Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Mind Londonban vannak, csodálkozol, hogy nem találkoztál szinte senkivel? 😊Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊Érdekes valóban.
gabokocka
Én kint voltam a válogatott meccsen Pantherses sapkámba és pont az ellenkezője döbbentett le, nem láttam senki mást panthers cuccban...pedig azért voltak itt sikerek, Newton,Kuechly,CMC régen Peppers,Smith.
Volt kint valaki?
cikesz
több mint 6 éve
Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊Érdekes valóban.
gabokocka
Én kint voltam a válogatott meccsen Pantherses sapkámba és pont az ellenkezője döbbentett le, nem láttam senki mást panthers cuccban...pedig azért voltak itt sikerek, Newton,Kuechly,CMC régen Peppers,Smith.
Volt kint valaki?
több mint 6 éve
Amúgy tök érdekes, Londonban nagy sok Panthers sapkás, mezes, kabátos arcot láttunk, Tampa drukkert viszont egy kezemen meg tudom számolni hányat. Úgy tűnik ezek alapján hazai pályánk lesz 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Benenoch és Witzman felkészül.
több mint 6 éve
Larsen is sérült 😀
több mint 6 éve
Asszem ő veletek van és egész ügyes:twitter.com/degarts

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Donte visszatérőben és nincsenek újabb sérültjeink.Ez a vasárnapit illene kigründolni, ha már kinn leszek 😊
Jön még vki?
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
A gyakorlat az, hogy két csoport van a QB-k között, az egyiket lehet ütni verni, a másiknál ha a közelébe ér a védő, repül a sárga zászló. Mindenki kedvére ossza el a QB-kat a két csoport között.Annyira nem nehéz összedobálni a dolgot sajnos 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Nagyon meglepő mód Cam nem játszik vasárnap. Akkor kéne bedobni ha kikaptunk már Allenne, addig faszság lenne erőltetni, egyrészt a játékát másrészt kockáztatni hogy vele kapunk ki és jön a “ bezzeg Allennel nyertünk. Győztes meccsre kell visszahozni, mondjuk ha a Falcons tovább szedálja magát az álom forgató könyv lenne Camnek Atlantában.
több mint 6 éve
Safety poszt amúgy továbbra sincs megoldva. Boston többször is lepattogott olyanról akiről nem kéne, és a range se túl meggyőző tőle. Az is beszédes hogy FS létére az egész kezdő secből neki nincs Intje, pedig ezeket a hibákat akkor lehetne elnézni ha 2-3 meccsenként lenne 1 nagy játéka.
több mint 6 éve
Erő van benne az tuti. Megnézzük mennyire esett szét, az hogy nyertünk biztos segít rajta. Gano már szerintem túl van a szét esés- magára találás fázison.
több mint 6 éve
Nyilván Slye, egy szar meccse volt eddig, és töredékébe kerül. Illetve konkrétan az egység szart be, mert egyszer blokkolták, utána is necces volt, az extra volt gáz.
több mint 6 éve
Gano vagy Slye ?
több mint 6 éve
Érdekes meccs volt, a védelem beszopott jó pár nagy playt, de csináltak is néhányat, nehéz értékítéletet mondani, főleg hogy szerintem ez a Jax O a bajszossal és Charkkal elég erős. Az O elég sablonos, de amíg CMC-t nem tudják megállítani, addig ez nem akkora gond, és a Jax nem tudta, és jó volt látni a végén, hogy a futásblokkban tőle függetlenül is elit a fal. Ezeket a 4th&1 szitukat meg lehet másképp kéne megoldani 😊 Allen fumblijai miatt fogunk még meccset veszteni.
De amúgy minden hiba ellenére ez egy kvaliti w volt
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Nálunk Brady anno direkt nem volt ott, hogy ne vonja el a figyelmet, és ne vele foglalkozzon mindenki a meccs helyett. Szerintem ez nektek sem probléma

több mint 6 éve
Feltűnt nektek hogy Ron mennyivel jobb formába van testileg?
több mint 6 éve

