Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 845 — SuperBowl Champions 2013/2014
A jó védelem+run heavy O# többnyire = low score, 1 birtoklásos meccsekkel.
Amikor egy ilyen csapat egyben van fejben, akkor többnyire hozza is ezeket a szoros meccseket, így olyan látszatot kelt, hogy "szerencséjük van", és minden szoros meccset behúznak (holott minden meccsük szoros kb).

Ezzel együtt kell tudni élni. Kell 1-1 győzelem pl a Pats-GB-Denver ellen (mint anno nekünk a Patriots és a GB legyőzése), aztán változnak a vélemények, és elhallgatnak azok akik szerencséről beszélnek.

Ezzel együtt egyetértek Gyurmapapa mondandójának lényegével. Rég volt ennyire gyenge a liga, mint most, és ezt nehéz vitatni.
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
Az gondolom, fel sem merül, hogy itt is egy "szupercsapat" épül 😛
Jakehomer
Nem, mert ahhoz fel kéne adnia egy csomó mindent magából a vezetőségnek, és ők ezt nem akarják (lásd Hardy ügy)
Egy dolog, hogy sok a szar csapat idén...
Jakehomer
Két megjegyzés: 1) a Saints csere irányítóval majdnem megvert 😛 2) amit írsz, az nem mondd ellen annak amit én mondok
Cam tavalyi hat meccse papíron lehet..
Jakehomer
Szándékosan nem mondtam a Kap-es dolgot, mert egy baromság, de tény hogy tavaly jobban is kellett Camnek játszania. Mindegy.

Örök contender kiszámíthatatlan eredménnyel - ez meg akár a Pats leírása is lehetne, nem? Én elfogadnám, ha a Rivera-érában mi lennénk az NFC Patriotsa (minus cheating 😛) 😊
Jakehomer
Erre akartam utalni, de sejtettem hogy valaki leírja 😊 Igen, más végéről fogják meg, de BB és Rivera nagyon sok mindenben hasonlít egymásra. Mondjuk ott azért az is belejátszik, hogy a másik 3 csapat képtelen az adott era-ban magára találni, itt meg azért a másik három csapatból legalább kettőnél van halvány esély, hogy nem hagyja magára az éllovast. (És jelenleg a Saints a kakukk tojás szvsz, de ez nem ide tartozik)

több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
The worst 8-0 team in the NFL 😊
gabokocka
Viccelődsz ezzel egy ideje, de szerintem minden jó (relatív kategória!) viccnek van alapja.

Ez a Panthers nem jobb, de főleg nem másabb mint a tavalyi vagy tavaly előtti Panthers. Sőt, talán egy-két területen gyengébb is (pont láttam egy összehasonlítást, hogy Cam tavalyi első 6 meccse kategóriákkal volt jobb, mint a mostani), de a lényeg az, hogy Rivera ragaszkodik évek óta az elveihez. Ez a csapat felismerhetően Rivera csapata, és az elvközpontúság meghozta eredményét, bár ehhez nyilván kellett, hogy egy hasonlóan gondolkodó GM-t is találjon maga mellé.

És felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért nem tavaly vagy tavalyelőtt vagy azelőtt lett minden ennyire szép: hát mert nem volt ennyire szétesve a liga többi része. 2005-ös idény óta követem a focit, de ennyire gyenge idényt még nem láttam (tegyük hozzá a bíráskodás is nagyban tehet róla). És miközben mindenki kapkodva próbál rövidtávon megoldani problémákat, a Panthers edzői gárda és FO halad tovább a saját útján, és hozza az eredményeket.

Nyilván egy-két éven belül megint visszajönnek a szupercsapatok, és szerintem ha Rivera nem változik meg, ez a csapat pont ugyanilyen lesz 4-5 év múlva is, csak akkor már nem lesz ekkora esélyese az NFC, mint most, hanem visszaáll a "rend", és egy örök contender csapat lesz, nyilván kiszámíthatatlan eredménnyel.
Gyurma Pappa
Az gondolom, fel sem merül, hogy itt is egy "szupercsapat" épül 😛

Egy dolog, hogy sok a szar csapat idén, ez tény, sokkal könnyebb most veretlennek maradni, mint általában. A Panthers evolúciója egy teljesen másik kérdés, és csupán leegyszerűsítése ennek az, hogy ez kijöhetett volna tavaly vagy két éve is - az idei Panthers ezerszer komplettebb csapat, mint azok voltak még a winning streakek idején is. Hosszasan lehetne arról írni, hogy mennyiben más a csapat, de én mint egyszeri rajongó tudom, hogy idén bízhatok a csapatban, akármi van, ezt eddig nem éreztem... Lehet, nagyképűség, de idén egyetlen egyszer éreztem meccs közben azt, hogy kikaphatunk, a Seattle ellen.

