Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Azt teszem amúgy nehezen helyre hogy gyakorlatilag 2x vertek meg minket 1x mi magunk meg volt ez a GB meccs amire azt mondhatjuk hogy ilyen az élet nem lehet minden szoros meccset behúzni. Na most ez az edzői stáb mennyire szar akkor? Mert szerintem, hogy partiba vagyunk egy UDFA csere QB-val meg a tarka-barka falunkkal, az nem rossz, de a rák se tudja, hogy nem pont ugyan ennyire lennénk képesek egy Rogersel, meg AllPro fallal.
Kéne találni valami jó védelmi koordinátort, mikor Washington tavaly inasba lett rakva, Ron 2 meccs alatt rendbe szedte a védelmet, de egy HC-nak lenne jobb dolga mint egy DC munkáját.
Egy jó HC-t nehezebb találni mint QB-t. Kb van 5-6 HC akire azt mondom a vak is látja hogy jobb Ronnál, meg aztán aki szakmailag jó az lehet emberileg egy szar és más csapatba nem működne. Persze ha sorba állnának a jobb HC-k akkor más lenne a helyzet.
Annyira szerintem jók hogy ha kijön a lépés a GM-nek és nincs markáns sérülés, akkor PO ba jusson a csapat kb ugyan akkora eséllyel mint amivel hozzunk egy HC-t 2 évig bottom 5 vagyunk aztán a várt fejlődés elmarad és eljutunk ugyan ide hogy 7-10 győzelem, talán PO.
Én inkább rá erőltetnék Riverára 1-2 dolgot, kibasznám pár csókosát akik szar munkát végeznek, meg ahol a trágya játékosokat játszatja oda hoznék megkérdőjelezhetetlen upgradet.
Szerkesztette: TSzabi
több mint 5 éve
SrBandi
566
...de hozzá tette hogy az edzőknek is jobb munkát kell végezni...Már látom ahogy kibaszunk két edző asszisztenst akiről kb sose hallani...
TSzabi
több mint 5 éve
Witzmannt kibasztuk.Lehet Little játékra alkalmas?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Állítólag mindenki nagyon a szívére vette, hogy szarrá futnak minket. Rivera kicsit a játékosokat is lebaszta, de hozzá tette hogy az edzőknek is jobb munkát kell végezni, könnyebb helyzetbe hozni a játékosokat, de nekik is megcsinálni a játékokat.
Kíváncsi vagyok sikerül-e valami így a 11. Héten. Ha az lesz a megoldás hogy 3-4 LB el nyomjuk végig a meccset az a régi problémát fogja magával hozni.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Hargreaves-t kibaszta a Bucs, nem mondom, hogy beváltotta a draftolásakor hozzá fűzött reményeket, de Eldernél csak jobb. Mondjuk meglepne, ha lecsúszna hozzánk a waiveren.Szeretjük a Buccs szemetét, lehet eljut eddig
gabokocka
több mint 5 éve
Hargreaves-t kibaszta a Bucs, nem mondom, hogy beváltotta a draftolásakor hozzá fűzött reményeket, de Eldernél csak jobb. Mondjuk meglepne, ha lecsúszna hozzánk a waiveren.
több mint 5 éve
Minek ment volna fel, ha minden rendben elkapó fronton?Mondjuk Davist claimeljük, de Gordon nem kellett. Logikus.Elkapó fronton minden a legnagyobb rendben, Moncrief kemény játékokat csinált vasárnap. Ja várj, fel se ment.
gabokocka
TSzabi
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Mondjuk Davist claimeljük, de Gordon nem kellett. Logikus.Elkapó fronton minden a legnagyobb rendben, Moncrief kemény játékokat csinált vasárnap. Ja várj, fel se ment.
gabokocka
több mint 5 éve
Mondjuk Davist claimeljük, de Gordon nem kellett. Logikus.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Slye hogy nézki baszki 😂, amúgy Őt csak ezért megéri megtartaniDe ezekre a rövid yardos szitukra miért nem lett beküldve Poe?Miért nem kapott még egyetlen carryt sem Scarlett?
TSzabi
Lehetne sorolni a kérdéseket napestig.
Amúgy bármi is lesz a felállás QB fronton jövőre, remélem Allen megkapja azokat a "táplálék kiegészítőket", mint amiket CMC, nem ártan kis karerő, akár backup, akár kezdő lesz.
gabokocka
több mint 5 éve
De ezekre a rövid yardos szitukra miért nem lett beküldve Poe?Miért nem kapott még egyetlen carryt sem Scarlett?
