben mar felejthetnek is el.
Termeszetesen szarul nezett ki es szegyen az egesz tarsasag. Es a harmadik es hosszuknal ok nem tudtunk vele mit kezdeni.
De hogy ertsetek mirol beszelek. Nem kellene eljutni oda de sima jatekoknal halottak voltunk a mert gyengek voltunk sima 4emberes ellen is es konnyeden odajutott a garda hogy harmadik es hosszu.
Boyle-t hianyolom egy ideje bar foleg inkabb csak remenykedem hogy csucsformaban jon vissza es dominans lesz mint volt es hogy nagy hatasa lesz.
De itt ezen a meccsen kijelentem hogy oriasi segitseg lett volna es vele nyertunk volna.
Amugy a kover diszno parades fejese miatt erdemes volt megnezni ( attekerni )
több mint 4 éve
Sajnálatos, hogy nem a trade dl előtt jött ez a meccs, akkor talán nagyobb energiát fektetünk a keret kozmetikázásába.a maradék FA-k között nincs olyan aki javítana az összképen? Azért a falban és a db sorban nincs olyan magasan a léc (főleg ha most még Young is kiesik).
Decastro? Okung? Wagner?
Atkins?
Bell helyett esetleg Gurley?
több mint 4 éve
Azt nem értem, hogy mi a szarért hívogattuk a mélységi passz playeket, amikor láthatóan semmi közünk nem volt a blitz elleni védekezéshez. Ez az O fal nem a 2 évvel ezelőtti, az edzőknek ez nem tűnik fel? Áll ott Lamar és várja, hogy kialakuljanak az útvonalak, miközben a fél védelem az arcában van.Nem tudok magyarázatot adni, egyszerűen amit Romannel műveltek ahogy a közvetítésbe is elhangzott az "megaláztatás".
És egész meccsen ez ment, 0 adjustment. Ez a meccs teljes edzői vakságon ment el, Harbs el is mondta, hogy ő a hibás, rajta ment el. Nyilván nem foghatja Romanre nyilvánosan, de ezután a meccs után biztos, hogy megkapja a magáét.
Ott voltak a területek LB sor mögött végig, sima slantekkel kellett volna őket büntetni.
psychocska
Egyébként Maddenbe ilyen blitz ellen én is slanteket hívok többnyire. 😀
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Valamilyen szinten egyetértek, de a Ravens nem az a franchise aki kirúg embereket könnyen.Roman nak már itt sem kellene lennie,már règ ki kellett volna rúgni,de nem harbough cimborája ,ès ezèrt maradthatot. Nem vèletlenül nem vittèk el fö edzönek. Mindenhol megbukott,itt is .ami még feltünő, hogy milyen kibaszott lassan állunk fel. állandóan kapkodásba torkollik a játék elindítása, főleg harmadik és akármiknél. lamar még 6 másodperceknél is ott bábozik az emberekkel, te álljál ide, te álljál oda. már lehet látni, hogy szar lesz.Ezt nem lehet a O falra kenni, viszont Romanre igen.
gedam
Nem Roman alá kell passing game coordinator, Romannek kellene lennie egy running game coordinatornak egy OC alatt.
KeyG
Norbi180
Marc Trestman volt az egyetlen az emlékeimbe akinek 1 év után megköszönték a munkáját, hát az volt az igazán szánalmas ami akkor történt egy Kubiak Offense után.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Roman nak már itt sem kellene lennie,már règ ki kellett volna rúgni,de nem harbough cimborája ,ès ezèrt maradthatot. Nem vèletlenül nem vittèk el fö edzönek. Mindenhol megbukott,itt is .ami még feltünő, hogy milyen kibaszott lassan állunk fel. állandóan kapkodásba torkollik a játék elindítása, főleg harmadik és akármiknél. lamar még 6 másodperceknél is ott bábozik az emberekkel, te álljál ide, te álljál oda. már lehet látni, hogy szar lesz.Ezt nem lehet a O falra kenni, viszont Romanre igen.
gedam
Nem Roman alá kell passing game coordinator, Romannek kellene lennie egy running game coordinatornak egy OC alatt.
