Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Új HC kellÚj QB kell
Secondary-t rendberakni végre
#KeepPounding
több mint 5 éve
Na, holnap új HC?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Remélem, Tepper bácsi már a HC jelölteket nézegeti.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Ha több pontot teszünk a táblára, mint a Saints múlt héten, az már siker 😛Sok pénzt nem tennék rá.
Jakehomer
Az lesz a kérdés, hogy abban bízunk, hogy Cam tud egészséges maradni, Allen/Grier vmire jó lesz, vagy draftolunk QB-t.
több mint 5 éve
Ha több pontot teszünk a táblára, mint a Saints múlt héten, az már siker 😛
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Burns ma Bunkós bot nélkül lássuk mit tud.
több mint 5 éve
Davis mekkora pickup volt, de legalább D-Jax lesz.
több mint 5 éve
Here’s a look at their inactive list for Week 11.CB Ross Cockrell
OT Dennis Daley
LB Jordan Kunaszyk
WR Brandon Zylstra
DT Kyle Love
RB Mike Davis
OLB Christian Miller
#KeepPounding
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Remélem Callawayt se probáljuk be, mert ő még visszahordani is tudna ha más nem.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Cockrell Daley nem játszik Djax valoszinuleg igen Bberry Litte biztosan
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Mondtam én, hogy kell NormanAkinek Elder nem elég jó az túl nagy lábon él.
gabokocka
több mint 5 éve
Mondtam én, hogy kell Norman
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Little kijött a protokollból, jatszhat vasárnap. A CB-k közül továbbra is csak Bradberry edzett...Legalább ő, komoly lenne egy Cole, Elliot, Elder
gabokocka
több mint 5 éve
Little kijött a protokollból, jatszhat vasárnap. A CB-k közül továbbra is csak Bradberry edzett...
több mint 5 éve
Sok minden eldől a hétvégén (na jó a következő kettőn).Ha nem nyerünk (legalább egyet), hivatalosan is vége a szezonnak.
Azért tettem zárójelbe a két meccset, mert arra kevesebb esélyt látok, hogy nyerjünk a Saints ellen, mint volt a Packers ellen.
A CB sor jól néz ki, Bradberry limitált, DJ, Cockrell out volt tegnap.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Elvileg ott lesz valaki az FO-ból Cap workoutján. Arra kíváncsi lennék tud-e játszani, félő hogy nem igazàn, mondjuk Vick még a börtön után os tudott.
Szerintem vele az van hogy nem annyira jó, mint amekkora a kockázat vele egy csapatnak hogy szurkolót veszít. Szerintem mi vagyunk egyedül kockázat nélkül ezzel, aki olyan az Reid után is kivolt akadva aki meg amolyan az nedves lesz attól a csapattól aki felvette Reidet meg Colint is, szóval szurkolni fog a csapatnak. Mi vagyunk az egyetlenek akiknek csak a játékával kell törődni hogy döntsünk.
több mint 5 éve
Little már múlt hèten is mozgolódott, de nagyon remélem, hogy teljesen rendbe jött.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Dortch vissza a PS-be, Little edzésbe állt. Little kicsit bűzlik, hogy pont akkor mikor Daley lesérült, remélem nincs valami a háttérben.
több mint 5 éve
Ha meg nem lehet minden évbe a SB ért szurkolni akkor mi marad, mert hogy a csapat a lényeg meg a játék nekem mint szurkolónak szívesebben néztem a 7-8-1 et mint mikor a Cardsot a földbe vertük az NFC döntőn, az valahogy nagyobb élmény volt hogy ott kapartunk, mint mikor paradéztunk. Egyik legkevesebb emlékem egy 16-17 Falcons meccs amikor fél yardot probáltak meg 3x megoldani aztán 4-re csinált nekik Luke -1 yardot. Nekem nem kell még egy Pats nem kell mindig győzni, csak ne legyen a csapatba egy Juju egy M.Thomas egy OBJ meg ne eresszunk le labdát, vadásszunk játékosokra.De amúgy abszolút értem, amit mondasz, ezek a szubjektív élmények a legjobb dolgok a szurkolói létben. Tudat alatt kicsit talán Foxszal én is így voltam (miközben az utolsó két évétől a hideg kirázott), a kedvenc meccsem azóta is a 2006-os karácsonyi wildcat meccs Atlantában.
TSzabi
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Persze mindig megvan a kockázata, hogy egy rosszabb edző jön, mint akit kirúgsz, főleg úgy, hogy Ronaldnak valóban megvannak az érdemei, igazán rossz csapatunk sosem volt a keze alatt. Én azért vállalnám a kockázatot, nekem nagyon uncsi már a középszer, ami valójában mindig is volt a csapat, csak Cam ezt sokáig felhúzta önerőből.