TSzabi
Lehetne sorolni a kérdéseket napestig.
Amúgy bármi is lesz a felállás QB fronton jövőre, remélem Allen megkapja azokat a "táplálék kiegészítőket", mint amiket CMC, nem ártan kis karerő, akár backup, akár kezdő lesz.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Na de Corn Elder is visszatért, úgyhogy a secondary rendben lesz 😊Amini már boxolja a cipőjét.
Jakehomer
több mint 5 éve
Na de Corn Elder is visszatért, úgyhogy a secondary rendben lesz 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Dortch kirakva (nem kapott sok lehetőséget, talán többet érdemelt volna), Mike Davis claimelve. Egy újabb RB, akit nem fogunk játszatni 😊 Na de hátha rájöttek az okosok, hogy CMC nem jó short yardage back.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Amúgy szerintem Lukera kicsit sokat rak a rendszer. A pálya közepén ő van egyedül coverbe, futás esetén 1-1 be marad egy OLmannel. Ennyire nem szabadna azért magára hagyni mint a meccs elején. Boston egyébként most jól játszott.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Nekem az az érzésem hogy ha lenne 2 Olsenünk az egyiket kineveznénk blokkoló TE nek és sose passzolnánk neki.
több mint 5 éve
Amúgy azt nem hiszem el, hogy nem lehet meccsenként két-három playt hívni Thomas-ra, vagy Bonnafonra, mert az, hogy gyakorlatilag 4 célponttal végigjátsszuk a meccseket, az nonszensz. A védelemben pedig meglepő módon amint elkezdtük tömni a boxot, nem lett minden futás 8+ yardos. Kár, hogy erre a negyedik negyedben gondoltunk először.
több mint 5 éve
Sorry. Most kivételesen nem ismertem fel. Már, hogy az elejét, a végét értettem 😀pedig ennél ironikusabb nem tudtam lenni.Ugyanmár. Egy meccsre felszívta magát a Falcons, és Quinn a mennybe megy, mert kicserélt pár embert? Futnak egy jó 7-9-t vagy 6-10-t és verhetik magukat, hogy dejók voltak, hogy nem draftolhatnak top10?Hát ott bejött. Ha ennyi kell hogy a védelem összeszedje magát akkor legyen Newton a DC... ennyipénzért dolgozzon.És simán megrohadhat a nyakunkon Ron is.Szerintem elég, ha a DB coach helyet cserél a TE coach-csal, meg mondjuk az erőnléti edző LB-ket edzi a továbbiakban, illetve talán még egy-két emberkét megvariáltok. A Falcons is ezzel próbálkozik, hátha itt is bejön Ronnal.
gabokocka
Gyurma Pappa
TSzabi
2012-ben (bounty év), amikor a 8-0-ás Falcons jött a Dome-ba és elvettük a veretlenségüket, nekünk is felállt egy kicsit, de aztán ugye jó 7-9-cel fejeztük be a szezont. Rivaly az rivaly, nem az edzőmozgatás miatt nyertek, hanem mert egy kalapszar volt, amit mi letettünk az asztalra. A Falconsnak semmi különöset nem kellett csinálnia, ABC futballt játszottak, mondjuk azt hibátlanul.
De szívesen, Quinn így szerintem még marad egy évig 😊
Gyurma Pappa
TSzabi
Shame on me.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
pedig ennél ironikusabb nem tudtam lenni.Ugyanmár. Egy meccsre felszívta magát a Falcons, és Quinn a mennybe megy, mert kicserélt pár embert? Futnak egy jó 7-9-t vagy 6-10-t és verhetik magukat, hogy dejók voltak, hogy nem draftolhatnak top10?Hát ott bejött. Ha ennyi kell hogy a védelem összeszedje magát akkor legyen Newton a DC... ennyipénzért dolgozzon.És simán megrohadhat a nyakunkon Ron is.Szerintem elég, ha a DB coach helyet cserél a TE coach-csal, meg mondjuk az erőnléti edző LB-ket edzi a továbbiakban, illetve talán még egy-két emberkét megvariáltok. A Falcons is ezzel próbálkozik, hátha itt is bejön Ronnal.
gabokocka
Gyurma Pappa
TSzabi
2012-ben (bounty év), amikor a 8-0-ás Falcons jött a Dome-ba és elvettük a veretlenségüket, nekünk is felállt egy kicsit, de aztán ugye jó 7-9-cel fejeztük be a szezont. Rivaly az rivaly, nem az edzőmozgatás miatt nyertek, hanem mert egy kalapszar volt, amit mi letettünk az asztalra. A Falconsnak semmi különöset nem kellett csinálnia, ABC futballt játszottak, mondjuk azt hibátlanul.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Ugyanmár. Egy meccsre felszívta magát a Falcons, és Quinn a mennybe megy, mert kicserélt pár embert? Futnak egy jó 7-9-t vagy 6-10-t és verhetik magukat, hogy dejók voltak, hogy nem draftolhatnak top10?Hát ott bejött. Ha ennyi kell hogy a védelem összeszedje magát akkor legyen Newton a DC... ennyipénzért dolgozzon.És simán megrohadhat a nyakunkon Ron is.Szerintem elég, ha a DB coach helyet cserél a TE coach-csal, meg mondjuk az erőnléti edző LB-ket edzi a továbbiakban, illetve talán még egy-két emberkét megvariáltok. A Falcons is ezzel próbálkozik, hátha itt is bejön Ronnal.
gabokocka
Gyurma Pappa
TSzabi
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
A héten szerezni kell egy OT-t mert megint 1 sérülésre voltunk hogy Turner legyen a RT, Williams a LT. Gaulden nagyon durván szar lehet amúgy, már Colint is előbb küldték be frogba, meginkább Luke Cole ment ki szélre mint Elliot az ő helyére meg Gaulden.
Dortchal nem tudom mitörtént, nehet az volt a baj hogy nem ejtett el semmit. Megint DJ a punt returner.
Meg kéne szabadulni a feleslegtől aztán valamit frissíteni, a kereten mert cikibe kerülünk ilyen PS arcokkal.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Hát ott bejött. Ha ennyi kell hogy a védelem összeszedje magát akkor legyen Newton a DC... ennyipénzért dolgozzon.És simán megrohadhat a nyakunkon Ron is.Szerintem elég, ha a DB coach helyet cserél a TE coach-csal, meg mondjuk az erőnléti edző LB-ket edzi a továbbiakban, illetve talán még egy-két emberkét megvariáltok. A Falcons is ezzel próbálkozik, hátha itt is bejön Ronnal.
gabokocka
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Ezt a mait nem lehet Ronra kenni, jól fel voltunk készülve, sztem a kétpontos is védhető volt, arról nem tehet, hogy Allen FG távon elejti a snapet, a redzoneban dob egy picket, Reid meg lehozza élete legszarabb meccsét. Ráadásul Daley is kidőlt, a CB-k egymást váltották a medical tentben úgy, hogy Bradberry nem is játszott. Ezt megfejelte még néhány érdekes bírói megmozdulás, vagy meg nem mozdulás, tulajdonképpen csoda, hogy meccsben voltunk.Allen legnagyobb hibája sztem, hogy ha nem ül az első read, akkor borzasztó rosszul dönt, nem tudom ez mennyiben fejleszthető. Jelenleg egy jó backup QB, ha többet akarunk belelátni, akkor előre kell lépnie ezen a téren mindenképp.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Az elkapó szekció szépen összeszedte magát az utóbbi 2 meccsen. Allen egyenlőre meccsben tud tartani minket max, megnyerni valaki másnak kell, de azért látszik a fejlődés. Az O-line egy kibaszott szita tud lenni, Paradis egyenlőre a leggyengébb láncszem, nem találja a formáját, aztán ez most a 4 verzió LT címen, ami nem működik, de még ezért is a túloldalt kell feláldozni.
Norv jól mozgatja a láncot, de a kegyelem döfést is megtanulhatná bevinni. Ha más nem meccsenként 1x vegye elő Armahot Thomast Bonnafont csak a bizonytalanság kedvéért.
A védelem meg tévúton jár, nem tudom milyen zónázás az amit Kek is rendre eltud baszni, de lehet kéne valami egyszerűbb. Futás ellen is muszáj lesz mást is bevonni, nem tudja egy maga középen megoldani, mióta nincs O holding azóta amúgy is szenved. Tackle alaptanfolyamra is belehet fizetni a srácokat, mert mondjuk a LB ektől meg a SS től elvárható hogy nem engedjen 10 yardot kontakt után.
Jobban kell játszani, aztán lehet miről beszélni. Majd ha kiszopunk úgy is hogy az ST nem ejt el labdát, nincs fumble, és 15 MTackle alatt zárunk akkor elkezdek én is csak a stábra mutogatni, addig nem tudom ezt elkülönítve rájuk húzni.