NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Visszahoztuk Sherod Martint... Rolle röntgene negatív volt, de fáj a lába a kövi meccset szinte tuti kihagyja...
Tomcsik
Remélem HJQ kezd, hátha új fénylő csillagot látunk a pályán hasítani.

több mint 10 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Visszahoztuk Sherod Martint... Rolle röntgene negatív volt, de fáj a lába a kövi meccset szinte tuti kihagyja...

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Montgomery IR-re is került.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
McPhee azért is fontos, mert nem csak jól játszik, de a pályán kívül is igazi vezér....
McPhee spoke to his teammates at the team hotel on Saturday night about playing for one another, and he asked his teammates to lock arms while he spoke.

“He said, ‘If you’re not going play with the guy beside you, unlock your arms,’” defensive lineman Jarvis Jenkins said, per Jahns. “That really hit home with a lot of us."
Emellett búzdította a csapatot hogy ismerjék meg egymást jobban. Úgy látszik ő nem az a fazon akinek az étterme megnyitója fontosabb a csapatnál ( Lance Briggs az utóbbi években már ilyen volt...) Az utóbbi években már nagyon hiányzott a D-ből egy ilyen vezér, aki nem csak dumál vagy a múltjából él, hanem valóban oda teszi magát ahol lehet...

több mint 10 éve
Most sikerült megnéznem a meccset... Megan az első ha nyögvenyelős nyelős is... A sérülések viszont aggasztóak... White, Ratliff, Jeffrey, Cutler( legalább ő visszatért) , Bushrood, és most Mongomery... Szegény embert az ág is húzza... Az első félidei O tetszett, a 2. viszont gyengus volt, főleg hogy a Raiders D nem a legizmosabb...mondjuk az tény hogy az O fal igencsak fel forgatott volt...Szerintem Cutler a művésze annak, hogy jusson a mennyből a pokolba a legrövidebb úton... a D-n viszont kezd látszódni Fangio és Fox keze nyoma... Egy igazi sztárok nélküli, ujjoncokkal és másod évesekkek sikerült összetenni egy korrekt falat... Goldman szerintem kezd jobb lenni... sose lesz egy Suh, de szerintem megbízható játékos lesz a falban ( mondjuk Suh eddig szart se csinál a Dolphinsnál...) Ebbe a falba tényleg kéne egy igazi sztár játékos és könnyen lehetne belőle egy elit egység. Ahogy Tüsi is említette Wilkerson remek igazolás lenne. A megszerzésére reális esély lehet mivel úgy látszik Williams nem rossz a Jetsnél, és idén erősen ki is költekezték magukat, tehát ha a zsebünkbe nyúlunk.... McPhee mellé kéne még egy fasza OLB, mert bár Acho nem rossz ár/érték arányban azért elkéne még egy jó OLB...Youngot el kell tradelni főleg ha ő is menni akar bár szerintem 6. körnél jobbat nem kapunk érte (bár egy 5. talán becsúszhat...) egy fasza S és egy jó CB... És hasítana is a védelem... Ez közel 60 millából + draft nem lehetetlen...O oldalon kéne egy jó G és egy LT meg egy jobb csere TE, vagy akár Benett is mehet és egy első számú... Ez 7-8 játékos... Megoldható...

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jó érzés volt újra meccset nyerni 8 zsinór buktás után. Bár a mutatott játékra nem verhetjük a mellünket, de egy egységes, kemény csapat benyomását keltettük, ami elég örömteli.

