Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Nem csodálom, hogy EDC rápróbált Howardra. Averett a legtöbbször célba vett CB a ligában, nem véletlenül.
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
6-2 ide vagy oda egy csúnya zakó után elmentünk bye-ra és legalább olyan szarul néztünk ki mint előtte.
Továbbra sem érzem, hogy egyben lennénk mint csapat. Cserébe most már a ST -nek is voltak csúnya hibái.

Jackson-nál én úgy érzem azt a fejlődési ívet amire ráraktuk és jól is haladt rajta most tesszük tönkre.
LEhet tévúton járok, de nekem úgy tűnik 1-2 play erejéig keresi az elkapóit, de mivel rendszeresen cserbenhagyják (nincsenek üresen vagy drop) a meccs végére többet menekül, kevésbé meri már kivárni az időt amiért nem is hibáztatnám. Nem értem, hogy LJ ennyire mobilis és dual threat a védők még is ki tudnak rá lépni miközben a backfieldet sem adják fel? Van 2 első körös elkapónk meg egy elit TE -ünk és mégsincs szabad elkapó ilyen helyzetekben?? Batman persze még "akármi" lehet de egyelőre tényleg csak egy ígéret ami remélhetőleg (queen-nel ellentétben) hamarosan tényleg beérik az értékére.

Ami furcsa, hogy tervezett futásokból is többet hívunk LJ-re középre. Ez számomra totál érthetetlen, ahogyan az is, hogy szar fal ide vagy oda de amikor Jackson lábon akarja/kényszerül hozni a yardokat akkor minek vág be 3 védő "ölelésébe" 1-2 yard plusszért, ahelyett, hogy az ütközést elkerülve kimenne oldalra 1-2 yarddal előbb?

Szintén nem értem a RB helyzete. Williams nekem hatékonyabbnak tűnik többieknél mégis mellőzük. Wtf?
Wtf +1 - Tucker miért nem lett megint beküldve 7-3as hátrányban egy 57 yardos FG -ra? Nem az első eset, hogy a liga legjobb rúgóját nem merjük beküldeni combos, de nem vállalhatatlan FG kisérletekre.

Viszotn ami pozitív volt, hogy próbálkoztunk kevésbé konzervatív playekkel. Még ha nem is lettek mindig pozitívak de kellenek ezek a playek, hogy kicsit megzavarják az ellenfél védelmét amikor elkapják a fonalat.
Ricard nekem nagy kedvencem így örültem, hogy végre újra aktivan be volt vonva a játékba. Nem értem miért mellőzzük őt is amikor sokkal többet tud.

Szépek és izgalmasak ezek a győzelmek de nem érzem hogy lenne olyan tényező amitől összeállna a csapat és a sok apró hiba egyszer csak eltűnne a PO-ra. Márpedig egy ezer fokon égő rájátszás csapattal szemben nem fogjuk tudni kihúzni magunkat a gödörből amibe beássuk magunkat. Wink rendszere 1-2 szezonos csodának tűnt, amíg volt hozzá elit állomány. Az O meg abból él, hogy Lamar megoldja.
Snagal
Egyetértek veled. Vmi nem kerek a csapatnál ès a bye week után elég lagymatagok voltunk. Nem èrtem hogy az támadók miért aludnak bele a meccs elejèbe? Végre jöttek screen passzok amik működtek is.

Szerkesztette: Benibácsi
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
6-2 ide vagy oda egy csúnya zakó után elmentünk bye-ra és legalább olyan szarul néztünk ki mint előtte.
Továbbra sem érzem, hogy egyben lennénk mint csapat. Cserébe most már a ST -nek is voltak csúnya hibái.

Jackson-nál én úgy érzem azt a fejlődési ívet amire ráraktuk és jól is haladt rajta most tesszük tönkre.
LEhet tévúton járok, de nekem úgy tűnik 1-2 play erejéig keresi az elkapóit, de mivel rendszeresen cserbenhagyják (nincsenek üresen vagy drop) a meccs végére többet menekül, kevésbé meri már kivárni az időt amiért nem is hibáztatnám. Nem értem, hogy LJ ennyire mobilis és dual threat a védők még is ki tudnak rá lépni miközben a backfieldet sem adják fel? Van 2 első körös elkapónk meg egy elit TE -ünk és mégsincs szabad elkapó ilyen helyzetekben?? Batman persze még "akármi" lehet de egyelőre tényleg csak egy ígéret ami remélhetőleg (queen-nel ellentétben) hamarosan tényleg beérik az értékére.

Ami furcsa, hogy tervezett futásokból is többet hívunk LJ-re középre. Ez számomra totál érthetetlen, ahogyan az is, hogy szar fal ide vagy oda de amikor Jackson lábon akarja/kényszerül hozni a yardokat akkor minek vág be 3 védő "ölelésébe" 1-2 yard plusszért, ahelyett, hogy az ütközést elkerülve kimenne oldalra 1-2 yarddal előbb?

