NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 655
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Hood elég nagy csalódás volt a Jagsben... Lehet a 3-4 jobban fekszik neki, mert a Steelersben azért nem volt rossz...Gus Bredley ugye 4-3-at tol... Minden esetre reménykedjünk, hogy Hood a Steelers formáját hozza majd nem a jaguárosat...Csalódásnak nem nevezném. Szolid csere volt, de Bennett érkezésével a drafton nem volt neki igazán hely, főleg hogy most már Marks is visszatért. 4en voltak 3T posztra, és a fizuja miatt lett IRre rakva és most eleresztve.
Tomcsik
Egyébként mi ez az új trend, hogy csak ex-jaguárokat igazoltok mostanság(Prosinski, LaRoy, most Hood)? Milyen benyomásaitok vannak az első kettőről eddig?
Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
White esetleg a 10-12. héten már játszhat. Valamikor akkor kell dönteni, hogy aktiváljuk-e a PUP listáról.
több mint 10 éve
Hát ez attól függ, hogy minek ment neki, mennyivel, mennyit ivott. Szétbaszni pár ribanc pofáját nyilván nem akkora probléma, mint halálra gázolni 4 óvodást. Ha neadjisten valaki gerjed a nőverésre, és mindenképpen el szeretné helyezni magát az axióma-rendszerben egy moldáv fuvaroshoz képest, szerintem a Btk. választ ad a kérdéseire. Nem vagyok szakértőInkább vezetőket verjen, mint nőket.... vagy épp benyomva karambolozzon, ugye?
füligjimmy
gyeek
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Inkább vezetőket verjen, mint nőket.... vagy épp benyomva karambolozzon, ugye?
füligjimmy
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Inkább vezetőket verjen, mint nőket.Jött egy fiatal Dragan Vukmir. Nem tudom mi ezzel a problémád... hehe
We are also excited to be able to add Random Name (Ziggy Hood) to our roster.”
Ez a minőségi szerb légiós megfelelője.
füligjimmy
Ratliff 34 éves, évenként minimum 5, de inkább több meccset kihagy. A Chiefs és a Lions ellen sem játszott jól. Ez a szezon arról szól nézzék meg ki mire képes. (Ezért is rohadtul bosszant, hogy Fox miért nem ment rá a győzelemre. Ha nem jön be senkinek nincs egy rossz szava sem, mert mindenki tudja, hogy ez a szezon miről szól.) S inkább játszanak a fiatalok, jövőre úgy se lett volna már itt.
A keret valóban nem reménytelen. Én nem vagyok annyira rossz véleménnyel Jefferyről, mint Jimmy, s egyértelműen visszahoznám. Egyrészt Whiteról nem tudjuk milyen lesz, ha beválik, akkor annyi történik, hogy lesz két NFL szinten az élvonalhoz tartozó szélső elkapód, mögöttük egy használható Wilson, slotban Royal. Másrészt annyit lehet költeni majd az offseasonben, hogy ihaj.
Forte érdekesebb ügy. Ám nem hinném, hogy más csapatok jóval kedvezőbb ajánlattal szúrnák ki a szemét, mint mi. Amíg a liga legjobbjai közt van a posztján helye kell, hogy legyen Chicagoban. Egy erősen front loaded 3 éves szerződés, ahol jövőre az egész 6-7 milliós fizetése garantált lenne, a harmadik év előtt meg gond nélkül kivághatod szerintem mindenkinek megfelelő lenne. Mellé belehet építeni Langfordot.
