Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 9 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Amúgy most bármennyire is jól állnak a dolgok, muszáj még gyűjtögetni a W-ket, mert a Falcons sorsolását nézve - ha mi oda vissza el nem verjük őket - nem látom, hogy végeznének 12-13 győzelem alatt. Nekünk pedig még lesznek combos meccseink, szóval mocskosul be kell húzni a győzelmet a Colts ellen, nem szabad hagyni nekik, hogy ellenünk táltosodjanak meg.
gabokocka
Minden meccsüket láttam idén és elég érdekesnek tartom, hogy őket nem piszkálják (mert minket igen) a "túl jó rekord" kérdésessége miatt
smash28anddash34
Nehéz úgy piszkálni a túl jó record miatt, hogy a hülye is látja, hogy a legótvarabb, leggyengébb sorsolásunk van. Párszor már próbáltunk így is megtenni sok mindent, hogy ne legyen ilyen jó a mérleg, de tény az is, hogy legalább ennyiszer tettünk azért is, hogy ilyen legyen. Ti most nagyon mentek, sztem nem lesz veszélyben a csoport győzelem, ami nem is baj, kijár. Mi meg majd meglátjuk, hátha WC helyen nekünk is terem valami 😉

több mint 9 éve
smash28anddash34 Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 45
Amúgy most bármennyire is jól állnak a dolgok, muszáj még gyűjtögetni a W-ket, mert a Falcons sorsolását nézve - ha mi oda vissza el nem verjük őket - nem látom, hogy végeznének 12-13 győzelem alatt. Nekünk pedig még lesznek combos meccseink, szóval mocskosul be kell húzni a győzelmet a Colts ellen, nem szabad hagyni nekik, hogy ellenünk táltosodjanak meg.
gabokocka
Minden meccsüket láttam idén és elég érdekesnek tartom, hogy őket nem piszkálják (mert minket igen) a "túl jó rekord" kérdésessége miatt. Az Eagles egy félidőt nyomott ellenük, de akkor úgy mentek át rajtuk, mint kés a vajon. A Giants is nyomott egy full kretént a végén. Dallas: Romo>Weeden. A Texans az sima volt. A Redskins és a Titans (Mettenberger...) ellen is simán benne volt a bukta, bár utóbbinál 33 milliószor megnyerhették volna a meccset.
Rajtunk inkább látok fejlődést, mint rajtuk + Julio szenved már meccsek óta, de a futójátékuk és Freeman brutál jó, azt el kell ismerni. Fogunk még mi is és ők is bukni, de mindkét csapat PO (esélyes).
Az egymás elleni meccsek fognak dönteni meg DIV eredmények.
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 479 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
végképp odabaszhatunk a kétkedőknek, hogy igenis az NFL egyik legjobb csapata vagyunk. gabokocka
Aki kétkedik ebben jelenleg, az vagy hater, vagy nézzen másik sportot. Mindezt Benjamin nélkül! És ha nyertek a Packers ellen, akkor az is kijelenthető, hogy ez a legjobb csapat jelenleg az NFCben. A Pats miatt még nem mondom, hogy az egész NFLben, de megnézném mit meccselne a 2 csapat egymással. Grat a 6-0hoz btw!
A Coltsot meg csak ne vegyétek félvállról. Tessék szépen nekik is elkenni a szájukat jövő kedd hajnalban! Előre is köszöni az AFC South másik 3 csapata!

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
Shaq és Daryl Williams is tudott már mozogni, lehet bevethetőek lesznek hétfő este.
Addison viszont kevéssé valószínű, hogy játszhat, neki ugyebár a válla húzódott meg a Philly ellen.

több mint 9 éve
Igen, nem maga a 6-0 az impresszív, hanem ahogy azt elértük. Sztem még 80%-ot sem hoztunk ki magunkból egyik meccsen sem, pedig most már játszottunk két (sztem) playoff csapattal is.
Tegnap bebizonyosodott, hogy a támadófal összeállt, már csak rossz emlék a tavalyi 9 sackes meccs, mind futásblokkolásban, mint passprotectionben olyat mutattak egy igen jó Philly front seven ellen, ami nagyon sok mindenre jogosít fel minket. Mert ha Stew így tud futni, nagyon sokat kell bénázni, hogy kikapjunk. Tegnap próbálkoztunk rendesen, a három pickből kettő megint a mi kezünkből került az ellenfélhez (mondjuk Cam mindkét esetben lehetett volna pontosabb), egy pedig Newton butasága volt, ott ki kellett volna dobni oldalra.
A védelem hozta amit kell, egy játékot benéztünk, de különben simán kontrollálták az Eagles támadóit, két mezőnygólt úgy kaptunk, hogy a saját térfélen adtuk el a labdát. Ha nincsenek a kretén turnoverek, simán két TD lett volna a két csapat között, és még magabiztosabb győzelmet arathattunk volna. Allen megérkezett, Shortból ligaelit DT vált harmadik évére, Ealy is egyre inkább belejön, voltak momentumai, Davisre és Keekre nincsenek szavak, megközelítőleg nincs még egy ilyen páros a ligában. Norman tegnap is megmutatta, miért kell évi 10+ misit majd kicsengetni neki. Viszont safety posztra tényleg kell keresni vmi megoldást, mert sem Harper, sem Coleman nem alkalmas még stopgap megoldásnak sem, meccsek mehetnek majd el a bénázásaikon,

