Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Elmondod, hogy ki az az igazolás a két falba akihez az 50 milliós cap space kellett? Mondok 3 nevet: Carr, Cooper, Mack. Őket bárki elfogadná szerintem a sok vergődő franchise közül.Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Jól kell draftolni, FA piacról nem lehet csapatot építeni. Illetve lehet csak olyan is lesz.
Bazzani
Amadeus91
Mondom, draftolni kell jól.
És nem akarlak megbántani, de azért két győzelemtől még ne képzeld magatokat SB-ba. Meg azért a PFF-ra se alapozd az NFL tudásodat. Rodgers is szarul játszott hétvégén ugyebár.
több mint 10 éve
Ezzel nem értek egyet, nekünk a kulcsjátékosaink több mint fele FA-ról jött és én elégedett vagyok velük is meg azzal is ahol a csapat tartÉn itt le is zártam volna a mondandódat.
Peyton Manning
Black_Adder
Megnézném ugyanezt a csapatot egy lószar QB-vel.
Jött Manning mellé szinte satu mindegy, hogy kit igazolsz, jó leszel.
Detto Brady, detto Rodgers.
De most nem is a top irányítós csapatokról van szó, hanem azokról akik évek óta purgatóriumban vannak. Ha egy olyan csapatba (nem megbántás félre ne értse senki) hozol egy nagynevű FA-t mint a Browns akkor 10ből kilencszer csak pénzkidobás az egész. A másik az, hogy a normális játékosok el sem mennek az ilyen vergődő csapatokhoz.
De nézd meg Suh esetét. Felmarta a nagy lóvét egy középszerű csapatban és előrébb vannak vele? Rájátszásba fognak jutni? Lófaszt már elnézést.
Mi sem fogunk sehová sem jutni, mert a draftjainkat évek óta dobáljuk a kukába.
Nem is mérgelem magam, úgyis a Pats nyeri a döntőt ez a pár csapat meg ugyanott lesz 10 év múlva is. Főleg mi.
több mint 10 éve
Brock Vereen visszament Minnesotába | ahova egyetemre járt | .Sokat mondó lesz, hogy ott eljut-e majd az 53-ba a PS-ből indulva.
több mint 10 éve
Hát, a tények eddig ezt mutatják.Vasárnap meg az lesz a duma, hogy titeket is szopat mindenki?Jamarcus Webb és Mike Tice garancia a minőségre. Vagy, vaaaaaaagy a Ravenst Brownst az idén mindenki szétszopatta eddig.PFF legfrissebb, de ott van zárójelben, hogy passprot.A Raiers-é a liga no1 támadó fala? Mesélj még kérlek... 😊Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Jól kell draftolni, FA piacról nem lehet csapatot építeni. Illetve lehet csak olyan is lesz.
Bazzani
Amadeus91
Nyilván jól el is lehet költeni a pénz meg rosszul is, de ezek mind idővel dőlnek el.
Blevi
Amadeus91
füligjimmy
Amadeus91
Amúgy meg jó az, ha van lóvé, csak jól kell elkölteni. Nem plazmatévét meg blu-ray lejátszót kell belőle venni, hanem letelepedési kötvényt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Ezzel nem értek egyet, nekünk a kulcsjátékosaink több mint fele FA-ról jött és én elégedett vagyok velük is meg azzal is ahol a csapat tart
Bazzani
Peyton Manning
Brandon Marshall
Emmanuel Sanders
Louis Vasquez
Aqib Talib
Evan Mathis
Vance Walker
Darion Stewart
Owen Daniels
Ryan Harris
Szeritnem needekre pont h kipróbált veteránokat kell hozni, nem a draftról zsákbamacskát, a draftról pedig lehet választani a nagyobb potenciált, akiket pro bowlerré lehet nevelni. persze más a helyzet, ha top5-ben draftol az ember, meg ha 20-on kívül. De ha van cap space akkor még a kiváló draftot is meg lehet segíteni egy-két difference maker sztárjátékossal, vagy olyannal akik máshol nem váltották ugyan meg a világot, de sémafittek, és kaphatnak 1 year prove it szerzúdést...
Amíg olyan szerződések születnek amiből könnyű kihátrálni, ha nem jött be, addig nem lehet FA-val se jobban mellé lőni mint a drafttal. Csak olyan szerződéseket kell kötni, amiből könnyű kihátrálni, meg okosan kell kukázni. Szerintem ez még mindig könnyebb, mint A+osan draftolni minden évben...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Vasárnap meg az lesz a duma, hogy titeket is szopat mindenki?Jamarcus Webb és Mike Tice garancia a minőségre. Vagy, vaaaaaaagy a Ravenst Brownst az idén mindenki szétszopatta eddig.PFF legfrissebb, de ott van zárójelben, hogy passprot.A Raiers-é a liga no1 támadó fala? Mesélj még kérlek... 😊Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Bazzani
Amadeus91
Nyilván jól el is lehet költeni a pénz meg rosszul is, de ezek mind idővel dőlnek el.
Blevi
Amadeus91
füligjimmy
több mint 10 éve
Jamarcus Webb és Mike Tice garancia a minőségre. Vagy, vaaaaaaagy a Ravenst Brownst az idén mindenki szétszopatta eddig.PFF legfrissebb, de ott van zárójelben, hogy passprot.A Raiers-é a liga no1 támadó fala? Mesélj még kérlek... 😊Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Bazzani
Amadeus91
Blevi
Amadeus91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
A Raiders Mark Davis és Mckenzie óta indult el jó irányba az öreg totál fogalmatan cap menedzselése után. És valóban a draft az ami után ott is fényesebbnek tűnik a jövő.PFF legfrissebb, de ott van zárójelben, hogy passprot.A Raiers-é a liga no1 támadó fala? Mesélj még kérlek... 😊Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Bazzani
Amadeus91
Blevi
Amadeus91
Szerkesztette: zinedine5
több mint 10 éve
PFF legfrissebb, de ott van zárójelben, hogy passprot.A Raiers-é a liga no1 támadó fala? Mesélj még kérlek... 😊Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Bazzani
Amadeus91
Blevi
több mint 10 éve
A Raiers-é a liga no1 támadó fala? Mesélj még kérlek... 😊Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Bazzani
Amadeus91
Szerkesztette: Blevi
több mint 10 éve
Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Összeraktuk a liga no1 támadófalát (passprot) és a no8 front7-ét. Amúgy semmit ja.
Bazzani
több mint 10 éve
Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Mind a három csapat jobban áll mint a Bears vagy Lions. Főleg hogy nagy esély van a 0-4-re itt is ott is.
Bazzani
több mint 10 éve
Erre a lesz pénz dögivel dologra én azért annyira nem alapoznék. Csak meg kell kérdezni a Browns/Raiders/Jaguars fanokat, hogy mire mentek az ordas nagy cap space-el.Jól kell draftolni, FA piacról nem lehet csapatot építeni. Illetve lehet csak olyan is lesz.
több mint 10 éve
Az a vicc hogy Cuty az amcsi szakértők közt is tök megosztó személyiség... Az egyik fele azt mondja hogy jó, csak a gameplan, csak ez csak az... A másik fele el hordja minden szarnak... Valahol a kettő közt van az igazság... Mondjuk az én véleményem is pillanatról pillanatra változik vele kapcsolatban...Jövőre elvileg lesz pénz dögivel és ahogy áll jó helyeken is draftolhatunk, akkor kapjon még egy évet hátha... Mondjuk egy pay cutot azért bepróbálnék nálla, hátha belemenne...minden esetre kell ez a takarítás amit most csinálnak, az időpontja érdekes...
több mint 10 éve
Ohh, mein Gott! Lass das WI-FI...Ha egy kirakós játékban nagyon sok darab hiányzik, nem csinálok még egy hiányt a legfontosabb poszton. Ott megvagyunk.
több mint 10 éve
Cutler maradjon még! Ha hozzányúlnak, 5 évig itt semmi sem lesz. Váltogatnánk akkor azirányítókat,mint Staff. előtt a Lions. Nem hiszem, hogy draftolni tudnánk olyan valakit, aki a po-ba vinne minket.
több mint 10 éve
Huh nem volt WI-FI a hotelban erre keményen megindultak itt a történések...A tradekkel igazából nem tudok vitatkozni... Bostic csak a fizikális paraméterei miatt lett "NFL playa" a játékhoz fingja nincs... Azt a Timu srácot előbb küldeném pályára, mint őt... 6. kör remek érték volt érte ha azt veszem hogy én egy lyukas 2 fillért nem adtam volna érte...Allen egy all pro sack gyár VOLT, úgy néz ki neki lefőtt már a kávé, akárhogy is tiszteli az ember, az itt eltöltött idő alatt nem sokat mutatott, ellenben kurva drága volt és most már rendszer idegen is, persze lehet a Phantersben majd szárnyra kap, de nem hiszem... A 6. kör válallható volt érte is, jövőre amúgy is cut lett volna. Szerintem Houston is trade/cut lesz jövőre ahogyan Young is... Mondjuk hogy Youngot miért nem most próbáltuk el tradelni azt nem tudom ( mondjuk az ACL biztos nem verte fel az árát, de ha idén szar éve lesz egy zsák szotyit nem kapunk majd érte most még szerintem egy 5-6 kört talán megérne valakinek...) Cutler ügyben ez a tipikus se veled, se nélküled érzés van... Vannak jó dolgai, jó meccsei, amit aztán egy pillanat alatt képes lerombolni egy pick6- el... Amúgy nem csak az első körben lehet találni elit QB-t, mennyire is váltak be az első körös QB-k az elmúlt évekbe ( persze Luck, de a többi?) Én most arra hajlok talán, hogy el kéne tradelni, amíg ér valamit 1-2 csapatnak és megoróbálni valami mást... Ezt inkább arra alapozom hogy sokan mondjuk hogy nincsenek körülötte emberek, de ez már így megy évek óta, úgy néz ki valami mindig hoányzik neki... Viszont rengeteg QB van ahol szintén hiányzik valami, mégis fut a csapat ergo a QB make different... Ès lehet könyebb lesz találni egy QB-t mint köré egy egész csapatot... Persze lehet hogy nem...De az az érzésem hogy vele nem jutunk sehova, mégha ez nem is csak az ő hibája...
több mint 10 éve
Én Carrt bőven elfogadnám. Benne látom azt a kalibert, akivel hosszú távon tudsz eredményes lenni. Most, hogy kapott célpontokat...Már leírtam, hogy felőlem jöhet irányító a drafton. Csak ha húzol Cutlernél rosszabbat az nem akármilyen buktás lenne. Főleg, hogy ezer más posztra is indokolt lenne első körben rábökni.Cutler mondjuk ilyen szempontból a legrosszabb, annyira nem jó, amit szeretnél, de könnyű szívvel elengedni sem tudod, mert azért kvalitás is szorult belé.
több mint 10 éve
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem Bridgewater ingyen sem kéne jelenleg, Carrtól és Bortlestől sem vagyok elájulva, nem látom a korukon kívül miben jobbak mint Cutler. Akinek giga szerződése van, ha Cutty egészséges lesz a szezon további részében egy 7-9 körül kihozhatunk, akkor pedig szerintem maradni fog, Forteval egyetemben akit a korán kívül szintén nem látom miért kéne elküldeni.Félek ha most ő elmegy elindulunk a browns-féle "többqbmintgameday" évek útján, én ugyanis most sem látok Luck-szerű tehetséget akiért megérné akár az 1/1 is.Azért szerintem nem feltétlenül kell, hogy Luck szintű tehetség legyen. Idén Mariota elég jónak néz ki, tavalyról Bridgewater, Carr, Bortles? is húzóember lehet.
davemayer
Nyilván kell egy kis szerencse, hogy ne pont olyan évben válasszatok QB-t, mint 2013 és az 1/1 is bizonyos értelemben nagy felelősséggel jár, de ha Cutlert eltradelitek, akkor vállalható döntés lenne jövőre első körben QB-t hozni.
(1/1-re szerintem nem lesz esélyetek, de Top 5-s pick lehet)
ervinator
több mint 10 éve
Ha Luckot párhuzamba állították PM-mel, akkor Mariotát is párhuzamba lehetett és lehet Rodgers-szel, hozzá hasonló tehetségek se jönnek minden draftra. Idén szerintem qb miatt abszolút nem éri meg ráhajtani az 1/1-re, esetleg Jared Goff az, akire majd rábeszéli magát az ember, hogy tényleg jó (pláne mikor minden mock draft a Bears-hez küldi), de én nem látom benne ezt a pluszt, egy franchise arcává tehetné, pláne egyből mély vízbe dobva.Félek ha most ő elmegy elindulunk a browns-féle "többqbmintgameday" évek útján, én ugyanis most sem látok Luck-szerű tehetséget akiért megérné akár az 1/1 is.Azért szerintem nem feltétlenül kell, hogy Luck szintű tehetség legyen. Idén Mariota elég jónak néz ki, tavalyról Bridgewater, Carr, Bortles? is húzóember lehet.
davemayer
Nyilván kell egy kis szerencse, hogy ne pont olyan évben válasszatok QB-t, mint 2013 és az 1/1 is bizonyos értelemben nagy felelősséggel jár, de ha Cutlert eltradelitek, akkor vállalható döntés lenne jövőre első körben QB-t hozni.
ervinator

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ugye ha a meccsenként átlagolt 200 yardot, és 1 TD-t, 1 TO-t úgy nézzük, hogy az illető jól néz ki, akkor oké.Félek ha most ő elmegy elindulunk a browns-féle "többqbmintgameday" évek útján, én ugyanis most sem látok Luck-szerű tehetséget akiért megérné akár az 1/1 is.Azért szerintem nem feltétlenül kell, hogy Luck szintű tehetség legyen. Idén Mariota elég jónak néz ki, tavalyról Bridgewater, Carr, Bortles? is húzóember lehet.
davemayer
ervinator
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Félek ha most ő elmegy elindulunk a browns-féle "többqbmintgameday" évek útján, én ugyanis most sem látok Luck-szerű tehetséget akiért megérné akár az 1/1 is.Azért szerintem nem feltétlenül kell, hogy Luck szintű tehetség legyen. Idén Mariota elég jónak néz ki, tavalyról Bridgewater, Carr, Bortles? is húzóember lehet.
davemayer
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Mondjuk viccet félretéve 3-0nàl amikor a challenge ellenére sem adták oda nekünk a labdát az szánalmas voltBrock Vereen mennyire volt rossz/jó?Az egyik legszarabb védelemből kirúgták. Mindenki végezze el a matekot.
winston
Ha a pass rusht megtaláltuk, akkor működni fog ez, csak ne adjunk oda 7-10 pontot minden meccsen. Sérülések, rosszkor voltunk rossz helyen, bírók is pontokat vettek el.
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Brock Vereen mennyire volt rossz/jó?Az egyik legszarabb védelemből kirúgták. Mindenki végezze el a matekot.
winston
Ha a pass rusht megtaláltuk, akkor működni fog ez, csak ne adjunk oda 7-10 pontot minden meccsen. Sérülések, rosszkor voltunk rossz helyen, bírók is pontokat vettek el.
- Abe Simpson