A legjobb az lenne, ha Grasu olyan szintre ér a szezon végére, hogy ne kelljen másban gondolkodni. Nem azt várom, hogy januárra all-pro legyen. Long oké (bár hétvégén nagyon rossz volt), kell találni egy jobb oldali guardot. S eldönteni az LT kérdést. Leno nem szörnyű, Bushrodnak voltak szarabb meccsei pass protban, ráadásul Leno liga szinten is jó pass rusherek ellen játszott, de Cutler nagyon felhúzza a lőlapját. Ezzel sincs gond persze, csak legyünk reálisak. Ahhoz képest, hogy milyen rossz right tackle volt offseasonben markáns különbség a vak oldalon. Futásblokkolásban Bushrod azért messze jobb. Vele a legnagyobb gond a pénz. Majd 9 milliót abszolút nem ér, szóval kissé wtf döntés lenne, ha itt hagynák. Monty egy évre vissza, s örülnék neki, ha Omameh játszana Ducasse helyén idén, hogy őt is eltudjuk helyezni a térképen.
A védelem összetett probléma. Kell hozni egy 5tech DE-t, aki sztár a posztján. A pénz megint csak nem lényeg. Wilk vagy Malik Jackson kiváló igazolások lennének, s exponenciálisan javítanák a DL teljesítményét. Ha Goldman tovább fejlődik, akkor azért a Jenkins-Goldman-Wilkerson DL igencsak jól festene. Masszív backup kaliberű srácok meg most is vannak, szóval még azzal sem kellene nagyon tökölni. McPhee másik felére keríteni kell valakit (draft), aki jó pass rusher. Acho jöhet vissza, sokoldalú játékos, de nem pass rusher. Young-Houston viszlát. McClellin is jöhet vissza, drága úgy sem lesz, de kell hozni egy kezdő kaliberű ILB-t, akár rögtön a draft első vagy második köréből, akire hosszútávon tudsz építeni. Amos szerintem rendben van, a másik safety poszt kérdőjeles, de jó front 7 mögött igazából nem is annyira prio. Corner viszont kell, szerintem 2 is (draft+FA).
Valóban nem reménytelen, s ha a csillagok összeállnának, s szerencsénk lenne jövőre valóban harcba szállhatnánk a PO-ért.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
Inkább vezetőket verjen, mint nőket. We are also excited to be able to add Random Name (Ziggy Hood) to our roster.”
Ez a minőségi szerb légiós megfelelője.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hood elég nagy csalódás volt a Jagsben... Lehet a 3-4 jobban fekszik neki, mert a Steelersben azért nem volt rossz...Gus Bredley ugye 4-3-at tol... Minden esetre reménykedjünk, hogy Hood a Steelers formáját hozza majd nem a jaguárosat...
több mint 10 éve
Hm az kemény... Egyik legjobb falemberünk volt, amikor a pályán volt... Mondjuk nem sokat játszott idén, öreg is volt és Goldman beválni látszik... De Ego lesérült és így elég karcsú a fal... Ziggy Hood se épp a jövő játékosa....
több mint 10 éve
Nocsak, mik vannak... Innen lopott valamennyi garantáltat?***Nvm, utánanéztem: ha jól sejtem Pace közölte vele, hogy viszlát, ez pedig nem tetszett neki. Gyönyörű... 😀 Azok után, ahogy ő hagyta faképnél a korábbi csapatát, ez a legkevesebb amit érdemel.
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ratliff ment, Ziggy Hood jött.
