Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 4 éve
Ami tetszik és amit nagyon is hiányoltam eddig, próbálunk Jet Sweep playeket hívni.A sebesség meg van , ezt alkalmazni és kiaknázni kell.
Bell-t el kell engedni, ha Williams miatta ül akkor ne , ha kapunk érte cetlit akkor talán de ahhoz játszatni kellene.
Bell nincs sehol Freeman-hez képest sem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
a pozicióharcról ritkán esik szó, pedig tegnap ott nyertünk nagyot, a raiders meccset meg ott buktuk el. megnézzük lj és herbie számait és a total yardokat, akkor azt mondanám, hogy ez egy 20 pont alatti, szoros meccs, de ugye sok volt a rövid pályánk szerencsére.
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Ilyen erős elkapo gárdánk talan egyszer volt az elmult 10 evben, mikor bajnokok lettünk, de lehet akkor se.Szerintem a mostani sor jobb. Az O fal viszont akkor volt jobb és az sok mindent adott.
A.Bolden, D.Pitta, J.Jones, T.Smith, R.Rice
Igaz akkor a vedelmunk sokkal jobb volt, de az iranyitonk szarabb.
Ha a #D tudnank erositeni ev kozben, akar egy jo PO is kinezhetne.
Lamar Jacksonhoz is hozzafuznek valamit:
35-8 as a starting QB.
Most wins in NFL history before turning 25.
Lehet hogy az oreg ledraftolta a fanchise valaha volt legjobb jatekosat, bucsuzaskepp?
Voice
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
Ilyen erős elkapo gárdánk talan egyszer volt az elmult 10 evben, mikor bajnokok lettünk, de lehet akkor se.az egy közepes védelem volt és mindenidők legjobb qb teljesítménye a po-ban
A.Bolden, D.Pitta, J.Jones, T.Smith, R.Rice
Voice
több mint 4 éve
Ilyen erős elkapo gárdánk talan egyszer volt az elmult 10 evben, mikor bajnokok lettünk, de lehet akkor se.A.Bolden, D.Pitta, J.Jones, T.Smith, R.Rice
Lamar Jacksonhoz is hozzafuznek valamit:
35-8 as a starting QB.
Most wins in NFL history before turning 25.
Lehet hogy az oreg ledraftolta a fanchise valaha volt legjobb jatekosat, bucsuzaskepp?
Szerkesztette: Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 4 éve
Amugy tisztelem a Cicak 4-2 -jet, de ha ezek utan nem 6-1 -el vonulunk bye-ra, csalodott leszek.6-1 el kellene byre menni, utana a Vikes Phins Bears meccsbol is hozni kellene mind a harmat mert utana jon a szezon gorombabb resze. De egy esetleges 9-1el vagy 8-2vel ez beleferne. Marmint ha ott jonne par zako.
Bye utan Vikes, Phins, Bocsok, Barnak, Vasas, Barnak, Csomisok, Cicak, Kosok, Vasas.
Bemondok boldnak egy 13-4 et.
Nem boldnak is annyit.
Hatha jobb lesz. 😅
RedFive
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Bozemannal mizu? Komoly lehet a serulese? Colon megoldotta a helyettesiteset, de megis...“I don’t know how serious they are. I don’t think they’re overly serious, but I don’t know to what degree.”
Nyomoztam, eddig semmi, de:
A felesege Nikki Bozeman tweetelte:
"Boze kemeny mint a szogek!"
😂😂😂😂
RedFive
Harbaugh ennyit mondott a meccs után (Murray és Bozeman).
több mint 4 éve
Bozemannal mizu? Komoly lehet a serulese? Colon megoldotta a helyettesiteset, de megis...Nyomoztam, eddig semmi, de:
A felesege Nikki Bozeman tweetelte:
"Boze kemeny mint a szogek!"
