Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Ez a sok sérült ami most és évek óta nálatok van az a rájátszásban fog visszaütni. Az alapszakaszban még el tudja menedzselni a csapat és az irányító a meccseket többnyire győzelemmel a végén. A rájátszásban viszont a legjobbak jönnek szembe és ott már a sok sérült hiányozni fog.Előrébb vagyunk ezzel mint a csapatok 97%-a. 😊
pfefe8
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Ez a sok sérült ami most és évek óta nálatok van az a rájátszásban fog visszaütni. Az alapszakaszban még el tudja menedzselni a csapat és az irányító a meccseket többnyire győzelemmel a végén. A rájátszásban viszont a legjobbak jönnek szembe és ott már a sok sérült hiányozni fog.
Steelers fan
több mint 4 éve
Értelek Téged, sérültek mindenhol vannak azt hiszem pont a Ravens Topicban tudnak idén erről a legtöbbet. De ha megnézed a Ravens sérültjeit év elejétől kezdve akkor rájössz 1-2 dologra. Nem Steelers elleni támadásnak szántam, de én amit láttam az az , hogy Watt nélkül szétesik az egész és egy jó D az nálam nem ilyen.Hát jah de azért azt tegyük hozzá, hogy kiesett az NT Alualu és az egyik kezdő DE Tuitt és a második meccs óta folyamatosan szenved az OLB 2 Highsimth is de a többi stimmel😊 Félreértés ne essék idén minden csapatrészben jobb a Ravens nehéz elismerni de tény.kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.Egy D , ahonnan kiesik a legjobb OLB és hanyatlani kezd az nem erős D. Watt erős a védelem gyenge.
és igazuk volt, mert az, hogy most 5-1-el állunk nem csak lamar érdeme, hanem annak is, hogy nálunk a legkisebb a szakadék a kezdők és a cserék közt a nacionális futbol ligában. 2. a titans. a browns totál összeszakadás lesz, de a steelers eredményessége is elcsúszik tj watt egészségügyi állapotán.
gedam
KeyG
Razi
És végképp nem a két csapat összehasonlítása a lényeg, mert lesz ez fordítva is. Nektek a QB-t kell megtalálni illetve egy fal és egy secondary.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Hát jah de azért azt tegyük hozzá, hogy kiesett az NT Alualu és az egyik kezdő DE Tuitt és a második meccs óta folyamatosan szenved az OLB 2 Highsimth is de a többi stimmel😊 Félreértés ne essék idén minden csapatrészben jobb a Ravens nehéz elismerni de tény.kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.Egy D , ahonnan kiesik a legjobb OLB és hanyatlani kezd az nem erős D. Watt erős a védelem gyenge.
és igazuk volt, mert az, hogy most 5-1-el állunk nem csak lamar érdeme, hanem annak is, hogy nálunk a legkisebb a szakadék a kezdők és a cserék közt a nacionális futbol ligában. 2. a titans. a browns totál összeszakadás lesz, de a steelers eredményessége is elcsúszik tj watt egészségügyi állapotán.
gedam
KeyG
több mint 4 éve
kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.Egy D , ahonnan kiesik a legjobb OLB és hanyatlani kezd az nem erős D. Watt erős a védelem gyenge.
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
felvettük, de nem jött meg. vszeg azt hitte, hittétek, hogy nem veszi fel senki és a dallas ps-ben landol.Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
KeyG
beltazor
több mint 4 éve
gedam
6 478
kicsit árnyaljuk a képet. az első meccs után sokan írták, hogy ennyit ér a preseason nyeretlenség haha.és igazuk volt, mert az, hogy most 5-1-el állunk nem csak lamar érdeme, hanem annak is, hogy nálunk a legkisebb a szakadék a kezdők és a cserék közt a nacionális futbol ligában. 2. a titans. a browns totál összeszakadás lesz, de a steelers eredményessége is elcsúszik tj watt egészségügyi állapotán.
több mint 4 éve
100 %, az jo nekunk 😊Nem sok 😊Ès hogy muzsikàlt nàlatok? Van benne potenciàl?Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
KeyG
beltazor
Benibácsi
Nem kezdo szint.
Van 1-2 play mikor azt hiszed okes, de nem. kitudja , lehet nalatok jobb lesz, volt 3 snapje iden, azokon nem hibazot 😊
beltazor
Az udfa G, aki leginkabb C-t jatszott eddig a palyafutasa alatt nalunk. Iden o az RT, raadasul eddig inkabb kifejezetten jol jatszik mint sem. Kezdonk van ahogy latod, de kell a depth es gondolom a padon nagyon tud ulni mindenfele hiba nelkul. Amikor meg baj lesz, akkor meg nem hiszem hogy tud rontani rajta mert akkor a baj mar eljott. Es majd akkor nezzuk hogy ok-ok, de Zeusznak kellene ott lennie es nem azt Brandon mit muvelt vagy sem.
több mint 4 éve
Bell jó elkapó, de 20 RB kap el ma már ezen a szinten, de teljesen jó.Ettol megroggyhatott fizikailag ahogy Norbi irja, csak meg korai kijelenteni szerintem. A masik hogy az O vissza akar e terni arra az O-re vagy tolodunk a passz fele jobban.
Az erõssége, hogy kivárja míg a fal elvégzi a munkát, és átfut a lyukon. Nem lassú, csak vár. Kiválóan látja meg a réseket. Ellenben mikor nincs megfelelõ blokkmunka, nem sokra jut. Akkor szinte bárki jobb, mert elindul. Már elnézést, de érthetõ így gondolom
A Steelers sémájában pont ilyen játékos kellett. Máshol (Jets, Chiefs) szinte minden futó jobb volt nála. Mert nem volt a stílusához OL. Tudja Bell még ezt, és ebben õ a legjobb. De ahhoz bitang blokkolás kell.
ulpianus
Nalunk kivalo lenne ha majd visszater(ne) a valtozatosabb blokkolasi semank, mert remekul olvas es az option is jobb mint a tobbiek, de ugye jelenleg a csapat maga nem kepes ra jelenleg. 2019-ben oltunk volna vele az biztos.
Amugy maga az elkapas nem a kulcs. Eletem legnagyobb elkapasat egy bemelegitesen lattam. A QB az elkapoknak dobott eros lezerpasszokat es a "jatekba" besetalo OLB mint a rajzfilmekben felpatintotta a kezet es mint egy legobabu kezzel elkapta es allt mint egy szobor vele, nem mozdult a teste a labda es orult impressziv volt. Eles meccs az egy mas kerdes. A futoknal amikor felallnak route-ra es kepesek megfutni es elkapni a legkonnyebb resze a dolognak. Elverni a vedot es ezert fenyegetest es mismatch-et okozni azert nem tud 20 ( bar a legtobb csapatot nem kovetem ). A masik meg a futas imitalasbol a blokk olvasasa-kivitelezese es ebbol egy "hasznos" tiszta teruletre kijatszva magat olyan mozgasbol ami flow nem pedig 3 darabbol all, abbol se sokat latni ( de megint nem kovetem a legtobb csapatot ).
A masik a blokkolas aminek az elsodleges olvasasa egyszeru nekik, de megsem megy igazan hamar pasztazni kell es peldaul tegnap Bell megfogott egy DT-t, ami nem utolerhetetlen teljesitmeny. De itt nalunk tavaly az IOL a snapek jo nagy szazalekaban keptelenek voltak ra es igy azert mas megvilagitasban van a dolog mikor latok ilyet tolunk.
több mint 4 éve
Nem sok 😊Ès hogy muzsikàlt nàlatok? Van benne potenciàl?Innentől egyértelmű hogy mi a drafton a prioritás, bár én cserélnék OT-ért most.Miert kell draft? Megjott Brandon Knight 😊 Tavaly majdnem vegig kezdo volt nalunk 😉
KeyG
beltazor
Benibácsi
Nem kezdo szint.
Van 1-2 play mikor azt hiszed okes, de nem. kitudja , lehet nalatok jobb lesz, volt 3 snapje iden, azokon nem hibazot 😊

több mint 4 éve
Termeszetesen ez az egyik veglet. De nekunk nincs vesziteni valonk vele kapcsolatban. Ha igy van akkor egy vallranditas es kesz.Bell egy nagy nulla, sokkal többet vártam töle, de olyan lassú mint egy 80 éves nyugdíjas, most már értem miért nem kellet a Kansas-nak. Én azt hittem sokkal dinamikusabb, gyorsabb, de ez nagyon gyenge, neki vége a pályafutásának.Ezek mellett tud o futni is nagyon jol es el fog jonni a pillanat mikor nem 90%-ban tamadjuk az A gap-et es akkor kijohet belole (es W-bol is) az allat.We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
gedam
Amugy Bell-nek volt egy jopar jo megindulasa amikor nem A gap-re futott es nagyon nem volt egyenileg szerencseje mert allandoan jott a zaszlo (pl Bateman legutobb ) a face-mask stb. A csapatnal belefer de egyenileg neki jott ossze leginkabb ebbol.
Lehet nem lesz belole semmi de a remeny meg el es oriasi a plafon minimalis kockazattal es igy konnyeden belefer.
no
Norbi180
De egyenlore a poszton annyira kusza ahelyzet hogy en nem jelentek ki meg semmit. Persze mas is a szerepuk de osszesegeben Freeman jobb, dinamikusabb futo, jobban blokkol es elkap, mint Murray aki jobb mint egy Kos es megis o jatszik es o a legeredmenyesebb mert a csapat erre kepes jelenleg. Ha nem tudunk/akarunk/ fogunk ezen valtoztatni akkor Bell teljesen felesleges es akkor is az lenne ha a Vasas formajaban jatszana ( az mas kerdes hogy akkor akarnank valtoztatni ). De szerintem nem ez a cel es ekkor majd meglatjuk.
Tavaly pont ez volt. Gus ment elore a tobbi nala nem szamitott, Dobbins meg amig a fal miatt kereste a csapat a futast addig szar volt futasban is, passzban es blokkolasban is es ezekben utana is max jo eros kozepes ala. Ugyanebben az idoszakban Murray rosszabb mint Gus, es Freeman/W kb mint Dobbins, ami a csapat miatt van inkabb. A futok fele a passz csokkent (es ez se Bell egyeni szerencseje), mert a fal tart es kaphatjak az elkapok a labdat, sot a tavolsag mint uveggolyo. | A c-d passzok is a LB-S koze erkeznek 😀 |
több mint 4 éve
Bell jó elkapó, de 20 RB kap el ma már ezen a szinten, de teljesen jó.Az erõssége, hogy kivárja míg a fal elvégzi a munkát, és átfut a lyukon. Nem lassú, csak vár. Kiválóan látja meg a réseket. Ellenben mikor nincs megfelelõ blokkmunka, nem sokra jut. Akkor szinte bárki jobb, mert elindul. Már elnézést, de érthetõ így gondolom
A Steelers sémájában pont ilyen játékos kellett. Máshol (Jets, Chiefs) szinte minden futó jobb volt nála. Mert nem volt a stílusához OL. Tudja Bell még ezt, és ebben õ a legjobb. De ahhoz bitang blokkolás kell. (Direkt nem támadófalat írtam végig.)
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Bell egy nagy nulla, sokkal többet vártam töle, de olyan lassú mint egy 80 éves nyugdíjas, most már értem miért nem kellet a Kansas-nak. Én azt hittem sokkal dinamikusabb, gyorsabb, de ez nagyon gyenge, neki vége a pályafutásának.Ezek mellett tud o futni is nagyon jol es el fog jonni a pillanat mikor nem 90%-ban tamadjuk az A gap-et es akkor kijohet belole (es W-bol is) az allat.We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
gedam
Amugy Bell-nek volt egy jopar jo megindulasa amikor nem A gap-re futott es nagyon nem volt egyenileg szerencseje mert allandoan jott a zaszlo (pl Bateman legutobb ) a face-mask stb. A csapatnal belefer de egyenileg neki jott ossze leginkabb ebbol.
