Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Amire kivancsi leszek hogy Cutlerrel mit is szeretnének valójában.
davemayer
Ha tényleg teljes megújulást akarnak akkor eltrade-elik most. Szerintem lehetne találni olyan csapatot ahol számítanának rá (Houston?, Jets?). Valahogy nyerni egy meccset és 1/1-en behúzni azt a QB-t akiben Gase/Fox látja a jövőt.
Én Cutler párti vagyok de ugyanazt látom mint Stafford-al kapcsolatban, hogy egy szintnél soha nem tudják előrevinni ezt(!) a csapatot. Nem mellesleg most Cutler mellett nincs is megfelelő kiszolgáló személyzet. bár még White-ot nem láthattuk. Szerintem ő remek lesz, ha felépül rendesen és nem sérül meg újra állandóan.
Bazzani
A trade jó opció lenne csak az vele a bajom hogy biztos nem kapnánk annyit amennyit ő valójában ér. Stafforddal egyébként tényleg hasonlóak, mindenesetre ha normális csapat és gameplan lenne mindkettő képes lenne egy Flacco-szerű pályára,amit meg láttuk hogy szrencsével akár gyűrűhöz is vezet. Félek ha most ő elmegy elindulunk a browns-féle "többqbmintgameday" évek útján, én ugyanis most sem látok Luck-szerű tehetséget akiért megérné akár az 1/1 is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Amire kivancsi leszek hogy Cutlerrel mit is szeretnének valójában.
davemayer
Ha tényleg teljes megújulást akarnak akkor eltrade-elik most. Szerintem lehetne találni olyan csapatot ahol számítanának rá (Houston?, Jets?). Valahogy nyerni egy meccset és 1/1-en behúzni azt a QB-t akiben Gase/Fox látja a jövőt.
Én Cutler párti vagyok de ugyanazt látom mint Stafford-al kapcsolatban, hogy egy szintnél soha nem tudják előrevinni ezt(!) a csapatot. Nem mellesleg most Cutler mellett nincs is megfelelő kiszolgáló személyzet. bár még White-ot nem láthattuk. Szerintem ő remek lesz, ha felépül rendesen és nem sérül meg újra állandóan.

több mint 10 éve
Brock Vereen mennyire volt rossz/jó?
winston
Nagyon/egyáltalán nem 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Brock Vereen mennyire volt rossz/jó?
több mint 10 éve
Az edzői stáb hozzáértését mutatja, hog, kirúgták Vereent.

Ami baj, hogy, ezeket a lépéseket miért a 3. héten kell meglépni? Elment a szezon, s valamivel palástoni kell?
tüsi91
Szerintem azért most mert eddig elhitték hogy esetleg ezzel a gárdával is lehet tisztességes eredményeket elérni. Most hogy már látszik (számukra is) ennek az ellenkezője elkezdik kitenni azokat akik helyett nem talàltak normális játékost vagy túl nagy volt a cap hitje, ezeket most büntetlenül lehet kitakarìtani hiszen velük sem lett volna semmi eredmény. Amire kivancsi leszek hogy Cutlerrel mit is szeretnének valójában. Ha igaz h tradelni akarták az offseason elején akkor jó esèllyel ez az utolsó szezonja itt nálunk. Lehet szidni de szerencsétlen köré egyetlen egy évben volt építve csapat és normális gameplan is, akkor egyből főcsoport döntő lett belőle...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az edzői stáb hozzáértését mutatja, hog, kirúgták Vereent.

Ami baj, hogy, ezeket a lépéseket miért a 3. héten kell meglépni? Elment a szezon, s valamivel palástoni kell?
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 669 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Brock Vereen waive, jött a 2 ex-jaguár, LaRoy Reynolds és Chris Prosinski
empty taxi
Mind a kettő főleg STben kiváló, ott hatalmas erősítést jelentenek. LaRoy szerintem 3-4ben ILB lesz, de akár OLBnek is el tudom képzelni. Prosinskit annyira nem erőltetném safetyben, csak ha nincs már más, igaz van tapasztalata és az egyetlen pickjét karrierje során Tom Bradytől szerezte anno.
több mint 10 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
empty taxi
Mindig öröm volt Jaxosokat látni a rosteren, Prosinski még talán update is Vereenhez képest, de tényleg.

több mint 10 éve
bacsii Chicago Bears 127
Bostic félelmetes volt preseason meccseken is a szó negatív értelmében. Én azt hittem rostert sem fog. Nyilván John Timu nem NFL szint, mint első számú ILB csere.

Allen nem volt jó. De akik bejöttek még snapekre meccsen ők sem. Több Houston, több Young mostantól, aztán meglássuk.
tüsi91
Mondjuk azt marhára nem értem, hogy Young-ot miért nem cserélitek el. Houstont is el kellene. Ja akkor nem marad senki.
Miért kellett 3-4-re váltani amúgy?
Bazzani
A legjobb, hogy ők mind Peppers helyett jöttek, aki viszont állítólag egész jó 3-4 OLB lett azóta. 6'6 és 285 fonttal. A Packersben.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 083 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bostic félelmetes volt preseason meccseken is a szó negatív értelmében. Én azt hittem rostert sem fog. Nyilván John Timu nem NFL szint, mint első számú ILB csere.

