Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 11 éve
Lehet nem kellene emlegetnem, mert nem jó emlék, ami akkortájt történt, de úgy érzem, talán ez most magyarázza majd, amit akkor akartam, csak nem úgy jött ki ahogy szerettem volna:nem láttam. a véleményemet fenntartom, akkor azt írtam, hogy a preszezonból ne vonjatok le következtetéseket.
Eezeknek a kommenteknek itt és most van helye, ideje és értelme... 😊Vajon berger látta a mai falcons mecset?malkavRemélem igen és kardjába döltPeter
Egyébiránt szép volt Csapat! Újabb megfelelő teljesítmény egy nem túl acélos ellenfél ellen, de a magabiztosság a fontos... 😊
Ráadásul (edit: úgy fest) a Gombolyagkergetők és a Sütemények is megtették a szívességet és kikaptak eheti ellenfeleiktől... ezt is szeretjük, valamint a Rozsdásaktól is ezt kérjük erre a hétreCollapo
Kétségeim nem voltak afelől már vagy két hete, hogy a szart kipüfölitek belőlünk, hiszen nálatok van passzjáték, nálunk meg nincs secondary. London előtt egy héttel vettétek el az utolsó reményünket a PO-ra (ha ugyan el nem úszott a Bears elleni meccsel). A csapatotok jó, ezen nincs mit tovább magyarázni. Csak aztán megverni a Broncost a megfelelő időben!
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Osztom a véleményed.. Franks-nek kell felnőni a 3. CB szerepre, ha Hálóka és Jimmy Dudeski jól teljesít Dombocskával lehet ez a szek még a liga elitje is. Most végre volt passrush ez kellene gyakrabban is bár itt ToiToi Dúm párosítás igencsak ...kellemes volt.Még valami 3. számú cornert jó lenne kukázni valamelyik top pickre pályázótól, akár lejárót is, ilyen C.Graham szintűt és akkor már csak össze kell szoknia a PO-ra a többiekkel.VoiceEbben nem nagyon bízom, de persze sose lehet tudni... ami engem illet inkább azt mondom a mostaniak fognak összeszokni PO-raCollapo
A Bergeres dolgon én meg már túlléptem és nincs bennem hiányérzet. Végül is nem sok közöm volt ahhoz hogy a csapat jól teljesített ezen a meccsen így kár lenne trollkodnom. Egyenlőre biztató a csapat O# és D# részről sincs kiugró probléma, ez eddig PO gyanús csapat. Ami kifejezetten tetszik, hogy a minket idegenben éppen elkalapáló indi mit mutatott a Bengalsnak. Azt kell mondjam hogy a sérüléseket is megfelelően tudjuk átvészelni, pedig amikor KO és Monró nélkül álltunk fel múlt héten kicsit bebarnáztam... Messze a várakozásaim felett teljesít a csapat, igaz az NFC dél pedig várakozásaim alatt. Ezzel a játékkal a Titánokat és a Vasasokat is fogni kellene, meg ha a cicusok ezt a formát nyomják továbbra is akkor őket... szép lenne 8-2 vel elmenni BW-re de ne legyek telhetetlen
több mint 11 éve
Még valami 3. számú cornert jó lenne kukázni valamelyik top pickre pályázótól, akár lejárót is, ilyen C.Graham szintűt és akkor már csak össze kell szoknia a PO-ra a többiekkel.VoiceEbben nem nagyon bízom, de persze sose lehet tudni... ami engem illet inkább azt mondom a mostaniak fognak összeszokni PO-ra

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
kérlek legyél következetes és amikor az a nyomorult (vagy másik) idejön és beszól akkor őt is igazítsd útba,hogy szerinted mit lehet és mit nem.köszi.Ha így lesz, megteszem.
Peter
másrészt szerintem most sincs itt az ideje azoknak a kommenteknek,legalábbis nekem nem szokásom beszólni más csapat szurkolóinak pláne nem az ő fórumukon,dehát nem vagyunk egyformák.PeterValóban nem, lévén eleve nem kezdtem volna bele vitába. Se Bergerrel, se Veled, de úgy fest ezt buktam. Részemről ennyi, nem pocsékolok több szót erre.