Most játszunk egy kevéssé fontosnak tűnő meccset a Colts ellen, akiket én attól függetlenül veszélyes ellenfélnek érzek, hogy most eléggé szar passzban vannak, majd pedig jön a Packers, ahol végképp odabaszhatunk a kétkedőknek, hogy igenis az NFL egyik legjobb csapata vagyunk. Mert lehet ragozni, de jelen pillanatban nem nagyon látok olyan csapatot, aki ellen ne lenne közel 50% esélyünk. Akkor pedig tényleg jónak kell legyünk.

több mint 9 éve
molehill Carolina Panthers 121
még egyszer nem fogjuk tudni megcsinálni, hogy két labdaeladással labdaszerzés nélkül meccset nyerjünk.
gabokocka
Bár az 1-3 nem pont ugyanaz mint a 0-2, azért lényegében csak sikerült még egyszer megcsinálni😊
Ami amúgy elég bíztató, az elmúlt két meccset, messze nem a kötelező fajtákból, úgy nyertük meg, hogy a labdák nem felénk pattantak.
több mint 9 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Aludva (2 ès fèl òràt 😀) az esemènyekre, azt mondom, rendben volt ez a meccs. Akàrhogy is nèzem, vègig vezettünk, ès csupàn egyetlen momentuma volt a meccsnek, amikor neccesnek èreztema dolgot, a hosszù td utàni picknèl. Miutàn azt kivèdekeztük/elszùrtàk, tudtam, hogy meglesz a W.

Az OL alapvetően jòl helytàllt, a 2. fèlidőben ugyan nagyobb nyomàs volt Camen, de kezelhető mèrtèkű. A skill playerek kicsit sokat balfaaszkodtak, ezekből lettek a turnoverek, de a D annyira jòl nyomta (egy playt leszàmìtva...), hogy belefèrtek.

Kvàzi a B jàtèkunk elèg volt az Eagles ellen, azèrt ez nem hangzik rosszul

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
hrubi Carolina Panthers 150
Nem láttam sajnos a meccset, de mikor felkeltem, láttam, hogy 3 interception, ajaj, Cam mit művelt. Megnézve az összefoglalót mondhatni kb egyik se az ő hibája volt, talán Funchessnek szánt volt kicsit magas, de be lehetett volna azt is húzni, úgyhogy kicsit megnyugodtam.

Ja meg persze örülök. Vissza kell néznem a meccset úgy érzem.
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula!
több mint 9 éve
The worst 6-0 team in the NFL 😊

több mint 9 éve
Panthers declared LB Shaq Thompson, S Dean Marlowe, RB Brandon Wegher, DT Dwan Edwards, OT Daryl Williams, WR Kevin Norwood, and TE Scott Simonson inactive for Week 7 against the Eagles.

több mint 9 éve
Nyert a Saints is, sőt a Tampa is csak elképesztő bénázás árán tudott kikapni 20+ pontos előnyről, szóval idén már messze nem olyan kutya a csoport, mint tavaly.

Egyértelmű, hogy a támadófalunkon fog múlni a ma este, ha tudják valamelyest kontrollálni Coxékat, jók lehetünk, ha nem, akkor nagy szenvedés lesz.

több mint 9 éve
A Falcons nem tudott annyira szarul játszani, hogy ne verjék meg a Titanst, és még ránk mondják, hogy a mérlegünk jobb, mint a csapat 😊

Ma este könnyen lehet, hogy begyűjtjük mi is az első zakót, az Eagles az első két meccsét csúnyán elbaszta, de feljövőben vannak, persze főleg a védelmük, nagyon nehéz lesz haladni ellenük, az OL óriási nyomás alatt lesz, az biztos. Eleve nem szeretem a vasárnap esti meccseket, sok sikerélményünk nincs ezeken, és hát a Phillytől is szopni szoktunk általában. Mondjuk az a tavalyi alázás talán még jól jön ma, nyilatkozták a srácok, hogy azért nagyon vissza akarnak vágni, persze mit mondanának...

Kíváncsi vagyok, hogy előveszi-e Kelly az uptempo O-t, azzal voltak gondjaink, de lehet, hogy most már nincs meg az az emberanyag náluk, amivel az működne.

