Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 8 éve
Remelem nem vetted rossz neven. A Titans nalam nem jo, de iden a legjobb a rosszak kozott, ami a PO szereplessel jar. Sot irtam, hogy meg a KC ellen van is eselyetek ( nem 50%), de utana mar drasztikusan meg kevesebb. Jovore lehet szintet leptek lehet PO-ba sem juttok. Mikozben a Jags ellenik szep eredmenyek, de ok csoportrivalisok es az egy mas kavehaz. A vasas jelenleg jobb, mint a Jags ( attol meg elverhetik oket) es mi egy ponttal kaptunk ki a Vasastol ( ami semmit nem jelent).Dehogy vettem. 😊 Lényegében én is így látom a dolgokat. A KC egyértelműen esélyesebb, így legalább nincs vesztenivalónk. Aztán hogy mi lesz jövőre, az is érdekes kérdés, de nem akarom tovább offolni a topikot. 😊
Nem erdemtelenul jutottatok oda, sot. A peldam azert el, mert a ket csapat osszecsapasan nem ti voltatok jobbak, hanem szerencsetlenkedes volt inkabb es eppen nyerhettunk volna mi is es akkor bejutunk. Ertsd jol. Toletek semmit el nem veve.
Persze ha azt mondod ti vegig tiportatok az utat, legyen ugy, bar nekem nem ugy tunt. Hajra Titans a KC ellen
no
Kösz a biztatást! Rem legalább játszunk egy jó meccset!
Music City Miracle
több mint 8 éve
lucio
329
Én úgy érzem, nem lesz csendes az offseason.Wallace amióta itt van, hozza magát - tán az egyetlen ilyen elkapónk. Ha elengedjük, kivel pótoljuk? Ha megtartjuk, mennyiért? Maclin szerintem is cut, 5 misit spórolunk vele, azért lehet kukázni az elmúlt két évéhez hasonló elkapót. Campanaro -használható, de sérülékeny. Kérdés, mennyiért maradna - de azt érzem, ha Aiken kapott máshol szerződést, ő is fog. Namost ezzel elsoroltam az ekézett WR sorunk nagy részét, amiből úgy tűnik, akit érdemes lenne megtartani, azt nem tudjuk. Így megint marad a kukázás, meg persze a draft, csakhogy állítólag az idei draft wr talent hiányos.
Hurstöt szerintem a jelenlegi cap helyzetünkben nem tudjuk megtartani. Kapni fog valahol 4-5 mió/év (vagy e felett), ennnyit mi nem tudunk neki fizetni (meg tán egy év teljesítményért nem érdemes).
Én úgy látom, az O helyzetünk annyira szar, hogy egy év alatt nem lehet megoldani, ráadásul a fentiek és a cap helyzet miatt tán megnyugtatóan nem is lehet. Viszont: minden úgy indul, végy egy jó falat. Egy jó fallal futni is lehet, amit nem tudtunk idén konzisztensen. Ugyanakkor van egy jó futónk. És jó fallal egy közepes futó is megtáltosodik. Tegyük rendbe a falat, fókuszáljunk erre.
Az O falból mind Jensen, mind Hurst kiugró évet produkált. Ha ez annak köszönhető, hogy végre volt egy jó O line edző, aki a szarból várat épített, akkor ezt kéne kihasználni, amíg itt van.
több mint 8 éve
Ertettem, hogy mit irtal, de a mondadod 2. fele a veszelyesebb es arra reagaltam. Szerintem amugy jonnenek, a keret jo, Ozzie a D sose fogja elhanyagolni, megha teljesen O orientalt lenne a draft+FA, JH nem fog ( tud) beleszolni hivasba es ha jo lesz ( es mindenki ezt gondolja magarol) akkor a hajo elsullyedese eseten o tud villogni. Ellenben OC-nak elcsabitani egy jot, ahhoz kurvak-drogok es egyeb nyalanksagok kellenenek.Arra értettem,h hiába akar mást,ha nem akar jönni akkor marad az,akit ismerünk.oszinten leszarom JH-t es mi esik jol a lelkenek. Kubiak fele megoldas remek volt es ha az uj titan kiturja, akkor meg jobb ( remeljuk a haverjai neki tehetsegesek, de ezeknel nem lehetnek rosszabbak) 😊Kérdés,h egy ambiciózus fiatal és progresszív DC vagy leenedő DC szívesen jön e JH süllyedőben lévő hajójára.Pagano-t mar valaki irta itt egy honapja. DP megy ez orom. P-nal lattam rosszabb jeloltet is, de tudnek jobbat is. Kint o tunik a legnepszerubbnek.Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6
Más. Meglep valakit az alábbi hír? : 😊
twitter.com/jeffzrebiecsun/status/948331875273183234
peterk2005
no
Ill.úgy tűnik JH-nak fontos,h ne legyen veszélyes az ifjú titán a pozíciójára.
kátrány
no
Sztem egy abszolut külső egyéniségnek kellene jönni,hiába bírom Paganot vagy Fangiot.
Annyira felkészítetlen és dekoncentrált csapat volt fenn a Bengals ellen,h JH is mehetne öreg barátja után.Úgysem lenne sokáig munka nélkül.
kátrány
több mint 8 éve
russellstreetreport.com/2018/01/03/baltimore-ravens-salary-cap/ravens-2018-salary-cap-preview/Tehát
Ray_bp_Lewis
- van 7.2 milliónk
- egyértelmű Maclin cut (ez plusz 5 millió), és vannak egyéb opciók - szerintem Howard (4M) és Carr (6m) kivágása érheti meg nagyobb pénzért, ha hozni akarunk valaki drága embert, a többinek nem látom értelmét (Perriman cutnak sem)
- kulcsfontosságú/drága FA-nk viszont nincs, a legnagyobb nevek Wallace, Hurst, Jensen, Urban, Watson és West... és ezek jó részét nem is muszáj visszahozni.
Csendes holtszezon lesz, megint offszezonvégi kukázással...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Támadóoldalon akkor marad minden?Én ezt a John Mortont igencsak el tudnm képzelni OC-ként... Paganonak nem túlságosan örülök (szerintem ez már le van vajazva...), de asszem írta már valaki, hogy lehetne rosszabb is meg jobb is...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Arra értettem,h hiába akar mást,ha nem akar jönni akkor marad az,akit ismerünk.oszinten leszarom JH-t es mi esik jol a lelkenek. Kubiak fele megoldas remek volt es ha az uj titan kiturja, akkor meg jobb ( remeljuk a haverjai neki tehetsegesek, de ezeknel nem lehetnek rosszabbak) 😊Kérdés,h egy ambiciózus fiatal és progresszív DC vagy leenedő DC szívesen jön e JH süllyedőben lévő hajójára.Pagano-t mar valaki irta itt egy honapja. DP megy ez orom. P-nal lattam rosszabb jeloltet is, de tudnek jobbat is. Kint o tunik a legnepszerubbnek.Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6
peterk2005
no
kátrány
no
Sztem egy abszolut külső egyéniségnek kellene jönni,hiába bírom Paganot vagy Fangiot.
Annyira felkészítetlen és dekoncentrált csapat volt fenn a Bengals ellen,h JH is mehetne öreg barátja után.Úgysem lenne sokáig munka nélkül.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Remelem nem vetted rossz neven. A Titans nalam nem jo, de iden a legjobb a rosszak kozott, ami a PO szereplessel jar. Sot irtam, hogy meg a KC ellen van is eselyetek ( nem 50%), de utana mar drasztikusan meg kevesebb. Jovore lehet szintet leptek lehet PO-ba sem juttok. Mikozben a Jags ellenik szep eredmenyek, de ok csoportrivalisok es az egy mas kavehaz. A vasas jelenleg jobb, mint a Jags ( attol meg elverhetik oket) es mi egy ponttal kaptunk ki a Vasastol ( ami semmit nem jelent).Lehet, nem erős a Titans, de a kötelezőket tudta hozni. Sőt Mariotáék képesek voltak pluszt is hozzátenni, mert a jónak mondott Jaguarst kétszer legyőzték.Nem cinikus, igaz. Ha a Bearst megverjuk akik 50% alatt vannak es gyengek is akkor bent vagyunk, vagy a Bengalst aki negativan zart vagy a Titanst aki szinten nem eros ( remelem diplomatikus lettem) bar plusszos.Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6
peterk2005
no
Nandito
Nem erdemtelenul jutottatok oda, sot. A peldam azert el, mert a ket csapat osszecsapasan nem ti voltatok jobbak, hanem szerencsetlenkedes volt inkabb es eppen nyerhettunk volna mi is es akkor bejutunk. Ertsd jol. Toletek semmit el nem veve.
Persze ha azt mondod ti vegig tiportatok az utat, legyen ugy, bar nekem nem ugy tunt. Hajra Titans a KC ellen
több mint 8 éve
Lehet, nem erős a Titans, de a kötelezőket tudta hozni. Sőt Mariotáék képesek voltak pluszt is hozzátenni, mert a jónak mondott Jaguarst kétszer legyőzték.Nem cinikus, igaz. Ha a Bearst megverjuk akik 50% alatt vannak es gyengek is akkor bent vagyunk, vagy a Bengalst aki negativan zart vagy a Titanst aki szinten nem eros ( remelem diplomatikus lettem) bar plusszos.Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6
peterk2005
no
Music City Miracle
több mint 8 éve
russellstreetreport.com/2018/01/03/baltimore-ravens-salary-cap/ravens-2018-salary-cap-preview/Az idei teljesitmenyeket nezve a jovo evi penzekhez ( tudom nem fair).
Ray_bp_Lewis
Judon a legjobb. Nalam Levine fizetesemelest erdemelne. A kulcsjatekosok teljesitmenye dontotte el a sorsunkat. Flacco, Maclin, Yanda ( o megtette volna), TJ.
BW es Weedle sem volt annyira jo, de az elozo harmas katasztrofa. De nalam JS veri ki mindig a biztositekot 15.6m + a miatta leigazolt Carr 7m. Hat JS nalam rosszabb mint Flacco, sokkal. Es nala meg Januari csoda sincs, bar arra F is vigyaz, hogy ne kelljen gyakran bebizonyitania. Bar JS meg a gyenge ellenfelek gyenge QB-ja es 2.szamu WR-e ellen majdnem shut-down.
több mint 8 éve
Mivel a WR kérdés jövőre is aktuális lesz tud valaki updatelni a következőkben:Az egesz O-ben nem volt fantazia. Siman visszajohet MB, de amit kolcsonosen tudnak egymasnak nyujtani a ravens-el azt egy 7.koros rookie-val is megoldjak. Perriman meg 1.koros szoval.....
Mi lett Marlon Brown-nal? Jól indult az elején, ahogy elnézem Perriman-hez képest sokkal jobban még is utóbbi még itt van, Brown pedig már sehol ha minden igaz. Ennyire nem volt benne fantázia?
Az offseasonban Quincy Adeboyejo is sok dícséretet kapott aztán mégsem láttam játszani, pedig lett volna rá alkalom. Lesz belőle valami? Jó lenne valami Collins féle meglepetés ember WR oldalon.
Anyone?
Snagal
Az OffS dicseretrol meg annyit, hogy egy beoltozott szurkolo atsprintelt a palyan mert hugyoznia kellett es minden edzo ( nem tudtak eldonteni kihez tartozik a srac ) megdicserte es kiemelte a potencialjat.
több mint 8 éve
oszinten leszarom JH-t es mi esik jol a lelkenek. Kubiak fele megoldas remek volt es ha az uj titan kiturja, akkor meg jobb ( remeljuk a haverjai neki tehetsegesek, de ezeknel nem lehetnek rosszabbak) 😊Kérdés,h egy ambiciózus fiatal és progresszív DC vagy leenedő DC szívesen jön e JH süllyedőben lévő hajójára.Pagano-t mar valaki irta itt egy honapja. DP megy ez orom. P-nal lattam rosszabb jeloltet is, de tudnek jobbat is. Kint o tunik a legnepszerubbnek.Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6
peterk2005
no
kátrány
több mint 8 éve
Mivel a WR kérdés jövőre is aktuális lesz tud valaki updatelni a következőkben:Mi lett Marlon Brown-nal? Jól indult az elején, ahogy elnézem Perriman-hez képest sokkal jobban még is utóbbi még itt van, Brown pedig már sehol ha minden igaz. Ennyire nem volt benne fantázia?
Az offseasonban Quincy Adeboyejo is sok dícséretet kapott aztán mégsem láttam játszani, pedig lett volna rá alkalom. Lesz belőle valami? Jó lenne valami Collins féle meglepetés ember WR oldalon.