😂😂😂😂
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
o edzett vele a legkevesebbet es a mesh pont gyakorlasa fontos lenne es inkabb biztosra ment gondolom.Mondjuk azt pont nem is ertettem, higy Bellt Williams helyett bekuldjuk, de Williams repertoarjaban a passzjatek eleg markans, fasze'r nem tettuk probara Bellt apro screenekkel, oszt hadd mutassa meg azt is?Bell ahogy most hasznaljuk abban nem lesz igazan jo. Murray-Freeman egy teljesen mas futo. Nem veletlen hogy a tank Murray aki leghamarabb felvette a fonalat es a legjobb teljesitmenyt nyujtja. Ha hosszabban leserul akkor el tudom kepzelni hogy hozzunk valakit megint.Vegul hasznaltuk Bellt tobb iranyba, es bar en nagyon szoritottam/szoritok erte, de Ty'son Williams nem erdemel leultetest miatta valljuk be. Ha kell meg a gyakorlas az osszecsiszolodashoz azt is megertem, de perpill Bell gyengebb meg az NFL futoatlagnal is. Jon a Bengals, es a bye. Ha Murray megserult, lesz meg Bell. Talan lesz is meg belole vmi. Freemantol ujra elnezest kell kernem. Teszi a dolgat.A D kelleni fog a S- CB aki johet jojjon vissza, de Stephens-t is kiprobalnam.....,de Wolfe es jopar emberunk hianyzik.Igazan a Chargerst nem ismerve behatoan de egyszeruen jobb csapat most. Ezert mondom hogy nekunk meg van mit gyakorolni akar futas akar passzrol van szo es tegyuk azt. Ez nem jelenti hogy adjuk fel a meccset.Bell is jon (crossfinger), es vicces, de most akar a kozepre futasok se lesznek tan annyira kukak. Mindenesetre lesz ra pelda boven.
Egesz egyszeruen ok tobbfelekeppen tudnak nyerni.
LJ ellen radobhatnak mindent a futasra, de a passzra is es nalunk a nagyobb az esely hogy belehibazunk a passzjatekba. A futas meg mehet de mikor beszukul a terulet akkor johet a bibi es pont-ido kenyszer miatt jonni fog a passz akkor vissza is tertunk az elsore. A futas jo lenne egy biztos sec-el de az most nincs igy varhatjuk hogy hibazzon Herbert hogy ne feltetlenul kelljen rohanni utanuk. Halkan beszurom hogy mi nem vagyunk most jo futocsapat csak LJ a jobbak koze emeli. De leszunk a PO-ra ennel sokkal jobbak is. Es az O a jobbik reszunk.
A D-ben van a futas ellen egy oriasi gond es passz ellen meg tobb. Ha felernek a 2.vonalra akkor vegunk, de a passz az meg aggasztobb mert a ILB-k teljesen kukak de a sec is tobb sebbol verzik. Ha Averett-rol nem kivideozva lett valami es csak rossz napja volt akkor sincs meg jelenleg az elkapoik ellen a garda. Ha Averett rossz akkor gyakorlatilag a rengeteg helyre kellene besegiteni ami iszonyatosan korlatoltta tenne a D-t. Es elol a 4 emberesunk fejlodott Oweh altal, de nem eleg igy akarmelyik oldalrol nezem biztosan valasztani kell hogy melyik ujjunkba harapjunk. Ha ezt jol keveri Wink akkor kiraly o, de akkor sem latom hogy nem tudjak kihasznalni az oriasi hibainkat. A kerdes inkabb az lesz ha jon majd par ember vissza akkor a PO-ba hogy tudjuk csokkenteni/zarni a hibakat es nem az imadkozas lenne a legjobb fegyverunk hogy az ILB sorunknak meg kellett egy fel ideny de addigra betonra kemenyszik a mostani fosohomok, stb stb
De ettol siman nyerhetunk hisz egy ket komolyabb hiba a kulonbseg a ket csapat kozott es ha mi vetjuk akkor nagyon sima, ha ok akkor nyerhetunk is. De en ezt inkabb egy nagyon jo gyakorlasnak ( es azzal nyerjuk meg a meccset ) tekintenem JH helyeben amire azert kicsi eselyt latok es a W fog meghatarozni mindent meg ha az mondjuk 100 db Murray kozepre futast fog jelenteni ( direkt eltulzom )
Kivancsi leszek a meccsen
- Mekari Bosa ellen
- Wink szerintem jo lesz, de kikap erthetoen
- Bateman mert meg nem lattam
- Averett mert bajban leszunk hosszabb tavon
no
Aztan utananeztem, CB-> Westry (jobbnak tartom ugy kb.mindnel Marlon-t kiveve) oldalso meniscus serulessel kerult IR-re szeptember 17-en. Annak a felepulesi ideje kb egy honap, edzesbe allassal egyutt kb.a bye utan visszaterhet. Epp csak egy fogaskerek, de...
