NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Ne kezdjünk sztem PO-rol beszélni, de még csak pozitív mérlegről sem egyelőre. Majd meglátjuk mi lesz ezen a Lions meccsen, ha ott azt látjuk hogy még inkább összeáll a csapat és elhozunk esetleg egy győzelmet akkor az már egyértelmű jele annak h elindult felfelé a csapat. Addig inkább arról beszéljünk hogy (csakúgy mint tavaly a 9ers ellen) hátrányból felállva elhoztunk egy meglepetés győzelmet. Dolgozni kell tovább hogy ez a győzelem érjen is valamit. Egyelőre én tovabbra sem hiszem hogy ez a keret alkalmas komolyabb célok elérésére (főleg D oldalon), ha idén csak a lehetőség meglesz bármire az utolsó 3 meccs előtt már akkor is kegyetlen jó munkát végzett ez a stáb (főleg Fangio). Mindenesetre az eléggé szembetűnő mennyire nem hiányzik Allen, kár h távollétében is mi fizetjük. Nem baj, jövőre már talán eltűnik minden ilyen örökletes probléma...

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Jimmy csak nem arra utalgatsz hogy Foximaxi és Titkos fegyver tán még egy PO-t is összetákol? 😊

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Grasu egy igazi geciputtony.
füligjimmy
Mert Román. (Politikailag korrekten: fifikás megoldásokat produkáló, közép-kelet európai származású játékos.
hpeter93
Az kérlek szépen kelet-közép európai. Másodikos gimnazista korom óta várok erre a pillanatra. Köszönöm, hogy valóra válthattam egy régóta dédelgetett álmomat.

Tegnap visszanéztem a meccset, olvasok minden kapcsolódó cikket. Végre valami pozitívum, az ember tud foglalkozni a hobbijával, anélkül hogy hányingert kapna (vagy felállna a székből). De ezt a meccset háromszor el kellett volna bukni, küldhetünk Andy Reidnek egy felpántlikázott lófaszt köszönetképpen. A leginkább értékmérő meccs az mégiscsak a Packers elleni volt. Teljes harci díszben partiban voltál, lett a vége egy sima verés. Most 2 negatív mérlegű csapatot vertél összesen 3 ponttal, de hiányzott 7 kezdőjátékos (meccs végére 8). Ha a Lions torkára lépnek (a mentális összeomlás szélén állnak, 1 nagy játékkal ki lehet őket herélni, 1 hibával visszahozni), az még nem feltétlenül jelent semmit. By week után már ismét majdnem teljes harci díszbe öltözve jön a Vikings, aki addigra játszik a Chief, és szintén a Lions ellen. Már közös ellenfél elleni meccsből is el tudod helyezni magad a vaktérképen, de ez lesz szerintem az első igazi értékmérő. Nyilván nem úgy műödik, hogy ha ez megverte ezt, és kikapott attól, akkor, de....DE! Ha az megvan, akkor a Rams, Chargers is nagyon verhetőnek tűnik, abból buksz egyet, mert miért ne, nem minden papsajt, lehet ekkorra már White is pályára lép, legalább ő gyors meg magas, Denver otthon lehet az első meglepetésgyőzelem (mekkora meglepetés lenne, ha valaki megverné a Denvert?), Packers (vadász, te szopni jársz ide), 49ers és Redskins otthon, Vikings idegenben legyen zakó, Tampa (neeee, Big Love tutibiztos előveszi az igazi playbookot), Lions otthon. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy kezdődhetnének már a meccsek, nem tudom, ki hogy van vele, de én készen állok.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Grasu egy igazi geciputtony.
füligjimmy
Mert Román. (Politikailag korrekten: fifikás megoldásokat produkáló, közép-kelet európai származású játékos.

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Fox 4 RB-t tart a rosteren. Nem tudom, miért, de 4 RB kell neki a boldogsághoz.

Cutler azért nem HoF játékos, mert 1:16 volt hátra a meccsből, és Meredithnek egy sima 4 yardos out route-on adott egy olyan passzt, ami hiába jött tökéletes időben, de a térde alól kellett felvenni a srácnak, és utána kimászott a pályáról. Verve volt a corner, ha erre normálisan ráfordul, az utolsó embernek kell megcsinálni a szerelést. És ezek az egyszerű játékokban mindig bennehagyunk 4-5-10 yardot. És amikor nem jön a bravúr, ezek nagyon hiányoznak. Arról nem is beszélve, hogy a védőkre is sokkal nagyobb mentális nyomás nehezedne. Vagy nem pont akkor jön, vagy 40 centivel lejjebb. Ez van.

Aki azonban messze a legnagyobb csalódás volt az Martellus Bennett. Nulla blokkolás, kritikus droppok. A hátára kellett volna vennie a csapatot, ehelyett ezt a trágya teljesítményt mutatja. Nyilván a Chiefs védelme figyelhetett rá, révén gyakorlatilag senki másra nem kellett.
tüsi91
Erre 2 lájkot nyomtam volna. Nemhogy bravúr, alap dolgok nem jöttek. Volt 2 passz, ami lehetett volna jobb, de megint 1 holding, és az általános beleszarok. Nem teljesen kerek a srác.

A támadófalat én sem szidnám, de mégis megteszem. A megboldogult Kyle Ortont hülyére verték volna ezen a meccsen. Ezt a védőfalat a Packers, Bengals simán megfogta. Nyilván vihetjük lejjebb a lécet, csak nem érdemes. Ezzel a támadófallal te soha nem fogsz komoly meccset nyerni. Tudjátok, hogy ez nekem kurva nagy vesszőparipám, hogy nem érdemes arra tervezni, hogy valaki majd fejlődik. Ducasse nyilván poén (nem értem, néha annyira dominál, hogy az hihetetlen, máskor, áh), Leno egyszerűen nem jó, és nem fegyelmezett. Azért nem most jött a srác a hathuszassal, ez a második éve, pályára lépett már jópárszor. Akit ezek után is ennyit büntetnek, azt mindig ennyit fogják büntetni. Grasu egy igazi geciputtony. Néha olyan dolgokat művelt, azt hittem kapásból lezavarják. Minden screen passznál csak térdre ugrott öcsém. Na ebből még lehet valami. De ez elég kevés volt, 4 év tapasztalata van, és ennyi rossz snap? Fizikailag 25 évesen nem áll készen? Ez a srác dominálni sose fog. Ott volt a másik oldalon Mitch Morse, szintén újonc, szintén center az első pillanattól kezdve. Packers 5. körben talált egy srácot, hibázott 3 hét alatt 1 olyat, mint ma Grasu ötöt, aszittem Áron élő adásban leköpi. Szóval én azt mondanám, hogy ezt a kezdő ötöst jövőre felejtsük el, és leginkább kérnék 2 új embert. De egyelőre az RT posztot látom megoldottnak, a többi kérdőjel.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Rodgers IR. Jött Antone Smith RB. Langford meg Carey ennyire reménytelen?

Megnéztem a meccset. Radar alatt Acho jó kis meccset tolt. Nem egy prémium rusher, ha az lenne nem vet minért focizna, de minden másban: futás ellen, coverageban jól tolja. Young végre nem csak a haját meg a mezt rakta fel a pályára. Nem fit a sémába, de ha csak az irányítót kell hajtania, akkor hasznos lehet.

Ferguson nem játszott sokat, abban a kevés playben akció közelben volt végig. De még mindig jóval többet várok.

Ki lesz az ILB elek helyett, ha hosszabb időre kiesik? Barrow? Reynolds? A kezdőben is sok a kérdőjel, de a depth nagyon vékony.
több mint 10 éve
bacsii Chicago Bears 127
Grasut én úgy láttam,hogy elég sokszor hagyták egy az egyben a DT-vel és legtöbbször megoldotta. Kétszer mondjuk agyon verte,abból lett egy TD. Ezen felül kétszer ijedtében rosszul adta fel a snapet,abból lett egy completion meg egy game winning TD. Meg két futó játéknál nagyon keményen megblokkolta a semmit. De nekem összeségében közel se tűnik reménytelennek.
több mint 10 éve
Nem akarok senkit lelombozni, szerintem a tegnapi után nem is lehet, de pár negatívumot mindenképpen említsünk meg még akkor is, ha az elmúlt pár év egyik legnagyobb győzelme után vagyunk.