Az aktuális téma, mint mindig Jay. A tegnapi meccsen újfent megmutatta, hogy miért akarnak nagyon sokan tőle megszabadulni, ám azt is, hogy miért nem akarod elengedni. Az első félidő egészen jóra sikeredett, a másodikban össze-vissza hajigálta a labdát, majdnem elvesztette a meccset, de a two minute drillben egészen kiváló volt. Ez a csávó ilyen. A második félidő mondjuk elég gáz volt offense szempontból. Nyilván nagyon nem kedvez a gördülékeny támadójátéknak, ha a támadófalad komplett bal oldala új, a centered az első meccsét játssza a poszton, a jobb oldali guardodba mindig benne van valami büntetés, ha az első számú elkapód be sem öltözik, a többiek inkoztisztensek, az irányítód meg néha vaktölténnyel lövöldöz.
Számok:
Drivek második félidőben: 1 play / 0 yard / fumble, 9/23/punt, 10/54/FG, 6/19/INT, 12/48/FG.
Futójátékok a második félidőben: 0-fumble ; 2,1 ; 1,4,4,0 ; 2,0 ; 6,2. Azaz 11 carry 22 yard.
Passz játék: 14, inc, inc, 11, inc, inc, inc, 9, (dpi-22), 6, 12, -3, 4, inc, 8, 9, INT, sack, inc, 7, inc, 7, 6, inc, 12, 9. Azaz: 14/24, 111 yard, 1 INT

Packers ellen is rosszabb lett a második félidő, Cards ellen is, bár ott lehet magyarázni Clausen színre lépésével, a Hawks ellen szintén, de tegnap is látványos volt a visszaesés.

Monty szezonjának valószínűleg vége, de 7-8 hetet minimum kihagy (szerk.: Monty szezonjának lőttek). Felvetődik a kérdés, hogy ki lesz a helyettese. A válasz adná magát, mert ezért böktél rá a 3. körben Grasura. De láttuk az előszezon meccseket és jujjj. Maradjon Slauson? Inkább ne. Vesztettünk labdát egy rossz snap miatt (Cutler is hibázott ott valószínűleg), egyszer Cutler mentette meg (bazz és complete passz lett belőle). Omameh annyira nem volt tragikus, Ducasse sem, de nála minden meccsen bekalkulálhatsz 2 büntetést, amivel kiheréli nagyjából a drivet. Leno olyan volt amilyen. S a következő meccsen szembe jön Tamba Hali és Justin Houston. Nyilván ha nem a meccs közben kell felrúgni a felállást, akkor valamivel jobb lesz majd, de főleg a második félidőben voltak gondok és Cutler a sérülése ellenére nem egyszer ugrándozott a védők elől. A dobásainál nem látszott JC sérülése, de több egyértelmű futó helyzetet most nem vállalt fel, szóval biztos zavarta valamennyire.

A védelem jobban tetszett. Amikor az Oakland nem a félpályáról, vagy még azon túlról indult, akkor jók voltak kerek 3 pontra. Szóval ez megsüvegelendő. Nem úgy, mintha a zusammen 20 ne lenne elfogadható. Szerintem McPhee kurva jó igazolás volt. Bár sacket nem jegyzett, és az INT sem annyira az ő érdeme (Murray azért velünk volt tegnap), de futás ellen pl elképesztő hasznosan játszott (utolsó stop is az övé volt 3&2-nél). Jarvis Jenkins ár/érték arányban tán még jobb is. Én még mindig Egotól várnék jóval többet. Goldmannek vannak momentumai, bár a legtöbbször eltolják a picsába. Sutton aktív volt, de pályára sem lépett, Ratliff visszatérése is várat magára. Velük azért korrekt rotációt fel lehet vonultatni (Ulrein is használható), csak az az X faktor hiányzik ebből a DL-ből. Sokszor elmondtam már, hogy én nagy rajongója vagyok Wilkerson munkásságának. Pénz lenne rá. Elek nem volt jó, Jones még annyira sem. Acho és Houston szódával elmentek. Willie Young meg tradet kért. 18 snapet játszott, hát fel sem tűnt nekem. Porter sztem faszán játszott, ellenben McManis nagyon tré volt, Fullert meg észre sem vettem, ami az elmúlt meccsek alapján előrelépés. Ball is sérült.
Na de ez a safety rotáció megér egy misét. Rolle mondjuk nagyon nem jó, dehogy a cserék között van egy div 2-ből érkező UDFA Harold Jones-Quartey (továbbiakban HJQ), meg a volt horvát válogatott Prosinecki... Davor Suker nem vállalja? Amos ha fejben felgyorsulna erre a szintre sztem megbízható játékos lehetne. Tegnap korrektül játszott.