RedFive
Viszont pont az lenne a lenyeg hogy hiaba menne a kozepre futas csak azert ne azt eroltessuk< mert a gyozelemnel van fontosabb kerdeseink es ekkor nem kapnank valaszt. Jatszunk DerwinJ ellen, teszteljuk Bman-t mindenhol, Mekari Bosa ellen, sot jatszunk ellene. Ezek kivalo jatekosok es tanulhatnank belole minden szinten hiaba valoszinuleg ok nyernek ezeket a parharcokat. Ha esetleg mi nyernenk ezeket akkor az egy eros uzenet, de elobb-utobb szembetalaljuk magunkat ezekkel a kihivasokkal es lehet most keszulni ra elesben. Megfizethetetlen.
UI: Bell eseteben detto, hsznaljuk mindenre, de a kozepre be a daraloba a legkevesbbe erdekes.
no
Batemanra rossz szavam sincs, valahogy el kellett kezdeni.
RedFive
Bell-t nem hasznaltuk jol, lehetne passzjatekba belevonni es foleg akkor lesz jo mikor nem csak az A gap-en akarunk futni. Viszont jelenleg a passzjatekunk nem tartalmazza a checkdown es RB passzokat mert sokkal jobban nyujtjuk a palyat es az elkapok tudjak kapni. Ami marha jo, de lehet meg ra szukseg. A masik a blokkolas mert amit ma is mutatott a DT-n az nem semmi. Mikozben Murray dolga a legegyszerubb es kell is, de sajnos elkapasban es blokkolasban eddig inkabb gyenge mint sem. Freeman a legjobb eddig, de a futasunkhoz eddig a tank kellett es ennyi.
Mikozben a falat nagyon kell dicserni es hihetetlen munkat vegez Villa es Mekari. Az elvaras oriasi felejuk hisz huzniuk kell egy csomo playben ami kozel sem az erosseguk de toljak lehajtott fejjel. A kedvenc jatekaim mert a fal gondolkodas nelkul egyszeru olvasasbol, egyenkent mindenki tudja a dolgat el vannak osztva az emberek es jo szogekkel blokkolnak ami kedvez nekunk. Labon sajnos nem mindenki tudja hozni de meg tudunk javulni ahogy mozog egyszerre az O es az idozitesen is. Itt tud besegiteni Boyle majd aki idonkent egy-egy elkapassal is megtorpanthatja a vedok olvasasat.
Mondjuk ahogy LJ dobalgat lassan RB nem lesz a palyan nemhogy a futasrol es erositeserol fogunk beszelni 😊
no
1x felszisszentem viszont mikor RPO-bol indult, Lamar megtartotta, ilyenkor a futo ugye ugy tesz mintha... Mintha nala lenne a bogyo, de Bell olyat alakitott a kezeivel, mintha egy mozeskosarat cipelne, nemtom, talan felt nehogy kiusse Lamar kezebol de kamubol se "fogott" ra a lasztira.
RedFive
De valamit nagyon kottyvasztanak a konyhaban mert eddig a ket meccsen amin jatszott a legkevesbbe volt ertelme es szerencseje. A hatranyban nem futunk es itt ahol gyenge a futasD kozepen ott a tank a legjobb, de meglatjuk. W azert nem egy kihagyhatatlan jatekos es o az akit a legkonnyebben tudunk megtartani/ kidobni stb. Az biztos hogy o az egy eletem egy halalom mentalitassal robban be amikor labdat kap.
több mint 4 éve
Amugy oszinten: ki szamitott arra hogy 208 yardon tartja D#-unk a Toltoket? En kimaxoltam a hitem egy W-ben, pusztan azzal, hogy ugy gondoltam par ponttal tobbet pakolunk fel az eredmenyjelzore, de a mai D-tol csak kamillaztam.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
Amugy tisztelem a Cicak 4-2 -jet, de ha ezek utan nem 6-1 -el vonulunk bye-ra, csalodott leszek.Bye utan Vikes, Phins, Bocsok, Barnak, Vasas, Barnak, Csomisok, Cicak, Kosok, Vasas.
Bemondok boldnak egy 13-4 et.
Nem boldnak is annyit.