Jay Cutler ötven x percig szerintem nem játszott jól. Nyilván sok mindent behatároltak a körülmények, hogy a Chiefs védelmének senkit nem kell respektálni az elkapók közül, végig blitzeltek, végig man2man coverage volt, végig volt nyomás, a futójátékot elvették. De sztem nem volt jó meccse. Aztán az utolsó pár perc... Előjött a gunslinger Cutler. Itt is túldobta egyszer ugyan a tök üres Bennettet, de mint, ahogy Jimmy mondta róla, hogy olyan mint egy mexikói bunyós. Az a TD, amit Wilsonnak adott... Borzalmas mechanika, hátsó lábról, csak karból... a legtökéletesebb passz, amit valaha láttam tőle.

A védőfaltól én nem voltam elájulva. Főleg az első félidőben volt nagyon gyér a pass rush, bizonyos periódusokban egymást érték az 5-6-7 yardos Chiefs futások, ott konkrétan elmenni látszott a hajó. Azt is látni kell, hogy nekünk sem kellett túlzott figyelmet fordítani a Chiefs mélységi passzjátékára, ami alaposan megkönnyítette a két róka safety dolgát. Ball sérülése rendbe jöhetne, mert McManis erős gyenge pont ebben az egységben. McClellin nem játszott jól, de remélem nem komoly a sérülése.

Az ST szokás szerint tré volt, legalább TD-t nem kaptak, dehogy minden meccsen 45 yard büntetést kapsz róluk az felháborító.

Aki azonban messze a legnagyobb csalódás volt az Martellus Bennett. Nulla blokkolás, kritikus droppok. A hátára kellett volna vennie a csapatot, ehelyett ezt a trágya teljesítményt mutatja. Nyilván a Chiefs védelme figyelhetett rá, révén gyakorlatilag senki másra nem kellett.

A Falcons meccsen Julio Jones vonszolta csak magát, de játszott. S TD-t is szerzett. Jeffery 4 meccse pihenget. Tegnap Cameron Meredith - aki egy nagydarab nigger cula, akit 2 éve beraktak elkapónak egy másodosztályú egyetemen, mert irányítónak szar volt - a végén elkapott 3 kritikus labdát. Ezt írtam meccs előtt, hogy az epizodista csávóknak elő kell lépni. Megtették.

A támadófalat én nem szidnám. Leno és Long nagy részben besegítés nélkül játszottak, s volt róluk nyomás, de szerencsére a belső 3-as pass protectionben jól muzsikált (stuntokat egészen kiválóan vették fel, minusz a strip sack), így volt hova fellépni. Slauson nagyot játszott, Ducasse szódával elment. Grasutól én kevesebbet vártam, persze kaptál róla egy safetyt (faszomért nem lehet rámarkolni a labdára ilyen helyzetben Cutlernak, ne mondja senki nekem, hogy ebből fumblit kell kihozni), de tudja mi a dolga, kinek kell besegíteni. Kell még neki kakaó ugyan nem is kevés, de Garza színvonalát elérte. Én őszinte leszek a Lions ellen hagynám ezt az 5-öst. (esetleg Ducasset kivehetnék Omamehre). Ha Leno Ansah ellen is megoldja ilyen szinten, akkor esetleg lehet tovább gondolni ezt az LT kérdést. A futásblokkolás elég gyászos volt, de ott tényleg nem vártam többet.

Ami a legfontosabb az a mentális erő, ami megvan a csapatban. A Raiders ellen Cutler majdnem padlóra vágta a csapatot, de felálltunk belőle, a tegnapit aligha kell ecsetelni. S ez bizony vastagon az edzői stáb érdeme. Mert nem tanult meg mindenki hirtelen focizni, de úgy néz ki, hogy lassan néha, kicsit olykor rozsdásan, de működik ez a gépezet. A Lions ellen ne legyenek illúzióink, ők nagyon megakarnak minket verni 5 zakó után. Mi is őket.

----
Felballagtam az nfl.comra. ÉÉÉÉSSS sehol egy kibaszott kép a csapatról, sehol egy megjegyzés, hogy Bears fordított 3 perc alatt -11-ről. Semmi... Nem baj a lényeg, hogy a Pecc simán nyert és Tom Brady fantasztikus. Blehhh.

