Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 11 éve
Nagyon jók voltatok, elképesztő gameplan és munka az OL-től, gratulálok, amennyi trash volt előtte, annyira jó meccs lett belőle. Nem véletlenül fáztunk ettől a meccstől, elképesztő volt a Ravens!
több mint 11 éve
Ez az a meccs, amiről évekig beszélni fogunk, mint a 2012es Ravens-Broncos, vagy a 2006os Pats-Colts. Hatalmasat játszott mindkét csapat, tisztelet a Ravensnek!
több mint 11 éve
Asszem nincs okunk csalódottnak lenni, Flacco még ezzel a buta inttel is korrektül hozta a meccset. Itt inkább a védelmünk volt gyenge, de tudtuk hogy épkézláb irányító ellen nehéz lesz.
több mint 11 éve
Nagyon jó volt a meccs, nagyon megizzasztottatok minket. Grat srácok, megérdemlitek ti is!
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 11 éve
Jó meccs volt, kár érte, de így ki lehet kapni. Mentünk egy kört a vasason keresztül szóval max emiatt a meccs miatt lehetünk csalódottak. Jövőre egészségesen és olyan CB-vel és S aki tud szerelni (Melvin/Elam...) jobbak leszünk 😊
több mint 11 éve
azon az edelman td-n ment el a szekér, de azt benyalta volna bárki
több mint 11 éve
grat a hollóknak egy igazán remek és fordulatos meccs, nem csak a PO de talán az egész idény eddigi legjobb meccse volt 😊és igen nem hiába remegett minden Pats szurkoló azért a sorsolást látva.
hatalmas élmény volt ez a meccs!
több mint 11 éve
Fantasztikus ellenfél a Ravens!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Gyerekek, baszott jók voltatok, PM ellen nem fostam annyira, mint ellenetek a hail marynél...Elképesztő, le a kalapppal

több mint 11 éve
Grat. Idei playoff legjobb meccse volt. Brutális ellenfél vagytok.
több mint 11 éve
Elam megint jó formában.mit keres még a pályán?PeterAz ellenfél támadóit 😉
több mint 11 éve
Remélem Suggs és Doom vadállat módba tolja majd, mert akkor jön a csontdaráló😊! Ha 20 pontnál nem kaptok többet akkor meglehet a meccs szerintem. Úgyhogy előre AFC North!
Steelers fan
több mint 11 éve
Valaki próbálta már kiiktatni Faragoricsit úgy,hogy a képet a sport tv adja a hangot meg valami hely rádió?PeterJó ötlet, de ehhez nagy szerencse kell, hogy szinkronban legyen a kettő 😀
több mint 11 éve
Úgy tűnik Hurst fog kezdeni. Ha Monroe nem 100% akkor jobb talán így. Joe tudni fogja, hogy ott baj lehet.
több mint 11 éve
Valaki próbálta már kiiktatni Faragoricsit úgy,hogy a képet a sport tv adja a hangot meg valami hely rádió?
több mint 11 éve
Nem mi vagyunk az eselyrsek... 31-17 oda... Bar ne az lenne.CollapoJinxnek reméljük jó lesz. 😀
több mint 11 éve
Nem mi vagyunk az eselyrsek... 31-17 oda... Bar ne az lenne.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Nincs sértődés,egyébként -sajnos-nem vagyok érintett a borászatban,a célközönség része vagyok és a jó bort szeretem.Nem akarom magunkat fényezni, de ez magas labda volt, kicsit szemétkedtem 😊 Azt azért elmondanám, hogy a bikavér Szekszárdról származik, Garay versében található, hogy vörös, mint a bika vére... Jó borok vannak arrafelé, remélem nem sértődtél meg.....Ez erős volt..............Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊csi77
A Sparban a Juhász Egri Bikavér 999ft volt,betáraztam estére ,kibontom és iszok a meccsre.
www.magyarbor.net/magyarbor/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_new&product_id=1107&category_id=5&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=134
Vagy győzünk vagy nem . 😊kátrány
Barátunk sutianap is esküszik a hazaira és én is szeretem a szekszárdit és az egrit...,villányit...,mátrait...,neszményit...,sopronit...,villányit...,homokit...
Esetleg konkrétumot írnál,hogy lássuk nem sz@rral gurigázol
plíz
😊kátrány
De ha már rákérdeztél, Takler Kadarka, Sárosdi Kékfrankos, Dúzsi Rosé és még sorolhatnám (bár én a Cabernet-t szeretem igazán). Egyébként egyik egri kolléganőmtől kaptam egy palack Vincze 2005 -ös kékfrankost, azt mindenképpen méltó módon illene kibontani.........
Bocs az offért......csi77
A Takler Trio azt ittam,az nagyon finom.Dúzsi -tól Cabernet Franc -t,ami nagyon finom,a többi még kimaradt.
Szoktam böngészni a tájegységeket pincészeteket,kóstolgatom a boraikat.
Köszi a kis kitérőt,Go North

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 11 éve
Pass rush. Ha a DL dominálni tudja a Pats OL-t, akkor jók lehetünk! Nem is az kell, hogy mindig zsákoljuk Bradyt (persze örömmel nézném minél többször. 😀), hanem, hogy szépen tönkreverjük a zsebet, kicsinyítsük le a fal 2 oldaláról, csökkentsük a komfortérzetét a zsebben a minimálisra, hogy ne tudjon teljesen a passzjátékára koncentrálni. 😀Szeretném, ha frusztráltságot látnék emiatt az arcán, hogy nem az igazi a dolog, zavarja, stb
Így persze a sec-nek is egy fokkal könnyebb dolga lenne.a meccsen. A PO-s sec forma nem rossz, de ma szintet kell ugraniuk nekik is, majd meglátjuk...
Az O-nál meg kell egy elfogadható futójáték. Azért, hogy Bradyék sok időt töltsenek a kispadon, és, hogy a védelem is minél többet tudjon pihenni. Ha ezek mellé, Flacco hozza a PO formáját, akkor szoros meccsen nyerhetünk. 😀
A tippem 24-20 ide.
több mint 11 éve
Na akkor a meccsről, a Steelersel ellentétben most az ellenfelet látom esélyesebbnek a győzelemre, a matek szakos csoport kedvéért az arány 51-49 %.Szerintem jobban fogunk futni mint múlthéten, cserébe a passzokkal gond lesz, itt lesznek CB-k is, a Steelersnél kb bohócok voltak felküldve, verekedni.
Ha Revis megfogja az öreg Smith-t, akkor gond lehet, csak Torreyra támaszkodva nem lesz elég pontunk hogy verjük a peccet.
Sajnos nem lesz a védelmünknek sem olyan egyszerű, mint múlthéten, itt majd dobnak screeneket, van domináns TE, még a futásuk is átlagos és #támbrédi közelre jól hajigál, néha ellát messzire is.
Szóval komolyabb passz és futójátékot várok a múlthetihez képest és a védelmük is jobb mint volt a vasasoknak, nem tetszik.
Nem várok sok pontot ilyen 17-20 körüli eredményt tippelek, remélem a javunkra.
Flacco szépen felszívta magát a PO-ra, ezzel kellemes meglepetést szerzett nekem.
Azon nyerhetjük a meccset, hogy brédit beletapossuk a gyepbe, amire a Ngata-Williams-Jernigan Suggs-Doom sorral van is esély és lezavarja a #D őket a pályáról.
Eddig sem ment neki ellenünk, ne most kezdje el.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Nem akarom magunkat fényezni, de ez magas labda volt, kicsit szemétkedtem 😊 Azt azért elmondanám, hogy a bikavér Szekszárdról származik, Garay versében található, hogy vörös, mint a bika vére... Jó borok vannak arrafelé, remélem nem sértődtél meg.....Ez erős volt..............Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊csi77
A Sparban a Juhász Egri Bikavér 999ft volt,betáraztam estére ,kibontom és iszok a meccsre.
www.magyarbor.net/magyarbor/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage_new&product_id=1107&category_id=5&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=134
Barátunk sutianap is esküszik a hazaira és én is szeretem a szekszárdit és az egrit...,villányit...,mátrait...,neszményit...,sopronit...,villányit...,homokit...
plíz
😊kátrány
De ha már rákérdeztél, Takler Kadarka, Sárosdi Kékfrankos, Dúzsi Rosé és még sorolhatnám (bár én a Cabernet-t szeretem igazán). Egyébként egyik egri kolléganőmtől kaptam egy palack Vincze 2005 -ös kékfrankost, azt mindenképpen méltó módon illene kibontani.........
Bocs az offért......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Soldi egész jó ómen volt, inkább örüljetek Sobri-nak, szerencsét hoz 😛HulkeinsteinErre számítok is, az ilyen szájhősök a meccs előtti napokban jó ómen 😀

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
én tegnap kaptam a barátnőm apukájától egy karton San Miguel sört utólag karácsonyra 😊Ez erős volt..............Nem rossz, bár mifelénk az ilyet hordómosásra használják........ 😊csi77
plíz
😊kátrány
mára pont jó lesz!
szerk: ha elfogyna, jöhet a saját kőbányai 😀