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Nagyon tetszik a csapat játéka.Impresszív O# és mellé megfelelő D#. 5-2-es mérleggel vezetjük a csoportot a macskák előtt, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól indul a szezonunk.
Valamit kezdeni kellene még a secodaryvel, mert az egyik legtöbbet passzolják ellenünk, ellenben a frontseven sziporkázik (jót tett nekik, hogy van már csere is mögöttük). Olyan jó lenne ha elfelejtenénk Stewart-t, mint kezdőt és nyomatnánk Hillt- cserének meg T.Brooksot.
Még valami 3. számú cornert jó lenne kukázni valamelyik top pickre pályázótól, akár lejárót is, ilyen C.Graham szintűt és akkor már csak össze kell szoknia a PO-ra a többiekkel.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
Szerintem továbbléphetünk ezen a témán, azt hiszem elég nagy büntetés nézni, hogy milyen állapotban leledzik az Atlanta.Szóval, hogy továbblendüljünk: Torrey egész brutálisat hullámvasutazik. A szokásos hosszú DPI pipa, majd egyszerűen nem küzdve a labdáért jön egy INT "róla", aztán elejt egy TD-t, majd végül 4 és 9-re TD 😊
Webb is felült a hullámvasútra. 2 first downt érő védekezése (addig a pontig volt kb 6 v 7 "alkony" first down) után 4 és 1-en javítva jöhetett a hálószövés.
A secondary egészen labdaveszélyes volt: Jimmy elejtette, Franks összeszedte de elfogyott a pálya széltében, Elam majdnem összeszedte. Ha már Elam kíváncsi leszek a snap számokra a secondaryban, egyrészt Hill miatt, másrészt Brooks miatt aki többször is akció közelben láttam.
Meccslaszti meg jár a passrush különítménynek, McPheet hatalmas hiba lenne elengedni.
SSS továbbra is király, tavaly de kellettek volna az ilyen bunyók, hogy némi tüzet csiholjon a csapatba 😀
JJ viszont bakker... igaz inkább ilyen meccseken hibázzon és végül volt egy jó visszahordása de akkor is... ez már a második és komoly playre sem emlékszek 3-nál többre tőle idén...
több mint 11 éve
a kulcsmondat:kérlek legyél következetes és amikor az a nyomorult (vagy másik) idejön és beszól akkor őt is igazítsd útba,hogy szerinted mit lehet és mit nem.köszi.
Lehet nem kellene emlegetnem
Collapo
másrészt szerintem most sincs itt az ideje azoknak a kommenteknek,legalábbis nekem nem szokásom beszólni más csapat szurkolóinak pláne nem az ő fórumukon,dehát nem vagyunk egyformák.
több mint 11 éve
Tipikus steel situation màn visznek temetni, azt megbotlanak a lovak, az öreg zombit meg megcsapja a hússzag 😉Coki teeeesutianapHamár fantasyban elkalapálnak, legalább a kívánságaim teljesüljenek IRL 😀Collapo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Coki teeeesutianapHamár fantasyban elkalapálnak, legalább a kívánságaim teljesüljenek IRL 😀

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Coki teeee

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Lehet nem kellene emlegetnem, mert nem jó emlék, ami akkortájt történt, de úgy érzem, talán ez most magyarázza majd, amit akkor akartam, csak nem úgy jött ki ahogy szerettem volna:Eezeknek a kommenteknek itt és most van helye, ideje és értelme... 😊Vajon berger látta a mai falcons mecset?malkavRemélem igen és kardjába döltPeter
Egyébiránt szép volt Csapat! Újabb megfelelő teljesítmény egy nem túl acélos ellenfél ellen, de a magabiztosság a fontos... 😊
Ráadásul (edit: úgy fest) a Gombolyagkergetők és a Sütemények is megtették a szívességet és kikaptak eheti ellenfeleiktől... ezt is szeretjük, valamint a Rozsdásaktól is ezt kérjük erre a hétre

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Sziasztok,Aki egyszer kipróbálja a gamepasst nem fog többet szar minőségű,állandóan lefagyó linkekkel próbálkozni
Gamepasson 7 napos trial accot lehet csinálni, ha érdekel vkt.Carpi
több mint 11 éve
RAVENS INACTIVES: WR Marlon Brown, CB Chykie Brown, LB Arthur Brown, LT Eugene Monroe, LG Kelechi Osemele, TE Ryan Taylor, DE Chris CantyFALCONS INACTIVES: QB Sean Renfree, CB Javier Arenas, LB Tyler Starr, T Cameron Bradfield, G Harland Gunn, WR Harry Douglas, DT Cliff Matthews
több mint 11 éve
Tegnap délután 5 óra Árpád hídi metrómegálló: Ravens mezes ürge. 😀Valaki?😀
több mint 11 éve
Így már van minőségi csere, kezdetnek nem rossz 😀Jernigan játszik holnap 😊Peter@RavensInsider: Ravens make it official, activate safety Will Hill, place defensive tackle Christo Bilukidi on injured reserve with ankle injuryPeterJuhééééééééé 😀
Remélem még combosabb lesz így a #D !
A J.Smith - Will Hill - Elam - L. Webb DB sor már tetszetős, most már csak balhé- és sérülésmentes szezon kell 😀
Remélem Canty és Jernigan is gyorsan felépül és teljes csapattal rohamozunk.Voice

több mint 11 éve
Jernigan játszik holnap 😊@RavensInsider: Ravens make it official, activate safety Will Hill, place defensive tackle Christo Bilukidi on injured reserve with ankle injuryPeterJuhééééééééé 😀
A J.Smith - Will Hill - Elam - L. Webb DB sor már tetszetős, most már csak balhé- és sérülésmentes szezon kell 😀
Remélem Canty és Jernigan is gyorsan felépül és teljes csapattal rohamozunk.Voice
több mint 11 éve
@RavensInsider: Ravens make it official, activate safety Will Hill, place defensive tackle Christo Bilukidi on injured reserve with ankle injuryPeterJuhééééééééé 😀
Remélem Canty és Jernigan is gyorsan felépül és teljes csapattal rohamozunk.

több mint 11 éve
@RavensInsider: Ravens make it official, activate safety Will Hill, place defensive tackle Christo Bilukidi on injured reserve with ankle injury
több mint 11 éve
Ezt nehéz megmondani nem szakértem a dolgot. Személy szerint egyáltalán nem rajongok a mini, agilis slot elkapókért, egyszerűen nem tartósak és ha nem futják milliméter pontosan a routokat és nincs meg a tökéletes chemistry az irányítóval akkor nem sok sót esznek meg a fizikális korlátaik miatt. Valamint a WR-k nevelésében sem bizonyított eddig a stáb. Szóval nem nagyon bíznék abban, hogy hébe-hóba elkap pár labdát játékosnál több lenne benne. Remélem Ravens játékosként fogja bizonyítani, hogy rohadtul nincs igazam. 😊És mit gondolsz Campariról? Szerinted lehet belőle 1-2 éven belül valami?Blaise! Rég írtál már hiányoznak a szösszeneteid...Igazából most nem nagyon van mit írni az Atlanta elleni meccsről. Nyerni kell és kész, nincs más opció. A liga legpuhányabb csapata jön vizitre támadó és védőfal nélkül. Hill ha játszhat szerintem be kellene dobni, veszíteni nem veszíthetünk és legalább lesz képünk arról, hogy hol áll most a fontosabb meccsek előtt. Ha nem 100%os KO akkor szerintem őt nem kellene hasonló okok miatt erőltetni, mert Uschell jó volt a Tampa ellen, ahogy Hurst is.Blaise
Mellesleg a Hawks elcserélte Percy Harvint a JETSbe legalábbis úgy tűnikmalkav
Szertintem is pihentetni kell KO mert meglepően jól játszott a két rookie .. most először volt olyan érzésem, hogy Castillo csinál valamit.malkav
több mint 11 éve
Szerintem egy csere WR lazán lehet, olyasmi szerepre, mint amit most tölt be J.Jones, kevésbé jó spec team munkával.És mit gondolsz Campariról? Szerinted lehet belőle 1-2 éven belül valami?Blaise! Rég írtál már hiányoznak a szösszeneteid...Igazából most nem nagyon van mit írni az Atlanta elleni meccsről. Nyerni kell és kész, nincs más opció. A liga legpuhányabb csapata jön vizitre támadó és védőfal nélkül. Hill ha játszhat szerintem be kellene dobni, veszíteni nem veszíthetünk és legalább lesz képünk arról, hogy hol áll most a fontosabb meccsek előtt. Ha nem 100%os KO akkor szerintem őt nem kellene hasonló okok miatt erőltetni, mert Uschell jó volt a Tampa ellen, ahogy Hurst is.Blaise
Szertintem is pihentetni kell KO mert meglepően jól játszott a két rookie .. most először volt olyan érzésem, hogy Castillo csinál valamit.malkav

több mint 11 éve
És mit gondolsz Campariról? Szerinted lehet belőle 1-2 éven belül valami?Blaise! Rég írtál már hiányoznak a szösszeneteid...Igazából most nem nagyon van mit írni az Atlanta elleni meccsről. Nyerni kell és kész, nincs más opció. A liga legpuhányabb csapata jön vizitre támadó és védőfal nélkül. Hill ha játszhat szerintem be kellene dobni, veszíteni nem veszíthetünk és legalább lesz képünk arról, hogy hol áll most a fontosabb meccsek előtt. Ha nem 100%os KO akkor szerintem őt nem kellene hasonló okok miatt erőltetni, mert Uschell jó volt a Tampa ellen, ahogy Hurst is.Blaise
Szertintem is pihentetni kell KO mert meglepően jól játszott a két rookie .. most először volt olyan érzésem, hogy Castillo csinál valamit.
több mint 11 éve
Blaise! Rég írtál már hiányoznak a szösszeneteid...Igazából most nem nagyon van mit írni az Atlanta elleni meccsről. Nyerni kell és kész, nincs más opció. A liga legpuhányabb csapata jön vizitre támadó és védőfal nélkül. Hill ha játszhat szerintem be kellene dobni, veszíteni nem veszíthetünk és legalább lesz képünk arról, hogy hol áll most a fontosabb meccsek előtt. Ha nem 100%os KO akkor szerintem őt nem kellene hasonló okok miatt erőltetni, mert Uschell jó volt a Tampa ellen, ahogy Hurst is.
több mint 11 éve
Mellesleg a Hawks elcserélte Percy Harvint a JETSbe legalábbis úgy tűnikmalkavAz kemény!van visszahordójuk?lehet viszik tőlünk Deontet?
több mint 11 éve
Blaise! Rég írtál már hiányoznak a szösszeneteid...Mellesleg a Hawks elcserélte Percy Harvint a JETSbe legalábbis úgy tűnik