Hatha jobb lesz. 😅
több mint 4 éve
Mondjuk azt pont nem is ertettem, higy Bellt Williams helyett bekuldjuk, de Williams repertoarjaban a passzjatek eleg markans, fasze'r nem tettuk probara Bellt apro screenekkel, oszt hadd mutassa meg azt is?Bell ahogy most hasznaljuk abban nem lesz igazan jo. Murray-Freeman egy teljesen mas futo. Nem veletlen hogy a tank Murray aki leghamarabb felvette a fonalat es a legjobb teljesitmenyt nyujtja. Ha hosszabban leserul akkor el tudom kepzelni hogy hozzunk valakit megint.Vegul hasznaltuk Bellt tobb iranyba, es bar en nagyon szoritottam/szoritok erte, de Ty'son Williams nem erdemel leultetest miatta valljuk be. Ha kell meg a gyakorlas az osszecsiszolodashoz azt is megertem, de perpill Bell gyengebb meg az NFL futoatlagnal is. Jon a Bengals, es a bye. Ha Murray megserult, lesz meg Bell. Talan lesz is meg belole vmi. Freemantol ujra elnezest kell kernem. Teszi a dolgat.A D kelleni fog a S- CB aki johet jojjon vissza, de Stephens-t is kiprobalnam.....,de Wolfe es jopar emberunk hianyzik.Igazan a Chargerst nem ismerve behatoan de egyszeruen jobb csapat most. Ezert mondom hogy nekunk meg van mit gyakorolni akar futas akar passzrol van szo es tegyuk azt. Ez nem jelenti hogy adjuk fel a meccset.Bell is jon (crossfinger), es vicces, de most akar a kozepre futasok se lesznek tan annyira kukak. Mindenesetre lesz ra pelda boven.
LJ ellen radobhatnak mindent a futasra, de a passzra is es nalunk a nagyobb az esely hogy belehibazunk a passzjatekba. A futas meg mehet de mikor beszukul a terulet akkor johet a bibi es pont-ido kenyszer miatt jonni fog a passz akkor vissza is tertunk az elsore. A futas jo lenne egy biztos sec-el de az most nincs igy varhatjuk hogy hibazzon Herbert hogy ne feltetlenul kelljen rohanni utanuk. Halkan beszurom hogy mi nem vagyunk most jo futocsapat csak LJ a jobbak koze emeli. De leszunk a PO-ra ennel sokkal jobbak is. Es az O a jobbik reszunk.
A D-ben van a futas ellen egy oriasi gond es passz ellen meg tobb. Ha felernek a 2.vonalra akkor vegunk, de a passz az meg aggasztobb mert a ILB-k teljesen kukak de a sec is tobb sebbol verzik. Ha Averett-rol nem kivideozva lett valami es csak rossz napja volt akkor sincs meg jelenleg az elkapoik ellen a garda. Ha Averett rossz akkor gyakorlatilag a rengeteg helyre kellene besegiteni ami iszonyatosan korlatoltta tenne a D-t. Es elol a 4 emberesunk fejlodott Oweh altal, de nem eleg igy akarmelyik oldalrol nezem biztosan valasztani kell hogy melyik ujjunkba harapjunk. Ha ezt jol keveri Wink akkor kiraly o, de akkor sem latom hogy nem tudjak kihasznalni az oriasi hibainkat. A kerdes inkabb az lesz ha jon majd par ember vissza akkor a PO-ba hogy tudjuk csokkenteni/zarni a hibakat es nem az imadkozas lenne a legjobb fegyverunk hogy az ILB sorunknak meg kellett egy fel ideny de addigra betonra kemenyszik a mostani fosohomok, stb stb
De ettol siman nyerhetunk hisz egy ket komolyabb hiba a kulonbseg a ket csapat kozott es ha mi vetjuk akkor nagyon sima, ha ok akkor nyerhetunk is. De en ezt inkabb egy nagyon jo gyakorlasnak ( es azzal nyerjuk meg a meccset ) tekintenem JH helyeben amire azert kicsi eselyt latok es a W fog meghatarozni mindent meg ha az mondjuk 100 db Murray kozepre futast fog jelenteni ( direkt eltulzom )
- Mekari Bosa ellen
no
Aztan utananeztem, CB-> Westry (jobbnak tartom ugy kb.mindnel Marlon-t kiveve) oldalso meniscus serulessel kerult IR-re szeptember 17-en. Annak a felepulesi ideje kb egy honap, edzesbe allassal egyutt kb.a bye utan visszaterhet. Epp csak egy fogaskerek, de...
RedFive
Viszont pont az lenne a lenyeg hogy hiaba menne a kozepre futas csak azert ne azt eroltessuk< mert a gyozelemnel van fontosabb kerdeseink es ekkor nem kapnank valaszt. Jatszunk DerwinJ ellen, teszteljuk Bman-t mindenhol, Mekari Bosa ellen, sot jatszunk ellene. Ezek kivalo jatekosok es tanulhatnank belole minden szinten hiaba valoszinuleg ok nyernek ezeket a parharcokat. Ha esetleg mi nyernenk ezeket akkor az egy eros uzenet, de elobb-utobb szembetalaljuk magunkat ezekkel a kihivasokkal es lehet most keszulni ra elesben. Megfizethetetlen.
UI: Bell eseteben detto, hsznaljuk mindenre, de a kozepre be a daraloba a legkevesbbe erdekes.
no
RedFive
Bell-t nem hasznaltuk jol, lehetne passzjatekba belevonni es foleg akkor lesz jo mikor nem csak az A gap-en akarunk futni. Viszont jelenleg a passzjatekunk nem tartalmazza a checkdown es RB passzokat mert sokkal jobban nyujtjuk a palyat es az elkapok tudjak kapni. Ami marha jo, de lehet meg ra szukseg. A masik a blokkolas mert amit ma is mutatott a DT-n az nem semmi. Mikozben Murray dolga a legegyszerubb es kell is, de sajnos elkapasban es blokkolasban eddig inkabb gyenge mint sem. Freeman a legjobb eddig, de a futasunkhoz eddig a tank kellett es ennyi.
Mikozben a falat nagyon kell dicserni es hihetetlen munkat vegez Villa es Mekari. Az elvaras oriasi felejuk hisz huzniuk kell egy csomo playben ami kozel sem az erosseguk de toljak lehajtott fejjel. A kedvenc jatekaim mert a fal gondolkodas nelkul egyszeru olvasasbol, egyenkent mindenki tudja a dolgat el vannak osztva az emberek es jo szogekkel blokkolnak ami kedvez nekunk. Labon sajnos nem mindenki tudja hozni de meg tudunk javulni ahogy mozog egyszerre az O es az idozitesen is. Itt tud besegiteni Boyle majd aki idonkent egy-egy elkapassal is megtorpanthatja a vedok olvasasat.
Mondjuk ahogy LJ dobalgat lassan RB nem lesz a palyan nemhogy a futasrol es erositeserol fogunk beszelni 😊
no
1x felszisszentem viszont mikor RPO-bol indult, Lamar megtartotta, ilyenkor a futo ugye ugy tesz mintha... Mintha nala lenne a bogyo, de Bell olyat alakitott a kezeivel, mintha egy mozeskosarat cipelne, nemtom, talan felt nehogy kiusse Lamar kezebol de kamubol se "fogott" ra a lasztira.
több mint 4 éve
Batemantol annyit megis: 6x vette celba Lamar.
4 elkapasa volt, es mind first down-t eredmenyezett. Szal mozgatta a lancot, nem csak ugy alibielkapasok jutottak neki.
több mint 4 éve
Csinalhatnank mi is ilyen kis videokat vagy akar kepsorokat berakva es kivesezni akar a D-t akar az O-t vagy akar mindkettot.
több mint 4 éve
Hat nekunk minden osszejott nekik semmi. A hivasaik sem voltak egyertelmuen jok de inkabb toluk kerdezd. Jatszottak Humphrey-ra aki a legjobbunk stb. stb. Ket fontos dolog hogy a futasuk nem ert fel a masodik vonalra es a ILB sorunk mennyivel jobb volt mint szokott (b vajon miert ?). Ok kergettek az eredmenyt es arra viszont nagyon rossz hogy tudunk futni. A sec igy hogy visszajott Eliott es tudtunk tobb DB-t felrakni a palyara, dobniuk kellett. Tenyleg minden a mi kezunkre jatszott es azt jol is kezeltuk le. Es ugyanez a ST-ben is.Vegre nekunk jott ki minden es vegre nem futottunk az eredmeny utan. A D jo volt Wink jol hivott es kuldte ki oket, Eliott hianyzott, Humph el kellett menjen W-el es Averett jobban mutatott. Clark nagyon kell ebbe a D, hihetetlenul jol erti a jatekot.azért az látszik, hogy az alapjátékunk nagyon működik a chargers ellen, inkább mi vagyunk nekik egy nightmare matchup, nem fordítva. az o dekoncentráltsága tényleg szembetünő eredménykényszer nélkül, senki sem akar annyira, komzervatívvá válik a játékhívás és ennek hátrafelehaladás a vége. ezekben a szitukban lesz fontos bateman, ahogy fontos watkins is. hiányolom a játékunkból a hb screent, nagy nyomásnál elővehetné többször lamar, túl sokszor akarja lábbal megoldani
LB sor milyen jol mutatott 😊
Igy kellene kinezni az O-nek, de ehhez sokat kell dolgozni hogy ujra felepitsuk a futasunkat, amit itt most adott a Chargers.