KeyG
több mint 4 éve
ami még feltünő, hogy milyen kibaszott lassan állunk fel. állandóan kapkodásba torkollik a játék elindítása, főleg harmadik és akármiknél. lamar még 6 másodperceknél is ott bábozik az emberekkel, te álljál ide, te álljál oda. már lehet látni, hogy szar lesz.Ezt nem lehet a O falra kenni, viszont Romanre igen.
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
ami még feltünő, hogy milyen kibaszott lassan állunk fel. állandóan kapkodásba torkollik a játék elindítása, főleg harmadik és akármiknél. lamar még 6 másodperceknél is ott bábozik az emberekkel, te álljál ide, te álljál oda. már lehet látni, hogy szar lesz.
több mint 4 éve
Este megnezem a tobbit es meglatomRövid leszek, nem az eleje a lényeg annak ami történt.Ugye nem arrol beszelunk kinyert ma.Leirtam ev elejen hogy a fal nem lett megoldva hogy en GR helyeben felallnek mert ugyis rajta lesz elverve a por.no.
A fal miatt nem tudunk erobol futni.
Passzszituban 4 emberes nyomas eleg hatasos ellenunk ( azert ez fejlodott tavalyhoz kepest, ami kb semmit nem jelent )
Blitz ellen oriasi szazalekban kikap a fal.
Le kellene lassitani a nyomast amit nem egyertelmu jatekoknal LJ csak hogy a palyan van megteszi mert az edgeknek tartani kell a szelt, egyertelmu passznal johetnenek az ezen a meccsen is behivott jatekok de nem tud blokkolni aki el tud kapni, aki tud blokkolni az nem fenyegetes elkaponak. Oriasi personnel problema. ( Termeszetesen tud blokkolni Andrews es a tobbiek is, de nem lehet erre drive-okat es foleg playbookot irni, ahogy Ricard is el tud kapni de szinten zenesz.)
De a fal jatekosait sem akarom hibaztatni mert nem sztarokat hoztunk egy vagyonert akik befuccsoltak. Hatso koros, projekt, cserejatekosok szintjen mozognak. A kezdo falunk annyit kap mint egy elit LT egyedul. Zeitler a legjobb kozuluk es erdekesen o penzbe kerul de o is aranyos a ligaban elhelyezett meroszalagon.
Ebbol a csapatbol kiveve LJ es berakva egy pocketQB aki valoszinuleg az IR-en csucsulne vagy 2019-es pats es TB12 videokat nezne hogy kell osszegornyedve feladni magat serules nelkul.
A jatek kedveert ugy megneznek egy igazi tamadogurut mit muvelne ezzel a fallal? Hirtelen nem kapnanak ki egy az egyben? Akkor azonnal elkuldeni barkit aki ezt elerne az elmenetelevel.
De leirtam ezt is joparszor hogy lehet Queen lesz a valaha volt legjobb jatekosa a liganak mikor visszavonul es mondhatom ugyanezt Dobbins, Harrison, es sorolhatnam a neveket, de akar Bateman, Watkins-rol is pedig ok jobban kellenek hogy nem lehetnenek elorebb a fal rendbetetelenel.
Elhiszem hogy jovore OL-t hozunk elsore ( bar mar felkinaltak ezt egy CB-ert, ugye ), de ki lesz meglepodve ha Boze-t elengedjuk ( pedig o az egyik oka hogy nem uraljuk az A gap-et, de meg mindig kiemelkedik a mocsarbol ) ha tobbet ker mint a szotyi koze keveredett apronal.
Iden meg megyunk tovabb elore es semmi tragedia nem tortent meg csak ki kell javitani ezt a botlast. De amikor egy futoversenyre egymassal osszekottot cipofuzokkel indulunk el akkor ne panaszkodjunk a botlasokert. Abszolut tulteljesitunk. Ev elott azt hittuk hogy nagyon le leszunk maradva az elejetol es annyira nem. Az apro bibi a maximalistaknak hogy nem mi javultunk hanem ok romlottak.
no
A szarabb O Line nyert ma.
