Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 8 éve
Azért mert picidzé (akit te ne vegyél a szádra) szarkasztikusan reagált. Először szerintem inkább gondold át mielőtt ilyet válaszolsz valakinek akit (láthatóan) nem is ismersz.Igen, mert te ezt mind tudtad.Szeretem amikor olyan emberek oltogatnak akik azt kérdezik milyen D sémákat játszunk épp mert Január végén látta a múlt évi statokat...Ne haragudj hogy valaki kérdezett valamit és én a hitvány szakértelemmel megpróbáltam válaszolni neki. Amúgy 34 hybrid frontot játszunk 60% nickel felállással... Ennyi lényeges bonts egy sört...( Ja az még külön érdekes hogy olyan ember likeolta a hozzászólást aki pl likeolta a szóban forgó hozzászólást... No comment )A West-Coastról csak gyorsan dióhéjban azt kell tudni...Ez mind hitvány, lényegtelen szakértelem, a.k.a. olcsó bolsevista trükk. A West Coast lényege, hogy a Bears 46 ellen hozták létre és kész. Többet nem érdemes tudni. Nyissátok a sört.
Tomcsik
picidzé
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
No még egy kis felzárkóztatást kérek. Olvasom a statisztikákat a D-ről, ezek alapján nem volt idén rossz.Köszönöm, kiváló kérdések!
1. Personnel, vagy Fangio, vagy mindkettő?
2. 22 – Passes defensed by Kyle Fuller this season, tied for the second-most in the NFL. - megérett a kölyök? bustgyanús volt, mikor elhagytam a süllyedő hajót.
3. 10+ passzvédelem is jó a statok alapján, mi a jobb, a pressure, vagy a secondary?
4. Milyen sémákat játszunk?
Köszi drága szakértő testvéreim.
picidzé
1. Nem hiszem, hogy kizárólag personell, mindenki lesérült a végére, de Hicks-Goldman-Trev-Amos-Jackson jó alap. Floyd állandóan sérült, CB nincs egyelőre szerződés alatt.
2. Fuller végigjátszott egy szezont, és végre azt kérték tőle, amit tud. Valamiért állandóan őt támadták, ezért a sok leütött passz. Ha a felét lehúzná, Revis Island. De együt lehet vele élni.
3. Secondary. De még mindig kevés labdát szerzünk. És 42 sack azért nem rossz, de az tavaly is rendben volt.
4. Még mindig kurva sok off coverage-et látok 3. kísérletnél, ettől kapok agyhugykövet. Hicks játszik olyan jól, hogy egyre inkább hasonlítunk a "régi" 49ers védelemre, kéne mellé egy pass rusher még. De mondjuk már megérkezett a 5 man nickel pressure, az nem rossz. Mondjuk váltani kellett, hogy Floyd kiválása után nem volt tisztességes OLB, aki motion után tudott volna kiváltani egy RB-re, és hogy ILB fut egy slot elkapóval, ez nem tudom miért jó, de ezeket hagyjuk. Szóval 3. kísérletnél még mindig gyenge a D. De erről lehet pofázni órákat.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Igen, mert te ezt mind tudtad.Szeretem amikor olyan emberek oltogatnak akik azt kérdezik milyen D sémákat játszunk épp mert Január végén látta a múlt évi statokat...Ne haragudj hogy valaki kérdezett valamit és én a hitvány szakértelemmel megpróbáltam válaszolni neki. Amúgy 34 hybrid frontot játszunk 60% nickel felállással... Ennyi lényeges bonts egy sört...( Ja az még külön érdekes hogy olyan ember likeolta a hozzászólást aki pl likeolta a szóban forgó hozzászólást... No comment )A West-Coastról csak gyorsan dióhéjban azt kell tudni...Ez mind hitvány, lényegtelen szakértelem, a.k.a. olcsó bolsevista trükk. A West Coast lényege, hogy a Bears 46 ellen hozták létre és kész. Többet nem érdemes tudni. Nyissátok a sört.
