NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 649
47
18:00 PINSTRIPE BOWL - Penn State vs Clemson (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Akkor mégegyszer felteszem a kérdést. Mivel tudod alátámasztani, hogy a csapat erőssége a futójáték? Forte a legutóbbi 4 meccsen, azaz a Packers védelmét leszámítva nem érte el a 4 yard/carry átlagot. A többi futó teljesítményét nem is számolom.
Ha nagyon érdekel szívesen kigyűjtöm, hogy pl ezeken a meccseken mennyi minuszos, 0, 1, 2 yardos futásunk volt.
több mint 10 éve
Számomra ez a Lions D egyáltalán nem brutális, nem szar, erős középmezőny jelenleg... A legjobbak a HOX ellen voltak, de hát a HOX O fala az kriminálisan szar, szóval az nem csoda..Szócal a brutális jelződdel nem értettem egyet... Meccsben tartották őket, hát ha úgy ahogy... Mondjuk jobban mint az O...
több mint 10 éve
Én szerinted azt írtam, hogy olyan kemény a Lions D mint a tavalyi? Csak annyit írtam, hogy brutális, s azt, hogy ők tartották meccsben az Oroszlánokat. Erre te... Bahh...Az összes Lions meccset láttam idén idén... Átlagban 27 pontot kaptak, futás ellen gyengék mert a DT-ik szarok és Ngata nem nagyon játszott, vagy amikor volt is nem volt full egészséges és annyira jó sem... nincs Levy se. Ez már messze nem az a Suh és Fairley vezette félelmetes D, mint tavaly volt. Nem kell beszarni tőlük...nem számítok könnyű meccsre, de most igenis sebezhetőek és főleg futás ellen amiben mi meg jók vagyunk...Nem statisztikákat néztem, hanem Lions meccseket. A D tartotta őket meccsben mindig, míg volt esélyük.Elképesztő kemény meccsre számítok, ha nyerünk, akkor szerintem elkezdenek a fejek hullani Lionéknál. Brutális a Liond D, remélem, hogy nem lesz újabb sérülés!Azért ez a Lion D messze nem olyan brutális mint tavaly volt 27. -ek futás ellen, Forte meg a legjobb futó jelenleg a ligába...én most messze nem érzem olyan félelmetesnek ezt a Lions D-t. Ansah-t kell megfogni ő a legjobb emberük...Én úgy érzem nyerünk, a Lions teljesen szétesett mi pedig most kicsit magunkra találtunk, minden esetre megint egy szoros 7 ponton belüli eredményre számítok...
promax
Tomcsik
promax
Tomcsik
több mint 10 éve
Na egyrészt nem azt mondtam hogy a Lions D szar és nem tett volna meg mindent, csak azt mondtam hogy messze nem olyan jók mint tavaly. Támasszam alá hogy miért a futás az erősségünk... Matt Forte ... Legtöbb futott yard a ligában fűződik a nevéhez...Továbbá sosem mondtam hogy sétagalopp lesz, de jelenleg egy szoros meccsen igenis meg tudjuk őket verni szerintem. Parázs és szoros meccs lesz. Persze a Lions leggyengébb pontja az O. Ott is Lombardi... Szar game plan, szar hívások, check down passzok... Kicsit a mi tavalyi Offensünkre hajaznak...A támadófaluk kifejezetten gyenge és Stafford nagyon inkonzisztens, nem véletlen ültették le a múltkor...És igen láttam a Green Bay 4 meccsét, a Vikesnek 2-őt a Lionsnak meg mind... Szeretem nyomon követni a csoport riválisokat...
több mint 10 éve
Mondjuk több általam sokra tartott Lions drukker abszolút nem a védelmüket ostorozza, hanem azt a támadósort, akikenn elmennek a meccsek, akik padlóra küldik a védelmet, illetve nekik a főnöküket. De a védelmükre nagyon nincs rossz szavuk. Én inkább hiszek nekik, mert ők (valóban?) látták mind az 5 meccset.Én négy és 3/4-et láttam mert az Arizona meccs utolsó negyedét kikapcsoltam (cirka 10 év után ez volt az első ilyen beleértve PS meccseket és a 0-16 összes meccsét is).
tüsi91
A védelem az első meccsen gyenge volt majd Austin nagyon összekapta őket. Azonban Ngata és Walker (a két kezdő DT) kiesését (megspékelve Levy egész éves kiválásával) már nem bírta el az egység ami az Arizona ellen már látható volt. A két DT-t (Reid és Wright, cseréjük pedig a szó szerint utcáról behívott Fluellen) úgy pakolták arrébb mint a szalmabábúkat.
Persze normális DL nélkül már a secondary sem látszik olyan erősnek mint aminek gondoltuk.
De a meccseket egyértelműen az offense bukta el, a Lombardi féle támadójátéknál kiismerhetőbbet még nem kreáltak (a kreálás is túlzás mert a Saints 5 évvel ezelőtti playbook-ja ez egy az egyben) a ligában. Staffordból kiölték azt ami miatt kiemelkedett a ligaközép irányítók közül, egy igazi gunslinger-ből egy rövidpasszos zsebirányítót akarnak csinálni zseb nélkül.
Sajnos azt kell mondjam, hogy egyértelműen a Bears a meccs esélyese raktam is rá egy kisebb összeget. Láttam vagy 3-4 maci meccset idén és ez egy képességekben talán kicsit gyengébb csapat a miénknél, de lelkesedésben és taktikailag sokkal de sokkal jobb. Ez fog dönteni leginkább, mert a mi fiaink már nem küzdenek ezért az edzői
több mint 10 éve
Én csak 1 Lions meccset láttam idénről. Ott mondjuk a védelem mindent megtett, amit egység megtehet. Nyilván minőségi romlás bekövetkezett az egységben. 5-ből 2 csapat át is futott rajtuk, 3 mondjuk abszolút nem szerintem, de inkább nem vitatkozok, mert mint említettem nem láttam minden meccsüket.Mondjuk több általam sokra tartott Lions drukker abszolút nem a védelmüket ostorozza, hanem azt a támadósort, akikenn elmennek a meccsek, akik padlóra küldik a védelmet, illetve nekik a főnöküket. De a védelmükre nagyon nincs rossz szavuk. Én inkább hiszek nekik, mert ők (valóban?) látták mind az 5 meccset.
A másik, hogy légyszíves tényekkel támaszd már alá, hogy a Bearsnek miért a futójáték az erőssége? Mert a Packers ellenit leszámítva nekem ez abszolút nem tűnt fel, mióta meg kellett bontani a támadófalat meg pláne nem látom azt, hogy konzisztensen tudjuk futtatni a labdát.
A harmadik dolog. Egy közel padlón lévő csapathoz mész, egy olyan csapathoz, aki a legnagyobb riválisának minket tart. Nincs veszélyesebb a sebzett vadnál. S nem minden meccsen fognak eladni 6 labdát, nem minden meccsen fognak betlizni, s főleg otthon, holnap szétakarják rúgni a seggünket.
Nehogy túl magas legyen a ló, mint 2 hete a Raiders fanok közül valakinek. Mert kurva nagyot lehet onnan koppanni.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
És már lassan hajtanak is az 1/1-re...
több mint 10 éve
Az összes Lions meccset láttam idén idén... Átlagban 27 pontot kaptak, futás ellen gyengék mert a DT-ik szarok és Ngata nem nagyon játszott, vagy amikor volt is nem volt full egészséges és annyira jó sem... nincs Levy se. Ez már messze nem az a Suh és Fairley vezette félelmetes D, mint tavaly volt. Nem kell beszarni tőlük...nem számítok könnyű meccsre, de most igenis sebezhetőek és főleg futás ellen amiben mi meg jók vagyunk...Nem statisztikákat néztem, hanem Lions meccseket. A D tartotta őket meccsben mindig, míg volt esélyük.Elképesztő kemény meccsre számítok, ha nyerünk, akkor szerintem elkezdenek a fejek hullani Lionéknál. Brutális a Liond D, remélem, hogy nem lesz újabb sérülés!Azért ez a Lion D messze nem olyan brutális mint tavaly volt 27. -ek futás ellen, Forte meg a legjobb futó jelenleg a ligába...én most messze nem érzem olyan félelmetesnek ezt a Lions D-t. Ansah-t kell megfogni ő a legjobb emberük...Én úgy érzem nyerünk, a Lions teljesen szétesett mi pedig most kicsit magunkra találtunk, minden esetre megint egy szoros 7 ponton belüli eredményre számítok...