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
A Coughlin Eli páros mennyire tűnik győztesnek, vagy Foles? Az NFL szurkolóknak az jut hogy 1-1x összejön egy főcsoport döntő vagy több, vannak tradicionálisan kicsit sikeresebb szervezetek akiknek ez 4-5 évbe 2x is összejön, vannak akiknek 10 évente 1x. Amikor összejön hogy egyszerre van a csapatnál egy HoF QB és HC akkor jönnek ilyenek mint a Pats, de az se egy terv része volt, nem úgy huzták ki Bradyt 1973. nak hogy 6 gyűrű lesz, meg BB se auto palyan jutott oda ahol van. Ha meg nem lehet minden évbe a SB ért szurkolni akkor mi marad, mert hogy a csapat a lényeg meg a játék nekem mint szurkolónak szívesebben néztem a 7-8-1 et mint mikor a Cardsot a földbe vertük az NFC döntőn, az valahogy nagyobb élmény volt hogy ott kapartunk, mint mikor paradéztunk. Egyik legkevesebb emlékem egy 16-17 Falcons meccs amikor fél yardot probáltak meg 3x megoldani aztán 4-re csinált nekik Luke -1 yardot. Nekem nem kell még egy Pats nem kell mindig győzni, csak ne legyen a csapatba egy Juju egy M.Thomas egy OBJ meg ne eresszunk le labdát, vadásszunk játékosokra.
több mint 5 éve
Az a kérdés, hogy lehetett-e volna többet kihozni Camből. Sztem qrvára igen.Az meg jó, hogy 3x megnyertük a csoportot, de abból egyszer negatív mérleggel, tehát csak az ordas máknak köszönhetően. Szóval bennem van bőven hiányérzet, és tény, hogy bőven lehet szarabb Ronnál a következő HC, de ő sztem nem egy nyertes alkat, még ha a játékosok tényleg imádják és sose veszíti el az öltözőt.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Ez mind nagyon szép volna, ha nem láttunk volna már 5 ilyen másik szezont, ahol nem egy udfa backup QB állt a center mögött, hanem Cam.Camről mióta tudják hogy valami szar? Lehet már 16 óta nem oké semmi aztán 18 at végig szenvedte, most összeszedett nekünk egy 0-2 öt nagy segítség volt az utóbbi időben.
Most komolyan igazoljunk egy all-pro TE-et, hogy Manhertz ne kerüljön pályára? Hány futó kell a rosterre, hogy CMC-n kívül más is szerepet kapjon?
gabokocka
17 be még PO ba döcögtünk, aztán esély nem volt egy normális környezetre sérült QB val.
13-14-15 PO ba voltunk azelőtt soha senki nem nyerte meg a Southot 2x egymás után, mi 3x. 16 hangover,17 WC ott is ucsó masodpercig esély volt a tovább jutásra. 18 ba amíg Cam rendbe volt kikaptunk 1x.
Ron tényleg nem fog csodát művelni, de mikor van egy arra alkalmas keret meg a FRQB akkor PO ba jut. Ez alól a 16 kivétel.
Ha nem is kell ide hozni Gronkot, de mondjuk Manhertzet ki lehet baszni, ott volt Gates is egyszer se probáltuk be, csak tud ugy blokkolni mint Ő és egyszer láttam hogy egész jól tud elkapni. 3 safety nem tudok mikor volt valaha a csapatban általában inkább 1. Ez a Reid, Adams volt a legjobb duó az elmúlt években kár hogy Adams már belevénült, aztán ugyan azok az arcok Colin Boston csere/kezdő határán.
CMC-t legkisebb gondnak érzem hogy sokat van pályán, bármikor csinálhat valami nagyot, max mellé mehetne fel valaki, de ha lerokkan a fal meg a drága Centered nem teljesít akkor valakinek bent kell maradni blokkolni.
Ellehet mondani a rossz döntéseit meg szidni is lehet szoktam én is, csak mellette csinál 10-20 at jól ami nem látszik, és nem vagyok benne biztos hogy sok edző van aki legalább ennyit tud. Szerintem Teppernek kell Hurneyra ezt a győzni akarást ráhúzni hogy ne menedzselgesse a csapatot hanem álljon rá a winnow gombra, mert szerintem ez belőle teljessen hiányzik.
több mint 5 éve
TSzabi
3 794
Persze értem hogy ezt már párszor eljátszotta, de a csapatoknak minusz Pats ez az esélyük, összeáll valami 2-3 jó év aztán utána ha minden stimmel lehet menni PO ba, ha nem akkor vagy teljes szét esés vagy 6-9 győzelmes as szezonok és környéke AFC ből ki az aki 2-3 éve bejutt a PO ba és alkot ott valamit? Eddig jó volt egyszer a Chiefs egyszer a Jags előtte a Steelers aztan az előtt a Ravens meg volt a Denver 1x ami maradandó.
NFC? Eagels, Rams? Nagy az esély rá hogy PO se lesz meg. GB is stabilan ott volt 3-4 évig 2-vel ezelőtt
Falcons a pokolba van az előtt a Saints volt, most ugyan az a stáb már az unokái életét adja el hogy összejöjjön még egy gyűrű. Vikes még el játszogatott pár meccset.
Giants hullámvasút, Hawks tudta 3 évig hozni ugyan azt a formát kb.
Szóval ezek ismeretében irreálisnak tartom azt az elvárást hogy legyen egy edzőnk aki 5-6 éven át mindig PO ba viszi a csapatot és ott tovább.
Ugyan akkor ha valaki 3-4 èvig nem tud bejuttni akkor is el kell gondolkozni hogy lejárt az ideje.
Szerintem Ron mèg pont az a kategória ahol nem fog megzuhanni teljesen a csapat és ha a környezet rendbe akkor PO rol lehet beszélgetni még a 12. héten. Ha meg éppen beletalálnak akkor lehet ott pár meccset játszani meg akár egy SB-t, amit meg aztán meg is lehet nyerni ha már ott az ember.
Szerkesztette: TSzabi
több mint 5 éve
Ez mind nagyon szép volna, ha nem láttunk volna már 5 ilyen másik szezont, ahol nem egy udfa backup QB állt a center mögött, hanem Cam.Most komolyan igazoljunk egy all-pro TE-et, hogy Manhertz ne kerüljön pályára? Hány futó kell a rosterre, hogy CMC-n kívül más is szerepet kapjon?