Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Én így számolok alapesetben.Steelers W
Bengals W
(ha nem így lesznek, rolót húzzuk le)
Raiders W
Falcons L
KC L
TB W
LAC L
Browns W
Ez így 9-7. Ha a 3 Div. meccsünket nem nyerjük elsők nem leszünk. És az azt jelentené h a 10-6 tuti Playoffhoz a 3 nálam L-nek feltüntetett mérkőzésből 2-öt fogni kell. A 3 L-ből viszont szinte biztos vagyok h egyet hozni fogunk. A LAC elleni meccs a WC helyért fog menni, és nagy a valószínűsége h TV által közvetített meccs lesz. Én abban bízom. A Falcons is fogható, bár ha így folytatják mire odaérünk ők is Playoffért küzdenek majd. Azért is fontos a 3 Div meccs, mert a LAC mellett az én megítélesem szerint a mi csoportunkból fog vki bejutni WC helyre.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ezért is érthetetlen , h az O Line miért nem próbáljuk berendezni Run-ra is, vagy ha nem azzal van a baj, miért egy Montgomery-ért cserélünk. Anno amikor a Ravens-nek ment, Rice volt az RB-nk, és kimondva kimondatlanul, ő liga egyik legjobbja volt a posztján, playmaker volt. Ezen is el lehetne gondolkodni az FO-nak amennyiben Flaccoval képzelik el a jövőt.Joenak akkor megy igazán,ha megy a futás,ezzel a play action.Az airflacco besült vállalkozás.Az nem baj ha van erosebb csapat nalunk ha mi is jok vagyunk. Jelenleg mi nem vagyunk azok, futas nelkul hiaba nem rossz az OL pass protection-ben Flacco egyszer tudott 4 meccsen folyamatosan jol jatszani es se azota se elotte. Ha tudnank futni akkor bizhatnank a D-ben, de igy az O ures jarataiban kikesziti a D-t is. Es uresjaratbol van dogivel es a passzoknal pihen a D 1 percet.Nyilván,így van a Rams az,ami kiegyensúlyozott,a D is erős az O is.A Chiefs D gyenge,a Pats is kétarcú.Van még hátra 8 forduló,ha a Steelerst verjük 5-4-el megyünk bye weekre.Amit leirsz az igaz. A baj hogy ok rolunk hasonloan velekednek joggal es ki is kaphatunk mindenkitol.
Jön a Bengals ,a következő 6 pontos hazai mérkőzés.
Most az Oakland sebezhető.
Falcons,sz*r a védelmük.
Chiefs,nekik is lehet rossz napjuk,a védelmük nekik is gyenge,Joe akár formában is lehet.
Bucks,nyerhetünk jönnek a floridai nyárból a baltimorei fagyba.
Chargers,Kaliforniában sz*rok vagyunk,megyünk a fagyból a nyárba.
Browns otthon verhető.
Ebből akár 10-5 is lehet.Nem lehetetlen küldetés,a Chiefs per pillanat más kávéház,a többi,ha hozunk egy átlagot -a Panthers elleni alatta volt mindennek-verhető.
kátrány
De ha be is kerulunk a PO-ba ott olyanokkal kell jatszani akinel itt irtad hogy: ha, ott szarok vagyunk, mas kavehaz
Rendbe kell tenni magunkat eloszor es utana be kell jutni, addig csak a szar tologatasara adunk indokot.
new orl
A PO az más,ott új időszámítás kezdődik.Mi vagyunk a legjobb példa,h a Pats és a Broncos ,49ers is jobb volt papíron,mégis győztünk.
Azt remélem,h a Monty szerződés is már a Romain bácsi boszorkány konyhájához jött , nem pótcselekvés JH részéről, ő már Dacosta embere.
Én nem szerettem igazán soha JH-t ,jó főedző ,csak túl vaskalapos,túl konzervatív.Bármi lesz ,Dacosta hozza a saját stábját.
kátrány
Remelem-Remelem, mert mar 5 evet kidobtunk es csak helyben menetelunk mint egy koreai felvonulason
new orl
kátrány
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Joenak akkor megy igazán,ha megy a futás,ezzel a play action.Az airflacco besült vállalkozás.Az nem baj ha van erosebb csapat nalunk ha mi is jok vagyunk. Jelenleg mi nem vagyunk azok, futas nelkul hiaba nem rossz az OL pass protection-ben Flacco egyszer tudott 4 meccsen folyamatosan jol jatszani es se azota se elotte. Ha tudnank futni akkor bizhatnank a D-ben, de igy az O ures jarataiban kikesziti a D-t is. Es uresjaratbol van dogivel es a passzoknal pihen a D 1 percet.Nyilván,így van a Rams az,ami kiegyensúlyozott,a D is erős az O is.A Chiefs D gyenge,a Pats is kétarcú.Van még hátra 8 forduló,ha a Steelerst verjük 5-4-el megyünk bye weekre.Amit leirsz az igaz. A baj hogy ok rolunk hasonloan velekednek joggal es ki is kaphatunk mindenkitol.
Falcons,sz*r a védelmük.
Chiefs,nekik is lehet rossz napjuk,a védelmük nekik is gyenge,Joe akár formában is lehet.
Browns otthon verhető.
Ebből akár 10-5 is lehet.Nem lehetetlen küldetés,a Chiefs per pillanat más kávéház,a többi,ha hozunk egy átlagot -a Panthers elleni alatta volt mindennek-verhető.
kátrány
De ha be is kerulunk a PO-ba ott olyanokkal kell jatszani akinel itt irtad hogy: ha, ott szarok vagyunk, mas kavehaz
Rendbe kell tenni magunkat eloszor es utana be kell jutni, addig csak a szar tologatasara adunk indokot.
new orl
A PO az más,ott új időszámítás kezdődik.Mi vagyunk a legjobb példa,h a Pats és a Broncos ,49ers is jobb volt papíron,mégis győztünk.
Azt remélem,h a Monty szerződés is már a Romain bácsi boszorkány konyhájához jött , nem pótcselekvés JH részéről, ő már Dacosta embere.
Én nem szerettem igazán soha JH-t ,jó főedző ,csak túl vaskalapos,túl konzervatív.Bármi lesz ,Dacosta hozza a saját stábját.
kátrány
Remelem-Remelem, mert mar 5 evet kidobtunk es csak helyben menetelunk mint egy koreai felvonulason
new orl