Tomcsik
picidzé
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 8 éve
No még egy kis felzárkóztatást kérek. Olvasom a statisztikákat a D-ről, ezek alapján nem volt idén rossz. 1. Personnel, vagy Fangio, vagy mindkettő?
2. 22 – Passes defensed by Kyle Fuller this season, tied for the second-most in the NFL. - megérett a kölyök? bustgyanús volt, mikor elhagytam a süllyedő hajót.
3. 10+ passzvédelem is jó a statok alapján, mi a jobb, a pressure, vagy a secondary?
4. Milyen sémákat játszunk?
Köszi drága szakértő testvéreim.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 8 éve
A West-Coastról csak gyorsan dióhéjban azt kell tudni...Ez mind hitvány, lényegtelen szakértelem, a.k.a. olcsó bolsevista trükk. A West Coast lényege, hogy a Bears 46 ellen hozták létre és kész. Többet nem érdemes tudni. Nyissátok a sört.
Tomcsik
Ursus arctos budapestiensis
több mint 8 éve
Kiváncsi vagyok milyen roster moveokat fognak ezekután végre hajtani, de főképp a Sitton, McPhee, Sims trio sorsa érdekel.. igazábol a draft is sokon múlik eme 3 playa sorsa miatt
több mint 8 éve
Ő a roster felelőse. Foxman eldönthette, hogy kit nevez a meccsre, és kit küld pályára, de nem hozott anyagból dolgozott. Aztán a draftpartira meghívni azt a szerencsétlent még egy űbergáz húzás volt. Fox meg állítólag olyan, hogy megígérte, hogy Nyakigláb kezd, és hiába látta mindenki, hogy milyen a srácnak a mozgáskultúrája, akkor is ő kezdett. Mert ő egy pléjer kócs, és ez mekkora riszpekt a ligában.Azon persze nincs vita, hogy Glennon igazolása egy orbitális faszság volt, más ezekért repül, mint a győzelmi zászló.Fox repült is, bár nem tudom mennyire Pace sara ez, talán már sosem tudjuk meg.
füligjimmy
davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Azon persze nincs vita, hogy Glennon igazolása egy orbitális faszság volt, más ezekért repül, mint a győzelmi zászló.Fox repült is, bár nem tudom mennyire Pace sara ez, talán már sosem tudjuk meg.
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Azon persze nincs vita, hogy Glennon igazolása egy orbitális faszság volt, más ezekért repül, mint a győzelmi zászló.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Itt most nem ez a lényeg, nállunk persze hogy nem lettek volna varázslók. Itt a számok, amik érdekesek, na meg az hogy mennyit kihozott a jó edzői munka leírt játékosokból...A futás-futás 10+ yard passz nem feküdt volna nekik sem...Hmmm na igen ...hmmm és nálunk tuti nem ilyen teljesítményt nyújtana egyik sem
mobile.twitter.com/RyanMcGuffey/status/952718889099636737?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
Tomcsik
davemayer
több mint 8 éve
Nick Foles kurva nagy szezont futott két házzal arrébb, de így is hozzávágtak 11 mikulást, az nem gyenge. Keenum akkora játékos volt, hogy a szurkolók tapsoltak, amikor lesérült. Mondjuk abban a Diggs TD passzban minden benne volt, amit a srácról tudni kell. FG távolságig nem tudta eldobni, az egy dolog, de még a pálya szélére se, ha az a Williams gyerek megcsinálja a szerelést, 40 yardosnál leviszik, időkérés nélkül leketyeg az óra. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Keenum szezonja valami ligaméretű összeesküvés, mert Dennis Allen nem lehetett annyira hülye, hogy off coverage-ből küldi a blitzeket állandóan.Hmmm na igen ...hmmm és nálunk tuti nem ilyen teljesítményt nyújtana egyik sem
mobile.twitter.com/RyanMcGuffey/status/952718889099636737?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
Tomcsik
davemayer
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Hmmm na igen ...hmmm és nálunk tuti nem ilyen teljesítményt nyújtana egyik sem