Anyone?
több mint 8 éve
Kérdés,h egy ambiciózus fiatal és progresszív DC vagy leenedő DC szívesen jön e JH süllyedőben lévő hajójára.Pagano-t mar valaki irta itt egy honapja. DP megy ez orom. P-nal lattam rosszabb jeloltet is, de tudnek jobbat is. Kint o tunik a legnepszerubbnek.Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6
peterk2005
no

több mint 8 éve
Nem cinikus, igaz. Ha a Bearst megverjuk akik 50% alatt vannak es gyengek is akkor bent vagyunk, vagy a Bengalst aki negativan zart vagy a Titanst aki szinten nem eros ( remelem diplomatikus lettem) bar plusszos.Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6
peterk2005
Azert a gyenge, a jo az tag fogalmak. En leirom a szubjektiv sajatomat, hogy konnyebb legyen beszelgetni rola. A legjobbak a contenderek es egy PO csapatnak a jokat is el kell tudni verni. Iden az AFC-ben 2 contender van ( elejetol a vegeig) van 2 jo csapat ( akik kepesek megverni oket, de rossz aranyban). De a NE-nek es a Vasasnak is boven van gyenge pontja iden, szoval sokkal nyitottabb, mint tavaly. Ez a 4 csoport gyoztes ( nem volt egy ordoglakat). A tobbiek egyfos kutyaszar ( termeszetesen lehet koztuk kulonbseget tenni azert). A ket "legjobb" lett a PO resztvevo. Ok kepesek megnyerni a wildcard kort ( de nem eselyesek), de utana nem ( extra kicsi az esely). Aki innen a PO-ba akart kerulni az ennek az elejen kellett lenni es az ott levoket kellett elverni. Viszont izles kerdese minek nevezzuk oket. Nekunk ez nem sikerult, mi csak az aljat tudtuk elverni.
Pagano-t mar valaki irta itt egy honapja. DP megy ez orom. P-nal lattam rosszabb jeloltet is, de tudnek jobbat is. Kint o tunik a legnepszerubbnek.
több mint 8 éve
Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.Tudom, hogy cinikus amit írok, de a playoff csapat attól playoff csapat, hogy leveri a gyengéket, és kikap a legjobbaktól. 😊 Aki megveri a jókat is, az a condender. Ami idén nem volt realitás, még sérülések nélkül sem igazán.
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Végülis utólag belegondolva,ha a D hozta volna azt,ami 5 év tömés után elvárható és a Ravens amúgy is egy D központú csapat,akkor ez röhögve PO és ha innen nézzük,akkor ez még az O szerencsétlenkedésénél is jobban felidegesít.Amúgy meg nem kell ide sok,az új DC adott(bár szerintem jobb nem lesz a helyzet) kell egy OC,Flaccot cutolni kell,valami apróbetűs rész alapján.Évi 8 misiért elnézem,hogy kettőt se bír passzolni,de a sapka 20%-ért már nekem pofátlan és Harbót fel kell világosítani,hogy vagy tököt növeszt vagy várja az egyetemi foci,mert sokat nem tesz hozzá..Meg elég nagy probléma,hogy nincs egy vezéralkat egyik egységnél sem,aki kb lebaszna az asztalra.4. és 12-nél pont ezek a kis apróságok döntenének pozitív irányba...siralmas 😕Felőlem. 😀Nézzük csak kiket vertünk meg:ird hozza a vesztes meccseket is a teljes kep kedveert 😊
9 győzelem
Kétszer megvertük a 0-16-os Brownst.
A maradék 7 győzelem:
Cincinnati (7-9),
Oakland (6-10),
Miami (6-10),
Green Bay (7-9),
Houston (4-12),
Indianapolis (4-12),
Detroit (9-7)
Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.
Vrij6
no
7 vereségünk volt.
Kikaptunk oda-vissza a Steelerstől, akik 2. kiemeltek a rájátszásban.
Kikaptunk a szintén PO résztvevő Jaguarstól, Vikingstől, Titanstől.
2 csapat vert meg minket, akik nem mentek PO-ba, és rosszabb mérleggel zártak, mint mi: Bengals, Bears.
Végülis, betudtunk volna simán menni PO-ba úgy, hogy nem verünk meg más PO-ba jutó csapatot. De úgy érzem, ez a realitás. 8-8-at tippeltem magamnak a szezon előtt.
Vrij6
no
több mint 8 éve
siralmas 😕Felőlem. 😀Nézzük csak kiket vertünk meg:ird hozza a vesztes meccseket is a teljes kep kedveert 😊
9 győzelem
A maradék 7 győzelem:
Cincinnati (7-9),
Oakland (6-10),
Miami (6-10),
Green Bay (7-9),
Houston (4-12),
Indianapolis (4-12),
Detroit (9-7)
Azaz 1 győzelmünk van 50% feletti mérlegű csapat ellen. A Green Bay, meg a Houstonnak nem volt normális irányítója, akit felküldhetett volna a D-nk ellen. A Miami, Oakland, Indianapolis meg maga volt egész évben a középszer.