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
Passzjátéknál ,ha földet ér a labda megáll az óra,futásnál tovább pörög.Es uresjaratbol van dogivel es a passzoknal pihen a D 1 percet.Ezt egy kicsit nem értem... akkor ha 3 and out van futással vagy passzal akkor is ugyanannyit pihen a védelem... (3x 40s támadóidő+3-4 másodperc a play)... Annyi a különbség, hogy egyik esetben a játékidőből elmegy ugyanennyi míg a masik esetben kb. 10 sec. Szóval abban nincs különbség hogy mennyit tud a védelem piheni, abban van különbség, hogy hány drivot kell fent karcolniuk a játék végére.
new orl
malkav

több mint 7 éve
Es uresjaratbol van dogivel es a passzoknal pihen a D 1 percet.Ezt egy kicsit nem értem... akkor ha 3 and out van futással vagy passzal akkor is ugyanannyit pihen a védelem... (3x 40s támadóidő+3-4 másodperc a play)... Annyi a különbség, hogy egyik esetben a játékidőből elmegy ugyanennyi míg a masik esetben kb. 10 sec. Szóval abban nincs különbség hogy mennyit tud a védelem piheni, abban van különbség, hogy hány drivot kell fent karcolniuk a játék végére.
new orl
több mint 7 éve
Október 18.-án jött meg az eredeti Suggs Ravens mezem. Azóta a meccseket abban nézem és szurkolom (idegeskedem) végig. Most nem lesz rajtam a mez. Kiderül én voltam e a fő ludas a Ravens L-ek miatt. 😀Elárulok egy titkot, sajnos nem...mi szimplán csak szarok vagyunk/voltunk.
KeyG
Szebb jövőt és kisvasútat mindenhova!
több mint 7 éve
Az nem baj ha van erosebb csapat nalunk ha mi is jok vagyunk. Jelenleg mi nem vagyunk azok, futas nelkul hiaba nem rossz az OL pass protection-ben Flacco egyszer tudott 4 meccsen folyamatosan jol jatszani es se azota se elotte. Ha tudnank futni akkor bizhatnank a D-ben, de igy az O ures jarataiban kikesziti a D-t is. Es uresjaratbol van dogivel es a passzoknal pihen a D 1 percet.Nyilván,így van a Rams az,ami kiegyensúlyozott,a D is erős az O is.A Chiefs D gyenge,a Pats is kétarcú.Van még hátra 8 forduló,ha a Steelerst verjük 5-4-el megyünk bye weekre.Amit leirsz az igaz. A baj hogy ok rolunk hasonloan velekednek joggal es ki is kaphatunk mindenkitol.
Falcons,sz*r a védelmük.
Browns otthon verhető.
kátrány
new orl
kátrány
több mint 7 éve
Október 18.-án jött meg az eredeti Suggs Ravens mezem. Azóta a meccseket abban nézem és szurkolom (idegeskedem) végig. Most nem lesz rajtam a mez. Kiderül én voltam e a fő ludas a Ravens L-ek miatt. 😀
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Nyilván,így van a Rams az,ami kiegyensúlyozott,a D is erős az O is.A Chiefs D gyenge,a Pats is kétarcú.Van még hátra 8 forduló,ha a Steelerst verjük 5-4-el megyünk bye weekre.Amit leirsz az igaz. A baj hogy ok rolunk hasonloan velekednek joggal es ki is kaphatunk mindenkitol.
Falcons,sz*r a védelmük.
Browns otthon verhető.
kátrány
new orl

több mint 7 éve
lucio
329
Szinte nincs olyan csapat, ahol ne lennének gyenge pontok. Azonban az igazán jó csapatokban emellett vannak olyan egyéniségek, vagy olyan erős csapatrészek, amelyek ezt többnyire ellensúlyozzák. Jelenleg a Ravens szerintem egy alapvetően erős-átlagos, mély kerettel rendelkezik, de hiányzik az a négy-öt egyéniség (aki volt korábban pl. Ray Lewis, Ed Reed, Bodin, de Rice-hoz hasonló futónk se volt azóta), aki - teljesítsen aznap a csapat egésze bárhogy - meccsfordító playeket tud csinálni. Ilyen karaktereket a draft korai köreiben azért jobb eséllyel lehet találni, csakhát az első köröseink általában besülnek. A hátsó körösöket viszont szépen felhozzuk, így van egy mély keretünk, de playmakerek nélkül.(Kicsit olyan, mintha azt várnánk, a mennyiség átcsap majd minőségbe, lásd Ozzie draftcetli gyűjtögetése) Hogy ez mitől változna...hm...szerencse? jobb személyiségek választása a korai körökben? Merészebb tradek (a'la Bodin) Rosseb se tudja. Mindenesetre idén azért jobb Ravens meccset nézni, mint tavaly. De míg Lewisék idejében ha szarul mentek egy meccsen a dolgok, azért bíztam abban, hogy valahogy megoldjuk, most ha jól mennek, azon izgulok, nehogy történjen valami negatív, mert akkor lejtmenetre kerül a csapat és nincs, ki visszafordítsa a folyamatot.
több mint 7 éve
Szerintem ezt az évet lehozzuk a mostani gárdával, aztán meglátjuk Decosta milyen lesz GM-nek, tény hogy vannak sebezhető dolgok a védelembe és a támadóoldalon is , de egycsapásra nem fog minden megváltozni....
több mint 7 éve
Van még hátra 8 forduló,ha a Steelerst verjük 5-4-el megyünk bye weekre.Amit leirsz az igaz. A baj hogy ok rolunk hasonloan velekednek joggal es ki is kaphatunk mindenkitol.
Falcons,sz*r a védelmük.
Browns otthon verhető.
kátrány
több mint 7 éve
Low risk, low reward trade.Nem látom, mivel lennénk többek, de persze erre már rá lehet fogni, kuss jobbágy, mi megpróbáltuk.
több mint 7 éve
Ty Monty érkezik a PackerstőlCsempiönship
Kemény 2020!!! s 7. kör 😀😀
dande
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
Én nem értem, h Ozzie utolsó évében nem látja h a falunk futásra alkalmatlan vagy a futóink szarok. Ha látná Tradelne, hisz biztos vagyok benne h nem 8-8-ra vágyik utolsó évében.
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Van még hátra 8 forduló,ha a Steelerst verjük 5-4-el megyünk bye weekre.Lehet, a csoport elsőség a 3 hazai DIV meccsünkün múlik, a WC hely a Chargers meccs karácsonykor.
Falcons,sz*r a védelmük.
Browns otthon verhető.
kátrány
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Ez a Panthers meccs kicsit időutazás volt 2017be. Rossz volt nézni. Remélem csak egyszeri visszaesés és nem tendencia (bár az hogy Flacco-nak van a ligában a legtöbb passz kísérlete ráadásul elég szar eredménnyel nem túl jó omen).A futással mindenképpen kezdeni kell valamit, mert az nem normális, hogy egész jó RB-kel nem tudunk haladni és az első kontakt rendre a LOS mögött jön.
LJ TD passzától én nem estem hasra, garbage time-ba nem ugyan az mint éles helyzetben. (volt is egy csúnyán elrontott passza mikor még meccsben voltunk ha jól emlékszem Allen felé... remélem lesz ez még jobb is).
Viszont nekem Flacco tűnik eléggé sótlannak - persze Joe cool eddig sem arról volt híres hogy magas fordulatszámon pörög és tüzeli a többieket de a Panthers ellen önmagához képest is unottabb volt.
Az INT-ek most abszolút az ő faszságai voltak.
Továbbra sem értem az LJ playeknél miért csak áll mint Cutler a wildcatnél, jó hogy nem szív el egy cigit közben. Legalább a látszata lenne meg, hogy esetleg még játékba hozzuk.
A fumblinál pedig úgy nézte végig a playt mintha nem is játékos lenne hanem csak egy külső szemlélő...
Flacco egy teljesen jól használható game management QB akit láthatóan továbbra sem tud a FO megfelelően a helyén kezelni, ennyi év után sem. Emiatt viszont nem sok bizodalmam van abban sem, hogy majd pont egy LJ -t fogunk tudni felfuttatni. Amig a gombhoz vesszük a kabátot addig mindegy ki van itt... LJ-t beküldjük a darálóba és kb 2 meccs után lezúzzák, aztán egyeztethet RG-val hogyan tovább láb nélkül.
több mint 7 éve
Van még hátra 8 forduló,ha a Steelerst verjük 5-4-el megyünk bye weekre.Jön a Bengals ,a következő 6 pontos hazai mérkőzés.
Falcons,sz*r a védelmük.
Browns otthon verhető.

