NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 539 — Keep pounding
Nem, az téves info volt, Miley sima injured/waived volt, nem claimelték, most rendes IR-en van.

Allen a megszokott helyén játszik majd a fal jobb oldalán és Ealy veszi át CJ helyét a balon, talán segít neki, hogy nem az LT-ket kell megvernie.

Én nem wild cardban gondolkodom, meg kell nyerni a csoportot. Szoktam nézni a Falcons meccseit, volt némi szerencséjük, hogy a Phillyvel és a Dallasszal a legkedvezőbb pillanatban játszottak, és bár a schedule könnyű, szerintem fognak ők majd még szenvedni, vannak ott is gyenge pontok
Jakehomer
Én sem feltétlen wildcardban gondolkodom, csupán idén szerintem két csapat mehet a csoportból a playoffba, ha nem basszuk el nagyon a szezont.

Cole ahogy várható volt lapátra került, Star felépülésével nincs szükség 5 DT-re, jött Ryan Delaire a Redskins PS-ből, UDFA DE.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 439 — Panthers fan
Nem, az téves info volt, Miley sima injured/waived volt, nem claimelték, most rendes IR-en van.

Allen a megszokott helyén játszik majd a fal jobb oldalán és Ealy veszi át CJ helyét a balon, talán segít neki, hogy nem az LT-ket kell megvernie.

Én nem wild cardban gondolkodom, meg kell nyerni a csoportot. Szoktam nézni a Falcons meccseit, volt némi szerencséjük, hogy a Phillyvel és a Dallasszal a legkedvezőbb pillanatban játszottak, és bár a schedule könnyű, szerintem fognak ők majd még szenvedni, vannak ott is gyenge pontok

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezek szerint Miley anno mégse oda került.

Kíváncsi vagyok így mire leszünk képesek, nem szabad megint akkora penetrát tolni a szezon közepén, mint tavaly. A Falcons igen potens ellenfélnek tűnik (mondjuk őket eddig elkerülték a sérülések, ha ott is beüt az injury bug, megnézem mire lesznek képesek), viszont sztem idén a mi csoportunk másodikja is harcban lehet a wildcardért. A Cardinals Seahawks páros feltehetően playoffos lesz, viszont a másik két csoport másodikja nem tűnik lenyomhatatlan alakulatnak. Úgyhogy át kell komolyabb vérveszteség nélkül vészelni az októbert és a novembert (a hozható meccseket szépen zsákbarakva), hogy decemberben egy faszán összeálló védelemmel megkezdhessük a hadjáratot 😊

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
CJ visszatérős IR-re került.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
A Macis bizniszek eddig jól sültek el, bizakodhatunk 😊
gabokocka
Esetleg még Jefferyt is ki lehetne onnan menekíteni egy harmadik körért 😀
Jakehomer
Én bennem az merült fel, hogy a Ravenstől visszahozzuk Smittyt, miután csütörtökön elmegy a szezonjuk 😊
De Jefferyt is adom 😊
gabokocka
Smitty-re látsz reális esélyt? Mert én is eljátszottam a gondolattal (utolsó szezonja...)
smash28anddash34
Az a híd már fel lett égetve. Szerintem majd egy egynapos szerződéssel tőlünk vonul vissza, de ennyi.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem hiszem, ez pusztán álmodozás volt részemről 😊

több mint 10 éve
smash28anddash34 Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 45
gabokocka
Jakehomer
Én bennem az merült fel, hogy a Ravenstől visszahozzuk Smittyt, miután csütörtökön elmegy a szezonjuk 😊
De Jefferyt is adom 😊
gabokocka
Smitty-re látsz reális esélyt? Mert én is eljátszottam a gondolattal (utolsó szezonja...)
több mint 10 éve
gabokocka
Jakehomer
De Jefferyt is adom 😊