Az ST továbbra is lehúzza a csapatot, ha véletlenül sikerül egy jobb visszahordás, rögtön repül egy zászló, de legalább nem kaptunk TD-t.
Ránéztem a gémcenterre. Elég sok rúgó rontott újfent. Gould azért bebödézte a végén.

Örülök a győzelemnek.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
2. The Raiders' offense sputtered at times, but Derek Carr always seems in control. The second-year quarterback displayed deftness reading defenses pre-snap. Even on his worst passes, he always seems to find the right target. Then he drops some absolute dimes, like the beautiful arching toss to Amari Cooper in the back of the end zone for a touchdown. Consistency with sprinkles of greatness is exactly what you want in a franchise quarterback.

Oké.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Amennyire ekéztük(legalábbis én biztos) Montgomeryt, offseasonban, hogy idehozták, annyira fog hiányozni most, tényleg nem nyújtott sz@r teljesítményt, szerintem Garzahoz képest felüdülés volt.Úgy néz ki Slauson lesz a center és Omameh a Guard, hát meglátjuk mi sül ki belőle.
Más: Ami nagyon bosszant az Cutler intje, ha normálisabban beleáll abba a passzba, vagy Benett lép egyet a labda felé sima TD, és akkor 3-0 TD-INT átlaggal zárja a meccset s, az újságírók sem köthetnek bele. Most az van, hogy Gould mentette meg Cutlert és hasonló szalagcímek, ami eleve bullshit, de hát Cutlert dicsérni nem igen szokás.

több mint 10 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Amos elég király volt ma

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Montynak eltört a fibulája. Ez valami csont az alsó lábszárban. Nem a sípcsont, hanem a másik. Rolle sem nézett ki jól. Azért a kiesése után a safety corp odabaszott: Adrian Amos, Harold Jones-Quartey, Chris Prosinecki.

Omameh nem volt rossz, Lenotól is rosszabb meccset vártam.
tüsi91
Az kb. szezon vége? Aldon Smith 6 szerelés, abból sztem 2-3 TFL (mondjuk sanszosan MartySaurus szart bele a blokkolásba), 1 sack (félidő végén), 2 hurry, 1 kiharcolt büntetés, ahogy számoltam. De ha ennyit nyert egy szájbalökött Leno ellen, ráaádusl pass rushban valami csak az 1. félidőben jött tőle, akkor el lehet modani, hogy ő se lesz már a régi soha. Grassu time. Langford 1 carry 4 yard. Grassu time.

Majdnem game ending eladott labda Cutlertől, de el kell gondolkodni, hogy el akarsz e inkább indulni egy Tannehill-Carr-Dalton- Foles- Kaepernick-Bridgewater úton, és ha igen, miért? Nem a tiéd az 1/1, szóval nincs olyan franchise arc, mint Luck, vagy khm Cam Newton, Matty Stafford. Nem vagyok egyébként ellenére, csak akkor legyen világos az irány. Flacco de jól néz ki Trestman keze alatt!

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Montynak eltört a fibulája. Ez valami csont az alsó lábszárban. Nem a sípcsont, hanem a másik. Rolle sem nézett ki jól. Azért a kiesése után a safety corp odabaszott: Adrian Amos, Harold Jones-Quartey, Chris Prosinecki.

Omameh nem volt rossz, Lenotól is rosszabb meccset vártam.
több mint 10 éve
Mindenesetre nem volt egy szép meccs!
Bruce
Áh, egy köpedelem volt. De Cooper TD-je után Fangio hallgatott rám, ketten lógtak rajta, verjen meg Crabtree és Murray. Még volt egy 2 miss tackle-ös dumpoff TD, de ennyi. Ha Márkus Wilzon karrier meccset hoz, az tényleg nagyon rossz védelem. De utálom azt a kölyköt.