2013-ban szerencsések voltunk, több szempontból is, alig volt pl sérültünk egész évben - tavaly amikor beütött a krach, úgy estünk össze, hogy öröm volt nézni. Idén elbírunk eddig mindent, Benjamin, CJ, Keek, Kalil (csak hogy a sztárokat mondjam), nem érdekes, a játékunk nem esik vissza drámaian. Itt lehetne azzal érvelni, hogy ha nincs ennyi rossz csapat a menetrendben, akkor erre ráment volna egy meccsünk, ez bizony könnyen lehetséges, de a mi teljesítményünk szempontjából ez mindegy. És ez nem csak a jobb depth miatt van, Rivera/McDermott védelme és Shula offense-e egyszerűen működik kevésbé jó játékosokkal is. Nyilván időbe telt, mire idáig eljutottunk.

Cam tavalyi hat meccse papíron lehet, hogy jobb volt, mint az idei, de ez kicsit olyan dolog, mint a Kaepernickes összehasonlítás (amihez direkt nem is szóltam hozzá, aki nézi a meccseket, annak egyszerűen meg sem fordulhat a fejében, hogy ez a két irányító hasonló színvonalat képvisel). Nem teljesen persze, mert Camnek tényleg voltak atom jó meccsei (pl a Bengals vagy a Lions ellen), de az az igazság, hogy többször is garbage time-ban kozmetikázott, amikor agyon voltunk verve. Idén az egyik legjobb irányító a 4. negyedben (úgy, hogy a dropkirály Teddy Ginn a nr 1 wr-ünk), ezen mondjuk az elmúlt két meccsen rontott, de hát ez van, amikor annyival vezetsz, hogy már nem tudsz mit kezdeni magaddal 😊 Nem vagyunk hozzászokva, hogy simán nyerjünk, majd megtanuljuk ezt is, ahogy megtanultuk a szoros meccseket is megnyerni.

Örök contender kiszámíthatatlan eredménnyel - ez meg akár a Pats leírása is lehetne, nem? Én elfogadnám, ha a Rivera-érában mi lennénk az NFC Patriotsa (minus cheating 😛) 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 522 — zászló zászló szív
gabokocka
Viccelődsz ezzel egy ideje, de szerintem minden jó (relatív kategória!) viccnek van alapja.

Ez a Panthers nem jobb, de főleg nem másabb mint a tavalyi vagy tavaly előtti Panthers. Sőt, talán egy-két területen gyengébb is (pont láttam egy összehasonlítást, hogy Cam tavalyi első 6 meccse kategóriákkal volt jobb, mint a mostani), de a lényeg az, hogy Rivera ragaszkodik évek óta az elveihez. Ez a csapat felismerhetően Rivera csapata, és az elvközpontúság meghozta eredményét, bár ehhez nyilván kellett, hogy egy hasonlóan gondolkodó GM-t is találjon maga mellé.

És felmerülhet a kérdés, hogy akkor miért nem tavaly vagy tavalyelőtt vagy azelőtt lett minden ennyire szép: hát mert nem volt ennyire szétesve a liga többi része. 2005-ös idény óta követem a focit, de ennyire gyenge idényt még nem láttam (tegyük hozzá a bíráskodás is nagyban tehet róla). És miközben mindenki kapkodva próbál rövidtávon megoldani problémákat, a Panthers edzői gárda és FO halad tovább a saját útján, és hozza az eredményeket.

Nyilván egy-két éven belül megint visszajönnek a szupercsapatok, és szerintem ha Rivera nem változik meg, ez a csapat pont ugyanilyen lesz 4-5 év múlva is, csak akkor már nem lesz ekkora esélyese az NFC, mint most, hanem visszaáll a "rend", és egy örök contender csapat lesz, nyilván kiszámíthatatlan eredménnyel.

