Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
lehet választani

www.youtube.com/watch?v=B9tyCjPoMVg

www.youtube.com/watch?v=3WroMlDqTRs

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Ha megint a pats nyer SB-t nem nézek több NFL-t......
malkav
Ezt leszámítva, már csak ornitológiai szempontból is megvan kinek szurkolunk majd. 😊
Vrij6
Meglepően kedves, hogy a Pats-nek fogsz/fogtok szurkolni. 😊 (Kizárt, hogy egy énekesmadár ragadozónak szurkoljon.)
tomi-tomi
1) "Owing to its size, gregariousness and its defensive abilities, the common raven has few natural predators." (de ha már erről van szó, szerintem egy puskás ember mindenképpen veszélyesebb, mint egy hozzánk hasonló méretű madár..)
2) "The brains of common ravens count among the largest of any bird species.... They display ability in problem-solving, as well as other cognitive processes such as insight"

Ha a kettőt összerakod, szerintem egyértelmű, hogy inkább a madártesókkal szimpatizálna egy igazi Holló..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
malkav
Ezt leszámítva, már csak ornitológiai szempontból is megvan kinek szurkolunk majd. 😊
Vrij6
Meglepően kedves, hogy a Pats-nek fogsz/fogtok szurkolni. 😊 (Kizárt, hogy egy énekesmadár ragadozónak szurkoljon.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Köszönöm a biztatás Soldi, de hozzátenném, eddig sem volt a szívem csücske a steelers. De azzal, hogy megint beengedtétek a Pats az SB-be, nem javítottatok a megítélésen.
Ezt nem hiszem el... komolyan ....csak az éltet már, hogy az egyetemes igazság alapján, ha vége van a TB/BB érának legalább 40 évig nem kerülhet PO a pats....
malkav
Hidd el, engem jobban bánt. 😉

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Köszönöm a biztatás Soldi, de hozzátenném, eddig sem volt a szívem csücske a steelers. De azzal, hogy megint beengedtétek a Pats az SB-be, nem javítottatok a megítélésen.
Ezt nem hiszem el... komolyan ....csak az éltet már, hogy az egyetemes igazság alapján, ha vége van a TB/BB érának legalább 40 évig nem kerülhet PO a pats....
malkav
Hm... biztos velem van a baj, de engem inkább az éltet, hogy a Ravens hogyan férhet oda megint a húsosfazékhoz... #noharmmeant
Collapo
Jó persze az a prioritás, csak felbasz az, hogy megnézek egy mecset és hiába vezet a Jags 2 TD-vel már tudom, hogy az nem számít a végén úgyis a Pats nyer. És igen tényleg a Pats nyert...
Mindegy kipicsogtam magam....
Ha megígéred nekem Collapo, hogy jövőre PO-ban leszünk nem picsogok tovább.
több mint 8 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 840
malkav
Vrij6
Valószínűleg a Pats (és néhány Cowboys/Redskins/Giants) szurkolókon kívül mindenki az Eaglesnek fog szurkolni 😊
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
malkav
Hm... biztos velem van a baj, de engem inkább az éltet, hogy a Ravens hogyan férhet oda megint a húsosfazékhoz... #noharmmeant

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ezen a ponton kérdezem, hogy amúgy ez csak szerintem jelképes?
 hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A1jl:Great_Seal_of_the_United_States_(obverse).svg
(a lényeg ugye a sas, ami patrióta....)

Szerkesztette: Collapo

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 071 — Слава Україні! Героям слава!
malkav

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
malkav
Nálunk így tűnt el Robilluma...

Téged sajnálnálak.
Soldados
Engem nem? 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
malkav
Nálunk így tűnt el Robilluma...

Téged sajnálnálak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Megvolt Wink első nyilatkozata:

Broncosnál töltött egy évére az volt a válasza hogy: "vagy nyersz vagy tanulsz a hibáidból... én sokat tanultam."

Sok mostani és korábbi játékos is örült ennek a kinevezésnek :
Ray, Ed, Weddle, Suggs, Ngata...

Ő elvileg aggresszívabb mint a DP-volt (mondjuk ez nem nehéz), néha túl aggreszív.- saját elmondása szerint

Eléggé játékos centrikus, szóval elképzelhető, hogy ő inkább a sémát alakítja majd a játékosokra és nem fordítva, ahogy pees tette (ilyenekre gondolok, mint két éve amikor JS-t folyamatosan zónáztatta, vagy idén amikor Weddle-t küldte az LOShez ahelyett, hogy Centerfieldert játszatott volna vele)

Na de mi az ami a védelembe kellene... :
1. FS
2. ILB
3. gyakorlatilag csak BPA

igazából minden poszton lesz legalább közepes szintű kezdőnk, és mélységünk is.
Egy FS nem ártana aki át tudná venni Weddle helyét, ha már nyugdíjba megy. Én ezt mindenképpen első két körben próbálnám meg összehozni.