Allen nem volt jó. De akik bejöttek még snapekre meccsen ők sem. Több Houston, több Young mostantól, aztán meglássuk.
tüsi91
Mondjuk azt marhára nem értem, hogy Young-ot miért nem cserélitek el. Houstont is el kellene. Ja akkor nem marad senki.
Bazzani
Vagy ahogy már írták itt is Houstonból miért nem próbáltak egy 3-4es DE-t képezni? Féltek, hogy a végén még beválik egy az előző vezetés által idehozott nagybukszájú játékos? Vagy túl erős volt az új felállásba a DE felhozatal és egyszerűen nem fért be? Ja...
Valahogy ha egy nfl staff belép Chicagoba elfújja a józan eszét az az istenverte szél.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
picidzé Chicago Bears 532
Bazzani
Ismertem egyszer egy tagot még odafönt Arizonában. Egyszer meztelenre vetkőzött, és ráugrott egy kaktuszra. Én is azt kérdeztem tőle: Miért? Azt felelte:
- Az adott pillanatban jó ötletnek tűnt.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley

tüsi91

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Csupa negatív hullám vagy, Moriarty.
picidzé
Pedig szépen gondolok arra a kurva hídra. Csak amikor nem tudsz egy kickoff return coverage-et összerakni 1 offseason alatt, akkor azt mondom, hogy visszalépsz Angelohoz képest.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
HanSolo New England Patriots 645
Remélem a Patsnél ez a Bostic gyerek nem fog villantani, mert akkor az azt jelenti, hogy Foxi Maxi még annyit se ért a focihoz , mint amennyit gondoltam. ( Abban az esetben a tehetség gondozás kifejezést is törölni kell Chicago városában.)
több mint 10 éve
Teljesen leszarom a "ki játszik helyette" problémát. Majd a vizesfiú (focsiiiii!). Vagy Fox anyósa. Legyen 17 ember rosteren, tökmindegy. A szezon kuka, takarítsunk. Inkább most, mint egy hónap, vagy fél év múlva. Nekem tetszik ez.
picidzé
Oké, csak akkor így kellett volna nekiállni. Az, hogy Bostic-nak egy esélyt nem adtál, az vicc. Ha ez benne volt a pakliban, a draftról nem hozni OLB-t az vicc. Hoztál egy csávót aki lesérült, egy 5. számú DT-t, egy centert, aki nincs az aktív keretben, egy futót, aki aktív, de nem lép pályára Jaquizz Rodgers mögött, meg Amost, aki pályára lép, de egy playt nem láttam megcsinálni. De majd jövőre a 6. körös cetlikkel gondolom megmutatjuk. McPhee drága, Jenkins bölcs igazolás volt. A fiatalok, akikre számítottak, mint Fuller és Wilson használhatatlanok, Jones és Elek épphogy NFL kaliber. Lehet visszafelé mutogatni, eddig partiban voltál, mégha csak egy félideig is az NFC legjobbjaival, holott idén érkezett 2 csávó, aki hozzátesz valamit a játékhoz. Ilyen ütemben 22 év, amire feltöltöd a rostert. Ryan Pace szezon végén felelhet a kettesért.
füligjimmy
Csupa negatív hullám vagy, Moriarty.

több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
davemayer
Persze, hogy bottom 5 leszünk. Így kell egy szar csapatból szarabbat csinálni.... lassú tapsból indulunk. Majd jön jövőre Beasley, Lockette, vagy Ty Montgomery.....
füligjimmy
Bocs, de ezt mindenképpen kijavítom, nehogy rosszul rögződjön.

Tyler Lockett: Idei 3. körös elkapónk. ST returner ász, eddig kb minden meccsen visszahordott egy TD-t, és reményeink szerint A.Brown szerű elkapó is válhat belőle.

Ricardo Lockette: Undrafted 2011-ben, ST-ben gunner, ott egészen kiemelkedő. WR-ként is használjuk, de a mai napig nem értik a fanok, hogy miért. Felé ment a SB-on tavaly az utolsó labda.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Az a baj jimmy h te ötöst vársz attól a diáktól akinek meg sem volt a könyv... ha 1/1 nem is de bottom 5 100% hogy leszünk, szokj hozzá.
davemayer
Persze, hogy bottom 5 leszünk. Így kell egy szar csapatból szarabbat csinálni.... lassú tapsból indulunk. Majd jön jövőre Beasley, Lockette, vagy Ty Montgomery..... szerintetek el lehet baszni pickeket? Ne mondjátok, hogy adjunk időt.