több mint 10 éve
Miután sikeresen összeszedtél 4 vereséget a konferencián belül, hülyeség ezen filozofálni, de profitálhatunk abból, amiből a 2000 évek közepén Big Love (amikor megjött Payton, Fox kávéját lefőzték), hogy ismét mintha elkezdődött volna egy transition, és ha tényleg kipukkan a Hox, a Packers kivételével nincs igazi powerhouse Keleten. Van még a Cards mögöttük, de Palmer egy lépésre van attól, hogy lesántuljon. A Panthers (Newton egy Fásy Ádám/Schobert Norbi színvonalú médiafigura, ettól függetlenül idén sztem a liga egyik legjobbja), és Falcons (meh) idén játszik 4 olyan csapattal, amelyik esélyes a pozitív mérlegre. Aztán úgy ennyi. Idén nem lépsz pályára esélyesként senki ellen (főleg egy ilyen meccs után), és nagyon messze van ez a védelem minden értékelhetőtől, de 3 jó igazolással, meg egy adag szerencsével jövőre egy rájátszásra jók lehetünk.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Egy jó és egy nem annyira jó edző között látszólag nem sok különbség van, ám míg az egyik legtöbbször jó döntést hoz, a másik meg nem. Fox azért keres több százszor annyit, mint mondjuk az illinoisi téeszekben dolgozó fejőnők, hogy jó döntéseket hozzon a megfelelő helyzetben. Ő megítélésem szerint nem hozott jó döntést (többször sem) vasárnap, ahogy anno Denverben sem, ám ott a tét más (mi még messze vagyunk a PO-tól is, hát még a SB contender-ségtől). Nyilván nem ő az egyetlen ilyen edző a ligában, most hirtelen Reid, illetve a két Smith jut esezembe, akik jó csapatokat építettek, ám nem tudták kihozni a maximumot, de ez már off jellegű
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Higgyétek el, hogy mi sokkal többször küldtük el Foxot a vérbe, mint bárki más 😊Más talán, de én ebben a dologban következetesnek tartom magamat. És ezt a jelzőt ennek a döntésnek tartom fenn. És ha lesz ami szerintem is túl tesz ezen, akkor a jelzőt.is cserélem.Majd minden héten van olyan játékhívás, amit ilyen jelzővel illetnek. 😊A legrosszabb döntés volt, amit valaha láttam NFL-ben.Foxról nekem van egy a vasárnapihoz hasonló emlékképem, még Denverből, 2013 januárjából az AFC elődöntőből. A negyedik negyed végén visszakapták a labdát, 35 mp-vel a vége előtt, egyenlő állásnál. Ugye, az irányító, az akkor még igen jó formában lévő Peyton Manning, a két Thomas a fedélzeten és mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni lepörögni az órát, hosszabbítás........Az mondjuk egy teljesen jó döntés volt akkor, a Ravens DL igencsak uralta a meccset, Manning kétszer is fumblizott (plusz ugye a vereséget jelentő picket is megdobta, amikor egy futó downnál passzoltak, csak erre már nem emlékszel 😊 ).
Ha benne sem bízott meg, akkor miért bízna meg Cutlerben? Csak nehogy veszítsünk.....
csi77
Jakehomer
Black_Adder
vandeminek
Annyi korlátozás persze szükséges, h NFL edzői döntések (mert egyébként ott lehetne Rahim Moore döntése is, h nem az elkapó és az end zone között helyezkedik prevent D-ben, majd utána h megpróbálja elütni a labdát, pedig ha csak megcsinálja a tackle-t lehet meg van a meccs), sőt tán még Broncos érintettségre is lehet szűrni, mert az pl pont nem érdekel annyira, h a Hox passzolni vagy futni próbál a gólvonalon vagy h a Colts tényleg elindítja e azt a snappet,
Ez persze csak az én véleményem, és még kifejezetten örülök is, h néhány Panthers fan védi a - szerintem - rossz döntései miatt is, mert nagyon jól járt vele a Broncos is, oroszlánrészt vállalt abban, h a helyes útra terelje a franchise-t, szóval megérdemli, h legyenek akik kitartanak mellette. Nálam ez annyiban merül ki, h szurkolok Neki is és Gase-nek is, h sikeresek legyenek, de ettől még -megint csak az én laikus véleményem- megint amiatt vesztett el egy ki-ki meccset, mert arra játszott, h ne veszítsen, nem pedig arra, h nyerjen, és ha eddig nem tanult belőle ezután se fog...