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Hasít a Tar Heel's is : D (6 győzelem - 1 vereség), eddig szuper ez az év srácok! : )
több mint 9 éve
Simonsonnak én is örülök, nálam már a végső szűkítésnék is Brockel előtt járt.

több mint 9 éve
Mindeközben Brockel IR-re került. Simonson-t aktiváltuk a PS-ből, nekem tetszett az előszezonban, de nyílván nem kap majd sok (vagy semennyi) szerepet.
több mint 9 éve
 espn.go.com/blog/carolina-panthers/post/_/id/16566/panthers-lb-thomas-davis-says-fixing-dislocated-finger-on-the-run-no-big-deal

TD játék közben visszarakta a kiugrott ujját, keményen tolja 😊

több mint 9 éve
Teddy Williams és Klein is teljes edzést toltak, még a független dokinak kell jóváhagyni a játékukat.
Ellenben Dwan Edwards nem lesz bokasérülés miatt, ő hiányozni fog a rotációból.

több mint 9 éve
Béczkó 1 264
Panthers coach Ron Rivera said that Jared Allen will start at RE Sunday, won't be on a pitch count. He expects "30-35 snaps" from Allen.
több mint 9 éve
Nekem sincs semmi bajom Remmersszel, egyszerűen én nagyon sokat látok Williamsben, ő hosszútávon igen komoly upsidedal bír, sztem ezért már idén is fog pályát látni. Én ezt nagyjából úgy képzelem el, hogy szépen lassan építenék be Riveráék, egy-egy drivera pályára menne, illetve amikor már eldőlt egy-egy meccs, akkor szintén.
gabokocka
Ne érts félre, nekem is tetszett, amit eddig láttam tőle, és biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb a kezdőben köt majd ki (a huddle optimista része már a jövő LT-jét látta benne szeptember elején 😊 ), és nyilván fog majd snapeket kapni, ha visszatér. Az legyen persze a legnagyobb gond, hogy melyik jó tackle kezdjen RT-ben... Fura érzés, hogy top10-es falunk van, nem? 😀

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Nyugi Samu dobal vagy 3 int-et.

több mint 9 éve
Nekem sincs semmi bajom Remmersszel, egyszerűen én nagyon sokat látok Williamsben, ő hosszútávon igen komoly upsidedal bír, sztem ezért már idén is fog pályát látni. Én ezt nagyjából úgy képzelem el, hogy szépen lassan építenék be Riveráék, egy-egy drivera pályára menne, illetve amikor már eldőlt egy-egy meccs, akkor szintén.

több mint 9 éve
Remmers magas szinten játszik, kizárt dolognak tartom, hogy elveszítse a kezdő helyét idén.
Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lenne szükség Williamsre, a depthünk necces nélküle.

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jön a Philly, főműsoridős meccs lesz, ismét lehet bizonyítani a kétkedőknek. Azonban ha lehet így fogalmazni, talán még nehezebb lesz, mint a Seahawks elleni, brutális defensive front a túloldalon, komoly teszt lesz a támadófal számára Coxék féken tartása. Ráadásul ebben a párharcban is van miért visszavágni, tavaly elég csúnyán szét lettünk alázva, úgyhogy fel lehet kötni a gatyeszt és revansot venni.

Pont az erős front seven miatt gondolom úgy, hogy kicsit passz-orientáltabban kéne kezdeni, keresni Olsent, Ginnt és Phillyt underneath útvonalakkal megtalálni, mert a secondary azért sebezhető, majd ha már működik a passz, akkor a futásra is nagyobb lehetőség lesz. Barwin állítólag csak Camre fog figyelni, múltkor 3.5 zsákot termelt, tehát okosan kell futkároznia Newtonnak is nehogy néhány mínuszos játékkal megszopassuk magunkat és ezek miatt kerüljünk 3&long szitukba, amikből jó eséllyel jöhetnének a nem kívánt turnoverek. A labdára kurvára vigyázni kell, még egyszer nem fogjuk tudni megcsinálni, hogy két labdaeladással labdaszerzés nélkül meccset nyerjünk.

A védelemnek a futást meg kell fogni, ami nem lesz egyszerű, mert a kezdeti szenvedések után összeállt a Philly fala, az elmúlt két meccsen igen jó számokat produkáltak a földön. A cél az volna, hogy egydimenzióssá tegyük őket és Bradfordot belekényszerítsük a hibákba, mert képes rá, hogy szórja a labdát, mint tyúk a töreket. Eddig kilenc picket dobott, jó volna ezt a számot tíz fölé tornászni hétfőre  Ráadásul náluk is van egy rossz emlékű returner, úgyhogy a ST-nek is oda kell tennie magát újra.

A sérültek közül Dwan és Shaq nem tudott edzeni, de Allen már dolgozott, így sztem ő lesz vasárnap. Thompson szinte biztos nem lesz, az ő hiánya fájó lehet, de Klein is edzett az agyrázkódás után, úgyhogy azért valahogy csak megleszünk LB poszton is, persze Shaq atletikussága biztosan hiányozni fog az Eagles offense ellen. Akit én még várok vissza az Daryl Williams, sztem ő ha felépült szépen lassan átveheti majd Remmers helyét a falban és azzal is erősődhetünk.