Azert tegyuk hozza hogy a Chargers nem volt szerencses a LB sorral es a kovetkezo meccs nem lesz setagalopp ellenuk ( ha lesz ) es mondjuk ki hogy nekik semmi nem jott be, de azert ehhez hozzajarultunk mi is.
no
gedam
De az O-ben tetszett hogy ugy nezett ki hogy akar egy pisztolyparbajban is ott lennenk
több mint 4 éve
Bell ahogy most hasznaljuk abban nem lesz igazan jo. Murray-Freeman egy teljesen mas futo. Nem veletlen hogy a tank Murray aki leghamarabb felvette a fonalat es a legjobb teljesitmenyt nyujtja. Ha hosszabban leserul akkor el tudom kepzelni hogy hozzunk valakit megint.Vegul hasznaltuk Bellt tobb iranyba, es bar en nagyon szoritottam/szoritok erte, de Ty'son Williams nem erdemel leultetest miatta valljuk be. Ha kell meg a gyakorlas az osszecsiszolodashoz azt is megertem, de perpill Bell gyengebb meg az NFL futoatlagnal is. Jon a Bengals, es a bye. Ha Murray megserult, lesz meg Bell. Talan lesz is meg belole vmi. Freemantol ujra elnezest kell kernem. Teszi a dolgat.A D kelleni fog a S- CB aki johet jojjon vissza, de Stephens-t is kiprobalnam.....,de Wolfe es jopar emberunk hianyzik.Igazan a Chargerst nem ismerve behatoan de egyszeruen jobb csapat most. Ezert mondom hogy nekunk meg van mit gyakorolni akar futas akar passzrol van szo es tegyuk azt. Ez nem jelenti hogy adjuk fel a meccset.Bell is jon (crossfinger), es vicces, de most akar a kozepre futasok se lesznek tan annyira kukak. Mindenesetre lesz ra pelda boven.
- Mekari Bosa ellen
no
RedFive
no
RedFive
több mint 4 éve
Ezt nem láttam jönni , boldog vagyok a szél Lamarnak is fújt , nem csak Herbertnek. Ez össze volt rakva.
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam
6 478
eddig ez tűpontos análitikanem lesz chubb, nézzük meg rpo nélkül baker számait a cards ellen, minimum 2 intet várok, az elkapósor ellenére.a browns kerete valóban komplettebb, de nekik szerintem sokkal könnyebben összeokádja magát a rendszer: ha huntot, chubbot megfogják, nem lehet eladni a playactiont, bakernek vége. nem érzem egy megoldhatatlan feladatnak vagy, hogy feltétlen 400-500yardot kapnánk tőlük. uralni kell a lost, le kell győzni a liga egyik legjobb o-falát, nagy feladatok, de a barnákkal kapcsolatban nem vágom miért lenne jó kikapni kétszer, ismerjük őket, fixen lehet tudni mivel tudunk nyerni mosr vagy 3 hónap múlva.A baj hogy a Colts meccsbol kiindulva ahol a fal a DL-t eltakaritva, abbol adodoan az egesz eddigi evben sot regebbrol is igaz hogy rossz szerelelok leszunk. Hozzajuk nezve a fal jobb(nak nem is kell es szinte nem is lehet lenniuk), osszeszokottabbak, ez igaz a qb-ra is, a futoik is legalabb olyan jok, de inkabb jobbak. Ha igy nezem akkor kb 750 yardot fogunk kapni. A PA-t fog mukodni mert nem nem tisztelhetjuk a futasukat. Es ha elveszik a futast toluk akkor is jobban fel vannak fegyverezve a passzhoz a faltol az elkapoig. Iden egy meccsuket lattam a Colts-Titans miatt es nem tudom hogy van most, de tavaly mar BM sokat fejlodott mint PQB. Lehet nem eleget de ott a fal es elkapok kompenzaljak hogy nem Mahomes.
gedam
Persze nem igy mukodik es mivel jol ismerjuk egymast pont azert egy kis lelektani leeresztest varnek a PO-ban ha 2X elpicsaznanak es semmi tobb. Mivel teljesen mindegy az ellenuk vivott meccseik is JELENLEG, de mire odakerulunk akarmi lehet de most van egyertelmuen 3-4 jobb csapat de ez is valtozhat.
no
gedam
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
Vegul hasznaltuk Bellt tobb iranyba, es bar en nagyon szoritottam/szoritok erte, de Ty'son Williams nem erdemel leultetest miatta valljuk be. Ha kell meg a gyakorlas az osszecsiszolodashoz azt is megertem, de perpill Bell gyengebb meg az NFL futoatlagnal is. Jon a Bengals, es a bye. Ha Murray megserult, lesz meg Bell. Talan lesz is meg belole vmi. Freemantol ujra elnezest kell kernem. Teszi a dolgat.A D kelleni fog a S- CB aki johet jojjon vissza, de Stephens-t is kiprobalnam.....,de Wolfe es jopar emberunk hianyzik.Igazan a Chargerst nem ismerve behatoan de egyszeruen jobb csapat most. Ezert mondom hogy nekunk meg van mit gyakorolni akar futas akar passzrol van szo es tegyuk azt. Ez nem jelenti hogy adjuk fel a meccset.Bell is jon (crossfinger), es vicces, de most akar a kozepre futasok se lesznek tan annyira kukak. Mindenesetre lesz ra pelda boven.
- Mekari Bosa ellen
no
RedFive
no
több mint 4 éve
Wink egyszerűen zseniális, baszus ott van Queen, Avarett, Stephens, és konkrétan lenulázta a liga egyik legjobb támadó csapatát.
több mint 4 éve
gedam
6 478
Vegre nekunk jott ki minden es vegre nem futottunk az eredmeny utan. A D jo volt Wink jol hivott es kuldte ki oket, Eliott hianyzott, Humph el kellett menjen W-el es Averett jobban mutatott. Clark nagyon kell ebbe a D, hihetetlenul jol erti a jatekot.azért az látszik, hogy az alapjátékunk nagyon működik a chargers ellen, inkább mi vagyunk nekik egy nightmare matchup, nem fordítva. az o dekoncentráltsága tényleg szembetünő eredménykényszer nélkül, senki sem akar annyira, komzervatívvá válik a játékhívás és ennek hátrafelehaladás a vége. ezekben a szitukban lesz fontos bateman, ahogy fontos watkins is. hiányolom a játékunkból a hb screent, nagy nyomásnál elővehetné többször lamar, túl sokszor akarja lábbal megoldani
LB sor milyen jol mutatott 😊
Igy kellene kinezni az O-nek, de ehhez sokat kell dolgozni hogy ujra felepitsuk a futasunkat, amit itt most adott a Chargers.
Azert tegyuk hozza hogy a Chargers nem volt szerencses a LB sorral es a kovetkezo meccs nem lesz setagalopp ellenuk ( ha lesz ) es mondjuk ki hogy nekik semmi nem jott be, de azert ehhez hozzajarultunk mi is.
no
több mint 4 éve
Vegre nekunk jott ki minden es vegre nem futottunk az eredmeny utan. A D jo volt Wink jol hivott es kuldte ki oket, Eliott hianyzott, Humph el kellett menjen W-el es Averett jobban mutatott. Clark nagyon kell ebbe a D, hihetetlenul jol erti a jatekot. LB sor milyen jol mutatott 😊
több mint 4 éve
kicsit az az érzés, mintha elnézték volna a schedule-t, hogy multheten még van 1 Colts a Chargers előtt és elfelejtettek arra készülni
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
A Bengaliak kemenyebb dio lesznek.
több mint 4 éve
Szép munka volt. A védelem karcolt rendesen, de Marlon meg Elliot kiemelkedően játszottak. Nálam Marlon Humphrey a mecs embere.