Vagy ez Titkos Fegyver Titkos Terve? Érkezik 2 játékos évente? Hogy Tim Jennings nem fért be ebbe a keretbe? Hogy nem jön ILB? Hogy 5 elkapónól 3 nímand, 1 meg állandóan sérült? Hogy a csere TE nem lépett pályára 4 éve? Hogy nem tudják az elmúlt 2 év meccsei után, hogy a kezdő RT szar? Hívjanak fel engem, megmondom nekik nagyon szívesen. Ezen a drafton nem csináltál semmit. White lehet csak jövőre lép pályára, lesz 25 éves, és labdát nem kapott az NFL-ben. Ez sajnálatos. A többi? Nevetséges, ha ennyit nem tudsz 1 év alatt megoldani. Corner, RT/RG, ILB, csere tight end. Ha szerinted erre kell 3 év, akkor oké. Szerintem nem. Részemről én ezt elengedtem.
füligjimmy
Ne engedj el semmit jimmy, egyetértek veled, én csak azt tettem hozzá ehhez hogy a lehetőségeket is figyelembe kell venni amikor itélkezünk erről az évről. 2 évet mindenki megérdemel, ha jövőre sem lesz előre lépés ugyanúgy kiteszik majd őket is mint a pedofilt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az a baj jimmy h te ötöst vársz attól a diáktól akinek meg sem volt a könyv... ha 1/1 nem is de bottom 5 100% hogy leszünk, szokj hozzá.
davemayer
Persze, hogy bottom 5 leszünk. Így kell egy szar csapatból szarabbat csinálni.... lassú tapsból indulunk. Majd jön jövőre Beasley, Lockette, vagy Ty Montgomery..... szerintetek el lehet baszni pickeket? Ne mondjátok, hogy adjunk időt.

Vagy ez Titkos Fegyver Titkos Terve? Érkezik 2 játékos évente? Hogy Tim Jennings nem fért be ebbe a keretbe? Hogy nem jön ILB? Hogy 5 elkapónól 3 nímand, 1 meg állandóan sérült? Hogy a csere TE nem lépett pályára 4 éve? Hogy nem tudják az elmúlt 2 év meccsei után, hogy a kezdő RT szar? Hívjanak fel engem, megmondom nekik nagyon szívesen. Ezen a drafton nem csináltál semmit. White lehet csak jövőre lép pályára, lesz 25 éves, és labdát nem kapott az NFL-ben. Ez sajnálatos. A többi? Nevetséges, ha ennyit nem tudsz 1 év alatt megoldani. Corner, RT/RG, ILB, csere tight end. Ha szerinted erre kell 3 év, akkor oké. Szerintem nem. Részemről én ezt elengedtem.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 10 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Teljesen leszarom a "ki játszik helyette" problémát. Majd a vizesfiú (focsiiiii!). Vagy Fox anyósa. Legyen 17 ember rosteren, tökmindegy. A szezon kuka, takarítsunk. Inkább most, mint egy hónap, vagy fél év múlva. Nekem tetszik ez.
picidzé
Oké, csak akkor így kellett volna nekiállni. Az, hogy Bostic-nak egy esélyt nem adtál, az vicc. Ha ez benne volt a pakliban, a draftról nem hozni OLB-t az vicc. Hoztál egy csávót aki lesérült, egy 5. számú DT-t, egy centert, aki nincs az aktív keretben, egy futót, aki aktív, de nem lép pályára Jaquizz Rodgers mögött, meg Amost, aki pályára lép, de egy playt nem láttam megcsinálni. De majd jövőre a 6. körös cetlikkel gondolom megmutatjuk. McPhee drága, Jenkins bölcs igazolás volt. A fiatalok, akikre számítottak, mint Fuller és Wilson használhatatlanok, Jones és Elek épphogy NFL kaliber. Lehet visszafelé mutogatni, eddig partiban voltál, mégha csak egy félideig is az NFC legjobbjaival, holott idén érkezett 2 csávó, aki hozzátesz valamit a játékhoz. Ilyen ütemben 22 év, amire feltöltöd a rostert. Ryan Pace szezon végén felelhet a kettesért.

- Abe Simpson
több mint 10 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 084 — Raiders fan
Sok sikert Alennek! Nekem szimpatikus volt mindig is a mentalitása, ebbe a rendszerbe nyilvánvalóan nem illett. Rettegek a gondolattól, hogy most Houston lesz a kezdő szélső LB, isten segíts.
hpeter93
Az a Lamarr Houston, aki nálunk még dt-t is játszott? Mi a fene folyik nálatok?
Amadeus91
Ezt mondjuk egy pillanatig nem értettem az offseason során sem, h Houstonból miért nem 3-4DE-t csináltak, ami sztem kimondottan fit lenne neki...
4-3DE-nek rendben volt, de pass rushhoz lassú volt ott is. Korrekt 4-3LDE, nickel DT volt a srác...ebből, hogy lett 3-4OLB fel nem fogom...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Allennel semmit sem tudtál kezdeni a pénze miatt, megnézték hátha beválik. Nem vált be. Kaptál érte egy 6. kört. Bosticot értéken felül cserélted el. Helyettesük mondjuk nincs.
tüsi91
Két olyan játékosért kaptál most picket akik jövőre tuti nem lettek vllna már itt. Ebből a kettőböl a carolina még jól is jart, kaptak gyakorlatilag vet min-ert egy öreg de néhol még jobban játszó Allent. Bostic egy kalap szar, ha belőle játékos lesz a patsben akkor az az edzők zsenije miatt lehet csak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal