Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
gedam
6 478
orlando brown is so slow off the line sometimes. not gaining any ground at the snap and struggles to recover when he's behind pic.twitter.com/WkmFhlD5hl
— charles (redzone 7-0) mcdonald (@FourVerts) October 25, 2021
kínos
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
2022 Draft picks:1st round: One pick
2nd: One pick
3rd: Two picks (Comp for Culley)
4th: Five picks
-Own
-From AZ in 2021 draft trade
-From NYG for Bredeson trade
-Likely comps for Judon & Ngakoue
6th: One (via MIA in Mancz trade)
Úgy gondolom 4. körösökért lehetne hozni használható játékost , ahogy már megtettük többször is.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Cedric Ogbuehit elküldte a Seahawks , fel kell szedni.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
A masodik negyedig tudtam megnezni mert kivagott a gep es nincs lelkierom vegignezni.mekarinál “csak” ficam van, elvileg 6-8 hét.
Itt van a gondolatom ami rogton jott de meg meg allitva most mar kimerem jelenteni: Personell.
A csapat teljesen kuka es GR helyeben felallnek ( de lehet soha nem lesz neki ilyen jo QB-ja megegyszer ) mert ugyis orajta lesz elverve a por.
Tavaly leirtam mi volt a 2019 jatekunk lenyege es mit kellett volna fejleszteni tavalyra hasonlot kellene leirnom de nem fogom ( amugy is katyvaszos lett 😊).
Ha a jatekunkat nezem abbol a motion eltunt ami oriasi baj, de ujra kellene tanulni es egyszeruen nem az az iranya az O-nek de most jol jonne. De uj emberek hada van itt.
De azert kulon nezve az egysegeket is oriasi hibak a fejlodes ellenere de nincs kohezio es ami tavaly is az osszegzes lenyege lett hogy nekunk nincs egy igazi fegyverunk se hanem mindenki egydimenzios es vannak koztuk nagyon jok de egyszerre ez keves.
Valahol el kell kezdeni es akkor itt van.
Ricard allandoan a palyan van, ami egy FB-nel amikor nem futunk, max megtevesztesnek, de edeskeves vagy blokkolni passz ellen nemhogy nem hasznos hanem inkabb karos foleg egy edge ellen. De a kenyszer nagy ur.
Tomlinson-Oliver ok meg futasnal is hatareset de legalabb egy minimalis veszelyt hordoznak a D szamara passznal. Andrews magaban keves ha ketto masik a fent emlitett harombol szinte nulla feladatot okoznak a D-nek passznal.
Brown gyors de ehhez kellene a fal ami ma nem volt meg sot 3ember ellen is kikaptak, de 4 ellen szinte allandoan es igy hogy szakadjon el a raadasul sok vedorol. Bateman-t hagyom tole nem lehet meg elvarni, blokkolasnal detto szar eddig de ott is hagyom meg. Tehat passznal a fal szar es az elkapoink nem jelentenek kihivast, mert egy Ricard-Oliver-Tomlinson nem tud tartosan ott lenni. Idonkent igen de az semmi. Raadasul mar ott tartottunk ha akartunk dobni akkor 6 blokkolo es ugyan kifejtettem hogy nem nagy fenyegetes egyik sem de ha nem indulnak el route-ra akkor meg annyi sem. Duverney-Proche-Boykin megint egydimenzios nem jok igazan es az egyik nem kap labdat akarmit csinal a tobbi ugy blokkol hogy rossz nezni.
Futasnal a fal nulla erobol es itt jon a kepbe a futo ( mindegy ki lett volna ma a palyan ennyi van igy a posztban ) nalunk akikre jobban figyeltek mert nem kellett masra es az osszes option jateknal jutott LJ-re es a futora is ember. Bell speed optionja, de Duverney end-around-ja detto. Erdemes megnezni hogy sprinteltek a SAFETYK oda. A csapat osszhuzta a palyat akkor a max ket elkaponak kellett volna varazsolni, vagy a falnak tartani hogy megtalaljak a puha reszeket, de ugye az nem ment nekik. Amikor jott a spread akkor nem 9 ember figyelt a boxban es ekkor erunk korbe hogy az 5 elkapobol 2-3 ertektelen vagy ha futottunk belole akkor meg Brown-Bateman-Duverney blokkjai 50.-60 yardot hagyott benne mert nem kepesek blokkolni. | Orulok a sok TE es hogy felismertek hogy Hurst elengedese hiba volt, de ez eleg gyenge megoldas lett. | Azert amikor a fal tartott akkor Andrews megtalalja az ureset es egy kivetelevel el is kapta oket, de ez mar ilyen Marvel univerzumos 9 bolygo egyuttallasos ritka esemeny.
A jatek ahol jon a 3 lepeses utembomba hajszalpontosan, na ebben jobb nalunk nagyon sok csapat, de Burrow a csoport legjobb QB-ja es Chase az egyik legjobb elkapoja es itt mi le vagyunk maradva oriasian.
Persze a fal lenne a legfontosabb nem egy popec elkapo, de nem lehet igy versenyezni a csoportban a Browns-Cica kettossel, foleg hosszutavuan.
Jelenleg rossz kepessegu jatekosok, jok nem a kepessegeikre hasznalva, a matek ellensegei vagyunk mert keves emberrel hatasosan nyomnak igy ertelemszeruen sokan vedekeznek keveset ( es rosszat ). A LB-ik es S jateka felelmetesen jo volt, de mi adtuk meg nekik az alapot hozza.
Egyszeruen hiaba dontott idonkent rosszul LJ, GR, hibaztak a jatekosok, dontott JH hulyen parat ( a D-rol nem irok ), mi LJ szokatlan zsenijebol elunk iden.
Az a felelmetes hogy Mekari!!!!!!! kiesesevel elmehet az ideny. Vartam hogy majd a PO-ban at fogjak oket jatszani, de megmutatta hogy nelkule milyen a felhozatal.
Nem igerem hogy utoljara, mert ez kozel megbocsathatatlan a Hurst-Dobbins-Queen-Phillips negyes. Zeusz nem lepett mar meg mert latszik hogy nem a fal a lenyeg.
A Cicak abszolut megerdemeltek es ez nem toluk akar elvenni barmit is.
no
több mint 4 éve
A masodik negyedig tudtam megnezni mert kivagott a gep es nincs lelkierom vegignezni. Itt van a gondolatom ami rogton jott de meg meg allitva most mar kimerem jelenteni: Personell.
A csapat teljesen kuka es GR helyeben felallnek ( de lehet soha nem lesz neki ilyen jo QB-ja megegyszer ) mert ugyis orajta lesz elverve a por.
Tavaly leirtam mi volt a 2019 jatekunk lenyege es mit kellett volna fejleszteni tavalyra hasonlot kellene leirnom de nem fogom ( amugy is katyvaszos lett 😊).
Ha a jatekunkat nezem abbol a motion eltunt ami oriasi baj, de ujra kellene tanulni es egyszeruen nem az az iranya az O-nek de most jol jonne. De uj emberek hada van itt.
De azert kulon nezve az egysegeket is oriasi hibak a fejlodes ellenere de nincs kohezio es ami tavaly is az osszegzes lenyege lett hogy nekunk nincs egy igazi fegyverunk se hanem mindenki egydimenzios es vannak koztuk nagyon jok de egyszerre ez keves.
Valahol el kell kezdeni es akkor itt van.
Ricard allandoan a palyan van, ami egy FB-nel amikor nem futunk, max megtevesztesnek, de edeskeves vagy blokkolni passz ellen nemhogy nem hasznos hanem inkabb karos foleg egy edge ellen. De a kenyszer nagy ur.
Tomlinson-Oliver ok meg futasnal is hatareset de legalabb egy minimalis veszelyt hordoznak a D szamara passznal. Andrews magaban keves ha ketto masik a fent emlitett harombol szinte nulla feladatot okoznak a D-nek passznal.
Brown gyors de ehhez kellene a fal ami ma nem volt meg sot 3ember ellen is kikaptak, de 4 ellen szinte allandoan es igy hogy szakadjon el a raadasul sok vedorol. Bateman-t hagyom tole nem lehet meg elvarni, blokkolasnal detto szar eddig de ott is hagyom meg. Tehat passznal a fal szar es az elkapoink nem jelentenek kihivast, mert egy Ricard-Oliver-Tomlinson nem tud tartosan ott lenni. Idonkent igen de az semmi. Raadasul mar ott tartottunk ha akartunk dobni akkor 6 blokkolo es ugyan kifejtettem hogy nem nagy fenyegetes egyik sem de ha nem indulnak el route-ra akkor meg annyi sem. Duverney-Proche-Boykin megint egydimenzios nem jok igazan es az egyik nem kap labdat akarmit csinal a tobbi ugy blokkol hogy rossz nezni.
Futasnal a fal nulla erobol es itt jon a kepbe a futo ( mindegy ki lett volna ma a palyan ennyi van igy a posztban ) nalunk akikre jobban figyeltek mert nem kellett masra es az osszes option jateknal jutott LJ-re es a futora is ember. Bell speed optionja, de Duverney end-around-ja detto. Erdemes megnezni hogy sprinteltek a SAFETYK oda. A csapat osszhuzta a palyat akkor a max ket elkaponak kellett volna varazsolni, vagy a falnak tartani hogy megtalaljak a puha reszeket, de ugye az nem ment nekik. Amikor jott a spread akkor nem 9 ember figyelt a boxban es ekkor erunk korbe hogy az 5 elkapobol 2-3 ertektelen vagy ha futottunk belole akkor meg Brown-Bateman-Duverney blokkjai 50.-60 yardot hagyott benne mert nem kepesek blokkolni. | Orulok a sok TE es hogy felismertek hogy Hurst elengedese hiba volt, de ez eleg gyenge megoldas lett. | Azert amikor a fal tartott akkor Andrews megtalalja az ureset es egy kivetelevel el is kapta oket, de ez mar ilyen Marvel univerzumos 9 bolygo egyuttallasos ritka esemeny.
A jatek ahol jon a 3 lepeses utembomba hajszalpontosan, na ebben jobb nalunk nagyon sok csapat, de Burrow a csoport legjobb QB-ja es Chase az egyik legjobb elkapoja es itt mi le vagyunk maradva oriasian.
Persze a fal lenne a legfontosabb nem egy popec elkapo, de nem lehet igy versenyezni a csoportban a Browns-Cica kettossel, foleg hosszutavuan.
Jelenleg rossz kepessegu jatekosok, jok nem a kepessegeikre hasznalva, a matek ellensegei vagyunk mert keves emberrel hatasosan nyomnak igy ertelemszeruen sokan vedekeznek keveset ( es rosszat ). A LB-ik es S jateka felelmetesen jo volt, de mi adtuk meg nekik az alapot hozza.
Egyszeruen hiaba dontott idonkent rosszul LJ, GR, hibaztak a jatekosok, dontott JH hulyen parat ( a D-rol nem irok ), mi LJ szokatlan zsenijebol elunk iden.
Az a felelmetes hogy Mekari!!!!!!! kiesesevel elmehet az ideny. Vartam hogy majd a PO-ban at fogjak oket jatszani, de megmutatta hogy nelkule milyen a felhozatal.
Nem igerem hogy utoljara, mert ez kozel megbocsathatatlan a Hurst-Dobbins-Queen-Phillips negyes. Zeusz nem lepett mar meg mert latszik hogy nem a fal a lenyeg.
A Cicak abszolut megerdemeltek es ez nem toluk akar elvenni barmit is.
több mint 4 éve
gedam
6 478
bwill ugye az egyik legdrágább játékosunk@ravens4dummies's favorite $50m nose tackle gets man-handled 1 on 1 by a guard. https://t.co/QxXgFC63vt
— Gully Squad (@GullySquad02) October 25, 2021
több mint 4 éve
es ugye tegnap ez kb missed tacklebol jott, nem azért mert tisztara jatszotta volna magat az ellenfelThe Ravens' defense has a big-play problem. Here's how many scores of 40+ yards they've allowed in recent years (via @pfref
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) October 25, 2021
2017: 2
2018: 1
2019: 4
2020: 2
2021: 7 (most in the NFL; runner-up has 4)
And still 10 games to go.
gedam
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
gedam
6 478
The Ravens' defense has a big-play problem. Here's how many scores of 40+ yards they've allowed in recent years (via @pfref
— Jonas Shaffer (@jonas_shaffer) October 25, 2021
2017: 2
2018: 1
2019: 4
2020: 2
2021: 7 (most in the NFL; runner-up has 4)
And still 10 games to go.
több mint 4 éve
Szezon szempontjából ez kifejezetten kellemetlen vereség volt,de így járnak azok,akik úgy mennek ki a pályára,hogy közük nincs a meccshez. Bellt továbbra sem értem, 10ből 10szer,ha a pályán van,Lamar neki adja a labdát és fut -3 yardot,ezt még én is látom,pedig alapvetően analfabéta vagyok a focihoz. Nyilván akkor az ellenfél koordinátorának nem kell valami hűde nagy stratégának lennie,hogy ezt levédekeztesse. Kb nem létezik nálunk semmiféle futójáték,csak Lamar kétségbeesett menekülése. Minden szempontból katasztrófális meccs volt a tegnapi.
Tucker helyébe meg közvetlen közelről kipróbáltam volna,hogy eltalálja e Haribót a labdával,mondjuk a fejét,70km/h-s labdával,hátha észhez tér
több mint 4 éve
Tegnap lattam az elso felidot 85%-san a 2.-kat 25, de most megnezem csak az O-t, mert nem akarom csak ugy idevagni hogy mit lattam bajnak. A D-t hagyom is. Az O viszont a Flacco era vege es a 2020 jatekunk kevereke volt.
több mint 4 éve
gedam
6 478
Boyle, Wolfe, Watkins, B. Cleveland, Westry, L.Murray a bye után visszatér. vszeg azért jobban fogunk festeni. kérdés mekari, de a falba mindenképpen kéne hozni vkit.
több mint 4 éve
Ha ki kell emelnem valamit nekem tényleg az elbalfaszkodott szerelések fájnak leginkább.Úgy látom akkor én lesz az itt akinek a múltheti optimizmusát letörte a Bengals.a raiders playoff csapat, a kansas a szezon elején még sokkal jobb volt, mint most, a colts is playoff csapat, a chargers contender, ott minden bejött, tegnap semmi. a bengals lehozott egy tökéletes meccset, úgy védekeztek keményen, hogy 1 zászlót nem kaptak, 1 hibát nem vétettek, mi meg a második félidőben betliztünk. az 5-2 annak köszönhető, hogy van egy lamarunk és hogy nfl kompatibilisek a 2., 3. számú játékosok. ez sokszor elég, ha az ellenfél is hibázik, de a nagy csatákat a playmakerek döntik el és az, hogy kinél van több playmaker, aki hozza magát. nálunk, aki tuti playmaker: lamar, hollywood és marky mark, de utóbbi kettő teljesítménye ugye lj-től függ. aztán még ott van tucker. és elérkeztünk a védelemhez: a jelenleg aktívak közül nem tudom ki a playmeker: calais, bwill szuperül fogják a futást, ez is vmi, owehből lehet akár, de én marloban sem érzem az x-et. nem tudom, sok a sérült, örüljünk az 5-2-nek, ami akár lehetne 2-5 is, valóban csak 1-1 passz és játékszitu választ el ettől minket.
Így a bye week előtt összegezve a szezont nekem az látszik, hogy komoly(abb) csapatok közül 2 győzelmünk született:
Egy a Kansas ellen, de azért azt a szoros meccset is árnyalja a Titans tegnapi teljesítménye ellenük.
Mellette pedig a Chargers, amit viszont nem is nagyon értek azóta sem, hogy sikerült.
Emellett kikaptunk az Raiders-től, akik ugyan idén kifejezetten jól néznek ki, de nem gondolnám, hogy ők a top csapat az AFC-ben; rekord döntés kellett, hogy megverjük a 0 győzelemmel álló Detroit-ot.
A tegnapi meccsen nem a vereség hanem a két csapat közti különbség volt a fájó.
Offens oldalon szörnyű nézni, hogy van egy játékosunk aki kb egymaga képes a közepes langyoshúgyból felhúzni a csapatot és nem tudunk köré építkezni. A fal gyakorlatilag kuka, az elkapók már egy fokkal jobban néznek ki de ide 2 első kört is áldoztunk az elmúlt években, ehhez képest nem érzem azt az átütő erőt bennük (Hollywood -nak vannak jó villanásai, mint a tegnapi TD, de ez sem konstans teljesítmény), és félek Bateman sem lesz egy 1. számú WR.
A védelmet nézve meg leginkább kivágtam volna a tv-t az ablakon - hogy lehet ennyire bénán ütközni? Szóltak nekik, hogy ez nem flag foci? Több nagyjáték is abból jött össze a bengalsnak, hogy pattogtunk le a támadókról, mintha beírták volna a cheat kódot a madden-be. Szánalom.
Persze vannak itt is egyéni teljesítmények amik valamennyire kiemelkednek ebből a híg fosból, de itt is alapvető gond az inkonzisztencia (és a szerelni nem tudás... )
Ezzel meg addig fogunk jutni mint eddig is: elverekedjük magunkat a PO ig ahol földbeállunk egy nálunk valamivel kiegyensúlyozottab csapattal szemben, hogy aztán - immár harmadik éve - elkönyvelhesse a FO, hogy kurva jók vagyunk és már csak egy nagyon kicsi kell a SB-hoz...
Snagal
de ne legyenek elvárásaitok, az sb contenderségünk idén már a szezon előtt eldölt. nagy-nagy szerencsesorozattal persze nyerhetünk is akár, de összességében idén kevésbé irányítjuk mi a sorsunkat, mint eddig.
gedam
BWill, Campbel és Owe valóban a jobbak közé tartoznak, aztán 1-1 meccsre vannak még hősök (pl Bynes tegnap). A back field egyébként a komoly arcul csapás ahol papíron nem kéne ennek így kinézni: Smith, Humphrey, Young ...
és ha már emlmítetted Tuckert. Csak nekem furcsa, hogy tegnap két hosszú, de berúgható FG szituációban sem bíztunk benne és inkább puntoltunk? A csapat legmegbízhatóbb játékosában? Értem, hogy azért 58 yardos FG-ok azért nála sem garancia, de (akkor még) szoros volt a meccs. A kommentátor ugyan megjegyezte, hogy fúj a szél (bár ő "breeze" kifejezést használta ami ugye inkább szellőt jelent mint szelet), otthon azért ez nem újdonság.
Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
gedam
6 478
Úgy látom akkor én lesz az itt akinek a múltheti optimizmusát letörte a Bengals.a raiders playoff csapat, a kansas a szezon elején még sokkal jobb volt, mint most, a colts is playoff csapat, a chargers contender, ott minden bejött, tegnap semmi. a bengals lehozott egy tökéletes meccset, úgy védekeztek keményen, hogy 1 zászlót nem kaptak, 1 hibát nem vétettek, mi meg a második félidőben betliztünk. az 5-2 annak köszönhető, hogy van egy lamarunk és hogy nfl kompatibilisek a 2., 3. számú játékosok. ez sokszor elég, ha az ellenfél is hibázik, de a nagy csatákat a playmakerek döntik el és az, hogy kinél van több playmaker, aki hozza magát. nálunk, aki tuti playmaker: lamar, hollywood és marky mark, de utóbbi kettő teljesítménye ugye lj-től függ. aztán még ott van tucker. és elérkeztünk a védelemhez: a jelenleg aktívak közül nem tudom ki a playmeker: calais, bwill szuperül fogják a futást, ez is vmi, owehből lehet akár, de én marloban sem érzem az x-et. nem tudom, sok a sérült, örüljünk az 5-2-nek, ami akár lehetne 2-5 is, valóban csak 1-1 passz és játékszitu választ el ettől minket.
Így a bye week előtt összegezve a szezont nekem az látszik, hogy komoly(abb) csapatok közül 2 győzelmünk született:
Egy a Kansas ellen, de azért azt a szoros meccset is árnyalja a Titans tegnapi teljesítménye ellenük.
Mellette pedig a Chargers, amit viszont nem is nagyon értek azóta sem, hogy sikerült.
Emellett kikaptunk az Raiders-től, akik ugyan idén kifejezetten jól néznek ki, de nem gondolnám, hogy ők a top csapat az AFC-ben; rekord döntés kellett, hogy megverjük a 0 győzelemmel álló Detroit-ot.
Offens oldalon szörnyű nézni, hogy van egy játékosunk aki kb egymaga képes a közepes langyoshúgyból felhúzni a csapatot és nem tudunk köré építkezni. A fal gyakorlatilag kuka, az elkapók már egy fokkal jobban néznek ki de ide 2 első kört is áldoztunk az elmúlt években, ehhez képest nem érzem azt az átütő erőt bennük (Hollywood -nak vannak jó villanásai, mint a tegnapi TD, de ez sem konstans teljesítmény), és félek Bateman sem lesz egy 1. számú WR.
A védelmet nézve meg leginkább kivágtam volna a tv-t az ablakon - hogy lehet ennyire bénán ütközni? Szóltak nekik, hogy ez nem flag foci? Több nagyjáték is abból jött össze a bengalsnak, hogy pattogtunk le a támadókról, mintha beírták volna a cheat kódot a madden-be. Szánalom.
Persze vannak itt is egyéni teljesítmények amik valamennyire kiemelkednek ebből a híg fosból, de itt is alapvető gond az inkonzisztencia (és a szerelni nem tudás... )
Ezzel meg addig fogunk jutni mint eddig is: elverekedjük magunkat a PO ig ahol földbeállunk egy nálunk valamivel kiegyensúlyozottab csapattal szemben, hogy aztán - immár harmadik éve - elkönyvelhesse a FO, hogy kurva jók vagyunk és már csak egy nagyon kicsi kell a SB-hoz...
Snagal
de ne legyenek elvárásaitok, az sb contenderségünk idén már a szezon előtt eldölt. nagy-nagy szerencsesorozattal persze nyerhetünk is akár, de összességében idén kevésbé irányítjuk mi a sorsunkat, mint eddig.
több mint 4 éve
Úgy látom akkor én lesz az itt akinek a múltheti optimizmusát letörte a Bengals.Így a bye week előtt összegezve a szezont nekem az látszik, hogy komoly(abb) csapatok közül 2 győzelmünk született:
több mint 4 éve
egyébként ez így volt jó, hogy így megyünk bye-ra, mert ezen a meccsen minden gyengénk kijött. jobb, mintha egy hurráhangulatos, nem reális, 6-1-el hisszük el, hogy minden fasza. lamar elmaszkolta eddig a rengeteg hibánkat, most ez nem sikerült. kérdés szánunk-e az o-falra, szánunk-e a sec-re még idén. sztem az lb sort hagyjuk, ahogy van. én a lukak közül a támadófalra költenék még, mert ott sokat nyerhetünk. összességében az 5-2 sokkal jobb, mint, amit remélhettünk a sérülések ismeretében.Egyetértek, nincs itt semmi veszve , de láttuk mik a gyengeségek. A Bengals jó csapat, playoff csapat nem lehet az összeset megverni. OT-t hozni kell okosba a védelem meg mondjon le a fizetéséről.
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Egytèrtek! Èv elejèn mikor hullottak ki az emberek egyből elfogadtam volna az 5:2-t.A támadó falba fektetnek én is. De lehet a gameplanben is kellene módosítás. Jók ezek a 20+ yardos passzok de ahhoz fal is kell hogy kialakuljon a játék Ha a fal ilyen lyukas akkor kellenek a gyorsabb passzok kisebb távra de legalább haladunk ès nem sackelik Jacksont vagy fut az életéért .
több mint 4 éve
gedam
6 478
egyébként ez így volt jó, hogy így megyünk bye-ra, mert ezen a meccsen minden gyengénk kijött. jobb, mintha egy hurráhangulatos, nem reális, 6-1-el hisszük el, hogy minden fasza. lamar elmaszkolta eddig a rengeteg hibánkat, most ez nem sikerült. kérdés szánunk-e az o-falra, szánunk-e a sec-re még idén. sztem az lb sort hagyjuk, ahogy van. én a lukak közül a támadófalra költenék még, mert ott sokat nyerhetünk. összességében az 5-2 sokkal jobb, mint, amit remélhettünk a sérülések ismeretében.
több mint 4 éve
Hàt ezt szenvedès volt nèzni. Lamarnak volt pàr tuldobasa de a támadó fal borzalom volt. Se futáshoz de.passzhoz nem tudták blokkolni. Remélem Mekari nem esik ki az egész évre. Bateman hová tűnt a második félidőben? A vèdelmet szörnyű volt nézni. Ennyi elszurt coveraget.meg elrontott szerelést rég nem láttam. Szerintetek cserélünk vkiert védelembe vagy a támadó falba?
több mint 4 éve
első félidőben azt hittem jók leszünk, de a cinci gameplan volt szar: azt hitték averettre kell dobálni. aztán rájöttek, hogy hámfri csak üldözi (hehe), nyomozza chaset és ott vége volt a dalnak. labda másik oldala értékelhetetlen, oline-t folyamatosan benyomták a los mögé 3-4yardra, egy-két playnél lehet úgy is varázsolni, de 40 playen keresztül az tuti szopó. hollywood elkapása szép volt, de esélytelenek voltunk.Humphrey a szezon eddigi leggyengébb teljesítményét hozta. Marad a sor minta egy jo mecs a def-töl ,egy szar.
gedam
több mint 4 éve
gedam
6 478
első félidőben azt hittem jók leszünk, de a cinci gameplan volt szar: azt hitték averettre kell dobálni. aztán rájöttek, hogy hámfri csak üldözi (hehe), nyomozza chaset és ott vége volt a dalnak. labda másik oldala értékelhetetlen, oline-t folyamatosan benyomták a los mögé 3-4yardra, egy-két playnél lehet úgy is varázsolni, de 40 playen keresztül az tuti szopó. hollywood elkapása szép volt, de esélytelenek voltunk.
több mint 4 éve
Nyugodtan lehet velük egy lapon említeni Tj.t. mert egy elit vaddisznó, bárkit kèpes elpusztitani,remèlem Oweh is ilyen lesz nálunk .Watt akkora hatással van a védelemre, mint egy Troy, Ed Reed, Ray papa volt a maga korában. ők is ha nem játszottak akkor már ugyanaz volt a nélkülük felálló védelem. De ez normális ilyen klasszisok esetében. Félreértések elkerülése végett, a jelenről beszélek, nem hasonlítom a felsorolt hármashoz TJ.-t , mert neki még kell egy jó pár ilyen szinten lenyomott szezon, hogy esetleg a felsoroltakkal együtt lehet majd őt is említeni.kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.Egy D , ahonnan kiesik a legjobb OLB és hanyatlani kezd az nem erős D. Watt erős a védelem gyenge.
és igazuk volt, mert az, hogy most 5-1-el állunk nem csak lamar érdeme, hanem annak is, hogy nálunk a legkisebb a szakadék a kezdők és a cserék közt a nacionális futbol ligában. 2. a titans. a browns totál összeszakadás lesz, de a steelers eredményessége is elcsúszik tj watt egészségügyi állapotán.
gedam
KeyG
pfefe8
több mint 4 éve
Meg van rá az esély, és ameddig Lamar egészséges addig bármi lehet.Ez a sok sérült ami most és évek óta nálatok van az a rájátszásban fog visszaütni. Az alapszakaszban még el tudja menedzselni a csapat és az irányító a meccseket többnyire győzelemmel a végén. A rájátszásban viszont a legjobbak jönnek szembe és ott már a sok sérült hiányozni fog.most egy kicsit más ritmusú a sérüléshullám. annyiból jobb, hogy az újaknak van idejük összeszokni, ha szerencsénk lesz és év közben nem jönnek a sérülések, én folyamatosan javuló játékot várok.
pfefe8
gedam
Steelers fan
több mint 4 éve
jogos, nem is támadásnak szántam amit írtam.Ez a sok sérült ami most és évek óta nálatok van az a rájátszásban fog visszaütni. Az alapszakaszban még el tudja menedzselni a csapat és az irányító a meccseket többnyire győzelemmel a végén. A rájátszásban viszont a legjobbak jönnek szembe és ott már a sok sérült hiányozni fog.Előrébb vagyunk ezzel mint a csapatok 97%-a. 😊
pfefe8
KeyG
Steelers fan
több mint 4 éve
Watt akkora hatással van a védelemre, mint egy Troy, Ed Reed, Ray papa volt a maga korában. ők is ha nem játszottak akkor már ugyanaz volt a nélkülük felálló védelem. De ez normális ilyen klasszisok esetében. Félreértések elkerülése végett, a jelenről beszélek, nem hasonlítom a felsorolt hármashoz TJ.-t , mert neki még kell egy jó pár ilyen szinten lenyomott szezon, hogy esetleg a felsoroltakkal együtt lehet majd őt is említeni.kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.Egy D , ahonnan kiesik a legjobb OLB és hanyatlani kezd az nem erős D. Watt erős a védelem gyenge.
és igazuk volt, mert az, hogy most 5-1-el állunk nem csak lamar érdeme, hanem annak is, hogy nálunk a legkisebb a szakadék a kezdők és a cserék közt a nacionális futbol ligában. 2. a titans. a browns totál összeszakadás lesz, de a steelers eredményessége is elcsúszik tj watt egészségügyi állapotán.
gedam
KeyG
Steelers fan
több mint 4 éve
gedam
6 478
Ez a sok sérült ami most és évek óta nálatok van az a rájátszásban fog visszaütni. Az alapszakaszban még el tudja menedzselni a csapat és az irányító a meccseket többnyire győzelemmel a végén. A rájátszásban viszont a legjobbak jönnek szembe és ott már a sok sérült hiányozni fog.most egy kicsit más ritmusú a sérüléshullám. annyiból jobb, hogy az újaknak van idejük összeszokni, ha szerencsénk lesz és év közben nem jönnek a sérülések, én folyamatosan javuló játékot várok.
pfefe8