ILB: itt több fronton is bajba vagyunk és két irányba is el lehetne indulni. Egyrészt nem volt túl veretes a futás elleni védelmünk, másrészt ZS kategóriás TE-k is pakolták ellenünk a yardokat.
Szerintem és az nem saját ötlet (Ken Mcusick-russelstreetreport) egy olyan LB kellene aki 2down-os futásmegállításra alkalmas, 3 és passz szituációknál meg dime-ot kell védekezni amire van is emberanyag (Clark, Levine)

Nem mondom hogy nem lehetne a többi poszton is jobb embert találni, de talán ez lenne az ami a legnagyobb előrelépést jelentené, ja és nem ártana ha egészségesek maradnának a játékosok.

Hogy miért lőném el az 1. körös picket safetyre? idén még nem kell QB-t húzni, legalábbis én max jövőre húznám Flacco utódját. WR-ből úgysem tudunk nem bustot húzni.( 😀 ). Kicsit szopathatjuk Haribót is nem All-int mondunk a draftra és csak olyan embert hozzunk akit egyből hiányposztra rakunk.

Többi picket lehet lőni a támadókba mert ott lesz lyuk rendesen.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 611
Szerintem alapvetően nem lenne baj a Pees féle védelemmel sem, mert a hazafiaknál hasonló az elv csak ott működik (nyelik a yardokat mint állat, de pontot ritkán kapnak és régebben jellemző volt mellette a labdaszerzés is), mert van olyan O is ami nem szarik be ha a védelem bekap egy két pontot. Szerintem kicsit azt az irányt akartuk másolni, csak Flaccoból nem lehet Bradyt csinálni (Ahogy Haribóból se lesz Belicsek) és ezt gondolták túl szerintem az elmúlt egy két évben.
malkav
Bár eléggé eltér a korábbi Ravens védelmek irányvonalától még jó is lehetett volna. Jól mutatott a közepes és annál rosszabb irányítók ellen, de hiába a halom pick, a kulcsszituációkban felsült. Épp akkor, amikor a legjobban kellett volna és az offense megtette a magáét. (utolsó playoff meccs, 2016 és 2017 Heinz, 4&12)
Szóval köszönjük meg, hogy nyugdíjba vonult.
James Twelvetrees
Egyetértek! Az elképzelés nem volt rossz de a kivitelezés mintha magyar közbeszerzés lett volna ....
malkav
A magyar kozbeszerzesek hibatlanul mukodnek es ugy ahogy ki van talalva. Igazsagosnak nem igazsagos, de mukodni pont mukodik 😊
Pont ez a lenyeg DP ide nem valo. Nekunk 3and out-ok kellenek es a futassal mindket egyseg kicsinalja az ellent fizikailag.
DP-vel a D van font sokat, a RZ mindenki jobb. Kellene neki egy O aki az ellent az eredmeny utan futasra kenyszeriti es akkor mukodne, de valaszcsapasra is alkalmatlanok vagyunk. Mukodhetne ez is, de nalunk ez ideologia ellenes volt 20 evig ( es most is)
több mint 8 éve
Szerintem alapvetően nem lenne baj a Pees féle védelemmel sem, mert a hazafiaknál hasonló az elv csak ott működik (nyelik a yardokat mint állat, de pontot ritkán kapnak és régebben jellemző volt mellette a labdaszerzés is), mert van olyan O is ami nem szarik be ha a védelem bekap egy két pontot. Szerintem kicsit azt az irányt akartuk másolni, csak Flaccoból nem lehet Bradyt csinálni (Ahogy Haribóból se lesz Belicsek) és ezt gondolták túl szerintem az elmúlt egy két évben.
malkav
Bár eléggé eltér a korábbi Ravens védelmek irányvonalától még jó is lehetett volna. Jól mutatott a közepes és annál rosszabb irányítók ellen, de hiába a halom pick, a kulcsszituációkban felsült. Épp akkor, amikor a legjobban kellett volna és az offense megtette a magáét. (utolsó playoff meccs, 2016 és 2017 Heinz, 4&12)
James Twelvetrees
Egyetértek! Az elképzelés nem volt rossz de a kivitelezés mintha magyar közbeszerzés lett volna ....
több mint 8 éve
James Twelvetrees Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 32
malkav
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Szerintem nem az a baj a védelemmel, hogy nincs hangadó, csak az hogy Pees ráerőltette a saját sémáját olyanokra akik erre nem alkalmasak...
Hangadó van ebben a védelemben szerintem akire lehet támaszkodni (Williams, Suggs, Weddle). Az tény hogy szupersztárt ez a védelem nem tartalmaz, egy-két potenciálisan pro-bowler van benne de ennyi. Ha Wink rájön hogy a sémát az emberanyaghoz kell alakítani, akkor tud ebből az anyagból egy faszás védelmet csinálni. Az a kérdés, hogy ő képes erre vagy sem.
Támadó oldalon meg amíg nincsenek olyan játékosok, akik a labdával a kezükben képesek legalább valami játékot bemutatni, addig nem lesz semmi fejlődés. Tény hogy a sezlony végére kezdett felfejlődni az O, de azért volt honnan. Flacconak meggyóygult a háta és MM túllapozott az előszón a playbookban, de azért erre építeni meredek.
Van egy éve ennek a rezsimnek szerintem, aztán jön a kövi HC/GM kombináció és lesz egy évük amikor még van Flacco aztán eldönthetik hogy vele vagy nélküle
malkav
Nem Flacco a lenyeg. Hogy akarunk nyerni a meccseken? Kubiak utan ujra feltalaltak a bomba D-futas es playaction passzok ( mert szakmailag alkalmatlan volt mindenki, hogy folytassuk, meg csak hasonlitani sem hasonlitott). De DP hajlik, de nem torik mentalitasaval ez nem osszeegyezheto es igy szarok-nezhetetlenek es eredmenytelen lett. A futashoz oriasi szerencsevel lett futonk es Roman-nak ki kellett fizetni egy valag penzt, hogy maradjon mert a tudas megint nincs meg hogy nelkule is menjen ( de legalabb maradt).
Amugy konnyu talalni ilyen csapatokat, de a D-uk-RB(OL) osszehasonlitasban a fasorban sem vagyunk. Ezzel a par sorral leirtam 5 evet, amibol 4ben csak kerestuk a kolbaszt a zabpehelyben.