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
Hmmm na igen ...Teljesen mindegy és kár is ezen rágódni. Mindegy, hogy ezek közül melyik jött volna ide, a született eredményektől és az áruktól függetlenül. Ezzel az impotens bandával a másik kettő se lett volna megváltó. 😊
Tomcsik
Szerkesztette: Gery90
több mint 8 éve
Hmmm na igen ...mobile.twitter.com/RyanMcGuffey/status/952718889099636737?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
több mint 8 éve
Kellen Davis sb győztes, miről beszélünk? Pont az előző csodás edzőnk ellen nyert, aki lerakta itt a sikeres csapat alapjait.A használták, és tudták használni.... Kellen Davis is évekig itt pöcsölt, messzire ne menjünk. Mondhatjuk, hogy nem ezen múlik, de kurva sokszor láttuk az elmúlt években, hogy bizony ezeken a nüanszokon múlik. Ezért van bőven van időnk beszélni a tight end edző munkásságáról, pedig a szezon érdemi része a múlt héten kezdődött.Tye Jetsbe került azt hiszem, de egy noname gyereket tudták használni két évig, azóta sehol nincs. Engram franc se tudja, a route futása és az antipatációs képessége sztem átlag feletti volt rookieként . Drop gondjai nincsenek előttem, de hiszek neked.Kevin Gilbride az új TE edző. Nem az öreg, hanem a fia. Giantsnél volt elmúlt 4 évben TE edző. Engram jó rookie szezont tolt, előtte Will Tye nevű ismeretlen manusból faragott korrekt tight endet.Pedig tragédia mindkét srác, Tye talán még a ligából is kikerült. Engram katasztrófa, meglepve láttam, hogy 700 yardot elkapott. 700 yardot elejtett, az biztos. Persze meg lehet mindent magyarázni, de Apple után Engram ért is egy felmondólevelet.
tüsi91
füligjimmy
Azon mondjuk nem lennék meglepve, ha védelmi oldalon maradna 2-3 edző Fangio mellett.
tüsi91
füligjimmy
több mint 8 éve
A használták, és tudták használni.... Kellen Davis is évekig itt pöcsölt, messzire ne menjünk. Mondhatjuk, hogy nem ezen múlik, de kurva sokszor láttuk az elmúlt években, hogy bizony ezeken a nüanszokon múlik. Ezért van bőven van időnk beszélni a tight end edző munkásságáról, pedig a szezon érdemi része a múlt héten kezdődött.Tye Jetsbe került azt hiszem, de egy noname gyereket tudták használni két évig, azóta sehol nincs. Engram franc se tudja, a route futása és az antipatációs képessége sztem átlag feletti volt rookieként . Drop gondjai nincsenek előttem, de hiszek neked.Kevin Gilbride az új TE edző. Nem az öreg, hanem a fia. Giantsnél volt elmúlt 4 évben TE edző. Engram jó rookie szezont tolt, előtte Will Tye nevű ismeretlen manusból faragott korrekt tight endet.Pedig tragédia mindkét srác, Tye talán még a ligából is kikerült. Engram katasztrófa, meglepve láttam, hogy 700 yardot elkapott. 700 yardot elejtett, az biztos. Persze meg lehet mindent magyarázni, de Apple után Engram ért is egy felmondólevelet.
tüsi91
füligjimmy
Azon mondjuk nem lennék meglepve, ha védelmi oldalon maradna 2-3 edző Fangio mellett.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Tye Jetsbe került azt hiszem, de egy noname gyereket tudták használni két évig, azóta sehol nincs. Engram franc se tudja, a route futása és az antipatációs képessége sztem átlag feletti volt rookieként . Drop gondjai nincsenek előttem, de hiszek neked.Kevin Gilbride az új TE edző. Nem az öreg, hanem a fia. Giantsnél volt elmúlt 4 évben TE edző. Engram jó rookie szezont tolt, előtte Will Tye nevű ismeretlen manusból faragott korrekt tight endet.Pedig tragédia mindkét srác, Tye talán még a ligából is kikerült. Engram katasztrófa, meglepve láttam, hogy 700 yardot elkapott. 700 yardot elejtett, az biztos. Persze meg lehet mindent magyarázni, de Apple után Engram ért is egy felmondólevelet.