több mint 7 éve
A kölyök ezen kívül még 4 évig szinte semmit sem keres.Flacco dobott ket olyan homály intet hogy azt sem ertem kinek akarta...hiaba van egy jo védekezésünk iden, ha az iranyitonk az SB ota szar. Komolyan tobbre mennénk ha elkuldenenk Flaccot, ha kell valakinek akkor 3 labda az ára. Betennenk a gyereket a kezdőbe, aztan nézzük meg mire kepes.Flacco nem keres annyival többet,mint amit a Kölyöknek kéne kifizetni egy idő után.A kettő közti különbözetből nem teszed rendbe az O falat,ami konkrétan tegnap nem létezett és a futójátékot,távolról sem.Flacco szar,de Flacco mégis jó,ha teszel elé falat és egy rendes edzőt.Egyik sincs jelenleg.Eret vágnék minden második playhívás után,annyira bűn rossz elképzelés szerint játszunk...Flacco távolról sem ligaelit,sosem volt az,de simán jó lenne ide,ha lenne valami előtte,meg egy biztos kéz mögötte.A Kisgyereket meg belehet tenni 18 millióért,2éven belül meg ezekkel a futásokkal megy carreer endingre,azt akkor mire mentünk vele? Az meg hogy passzolt hármat a Zs Panthers D ellen a 4. negyedben, amikor már rég a kocsmába ittak,hát nem nagy sztori,erre nem alapoznám rá a csapatom jövőjét azért..Bár kinek mi. 😊
Ezen a meccsen kiderult hogy tud passzolni is, tizszer mobilisabb mint a tulfizetett. Legalább az iranyiton megsporolt penzt tudnank masra forditani. Eletem egyik legjobb dontese volt hogy nem vettem meg a Flacco feliratos Ravens mezt a Wembleyben xD
Voice
LeviPoki

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 7 éve
Nem gondolom hogy JH majd Decosta vágja ki, szerintem a keksznek fog előbb elfogyni a türelme ...
több mint 7 éve
. Jövőre új GM lesz, remélem meghozza azokat a változásokat, ami a modern franchise felé visz el minket, megtartva a Ravens D hagyományos jó hírét. Offensive Guru edzőt szeretnék.Ezek szerintem utik egymast
KeyG

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
A playhivasok es a pre season alapjan nem.Tőlük senki se számít dobásra, trükkös játék keretében dobnak. Jackson egy QB, tőle várható.Ahogy Amendolanak vagy Edelmannak is magas a ratingja, így van ez azokkal akik keveset passzolnak...Nem 1 meccsre ertettem. 😊 LJ-nek osszessegeben 106 a ratingje.2 akkora homoly INT et dobni....kivancsi vagyok ra, Flakonnak mikor volt utoljara 106 os passer ratingje. Tudom nem lehet osszehasonlitani, ennyi jatekbol. De jatek a szamokkal. 😀Annyira nem rég, a 4. héten a Steelers ellen (109.5).
KeyG
empty taxi
KeyG
malkav
KeyG

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
És hozzáteszem JH jó edző, és ha kivágjuk a fél liga akarja majd,
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Kivágjátok JHt és hozzátok HJt, aki mindenhez ért, mindenhez is.Na jó ez gonosz volt 😉