KeyG
3 tamado drive-ot neztem vegig es abbol barmelyikbol lehetett volna pont akar TD, mert nem ok oltek meg a jatekot hanem mi.
A mi szar OL-kel is tudtunk nyerni 6 meccset es inkabb vagyunk/voltunk az AFC elen veluk. Vagyis inkabb ellenukre.
Az elmult 1.2 meccsen ( odaig meg emlkeszem ) barmelyik egyertelmu passzszitunal gyakorlatilag kikap a fal. Neha megoldjuk neha nem. A Vikings ellen minden osszejott ellenunk, de nem meccsekrol beszelunk hanem arrol hogy akar nyerni a csapat. A KC beteges de latod hogy akarnak nyerni..stb. Mindenhol megvannak a hibak is ahol kikaphatnak, de nalunk nem latni mert egyikre sem kepes a fal se futasra se passzra. Mi LJ-vel jol jartunk mert erre a grundfocira nem talalhatnank jobb QB-t. Es igen fogunk meg nyerni ezzel az OL-el is es remelem Mekari ( bameg egy udfa G-tol kell varni a megvaltast, mert egesz jol jatszott ) visszater.
Tegnap az elso 3 driveban LJ-t egyszer elo tudnam venni hogy hibazott, GR nem ( lehetne jobb de ott voltak a jatekok minden passznal ) hibazott, a hivasok jok voltak es megoldhatoak, ok az elkapok nem blokkolnak jol de azert hiaba fontos itt attol nem az a legfontosabb keres felejuk es tettek a dolgukat. A futok nem hibaztak blokknal, elkapasnal, futasnal ( egyszer Freeman elfaradt es elesett magaban de pont megusztuk ), Ricard aki ez ido alatt ki se lett rugva, sot jol jatszotta a FB szerepet, de passznal o nem ertekes. A fal szinte 50%-ban veszit ha futasrol van szo ha passzrol sokkal rosszabb. De hangsulyozom hogy egyertelmu passzszitut nem tudnak megoldani (ott mar nem segit LJ labanak a fenyegetese) csak borzaszto szazalekban es ha blitzelnek akkor meg romlik a hatekonysag. Es nem a tiszta cov0-bol erkezo blokkolatlan vedo a baj, hanem hogy egy az egyben kikapnak es oten negyet nem birnak kordaban tartani. Persze ha tudnanak a futasnak jobban blokkolni akkor nem kellene sokszor passzblokkolniuk. Az elso 3 tamado es 2 D driveban nem voltunk gondban es egy Benny Hill show kivetelevel mindenki jol dolgozott. Kiveve az OL. Ha nyertunk volna akkor is igy lenne, de ez mar a 2. ev amikor total csod a tarsasag. Es ettol es ennek ellenere eleg sok meccset nyertunk, de nem fogunk tudni lepni a kovetkezo fokra.
Ertem hogy Duve-bol nem tudunk AJ Brown-t kepezni soha, es Phillips-bol konnyebben tudunk legalabb egy brownfele imbolygo mozgasu akadalyt kepezni. Legalabbis igy allunk hozza, de egy szolid fal felemelne egy Duve-t is de egy Watkinst biztos es a legfontosabb hogy LJ-t is.
no
KeyG
De rovid leszek en is. Nem 3 drive a lenyeg hanem a 1,5 ev elotte es 3 drive.
több mint 4 éve
Azt nem értem, hogy mi a szarért hívogattuk a mélységi passz playeket, amikor láthatóan semmi közünk nem volt a blitz elleni védekezéshez. Ez az O fal nem a 2 évvel ezelőtti, az edzőknek ez nem tűnik fel? Áll ott Lamar és várja, hogy kialakuljanak az útvonalak, miközben a fél védelem az arcában van. És egész meccsen ez ment, 0 adjustment. Ez a meccs teljes edzői vakságon ment el, Harbs el is mondta, hogy ő a hibás, rajta ment el. Nyilván nem foghatja Romanre nyilvánosan, de ezután a meccs után biztos, hogy megkapja a magáét.
Ott voltak a területek LB sor mögött végig, sima slantekkel kellett volna őket büntetni.
több mint 4 éve
Rövid leszek, nem az eleje a lényeg annak ami történt.Ugye nem arrol beszelunk kinyert ma.Leirtam ev elejen hogy a fal nem lett megoldva hogy en GR helyeben felallnek mert ugyis rajta lesz elverve a por.no.
Passzszituban 4 emberes nyomas eleg hatasos ellenunk ( azert ez fejlodott tavalyhoz kepest, ami kb semmit nem jelent )
Le kellene lassitani a nyomast amit nem egyertelmu jatekoknal LJ csak hogy a palyan van megteszi mert az edgeknek tartani kell a szelt, egyertelmu passznal johetnenek az ezen a meccsen is behivott jatekok de nem tud blokkolni aki el tud kapni, aki tud blokkolni az nem fenyegetes elkaponak. Oriasi personnel problema. ( Termeszetesen tud blokkolni Andrews es a tobbiek is, de nem lehet erre drive-okat es foleg playbookot irni, ahogy Ricard is el tud kapni de szinten zenesz.)
De a fal jatekosait sem akarom hibaztatni mert nem sztarokat hoztunk egy vagyonert akik befuccsoltak. Hatso koros, projekt, cserejatekosok szintjen mozognak. A kezdo falunk annyit kap mint egy elit LT egyedul. Zeitler a legjobb kozuluk es erdekesen o penzbe kerul de o is aranyos a ligaban elhelyezett meroszalagon.
Ebbol a csapatbol kiveve LJ es berakva egy pocketQB aki valoszinuleg az IR-en csucsulne vagy 2019-es pats es TB12 videokat nezne hogy kell osszegornyedve feladni magat serules nelkul.
A jatek kedveert ugy megneznek egy igazi tamadogurut mit muvelne ezzel a fallal? Hirtelen nem kapnanak ki egy az egyben? Akkor azonnal elkuldeni barkit aki ezt elerne az elmenetelevel.
De leirtam ezt is joparszor hogy lehet Queen lesz a valaha volt legjobb jatekosa a liganak mikor visszavonul es mondhatom ugyanezt Dobbins, Harrison, es sorolhatnam a neveket, de akar Bateman, Watkins-rol is pedig ok jobban kellenek hogy nem lehetnenek elorebb a fal rendbetetelenel.
Elhiszem hogy jovore OL-t hozunk elsore ( bar mar felkinaltak ezt egy CB-ert, ugye ), de ki lesz meglepodve ha Boze-t elengedjuk ( pedig o az egyik oka hogy nem uraljuk az A gap-et, de meg mindig kiemelkedik a mocsarbol ) ha tobbet ker mint a szotyi koze keveredett apronal.
Iden meg megyunk tovabb elore es semmi tragedia nem tortent meg csak ki kell javitani ezt a botlast. De amikor egy futoversenyre egymassal osszekottot cipofuzokkel indulunk el akkor ne panaszkodjunk a botlasokert. Abszolut tulteljesitunk. Ev elott azt hittuk hogy nagyon le leszunk maradva az elejetol es annyira nem. Az apro bibi a maximalistaknak hogy nem mi javultunk hanem ok romlottak.
no
KeyG
3 tamado drive-ot neztem vegig es abbol barmelyikbol lehetett volna pont akar TD, mert nem ok oltek meg a jatekot hanem mi.
A mi szar OL-kel is tudtunk nyerni 6 meccset es inkabb vagyunk/voltunk az AFC elen veluk. Vagyis inkabb ellenukre.
Az elmult 1.2 meccsen ( odaig meg emlkeszem ) barmelyik egyertelmu passzszitunal gyakorlatilag kikap a fal. Neha megoldjuk neha nem. A Vikings ellen minden osszejott ellenunk, de nem meccsekrol beszelunk hanem arrol hogy akar nyerni a csapat. A KC beteges de latod hogy akarnak nyerni..stb. Mindenhol megvannak a hibak is ahol kikaphatnak, de nalunk nem latni mert egyikre sem kepes a fal se futasra se passzra. Mi LJ-vel jol jartunk mert erre a grundfocira nem talalhatnank jobb QB-t. Es igen fogunk meg nyerni ezzel az OL-el is es remelem Mekari ( bameg egy udfa G-tol kell varni a megvaltast, mert egesz jol jatszott ) visszater.