tüsi91
füligjimmy
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
QBC elvileg marad Dave Ragone, korábban azt mondták.
több mint 8 éve
Kevin Gilbride az új TE edző. Nem az öreg, hanem a fia. Giantsnél volt elmúlt 4 évben TE edző. Engram jó rookie szezont tolt, előtte Will Tye nevű ismeretlen manusból faragott korrekt tight endet.Pedig tragédia mindkét srác, Tye talán még a ligából is kikerült. Engram katasztrófa, meglepve láttam, hogy 700 yardot elkapott. 700 yardot elejtett, az biztos. Persze meg lehet mindent magyarázni, de Apple után Engram ért is egy felmondólevelet.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Persze ez tiszta, csak ő eddig a pikszisen kívül lévő haver volt. De lehet jobb edző, mint egy már évtized(ek) óta a ligában keringő, elismert, liga legjobb WR edzője, csak 8 éve egy elkapót sem kinevelő szakember.Na most ez a Furrey nevű fószer lehet, hogy tök jó WR edző, meg minden, csak eddig egyetlen NFL berkeiben dolgozó kolléga hátsóját sem kényeztette eszeveszett nyelvcsapásokkal.Csakhogy ez is valami haver még a legénykorból.
tüsi91
füligjimmy
több mint 8 éve
Elárult minket! Oroszlánszívvel medvejelmezt öltött.Na most ez a Furrey nevű fószer lehet, hogy tök jó WR edző, meg minden, csak eddig egyetlen NFL berkeiben dolgozó kolléga hátsóját sem kényeztette eszeveszett nyelvcsapásokkal.Csakhogy ez is valami haver még a legénykorból.
tüsi91
füligjimmy
(Egyik kedvenc Lions WR-em volt.)
több mint 8 éve
De egy WR edző is csak annyira jó, mint a keze alatt lévő játékosok. És azon a napon, amikor Matt Nagyot kinevezték, lerakták a sikercsapat másik pillérét. A Marcus Monk vándordíj Joe Anderson emlékéremmel idei nyertesetwitter.com/BradBiggs/status/947874793860337664
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Na most ez a Furrey nevű fószer lehet, hogy tök jó WR edző, meg minden, csak eddig egyetlen NFL berkeiben dolgozó kolléga hátsóját sem kényeztette eszeveszett nyelvcsapásokkal.Csakhogy ez is valami haver még a legénykorból.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Szerintetek nem lesz túl sok egyetemi edzo mostmar?Ez a Mike Furrey raadasul div2bol jon, hogy tud ekkorat ugrani h kb 10eve nem latott rendes nfl szintu WR edzest?Ertem en h tehetseges edzok kellenek de ezaz ember egy egyetemi foedzo volt az utobbi ket evben. Nem hiszem el hogy ne lett volna hozzaertobb ember az egesz orszagban.Az elmúlt 10 évben legalább 3 alkalommal érkezett meg a "liga legjobb támadófaledzője". Az eredmény annyi volt általában, hogy laposra verték az aktuális irányítót. Leginkább JC-t. Sokszor sokan elmondták, elmondtuk, hogy a ligából nagyon nehéz kikerülni. Ha egyszer beszállítál a mókuskerékbe, akkor már a rendszer része vagy, S ha kirúgták 5-ször már, sebaj, majd jön a 6. csapat. Na most ez a Furrey nevű fószer lehet, hogy tök jó WR edző, meg minden, csak eddig egyetlen NFL berkeiben dolgozó kolléga hátsóját sem kényeztette eszeveszett nyelvcsapásokkal.
reps