Szintén nem értem a RB helyzete. Williams nekem hatékonyabbnak tűnik többieknél mégis mellőzük. Wtf?
Wtf +1 - Tucker miért nem lett megint beküldve 7-3as hátrányban egy 57 yardos FG -ra? Nem az első eset, hogy a liga legjobb rúgóját nem merjük beküldeni combos, de nem vállalhatatlan FG kisérletekre.

Viszotn ami pozitív volt, hogy próbálkoztunk kevésbé konzervatív playekkel. Még ha nem is lettek mindig pozitívak de kellenek ezek a playek, hogy kicsit megzavarják az ellenfél védelmét amikor elkapják a fonalat.
Ricard nekem nagy kedvencem így örültem, hogy végre újra aktivan be volt vonva a játékba. Nem értem miért mellőzzük őt is amikor sokkal többet tud.

Szépek és izgalmasak ezek a győzelmek de nem érzem hogy lenne olyan tényező amitől összeállna a csapat és a sok apró hiba egyszer csak eltűnne a PO-ra. Márpedig egy ezer fokon égő rájátszás csapattal szemben nem fogjuk tudni kihúzni magunkat a gödörből amibe beássuk magunkat. Wink rendszere 1-2 szezonos csodának tűnt, amíg volt hozzá elit állomány. Az O meg abból él, hogy Lamar megoldja.
több mint 4 éve
gedam 6 478
ami még eszembe jutott lamar darálóba küldése kapcsán, hogy részben ez az ő hibája: snap, nézegeti a mélységet, zseb beomlik, nekilódul. közben a steelers szurkolók rémálma, a hb screen mindig ott lenne opciónak, amiből nagy játékok jöhetnének, annyira középre tömörül ellenünk mindenki, lamar meg inkább kiklopfoltatja magát.
több mint 4 éve
gedam 6 478
 www.baltimoreravens.com/news/deshon-elliott-out-for-the-season-with-torn-biceps-pectoral-injury

Megerősítve....🥺
Benibácsi
ha nem tudunk sima meccseket játszani ugyanúgy jönni fognak a sérülések. egy hisztérikus ki-ki meccsen kb. 3* annyi az esélye, hogy vki otthagyja a fogát.
több mint 4 éve
gedam 6 478
ilyen wr-re vártunk, nyeri az 50-50-es labdákat:

mondjuk a másik olvasat, hogy mi csak ilyen játékokkal tudunk haladni. meccsenként ezeket nyerjük mondjuk 10-ből 7* és lesz 3 pick.

Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
lucio 329
A szünetben azon gondolkodtam, tán nem is annyira meglepő az eredmény az idény eddigi játékát látva. Mi a játéktudásunk alapján igazából egy 9-8-as csapat vagyunk, az 5-2 csalóka. No, most 6-2, ott vagyunk az AFC élén. Az biztos, hogy abban, hogyan jussunk túl a nehézségeken, óriásit lépett előre a csapat a Titans elleni hazai PO meccs óta. Az a meccs a jelenlegi mentalitással ujjgyakorlat lett volna. A félelmem, hogy ez a mentalitás ezzel a játékkal ugyanaddig visz, mint az akkori jó játék a jelenlegi mentalitás nélkül. Tán megérdemelt volna ez a gárda némi pickáldozattal járó tradet. Egy kis win now-t. Mert ha csak a tudást, a rengeteg hibát nézzük - akkor a mentalitás ezt nem fogja mindenki ellen helyrehozni.
több mint 4 éve
 www.baltimoreravens.com/news/deshon-elliott-out-for-the-season-with-torn-biceps-pectoral-injury

Megerősítve....🥺
több mint 4 éve
Ebbol a meccsbol is kiindulva nezzetek meg ezt a korai 2022es mockot. Sztem telitalalat:

www.baltimorebeatdown.com/2021/11/5/22763703/midseason-ravens-7-round-2022-nfl-mock-draft-baltimore
RedFive
A pozíciók sorrendjèvel teljesen egyet értek. Sajnos a játékosokat nem ismerem milyen minőséget kepviselnek
Benibácsi
OT kell EDGE kell S kell NT kell CB kell, a WR en lehet vitatkozni, de a 7.koros RB is kurvara tetszik.

