Buffalo Bills

33 feliratkozó

3 órája
ThySoul Buffalo Bills 1 618
Tommy Doyleról van valami hír?
Hamlinnak van kifutása szerintetek?
Helmut Zimmer
Doyle PUP listán van. 2022 óta nem játszott meccset, az igazat megvallva én már meg is feledkeztem róla. Nála van egy kiskapu a szerződését tekintve:

"A player’s contract will not be tolled (meaning the contract will not be suspended and resumed the following season) while on the PUP, unless he is in the last year of his deal and he is both not able to perform football services as of the sixth regular season game and is not activated during that regular season or postseason."

Szóval az újonc szerződése nem fog leketyegni a következő holtszezonban, ha a PO-ban sem aktiválják.

Hamlin egy érdekesebb téma; én nagyon örülök annak, hogy ismét játszik, viszonylag elfogadható szinten teszi ezt, köszönhetően annak, hogy McD mennyire ért a DB-képzéshez, és maszkírozza el a hiányosságokat. Football IQ is van, de szerintem belőle sosem lesz egy kezdő matéria. Amolyan George Wilson v2.0., akinek az akkori safety-párja, Dontae Whitner meg egy ugyanolyan hard-hitter agyatlan volt, mint most Rapp. 😊
Hungarian Bill
Btw engem nagyon érdekel hogy idénre azért kapta meg a kezdőt mert Rapp mellett ő nézett ki a legjobban, ő ismerte a rendszert vagy csak szimplán mert meghalt a pályán és azóta az edzői stáb kedvence. Nem annyira szar ne értsétek félre, de világ életében csere volt, erre egyből ő kapta TC-ben is a legtöbb snapet Rapp mellett ami már akkor is kicsit fura volt, főleg olyan dolgok mellett hogy a tavalyi év legfontosabb meccsén pl felrajzoltak rá egy fakepuntot és hasonlók
ThySoul
. Megnéztem a statokat- Rapp- Hamlin páros egyértelműen beszabályzás alatt van.
Összességében közepes teljesítményt nyújtanak, de változó szórásképpel. Hamlin a medián körül vegyesen szór- Azok az októberi meccsek fájtak. Pl. a Houston ellen kifejezetten a csapat egyik leggyengébb játékosa volt, ami azt jelenti, hogy önmagához képest kicsit rosszabb volt, tehát rossz. Mondjuk Epenesat azon a meccsen nem lehetett alulmúlni. A Ravens ellen viszont kifejezetten rettenetes volt Hamlin, kifolyt volna a szemem a játéka láttán, ha nincs fent a pályán Cam Lewis, aki mindig szavatolja az ellenfél számára a felhőtlen szórakozást.
Ezen a kettőn kívül Colts ellen ő is vacak volt de Rapp is szóval annyira nem tűnt fel.
Jets ellen viszont kifejezetten jó volt, de Rapp meg egyenesen a csapat egyik legjobbja. Egyébként ő meg Rapp valójában nagyon hasonló szinten játszanak, és ebből még szerintem lesz baj. Ez még nem a 2021 es Hyde - Poyer páros. Amikor mind a kettem nagyon jók, vagy nagyon rosszak, akkor én egy kicsit arra is gyanakszom, hogy a tisztelt edzői kar valamit nagyon félreértett, lásd Ravens elleni meccs. Az teljes tévedés volt-

Egyébként megnézitek a mért elemzett adatokat, gyönyörűen kijönnek a Billsnél azok a játékosok, akik játéklogika, és design szerint tandemben játszanak.
Helmut Zimmer
Érdekes amúgy hogy a Ravens ellen mennyire vakon voltunk, míg a Chiefs ellen kb mi nézünk ki a legjobban évek óta folyamatosan. Persze volt ott 13 mp, meg a tavalyi meccs vége, de nagyrészt jól nézünk ki ellenük, míg mások folyamatosan lábon lövik magukat ha meglátják Mahomest.
7 órája
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 357 — Josh testamentuma
Helmut Zimmer
Doyle PUP listán van. 2022 óta nem játszott meccset, az igazat megvallva én már meg is feledkeztem róla. Nála van egy kiskapu a szerződését tekintve:

"A player’s contract will not be tolled (meaning the contract will not be suspended and resumed the following season) while on the PUP, unless he is in the last year of his deal and he is both not able to perform football services as of the sixth regular season game and is not activated during that regular season or postseason."