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Grat skacok 😊 Mindig öröm látni ha valaki reszelt sajtot csinál 😀

több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Messze van az még... 😊

Most nagyon faszán állnak a dolgok, de bármikor beüthet vmi szar, két és fél meccs a fór, úgy, hogy kétszer játszunk veletek. Szóval még kell tenni érte, de jelenleg kétségtelenül jól áll a szénánk.
gabokocka
Szép dolog a szerénység, de ha megnézed a két csapatot 180 fokos fordulatot kell bemutatniuk és nem ugyanabba az irányba, hogy ez kérdéses lehessen... 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Cam leszedett még a meccs előtt egy nagy Packers bannert a lelátóról - a butthurt bandwagon Packer fanek (akik valszeg életükben nem jártak Wisconsinban, helyiekről van szó) megvádolták lopással xDDDDD

Thats my quarterback 😊

Btw, a BoA stadium policy szerint szabálytalan volt a banner behozatala.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Messze van az még... 😊

Most nagyon faszán állnak a dolgok, de bármikor beüthet vmi szar, két és fél meccs a fór, úgy, hogy kétszer játszunk veletek. Szóval még kell tenni érte, de jelenleg kétségtelenül jól áll a szénánk.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Grat a csoportgyőzelemhez 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kikapott a Falcons Gabbertéktől, wow 😊
gabokocka
Szöszi biztos hallgatta a hétközi War Roomot és meg akarta mutatni neked és Emptynek, hogy nem szabad őt lebecsülni. 😊
több mint 10 éve
Kikapott a Falcons Gabbertéktől, wow 😊

több mint 10 éve
Elvileg mindenki oké, legalábbis Rivera a sajtótájékoztatón azt mondta.

több mint 10 éve
hrubi Carolina Panthers 152
Remélem Kuechlyvel minden oké, először ugye a bokája húzódott meg egy kicsit, aztán a végén megint feküdt a földön.
több mint 10 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 385
Sok sikert a továbbiakban. Hihetetlen nyomás jött Rodgers-re. Azért Cam lezárhatta volna...
Megpróbáltuk izgalmassá tenni, de a bíróknak sikerült igazán.
A sérülteknek mielőbbi gyógyulást.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Mondjuk remélem Rivera a sajtótájékoztatón megemlíti a bírókat, mert ma kb mintha a Juventus ellen nyomtuk volna, az NFL szégyene volt, amit produkáltak.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 733 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
gabokocka
Best team in the NFC! Grat a Whez!
több mint 10 éve
Nagyon egyszerű ám, hogyan lehet megakadályozni a negyedik negyedes leolvadásokat: nem kell elhúzni 3 possession előnnyel 😊

Ma mondjuk konkrétan jobbak voltunk két TD-vel a Packersnél, nem volt ez szoros meccs.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Panthers declared RB Cameron Artis-Payne, S Dean Marlowe, OG Andrew Norwell, WR Kevin Norwood, DT Dwan Edwards, RB Brandon Wegher and TE Scott Simonson inactive for Week 9 against the Packers.

Most nem CAP futásával fogunk nekimenni az utolsó 3rd downnak 😊

több mint 10 éve
Engem a futás elleni védekezés érdekel, az utóbbi meccseken abban akadt hiba bőven, nem ártana stabilizálni ezt a részét a D-nek. Tillman legutóbb nagyon jó meccset nyomott a Colts ellen, sztem egyre jobban játszik, ahogy halad előre a szezon. Benénél látható egy kis sophomore slump, de nagyobb bajunk sose legyen. Visszatér Addison és Shaq, ettől is várható kis javulás passzvédekezésben.

A támadóknál a Silatolu Kalil páros jobban néz ki, mint a Norwell Velsco, kéne futni rendesen és végre valahára nem marékszámra szórni a labdát. Abban nem bízom, hogy dropok nélkül lehozzuk a meccset, de legalább a látványos bénázásokat hanyagoljuk, mint amik voltak a Colts ellen.

több mint 10 éve
Arra leszek nagyon kíváncsi, hogy Cobbon hogyan fogunk védekezni, ő szinte kizárólag slotból indul, oda Norman nem megy be, Benének kéne valami nagyot játszania, de ebben a nickel szerep idén elég felejthető a teljesítménye. Félő, hogy ezen sokat bukunk, vagy ha Coleman besegít Cobbra, akkor szélen marad ott Tillman egy az egyben, ami mondjuk egy gyors WR ellen nem életbiztosítás.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Norwell és Edwards out, mindenki más probable, jó hírek ezek.

Nagyon várom már a meccset, lehetne vasárnap este 7 óra 😊

több mint 10 éve
Érdekes dolog a pass rush megszűnése, most sokkal jobban rotáltuk az embereket, mint pl a Philly ellen (ott nyilván kevesebb idő volt a cserére két play között), Allen akkor majdnem 80 playt volt fenn, de pont a meccs utolsó fázisában volt a leghatékonyabb. Most meg mindenki becsődölt a végére, pedig kevesebb playt voltak pályán, megint Allen volt a legtöbbet, de "csak" 65-öt (időben persze többet, még az OT nélkül is). Rivera azt mondta, hogy szerinte elsősorban a szétázott talaj volt a ludas, és tény, hogy a Colts pass rush se ment a végén, mondjuk visszanézve tényleg sokat futottunk a negyedik negyedben, tehát nem is nagyon volt lehetőségük. De az is biztos, hogy elfáradt a védelem, Norman mondta, hogy neki is kezdték már a lábai feladni, és ha Gano nem rúgja be, nagy gáz lett volna visszamenni... Ehhez a 33 perc mellett valszeg hozzájárult, hogy veszélyesen hatékonyan (azért nem olyan rossz átlaggal), de sokat futott a Colts, fárasztva a falat.

Kérdés, vasárnap milyen idő lesz, benne van a pakliban egy újabb esős nap, az most szerintem nem nekünk kedvezne. Norwell sérülése gyanús, hogy elég súlyos, Ron elég lemondóan beszélt róla, nem lepne meg, ha hetekig out lenne. Annál fontosabb Kalil visszatérése. Amini futásblokkja okés, de jó pass rusherek ellen szenvedni szokott, Cam sokat fog vasárnap a zseben kívül kalandozni, remélhetőleg előrefelé 😊

Le kell faragnunk a turnoverekből, az utolsó három meccsen túl sokszor adtuk el, ráadásul elég hülye módon a labdát (az a Ginn kezéből kiveszik a labdát interception volt a csúcs). Nem örülök neki, hogy a Packerst ilyen csúnyán elverték a múlt héten, persze tanulni is lehet abból, hogy mi működik ellenük, főleg O oldalon, a 3-4 D-ből olyan sok elemet nem lehet átemelni a mi sémánkba. Eddig a nagy visszavágások összejöttek idén (Hawks, Eagles), és hát tavaly nagyon csúnyán le lettünk pofozva a pályáról, ezt most vegyük jó jelnek 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
No, hát akkor jön a Packers, még mindig le vagyunk sajnálva, ez jó 😊

Viszont, ha nyerünk, ez már nehezen marad így, de azért valahogy mégis kéne. Shaq nyomot két full edzést ő sztem lesz vasárnap, ellenben ahogy olvasom Dwan és Addison nem, pedig legalább az egyikük kéne, hogy ne dögöljön ki a fal megint a végére. Kalil tegnap limitáltan már tudott edzeni, kéne, mint falura a villany. Norwell nem edzett, őt sztem el is felejthetjük erre a hétvégére, ami egyfelől fájó, másfelől Amini egészen jól játszott a második félidőben, klasszis különbség volt a javára Scott-tal szemben. Mondjuk Silatolut sem az állandó egészségéért szeretjük, szóval Norwell mihamarabb gyógyuljon meg, igyon sok béres cseppet, vagy valami hasonlót. 😊

A Packersnél két CB döglődik, de nem azon fog múlni, ki fogja Ginnt és Phillyt. A falak csatájában dől majd el a dolog sztem, konstans nyomás kell Rodgersre, miközben nekünk a futásnak működnie kell, ha lehet jobban, mint a Colts ellen. A mobilis QB-k meg szokták fogni McCarthy fiait, reméljük ezúttal sem lesz másképp. Jó volna összerakni nagyobb kreténségek nélkül egy meccset, mi sem ideálisabb időpont, mint a Packers elleni, amikor igen komoly a tét.

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
 mmqb.si.com/mmqb/2015/11/05/nfl-cam-newton-carolina-panthers Nem rossz !