Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
gedam
6 478
nem lesz ebből pénzbírságnál több csak elég érdekes a sztoriremélem, mert a sapinknak is drága volna a 15 dodós kínai töltő.
malkav
több mint 8 éve
nem lesz ebből pénzbírságnál több csak elég érdekes a sztori
több mint 8 éve
gedam
6 478
www.baltimorebeatdown.com/2018/1/25/16932680/ravens-cb-marlon-humphrey-arrested-for-third-degree-robbery-nfl-news-arrests-baltimorevagy nagyon be volt mindenezve marlon vagy a fele bullshit a sztorinak. ezt rablásnak minősíteni azért elég meredek.
Így egyszerűbb
malkav
több mint 8 éve
a Zinternet szerint az 1500$ értékhatárnál van... kivéve ha pl. fegyverrel akarta megerősíteni, hogy szerinte az az ő töltője 😊Humprey elkapták töltő lopásért .... 😀 kezdődik az offseasonaksitöltő ... állítólag azt hitte az övé, de mivel 15$ az értéke ez már alabamabén 1-10 év 😀
malkav
malkav
több mint 8 éve
Zsenialis az off season, mint minden evben.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Humprey elkapták töltő lopásért .... 😀 kezdődik az offseasonaksitöltő ... állítólag azt hitte az övé, de mivel 15$ az értéke ez már alabamabén 1-10 év 😀
malkav
több mint 8 éve
Humprey elkapták töltő lopásért .... 😀 kezdődik az offseasonToltotoll, akksitolto vagy mifene?
malkav

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Humprey elkapták töltő lopásért .... 😀 kezdődik az offseason
több mint 8 éve
en most nem a rebuilding-re tettem a hangsulyt. OK nincs. Viszont nem kell tonkretenni a kovetkezo 3 evet se. Csak az emlitett 3 nev tavaly a FA jott hasonlo modon. Egyik sem prove-olt semmit, de a deadmoney utanuk csak rontja a helyzetet. Iden lecsereljuk 3 masikra oket es orulunk ha 1 bejon es meg tobb DM. Es a sor sokaig es szinte minden poszton folytathato nehe-neha udito meglepetessel. Az optimistak az o neveiket kantaljak. | A legjobb S paros, mi? Egy vagyonert egy semmi produkcio ( remeljuk most eljon az idejuk). |Lehet csak én nem vagyok a végletekben gondolkodás embere, de attól, hogy hozol prove it szerződésre WR-eket, pont nem a foltozgatást csinálod. Mi kell a rebuildhez?Azért Weedle sem volt biztos hogy hozzánk jön és el tudtuk hozni.A kerdes mar eldolt es marad a foltozgatas. De a problema eleg nagy. Draftolni nem tudunk WR-t, meg szerencsevel se ( ideje lenne ha ez beutne vegre). A FA-rol meg pont olyan WR-rol kell beszelnunk akik prove-it evben vannak. Ha valaki prove himself elengedjuk mert nincs ra penz ( de elegedetten dorzsoljuk a tenyerunket, hogy olcsoert volt itt), ha nem akkor meg relativ olcson is draga. Es a bevalt-nem bevalt arany siralmas.
Decker jó lenne de ő 3 éves szerződés alá nem fog menni, Pryort el lehetne hozni egy 1 éves prove it szerződéssel és játszhatna a Cleveland ellen kétszer ...
A többi szabadügynök esetében én sem vagyok annyira meggyőzve.
De nem ártana 2 célpontot hozni az FA-ról ... TEek milyenek lesznek?
malkav
Playmaker kell, annak ara van. Raadasul eleg siralmas celpont vagyunk a WR-nek.
no
elküldeni a szar vagy drága veteránokat és draftpickeket gyűjteni illetve egy új edzői gárdát összerittyenteni. Szerintem az első kettő nem sokat ér a harmadik nélkül.. ez olyan mintha a lebontanál egy házat amit pl. Mészáros cége csinált és megcsináltatnád vele újra. Szóval amíg Haribó-gárda itt van addig nem kell őrülten költeni a pénzt top playmakerekre
Szóval ez egy éves szezrődések és ezzel együtt a veteráron kicsapása (Webb, McClellan, Carr, Maclin, Woodhead) nem megoldhatatlan kicsit lenne cap felszabadulás, és még össze is lehetne rakni egy WR corpot..
malkav
En nem hiszek benne hogy iden a WR corp volt az O legnagyobb baja. OL-OL-MM-Flacco-OL-WR corp. Es a lenyeg, hogy ne masodvonalas, ritkan bejovos playak-kal kell probalkozni. Egy fasza WR1-nek orulne JH es ha jonne mas helyette akkor o is. Annak ara van es hosszabb tavon olcsobb, mint ahogy mi csinaljuk. Az elmult 5 evbol a FA-k DeadMoney-ja erdekes szam lehet. Lehet nem, mert csak erzesbol irom ( es hozzavehetnenk a sztargazsiju haszontalanokat is es lenne itt penz dogivel)
több mint 8 éve
Lehet csak én nem vagyok a végletekben gondolkodás embere, de attól, hogy hozol prove it szerződésre WR-eket, pont nem a foltozgatást csinálod. Mi kell a rebuildhez?Azért Weedle sem volt biztos hogy hozzánk jön és el tudtuk hozni.A kerdes mar eldolt es marad a foltozgatas. De a problema eleg nagy. Draftolni nem tudunk WR-t, meg szerencsevel se ( ideje lenne ha ez beutne vegre). A FA-rol meg pont olyan WR-rol kell beszelnunk akik prove-it evben vannak. Ha valaki prove himself elengedjuk mert nincs ra penz ( de elegedetten dorzsoljuk a tenyerunket, hogy olcsoert volt itt), ha nem akkor meg relativ olcson is draga. Es a bevalt-nem bevalt arany siralmas.
Decker jó lenne de ő 3 éves szerződés alá nem fog menni, Pryort el lehetne hozni egy 1 éves prove it szerződéssel és játszhatna a Cleveland ellen kétszer ...
malkav
no
elküldeni a szar vagy drága veteránokat és draftpickeket gyűjteni illetve egy új edzői gárdát összerittyenteni. Szerintem az első kettő nem sokat ér a harmadik nélkül.. ez olyan mintha a lebontanál egy házat amit pl. Mészáros cége csinált és megcsináltatnád vele újra. Szóval amíg Haribó-gárda itt van addig nem kell őrülten költeni a pénzt top playmakerekre
Szóval ez egy éves szezrődések és ezzel együtt a veteráron kicsapása (Webb, McClellan, Carr, Maclin, Woodhead) nem megoldhatatlan kicsit lenne cap felszabadulás, és még össze is lehetne rakni egy WR corpot..
több mint 8 éve
Azért Weedle sem volt biztos hogy hozzánk jön és el tudtuk hozni.A kerdes mar eldolt es marad a foltozgatas. De a problema eleg nagy. Draftolni nem tudunk WR-t, meg szerencsevel se ( ideje lenne ha ez beutne vegre). A FA-rol meg pont olyan WR-rol kell beszelnunk akik prove-it evben vannak. Ha valaki prove himself elengedjuk mert nincs ra penz ( de elegedetten dorzsoljuk a tenyerunket, hogy olcsoert volt itt), ha nem akkor meg relativ olcson is draga. Es a bevalt-nem bevalt arany siralmas.
malkav
több mint 8 éve
Azért Weedle sem volt biztos hogy hozzánk jön és el tudtuk hozni.Decker jó lenne de ő 3 éves szerződés alá nem fog menni, Pryort el lehetne hozni egy 1 éves prove it szerződéssel és játszhatna a Cleveland ellen kétszer ...
több mint 8 éve
Mit gondoltok ?A-Rob toronymagasan az első célpontom lenne, de úgyis marad... Watkins és Landry szerintem szintén megfizethetetlen.
www.baltimorebeatdown.com/2018/1/23/16922068/the-eagles-provided-the-blueprint-for-the-ravens-rebuild-their-receiving-corp-super-bowl-nfl-news
malkav
A maradékból viszont Decker/Pryor olcsóért érdekes lehet.. a többiekért nem igazán vagyok oda
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ja azért gondoltam mert nagyon rádismertem 😀Te Blaise ezt nem te írtad ? 😀Akár írhattam volna, de nem én voltam az elkövető 😊
baltimoresportsandlife.com/ravens-dont-care-attendance/
malkav
A véleményemet pedig unalomig ismételtem, szóval ettől eltekintek.
Blaise
több mint 8 éve
Te Blaise ezt nem te írtad ? 😀Akár írhattam volna, de nem én voltam az elkövető 😊
baltimoresportsandlife.com/ravens-dont-care-attendance/
malkav
A véleményemet pedig unalomig ismételtem, szóval ettől eltekintek.
több mint 8 éve
A mentalis tokeink visszavonultak, nem kaptak szerzodest stb. 😊Jól éreztem én! 😊En nektek fogok szoritani.Meglepően kedves, hogy a Pats-nek fogsz/fogtok szurkolni. 😊 (Kizárt, hogy egy énekesmadár ragadozónak szurkoljon.)Ha megint a pats nyer SB-t nem nézek több NFL-t......Ezt leszámítva, már csak ornitológiai szempontból is megvan kinek szurkolunk majd. 😊
malkav
Vrij6
tomi-tomi
no
Egyrészt ha valakinek, a Ravensnek nem kell, hogy Pats fóbiája legyen, fordítva inkább érezhető ez (szurkolói körökben).Baszki, miért adtatok rá annyiszor okot?!? Bőven elég lett volna a megszokott Ravens-Steelers rivalizálás. Erre jöttök a Rókalyukba rendszeresen kipicsázni a seggünket és/vagy szívinfarktussal vegyített agyvérzést okozni.
lucio
Btw az elmúlt években a Lewis korszakban felhalmozott ligaelit mentális tőkéteket zabáljátok fel. (Ha fatalista lennék, akkor azt mondanám, hogy a 2012-es SB runért lepaktáltatok az ördöggel.)
tomi-tomi
Az ordogot be se engedtek arra a partyra 😊
több mint 8 éve
Jól éreztem én! 😊En nektek fogok szoritani.Meglepően kedves, hogy a Pats-nek fogsz/fogtok szurkolni. 😊 (Kizárt, hogy egy énekesmadár ragadozónak szurkoljon.)Ha megint a pats nyer SB-t nem nézek több NFL-t......Ezt leszámítva, már csak ornitológiai szempontból is megvan kinek szurkolunk majd. 😊
malkav
Vrij6
tomi-tomi
no
Egyrészt ha valakinek, a Ravensnek nem kell, hogy Pats fóbiája legyen, fordítva inkább érezhető ez (szurkolói körökben).Baszki, miért adtatok rá annyiszor okot?!? Bőven elég lett volna a megszokott Ravens-Steelers rivalizálás. Erre jöttök a Rókalyukba rendszeresen kipicsázni a seggünket és/vagy szívinfarktussal vegyített agyvérzést okozni.
lucio
Btw az elmúlt években a Lewis korszakban felhalmozott ligaelit mentális tőkéteket zabáljátok fel. (Ha fatalista lennék, akkor azt mondanám, hogy a 2012-es SB runért lepaktáltatok az ördöggel.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
En nektek fogok szoritani.Meglepően kedves, hogy a Pats-nek fogsz/fogtok szurkolni. 😊 (Kizárt, hogy egy énekesmadár ragadozónak szurkoljon.)Ha megint a pats nyer SB-t nem nézek több NFL-t......Ezt leszámítva, már csak ornitológiai szempontból is megvan kinek szurkolunk majd. 😊
malkav
Vrij6
tomi-tomi
több mint 8 éve
Attol a puskatol nem kellene felni, ha utotavon kivul maradsz. 😊1) "Owing to its size, gregariousness and its defensive abilities, the common raven has few natural predators." (de ha már erről van szó, szerintem egy puskás ember mindenképpen veszélyesebb, mint egy hozzánk hasonló méretű madár..)Meglepően kedves, hogy a Pats-nek fogsz/fogtok szurkolni. 😊 (Kizárt, hogy egy énekesmadár ragadozónak szurkoljon.)Ha megint a pats nyer SB-t nem nézek több NFL-t......Ezt leszámítva, már csak ornitológiai szempontból is megvan kinek szurkolunk majd. 😊
malkav
Vrij6
tomi-tomi
2) "The brains of common ravens count among the largest of any bird species.... They display ability in problem-solving, as well as other cognitive processes such as insight"
Ha a kettőt összerakod, szerintem egyértelmű, hogy inkább a madártesókkal szimpatizálna egy igazi Holló..