Erről szinte szó se esett, pedig... 😊
több mint 6 éve
Egyébként Cam miért nem campelt ott az oldalvonal mellett, ennyi támogatást csak megér a csapat, nem?[/quote]Ezen en is gondolkodtam meccs közben. Mert ugye ez mar itthoni meccs volt, nem kellett volna utazni a csapattal máshova, csak kijonni a stadionba.
Ezt csak egy elmélet, de akar meg igaz is lehet:
Cam szandekosan nincs ott az oldalvonal mellett, hogy ez az ő döntése, Rivera-é vagy Tepperé, azt nem tudhatom.
De képzeljétek el, hogy mi lenne, ha ott lenne. Végig őt mutatna a kamera, ő lenne a főnök es nem Allen. Ez volt mindig, pl. amikor Andersonnak kellett beugrania pár meccsre. Anderson mikor first downt futott azt hiszem a Bucs ellen, akkor ugyanúgy mutatta a first downt, ahogy Cam.
Összesegeben szerintem Allenre nem lenne jó hatással, ha ott lenne, mert igy teljes értékű boss tud lenni, a csapat pedig csapat.
Mindazonáltal en nagyon örülnék, ha ott ugralna, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy jo hatassal lenne ez Allenre.
Es hat lattunk mar ilyet, hogy a csapat ikonja el lett kuldve, mert az öltözőben az ifjú titán nem tudott vezer lenni miatta (agent89).
[/quote]
Szerkesztette: smash28anddash34
több mint 6 éve
TJ Watt volt, aki szetfejelte Cam vallat. Es sztem azért ki kellett volna allitani es/vagy eltiltani hosszu idore. Nyilvanvaloan serulesre ment.Akkor ne nevezzük listának, nevezzük úgy, hogy a bírók buksijában motoszkál vmi, ami miatt valakikre dobják a zászlót, valakikre nem. És tendenciózusan ugyanazok az emberek jönnek ki mindkét csoportban.
Azt magam is mondam tobbszor, vedik a sztarokat. Az iranyitokat kulonosen. Mondom vmit. Ronaldo is kapott sargat. Es nem kap neha Noname Johnny sem. Csak az nem kerul be a koztudatba. Erti aki erti.
Van alapja amit mondasz. Csak ami belekeveredett, az mar ugy mas.
Ez a listazas azt jelentene, objektiv, nem szubjektiv a megitelese ennek a jelensegnek. Ami egeszen mas dolog. Elore eldontott, szervezett csalas. En ezt kifogasolom.
ulpianus
Volt egy stat néhány éve - most nem állok neki kikeresni -, hogy melyik QB-t hányszor ütik meg, és ebből mennyi sárga zászló. Egészen érdekes számok jöttek ki. Akkor talán Cam egy zászlót kapott annyi ütésre, mint amennyit másik 5-6 QB szedett be együttesen. Ellenben a zászlók száma fordítottan volt arányos.
több mint 6 éve
Amúgy a védőkkel gyakoroltatnám az elkapást, ami pickeket a végén eldobtunk az vmi tragédia volt, Bradberryt konkrétan mellbe dobta Minshew, ezeket meg kell fogni, mert egyszer be fogjuk szopni.
Szerkesztette: gabokocka
több mint 6 éve
TJ Watt volt, aki szetfejelte Cam vallat. Es sztem azért ki kellett volna allitani es/vagy eltiltani hosszu idore. Nyilvanvaloan serulesre ment.Azt magam is mondam tobbszor, vedik a sztarokat. Az iranyitokat kulonosen. Mondom vmit. Ronaldo is kapott sargat. Es nem kap neha Noname Johnny sem. Csak az nem kerul be a koztudatba. Erti aki erti.
Van alapja amit mondasz. Csak ami belekeveredett, az mar ugy mas.
Ez a listazas azt jelentene, objektiv, nem szubjektiv a megitelese ennek a jelensegnek. Ami egeszen mas dolog. Elore eldontott, szervezett csalas. En ezt kifogasolom.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Nem cinkelek én senkit, csak a meglátásaimat írom le. Nyilván vagy véletlenül születnek mindig ilyen ítéletek, vagy van valami mögöttük. Szerintem B, mindenképp B B B B B B B.Igy meg már targeting!!!
gabokocka
több mint 6 éve
Nem cinkelek én senkit, csak a meglátásaimat írom le. Nyilván vagy véletlenül születnek mindig ilyen ítéletek, vagy van valami mögöttük. Szerintem B, mindenképp B B B B B B B.
Szerkesztette: gabokocka