Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Nem értem, miért vagdalja mindenki ez ereit villanyborotvával, az NFC 3 legjobbjával találkoztál. Kurvára nem volt egy fáklyásmenet, de az ág is húzott, csakhogy tovább fokozzam a képzavart. Úgy néz ki ezen a héten mindenki játszani fog (talán Bushrod nem), a DL rotáció kialakult, mostmár megérkeztek a blitzek is, futás ellen jók vagyunk, futni is tudunk. Kezdődik az oktoberfest, betáraztam egy rakás fotót csöcsökről, elküldtük a használhatatlan játékosokat, hátha jobbak jöttek helyettük. Tuladjonképpen most kezdődik a szezon.
füligjimmy
Jaja, de 10 euro egy sör, úgyhogy remélem lóvéból is betáraztál.......
csi77
...ha Oktoberfest, akkor a literes Paulaner búzasöre 4€ ajándék Oktoberfestes literes korsóval. Azért az elviselhető ár. Úgysem kell belőle sok. A face to face csöcsök meg csak fokozzák a hangulatot,így minden pénzt megér. ST-be is elférne nálunk egyik másik menyecske. Sajnos ez a realitás.
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Filed to ESPN: #Bears WR Alshon Jeffery (hamstring) expected to miss Sunday's game vs. #Raiders, per source. Team hopes he returns next week

Látod mit tettél?
 www.youtube.com/watch?v=7u_MLOOw37E

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Raiders meccs elé. 2003 után újra a Soldieron fogadjuk az Oaklandet, legutóbbi két meccse a két együttesnek egészen alacsony színvonalúra sikeredett, azoknál tényleg csak jobb jöhet.

Bushrod, ahogy várható volt hiányzik majd, így Leno első meccsén játszhat kezdőként a ligában. Előszezon meccsek alapján egy Jamarcus Webbre emlékeztető produktum benne van a levegőben. Apropó érdemes figyelni majd a Raiders támadófalát, hiszen a jobb oldali guard posztján nem más játszik, mint a méltán ismert és megbecsült: Jamarcus Webb. S az Oakland támadófal edzője nem más, mint Mike Tice, aki olyan csillagokat trenírozott a siker kapujáig, mint például Jamarcus Webb.

Bár questionable besorolást kapott, de jelek szerint nem játszik Jeffery továbbra sem, talán a KC ellen már be tud öltözni. Ellenben Cutler vélhetően játszani fog. Kérdés mennyire 100 %-os a lába. Tippre nem az, nem tudjuk mennyire befolyásolja a mozgékonyságát ez, főleg úgy, hogy Leno oldaláról jönni fog a nyomás. Örülnék valami hasonló gameplannek, mint a Hawks ellen volt. Rengeteg futás különféle felállásokból, s ehhez jöjjön majd Cutler. Nem kell nekünk passz buzi csapatnak lenni.

DL-ben kérdőjeles Ratliff, Ego és Sutton játéka. Ami kíváncsivá tesz, hogy ha pl. Sutton és Ratliff játszik-é, akkor Suttont meghagyják-e base felállásoknál NT-ben, vagy cserélnek Ratliffel.

Tegnap leigazoltuk Spencer Lanning puntert, mivel O'Donnellnek lába nem bírta a Seahawks elleni túlterhelést.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Persze a fusztráción nem segít a "hátha jövőre", de talán még mindig jobb, mint örök időre beragadni egy 7-9, 8-8 körüli mérlegre, ami a POhoz pont nem elég, de impakt járékosok draftolásához már túl jó.

ON
Black_Adder
Sztem ránk 6-10 és 8-8 közötti mérleg vár. Ha megverjük a Raiderst nem látom miért ne lenne esélyünk a Chiefs-Lions-Vikings 3 as ellen. Később pedig lesznek olyanok, mint Tampa, Washington 49ers.
Szóval nagy esély van, hogy egál közeli mérleg lesz amivel a wc-ről lecsúszunk szépen.
hpeter93
Arról már elég régóta csúszunk lefelé. Fel is ment bennem a pumpa......😊
csi77
Ez azért nem egy Y generációs poén.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Persze a fusztráción nem segít a "hátha jövőre", de talán még mindig jobb, mint örök időre beragadni egy 7-9, 8-8 körüli mérlegre, ami a POhoz pont nem elég, de impakt járékosok draftolásához már túl jó.

ON
Black_Adder
Sztem ránk 6-10 és 8-8 közötti mérleg vár. Ha megverjük a Raiderst nem látom miért ne lenne esélyünk a Chiefs-Lions-Vikings 3 as ellen. Később pedig lesznek olyanok, mint Tampa, Washington 49ers.
Szóval nagy esély van, hogy egál közeli mérleg lesz amivel a wc-ről lecsúszunk szépen.
hpeter93
Arról már elég régóta csúszunk lefelé. Fel is ment bennem a pumpa......😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

ON
Black_Adder

több mint 10 éve
Ez a 0-3 szvsz kalkulálható volt, most ha bye weekig nem lesz 2 győzelem, akkor viszont szerintem Fox elpuntolja a szezont.
Black_Adder
Ha nem lesz meg a 2 győzelem, én elpuntolom Foxot. Ha megnézed a távozók-érkezők listáját, nem a keret gyengült ennyit 2012 óta, a vezetők lettek szarabbak.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 328 — we almost always almost win
Én itt le is zártam volna a mondandódat.
Megnézném ugyanezt a csapatot egy lószar QB-vel.
Jött Manning mellé szinte satu mindegy, hogy kit igazolsz, jó leszel.
Detto Brady, detto Rodgers.
Bazzani
Nem akarom nagyon szétoffolni a topicot, de Manning előtt is PO-ban voltunk, bár a csapat inkább középszer volt de a jobb fajtából, és azóta minden más poszton is erősödött. Most Oswi-val, szvsz simán KC szinten lennénk. Küzdenénk a POért, mégha sokkal többet nem is nagyon remélhetnénk.

btw.: Ez nem Neked szól, de Manning előtt is érkeztek kulcs FA-k, csak már nincsenek nálunk, mert vagy kiöregedtek vagy lejárt a szerződésük és túl drágává váltak, de McGahee és Bunkey kulcsszerepet játszott abban, h Fox első éve jobbra sikerüljön, mint Eddig Chicago-ban. Manning meg a 2. év első FA igazolása, így azért nehéz preManning FA-kat mondani, h csak 1 év volt a reset és Manning között, ráadásul sok értékes draftcetlivel

Az igaz, h esélyes csapatba könnyeb motivált embereket igazolni. Illetve ugyanaz az ember motiváltabban/jobban játszik egy esélyes csapatban, mint egy pofozógépben, de akkor is egy drafton ha egy évben 3 kezdőt hozol, akkor már te vagy az Istencsászár, FA-ról elég magas cap space-szel ez könnyen felülmúlható. És még akkor sem kötelező szarul draftolni...

Itt a Bears hamar válaszútra fog jutni. Ez a 0-3 szvsz kalkulálható volt, most ha bye weekig nem lesz 2 győzelem, akkor viszont szerintem Fox elpuntolja a szezont. Egy év után a saját állása még nem lenne veszélyben, egy-két top5 draft pick pedig csodákra képes (főleg ha nem sérül le már szezon előtt), még a Lionst is PO-ba repíthet egyszer-kétszer egy Megatron-Suh-Staff tengely, pedig ott azt sokkal hosszabb várakozás előzte meg, mint erre felé, de ha már a Raiders a követekző ellenfél, ők is egész NFL csapat képét kezdik mutatni Mackkel és Cooperrel... A lyukakat betömöd átlagos kezdőkkel a különbséget meg jelentheti egy-egy jól beválló top draftpick, vagy egy sztárjátékos elcsípése az FA-ról...

ON

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Magam is meglepődtem magamon. De ott lesz az a híd. És gyönyörű lesz.
füligjimmy
Akkora a kisugárzás, hogy egy szőrös bundában rohangálok itthon és azt üvöltözöm mackóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Szerkesztette: Bazzani

több mint 10 éve
Nem értem, miért vagdalja mindenki ez ereit villanyborotvával, az NFC 3 legjobbjával találkoztál. Kurvára nem volt egy fáklyásmenet, de az ág is húzott, csakhogy tovább fokozzam a képzavart. Úgy néz ki ezen a héten mindenki játszani fog (talán Bushrod nem), a DL rotáció kialakult, mostmár megérkeztek a blitzek is, futás ellen jók vagyunk, futni is tudunk. Kezdődik az oktoberfest, betáraztam egy rakás fotót csöcsökről, elküldtük a használhatatlan játékosokat, hátha jobbak jöttek helyettük. Tuladjonképpen most kezdődik a szezon.
füligjimmy
Kész őrület. Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk!
picidzé
Magam is meglepődtem magamon. De ott lesz az a híd. És gyönyörű lesz.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
picidzé Chicago Bears 532
füligjimmy
Kész őrület. Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk!

Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
füligjimmy
csi77
Anyukámmal megyek. Ő nem sajnálja a szeme fényétől, kerte virágától. Remélem legalábbis.

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson
több mint 10 éve
füligjimmy

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Bocs az offért, de én még a hétvégi borzadály hatása alatt vagyok, amit mi támadójátékként (konkréten passzjátékként) előadtunk. Én is megnéztem a Dallas-Atlanta derbit, ahol ugye az a Weeden dobott egymás után 20 passzt, akitől szerintem a Browns drukkerek felsírnak álmukban. Igaz ott van fal, támadóstratégia és elkapó is. Az más kérdés, hogy a futójáték is ment, ezek után megpróbálták vele eljátszatni, hogy ő Brady vagy Rodgers, el is adta a labdát, rögtön felhozva az addig gödörben lévő Atlantát....

Bezzeg nálunk Jimmyvel meg sem próbáltak egy kicsit sem passzoltatni. Én nem vártam el tőle 20 yardnál hosszabb passzokat, de még 10+-sat sem, ám ha 4-5 yardra sem tudja odadobni, akkor még backupként sem való az NFL-be. Valószínű, hogy inkább az óvatoskodás győzött, aztán túltoltuk Béláim.......

A Cutler tradenek pedig tavaszig lett volna értelme esetleg, hátha a Ten vagy a Tampa lemondott volna az 1. körről, de most kiderült nélküle hol tart a csapat.....

Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Egy elit irányítónak mindig van legalább egy elit elkapója, kölcsönhatásban vannak, sztem egyik sincs a másik nélkül.
peach
Brady Gronk kiesése után is remek volt az egyszem Edelman-el, idén kiesett Nelson erre Rodgers ugyanolyan számokat produkál a mindenhonnan kivágott Jones-al. Staffordnak meg ottvan Johnson és Tate és egyiket sem képes eltalálni.
Vannak olyan irányítók akinek bárkit odarakhatnál azt sem találná el, az elit irányítók meg gyengébb célpontokkal is futtatják az offense-t ahogy kell.
Bazzani
Ez baromság, James Jones egyik bravúrt hozza a másik után eddig. KC ellen elkapás után hoztak vagy 200 yardot, ha köze nem volt a passznak az end zone-hoz, akkor beizmozták. Mondjuk kell egy védelem, ami ezt megeszi egymás után 15-ször.
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/kuwo5hnkbtesfw6n9w1s
Randall Cobb Stats, News and Video - WR | NFL.com
Latest on WR Randall Cobb including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Nyilván ki lehet mutani, kire milyen ratinggel dobnak, és meglepő módon az irányítók a jó elkapók felé dobnak jobban. De pont a Packers állandóan öli a draftcetlit az elkapókba. Ennek ellenére nem véletlenül adtak anno Jenningsnek nagy lóvét (talán Finleynek is. arra már nem emlékszem, ott mi volt), a most 30 éves Nelsont is megkínálták, Cobbot is évi 9 milláért tartják. Ha tökmidegy lenne, akkor leszarnák. A Pats a Welker-Moss korszak után Amendolától várták a megváltást, pedig egy elkölthető petákjuk nincs szerintem.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Vasárnap meg az lesz a duma, hogy titeket is szopat mindenki?
Amadeus91
Tyű de magas lett az a ló!
Bazzani
Black hole tag, PFF szakértő barátunk meghozta a motivációmat, hogy leüljek vasárnap megnézni a meccset.
több mint 10 éve
Egy elit irányítónak mindig van legalább egy elit elkapója, kölcsönhatásban vannak, sztem egyik sincs a másik nélkül.
peach
Brady Gronk kiesése után is remek volt az egyszem Edelman-el, idén kiesett Nelson erre Rodgers ugyanolyan számokat produkál a mindenhonnan kivágott Jones-al. Staffordnak meg ottvan Johnson és Tate és egyiket sem képes eltalálni.
Vannak olyan irányítók akinek bárkit odarakhatnál azt sem találná el, az elit irányítók meg gyengébb célpontokkal is futtatják az offense-t ahogy kell.

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Bocsi az off.ért de pont ma gondolkoztam el ezen a dolgon, hogy az elmúlt 10 évben bradyn kívül mindegyik top qb-nak mindig volt top elkapója. Szóval persze sokszor hallotttuk már, hogy pl. manning bárkiből 1000 yardos wr-t csinál, de igazából tényleges választ soha nem kaptunk rá, hogy így van e. Szvsz soha nem is fogunk, mert annyira retaldált gm nincs a világon aki egy top qb-nak nem hoz piacról vagy draftról egy potens top wr-t. Egy elit irányítónak mindig van legalább egy elit elkapója, kölcsönhatásban vannak, sztem egyik sincs a másik nélkül.
peach
Bradynek is volt egy ideig Randy Moss személyében.
Illetve talán nem nagy balgaság idesorolni Gronkot.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Ezzel nem értek egyet, nekünk a kulcsjátékosaink több mint fele FA-ról jött és én elégedett vagyok velük is meg azzal is ahol a csapat tart
Peyton Manning

Black_Adder
Én itt le is zártam volna a mondandódat.
Megnézném ugyanezt a csapatot egy lószar QB-vel.
Jött Manning mellé szinte satu mindegy, hogy kit igazolsz, jó leszel.
Detto Brady, detto Rodgers.

Bazzani
Bocsi az off.ért de pont ma gondolkoztam el ezen a dolgon, hogy az elmúlt 10 évben bradyn kívül mindegyik top qb-nak mindig volt top elkapója. Szóval persze sokszor hallotttuk már, hogy pl. manning bárkiből 1000 yardos wr-t csinál, de igazából tényleges választ soha nem kaptunk rá, hogy így van e. Szvsz soha nem is fogunk, mert annyira retaldált gm nincs a világon aki egy top qb-nak nem hoz piacról vagy draftról egy potens top wr-t. Egy elit irányítónak mindig van legalább egy elit elkapója, kölcsönhatásban vannak, sztem egyik sincs a másik nélkül.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Ezzel nem értek egyet, nekünk a kulcsjátékosaink több mint fele FA-ról jött és én elégedett vagyok velük is meg azzal is ahol a csapat tart
Peyton Manning
Brandon Marshall
Emmanuel Sanders
Louis Vasquez
Aqib Talib
Evan Mathis
Vance Walker
Darion Stewart
Owen Daniels
Ryan Harris
Black_Adder
Manning 2012-ben jött a csapathoz
rajta kívül:
Brandon Marshall 2013
Emmanuel Sanders 2014
Louis Vasquez 2013
Aqib Talib 2014
Evan Mathis 2015
Vance Walker 2015
Darion Stewart 2015
Owen Daniels 2015
Ryan Harris 2015

Tehát az összes kulcs FA igazolásotok Manning után érkezett, miután kiderült 2012-ben, hogy Manning mégsem lesz szar. Teljesen más így igazolni, amikor azok a játékosok, akik szeretnének gyűrűt nyerni, azok SB esélyes csapatokba mennek.

Míg az olyanok mint pl Julius Thomas, aki szeretné a nagy pénzt, elmegy a Jagsbe, aztán vagy lesz kedve játszani vagy nem, mint Suhnak,

Lehet jól FA-n igazolni csapatot, ehhez szerintem két kritérium kell. 1, Legyen stabil PO esélyes csapatod, de mondhatnám úgy is, hogy legyen egy future HOF qb-d ill 2, Legyen pénzed igazolni.

Denvernél mindkettő jelen volt, míg a kis csapatoknál csak a 2. van jelen, így pedig csak olyan sztárok fognak odamenni, akik a pénzt választják és nem biztos, hogy a csapat ezzel nagyon jól jár.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Vasárnap meg az lesz a duma, hogy titeket is szopat mindenki?
Amadeus91
Tyű de magas lett az a ló!

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Rodgers is szarul játszott hétvégén ugyebár.
Bazzani
Elég gyér idén az NFC mert még ezzel is a forduló támadója tudott lenni : D
alatriste (ex-balazs799)
Arra próbáltam kilyukadni, hogy a remek játéka ellenére is jó alaposan lepontozta a PFF.
Bazzani
Tudom, irónikus akart lenni a válasz, csak nehezen jött össze.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Bazzani
alatriste (ex-balazs799)
Arra próbáltam kilyukadni, hogy a remek játéka ellenére is jó alaposan lepontozta a PFF.

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bazzani

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc