Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 790
Ez a sok sérült ami most és évek óta nálatok van az a rájátszásban fog visszaütni. Az alapszakaszban még el tudja menedzselni a csapat és az irányító a meccseket többnyire győzelemmel a végén. A rájátszásban viszont a legjobbak jönnek szembe és ott már a sok sérült hiányozni fog.
pfefe8
Előrébb vagyunk ezzel mint a csapatok 97%-a. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 283
Ez a sok sérült ami most és évek óta nálatok van az a rájátszásban fog visszaütni. Az alapszakaszban még el tudja menedzselni a csapat és az irányító a meccseket többnyire győzelemmel a végén. A rájátszásban viszont a legjobbak jönnek szembe és ott már a sok sérült hiányozni fog.

Steelers fan
több mint 4 éve
kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.
és igazuk volt, mert az, hogy most 5-1-el állunk nem csak lamar érdeme, hanem annak is, hogy nálunk a legkisebb a szakadék a kezdők és a cserék közt a nacionális futbol ligában. 2. a titans. a browns totál összeszakadás lesz, de a steelers eredményessége is elcsúszik tj watt egészségügyi állapotán.
gedam
Egy D , ahonnan kiesik a legjobb OLB és hanyatlani kezd az nem erős D. Watt erős a védelem gyenge.
KeyG
Hát jah de azért azt tegyük hozzá, hogy kiesett az NT Alualu és az egyik kezdő DE Tuitt és a második meccs óta folyamatosan szenved az OLB 2 Highsimth is de a többi stimmel😊 Félreértés ne essék idén minden csapatrészben jobb a Ravens nehéz elismerni de tény.
Razi
Értelek Téged, sérültek mindenhol vannak azt hiszem pont a Ravens Topicban tudnak idén erről a legtöbbet. De ha megnézed a Ravens sérültjeit év elejétől kezdve akkor rájössz 1-2 dologra. Nem Steelers elleni támadásnak szántam, de én amit láttam az az , hogy Watt nélkül szétesik az egész és egy jó D az nálam nem ilyen.

És végképp nem a két csapat összehasonlítása a lényeg, mert lesz ez fordítva is. Nektek a QB-t kell megtalálni illetve egy fal és egy secondary.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Razi Pittsburgh Steelers Minnesota Golden Gophers 756
kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.
és igazuk volt, mert az, hogy most 5-1-el állunk nem csak lamar érdeme, hanem annak is, hogy nálunk a legkisebb a szakadék a kezdők és a cserék közt a nacionális futbol ligában. 2. a titans. a browns totál összeszakadás lesz, de a steelers eredményessége is elcsúszik tj watt egészségügyi állapotán.
gedam
Egy D , ahonnan kiesik a legjobb OLB és hanyatlani kezd az nem erős D. Watt erős a védelem gyenge.
KeyG
Hát jah de azért azt tegyük hozzá, hogy kiesett az NT Alualu és az egyik kezdő DE Tuitt és a második meccs óta folyamatosan szenved az OLB 2 Highsimth is de a többi stimmel😊 Félreértés ne essék idén minden csapatrészben jobb a Ravens nehéz elismerni de tény.
több mint 4 éve
gedam

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 478
Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.
KeyG
Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
beltazor
felvettük, de nem jött meg. vszeg azt hitte, hittétek, hogy nem veszi fel senki és a dallas ps-ben landol.
több mint 4 éve
gedam 6 478
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 595
Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.
KeyG
Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
beltazor
Ès hogy muzsikàlt nàlatok? Van benne potenciàl?
Benibácsi
Nem sok 😊
Nem kezdo szint.
Van 1-2 play mikor azt hiszed okes, de nem. kitudja , lehet nalatok jobb lesz, volt 3 snapje iden, azokon nem hibazot 😊
beltazor
100 %, az jo nekunk 😊

Az udfa G, aki leginkabb C-t jatszott eddig a palyafutasa alatt nalunk. Iden o az RT, raadasul eddig inkabb kifejezetten jol jatszik mint sem. Kezdonk van ahogy latod, de kell a depth es gondolom a padon nagyon tud ulni mindenfele hiba nelkul. Amikor meg baj lesz, akkor meg nem hiszem hogy tud rontani rajta mert akkor a baj mar eljott. Es majd akkor nezzuk hogy ok-ok, de Zeusznak kellene ott lennie es nem azt Brandon mit muvelt vagy sem.
több mint 4 éve
Bell jó elkapó, de 20 RB kap el ma már ezen a szinten, de teljesen jó.
Az erõssége, hogy kivárja míg a fal elvégzi a munkát, és átfut a lyukon. Nem lassú, csak vár. Kiválóan látja meg a réseket. Ellenben mikor nincs megfelelõ blokkmunka, nem sokra jut. Akkor szinte bárki jobb, mert elindul. Már elnézést, de érthetõ így gondolom

A Steelers sémájában pont ilyen játékos kellett. Máshol (Jets, Chiefs) szinte minden futó jobb volt nála. Mert nem volt a stílusához OL. Tudja Bell még ezt, és ebben õ a legjobb. De ahhoz bitang blokkolás kell.
ulpianus
Ettol megroggyhatott fizikailag ahogy Norbi irja, csak meg korai kijelenteni szerintem. A masik hogy az O vissza akar e terni arra az O-re vagy tolodunk a passz fele jobban.

Nalunk kivalo lenne ha majd visszater(ne) a valtozatosabb blokkolasi semank, mert remekul olvas es az option is jobb mint a tobbiek, de ugye jelenleg a csapat maga nem kepes ra jelenleg. 2019-ben oltunk volna vele az biztos.

Amugy maga az elkapas nem a kulcs. Eletem legnagyobb elkapasat egy bemelegitesen lattam. A QB az elkapoknak dobott eros lezerpasszokat es a "jatekba" besetalo OLB mint a rajzfilmekben felpatintotta a kezet es mint egy legobabu kezzel elkapta es allt mint egy szobor vele, nem mozdult a teste a labda es orult impressziv volt. Eles meccs az egy mas kerdes. A futoknal amikor felallnak route-ra es kepesek megfutni es elkapni a legkonnyebb resze a dolognak. Elverni a vedot es ezert fenyegetest es mismatch-et okozni azert nem tud 20 ( bar a legtobb csapatot nem kovetem ). A masik meg a futas imitalasbol a blokk olvasasa-kivitelezese es ebbol egy "hasznos" tiszta teruletre kijatszva magat olyan mozgasbol ami flow nem pedig 3 darabbol all, abbol se sokat latni ( de megint nem kovetem a legtobb csapatot ).

A masik a blokkolas aminek az elsodleges olvasasa egyszeru nekik, de megsem megy igazan hamar pasztazni kell es peldaul tegnap Bell megfogott egy DT-t, ami nem utolerhetetlen teljesitmeny. De itt nalunk tavaly az IOL a snapek jo nagy szazalekaban keptelenek voltak ra es igy azert mas megvilagitasban van a dolog mikor latok ilyet tolunk.
több mint 4 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
KeyG
beltazor
Ès hogy muzsikàlt nàlatok? Van benne potenciàl?
Benibácsi
Nem sok 😊
Nem kezdo szint.
Van 1-2 play mikor azt hiszed okes, de nem. kitudja , lehet nalatok jobb lesz, volt 3 snapje iden, azokon nem hibazot 😊

több mint 4 éve
We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.
KeyG
én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
gedam
Ezek mellett tud o futni is nagyon jol es el fog jonni a pillanat mikor nem 90%-ban tamadjuk az A gap-et es akkor kijohet belole (es W-bol is) az allat.

Amugy Bell-nek volt egy jopar jo megindulasa amikor nem A gap-re futott es nagyon nem volt egyenileg szerencseje mert allandoan jott a zaszlo (pl Bateman legutobb ) a face-mask stb. A csapatnal belefer de egyenileg neki jott ossze leginkabb ebbol.
Lehet nem lesz belole semmi de a remeny meg el es oriasi a plafon minimalis kockazattal es igy konnyeden belefer.
no
Bell egy nagy nulla, sokkal többet vártam töle, de olyan lassú mint egy 80 éves nyugdíjas, most már értem miért nem kellet a Kansas-nak. Én azt hittem sokkal dinamikusabb, gyorsabb, de ez nagyon gyenge, neki vége a pályafutásának.
Norbi180
Termeszetesen ez az egyik veglet. De nekunk nincs vesziteni valonk vele kapcsolatban. Ha igy van akkor egy vallranditas es kesz.

De egyenlore a poszton annyira kusza ahelyzet hogy en nem jelentek ki meg semmit. Persze mas is a szerepuk de osszesegeben Freeman jobb, dinamikusabb futo, jobban blokkol es elkap, mint Murray aki jobb mint egy Kos es megis o jatszik es o a legeredmenyesebb mert a csapat erre kepes jelenleg. Ha nem tudunk/akarunk/ fogunk ezen valtoztatni akkor Bell teljesen felesleges es akkor is az lenne ha a Vasas formajaban jatszana ( az mas kerdes hogy akkor akarnank valtoztatni ). De szerintem nem ez a cel es ekkor majd meglatjuk.

Tavaly pont ez volt. Gus ment elore a tobbi nala nem szamitott, Dobbins meg amig a fal miatt kereste a csapat a futast addig szar volt futasban is, passzban es blokkolasban is es ezekben utana is max jo eros kozepes ala. Ugyanebben az idoszakban Murray rosszabb mint Gus, es Freeman/W kb mint Dobbins, ami a csapat miatt van inkabb. A futok fele a passz csokkent (es ez se Bell egyeni szerencseje), mert a fal tart es kaphatjak az elkapok a labdat, sot a tavolsag mint uveggolyo. | A c-d passzok is a LB-S koze erkeznek 😀 |
több mint 4 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bell jó elkapó, de 20 RB kap el ma már ezen a szinten, de teljesen jó.
Az erõssége, hogy kivárja míg a fal elvégzi a munkát, és átfut a lyukon. Nem lassú, csak vár. Kiválóan látja meg a réseket. Ellenben mikor nincs megfelelõ blokkmunka, nem sokra jut. Akkor szinte bárki jobb, mert elindul. Már elnézést, de érthetõ így gondolom

A Steelers sémájában pont ilyen játékos kellett. Máshol (Jets, Chiefs) szinte minden futó jobb volt nála. Mert nem volt a stílusához OL. Tudja Bell még ezt, és ebben õ a legjobb. De ahhoz bitang blokkolás kell. (Direkt nem támadófalat írtam végig.)

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
KeyG
én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
gedam
Ezek mellett tud o futni is nagyon jol es el fog jonni a pillanat mikor nem 90%-ban tamadjuk az A gap-et es akkor kijohet belole (es W-bol is) az allat.

Amugy Bell-nek volt egy jopar jo megindulasa amikor nem A gap-re futott es nagyon nem volt egyenileg szerencseje mert allandoan jott a zaszlo (pl Bateman legutobb ) a face-mask stb. A csapatnal belefer de egyenileg neki jott ossze leginkabb ebbol.
Lehet nem lesz belole semmi de a remeny meg el es oriasi a plafon minimalis kockazattal es igy konnyeden belefer.
no
Bell egy nagy nulla, sokkal többet vártam töle, de olyan lassú mint egy 80 éves nyugdíjas, most már értem miért nem kellet a Kansas-nak. Én azt hittem sokkal dinamikusabb, gyorsabb, de ez nagyon gyenge, neki vége a pályafutásának.
több mint 4 éve
Bynes! Senki nem enekli meg a sagajat. Will-ert lesz harc?
no
Kapunk majd érte egy 5. Köröst amiből draftolunk egy fbt akit kivágunk a Patsnek.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Bynes! Senki nem enekli meg a sagajat. Will-ert lesz harc?
több mint 4 éve
KeyG
gedam

több mint 4 éve
KeyG
gedam
Falember vagy pick mindig kell

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 478
KeyG
több mint 4 éve
Kicsit bosszantó ez a sok sérülés. Próbáltam erre valami statot nézni de nem sok minden van.
Nagy nehezen két forrásból találtam
2021-(eddig) 2020+2019 - konklúzió:
1. hely, 2. hely (csak SF előzött be minket tavaly, ahol sorra dőltek ki a playerek), 2019ben pedig kiszorultunk a top 5 ből de 18 sérültet ott is behúztunk (23 volt az 5. helyen).

ezutáni időszakról összesítést találtam 2014-2018 közötti összes sérülés (amit úgy számoltak ha valaki legalább egy meccsre lesérült, szóval azért nem az igazi):
itt a teljes időszakra nézve 4. legtöbb sérültünk volt.

Tehát 2014óta átlagosan 3.-4. legtöbb sérültünk van :/
Valóban szerencse kérdése lenne vagy valamit elbasznak (erőnláti edzők, vagy a csapat orvosok... franc tudja)??
Snagal
Non kontakt edzéseken tore acl ott az orvos se tud mit tenni, illetve hogy a zseniális tj watt ráesik Stanleyre ott sem tudja előtte befolyásolni. Izomsérülések szoktak lenni amit rá lehet kenni az edzésre illetve az orvosi stábra.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 147
Kicsit bosszantó ez a sok sérülés. Próbáltam erre valami statot nézni de nem sok minden van.
Nagy nehezen két forrásból találtam
2021-(eddig) 2020+2019 - konklúzió:
1. hely, 2. hely (csak SF előzött be minket tavaly, ahol sorra dőltek ki a playerek), 2019ben pedig kiszorultunk a top 5 ből de 18 sérültet ott is behúztunk (23 volt az 5. helyen).

ezutáni időszakról összesítést találtam 2014-2018 közötti összes sérülés (amit úgy számoltak ha valaki legalább egy meccsre lesérült, szóval azért nem az igazi):
itt a teljes időszakra nézve 4. legtöbb sérültünk volt.

Tehát 2014óta átlagosan 3.-4. legtöbb sérültünk van :/
Valóban szerencse kérdése lenne vagy valamit elbasznak (erőnláti edzők, vagy a csapat orvosok... franc tudja)??
több mint 4 éve
The Ravens continue to bolster their offensive line depth, as they have signed veteran guard James Carpenter to their practice squad.

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Pörögnek az esemènyek 😀
több mint 4 éve

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
bellt kibasztuk? mert fantasyban úgy van, hogy nincs csapata
gedam
Most hogy Murray megsèrült? Nem hiszem. Azt írja fantasy app hogy a gyakorló csapatba ment vissza

Szerkesztette: Benibácsi
több mint 4 éve
gedam 6 478
bellt kibasztuk? mert fantasyban úgy van, hogy nincs csapata