Brandon Will menni fog, kell a vedofalba futomegallito.
Campbell valszeg megy, Houston valszeg megy, sack kitol lesz? Kell EDGE mert pucer seggel "rohamozunk" es majd' minden draftrol kell majd mert Lamar elviszi majd a nagy zset. A szabadugynokpiac nem rolunk fog szolni vagy pedig kozepszar palyamegujitok es veteran 2 millas levezetok jutnak majd.
RedFive
Én bízom benne hogy Williams bagoert meg tudjuk tartani. Campbellt is jó lenne, bàr ha SBt nyerünk sztem akkor visszavonul 😀 Elliott is szabadugynok lesz bár ha tényleg megsérült akkor talán könnyebb lesz megtartani. Petersre kíváncsi leszek hogy marad-e
De Edge biztosan kelleni fog meg DT ettől fuggetlenul
több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
Ebbol a meccsbol is kiindulva nezzetek meg ezt a korai 2022es mockot. Sztem telitalalat:

www.baltimorebeatdown.com/2021/11/5/22763703/midseason-ravens-7-round-2022-nfl-mock-draft-baltimore
RedFive
A pozíciók sorrendjèvel teljesen egyet értek. Sajnos a játékosokat nem ismerem milyen minőséget kepviselnek
Benibácsi
OT kell EDGE kell S kell NT kell CB kell, a WR en lehet vitatkozni, de a 7.koros RB is kurvara tetszik.

Brandon Will menni fog, kell a vedofalba futomegallito.
Campbell valszeg megy, Houston valszeg megy, sack kitol lesz? Kell EDGE mert pucer seggel "rohamozunk" es majd' minden draftrol kell majd mert Lamar elviszi majd a nagy zset. A szabadugynokpiac nem rolunk fog szolni vagy pedig kozepszar palyamegujitok es veteran 2 millas levezetok jutnak majd.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Harbs most mondja hogy Elliottnak valszeg elszakadt a bicepsze. Idén ő csinálta a legtöbb nagyjatekot sztem.
Benibácsi
Gondjaink szamosak.
+1

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Harbs most mondja hogy Elliottnak valszeg elszakadt a bicepsze. Idén ő csinálta a legtöbb nagyjatekot sztem.

több mint 4 éve

RedFive
több mint 4 éve
gedam 6 478
Sok szar volt D vagy az O vagy mindketto az oltozoben maradt, szar passzok, droppok, faszsagok.
De hosszutavon ezek a gyozelmek tobbet ernek mint a 2019es 4. negyedben padozo kezdok szerintem.

Ps.: nem tudom LJ teste meddig fogja birni ezt a daraloba futast de kurva rossz nezni
Morfil
lj szempontjából nyilván jó tapasztalatszerzés, de hogy az alapjátékunk semmilyen szinten nem működik, az aggasztó. lj kényszerből fut a darálóba, menekül, mert a fal nem tart. akkor kezdett el működni a futójátékunk, amikor már a 60. playt futtatuk és a védőket lefárasztotta lj bedarálása. ez fenntarthatatlan. lamar nélkül, a liga bármelyik irányítójával ez az állomány negatív mérlegű lenne. védő oldalon az lb soron szopjuk be és azon, hogy a d fal qb nyomasztásban 0. a sec már csak elszenvedője a fenti két sor gyengeségének: futásnál, ha a d soron nem akad fenn az rb, legközelebb már marloval találkozik 40yarddal odébb. passznál meg kényelmesen várhat a qb a zsebben a szeparációra, mert zérus a nyomás.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 790
Sok szar volt D vagy az O vagy mindketto az oltozoben maradt, szar passzok, droppok, faszsagok.
De hosszutavon ezek a gyozelmek tobbet ernek mint a 2019es 4. negyedben padozo kezdok szerintem.

Ps.: nem tudom LJ teste meddig fogja birni ezt a daraloba futast de kurva rossz nezni
Morfil
21 futás rengeteg
KeyG
Nem tudom ebből mennyi ami imprivizalas mert nincs üresen senki vagy mennyi mikor menekul az életéért ....
Benibácsi
Szerintem 75-80% ma improvizálás volt.....

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve

Morfil
21 futás rengeteg
KeyG
Nem tudom ebből mennyi ami imprivizalas mert nincs üresen senki vagy mennyi mikor menekul az életéért ....

több mint 4 éve
4 emberrel nem tudunk nyomást helyezni senkire. Ma asszem sacket sem szereztünk...
több mint 4 éve

Morfil
21 futás rengeteg

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Morfil Baltimore Ravens 586

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Hát ez kemény meccs volt...Fizetésemelést Tuckernek
több mint 4 éve
Boyle nem lesz még ma.
KeyG
Meg Wolfe sem.

több mint 4 éve
Boyle nem lesz még ma.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
 www.nfl.com/news/ravens-tried-for-a-variety-of-deals-had-targeted-dolphins-cornerback-xavien-howa

EDC meg elso kort is adott volna erte, a fizun bukott a dolog.
RedFive
Kemény, ennek fényében végképp nem értem, hogy ha tudják , hogy ennyire lyukas a poszt akkor miért nem tradeltek valakiért? Vagy úgy gondolják , hogy akkor majd Averett megoldja?

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
 www.nfl.com/news/ravens-tried-for-a-variety-of-deals-had-targeted-dolphins-cornerback-xavien-howa
RedFive
Ezt nem gondoltam volna. De ott lennèk egy ilyen megbeszélés.folyamban. hogyan zajlik a GM-ek között....