Black_Adder
Én is írtam, hogy sok hasonló döntése lesz, ezzel együtt kell élni (sokszor be is fog jönni egyébként). A Ravens a döntést nagyon másképp látjuk, nem bátorság kérdése volt szerintem, abban a szituációban lélektanilag nagyon lent volt a Broncos, ott rendezni kellett a sorokat,és megpróbálni megnyerni a hosszabbításban, az kínálta a jobb esélyt. Amúgy lehet, hogy csak belemagyarázás, de szerintem Fox azért is lett ennyire konzervatív, mert amikor agresszív próbált lenni karrierje elején, nálunk mindig belebukott - a legjobb példa természetesen a SuperBowlon a kétpontos kísérletek, amik teljesen feleslegesek voltak és azok nélkül... na de én nem akarom feltépni a sebeket 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Más talán, de én ebben a dologban következetesnek tartom magamat. És ezt a jelzőt ennek a döntésnek tartom fenn. És ha lesz ami szerintem is túl tesz ezen, akkor a jelzőt.is cserélem.Majd minden héten van olyan játékhívás, amit ilyen jelzővel illetnek. 😊A legrosszabb döntés volt, amit valaha láttam NFL-ben.Foxról nekem van egy a vasárnapihoz hasonló emlékképem, még Denverből, 2013 januárjából az AFC elődöntőből. A negyedik negyed végén visszakapták a labdát, 35 mp-vel a vége előtt, egyenlő állásnál. Ugye, az irányító, az akkor még igen jó formában lévő Peyton Manning, a két Thomas a fedélzeten és mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni lepörögni az órát, hosszabbítás........Az mondjuk egy teljesen jó döntés volt akkor, a Ravens DL igencsak uralta a meccset, Manning kétszer is fumblizott (plusz ugye a vereséget jelentő picket is megdobta, amikor egy futó downnál passzoltak, csak erre már nem emlékszel 😊 ).
Ha benne sem bízott meg, akkor miért bízna meg Cutlerben? Csak nehogy veszítsünk.....
csi77
Jakehomer
Black_Adder
vandeminek
Annyi korlátozás persze szükséges, h NFL edzői döntések (mert egyébként ott lehetne Rahim Moore döntése is, h nem az elkapó és az end zone között helyezkedik prevent D-ben, majd utána h megpróbálja elütni a labdát, pedig ha csak megcsinálja a tackle-t lehet meg van a meccs), sőt tán még Broncos érintettségre is lehet szűrni, mert az pl pont nem érdekel annyira, h a Hox passzolni vagy futni próbál a gólvonalon vagy h a Colts tényleg elindítja e azt a snappet,
Ez persze csak az én véleményem, és még kifejezetten örülök is, h néhány Panthers fan védi a - szerintem - rossz döntései miatt is, mert nagyon jól járt vele a Broncos is, oroszlánrészt vállalt abban, h a helyes útra terelje a franchise-t, szóval megérdemli, h legyenek akik kitartanak mellette. Nálam ez annyiban merül ki, h szurkolok Neki is és Gase-nek is, h sikeresek legyenek, de ettől még -megint csak az én laikus véleményem- megint amiatt vesztett el egy ki-ki meccset, mert arra játszott, h ne veszítsen, nem pedig arra, h nyerjen, és ha eddig nem tanult belőle ezután se fog...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Majd minden héten van olyan játékhívás, amit ilyen jelzővel illetnek. 😊A legrosszabb döntés volt, amit valaha láttam NFL-ben.Foxról nekem van egy a vasárnapihoz hasonló emlékképem, még Denverből, 2013 januárjából az AFC elődöntőből. A negyedik negyed végén visszakapták a labdát, 35 mp-vel a vége előtt, egyenlő állásnál. Ugye, az irányító, az akkor még igen jó formában lévő Peyton Manning, a két Thomas a fedélzeten és mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni lepörögni az órát, hosszabbítás........Az mondjuk egy teljesen jó döntés volt akkor, a Ravens DL igencsak uralta a meccset, Manning kétszer is fumblizott (plusz ugye a vereséget jelentő picket is megdobta, amikor egy futó downnál passzoltak, csak erre már nem emlékszel 😊 ).
