Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
mondjuk asztrális még lehet de mindegy 😀Ha kizártad a fizikait, akkor más már nem lehet.Voiceez valami mentális dolog lesz?sapkaHihetetlen jól érvelsz, engem meggyőztél.Talán a legjobb újonc védő idén, pedig 1/17-nél kelt el, ha így folytatja, akkor nem volt jobb választás.Voiceez messze nem igaz!sapka
Voice
több mint 11 éve
Ha kizártad a fizikait, akkor más már nem lehet.ez valami mentális dolog lesz?sapkaHihetetlen jól érvelsz, engem meggyőztél.Talán a legjobb újonc védő idén, pedig 1/17-nél kelt el, ha így folytatja, akkor nem volt jobb választás.Voiceez messze nem igaz!sapka
Voice

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
ez valami mentális dolog lesz?Hihetetlen jól érvelsz, engem meggyőztél.Talán a legjobb újonc védő idén, pedig 1/17-nél kelt el, ha így folytatja, akkor nem volt jobb választás.Voiceez messze nem igaz!sapka
Voice
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Hihetetlen jól érvelsz, engem meggyőztél.ez messze nem igaz!sapkaTalán a legjobb újonc védő idén, pedig 1/17-nél kelt el, ha így folytatja, akkor nem volt jobb választás.VoiceEbben most én is Blaise-nek adnék igazat sosem mondta hogy Mosley bust lesz, csak azt hogy szerinte 1/17 -re lett volna jobb választás.....malkavMég annyit, hogy a drafton Mosley fikázóknak:Senki nem fikázta Mosleyt, hanem azt, hogy megint lb-t húztunk. Sokkal fontosabb pozíciókra voltak hiányosságaink... Az amit írsz meg ami miatt a draft lehurrogásra került leginkább részemről, két különböző dolog.Blaise
Voice
ui: www.bucsnation.com/2014/10/9/6954495/c-j-mosley-is-up-for-defensive-rookie-of-the-year-and-more-with
www.csnbaltimore.com/blog/ravens-talk/mosley-early-candidate-defensive-rookie-
nfldraftgeek.com/nflrookiewatch.html
www.rantsports.com/nfl/2014/10/13/baltimore-ravens-lb-c-j-mosley-a-lock-for-2014-nfl-defensive-rookie-of-the-year/

több mint 11 éve
ez messze nem igaz!Talán a legjobb újonc védő idén, pedig 1/17-nél kelt el, ha így folytatja, akkor nem volt jobb választás.VoiceEbben most én is Blaise-nek adnék igazat sosem mondta hogy Mosley bust lesz, csak azt hogy szerinte 1/17 -re lett volna jobb választás.....malkavMég annyit, hogy a drafton Mosley fikázóknak:Senki nem fikázta Mosleyt, hanem azt, hogy megint lb-t húztunk. Sokkal fontosabb pozíciókra voltak hiányosságaink... Az amit írsz meg ami miatt a draft lehurrogásra került leginkább részemről, két különböző dolog.Blaise
Voice
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Talán a legjobb újonc védő idén, pedig 1/17-nél kelt el, ha így folytatja, akkor nem volt jobb választás.Ebben most én is Blaise-nek adnék igazat sosem mondta hogy Mosley bust lesz, csak azt hogy szerinte 1/17 -re lett volna jobb választás.....malkavMég annyit, hogy a drafton Mosley fikázóknak:Senki nem fikázta Mosleyt, hanem azt, hogy megint lb-t húztunk. Sokkal fontosabb pozíciókra voltak hiányosságaink... Az amit írsz meg ami miatt a draft lehurrogásra került leginkább részemről, két különböző dolog.Blaise
Voice

több mint 11 éve
Ebben most én is Blaise-nek adnék igazat sosem mondta hogy Mosley bust lesz, csak azt hogy szerinte 1/17 -re lett volna jobb választás.....Még annyit, hogy a drafton Mosley fikázóknak:Senki nem fikázta Mosleyt, hanem azt, hogy megint lb-t húztunk. Sokkal fontosabb pozíciókra voltak hiányosságaink... Az amit írsz meg ami miatt a draft lehurrogásra került leginkább részemről, két különböző dolog.Blaise
Voice
több mint 11 éve
Bocs, nem akarok senkit sem megbántani, de imádom amikor eltervezzük egy játékos jövőjét a HOF-ig úgy,hogy 7 mecset játszott.
több mint 11 éve
Szerintem inkább Bart Scotthoz kell, azért Mosley nem egy sideline to sideline monster...
Kihez is hasonlíthatnánk ha nem RL52-höz😊Nagyon tehetséges srác, bármi lehet belőle..Montana
De úgy vélem jobb lesz mint Scott: több turnovert gyárt, és valószínű pass coverben is jobb lesz.. viszont Ray szintjét azért nem fogja elérni.
Mondjuk elég kevés ilyen LB van az NFL történetében.. szóval nem kell rögtön kövezni 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Úgy néz ki Mosley volt a tökéletes választás.Még annyit, hogy a drafton Mosley fikázóknak:Senki nem fikázta Mosleyt, hanem azt, hogy megint lb-t húztunk. Sokkal fontosabb pozíciókra voltak hiányosságaink... Az amit írsz meg ami miatt a draft lehurrogásra került leginkább részemről, két különböző dolog.Blaise
Voice

több mint 11 éve
Meg egyébként is, mózbi szar... hogyhogy még nincs 40 intje, 60ff-je, 465tackle-je?! Sokkal többet várunk tőle!!! 😛 😀 XD

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Még annyit, hogy a drafton Mosley fikázóknak:Senki nem fikázta Mosleyt, hanem azt, hogy megint lb-t húztunk. Sokkal fontosabb pozíciókra voltak hiányosságaink... Az amit írsz meg ami miatt a draft lehurrogásra került leginkább részemről, két különböző dolog.
Voice
több mint 11 éve

Kihez is hasonlíthatnánk ha nem RL52-höz😊Nagyon tehetséges srác, bármi lehet belőle..
több mint 11 éve
Még annyit, hogy a drafton Mosley fikázóknak:Vezeti a csapatban tackle-k számát, rookie évében. 7 meccs alatt 63 tackle.
Meglepett de már 13 tacklenél tart Terrence Brooks, sajnos az INT még nem jött össze neki.
Doom már 7. sacknél jár és McPhee is már 4-nél, cserébe Suggs kicsit haloványabb.
Kicsit vicces, hogy Ngata vezeti az INT listát, összesen 2 db-al. (ebben kellene sokat fejlődjünk még, van hova..)
Nickelbe kellene egy jó labdaszerző és W.Hill játékát is erre terelni.
Meglepő, de Stewart 33 tackle-t szorgoskodott össze S létére.

több mint 11 éve
OffenseHill hozhat ebben nagyon sokat, ha Ő rendes fenyegetés tud lenni a labdára és nem lesz újabb balhéja... Egyébként egyetértünk.
6. szerzett pontokban (27.6 ppg)
7. összyardokban
9. passzolt yard
7. futott yard
Deffense
1. kapott pontokban (legkevesebb a ligában 14.9 ppg)
16. benyelt yardokban (345.9 yard)
24. passzolás ellen (javulunk mert voltunk 27-ek is, szerintem ebben is top20 lesz az alakulat)
7. futás ellen
Szerintem az #O itt körül fog mozogni, top6-8 vagyunk/leszünk.
Ellenben a #D most is top10 és még javulni fog.Voice

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Offense6. szerzett pontokban (27.6 ppg)
7. összyardokban
9. passzolt yard
7. futott yard
Deffense
1. kapott pontokban (legkevesebb a ligában 14.9 ppg)
16. benyelt yardokban (345.9 yard)
24. passzolás ellen (javulunk mert voltunk 27-ek is, szerintem ebben is top20 lesz az alakulat)
7. futás ellen
Szerintem az #O itt körül fog mozogni, top6-8 vagyunk/leszünk.
Ellenben a #D most is top10 és még javulni fog.

több mint 11 éve
Ranked No. 1 in scoring defenseVoiceBend But Don't Break a többi statban a D# azért nincs ennyire elöl... persze a sorsolás is elég kedvező volt ehhez a stathoz 😊

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Ranked No. 1 in scoring defenseRanked No. 8 in total offense

több mint 11 éve
Pont akartam írni, hogy óvatosan a túlzott pozitív hozzáállással mert mi lett múltkor is a vége.Nekem a kétségtelen fejlődés mellett a jó sorsolásunk is az 5-2-es mérleg egyik okának tűnik. Az NFC South gyenge (3 W ellenük), emellett jön még a Jaguars és a Titans is.A sorsolásunk kétségtelenül jó, de ez csak egy tényezője annak, hogy miért áll úgy jelenleg a csapat ahogy (megjegyzem a csoport riválisok sorsolása sem volt éppen túl nehéz, elég csak egy pillantást vetni mondjuk a Pats következő 5-6 meccsére)
Nem szeretnék pesszimistának tűnni, de top csapatot még nem vertünk meg, a Colts ellen kb. annyira jutottunk, mint a Bengals,(akiktől szintén kikaptunk) ha a pontkülönbség nem is ezt mutatja, de a meccs képe igen.
Előbbre léptünk tavalyhoz képest, a gyengébb csapatokat már tudjuk dominálni-kérdés, ez mire lesz elég vasárnap egy gyengélkedő erős csapat ellen. Ha nyerünk, tényleg nagy lépést teszünk a csoportgyőzelem felé. Ha a gyengébb csapatokat továbbra is domináljuk, akkor a Titans-Jaguars-Browns meccseken győzelmet várhatunk, ez egy Bengals elleni sikerrel már minimum 9-7-es mérleg lenne. Ha kikapunk, akkor szerintem a wild card a valószínűbb, és a fenti "kötelező" győzelmek mellett a San Diego elleni találkozó + a Miami elleni "must win" meccs lesz.lucio
A támadófalunk összeállt, még ha most két meccsre eltűnt a baloldal (jobban mondva a fele, mert Urschel egész jó volt, de azért nem KO szint) és ez nem a sorsolás műve. Van futójáték a passporotection fényévekkel jobb(leszámítva Hurstöt, de jön vissza Monroe akár már jövő héten). Joe is jobb és nem kizárólag a fal és a jobb fegyverek miatt (basszus és ha még Pitta is egészséges lenne 😕 ) Kubiak komoly előrelépést jelentett. Kitérő: Korábban (a draft után közvetlenül) már írtam, hogy ha kipofozza az offenzt nem marad sokáig koordinátor és ahogy haladunk előre egyre inkább érik, hogy az elsők között lesz interjúztatva HCnak. Ha így lesz és elviszik a kontinuitáson nagyon sok fog múlni.
Visszakanyarodva. A D is éledezik a pass rush a gyenge ellenállást már fel tudja őrölni, de azért a Colts meccs e tekintetben még óvatosságra ad okot. A secondarynek még mindig bőven van hova fejlődni és a potenciál benne van (100%-os Webb, megoldás a FS poszton, Elam természetes közegbe tétele). Szóval D oldalon még jobb lehet a csapat és szerintem az offenz is lehet jobb, ha komfortosabbá válnak a játékosok az új rendszerben.
Persze vannak kérdőjelek: Torrey, JJ, offenz fal egészsége, Pierce sem túlságosan meggyőző, képes-e a passrush fasza offenz fal ellen dominálni, kiegyenesednek-e a kérdőjelek a secondaryben stb stb...
Az, hogy nem vertünk meg még komoly csapatot. Az első forduló drop parádéja, ha 9 helyett mondjuk csak 4 van, nyerünk, mert a Bengals a második félidőben nem nagyon volt ellenfél. Arról nem is beszélve, hogy a D is engedett olyan játékokat szinte mindegyik pontszerző akció során amiket nem szabad (3 és világvége, vagy büntetéssel juttattuk el FG-ig a Bengalst) A Colts meccs idegenben volt és Indianapolisba nem győzni járunk. Persze nem emiatt kaptunk ki (nulla pass rush és a colts D is sokkal jobb volt mint azt én személy szerint vártam), de nem nulláztak le minket. Csalódott voltam a meccs után, de a világ nem dől össze. Jó csapattól kaptunk ki. Majd a PO-ban visszavágunk 😊
Summázva: A labda mindkét oldalán képesnek érzem a csapatot mérkőzések megnyerésére. Tudjuk futtatni a labdát, és szépen el tudjuk venni az ellenfél futójátékát. A line of scrimmagen mind az O mind a D már bizonyította, hogy képes meccseket dominálni, ez pedig nem a rossz csapatok jelzője.
Végül: Jelenleg a csoport legjobb és legjobb formában lévő csapata szerintem a miénk. A következő két mérkőzéstől pedig azt várom, hogy ezt érvényesítsük a pályán, megverve idegenben a Bengals és a Steelerst.
Szóval lehet rettegni mert a Colts ellen is győzelmet jósoltam aztán nem lett igazam 😀Blaise
Kubiak miatt még ráérünk aggódni, azért sokáig volt HC, rá is ment az egészsége, és nem túl hívogató csapatok vannak jelenleg HC igénnyel. És a kérdés, ha el is megy az edzői stábjából ki lehet-e valakit nevezni HC-nak mert azt hiszem a TE illetve a QB edző is már kb. 8 éve vele dolgozik szóval nekik nem idegen ez a rendszer.
több mint 11 éve
Nekem a kétségtelen fejlődés mellett a jó sorsolásunk is az 5-2-es mérleg egyik okának tűnik. Az NFC South gyenge (3 W ellenük), emellett jön még a Jaguars és a Titans is.Ez nekem egy kicsit utólag könnyű mondani dolognak tűnik (és ez a következőkben is érvényes: no offense), mert ugye az év elején senki nem számolt azzal, hogy ennyire gyengén játszanak a NFC dél csapatai. Azt egyikünk sem állította, hogy a csapat verhetetlen csak azt, hogy égbekiálltó hiányosság sem védelmi oldalon sem támadóoldalon nem látszik. Azt kifejezetten nem értem, hogy mit jelent az erősebb csapat kifejezés a te szempontodból, mert nálam egy Pats vagy egy Denver idén nem emelkedik ki annyira a Colts vagy a Bengals szintjétől. Nem azt mondom, hogy SB-be jutunk, de jelenleg szerintem kisebb a különbség az AFC top csapatai és a többi csapat között mint tavaly.
Nem szeretnék pesszimistának tűnni, de top csapatot még nem vertünk meg, a Colts ellen kb. annyira jutottunk, mint a Bengals,(akiktől szintén kikaptunk) ha a pontkülönbség nem is ezt mutatja, de a meccs képe igen.
Előbbre léptünk tavalyhoz képest, a gyengébb csapatokat már tudjuk dominálni-kérdés, ez mire lesz elég vasárnap egy gyengélkedő erős csapat ellen. Ha nyerünk, tényleg nagy lépést teszünk a csoportgyőzelem felé. Ha a gyengébb csapatokat továbbra is domináljuk, akkor a Titans-Jaguars-Browns meccseken győzelmet várhatunk, ez egy Bengals elleni sikerrel már minimum 9-7-es mérleg lenne. Ha kikapunk, akkor szerintem a wild card a valószínűbb, és a fenti "kötelező" győzelmek mellett a San Diego elleni találkozó + a Miami elleni "must win" meccs lesz.lucio
több mint 11 éve
Nekem a kétségtelen fejlődés mellett a jó sorsolásunk is az 5-2-es mérleg egyik okának tűnik. Az NFC South gyenge (3 W ellenük), emellett jön még a Jaguars és a Titans is.A sorsolásunk kétségtelenül jó, de ez csak egy tényezője annak, hogy miért áll úgy jelenleg a csapat ahogy (megjegyzem a csoport riválisok sorsolása sem volt éppen túl nehéz, elég csak egy pillantást vetni mondjuk a Pats következő 5-6 meccsére)
A támadófalunk összeállt, még ha most két meccsre eltűnt a baloldal (jobban mondva a fele, mert Urschel egész jó volt, de azért nem KO szint) és ez nem a sorsolás műve. Van futójáték a passporotection fényévekkel jobb(leszámítva Hurstöt, de jön vissza Monroe akár már jövő héten). Joe is jobb és nem kizárólag a fal és a jobb fegyverek miatt (basszus és ha még Pitta is egészséges lenne 😕 ) Kubiak komoly előrelépést jelentett. Kitérő: Korábban (a draft után közvetlenül) már írtam, hogy ha kipofozza az offenzt nem marad sokáig koordinátor és ahogy haladunk előre egyre inkább érik, hogy az elsők között lesz interjúztatva HCnak. Ha így lesz és elviszik a kontinuitáson nagyon sok fog múlni.
Visszakanyarodva. A D is éledezik a pass rush a gyenge ellenállást már fel tudja őrölni, de azért a Colts meccs e tekintetben még óvatosságra ad okot. A secondarynek még mindig bőven van hova fejlődni és a potenciál benne van (100%-os Webb, megoldás a FS poszton, Elam természetes közegbe tétele). Szóval D oldalon még jobb lehet a csapat és szerintem az offenz is lehet jobb, ha komfortosabbá válnak a játékosok az új rendszerben.
Persze vannak kérdőjelek: Torrey, JJ, offenz fal egészsége, Pierce sem túlságosan meggyőző, képes-e a passrush fasza offenz fal ellen dominálni, kiegyenesednek-e a kérdőjelek a secondaryben stb stb...
Az, hogy nem vertünk meg még komoly csapatot. Az első forduló drop parádéja, ha 9 helyett mondjuk csak 4 van, nyerünk, mert a Bengals a második félidőben nem nagyon volt ellenfél. Arról nem is beszélve, hogy a D is engedett olyan játékokat szinte mindegyik pontszerző akció során amiket nem szabad (3 és világvége, vagy büntetéssel juttattuk el FG-ig a Bengalst) A Colts meccs idegenben volt és Indianapolisba nem győzni járunk. Persze nem emiatt kaptunk ki (nulla pass rush és a colts D is sokkal jobb volt mint azt én személy szerint vártam), de nem nulláztak le minket. Csalódott voltam a meccs után, de a világ nem dől össze. Jó csapattól kaptunk ki. Majd a PO-ban visszavágunk 😊
Summázva: A labda mindkét oldalán képesnek érzem a csapatot mérkőzések megnyerésére. Tudjuk futtatni a labdát, és szépen el tudjuk venni az ellenfél futójátékát. A line of scrimmagen mind az O mind a D már bizonyította, hogy képes meccseket dominálni, ez pedig nem a rossz csapatok jelzője.
Végül: Jelenleg a csoport legjobb és legjobb formában lévő csapata szerintem a miénk. A következő két mérkőzéstől pedig azt várom, hogy ezt érvényesítsük a pályán, megverve idegenben a Bengals és a Steelerst.
Szóval lehet rettegni mert a Colts ellen is győzelmet jósoltam aztán nem lett igazam 😀
több mint 11 éve
Amennyire korházcsapat lett a Bengals, hiszen a teljes lájmbekker sor sérült, vagy IR úgy vélem a Bengals abszolút fogható, könnyen nem adják majd, de fogható... A Browns meccsben nem bízom annyira, Sanyi elég jól felépítette a dolgot. A védelmükbe meg annyit öltek, hogy hááát... szóval az nehéz lesz... még hazai pályán is. A kulcs szerintem az lesz, hogy söpörjük-e őket és a Stírölszt... az 1-1 a Bengals ellen már elég is a csoporthoz. Gondolkodjunk azonban rövidtávon, a következő 3-ból 2 mindenképpen kell és a három az igazán jó.

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
lucio
329
Nekem a kétségtelen fejlődés mellett a jó sorsolásunk is az 5-2-es mérleg egyik okának tűnik. Az NFC South gyenge (3 W ellenük), emellett jön még a Jaguars és a Titans is.Nem szeretnék pesszimistának tűnni, de top csapatot még nem vertünk meg, a Colts ellen kb. annyira jutottunk, mint a Bengals,(akiktől szintén kikaptunk) ha a pontkülönbség nem is ezt mutatja, de a meccs képe igen.
Előbbre léptünk tavalyhoz képest, a gyengébb csapatokat már tudjuk dominálni-kérdés, ez mire lesz elég vasárnap egy gyengélkedő erős csapat ellen. Ha nyerünk, tényleg nagy lépést teszünk a csoportgyőzelem felé. Ha a gyengébb csapatokat továbbra is domináljuk, akkor a Titans-Jaguars-Browns meccseken győzelmet várhatunk, ez egy Bengals elleni sikerrel már minimum 9-7-es mérleg lenne. Ha kikapunk, akkor szerintem a wild card a valószínűbb, és a fenti "kötelező" győzelmek mellett a San Diego elleni találkozó + a Miami elleni "must win" meccs lesz.
több mint 11 éve
Morgan Cox ACL, vége az évnek, imádom a palit, különösen az olyan teljesítmények miatt, amikor komoly sérülés mellett hozta le a meccset ,majd ment rehabra... jobbulást neki. A csapat FA LS-ben gondolkodik

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Ez a védelem lassan összeáll, mint a galuska. Következő két meccsen akár meg is lehetne nyerni a csoportot😛