Varj meg az elkuldesukkel, mert ha a 4and 12 osszejon vagy a 7cm rovidebb AB akkor lenne itt olyan orommamor hogy 20 evvel meghosszabitjak a szerzodeseket. Pedig az egesz buzlik, a 7 cm nem is zavart a 1.5perc alatt 90yard igen. M Lewis
több mint 8 éve
Szerintem nem az a baj a védelemmel, hogy nincs hangadó, csak az hogy Pees ráerőltette a saját sémáját olyanokra akik erre nem alkalmasak...
Hangadó van ebben a védelemben szerintem akire lehet támaszkodni (Williams, Suggs, Weddle). Az tény hogy szupersztárt ez a védelem nem tartalmaz, egy-két potenciálisan pro-bowler van benne de ennyi. Ha Wink rájön hogy a sémát az emberanyaghoz kell alakítani, akkor tud ebből az anyagból egy faszás védelmet csinálni. Az a kérdés, hogy ő képes erre vagy sem.
Támadó oldalon meg amíg nincsenek olyan játékosok, akik a labdával a kezükben képesek legalább valami játékot bemutatni, addig nem lesz semmi fejlődés. Tény hogy a sezlony végére kezdett felfejlődni az O, de azért volt honnan. Flacconak meggyóygult a háta és MM túllapozott az előszón a playbookban, de azért erre építeni meredek.
Van egy éve ennek a rezsimnek szerintem, aztán jön a kövi HC/GM kombináció és lesz egy évük amikor még van Flacco aztán eldönthetik hogy vele vagy nélküle
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Hát most ebből a szempontból Tucker meg Koch sem egy vezéralkat 😀

malkav
Tény,bár kétlem,hogy egy punternek,vagy egy kickernek kell vezéralkatnak lenni egy alapvetőben a védelmet előtérbe helyező csapatnál.Nekem ez a problémám,hogy nincs ilyen ember nálunk.Suggs persze tudja hozni a számokat,relatíve biztos pont,bár azért Ő is megette már a kenyere javát a karrierjében és jobb már nem lesz.
több mint 8 éve
Én azért Suggs mellett is kiállnék, simán strip sack téren király,..
Csak nem ártana ha a sanpek 20-30%-ban lenne fent nem 80%-ban
malkav
Suggs fantasztikus volt, most mar nem. Keves penzert maradni fog es be is fog ferni. Csodat nem lehet varni tole, de egy jo csomaggal fiatalabbnak fog kinezni megint.
több mint 8 éve
Nagyon kiváncsi leszek mi lesz ezzel a védelemmel Wink alatt? Mert hogy a rostert nem nagyon fogják átvariálni az biztos...
több mint 8 éve
Hát most ebből a szempontból Tucker meg Koch sem egy vezéralkat 😀
Szerintem azért Suggs sok meccsen tudott előlépni a megfelelő pillanatban egy sackkel, egy fumblival, vagy egy legceptionnel.
több mint 8 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Én azért Suggs mellett is kiállnék, simán strip sack téren király,..
Csak nem ártana ha a sanpek 20-30%-ban lenne fent nem 80%-ban
malkav
Suggs-t sosem tudtam hová tenni.Valahogy Lewis mögé jó volt,de utódjaként kevés.Lewis után azt hittem majd valamennyire tudja pótolni,de semmilyen szinten.Vegulis ő se szar,de nekem nem is elit. Tőle vártam volna némi tüzelést a védelem részére,de nem egy vezér alkat szerintem. Legalabbis nekem így tűnt,lehet nincs igazam.