csi77
Jakehomer
Black_Adder
Nem megkérdőjelezve semmit a mondandódban, mert teljesen egyetértek vele. Csak ez a mondat azonban mosolyra csalta a számat. Kb. mint egy új telefon bemutatóján: ez az eddigi legjobb/leggyorsabb/legszebb telefon, nincs párja. Egy évig, amíg ki nem adják az újabbat 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Előre is elnézést az offért, de a szóban forgó eseményeket még nem sikerült megemészteni, feltépődtek a sebek...Foxról nekem van egy a vasárnapihoz hasonló emlékképem, még Denverből, 2013 januárjából az AFC elődöntőből. A negyedik negyed végén visszakapták a labdát, 35 mp-vel a vége előtt, egyenlő állásnál. Ugye, az irányító, az akkor még igen jó formában lévő Peyton Manning, a két Thomas a fedélzeten és mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni lepörögni az órát, hosszabbítás........Az mondjuk egy teljesen jó döntés volt akkor, a Ravens DL igencsak uralta a meccset, Manning kétszer is fumblizott (plusz ugye a vereséget jelentő picket is megdobta, amikor egy futó downnál passzoltak, csak erre már nem emlékszel 😊 ).
csi77
Jakehomer
A legrosszabb döntés volt, amit valaha láttam NFL-ben. Ha annyira veszélyes lett volna bármit is csinálni, akkor az a hosszabbításban is az. Abban az évben számtalanszor végigmentünk a pályán olyan tempóban, h 3 időkéréssel a fél perc FG-ig bőven elég lehetett volna (példának okáért a szóban forgó meccs 4. negyedében). Lehetett volna biztonságosabb playcallal, és lehet h nem változtatott volna semmin, de kitérdelni, az elég ocsmány döntés volt. És ha övék a coin toss, és meg se kapjuk a labdát a hosszabbításban? Csak mert eléggé se Rice-t nem tudtuk megállítani és a Torey Smith - Jacoby Jones páros is pont elég nagy kihívást jelentett ahhoz, h inkább Manningben és az O-ban bízz, mint a védelemben azon a meccsen. Most ugly call Ever.
Ha 55 percig mertél passzolni mertél támadni, az utolsó 5-ben miért nem? Ha nem mersz passzolni nem mersz támadni, kikapsz. Pont.
Nem mintha Fox ultrakonzervatizmusának bárki számára meglepetésnek kéne lennie. Ezzel együtt ért el Carolinában is és Denverben is, és ért el nagyobb siekreket ezeken a helyeken, mint amilyen irányt a Chicago Bears vett a közelmúltban. De a döntései sokaknál sokszor ki fogják verni a biztosítékot...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
Foxról nekem van egy a vasárnapihoz hasonló emlékképem, még Denverből, 2013 januárjából az AFC elődöntőből. A negyedik negyed végén visszakapták a labdát, 35 mp-vel a vége előtt, egyenlő állásnál. Ugye, az irányító, az akkor még igen jó formában lévő Peyton Manning, a két Thomas a fedélzeten és mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni lepörögni az órát, hosszabbítás........Az mondjuk egy teljesen jó döntés volt akkor, a Ravens DL igencsak uralta a meccset, Manning kétszer is fumblizott (plusz ugye a vereséget jelentő picket is megdobta, amikor egy futó downnál passzoltak, csak erre már nem emlékszel 😊 ).
csi77
De ja vasárnap lehetett volna agresszívebb, minden adott volt hozzá - pontosabb nem volt adott a stabil D ahhoz, hogy azt játssza a Bears, amit Fox szeret, mert az csak úgy működik. Még lesz pár ilyen meccse, ami után pipák lesztek...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Foxról nekem van egy a vasárnapihoz hasonló emlékképem, még Denverből, 2013 januárjából az AFC elődöntőből. A negyedik negyed végén visszakapták a labdát, 35 mp-vel a vége előtt, egyenlő állásnál. Ugye, az irányító, az akkor még igen jó formában lévő Peyton Manning, a két Thomas a fedélzeten és mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni lepörögni az órát, hosszabbítás........Nem a bizalom hiányzott belőle akkor sem és most sem. Valószínű olyan, mint a keresztapukám. Jó ember, csak ha a repülésre kerülne sor, akkor sehogy nem lehet megmagyarázni, hogy nem lesz semmi baja tőle. Vagy az egyszeri gyerek, aki semmi pénzért se kóstolná meg a tökfőzeléket, mert fúúúj. Nem számít, hogy más megeszi és nem hal bele, nem számít, hogy még egyszer sem kóstolta, akkor sem fog enni belőle.
csi77
Fox is ilyen lehet, teljesen elzárkózik a kockázattól ilyen helyzetben. Sőt még azt sem akarja belátni, hogy így többet árt, mint használna.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Foxról nekem van egy a vasárnapihoz hasonló emlékképem, még Denverből, 2013 januárjából az AFC elődöntőből. A negyedik negyed végén visszakapták a labdát, 35 mp-vel a vége előtt, egyenlő állásnál. Ugye, az irányító, az akkor még igen jó formában lévő Peyton Manning, a két Thomas a fedélzeten és mit kell ilyenkor csinálni? Hagyni lepörögni az órát, hosszabbítás........Ha benne sem bízott meg, akkor miért bízna meg Cutlerben? Csak nehogy veszítsünk.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Ebben a szezonban annyi volt az elvárás, hogy a csapatnak legyen valami formája, ne egy lélektelen bagázst kelljen bámulni. Ez megvan. Pace ha nem mondta el eddig 10szer, hogy meg kell teremteni a győztes kultúrát, akkor egyszer sem. S akkor nézd meg ennek a meccsnek a végét. A rendes játékidőben nem mert győzelemre játszani. A hosszabbításban nem mert győzelemre játszani kétszer sem. Pedig a legrosszabb esetben kikaptunk volna, egy olyan szezonban, ahol senki nem var komolyabb eredményt. Jah hogy így is zakó... Az edzők nagy része nem ment volna neki, ezek kb 80%-a nem is nyer semmit. Szerintem a sikeres franchise-ok nem szarnak be attól, hogy nyerjenek. Főleg a hosszabbbításban. Mehettél volna úgy a Vikes meccsnek, hogy egy esetleges bravúros W után talán ... De most mehetsz neki úgy, hogy mérleg alapjan is az egyik leggyengébb csapat vagy.Overtime. A védelem megtette a magáét, nálunk a labda. Első play incomplete run. Utána Royal szerencsétlenkedik. 3&10: Bennett elkapás 9,8725 yardért. 4&0,1225. Saját 31. A csapat mérlege 2-3, a rendes játék időben a bekkelős taktika kudarcot vallott. John Fox choice: Punt.Mondjuk ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs, 80% így csinálná az edzőknek, és teljesen korrekt dolog, főleg, ha valamennyire lehet bízni a védelemben/ellenfél szerencsétlenkedésben.
Itt már végleg fellőttem magam a Holdra.
tüsi91
Ha nem jön be, sima FG range-ben az ellenfél, vége a meccsnek.
PEEtör
Mégegyszer. Védhető az általad kiragadott döntés, de ezek a döntések ilyen helyzetekben a losing culturet teremtik meg. Nem a winning culturet, amiről szólt az offseason.
több mint 10 éve
Payton ezt csinálta volna? Szerintem odaadja Breesnek.Overtime. A védelem megtette a magáét, nálunk a labda. Első play incomplete run. Utána Royal szerencsétlenkedik. 3&10: Bennett elkapás 9,8725 yardért. 4&0,1225. Saját 31. A csapat mérlege 2-3, a rendes játék időben a bekkelős taktika kudarcot vallott. John Fox choice: Punt.Mondjuk ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs, 80% így csinálná az edzőknek, és teljesen korrekt dolog, főleg, ha valamennyire lehet bízni a védelemben/ellenfél szerencsétlenkedésben.
tüsi91
PEEtör
több mint 10 éve
Overtime. A védelem megtette a magáét, nálunk a labda. Első play incomplete run. Utána Royal szerencsétlenkedik. 3&10: Bennett elkapás 9,8725 yardért. 4&0,1225. Saját 31. A csapat mérlege 2-3, a rendes játék időben a bekkelős taktika kudarcot vallott. John Fox choice: Punt.Mondjuk ebben szerintem semmi kivetnivaló nincs, 80% így csinálná az edzőknek, és teljesen korrekt dolog, főleg, ha valamennyire lehet bízni a védelemben/ellenfél szerencsétlenkedésben.
tüsi91
több mint 10 éve
Igen ez nagy különbség. Tavaly totál szétesett gárda benyomását keltettük. Ok 4-2, de valahogy én is, ahogy Jimmy írta "érzelmekkel" nézem a meccseket. Azért én látok fejlődést... Tavaly a védők össze-vissza fejetlenül rohangáltak. Most azért látszik hogy fel vannak készítve. És ez elcsépelt meg közhely, de küzdünk, nem adjuk fel, lelkesek vagyunk. Tavaly ilyesmit nem éreztem a csapaton. Ahol Cutler nem volt sérült, azokon a meccseken szoros eredmény volt, tavaly a meccsek nagyrészében a félidőre elszálltunk...
több mint 10 éve
A Cardinals, illetve a Seahawks elleni második félidőket leszámítva én lerágom a körmöm, ökölbe szorítom a segglyukam, meg úgy általában véve érzelmeket élek át a meccsek alatt. Ez tavaly nem volt. Nem akarok átmenni ilyen buddhista zen hippibe, de ahogy mondom, tavaly is 3-4 játékra voltál attól, hogy 5-1 mérleggel kezd a szezont. Fox meccsek előtt fel tud készíteni egy csapatot, az sajnos meghaladja a képességeit, hogy tudja mit is kéne csinálni adott szituációkban. Meglepően sok NFL edző van így ezzel. Tanulható eleme ez a szakmának, sajnos az edzők nagy része annyira buta, mint Csank János, egyébként az elmúlt 29 év legsikeresebb magyar szövetségi kapitánya. Íme tőle egy gyöngyszem, melyben egy play sikerességének a kimenetelét pénzfeldobáshoz hasonlítja. “Every play, you either call a run or pass, kind of like heads or tails. If it goes the other way [and] it doesn’t work, you wish you would’ve called the other one.”
Nem kilátástalan ez a keret, persze az offseasont persze teljesen másképp csináltam volna. Az offense ismét nagyon erősen kezdte a szezont, amikor Cutler a QB. Sokadszorra van ez így, de eddig mindig kipukkantak. Most lehet jegelni az összes popsiizmot, meg lehet gyakorolni. A védők általában pozícióban vannak, dícséret illeti az edzőket. Persze szétvágjuk a kezünk ügyébe eső dolgokat, mert nem csinálják meg a játékot, holott tökéletes pozícióban vannak, amiért bírálat illeti az edzőket, amiért ilyen gyenge játékosokat engednek pályára. Ne szidjuk Titkos Fegyvert, 22 év alatt rendberakja a rostert.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Két hét múlva Vikes, szerintem abszolút verhetőek lennének, bár ezzel a futás elleni védelemmel nagyon nem azok. Három dolog kéne hozzá, hogy megverjük őket; Elek, (nagyon hiányzik) Pass rush,( elképzelhetetlen hogy lesz, de azért beírom)
Fox ne rontsa meg análisan a játékunkat a hülye döntéseivel(ezen sem igazán lehet változtatni, ha csak nem bízza Gase-re)