Lehet nem lesz belole semmi de a remeny meg el es oriasi a plafon minimalis kockazattal es igy konnyeden belefer.
no
több mint 4 éve
Bynes! Senki nem enekli meg a sagajat. Will-ert lesz harc?Kapunk majd érte egy 5. Köröst amiből draftolunk egy fbt akit kivágunk a Patsnek.
no
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Bynes! Senki nem enekli meg a sagajat. Will-ert lesz harc?
több mint 4 éve
Ezek mellett tud o futni is nagyon jol es el fog jonni a pillanat mikor nem 90%-ban tamadjuk az A gap-et es akkor kijohet belole (es W-bol is) az allat.We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
gedam
több mint 4 éve
Falember vagy pick mindig kellWe have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
gedam
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.én örülök neki, mert 3 north south rb felesleges lett volna, ha bellt kibasszik. mondjuk kb. 90%, hogy passzolunk, ha fenn van, mert blokkolásnál vagy blokkról leválva, screen passznál nagyon jó lesz. így vszeg ty willt eltradeljük.
KeyG
több mint 4 éve
Kicsit bosszantó ez a sok sérülés. Próbáltam erre valami statot nézni de nem sok minden van.Non kontakt edzéseken tore acl ott az orvos se tud mit tenni, illetve hogy a zseniális tj watt ráesik Stanleyre ott sem tudja előtte befolyásolni. Izomsérülések szoktak lenni amit rá lehet kenni az edzésre illetve az orvosi stábra.
Nagy nehezen két forrásból találtam
2021-(eddig) 2020+2019 - konklúzió:
1. hely, 2. hely (csak SF előzött be minket tavaly, ahol sorra dőltek ki a playerek), 2019ben pedig kiszorultunk a top 5 ből de 18 sérültet ott is behúztunk (23 volt az 5. helyen).
ezutáni időszakról összesítést találtam 2014-2018 közötti összes sérülés (amit úgy számoltak ha valaki legalább egy meccsre lesérült, szóval azért nem az igazi):
itt a teljes időszakra nézve 4. legtöbb sérültünk volt.
Tehát 2014óta átlagosan 3.-4. legtöbb sérültünk van :/
Valóban szerencse kérdése lenne vagy valamit elbasznak (erőnláti edzők, vagy a csapat orvosok... franc tudja)??
Snagal
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Kicsit bosszantó ez a sok sérülés. Próbáltam erre valami statot nézni de nem sok minden van.Nagy nehezen két forrásból találtam
2021-(eddig) 2020+2019 - konklúzió:
1. hely, 2. hely (csak SF előzött be minket tavaly, ahol sorra dőltek ki a playerek), 2019ben pedig kiszorultunk a top 5 ből de 18 sérültet ott is behúztunk (23 volt az 5. helyen).
ezutáni időszakról összesítést találtam 2014-2018 közötti összes sérülés (amit úgy számoltak ha valaki legalább egy meccsre lesérült, szóval azért nem az igazi):
itt a teljes időszakra nézve 4. legtöbb sérültünk volt.
Tehát 2014óta átlagosan 3.-4. legtöbb sérültünk van :/
Valóban szerencse kérdése lenne vagy valamit elbasznak (erőnláti edzők, vagy a csapat orvosok... franc tudja)??
több mint 4 éve
The Ravens continue to bolster their offensive line depth, as they have signed veteran guard James Carpenter to their practice squad.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Pörögnek az esemènyek 😀
több mint 4 éve
We have promoted RB Le'Veon Bell from the practice squad to the 53-man roster.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
bellt kibasztuk? mert fantasyban úgy van, hogy nincs csapata