promax
Tomcsik
promax
több mint 10 éve
Nem statisztikákat néztem, hanem Lions meccseket. A D tartotta őket meccsben mindig, míg volt esélyük.Elképesztő kemény meccsre számítok, ha nyerünk, akkor szerintem elkezdenek a fejek hullani Lionéknál. Brutális a Liond D, remélem, hogy nem lesz újabb sérülés!Azért ez a Lion D messze nem olyan brutális mint tavaly volt 27. -ek futás ellen, Forte meg a legjobb futó jelenleg a ligába...én most messze nem érzem olyan félelmetesnek ezt a Lions D-t. Ansah-t kell megfogni ő a legjobb emberük...Én úgy érzem nyerünk, a Lions teljesen szétesett mi pedig most kicsit magunkra találtunk, minden esetre megint egy szoros 7 ponton belüli eredményre számítok...
promax
Tomcsik
több mint 10 éve
Elképesztő kemény meccsre számítok, ha nyerünk, akkor szerintem elkezdenek a fejek hullani Lionéknál. Brutális a Liond D, remélem, hogy nem lesz újabb sérülés!Azért ez a Lion D messze nem olyan brutális mint tavaly volt 27. -ek futás ellen, Forte meg a legjobb futó jelenleg a ligába...én most messze nem érzem olyan félelmetesnek ezt a Lions D-t. Ansah-t kell megfogni ő a legjobb emberük...Én úgy érzem nyerünk, a Lions teljesen szétesett mi pedig most kicsit magunkra találtunk, minden esetre megint egy szoros 7 ponton belüli eredményre számítok...
promax
több mint 10 éve
Elképesztő kemény meccsre számítok, ha nyerünk, akkor szerintem elkezdenek a fejek hullani Lionéknál. Brutális a Liond D, remélem, hogy nem lesz újabb sérülés!
több mint 10 éve
Itt azért az edzési módszereket átvizslatnám, meg a medical staffet. Ennyi izom, szalag sérülést én még nem láttam.Lássuk. Doubtful: Ego, McClellin, Rolle, Mitchell. Nem játszanak.
Ferguson gyakorlatilag egész szezonban döglődik. Vártuk tőle az áttörést, hát nah. McClellin kiesése szerintem komolyabb gond, mint itt hisszük. Lehet cseszegetni, de Charles elkapását leszámítva elég magabiztos. Persze később ér oda 1 yarddal, mint azt lehetne, de nemláttam tőle misstacklet. Ahogy mondjuk nagyon mástól sem. Elég stabilan csináljuk meg a szereléseket. Elek a playcaller is. Szerintem 3-an osztoznak majd a snapeken, s nem kimondottan Barrow, Reynolds vagy Anderson veszi át a helyét. Hét elején valaki megpendítette, hogy Acho is lehetne ILBb. Ez se feltétlen hülyeség. Ha Willie Young/Houston duó folytatja a fejlődést OLB-kként az segítene.
Rolle hiánya sztem gáz. Már leírtam vagy kétszer, hogy vasárnap fokozott fugyelmet kell fordítani a mélységi passzjáték elleni védekezésre.
Mitchell nem számít.
Quest.:
- Jeffery: igaza lesz Jimmynek,? Úgy tűnik.
- Royal: Játszani fog. Bellamyt kicseréled rá, NCB poszt nem a Lions erőssége.
- Bushrod: Ansah nagyon jó. Erős, jó technikával. Én hagynám Lenot. Játékban van, és nem is volt rossz. Sőt. Jimmyvel ellentétben én abszolút elégedett vagyok vele.
- Omameh: kár a sérüléséért, mert szvsz korrektül szállt be a Raiders ellen. De unkább hagyják a jobb oldalt most együtt.
- Sutton lásd Ego. Rotációban jó lenne, ha játszana.
- Bennett. Csütörtöki izom sérülés... Sztem nem lesz. Vádli elég makacs dolog. Miller és Lee. Meh. Ha holnapig nem hizunk TEt akkor lehet reménykedni.
Amire kíváncsi leszek még, h Ball átveszi-e McManis helyét. Én vereségee számítok szűken, de ne legyen igazam. Remélem picit alábecsülöm magunkat.
több mint 10 éve
Martysaurus quadricepsz sérülèst szenvedett... Questionable vasàrnap...
több mint 10 éve
4év 40M/16M hogy tetszene?Vàllàval vannak gondok, hetek óta limitált, de eddig nég mindig játszott...Konzisztens pass rush nincs. McPhee másik felére meg kell majd találni azt a csávót, aki ki tudja használni, hogy a védelmeknek muszáj McPheet respektálni. Talán ha Young jobban belerázódik, akkor ez is javul majd.McPhee milyen állapotban van? Ha jól láttam limitált.
tüsi91
TheBerzerker
TomcsikEllenben Jeffrey-vel aki hetek óta limitált, de mégsem kívánkozik a pályára menni, viszont a fejemet rá, hogy benyújtja év végén az elit wr fizetési igényeit.Vàllàval vannak gondok, hetek óta limitált, de eddig nég mindig játszott...Konzisztens pass rush nincs. McPhee másik felére meg kell majd találni azt a csávót, aki ki tudja használni, hogy a védelmeknek muszáj McPheet respektálni. Talán ha Young jobban belerázódik, akkor ez is javul majd.McPhee milyen állapotban van? Ha jól láttam limitált.
tüsi91
TheBerzerker
Tomcsik
hpeter93
Éves átlagra nézve így nagyjából a top 10-12. helyen lenne kb. Kíváncsi leszek én is, mi lesz a megállapodás majd.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Vàllàval vannak gondok, hetek óta limitált, de eddig nég mindig játszott...Konzisztens pass rush nincs. McPhee másik felére meg kell majd találni azt a csávót, aki ki tudja használni, hogy a védelmeknek muszáj McPheet respektálni. Talán ha Young jobban belerázódik, akkor ez is javul majd.McPhee milyen állapotban van? Ha jól láttam limitált.
tüsi91
TheBerzerker
Tomcsik
Ellenben Jeffrey-vel aki hetek óta limitált, de mégsem kívánkozik a pályára menni, viszont a fejemet rá, hogy benyújtja év végén az elit wr fizetési igényeit.Vàllàval vannak gondok, hetek óta limitált, de eddig nég mindig játszott...Konzisztens pass rush nincs. McPhee másik felére meg kell majd találni azt a csávót, aki ki tudja használni, hogy a védelmeknek muszáj McPheet respektálni. Talán ha Young jobban belerázódik, akkor ez is javul majd.McPhee milyen állapotban van? Ha jól láttam limitált.
tüsi91
TheBerzerker
Tomcsik
több mint 10 éve
Vàllàval vannak gondok, hetek óta limitált, de eddig nég mindig játszott...Konzisztens pass rush nincs. McPhee másik felére meg kell majd találni azt a csávót, aki ki tudja használni, hogy a védelmeknek muszáj McPheet respektálni. Talán ha Young jobban belerázódik, akkor ez is javul majd.McPhee milyen állapotban van? Ha jól láttam limitált.
tüsi91
TheBerzerker
több mint 10 éve
Konzisztens pass rush nincs. McPhee másik felére meg kell majd találni azt a csávót, aki ki tudja használni, hogy a védelmeknek muszáj McPheet respektálni. Talán ha Young jobban belerázódik, akkor ez is javul majd.McPhee milyen állapotban van? Ha jól láttam limitált.
tüsi91
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Nyílván a PO csak ilyen móka szinten került elő... Mégha meg is vernénk a Lionst, szerintem a PO még akkor is csak hiú ávránd maradna... Azért a védelem pl a HOX ellen se volt szar, ha úgy veszed kaptak 16 pontot a maradékot az ST hozta össze... Persze bőven van hova fejlődni, de tagadhatatlan hogy sokat fejlődtünk az elmúlt 2 évi rémálomhoz képest...A futás elleni védelmünk valóban nem a legjobb, de a Lions tán a leggyengébben futó csapat jelenleg, szóval csak sikerül megfogni a futást...Amúgy ha Fangio marad jövőre, akkor a drafton és FA-n érkező játékosokkal nagyon dúrva kis egységet fog összehozni... Ha Cutler így folytatja szerintem OLB-t húzunk az első körben és a későbbiekben egy projekt QB-t...minden esetre Gase eddig remek munkát végzett hogy a 3 top WR és a hiányzó fal emberek ellenére azért elfogadhatók voktunk... Mostanában Cutler is franchise QB benyomását kelti...
több mint 10 éve
Jesszus szóba került a PO? Először azt hittem rossz topikot nyitottam meg. Szerintem az is benne van a pakliba, hogy a Lions helyretesz minket. A védelem 10 pontot kapott, ha mondjuk a blokkolt FG-t hozzáadom 13-at. Hát ezt akármikor elfogadom. Viszont a futás elleni védelmet én abszolút nem érzem jónak, nyilván az elmúlt két évhez képest persze markáns a fejlődés. A Packers átrohant rajtunk főleg a második félidőben, a Hawks is, szerintem Charles sérüléséig a Chiefssel sem tudtunk mit kezdeni. A Cards meg a Raiders nem volt rossz. Azon persze el lehet polemizálni, hogy ez inkább a DL vagy a belső LB-k felelőssége elsősorban. Inkább utóbbi. McClellin és Jones odaérnek, csak későn. Most még előbbi is kiesett és a hét egyik kérdése, hogy ki kezd majd: Lamin Barrow? Laroy Reynolds? Vagy a tegnap PS-ből felhozott Jonathan Anderson?
Konzisztens pass rush nincs. McPhee másik felére meg kell majd találni azt a csávót, aki ki tudja használni, hogy a védelmeknek muszáj McPheet respektálni. Talán ha Young jobban belerázódik, akkor ez is javul majd.
A Raiders és a Chiefs mélységi passzjátékára nem kellett nagy figyelmet szentelni. Az első két hétben ez lett a vesztünk tulajdonképpen. A Lionsnak Stafforddal és Megatronnal az mindig is erőssége volt.
Labdaszerzés. 5 meccsen 3 TO. Abból kettőnél inkább csak Murray szerencsétlenkedése kellett hozzá, mintsem valami bravúrosabb játék tőlünk. A Lions támadófala rozoga, Stafford nincs jó passzban, a labdák rossz felé pattannak nekik. Kellene az is, hogy a D, így is hozzátegyen a meccsekhez.
Szóval valóban örülhetünk a védelemnek az elmúlt 3 meccs, de van még hova fejlődni.
-----
Fales nem tudta kiszorítani Jimmy Clausent. Szerintem innentől kezdve felesleges a csávóról beszélni. Brandon Dunnt elvitte PS-ből a Texans.
Jah és beírtam meccs előtt, hogy Meredith alázni fog. Ha nem is tette meg, de hozzájárult a győzelemhez.
több mint 10 éve
Az nem semmi...Egyébként Aldon Smith mennyire játszik jól a Raidersben? Nem lett volna nekünk is ráció a leigazolásában? Azért ha jó formában lenne akkor McPhee-vel lehetne egy elég combos szélső linebacker párosunk.8misit kapott Oaklandban.ott ennyi a "prove it" contract.ki tudta volna azt űberelni
k.adam0078
Peter
több mint 10 éve
Egyébként Aldon Smith mennyire játszik jól a Raidersben? Nem lett volna nekünk is ráció a leigazolásában? Azért ha jó formában lenne akkor McPhee-vel lehetne egy elég combos szélső linebacker párosunk.8misit kapott Oaklandban.ott ennyi a "prove it" contract.ki tudta volna azt űberelni
k.adam0078
több mint 10 éve
Egyébként Aldon Smith mennyire játszik jól a Raidersben? Nem lett volna nekünk is ráció a leigazolásában? Azért ha jó formában lenne akkor McPhee-vel lehetne egy elég combos szélső linebacker párosunk.Eddig messze nem a 49ers formáját hozza...+ az előélete... McDonald után nem merték bevállalni és nem is baj... Majd FA meg draft hozunk egy jó kis OLB-t...
k.adam0078
több mint 10 éve
Egyébként Aldon Smith mennyire játszik jól a Raidersben? Nem lett volna nekünk is ráció a leigazolásában? Azért ha jó formában lenne akkor McPhee-vel lehetne egy elég combos szélső linebacker párosunk.