Tegnap az elso 3 driveban LJ-t egyszer elo tudnam venni hogy hibazott, GR nem ( lehetne jobb de ott voltak a jatekok minden passznal ) hibazott, a hivasok jok voltak es megoldhatoak, ok az elkapok nem blokkolnak jol de azert hiaba fontos itt attol nem az a legfontosabb keres felejuk es tettek a dolgukat. A futok nem hibaztak blokknal, elkapasnal, futasnal ( egyszer Freeman elfaradt es elesett magaban de pont megusztuk ), Ricard aki ez ido alatt ki se lett rugva, sot jol jatszotta a FB szerepet, de passznal o nem ertekes. A fal szinte 50%-ban veszit ha futasrol van szo ha passzrol sokkal rosszabb. De hangsulyozom hogy egyertelmu passzszitut nem tudnak megoldani (ott mar nem segit LJ labanak a fenyegetese) csak borzaszto szazalekban es ha blitzelnek akkor meg romlik a hatekonysag. Es nem a tiszta cov0-bol erkezo blokkolatlan vedo a baj, hanem hogy egy az egyben kikapnak es oten negyet nem birnak kordaban tartani. Persze ha tudnanak a futasnak jobban blokkolni akkor nem kellene sokszor passzblokkolniuk. Az elso 3 tamado es 2 D driveban nem voltunk gondban es egy Benny Hill show kivetelevel mindenki jol dolgozott. Kiveve az OL. Ha nyertunk volna akkor is igy lenne, de ez mar a 2. ev amikor total csod a tarsasag. Es ettol es ennek ellenere eleg sok meccset nyertunk, de nem fogunk tudni lepni a kovetkezo fokra.
Ertem hogy Duve-bol nem tudunk AJ Brown-t kepezni soha, es Phillips-bol konnyebben tudunk legalabb egy brownfele imbolygo mozgasu akadalyt kepezni. Legalabbis igy allunk hozza, de egy szolid fal felemelne egy Duve-t is de egy Watkinst biztos es a legfontosabb hogy LJ-t is.
no
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ugye nem arrol beszelunk kinyert ma.Leirtam ev elejen hogy a fal nem lett megoldva hogy en GR helyeben felallnek mert ugyis rajta lesz elverve a por.no.
no
KeyG
több mint 4 éve
gedam
6 478
erről írtam én is. és nyilván én a mi szemszögünkből sajnálom ezt az évet, mert (nagy)HA egészségesek maradtunk volna begyalogolhattunk volna az afc döntőbe. szinte minden csapat mély és jelenleg megoldhatatlan gondokkal küzd: toldozgat-foldozgat az egész afc, vagy még feljövőben van és a felszálló ág elején. az én bold tippem a patriots, aki sb-t fog játszani, de a colts is odaérhet példul vagy a raiders.Remelem mostmar senki (itthon ill USA ) nem fogja azt gondolni,hogy Super B,MVP,stb.Hát az a helyzet, hogy de igen.
Ez vmi katasztrofa,a megnyert meccsek nagyresze is …
Tudom -foleg Usa- , “ csak pozitivan”,meg hasonlok,de a szar az akkor is szar,ha be van csomagolva es meg masnit is rakunk ra!
…sztem 🤷♂️💆♂️
Ray_bp_Lewis
Az egész AFC olyan idén, hogy most, a szezon felénél 7-8 csapatot simán lehet mondani, aki odaérhet az AFC döntőbe. Nem azért mert olyan jók, hanem mert mindenki más is sz.r. Ebben benne vagytok ti is, mi is, sőt, a csoportunkból bárki.
Jan
fura év, a northban nincs jó csapat. kiegyenlített küzdelem lesz, mondjuk a 4-ből az egyik össze fog zuhanni és remélem nem mi leszünk