H a védelem le tud szedni a pályáról egy Wilsont, egy Carrt (tényleg nem rossz ez a Raiders fal, és futás ellen jók vagyunk, ki lehet jelenteni), akkor Alex Smith, Stafford sem okozhat gondot.

Ja, és ez a meccs eszembe juttatta, miért utáltam annyira, hogy Fox a vezetőedző. Borzasztó a clock, meg in-game, meg mindenféle egyéb menedzsment.

Szerkesztette: füligjimmy

- Abe Simpson
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Csocsós nyelven nem mászunk már idén és ez a lényeg 😊

Nem volt nagy meccs de nagyon kellett hogy megnyerjük. Remélem nem tradelik Fortét, nem kapnánk annyit érte mint amennyit ő ér ennek a csapatnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Ha nem esik ki épp Montgomery, ez egy 10 pntos gyepálás. Mondjuk náluk is kidőlt vagy 4 védő minimum. De ez kiherélte a futójáétkot, és vesztettünk egy labdát a saját térfelünk közepén. Omameh is kidőlt, Grassu ideje, hogy előlépjen a félhományból, és lássuk Pace újabb választását a teljes valójában. Goldman első sack, és akit megvert nem más, mint maga J'Marcus Webb.
füligjimmy
Hát igen, ha nem esik ki az első playekben a C-tek, akkor nem lett volna ilyen szoros. Sajnos ma nem hoztuk azt amit tud az O, de nyilván minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják. A védelmünktől nem vártam mást, nagyon gyengék sajnos.
Azért is írtam amikor az utolsó drive-unknál szépen haladtunk előre, hogy ha ebből nem lesz TD, akkor kikapunk, mert tudtam, hogy a védőink nem fognak megállítani senkit.

Mindenesetre nem volt egy szép meccs! De részetekről ez nem is számít, hiszen a győzelmet nem kell megmagyarázni. A sérülteknek meg mihamarabbi gyógyulást! (:
több mint 10 éve
Ha nem esik ki épp Montgomery, ez egy 10 pntos gyepálás. Mondjuk náluk is kidőlt vagy 4 védő minimum. De ez kiherélte a futójáétkot, és vesztettünk egy labdát a saját térfelünk közepén. Omameh is kidőlt, Grassu ideje, hogy előlépjen a félhományból, és lássuk Pace újabb választását a teljes valójában. Goldman első sack, és akit megvert nem más, mint maga J'Marcus Webb.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 194 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért ez alattomos húzás volt utolsó pillanatban berakni Cutlert lássátok be. Igazi ravasz róka húzás 😀
több mint 10 éve
Csöcsök vééégre. Csöcsök.

A második félidei offense egy kalap szar volt. Nyilván az offense line olyan felállásban játszott amilyenben, nyilván még mindig pályára kerül a Wilson-Bellamy duó és elég sokat vannak fenn. De Cutler úgy visszaesett, hogy ihaj (volt honnan). Majdnem padlóra vágta a csapatot, a végén mondjuk odapörkölt a vonal mellé pár lézert (Wilson egy drop után behúzott kettő karcosat). Második félidőben futójátékunk sem volt.

A védelem nyerte ezt igazából meg. Amikor a Raiders a félpályán túlról indult szerzett 3 pontot.

Az ST továbbra is botrány, a blokkolás egy kalap szar, cserébe még szabálytalanok is.

Robbie for prez.
több mint 10 éve
 www.thenug.com/sites/default/pub/022814/thenug-j1pw6Oj2Yr.gif

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Én onnan fognám meg inkább, hogy miért ne tennéd, de inkább kéz és lábtörést a csapatnak. Lel!

több mint 10 éve
Na, most ha sörre gondoltál, nem feltétlen jó az analógia. Jómagam hegyaljai gyerek vagyok, ami borválasztás szempontjából elsődleges, de a sör sem mindegy. Akármilyen szar ugyanis a Borsodi, ha te Borsodban egy valamire való csehóban leülsz sörözni magyar sört rendelve és az nem Borsodi, hát...angyalkák vigyázzanak a testi épségedre XD

Sikágóban van ilyen összetartás hangulat?

www.youtube.com/watch?v=thlrP8_lk-Y
Minitron
Miért mennék nemhogy borsodi kocsmába, de egyáltalán BAZ megyébe miért tenném a lábamat?