JaQuizz Rodgers is megsérült a meccs alatt, mivel ő és Langford így is nagy ritkán lépnek pályára, Carey meg egyeltalán nem, így valószínűleg ezt túl fogjuk élni. Mitchell is megsérült. Láss csodát neki is combhajlító izom sérülés. Valami itt lehet az edzés módszerekkel, orvosi stábbal, mert ennyi sérülés a világon nincs.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Na végre mondhatom hogy sikerült megnézni a meccset és ezúttal megérte... Az edzők munkája egyre inkább beérni látszik, úgy néz ki hogy ahova Fangio beteszi a lábát ott védelem lesz... Nincsenek nagyon szupersztárjai, mégis jóba rendszere... Ha ebbe a védelembe sikerül draftolni vagy FA-ről hozni 1-2 sztárt ismét liga elit egység lehet belőlük Fangioval...Anúgy nem zavarna ha Rolle nem gyógyulna gyorsan mert ez a 2 újjonc S salang mentesen tette a dolgát... McPhee nagyon ott van, látszik hogy nagyon oda teszi magát, tényleg VEZÉR és nagyon szükség volt már egy ilyen játékosra... sack, nyomás, de hogy még blokkolt field goal is? Eddig megérte minden centjét és remélhetőleg csak jobb lesz...Úgy látszik ő lesz az első aki megtöri az átkot, miszerint a Ravens D-ből eligazoló játékosok máshol leszerepelnek... Wilson játéka is nagyon jó volt szószerint kúszott-mászott néha a first downért...Vajon mi lesz ha White bevethető lesz? Most úgy néz ki mégis lehet valami ebben a gyerekben...Meredith az utolsó driveban hozott nagyon fontos elkapásokat...De akik előtt meglengetem a kalapot az Gase és Cutler... A fèl O falad sérült, a top 3 recivered sérült, kezdő centered sérült és Gase össze tudott ütni valamit... volt minden 3 TE felállás, 2 TE felállás, de a legjobban az tetszett amikor Fortet és Langfordot használta elkapóként... Ja arról se feledkezzünk meg hogy Léno és Long leszedte a pályáról Houstont és Halit, pedig nem kis nevekről van szó... Remèlem Grassu azért lesz jobb ennél... Minden esetre ez most igazi csapatmunka volt.
GO BEARS!!!

több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
A szomszéd lakásba nemrég beköltözött, egész nap játszó és üvöltöző ukrán srácok ma azt hiszem megtanulták hogy is kell ezt csinálni 😀

Hű de stresszes volt ez... De jó érzés végre örömködés közben csapkodni az asztalt 😊

Szerkesztette: dcsicsak
több mint 10 éve
Csóri Charles ACL szakadás.
csi77
Hát... kellett. Jobb lett volna, ha csak leesik a köröm a lábujjáról, de ez is kellett, és az a fault a végén is nagyon kellett. Keresték a kontaktot egész meccsen, pont ezt befújták. Márkus végre odateszi magát, és lesz belőle valami? Bellamy... lelkes. Zach Miller, Khari Lee, meg ezek, hát legyenek inkább inaktívak. A védelemből mindenki jó volt. De tényleg. Zsinórban másodszor.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Megkövetem Titkos Fegyvert. McPhee szupersztár lóvét kapott, de úgy is játszik. Goldman jó pick, Jenkins kiváló igazolás. A fiatalok végre igazi edzők keze alatt teljesítenek a tőlük elvárható szinten. Az mindenkinek leesett, ha nyerünk a Lions ellen, beszélhetünk a rájátszásról, és nem fognak hülyének nézni? Fangio (neki 2 meccs kellett), Gase (neki igazából egy se, csak nem jött össze) hatalmas igazolás. Velük még Foxot is elviselem.
füligjimmy
😊 McPhee qrva jó,nélküle nulla a QB nyomás itten minálunk.
Valahol olvastam,hogy tavaly JJ Watt után a legtöbb QB terror az ő nevéhez fűződött.Sack,hit,hurry,úgy mindenestől.
Szerintem a GM-ünk elszámolta magát vele,ahogy anno Fangio-val is.Pont olyan gyilkos D-t csinál,mint amit szeretünk.
Örülök,hogy kapaszkodtok.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Mostantól a cél a nemzetközi kupaszereplés. 😊 Mi vagyunk a legjobb szurkolótábor, élmény veletek fórumozni.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Csóri Charles ACL szakadás.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Megkövetem Titkos Fegyvert. McPhee szupersztár lóvét kapott, de úgy is játszik. Goldman jó pick, Jenkins kiváló igazolás. A fiatalok végre igazi edzők keze alatt teljesítenek a tőlük elvárható szinten. Az mindenkinek leesett, ha nyerünk a Lions ellen, beszélhetünk a rájátszásról, és nem fognak hülyének nézni? Fangio (neki 2 meccs kellett), Gase (neki igazából egy se, csak nem jött össze) hatalmas igazolás. Velük még Foxot is elviselem.
füligjimmy
Nana, gyanús vagy te nekem. Iszol te rendesen? )
csi77
Nem. Magas a vérnyomásom. Elég gáz, majdnem felrobbant a szívem, betojtam rendesen.

Egyébként szezon előtt ki nézett hülyének, amikor azt mondtam, ez minimum egy 8-8 csapat? Tavaly 3 játékon múlott, hogy nem 5-1 mérleggel kezdtük a szezont. Trestman jelenlététől szétrohadt a Ravens.
füligjimmy
Az gáz, akkor vigyázz magadra. A Bears meccsek nézése nem feltétlenül javallt.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Nos a helyzet az hogy az első 3 meccset elbuktuk a jobb csapatok ellen de utana villantottunk kettőt. Csak rz-on láttam a pontokat de ha tényleg ennyire jó volt a staff mint ahogy irtatok akkor vegre elindul az a fejlodes amit én vártam ettől a hármastól. Ki kell szórni a szemetet es jó lesz ez jövőre - ha már esetleg idén is kiröhögöm a teljes nfc-t 😊 de jó érzés ma viselni a mezt!!!
davemayer
Azért amíg Charles játszott, 6-17 volt. Onnan ők nem szereztek pontot, én messze vagyok a hurráoptimizmustól, főleg, hogy nálam a meccsnyerő driveban szállt el a stream.....

Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
füligjimmy
csi77
Nem. Magas a vérnyomásom. Elég gáz, majdnem felrobbant a szívem, betojtam rendesen.

Egyébként szezon előtt ki nézett hülyének, amikor azt mondtam, ez minimum egy 8-8 csapat? Tavaly 3 játékon múlott, hogy nem 5-1 mérleggel kezdtük a szezont. Trestman jelenlététől szétrohadt a Ravens.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Nos a helyzet az hogy az első 3 meccset elbuktuk a jobb csapatok ellen de utana villantottunk kettőt. Csak rz-on láttam a pontokat de ha tényleg ennyire jó volt a staff mint ahogy irtatok akkor vegre elindul az a fejlodes amit én vártam ettől a hármastól. Ki kell szórni a szemetet es jó lesz ez jövőre - ha már esetleg idén is kiröhögöm a teljes nfc-t 😊 de jó érzés ma viselni a mezt!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
A maradék 11 meccsetekből látatlanba mondom, lesz 7-8, ami ilyen 1-2 ponton fog múlni. Megismeritek a Foxballt, a hajatok ki fog hullani időnként, de a szoros meccsek jelentős részét meg fogjátok nyerni.
Tudom, hogy nem Foxy álmaitok edzője, de nem lesző szar itt nálatok. Régimódi Bears foci az lesz dögivel 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
füligjimmy

Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve

- Abe Simpson
több mint 10 éve
 www.thenug.com/sites/default/pub/022814/thenug-UqRHjE9hzK.gif
füligjimmy
Ajándék lónak ne nézd a ........ fogát, de ez a győzelem kissé többet is megért volna, nem? )

Hajrá Bad Bones!
több mint 10 éve
Azt hiszem ezen a meccsen Foxék elérték azt, amiért idehozták őket. Pessön, fájör. Nagybetűs CSAPAT.

"ThIs is why Jay Cutler is your quarterback!".
több mint 10 éve
 www.thenug.com/sites/default/pub/022814/thenug-UqRHjE9hzK.gif

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Jeffrey és Royal out. Whitet ideszámolva a legjobb 3 WR nincs. Nincs a kezdő LT, a kezdő C. Azaz az 5. héten a kezdő offense fele nincs. Omameh out. Grasu kezd, Leno az LT.

Nincs Sutton, de van Ratliff. Nincs Rolle, HJQ a kezdő safety Amossal.

Innen szép nyerni. Futójáték kell egy felforgatott támadófallak, mertnincs elkapód. Nem irigylem Gaset.
tüsi91
Legalább megnézzük, tudnak e valamit a fiatalok. Ha nem tudnak, oh well, jövőre nem 10, hanem 16 új csávó kell, de legalább nem pocsékolsz el rájuk több időt.

Forte, talán Rodgers biztosan kilép slot elkapónak, kíváncsi vagyok ezt mennyire fogják erőltetni, és Langford mire képes.

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson