NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Ha ott a végén csinál egy fake puntot, mint ahogy a Lions tette korábban, tuti megeszik ők is... 😉 Tüsi jól összefoglalta a sok balfaszkodásunk... Arról nem szóltunk hogy ha egy csapat ajándékba ad neked 3 labdát a saját endzone-ban , akkir ugye az ajándékot illik elfogadni, mi nem tettük... 😕

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Láttam már jó pár Bears vereséget: 11 másodperc alatt pl kikapni a Falconstól még 08-ban, Cutler 5 INT a Frisco ellen 09-ben, Caleb Hanie vezette borzadályok, Packers ellen elbukni a csoportot az uccsó percben, megalázó 50+ pontos verések. De a tegnapi volt messze a csúcs.

Engem továbbra sem a vereség ténye zavar. Én meccs előtt is többször leírtam, hogy tartok a meccstől, azt csak magamnak mondtam, hogy vereséget is várok. De ilyenre nem gondoltam.

Az, hogy a védelem tegnap ennyit tudott az egy dolog. McPhee és a DL nem játszott jól. Ez sajnos behatárol sok mindent, mert mögöttük hát nincsenek jó játékosok. A két ILB nem hiába nem kellett sehova sem drafton. Jövőre találni kell minőségi belső LB-ket, mert a futójáték ellen sehol nem voltunk, pedig a Lions ligaalja volt. McClellin hiányától meccs előtt is tartottam, nem hiába. Arról sztem nem az edző tehet, hogy McManist leszopatják bármikor, bárki. Illetve tehet róla. Ne engedje fel. Alan Ball nem egy Revis, mégcsak nem is egy Nate Vasher, de amit McManis produkál hetek óta... Lance Moore oda-vissza oboáztatta. Kyle Fuller egy open-fleden is remekül szerelő játékos, aki jó nagyokat tud ütközni. Cornerbacknek viszont rossz. Nem tudom mi lett a tavalyi csávóból, aki a Frisco, meg a Jets ellen játszott, de a mostani az Zack Bowman szintjétől is nagyon messze van. Lehet hülyeség, de én azonnal megpróbálnám safetynek átnevelni. Egyetemen volt az is. Mert az lassan egyértelmű, hogy róla, mint CB lemondhatunk. Tré volt a védelem, de szerintem a Lions rossz matchup is volt nekünk.Van ilyen, sajnos sok olyan játékos játszik, aki nem üti meg az NFL kezdő szintet. Ha jó meccsük van mindenki örül, hát a tegnapi nem volt jó.

Azt mondjuk álmomba nem gondoltam volna, hogy 34 ponttal nem nyerünk meccset. Ennek ellenére én nem vagyok oly remek véleménnyel. A támadófalat, a down vesztéses futójátékokkal nem minősíteném, főleg a szombati vita tükrében. Azt mondjuk nem értem, hogy Lenot mi a faszért dicsérik, szerintem 4 sack kapásból jöhetett volna róla. Mezőnyben jó dolgokat csináltunk passzjátékban, viszont az RZ offense az botrányos volt. A picknél JC és AJ is magát hibáztatja, tehát valahol az igazság félúton van. Reméljük, hogy ez javulni fog, ha végre mindenki edz és játszik. Mert Royal most is tartott egy 15 playes pauset. A csávónak sem volt egy egészséges napja a TC óta. Aki megint a legnagyobb csalódás az Martellus Bennett, néhány ígéretes droppal ismét cask észrevétette magát.

S akkor térjünk rá arra, ami miatt én legszívesebben szétvertem volna a szobát. Lehet mondani, hogy építkezés satöbbi. Amit John Fox (és nagyon remélem, hogy Gase nem volt benne) a mérkőzés végén csinált az egyszerűen botrány. S akkor felteszem a kérdést vajon hányszor fogjuk még látni? Adott egy 2-3-as csapat, amely kristálytisztán nem PO kaliber. Játszottál egy meccset, amikor a mezőnyben végig kiválóan haladtál passzokkal, cserébe 3 kibaszott yardot nem tudtál futni. Mert ez nem költői túlzás most, hanem tényleg így van.
--------------------
2:42 a végéig 31-27-re vezetsz. Az ellenfélnek van 3 időkérése + a two minute warning. 1&10 döbbenetes módon 5 yardos futás. Időkérés. 0 yardos futás időkérés. 1 yardos futás időkérés. Átadtad a labdát 2:30-csal a vége előtt nekik.

Egész meccsen működött a mezőnyben a passzjáték. Egész meccsen nem tudtál futni. Mitől fosik? Miért változtatsz arra, ami nem ment? Miért nem csinálod azt, ami ment? 2:42 volt vissza. Bassza meg 1 hete majdnem ennél az óraállásnál 6-17-re álltunk. Nem kellett volna semmi bevállalósat csinálni. WR screen stb, semmi extra.

Na de ezt még letudtam volna nyelni.

1:53 Lance Moore elkapja a labdát a 6 yardos vonalon, 1st down. 30 másodperc elteltével elindítják a játékot, Riddick 4 yardos futás. 1:17-nél vége a futásnak. Időkérés sérülés miatt 49 másodperccel a vége előtt. Utána egy rossz passz, majd egy roughing the passer. Végül 21 másodperccel a vége előtt Lions TD.

Most teljesen őszintén megkérdem, pedig rohadt pipa vagyok, most hogy ezt leírtam. Mi a faszra gondolt? Nekik nincs időkérésük. Ott vannak az end zone előtt, neked van 3 időkérésed. Idő még bőven van hátra. 1:53-tól elment 1 perc az időkérésig. Én komolyan próbálok logikát találni ebben, hogy miért nem kért időt? Hova tartogatta? De ha nem akart időt kérni a Moore elkapás után, mert úgy is 4 Lions kísérlettel számolt, akkor Riddick futása után miért várt 28 másodpercet? Ezt valaki súgja meg nekem. Ha passzolnak és nem jó áll az óra, ha elkapás, akkor TD. Mier várt az időkkel. Csoda folytán visszajöttél a meccsbe. Kettő botrányos döntés sorozat után sem kapott még ki a csapat.

Overtime. A védelem megtette a magáét, nálunk a labda. Első play incomplete run. Utána Royal szerencsétlenkedik. 3&10: Bennett elkapás 9,8725 yardért. 4&0,1225. Saját 31. A csapat mérlege 2-3, a rendes játék időben a bekkelős taktika kudarcot vallott. John Fox choice: Punt.
Itt már végleg fellőttem magam a Holdra.

No de a védelem, újfent visszaadja a labdát. Martin 60 yardos punt, Mariani elkapja 23-on, környékén senki. Elindul jobbra, aztán vissza balra, végül leviszik 22 yardon. Mindegy. Újfent megkapod az esélyt arra, hogy nyerj. A csapatodban a csávó, aki dobálja a labdát, az elmúlt két hétben GW drivet vezetett. Nézzük: incomplete run, incomplete run, incomplete passz. Ennyire nem bízol az irányítódban, aki két meccset nyert a végén? Tényleg nem adod a kezébe a labdát? 21 másodperc alatt visszahozta a csapatot FG-re 25 perccel korábban real time ezen a meccsen.
Stafford to Calvin Johnson. Lions win.

--------------------
Én nem ragozom tovább. Korábban is meg lehetett volna nyerni a meccset, de ez Fox (és Gase) lelkén szárad. Raiders ellen menni kellett a győzelemért hátrányból. Nem volt vesztenivaló. Nyertünk. A Kansas ellen menni kellett a győzelemért hátrányból. Nem volt vesztenivaló. Nyertünk. Tegnap egyszer, kétszer, háromszor lehetett volna menni a győzelemért előnyből, vagy ikszről. Nem mert. Kikaptunk. S aki most nem mer, amikor a csapat azért küzd, hogy elérje a középmezőnyt az sohasem fog nyerni. Tegnap Fox nem a meccset vesztette csak el, hanem sok-sok Bears fan hitét is. A Raiders&Chiefs meccs során nem volt választása. Cutler kezébe kellett adni a labdát és menni. Tegnap Foxnak volt választása legalább háromszor. Döntött. Az eredmény ismert.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Elsősorban Csi77nek írom mert ő vette a szívére láthatóan, de esetleg másnak is, nem trollkodni akartam és nem rossz szándékból írtam, amit írtam bocs ha bárkit rosszul érintett. Sajnos, hogy még mindig nem látszanak ezek a smile jelek rendesen.

A két itteni tábor miatt nem nagyon tudtam eldönteni kinek szurkoljak jobban. Még egyszer bocs.
dande
Tegnap volt, elmúlt, csak szar időben írtad. Nincs gond.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
A visszafújt INT vagy TD érdekes. Egyik helyen jónak vélik az ítéletet, a másikon nem... Pereira és a közvetítők azt mondták, hogy INT kelett volna hogy legyen... Ma 1-2 Bearses oldalon is azt írják, hogy TD volt. Mindegy kár ezen rágódni. Legalább a játékosok felvállalják hogy hibáztak. McPhee már emiatt is szimpatikus..."I can't leave that in the referee's hands," McPhee said. "I've got to finish that play. I've got to make my move faster and finish that play."
Jeffery is felvállalta, hogy ő is hibázott az INT-nél... "Jeffery accepted the blame for the interception, saying: "That was my fault. It had nothing to do with his throw. I just couldn't see it; it was in the lights."
Mondjuk a magyarázat érdekes, nem láttam a fényektől...
Amúgy Cutlernek mindig azt kéne mondani hogy hátrányban vagyunk és 2 perc sincs a meccsből... Sajnos a védelem nem hozta azt amit eddig, amit eddig jól csináltunk pl, hogy biztos kézzel szereltünk, az tegnap nem ment, kritikus pillanatokban több szép miss tacklet sikerült bemutatni. Nem tudom ez mennyire Meki és Ego hiánya, de lehet ez is benne van. Nem gondoltam hogy valaha Meki hiánya gondot okozhat, de úgy néz ki mégis...Persze Megatronnak eddig nem volt nagy szezonja, de még mindig nem az az ember akit ilyen gyakran 1-1 ben lehet hagyni, főleg nem újjonc S-k melett...Minden esetre rengeteg okulni való van ebben a neccsben és remélem tanulunk is belőle.

több mint 10 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Hát megnéztem még 1x .... Így másodjára még idegesítőbb, aki nagyon szeretné ön sanyargatni magát csak az tegye...Hol is kezdjem... Amivel kinyírtuk magunk az a 3 RZ birtoklás amiből csak 2 FG és 1 INT lett...A rengeteg miss tackle, amit pl a Lions utolsó drivejàn Riddicken követtünk el, egyszerűen a végjátékban nem engedhetsz ilyen játékot.Aztán a fake punt, amit ugyancsak nem nézhetsz be ennyire. A hülye edzői húzások a végén. Tolunk 3 alibi futást, amivel időt szinte semmit nem égettünk, ellenben gyorsan visszaadtuk nekik a labdát. Mi a faszért nem lehetett azt csinálni, mint pl.az utolsó FG előtt? És azért említsük meg a kedves sporikat is. Ott van az a Lions TD ami Pereira és a másik szakértő szerint is INT kelett volna hogy legyen Andersonnak. A végén mindkét szakértő azt mondta, hogy McPhee megmozdulása nem volt zászló, vissza húzta a karjàt, nem ment kifejezetten a lábára... A rengeteg szabálytalanság is bosszantó volt. Nincs meccs ST fault nélkül.. Longot és Ducasset is vagy 2-3x bűntették. Jefferynek is volt asszem 2... Mondjuk kaptunk ajándékot szépen a Lions S teamtől is... A hosszabítás már idegharc, mindkét csapatnak volt esélye, a Lionsnak jött össze. Ezt a meccset meg kelett volna nyerni...Foxi legalább a meccs utáni ibterjúban belátta, hogy lehet jobb lett volna ha mást hív párszor...
Tomcsik
Most komolyan! Legalább ez becsülendő,de semmi más. Az előző érákban mindenki csak másra tudott mutogatni. Igaz,hogy ettől ő ugyanaz a puhap#cs FoxiMaxi marad,de legalább valahol beismeri, hogy hibázott. Amúgy az egész..úgy mindenestől kész katasztrófa!
Süsü
Mindenkinek jobb lenne, ha hagyná mostantól minden meccsen Gase akaratát érvényesülni a támadásban. Nem tudom elhinni, hogy Gase háromszor akart volna futni az utolsó 3 percen belül a rendes játékidőben.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Hát megnéztem még 1x .... Így másodjára még idegesítőbb, aki nagyon szeretné ön sanyargatni magát csak az tegye...Hol is kezdjem... Amivel kinyírtuk magunk az a 3 RZ birtoklás amiből csak 2 FG és 1 INT lett...A rengeteg miss tackle, amit pl a Lions utolsó drivejàn Riddicken követtünk el, egyszerűen a végjátékban nem engedhetsz ilyen játékot.Aztán a fake punt, amit ugyancsak nem nézhetsz be ennyire. A hülye edzői húzások a végén. Tolunk 3 alibi futást, amivel időt szinte semmit nem égettünk, ellenben gyorsan visszaadtuk nekik a labdát. Mi a faszért nem lehetett azt csinálni, mint pl.az utolsó FG előtt? És azért említsük meg a kedves sporikat is. Ott van az a Lions TD ami Pereira és a másik szakértő szerint is INT kelett volna hogy legyen Andersonnak. A végén mindkét szakértő azt mondta, hogy McPhee megmozdulása nem volt zászló, vissza húzta a karjàt, nem ment kifejezetten a lábára... A rengeteg szabálytalanság is bosszantó volt. Nincs meccs ST fault nélkül.. Longot és Ducasset is vagy 2-3x bűntették. Jefferynek is volt asszem 2... Mondjuk kaptunk ajándékot szépen a Lions S teamtől is... A hosszabítás már idegharc, mindkét csapatnak volt esélye, a Lionsnak jött össze. Ezt a meccset meg kelett volna nyerni...Foxi legalább a meccs utáni ibterjúban belátta, hogy lehet jobb lett volna ha mást hív párszor...
Tomcsik
Most komolyan! Legalább ez becsülendő,de semmi más. Az előző érákban mindenki csak másra tudott mutogatni. Igaz,hogy ettől ő ugyanaz a puhap#cs FoxiMaxi marad,de legalább valahol beismeri, hogy hibázott. Amúgy az egész..úgy mindenestől kész katasztrófa!
több mint 10 éve

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 10 éve
Hát Tüsi a mai futás tényleg Bem volt jó 😕 ... Persze magunknak csesztük el a meccset, de a bírók is besegítettek... Mondjuk egész évben voltak ellenünk nagy bírói bakik, ahogy a Lions ellen is, most nekik adta vissza a sors. Ettől függetlenül többször is megnyerhettük volna, de most nem sikerült... Pedig ha ma megint behúzunk egy ilyen szoros meccset... Hatalmas lökés lett volna a csapatnak, bye weeken gyógyulhattak volna a sérültek... De szép is lenne... Ehelyett faxán leromboltuk amit elkezdtünk felépíteni...Amúgy elèg jo a Chargers-Packers meccs...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Szokjunk hozzá ezekhez a meccsekhez. Aki nem tud, háááát, 2017-ben új edző lesz, addig nem tudok mit javasolni. Anyukám szereti az omline mahjongot, azzel el tud szórakozni napi 3-4 órát. Jövőre egy rájátszásra azért jók lehetünk, akkor meg elviseled.
füligjimmy
Értem mit mondasz, és kurvára lehetett erre számítani, mindenki mondta, hogy Fox-al ez lesz.De most először sírtam vissza Trestmant, ő bevállalta volna 4.-re, az órát is szépen lejáratta volna, és főleg nem kér ennyi kibaszott futást amikor passzt kell vállalni.
hpeter93
Na azert Trestmant ne kezdjuk mar el, nincs 1 eve hogy tonkre vagott mindent. Kerdezz meg egy ravensest hogy akar csak ockent mennyire orul most neki...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Szokjunk hozzá ezekhez a meccsekhez. Aki nem tud, háááát, 2017-ben új edző lesz, addig nem tudok mit javasolni. Anyukám szereti az omline mahjongot, azzel el tud szórakozni napi 3-4 órát. Jövőre egy rájátszásra azért jók lehetünk, akkor meg elviseled.
füligjimmy
Értem mit mondasz, és kurvára lehetett erre számítani, mindenki mondta, hogy Fox-al ez lesz.De most először sírtam vissza Trestmant, ő bevállalta volna 4.-re, az órát is szépen lejáratta volna, és főleg nem kér ennyi kibaszott futást amikor passzt kell vállalni.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ki hív 3 futást 2:46 nél 4 pontos előnynél? DE KOMOLYAN KI? Ezen nem lehet túllépni, aztán meg baszik időt kérni amikor 3 yardra vannak. Hosszabbítás, 2 futás és 1 passz, most komolyan???? EZ MI?
Nem bírok ezen a hülyén kiigazodni ha akarok sem, menjenek a francba!

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 195 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elsősorban Csi77nek írom mert ő vette a szívére láthatóan, de esetleg másnak is, nem trollkodni akartam és nem rossz szándékból írtam, amit írtam bocs ha bárkit rosszul érintett. Sajnos, hogy még mindig nem látszanak ezek a smile jelek rendesen.

A két itteni tábor miatt nem nagyon tudtam eldönteni kinek szurkoljak jobban. Még egyszer bocs.
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Lehet elemezni.
füligjimmy
Nem kell ezen semmit elemezni,mi ezt nem nyerhettuk meg. 2 orias holding volt itt a vegen a megatron passznal amit kozben eloben lehetett siman latni. Persze Foxek is elbasztak a tul konzervativ playcallal de ez amit ma a sporik eloadtak kibaszott gusztustalan volt.
davemayer
6-7 alkalommal megnyerhetted volna a rendes játékidőben. Minimum.
füligjimmy
RZ offense es RZ defense is gyengebb volt ma mint a Lions-nak. Ide orvosi papir nem kell.
bacsii
Még annyit tennék hozzá, tudom, hogy nekem ez is a sokadik vesszőparipám, de amíg 3 negyeden keresztül Jeffery és Bennett ilyen hozzáállással pályára léphet, addig itt jó csapat sose lesz. Márkus hatalmasat változott, és látszik is. Nem lett tehetségesebb egyik hétről a másikra.

Egyébként tegye fel a kezét, aki nem tudta, hogy buktás lesz a vége, amikor harmadikra is futás jött. És Cutler még onnan is visszahozza. És tényleg van pofájuk nem a kezébe adni. Ezek után, egy ilyen meccsen. Minden azt diktálta, hogy add a Hatos kezébe, és megoldja. De nem. A végén Calvin Johnson lehúzza.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Lehet elemezni.
füligjimmy
Nem kell ezen semmit elemezni,mi ezt nem nyerhettuk meg. 2 orias holding volt itt a vegen a megatron passznal amit kozben eloben lehetett siman latni. Persze Foxek is elbasztak a tul konzervativ playcallal de ez amit ma a sporik eloadtak kibaszott gusztustalan volt.
davemayer
Minden tisztelettel. Aki ezután a meccs után a bírokat hozza fel az átveri saját magát. Porig rombolta az egész brigád a róluk elmúlt két hétben kialakult képet. A föld alá. Lehet boncolgatni, hogy Cutler iNT, nincs pass rush, McManis szar, rengeteg misstackle.

Engem a legjobban az bánt, hogy a rendes játékidő végén megnyerhetted volna (többször is),, de főleg arra gondolok, mikor 31-27-nél megkaptuk a labdát. Kétszer az overtimeban megnyerhetted volna. S nem adtad annak a csávónak a kezébe a labdát, hogy nyerje meg, aki az elmúlt két meccset visszahozta illetve megnyerte. S nem az elmúlt két hét számít, hanem a mai. Amikor vezettél és nem adod neki oda a labdát. Mert nem nyerni akarsz, hanem ódzkodsz a vereségtől. S aki ma megtette egy 2-3-as csapatnál, az mindig megteszi.

Ki lehet kapni. Még ettől a Lionstól is. De így nem. Mert ezt lenyelni bazdmeg. Kurva jókor jön a bye week.
tüsi91
Alairom h nem csak a sporik miatt kaptunk ki mert ennek az ellenszelnek is siman ellen kellett volna allni. Foxek ezt nagyon elbasztak, de ha nincs ez ellen a lions ellen ez a szar coach teljesitmeny is eleg lehetett volna ha a sporik kiszallnak a kepbol. 13-14nel az az itelet elkepeszto volt. Szerencsere felalltunk belole, mit ne mondjak ez is azt bizonyitja hogy staffordek ugyan jok voltak de most megis nyerhettunk volna siman. Jottek foxek szorossa tettek, utana 4 es 12 lett volna ehelyett egy kamuflaggel (raloktek) 1 es 6. Ez a lions ahogy megalltak ott tuti nem csinalta volna meg a tdt ha ott meghagyjak a 4.downt... 20mp alatt felertunk utana fg rangebe, azt hittem h onnan mar meglesz. Jott az overtime, ahol dobaltak holdingot a lionsra, csak azt nem ertem h ilyenkor miert kell szemet hunyni 2(!!!) Ordas nagy felett, konkretan a meccset donti el. Persze Foxek elbasztak mert ilyen a mentalitasuk de ez meg ezzel a toketlen playcallal is johetett volna de nem igy akartak. Aki meg azt hiszi h az td volt a felido elott nezze meg a cin at bal-t ha jol emlekszem eifert inc cachet 4.downnal...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
bacsii Chicago Bears 127
Lehet elemezni.
füligjimmy
davemayer
füligjimmy
RZ offense es RZ defense is gyengebb volt ma mint a Lions-nak. Ide orvosi papir nem kell.
több mint 10 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan
Lehet elemezni.
füligjimmy
Nagy taktikai csata folyt a felek között, ahol egy jól eltalált lövés döntött a hazaiak javára.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Lehet elemezni.
füligjimmy
davemayer
Minden tisztelettel. Aki ezután a meccs után a bírokat hozza fel az átveri saját magát. Porig rombolta az egész brigád a róluk elmúlt két hétben kialakult képet. A föld alá. Lehet boncolgatni, hogy Cutler iNT, nincs pass rush, McManis szar, rengeteg misstackle.

Engem a legjobban az bánt, hogy a rendes játékidő végén megnyerhetted volna (többször is),, de főleg arra gondolok, mikor 31-27-nél megkaptuk a labdát. Kétszer az overtimeban megnyerhetted volna. S nem adtad annak a csávónak a kezébe a labdát, hogy nyerje meg, aki az elmúlt két meccset visszahozta illetve megnyerte. S nem az elmúlt két hét számít, hanem a mai. Amikor vezettél és nem adod neki oda a labdát. Mert nem nyerni akarsz, hanem ódzkodsz a vereségtől. S aki ma megtette egy 2-3-as csapatnál, az mindig megteszi.

Ki lehet kapni. Még ettől a Lionstól is. De így nem. Mert ezt lenyelni bazdmeg. Kurva jókor jön a bye week.
több mint 10 éve
Ez a csapatot más torkonszarja. A szezon legjobbját futották, szerintem Stafford karrier meccset játszott. Ansah, az a WLB, és Quin az egyetlen NFL kezdő szintű védőjük.De ennek a támadófalnak ez sok volt. 4. negyedben egyáltaán szereztünk 1st downt? Fox végre-valahára bukott egyet. Ő meccs közben ennyit tud. A back7 tele van újonccal, de pass rush szinte semmi nem volt. Lehet bírózni, csak nem illik. Hosszabbításban ezt nem fogják befújni. Ennyi.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Fox bemutatta mekkora nímand, mindent elkövetett hogy a védelemre kenhesse ha nem lesz meg, mert mindig beszari volt hívni 4-re vagy egy kurva passzt hívni 3 perccel a vége ellőtt ne hogy eladjuk, hát csak Gratulálni tudok
Nekem nagy volt a pofám meccs előtt, legalább kicsit helyreráztak.
Elek jobban hiányzik, mint hittem, ő legalább értette a játékokat és tudta is hívni őket, most sokszor fejetlenség volt, a Red zone hívások hihetetlen szarok. A fal borzalmas és mindig középre futottunk Grasura had nyomják vissza a picsába. Szép volt nagy 5 ös minden edzőnek.
Bye week jól jön, Elek, Bushrod, Rolle várunk vissza.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 10 éve
Lehet elemezni.
füligjimmy
davemayer

- Abe Simpson
több mint 10 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Mekkora futójátékunk volt...
több mint 10 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Szégyen volt a mai bírói jelenlét
több mint 10 éve
Lehet elemezni.
füligjimmy

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Vissza a valóságba. Ezt a meccset nehéz lesz lenyelni. Sokan hibáztak, ki kisebbet, ki nagyobbat. Amit viszont John Fox és talán Gase művelt a végén azt nehéz lesz tolerálni.