Forte nincs trade blockon, nyilván vihető, ha megadják érte, amit senki nem akar érte megadni.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 626
 twitter.com/ProFootballTalk/status/650698928476848128
több mint 10 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
Nem értem, miért vagdalja mindenki ez ereit villanyborotvával, az NFC 3 legjobbjával találkoztál. Kurvára nem volt egy fáklyásmenet, de az ág is húzott, csakhogy tovább fokozzam a képzavart. Úgy néz ki ezen a héten mindenki játszani fog (talán Bushrod nem), a DL rotáció kialakult, mostmár megérkeztek a blitzek is, futás ellen jók vagyunk, futni is tudunk. Kezdődik az oktoberfest, betáraztam egy rakás fotót csöcsökről, elküldtük a használhatatlan játékosokat, hátha jobbak jöttek helyettük. Tuladjonképpen most kezdődik a szezon.
füligjimmy
Kész őrület. Ekkora pozitív kisugárzással nem veszthetünk!
picidzé
Magam is meglepődtem magamon. De ott lesz az a híd. És gyönyörű lesz.
füligjimmy
Az FO-toknál valaki rászart a hídra. Trade blockba raktátok Forte-t???

Szerkesztette: Pari
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Na, most ha sörre gondoltál, nem feltétlen jó az analógia. Jómagam hegyaljai gyerek vagyok, ami borválasztás szempontjából elsődleges, de a sör sem mindegy. Akármilyen szar ugyanis a Borsodi, ha te Borsodban egy valamire való csehóban leülsz sörözni magyar sört rendelve és az nem Borsodi, hát...angyalkák vigyázzanak a testi épségedre XD

Sikágóban van ilyen összetartás hangulat?

www.youtube.com/watch?v=thlrP8_lk-Y

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
Nem értem, miért vagdalja mindenki ez ereit villanyborotvával, az NFC 3 legjobbjával találkoztál. Kurvára nem volt egy fáklyásmenet, de az ág is húzott, csakhogy tovább fokozzam a képzavart. Úgy néz ki ezen a héten mindenki játszani fog (talán Bushrod nem), a DL rotáció kialakult, mostmár megérkeztek a blitzek is, futás ellen jók vagyunk, futni is tudunk. Kezdődik az oktoberfest, betáraztam egy rakás fotót csöcsökről, elküldtük a használhatatlan játékosokat, hátha jobbak jöttek helyettük. Tuladjonképpen most kezdődik a szezon.
füligjimmy
Jaja, de 10 euro egy sör, úgyhogy remélem lóvéból is betáraztál.......
csi77
...ha Oktoberfest, akkor a literes Paulaner búzasöre 4€ ajándék Oktoberfestes literes korsóval.
Süsü
Kiváló választás!
Amadeus91
Ha a Paulaner címkét meglátom, egyből a Borsodi jut eszembe. Nyilván van köztük akkora különbség, mint Németország és Magyarország között, de ha tehetem, nem azt veszek. Eddig idén Spaten lager és Ur-Marzen, Hacker-Pschorr Oktoberfest Marzen. Még Löwenbräu-Festhallet megpróbálok beszerezni.

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-amari-cooper-kevin-white-bears-spt-1004-20151003-story.html

Na, ez a cikk arról szól, ha Cooper jó, akkor az lehet bizonyíték arra, hogy White is jó. Mindenki elvégezte a focimatek szakirányt arrafelé.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
füligjimmy
Jaja, de 10 euro egy sör, úgyhogy remélem lóvéból is betáraztál.......
csi77
...ha Oktoberfest, akkor a literes Paulaner búzasöre 4€ ajándék Oktoberfestes literes korsóval.
Süsü
Kiváló választás!