Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Hurst egy hulladék. Szar guardnak és bár nehéz kivitelezni, de még szarabb OT-nek. Minden ami vet min fölötti dollár kidobott pénz. Évi 4,5M az top 30 guard fizetés.Ravens coach John Harbaugh on the re-signing of offensive lineman James Hurst: "This is good news for our football team. James is a reliable, tough and versatile player who has played a lot of football for us. He has started at both tackle and guard, and all he has been is productive and someone who has made us better."
Ok John.
több mint 7 éve
Hurst utan, nem valoszinu,hogy OL ( McGlinchey) elso kor,aminek en jobban örültem volna,mint WR.
több mint 7 éve
Kiváncsi leszek Hurst szerződésére, 8M a garatánt ami nem túl sok, és a 4,5M/év nem olyan sok egy Guardnak tekintve, hogy be lehet rakni végszükség esetén T-be is. Stanley Hurst Skura Yanda Lewis fal tűnik eddig kezdőnek, Siragusa és Elemitoménmi cserével... remélem Howard is repül
több mint 7 éve
Ezzel valszeg el is ment Jensen, szóval még egy FA TE vagy WR jöhet, aztán marad a draft...Közben kivágtuk Webbet ahogy várható volt.
több mint 7 éve
Közben Hurst visszajön 4 év 18 Misi
több mint 7 éve
Ebbol Yanda es Wagner popec huzasok. Jensen az utolso eveben jatszott ( felidoben mocsok szarul), Lewis hiaba tunt jonak, eddig gyatra a reszveteli aranya a meccseken es nekunk jovore is kellene fal, ahogy Elkapo is persze. A fo kerdes mit varunk el a kovetkezo idenytol.Nohát, Landry a Brownshoz igazolt. Nemtom mennyire veszi eszét a csapatvezetőségnek a WR need. De: szerintem nem reális (illetve ésszerűtlenül kockázatos) annyi pénzt egy WR-re költeni, mint amennyiért a FA top elkapóit meg lehet szerezni. Landry mögötti top FA elkapók pl. sérülékenyek vagy nem konzisztensek. Én hagynám a fenébe ezt az árversenyt. Hagynám a fenébe a drafton a WR kergetést is, mivel az idei class inkább kérdőjeles, mint erős. Be kell látni, hogy amit évek alatt elrontottunk, azt nem lehet egy év alatt helyrerakni. Rakjuk helyre, amit lehet BPA alapon, amiben ha éppen WR a BPA, jöhet.Ha lehetne én mindenképpen WR/TE-t húznék, még akár hátracseréléssel is. OL játékosokat bőven jól húztunk eddig is 3. kör után : Yanda (3.kör), Lewis (4. kör) Wagner( 5.kör) Jensen (6.kör) persze vannak melléfogások is (Myers, Reid) de azért össze raktuk a falat fiatalokkal is.
Van egy jó OL edzőnk, aki a szarból is egy várnak tűnőt rakott össze. Meggyógyulnak a sérültek, de Yanda pl. nem lesz fiatalabb (34, továbbá sérülésből jön vissza). Jensen meg jó eséllyel megy. Egy top OL ember (első két kör valamelyikében) sose rossz.
Ha Bwill nincs=zéró futás elleni védelem. Kellene egy LB Mosley mellé. (Mondjuk ennél többet nem áldoznék a D-re...) Nincs elkapni tudó TE (lassan már blokkoló se).
Lehetne kukázni egy motivált RB-t is.
Ha mindenáron a WR-re koncentrálunk, tekintve a körülményeket (ár, draft class) könnyen lehet, hogy azt se oldjuk meg, de máshol is (még nagyobb) problémák lesznek.
Amit nem értek, hogy néhol első körös QB draftot írnak nekünk. Mi a logika ebben? Flacco fog kezdeni idén? Igen. Ha szar lesz, szar lesz a csapat is = jövőre jó eséllyel top 5 (vagy 10) első körünk lesz. Nem ismerem a jövő évi qb felhozatalt, de azért ez jobb választási opció. Ha meg jók leszünk, ellőttünk egy első kört egy Tyrod Taylor 2-re. Szóval nem értem ezeket a qb draft jóslásokat.
lucio
Viszont se WR, se elkapó TE nincs a rosteren, arra akármilyen szar is az idei felhozatal kellene áldozni. Blokkolni viszont tud Boyle és Williams is...
malkav
több mint 7 éve
Nohát, Landry a Brownshoz igazolt. Nemtom mennyire veszi eszét a csapatvezetőségnek a WR need. De: szerintem nem reális (illetve ésszerűtlenül kockázatos) annyi pénzt egy WR-re költeni, mint amennyiért a FA top elkapóit meg lehet szerezni. Landry mögötti top FA elkapók pl. sérülékenyek vagy nem konzisztensek. Én hagynám a fenébe ezt az árversenyt. Hagynám a fenébe a drafton a WR kergetést is, mivel az idei class inkább kérdőjeles, mint erős. Be kell látni, hogy amit évek alatt elrontottunk, azt nem lehet egy év alatt helyrerakni. Rakjuk helyre, amit lehet BPA alapon, amiben ha éppen WR a BPA, jöhet.Ha lehetne én mindenképpen WR/TE-t húznék, még akár hátracseréléssel is. OL játékosokat bőven jól húztunk eddig is 3. kör után : Yanda (3.kör), Lewis (4. kör) Wagner( 5.kör) Jensen (6.kör) persze vannak melléfogások is (Myers, Reid) de azért össze raktuk a falat fiatalokkal is.
Van egy jó OL edzőnk, aki a szarból is egy várnak tűnőt rakott össze. Meggyógyulnak a sérültek, de Yanda pl. nem lesz fiatalabb (34, továbbá sérülésből jön vissza). Jensen meg jó eséllyel megy. Egy top OL ember (első két kör valamelyikében) sose rossz.
Ha Bwill nincs=zéró futás elleni védelem. Kellene egy LB Mosley mellé. (Mondjuk ennél többet nem áldoznék a D-re...) Nincs elkapni tudó TE (lassan már blokkoló se).
Ha mindenáron a WR-re koncentrálunk, tekintve a körülményeket (ár, draft class) könnyen lehet, hogy azt se oldjuk meg, de máshol is (még nagyobb) problémák lesznek.
Amit nem értek, hogy néhol első körös QB draftot írnak nekünk. Mi a logika ebben? Flacco fog kezdeni idén? Igen. Ha szar lesz, szar lesz a csapat is = jövőre jó eséllyel top 5 (vagy 10) első körünk lesz. Nem ismerem a jövő évi qb felhozatalt, de azért ez jobb választási opció. Ha meg jók leszünk, ellőttünk egy első kört egy Tyrod Taylor 2-re. Szóval nem értem ezeket a qb draft jóslásokat.
lucio
Viszont se WR, se elkapó TE nincs a rosteren, arra akármilyen szar is az idei felhozatal kellene áldozni. Blokkolni viszont tud Boyle és Williams is...
több mint 7 éve
Amit nem értek, hogy néhol első körös QB draftot írnak nekünk. Mi a logika ebben? Flacco fog kezdeni idén? Igen. Ha szar lesz, szar lesz a csapat is = jövőre jó eséllyel top 5 (vagy 10) első körünk lesz. Nem ismerem a jövő évi qb felhozatalt, de azért ez jobb választási opció. Ha meg jók leszünk, ellőttünk egy első kört egy Tyrod Taylor 2-re. Szóval nem értem ezeket a qb draft jóslásokat.Woodrumba nem látnak eleget a szakik, Flacco pedig várhatóan nem lesz egy év múlva megfizetve... alternatíva nincs... vagyis, közepes papír Flaccónak és top húzás. talán ez.
lucio

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 7 éve
Amit nem értek, hogy néhol első körös QB draftot írnak nekünk. Mi a logika ebben? Flacco fog kezdeni idén? Igen. Ha szar lesz, szar lesz a csapat is = jövőre jó eséllyel top 5 (vagy 10) első körünk lesz. Nem ismerem a jövő évi qb felhozatalt, de azért ez jobb választási opció. Ha meg jók leszünk, ellőttünk egy első kört egy Tyrod Taylor 2-re. Szóval nem értem ezeket a qb draft jóslásokat.Nem ismerem a prospekteket, de biztos nem cserenek hanem fr QB potenciallal birot fognak max csak igazolni, ha lecsuszik hozzank egy. Jovore F fog kezdeni, de utana mar kivaghato. Ha nem jon be amire mindig mindenhol van esely akkor meg egy bust, ha bejon csak nagyon jol johetunk ki belole.
lucio
Amugy ha szar lesz F, akkor se biztos a top5-10 pick, tavaly se volt jo es "majdnem" PO, az NFL egy kutya szar volt egy par csapattol elteroen mindket iranyba. A koncepcio, cel mindig az ( csak magasabb szinvonalon). Jovore mindenki bizakodva vag neki.
De a csapatnal megvan ( ? ) a koncepcio rovid mind hosszabb tavra es az eldonti mit szeretnenk huzni. Ez a FR jelenlegi legnagyobb hibaja, hogy vagy nincs vagy rosszul van felmerve. De ha van es jo is, az biztos, hogy mocskos szarul van felenk talalva.
több mint 7 éve
lucio
329
Nohát, Landry a Brownshoz igazolt. Nemtom mennyire veszi eszét a csapatvezetőségnek a WR need. De: szerintem nem reális (illetve ésszerűtlenül kockázatos) annyi pénzt egy WR-re költeni, mint amennyiért a FA top elkapóit meg lehet szerezni. Landry mögötti top FA elkapók pl. sérülékenyek vagy nem konzisztensek. Én hagynám a fenébe ezt az árversenyt. Hagynám a fenébe a drafton a WR kergetést is, mivel az idei class inkább kérdőjeles, mint erős. Be kell látni, hogy amit évek alatt elrontottunk, azt nem lehet egy év alatt helyrerakni. Rakjuk helyre, amit lehet BPA alapon, amiben ha éppen WR a BPA, jöhet. Van egy jó OL edzőnk, aki a szarból is egy várnak tűnőt rakott össze. Meggyógyulnak a sérültek, de Yanda pl. nem lesz fiatalabb (34, továbbá sérülésből jön vissza). Jensen meg jó eséllyel megy. Egy top OL ember (első két kör valamelyikében) sose rossz.
több mint 7 éve
tegyük meg tétjeinket ki lesz az elsőkörös pickünk ... ?
több mint 8 éve
Jol lattam, hogy jatszunk a NO-al otthon? Nekem alom parositas. Erdekel valakit egy tura a nagy pocsolyan tulra?Nekem NO az egyik bucket list úticélom az USA-ban 😕
no
Persze a crab cake se rossz egy marylandi kocsmában.. szóval beszélhetünk a dologról (dobj PM-et), de azért ha már NO, akkor valljuk csak be, hogy az a meccs idegenben se lenne rossz 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Jol lattam, hogy jatszunk a NO-al otthon? Nekem alom parositas. Erdekel valakit egy tura a nagy pocsolyan tulra?
több mint 8 éve
McPhee-t kivágta a Bears 😀, X éve nálunk még jó volt, bár nem tudom elférne-e a rosteren...Mivel folytonossag van ezert nem fognak leallni, amig bele nem talalnak most mar. Lehet elmegy JH, de a projekt nem lesz ujraepito uzemmodban, csak ha gyalazatos lesz minden ( | az o szemukben is | ). Ez nem atmeneti ev, csak 5 ev utan Keksz erezteti JH-val a nepakaratot. Meg akarja tartani es ha lehet meg is fogja ( mindenki dontse el milyen evet kivan jovore)
Laundrynál nem is az ár/érték arány ami igazgat. hanem hogy ne kössünk idén far nehéz szerződéseket, inkább hagyjuk kifutni a jelenlegi rosszakat..
malkav
Ha gyozni, elore felkialtassal indulunk el akkor ki fogjak maxolni a cap-et es bizony joreszt ez csak farnehez szerzodesekkel fog menni. A masik lehetosegnel nem jo jatekost hozol farnehezzel, hanem atlagos/szar/kockazatos "prove it" szerzodesueket ( osszesegeben sok DM-val)
több mint 8 éve
McPhee-t kivágta a Bears 😀, X éve nálunk még jó volt, bár nem tudom elférne-e a rosteren...Jó kis playa, szerettem a játékát, de sajnos mind a két térde tropára ment, kiegészítő embernek megfelelő áron még elmegy, de ennél több nincs már benne...
Laundrynál nem is az ár/érték arány ami igazgat. hanem hogy ne kössünk idén far nehéz szerződéseket, inkább hagyjuk kifutni a jelenlegi rosszakat..
malkav
több mint 8 éve
McPhee-t kivágta a Bears 😀, X éve nálunk még jó volt, bár nem tudom elférne-e a rosteren...Laundrynál nem is az ár/érték arány ami igazgat. hanem hogy ne kössünk idén far nehéz szerződéseket, inkább hagyjuk kifutni a jelenlegi rosszakat..
több mint 8 éve
Sem Landry játéka, sem a fizetési igénye, sem a feladott draft capital nem kell.A Rover jobb ar/ertekben egy McLaren-nel, de....
Albert Wilsonnal vagy Dontrelle Inmannel beljebb vagyunk ár/érték arányban, sőt.. kb az összes szabadügynök WR-rel.
De még az is lehet, hogy Sutton lecsúszik nekünk a 2. körbe.. 😊
Igor
A hazon beluli emberek ar/ertek aranyairol sem erdemes sokaig beszelgetni.
Nem mintha Landry lenne az O problemaira a megoldas. Szerintem nem a WR corps volt kozel a legnagyobb baj iden sem. Azert minel jobbak annal jobb.
több mint 8 éve
Sem Landry játéka, sem a fizetési igénye, sem a feladott draft capital nem kell.Albert Wilsonnal vagy Dontrelle Inmannel beljebb vagyunk ár/érték arányban, sőt.. kb az összes szabadügynök WR-rel.
De még az is lehet, hogy Sutton lecsúszik nekünk a 2. körbe.. 😊
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
nekem "Laundry" nem lenne egyébként ellenemre a játék szempontjából, viszont lenne egy szétkurelt cap megint azt meg nem szeretném. Jelenlegi feltételek melett tegyük meg ami lehet aztán ha nincs PO jöhet decosta meg egy új edzői stáb esetleg egy új QB...
több mint 8 éve
Ejjh, a penz nagy ur. Nalam a Ravens alomvilagban van es tunderekkel etetik az unikornisokat. Amig arrol beszelunk hogy 7 cm es egy 4and 100-okon mult a sikeresseg, tehat jol csinalunk mindent csak egy kis szerencse kellene. A keret siralmas, az edzok nem top shelf, penzugy szar. A felelosseget hirbol sem ismerik es Keksz meg "vak" vagy az akar lenni, mert neki kellene az asztalra csapni es ebben az esetben a focihoz sem kell erteni.És ilyenkor a Vasasban valaki lemond egy kis pénzről... mondjuk itt sokról kéne 😀állítólag rámozdultunk Landryra, nem tudom honnan lehetne pénzt szerezni rá, és Flacconak mennyire lesz ínyére egy slot elkapóL top elkapo, F-nak orom lehet csak ami elfogadhato tole. Nehogy mar a farok mozgassa a kutyat!
malkav
no
Collapo
Egy par "foglalkozast" le lehetne forgatni nalunk a Mekk Elek mesehez.
Itt volt Kubiak aki megmutatta hogy a hasonlo keret, penzugy mellett is focicsapatnak tunt a banda.
Szerencse kell a drafton, hogy Lati, Kamara szintu rookie-kat huzzunk be es hatha, mert azt hiaba irom hosszu evek ota hogy el kell kuldeni a selejtet es lesz penz L szintu playakra, igaz be kellett volna vallalni egy par rossz evet.....varj az meglett igy is. Es 5 ev alatt meg igy is el kellett volna mozdulnunk, de majd iden ( remelem )
több mint 8 éve
És ilyenkor a Vasasban valaki lemond egy kis pénzről... mondjuk itt sokról kéne 😀állítólag rámozdultunk Landryra, nem tudom honnan lehetne pénzt szerezni rá, és Flacconak mennyire lesz ínyére egy slot elkapóL top elkapo, F-nak orom lehet csak ami elfogadhato tole. Nehogy mar a farok mozgassa a kutyat!
malkav
no

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
állítólag rámozdultunk Landryra, nem tudom honnan lehetne pénzt szerezni rá, és Flacconak mennyire lesz ínyére egy slot elkapóL top elkapo, F-nak orom lehet csak ami elfogadhato tole. Nehogy mar a farok mozgassa a kutyat!
malkav
több mint 8 éve
Ugyanakkor JS kórtörténete miatt ő sem lenne egy top ember CB1-nek...orulok hogy te is igy latod. Viszont a FO nem
malkav
több mint 8 éve
állítólag rámozdultunk Landryra, nem tudom honnan lehetne pénzt szerezni rá, és Flacconak mennyire lesz ínyére egy slot elkapó
több mint 8 éve
nálam JS lenne... keveset láttam még H-ból ahhoz hogy ő lenne a CB1. Ugyanakkor JS kórtörténete miatt ő sem lenne egy top ember CB1-nek...Ezert jo jatek ez. En a masik oldalrol nezem, JS-tol lattam eleget es ezert H. 😊
malkav