Igor
több mint 8 éve
lucio
329
Egyrészt ha valakinek, a Ravensnek nem kell, hogy Pats fóbiája legyen, fordítva inkább érezhető ez (szurkolói körökben). Másrészt inkább tanulni kellene a Patriotstól. OK, náluk van a legjobb irányító, de pl. egy közel ilyen tudású játékossal a Green Bay nem ér el ilyen eredményeket. Én inkább csodálom (és ha nem ellenünk játszanak, élvezem is) a hideg matekjukat. Hogy ami logikusnak tűnik, azt húzzák és többnyire bejön. Hogy náluk általában pont megvan a 10 yard, (nálunk meg hogy hogy nem hiányzik 1). Hogy gépiesen jók a félidők végén és elején (lásd tegnap). És engem inkább az gondolkoztat el, hogy mindezt hosszú évek óta hozzák, teljesen különböző keretekkel, ergo ez nem annyira játékos mint szakember függő. Így viszont qrva jó tükör a Pats jópár csapatnak, akik x éve csapatot építenek - mindez valószínűleg nem (csak) Bradyn, meg draftcetliken, meg csaláson múlik, hanem katonás fegyelmen, egy jó rendszeren, amely tud adaptálódni, amennyire lehet/kell a körülményekhez, és koncentrált figyelmen. Harmadrészt: a Pats is akkor tudott nyerni, amikor minimum közepes, de inkább annál erősebb védelme volt. Azaz lehet bármilyen jó a QB-d, bizony a D nyeri a bajnokságot. (Pont ezért egy jó QB-s Phillit esélyesebbnek éreznék a jelen NE ellen, kérdés, milyen QB lesz 2 hét múlva Nick Foles. A tegnapi Jags is kicsinálhatta volna a NE-et, ha megold egy 3. kísérletet az első félidő végén és de inkább vagy a sok top draftcetli nemcsak egy elit kezdő D-re elég, hanem cseresor is van mögöttük ) Ezért (meg a tegnap pályára lépő másik 3 csapatra gondolva) érzem úgy, hogy a Ravens ötlete (erős D) alapvetően jó, a végrehajtás khm....
több mint 8 éve
Most nem is arról van szó hogy konkrétan a patset utálom, csak baromi unalmas ez a mindig mindent megnyernek dolog, és nem vitatom, hogy jó csapat meg GOAT meg a faxom tudja, csak azért vagyok druci mert már most úgy érzem hogy megvan az SB győzelem is nekik és nem is tudok izgulni, hogy hátha izgalmas lesz. És persze őket kell megverni meg ők a legjobbak, de a sport akkor jó hogyha nincs egy egyértelműen mindig nyerő csapat. Most kb. olyan mintha minden évben ugyanazt az évadot nézném meg a sorozatból és unalmas. Abszolút nem volt szimpatikus a Jags de szurkoltam nekik, hogy legyen már egy olyan SB ahol mindkét bejutó új. Annak is örültem volna ha a steelers jut be mert Bell és Brown is megérdemelné a teljesítménye alapján (na mostmár többet nem mehetek a Bengals fórumba irkálni).
Számomra azok a meccsek voltak a legélvezetesebbek amikor megvertük a patset, vagy amikor a Jets egy Sancsóval lezúzta őket PO-ban.... de ezeknek már az emléke is kopik...
Mindegy a lényeg nem a pats a baj hanem hogy a többi csapat töketlen 😀
több mint 8 éve
Nyilván kicsit frusztráló és egyébként unalmas is,ha már az előszezonban tudod ki nyeri az SB-t.Ezt tök megértem.Viszont itt a lehetőség,miért nem nyerünk mi SB-t? Miért nem nyer a Vasas SB-t? Szal:Végülis egyszerűbb utálni a legjobbat,mint megtanulni rendesen labdázni 😀 A többi 31 csapat számára is ott a lehetőség.Jó mondjuk vegyünk le ebből 15 életképtelen csapatot (jelenleg magunkat is),a többi azért nem olyan szar.Jobban kell játszani és megkell őket verni.A Jags is nyert volna tegnap,ha a 4. negyedben nem megy le az öltözőbe..Én is rohadtul unom már őket,de valahogy csak emiatt nem tudok egy csapatot rühellni,persze lehet én vagyok csak csapágyas.Jövőre megmutatjuk nekik,azt kész.Jó persze az a prioritás, csak felbasz az, hogy megnézek egy mecset és hiába vezet a Jags 2 TD-vel már tudom, hogy az nem számít a végén úgyis a Pats nyer. És igen tényleg a Pats nyert...Köszönöm a biztatás Soldi, de hozzátenném, eddig sem volt a szívem csücske a steelers. De azzal, hogy megint beengedtétek a Pats az SB-be, nem javítottatok a megítélésen.Hm... biztos velem van a baj, de engem inkább az éltet, hogy a Ravens hogyan férhet oda megint a húsosfazékhoz... #noharmmeant
Ezt nem hiszem el... komolyan ....csak az éltet már, hogy az egyetemes igazság alapján, ha vége van a TB/BB érának legalább 40 évig nem kerülhet PO a pats....
malkav
Collapo
Mindegy kipicsogtam magam....
Ha megígéred nekem Collapo, hogy jövőre PO-ban leszünk nem picsogok tovább.
malkav
több mint 8 éve
Te Blaise ezt nem te írtad ? 😀baltimoresportsandlife.com/ravens-dont-care-attendance/