Vrij6
no
7 vereségünk volt.
2 csapat vert meg minket, akik nem mentek PO-ba, és rosszabb mérleggel zártak, mint mi: Bengals, Bears.
Végülis, betudtunk volna simán menni PO-ba úgy, hogy nem verünk meg más PO-ba jutó csapatot. De úgy érzem, ez a realitás. 8-8-at tippeltem magamnak a szezon előtt.
Vrij6
több mint 8 éve
Felőlem. 😀Nézzük csak kiket vertünk meg:ird hozza a vesztes meccseket is a teljes kep kedveert 😊
9 győzelem
A maradék 7 győzelem:
Cincinnati (7-9),
Oakland (6-10),
Miami (6-10),
Green Bay (7-9),
Houston (4-12),
Indianapolis (4-12),
Detroit (9-7)
Vrij6
no
7 vereségünk volt.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Nézzük csak kiket vertünk meg:ird hozza a vesztes meccseket is a teljes kep kedveert 😊
9 győzelem
A maradék 7 győzelem:
Cincinnati (7-9),
Oakland (6-10),
Miami (6-10),
Green Bay (7-9),
Houston (4-12),
Indianapolis (4-12),
Detroit (9-7)
Vrij6
több mint 8 éve
Nézzük csak kiket vertünk meg:9 győzelem
A maradék 7 győzelem:
Cincinnati (7-9),
Oakland (6-10),
Miami (6-10),
Green Bay (7-9),
Houston (4-12),
Indianapolis (4-12),
Detroit (9-7)
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Nem kizárt, hogy igazad lesz,azért kivárom a vęgét.Rosburgon kívül senki nem hiányozna.Valamit lépnie kell Bisciottinak,a vasárnapi fèl ház jelzi,h a város is változást vár a pénzéért.Ha várnak a bèrletek fogyására már kèső.Lehet elég lesz egy agilisebb D,draftról a local hero Moore WR-nek és konstans TE játék...Figyelmeztetes! Az alabbi hsz
Ès Mosley mellé egy ILB-t!!!
Vissza kell szerezni az identitását a csapatnak.
kátrány
az egeszsegugyi határérték sokszorosat meghaladó ironiat tartalmaz, olvasasa mindenkinek sajat felelossege:
Peest lecserélik Martindalere, Mosleyra elverik az összes koltopenzt és meg is vagyunk #continuity
Blaise
Most lehetne rebuildingezni.5év 1PO,fél hãz...

több mint 8 éve
Valamit lépnie kell Bisciottinak,a vasárnapi fèl ház jelzi,h a város is változást vár a pénzéért.Ha várnak a bèrletek fogyására már kèső.Lehet elég lesz egy agilisebb D,draftról a local hero Moore WR-nek és konstans TE játék...Figyelmeztetes! Az alabbi hsz
Ès Mosley mellé egy ILB-t!!!
Vissza kell szerezni az identitását a csapatnak.
kátrány
az egeszsegugyi határérték sokszorosat meghaladó ironiat tartalmaz, olvasasa mindenkinek sajat felelossege:
Peest lecserélik Martindalere, Mosleyra elverik az összes koltopenzt és meg is vagyunk #continuity
több mint 8 éve
Nem tudom hogy sikerult ezt is felreerthetoen irnom. 😊 Egyetertettem amit irtal, en is ugy gondolom. De ezen felul a gyenge AFC a legnagyobb bajom. Ha 12 db nagyon jo csapat es 4 kivalo lenne, akkor is ezek a gyozelmi mutatok lennenek es abbol adodoan jonnenek ki a SoS, SoV mutatok. Lathatoan gyenge csapatok kozt voltunk mi is, ha jott egy erosebb akkor jo esetben nem lett alazas. Ezeknel sem tudjak figyelembe venni, hogy GBay-ben 40 cm hoban -20 fokban vagy szeptemberben jatszol veluk, vagy a SF49 G elott vagy utan. De nem is erdekes mert nem ez a kerdes, a Ravens egy gyenge kozegben, gyenge jatekkal, gyenge eredmenyt hozott ami raadasul meg csaloka is, mert jo csapattal szinte nem is talalkoztunk, ha igen akkor meg kikaptunk ( sot neha nagyon rossztol is)De a Coltson kívül a többi AFC-s csapatnak is jóval(!) jobb a SoV mutatója, pedig ők is ugyanazokkal a középszer csapatokkal mérkőztek. Ezért számomra azt mutatja ez a stat, hogy a Ravens 9-7-es mérlege jobb, mint ami a valós játékereje volt idén.Mikozben egyetertunk a mondanivaloval, ezeknel fontosabb nekem, hogy raadasul az AFC irto gyenge iden megint. A SoS, SoV ezek egymasbol adodnak az eredmenyedbol es mutatjak amire valok, de nem erzekeli, hogy a csapatok az nb2 noi kezilabdacsapatai vagy 16 NE-Vasas erossegu.Ahogy írtad is, ami nagyon árnyalttá teszi a 9-7-et, az sztem a strength of victory, ami kimagaslóan gyenge volt, csak a 4-12-es Coltsé gyengébb ennél. 29,9%, ez iszonyat alacsony szám, kb azt jelenti, hogy nincs benne épkézláb csapat.Na akkor summázom az elmúlt pár oldalnyi hozzászólást.igazad van, de ez a 9-7 annak volt köszönhető, hogy sok szétesett brigáddal találkoztunk, szerencsés volt a sorsolásunk. a d állománya nem rossz, de nem lett kihasználva a bennük rejlő potenciál. azért zavar a flaccozás, mert ennyi pontot az sb run alapszakaszában nem raktunk fel. 27 ponttal nyerjünk már meg egy hazai meccset. egy-két clutch player persze kellene az o-ba, mert a szoros meccseket azokkal lehet megnyerni, ha végén gáz van, de én félelmetes d szeretnék látni elsősorban. ezért kezdtem ennek a csapatnak szurkolni.
Szar JH, Pees, MM, így ugye nyilván szar a D# és az O#, ahol ugye mindenki töketlen az O#-ben, mert a fal fos, funi nem tudunk, a WR-ek droppolnak és a QB menjen CFL-be. Ami a D#-t illeti persze látszatra jó, de nincs belső és szélső nyomás, a cb-k nem tudnak zónázni, de legalább a séma miatt embert se fogunk. Hm. Na ez a szezon 9-7...
[sarcasm]mi lett volna ha ezekből csak egy is jól működik? Gyűrű 😀 [/sarcasm]
Persze lehettünk volna jobbak és az is fájó, hogy ezzel a SoS-al eddig jutottunk, meg az is, hogy a végén így buktuk... na de akkor most lapozzunk vissza pár hetet és nézzük meg hova kívántuk év közben a csapatot, mert PO-ba tuti nem. Ott tartunk ahol és főzzünk ebből. Az állomány nem rossz, ezt már többen említették, nos, lehet Davante Adamset és AJ Greent draftolni... meg Ogdent és Yandát is... szóval...
Minek örüljünk? Hogy Pees már nincs, szóval lehet még nála is szarabb coordinátort keresni, aki nem zavar vizet de legalább jól kijön JH-val. Már ha hiszünk a korábbi hozzászólásoknak... C'mon Men!!!
Collapo
gedam
Soldados
no
Soldados
több mint 8 éve
Én megprobálnám Flaccot elnyomni valamilyen ketsegbe esett csapatnak es cserelni Garoppoloert...de ezt már egy okosabb csapatvezeto megtette..Azt lattam egesz evben hogy Flacco pontatlanul dobal, ha veletlen volt pontos labdaja akkor meg ugye az elkapo is hibazhat, igy a passzjatekunk sikeressege eleg alacsony szintu volt, ugye futashoz nincs sztarjatekosunk, de falunk se hozza, mert Flacco elszipkazza a sapka otodet ugy hogy jatekban atlag alatti QB szintet hoz. Magyaran az offense atlag alatti volt, a #D atlag feletti foleg labdaszerzeseket figyelembe veve. Ez a 9-7 .
Tovabbra is, ha Flacco annyit kapna amennyiz er, kb 10 milliot evente akkor pont lenne ket jobb tamado falemberunk amivel ez mar egy stabil PO csapat lenne.
Na de kifizettuk az SB gyozelmet a digonak, rament a csapat kovetkezo 5 eve, remelem hamarosan visszavonul.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8