Szóval az újonc szerződése nem fog leketyegni a következő holtszezonban, ha a PO-ban sem aktiválják.

Hamlin egy érdekesebb téma; én nagyon örülök annak, hogy ismét játszik, viszonylag elfogadható szinten teszi ezt, köszönhetően annak, hogy McD mennyire ért a DB-képzéshez, és maszkírozza el a hiányosságokat. Football IQ is van, de szerintem belőle sosem lesz egy kezdő matéria. Amolyan George Wilson v2.0., akinek az akkori safety-párja, Dontae Whitner meg egy ugyanolyan hard-hitter agyatlan volt, mint most Rapp. 😊
Hungarian Bill
Btw engem nagyon érdekel hogy idénre azért kapta meg a kezdőt mert Rapp mellett ő nézett ki a legjobban, ő ismerte a rendszert vagy csak szimplán mert meghalt a pályán és azóta az edzői stáb kedvence. Nem annyira szar ne értsétek félre, de világ életében csere volt, erre egyből ő kapta TC-ben is a legtöbb snapet Rapp mellett ami már akkor is kicsit fura volt, főleg olyan dolgok mellett hogy a tavalyi év legfontosabb meccsén pl felrajzoltak rá egy fakepuntot és hasonlók
ThySoul
. Megnéztem a statokat- Rapp- Hamlin páros egyértelműen beszabályzás alatt van.
Összességében közepes teljesítményt nyújtanak, de változó szórásképpel. Hamlin a medián körül vegyesen szór- Azok az októberi meccsek fájtak. Pl. a Houston ellen kifejezetten a csapat egyik leggyengébb játékosa volt, ami azt jelenti, hogy önmagához képest kicsit rosszabb volt, tehát rossz. Mondjuk Epenesat azon a meccsen nem lehetett alulmúlni. A Ravens ellen viszont kifejezetten rettenetes volt Hamlin, kifolyt volna a szemem a játéka láttán, ha nincs fent a pályán Cam Lewis, aki mindig szavatolja az ellenfél számára a felhőtlen szórakozást.
Ezen a kettőn kívül Colts ellen ő is vacak volt de Rapp is szóval annyira nem tűnt fel.
Jets ellen viszont kifejezetten jó volt, de Rapp meg egyenesen a csapat egyik legjobbja. Egyébként ő meg Rapp valójában nagyon hasonló szinten játszanak, és ebből még szerintem lesz baj. Ez még nem a 2021 es Hyde - Poyer páros. Amikor mind a kettem nagyon jók, vagy nagyon rosszak, akkor én egy kicsit arra is gyanakszom, hogy a tisztelt edzői kar valamit nagyon félreértett, lásd Ravens elleni meccs. Az teljes tévedés volt-

Egyébként megnézitek a mért elemzett adatokat, gyönyörűen kijönnek a Billsnél azok a játékosok, akik játéklogika, és design szerint tandemben játszanak.
19 órája
Helmut Zimmer

Hungarian Bill
20 órája
Helmut Zimmer

Hungarian Bill
Azért Donte Whitner (no.8) összehozott pár pro-bowlt, amint kitette a lábát, meg játszott SB-t is. Nem volt ő szar, csak kúrva gyenge volt az akkori (akkori mindenkori) szakvezetés, meg a csapat. De emléxem, hogy nálunk az utolsó évében is legyártott ilyen irgalmatlan mennyiségű tacklet (csekkolva), és azon hörögtünk, hogy miért nem jutott Pro Bowl keretbe. Kicsiben olyan volt, mint London Fletcher, aki korszakos LB volt leszámítva a nálunk töltött éveket. Nehéz volt akkoriban Bills fannak lenni.
Szóval, ha Rapp (becenevén MC) összehozna olyasmit, mint Whitner, hát nem szomorkodnék. Mindegy én vártam vissza Doylet, de kezdem elengedni.

en.wikipedia.org/wiki/Donte_Whitner
 en.wikipedia.org/wiki/London_Fletcher
a korszakot összefoglaló dalocska:
 www.youtube.com/watch?v=ObDRstrabzc
1 napja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 539
Helmut Zimmer

2 napja
3 napja
Tudom, nem szeretitek a top edzők közé sorolni, de amit idén művel azért az masterclass.
Helmut Zimmer
Igen, kétségtelen, hogy defense-szakiként top5 a ligában, de ezen a téren sosem volt véleménykülönbség itt a topicban, leszámítva egy-két korábbi, csúnya kiütést (Tennessee, Indy, vagy idén a Ravens). Különösen a DB-k képzése, mentorálása terén elit. Aki egy Cam Lewisból használható játékost tud faragni, már kalapemelést érdemel. Ha Fraziert hamarabb elengedte volna, lehet, hogy már elkaptuk volna a KC-t legalább egyszer a PO-ban is.

Amivel nekünk gondunk volt, és picit most is van, azok a HC-kompetenciák. Tegnap is jött egy érthetetlen piros zászló, bár ott több, mint valószínű, hogy felülről súgtak neki. Viszont rájött, hogy van egy valószínűleg first-ballot HOF irányítója, akivel gyakorlatilag bármikor rámehet negyedikre, mert olyan csodák történnek majd, mint tegnap a negyedik negyed végén.

Kár, hogy vélhetően akkora tökei sosem lesznek, mint a kollégájának Ditrojban. 😊
Hungarian Bill
Fura nevekkel illeted az Brady/ BenJo OC kollegákat. 😊
3 napja
Na igen , megint egy szar challenge, de tényleg a többi okés volt. Meglepően kevés zászlót is kaptunk, amitől viszont féltem a meccs közben ,hogy nem tudunk futni és ez vissza üthet.
BillsFan
Mondjuk maradjunk annyiban hogy a kétszer belefutunk a falba/dobunk egy nulla yardos checkdownt és majd Allen folyamatosan megoldja a 3&végteleneket nem fog működni mindig. Nyilván égetni kellett az órát, meg jól sült el a dolog de borzasztó volt nézni Bradynek mennyire nincs ötlete ha megfogja az ellenfél a futást.
3 napja
BillsFan Buffalo Bills Buffalo Bulls 1 175 — Bills & Dawgs fan
Na igen , megint egy szar challenge, de tényleg a többi okés volt. Meglepően kevés zászlót is kaptunk, amitől viszont féltem a meccs közben ,hogy nem tudunk futni és ez vissza üthet.

NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
3 napja
Tudom, nem szeretitek a top edzők közé sorolni, de amit idén művel azért az masterclass.
Helmut Zimmer
Igen, kétségtelen, hogy defense-szakiként top5 a ligában, de ezen a téren sosem volt véleménykülönbség itt a topicban, leszámítva egy-két korábbi, csúnya kiütést (Tennessee, Indy, vagy idén a Ravens). Különösen a DB-k képzése, mentorálása terén elit. Aki egy Cam Lewisból használható játékost tud faragni, már kalapemelést érdemel. Ha Fraziert hamarabb elengedte volna, lehet, hogy már elkaptuk volna a KC-t legalább egyszer a PO-ban is.

Amivel nekünk gondunk volt, és picit most is van, azok a HC-kompetenciák. Tegnap is jött egy érthetetlen piros zászló, bár ott több, mint valószínű, hogy felülről súgtak neki. Viszont rájött, hogy van egy valószínűleg first-ballot HOF irányítója, akivel gyakorlatilag bármikor rámehet negyedikre, mert olyan csodák történnek majd, mint tegnap a negyedik negyed végén.

Kár, hogy vélhetően akkora tökei sosem lesznek, mint a kollégájának Ditrojban. 😊
Hungarian Bill
Tegnapi meccset a challenge kivételével egyébként meglepően jól hozta le, nem is tudom mikor volt utoljára ilyen. Igazából ha ezt tudná hozni folyamatosan akkor senkinek nem lenne vele baja, csak hát általában nem tudja
3 napja
Helmut Zimmer

3 napja
Ezt most odatették a fiúk, bár az alapszakaszban azért rendre odatesszük magunkat a KC ellen. Nem bánnám, ha valamilyen csoda folytán a PO-ban elkerülnénk egymást.

Samuel előrelépésének örülök nagyon. Mikor tavasszal leigazoltuk, jóval többet láttunk benne egy sima gadget playernél. Most azért nem csak a screeneknél vettük elő, meg is hálálta. Tartottam a támadófal jobb oldalától, mert idén Torrence-t is utolérte a sophomore slump, és van Demark egy jó kis csere, de azért nem egy született RT. Szerencsére nem volt komolyabb gond.

A védelem most volt a legösszeszedettebb, pont, amikor a leginkább kellett. Bár ez továbbra is Szmöre védelme, de azért Babich is szépen rakosgatja össze a kapott puzzledarabkákat. Ég és föld a különbség playhívásban közte és Frazier között.

Most jöhet a jól megérdemelt pihenő, ezalatt lehet tovább gyógyulni a sérülteknek. Milano visszatérésével ez a védelem pont a PO-ra fog szintet lépni!
Hungarian Bill
Az fontos a tavalyi és az idei év közt, legalábbis KC vonatkozásában, hogy a frontokat uralta a Bills. Annyit ehhez hozzátennék, hogy ez a KC támasógépezet nem az a KC támadógépezet, amit láttunk mondjuk 2 éve (más). Tudom, nem szeretitek a top edzők közé sorolni, de amit idén művel azért az masterclass.
3 napja
Ezt most odatették a fiúk, bár az alapszakaszban azért rendre odatesszük magunkat a KC ellen. Nem bánnám, ha valamilyen csoda folytán a PO-ban elkerülnénk egymást.

Samuel előrelépésének örülök nagyon. Mikor tavasszal leigazoltuk, jóval többet láttunk benne egy sima gadget playernél. Most azért nem csak a screeneknél vettük elő, meg is hálálta. Tartottam a támadófal jobb oldalától, mert idén Torrence-t is utolérte a sophomore slump, és van Demark egy jó kis csere, de azért nem egy született RT. Szerencsére nem volt komolyabb gond.

A védelem most volt a legösszeszedettebb, pont, amikor a leginkább kellett. Bár ez továbbra is Szmöre védelme, de azért Babich is szépen rakosgatja össze a kapott puzzledarabkákat. Ég és föld a különbség playhívásban közte és Frazier között.

Most jöhet a jól megérdemelt pihenő, ezalatt lehet tovább gyógyulni a sérülteknek. Milano visszatérésével ez a védelem pont a PO-ra fog szintet lépni!
3 napja
GAMEDAY!

Mindenki nyugodjon le a picsbe, a kékgalléros elkapónk megérkezett.

8 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 477
A Cbs el akarja tolni a hétvégi meccset főműsoridőbe. Én nem örülnék neki.
Ez a fel 11 - es kezdés még pont ideális.😁
Bazsinho
Nyugi akkor lesz, Week 5-13 között 12 nappal előtte kell legkésőbb flexelni, tehát az múlt Kedd volt és akkor flexelték is a Bengals-Chargerst oda.
Week 14-17 között 6 nap a határ, tehát Hétfő este.

Szerkesztette: KeyG

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
8 napja
Dodson kirakta a Seattle, haza lehetne hozni.
8 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 003
A Cbs el akarja tolni a hétvégi meccset főműsoridőbe. Én nem örülnék neki.
Ez a fel 11 - es kezdés még pont ideális.😁
9 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 650 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sziasztok, segítséget szeretnékkérni. Bevallom, nemvagyok egy pc guru, a 2-3 éve kapott címről igyekszem letölteni a meccseket. De vasárnap rengeteget lefagyott, akadozott, sok akció ról lemaradtam. VAN ESETLEG VALAMILYEN MÁSIK LEHETŐSÉG? Előre is köszi. (P.s. Azért ne feledjük, hogy a Chiefs milyen mázlival veretlen)
Buffalo Bill
Ment a pm
9 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 483 — karsaijanos@gmail.com
Sziasztok, segítséget szeretnékkérni. Bevallom, nemvagyok egy pc guru, a 2-3 éve kapott címről igyekszem letölteni a meccseket. De vasárnap rengeteget lefagyott, akadozott, sok akció ról lemaradtam. VAN ESETLEG VALAMILYEN MÁSIK LEHETŐSÉG? Előre is köszi. (P.s. Azért ne feledjük, hogy a Chiefs milyen mázlival veretlen)
9 napja
Szerintem siman kikapunk pl a héten. Nincs az első 2 wr. Nincs kinek dobni.
Futó játékkal nem fogunk nyerni.

Milano elkezdi az edzéseket a héten.
Bazsinho
Chiefs ellen tavaly mindkét meccsen tudtunk haladni futással meg rövid passzokkal. Sőt, PO-ban Allen egyedül annyi TD-t szerzett mint a Tua-Lamar-Purdy hármas (ha emlékeim nem csalnak) . Valszeg nem lesz egy izgalmas meccs, én se számítok győzelemre Coleman meg Cooper nélkül de szoros lesz.
9 napja
Szerintem siman kikapunk pl a héten. Nincs az első 2 wr. Nincs kinek dobni.
Futó játékkal nem fogunk nyerni.

Milano elkezdi az edzéseket a héten.
9 napja
A tegnapi meccs újfent rávilágított arra, hogy Taron Johnson mennyire fontos láncszeme ennek a védelemnek. 😊 Jó volt látni a két visszatérő öregharcost, Jeffersont és Phillipset a védőfalban. Nyilván nem rájuk alapozzuk a jövőt, de a szezon végéig tökéletesen biztosítják majd a mélységet. Kelleni is fog majd.

Tény, hogy Allennek egy újabb WTF meccse volt a tegnapi, de ezeket korábban rendre elvesztettük valami iszonyat balfék módon. Tegnap is tettünk érte, hogy folytatódjon a sorminta, de köszönjük meg Flaccónak.

Az igazán komoly szintfelmérők most jönnek majd; a veretlen Chiefs, a buldózer Lions, és az ébredő 49ers. Itt válik majd el a szar a májtól. 😊

Szerk.: Dodsont kivágta a Seahawks, úgyhogy lehet folytatódik a reunion.

Szerkesztette: Hungarian Bill
10 napja
A mai wr corp nagyon veretes...
Bazsinho
Lábon oldotta meg a tisztelt sanzonbizottság a feladatot. Allen hát nem volt igen meggyőző, de Flaccora lehet számítani a bajban. Mindenesetre mozgott a labda a TD vonal irányába, és más nem igazán számít - Bekarcolható a W betü.
Helmut Zimmer
Hollins meglepően jó volt egyébként, félidő végén az az elkapás, majd ahogy felpattant és kifutott remek megmozdulás volt.

Sok mindent nem lehet elmondani egyébként a dolgokról, Allen nem volt jó, bár neki van 2-3 WTF meccse minden évben, Texans után itt a második, ezzel valszeg eluszott az MVP cím is. Brady nekem még mindig felemás, rettenetes nézni néha az offenset, baromi sokszor tényleg annyi a dolog hogy kétszer belefutunk a falba aztán lesz ami lesz. Hiányzik Daboll 😕

Defense jó volt, de nyilván jól néz ki az egység ha Flacco ilyen szarul játszik.

McDermott még mindig örök rejtély, mostanában alig akart nekimennni negyedikeknek, erre most negyedik és háromnak nekimentünk egy borzalmas playhívással. Legalább Bass jól tolta, talán a 61 yardos FG boostolta az önbizalmát és mostantól nem lesz bottom3 kicker? Reméljük.

8-2, Chiefs hazai pályán, valszeg Coleman nélkül és egy közel sem 100%-os Cooperrel. Nem túl jó kilátások maradjunk annyiban.
10 napja
Bazsinho
Lábon oldotta meg a tisztelt sanzonbizottság a feladatot. Allen hát nem volt igen meggyőző, de Flaccora lehet számítani a bajban. Mindenesetre mozgott a labda a TD vonal irányába, és más nem igazán számít - Bekarcolható a W betü.
10 napja