több mint 10 éve
gabokocka

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Ezt a Bucs elleni meccset kéne még valahogyan behúzni, mert utána elég combos összecsapások következnek. 4-0-al nekimenni a bye-nak igen megnyugtató, utána ha csak a meccsek felét behúzzuk simán bent lehetünk a rájátszásban.
Engem az bosszant, hogy ajándék büntiket adunk az ellenfeleknek (fölösleges Qb hitek és nem is egy-kettő...)- és ezzel meccsben tartjuk őket, na meg hogy 11 ponttal megyünk 7 perccel a vége előtt és izgulni kell?! Mert az a "hagyomány", hogy ha vezetsz, fuss háromszor középre és puntold el, de az is csak maximum 20 yardos lehet. Bírozni nem szeretek, de még sosem éreztem azt, hogy hazai pályán játszunk.
De 3-0al állunk, elképesztő jó érzés : )
smash28anddash34
Bucs ellen nem kell aggódni, mert ott is azt hiszik, hogy a meccseket büntetésekre játsszák..

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hátha feltámad, hogy újra értelmes csapatban játszhat : P
Jakehomer
Végülis ugyanez történt régi komátokkal, Peppers-szel mikor elhagyta Chicagót. Allen meg fiatalabb nála pár évvel. Szerintem ez nagy találat lehet, főleg, hogy a Bears állja a jussát.

több mint 10 éve
Rohadjak meg, ha nem erre gondoltam ,amikor délelőtt egy trade lehetőségét pedzegettem : ) De meglep, az meg pláne, hogy azonnal megléptük. Ezek szerint Gman és Rivera is úgy érezték, muszáj volt valamit csinálni... Allen persze már nem az, aki volt, de nem is kell neki a hátára vennie a DLine-t. Hátha feltámad, hogy újra értelmes csapatban játszhat : P

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Vak is aszonta majd meglássuk. Sokat nem kockáztattunk vele.

több mint 10 éve
hrubi Carolina Panthers 152
6. kör, ha minden igaz.
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
Grat
Vajon mit adtatok érte?

több mint 10 éve
Gettleman olvassa a topicot! 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez így megérte nektek bőven.

Sándor Gaál ‏@pfbusiness
Jared Allen idei juttatásaiból 11,5 m$-t állt a Bears, 823.000 $-t fog a Panthers. Huhh.
több mint 10 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Amúgy nem nagyon látom kiért tudnánk cserélni.gabokocka
Mit szólnál Jared Allenhez? 😊
több mint 10 éve
smash28anddash34 Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 45
Ezt a Bucs elleni meccset kéne még valahogyan behúzni, mert utána elég combos összecsapások következnek. 4-0-al nekimenni a bye-nak igen megnyugtató, utána ha csak a meccsek felét behúzzuk simán bent lehetünk a rájátszásban.
Engem az bosszant, hogy ajándék büntiket adunk az ellenfeleknek (fölösleges Qb hitek és nem is egy-kettő...)- és ezzel meccsben tartjuk őket, na meg hogy 11 ponttal megyünk 7 perccel a vége előtt és izgulni kell?! Mert az a "hagyomány", hogy ha vezetsz, fuss háromszor középre és puntold el, de az is csak maximum 20 yardos lehet. Bírozni nem szeretek, de még sosem éreztem azt, hogy hazai pályán játszunk.
De 3-0al állunk, elképesztő jó érzés : )
több mint 10 éve
Cotch és CJ tuti out, Luke javulófélben, Davis mellizomsérüléssel bajlódik, de nem tűnik olyan vészesnek a szitu.

Amúgy nem nagyon látom kiért tudnánk cserélni. Hát igen, Hardy elengedése fájó pont, de már nem tudunk mit tenni. Cox azért hasznos lenne, nonszensz, hogy három DT-vel állunk fel, amikor tuti passzjáték jön. Cole inaktív volt a hétvégén, nem lepne meg, ha lecserélnénk Coxra már a héten.

több mint 10 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000540502/article/cam-hochuli-said-youre-not-old-enough-to-get-call

Nevetséges
gabokocka
Valami sziporka akart lenni, gondolom. A late hit a qb-n elég szürke terület lett, nem egyszerű a bíróknak megítélni, hogy mi az és mi nem. Engem inkább azok a labdalerakások zavarnak, idén már legalább négy olyan volt, amiből szarul jöttünk ki, tegnap egyet sikeresen challenge-eltünk, de egyet a Jax és ellen meg most se változtattak meg a visszanézés után (ez a nincs elég bizonyíték egy baromi kényelmes magyarázat arra, hogy elbasztuk).

Mindegy, a pálya részei, remélhetőleg majd a jó csapatok ellen mi is kapunk pár ajándék fújást : )

A D-t meg a lesajnált secondary nagyon szépen tartja egyben, nem mintha ott ne lennének bajok, Harper tegnap már megint luftizott pár tackle-t (egyébként is feltűnően sok szerelésről csúsztak le a srácok). Klein tiszteletreméltó munkát végez, de a plusz nincs benne, kéne már vissza Luke...

Ami meg a frontot illeti, igazából egy játékos hiányzik onnan, egy jó DE, volt is egy a csapatban nem is olyan régen... Alexander kiesése ráadásul tovább nagyította a problémát, Horton borzasztó szürke, Addisont nem lehet 1st downnál játszatni, mert átfutnak rajta, Ealy meg inkonzisztens még nagyon, és sok hülyeséget is csinál, tegnap mondjuk az ág is húzta, a flag, amit dobtak rá, nem volt korrekt. Én bírom Coxot, de igazából egy kezdő DE-re lenne szükség, ő max rotációba jöhetne, trade-elni kéne, ha komolyan gondoljuk, de nagyon meglepne egy ilyen lépés, abszolút nem Gettlemanre vallana.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Egyet aludva a történtekre sem vagyok optimistább. Ha a Saints nem idióta, és McCown nem dobja fel az endzoneba, akkor simán végigjöttek volna rövid passzokkal és kikapunk. Aggasztó a védelem szétesése, valamit ki kell találni Ronéknak, mert az offense a lehetőségekhez képest kezd összeállni, Önerőből, short field nélkül feltettek 27 pontot, 400 yard felett termeltünk szóval velük nem volt gond. A ST ekkora hibát nem követhet el, egy fasza puntot baszunk el egy buta szabálytalansággal, amit meg is büntettek keményen.

Nem tudom még mi van a sérültekkel, Luke mikor térhet vissza, de valami kellene a védelembe, ami kis pluszt tesz hozzá a teljesítményhez. Mert az jó, hogy túl nagy játékokat nem engedünk, de a sima rövid passzok ellen nem igazán volt ellenszer, az meg már-már szánalmas, hogy egyértelmű passz szituációknál 3 DT-vel kell felállni, annyira nincs DE depth CJ mögött. Lehet fel kéne hozni Coxot a PS-ből, annyit biztosan hozzá tudna tenni a csapat játékához, mint Horton, akiben én semmiféle upsideot nem látok. Azt sem tudom, a végén Davisnek miért kellett lejönnie, de az ő kiesése is igen szarul jönne. Szóval van gond dögivel, de legalább 3 W a zsákban, még a Tampát valahogy le kéne nyomni, aztán lehetne egyet szusszanni a rázósabb meccsek előtt.

több mint 10 éve
Ilyet se hallottam még...

Amúgy Cam nagy vezér volt ma, nagyon tetszett a játéka, Olsen kihasználta Vaccaroék gyenge játékát, jó volt nézni. Funchessnek is volt szép elkapása, bár azért többet várnék egy majdnem első köröstől meccsenként egy elkapásnál. TD jó volt, de ja a pass rush eléggé elmaradt, sztárt csináltak kb a kisebbik McCownból. Aztán jött Norman, felugrottam örömömben. 😛 Hatalmas mozdulat, pacsi érte!
Ja és persze az Oline nagyon ott volt. Végre Ginnek volt ideje lefutni az embereit, mert Newtonnak annyi ideje volt. Jó volt nézni na. Bár a futások annyira nem tetszettek.

Szerkesztette: hrubi
több mint 10 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/vnnfrvhrrc4ismbr0trw
Cam: Hochuli said 'you're not old enough' to get call
Cam Newton doesn't understand why the Saints weren't called for a personal foul on a potential late hit during the Panthers' 27-22 win, and he really doesn't understand Ed Hochuli's explanation.

Nevetséges