NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Jeffrey és Royal out. Whitet ideszámolva a legjobb 3 WR nincs. Nincs a kezdő LT, a kezdő C. Azaz az 5. héten a kezdő offense fele nincs. Omameh out. Grasu kezd, Leno az LT.Nincs Sutton, de van Ratliff. Nincs Rolle, HJQ a kezdő safety Amossal.
Innen szép nyerni. Futójáték kell egy felforgatott támadófallak, mertnincs elkapód. Nem irigylem Gaset.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
McPee játszik ma? Kiderül már?Nincs hír. Ha nics hír, az jó hír, mondta ő. És ő aztán biztosan jól tudta.
TheBerzerker
Nincs Royal, se Jeffries. Grasu a center.
#Bears inactives: Alshon Jeffery, Eddie Royal, Antrel Rolle, Patrick Omameh, Jermon Bushrod, Will Sutton, David Fales.
twitter.com/BradBiggs
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Persze az is benne van, hogy az ST kiheréli a csapatot a picsába.Van egy kircsi ST edzonk (Dave Toub), nem ugrik be honnan szereztuk.
tüsi91

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Miközben Asthon Jefferies ismét kihagyja ezt a meccset, mert már megint egy picit rosszabb, pont a popsijának az alján ott húzódik meg fááááj. Lassan 3 hete edz, nem hiszem, hogy ne tudna pályára lépni. Ki lehet hagyni 1 hónapot hamstring sérüléssel, de ez a futok, kicsit futok, á inkább a héten már nem futok, aztán kezdem előlről, na ilyen sérülés a világon nincs.
Az biztos, hogy szezon előtt nem adták meg neki, amit kért. Az is biztos, hogy ő úgy tekint magára, mint egy Demaryius Thomas (Dez, Julio, etc.), a stáb meg azt mondhatja, ő egy Eric Decker (Boldin, Hilton, etc.). Valaki téved, de itt ez a szezon és lehet bizonyítani. A gond ott kezdődik, hogy ilyen lóvét egy Jaguars, Browns, Titans akkor is fizet neki, ha 700 yardot kap el ebben a szezonban. Miközben, ha nélküle elkezdenek gyűlni a vereségek, egyből más pozícióból lehet az asztalhoz ülni, főleg mióta White, a legnagyobb adu ebben az alkudozásban, kiesett a vezetőség kezéből. Hogy mi a koncepciója a srácnak, azt nem tudom, de spekulálok egyet. Ha ezt behúzzák nélküle, a Lions ellen visszatér. Ha nem, by week után látjuk leghamarabb.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
McPee játszik ma? Kiderül már?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Szerintem nem nagyon leszünk meccsben, a chiefs D az eddigi legjobb lesz amivel talalkozunk, White es Jeffery nelkul eleg limitalt az offenseünk az övék meg valoszinuleg sikeres lesz a mienkkel szemben. Idegenben nem sok esélyünk lesz, jó lenne megragadni azt a keveset.És egy jó offense 30-40 pont körül rak fel ellenük. Ne abból induljunk ki, hogy Jimmy szájbabaszott Clausen mit művelt 6 negyeden keresztül. Ha Royal játszik, a miénk talán jó, ő 3 1st down tud hozni a semmiből, ha a két tackle jó napot fog ki, ha MartySaurus csak a blokkolásba szarik bele. Kicsit sok a ha, de nem elképzelhetetlen a csillagok együtt állása. Ha nem játszik,a helyén Bellamy nem tud egyszerre futni és a kezét kinyújtani, Meredith fizikálisan kész van az NFL-re, csak focizni nem tud.
davemayer
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Szerintem nem nagyon leszünk meccsben, a chiefs D az eddigi legjobb lesz amivel talalkozunk, White es Jeffery nelkul eleg limitalt az offenseünk az övék meg valoszinuleg sikeres lesz a mienkkel szemben. Idegenben nem sok esélyünk lesz, jó lenne megragadni azt a keveset.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Visszanéztem a múlt heti meccset. Lenot elég sokat hagyták egyedül az aktuális pass rusherrel, így kell nézni a teljesítményét. Nem találtad meg a franchise LT-t a személyében, de sokkal jobban játszott, mint előszezon meccseken a jobb oldalon. Bushrodnak voltak szarabb meccsei ennél tavaly. Persze a mai meccsen egy Houston-Hali kettőssel találkozik majd a Leno-Long duó, amit vélhetően megspékelsz egy újonccal. Szép ez a 13 questionable, de közülük sztem max Royal és Omameh játéka kérdéses. Jeffery-é nem ő bye week után lesz csak már véleményem szerint. Ha McPhee nem lenne, akkor hoztak volna vmi pass rushert, mert nélküle csak 3 OLB van a keretben. Ball múlt héten is tudott volna már játszani, de nem akarták erőltetni, Sutton dettó, Ratliff hétközben lenyilatkozta, hogy hétvégén visszatér.
Persze nem ideális, hogy az 5. héten a szezon előtt várható kezdőből hiányozni fog offense oldalon: Bushrod, Montgomery, Jeffery, White és talán Royal. Védő oldalon Rolle és Mundy legjobb esetben.
Ami a meccset illeti:
A védelem megítélésével várok a mai meccsig. Az elmúlt két hét tetszetős volt az elmúlt két év után, főleg azt figyelembe véve milyen tré mezőnypozíciókból voltak kénytelenek játszani. Charles azért más szint, mint Murray és Rawls volt, a jó TE játék (Kelce) ellen is kérdéses mit hozunk össze. Viszont a védőfal teljes fényében pompázhat a mai napon, a rotáció kialakult. A Chiefs támadófala kb olyan, mint a mienk, vagy rosszabb. Remélem Porter fogja majd Maclint, és hasonlóan sikeresen, mint Coopert a Raiders ellen. S a kezdő safetyeink rookiek.
Ha elérjük azt, hogy Alex Smith legyen rákényszerítve, hogy meccset nyerjen (ehhez nagyon kellene, hogy az RZ defense jó legyen), akkor nyerhetünk.
Viszont ehhez nálunk Cutlernak minimum olyan szinten kellene játszania, mint eddig és végre nem eladni a labdát. Mert ma 3 turnoverrel maccsod nem lesz. Royal nagyon kellene, a Raiders ellen már láttuk tőle, hogy miért hoztuk. Nélküle maradna Wilson, Bennett és Forte, hát nah. Meredith alázni fog.
Nem reménytelen küldetés a mai, de olyanoknak is oda kell tenni magát, akik epizodisták alapban. Azt láttuk, hogy Cutlerral ez a csapat azért bárkire veszélyes lehet és képes szoros meccset játszani. Persze az is benne van, hogy az ST kiheréli a csapatot a picsába.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 10 éve
Nem ilyen nem lessz... Mit lehet nyerni a tippjátékkal? Extra csöcsöket, popsikat ? 😊Na, szóval szépen állítsd őket sorba, vedd a legjobb tízet, és tippeld meg, hogy pályára lépnek e egyszerre a szezonban.Mea culpa. Angol billentyuzet, nincs ekezetem. Egyebkent harmadszor olvasom vissza es nem latom, hol a hiba.Szerintem nekem szólt az üzenet, de tény Gould-ot tényleg kihagytam. Pedig TOP 3-as teljesítményt nyújt a csapaton belül.
bacsii
Toto21
füligjimmy
több mint 10 éve
Na, szóval szépen állítsd őket sorba, vedd a legjobb tízet, és tippeld meg, hogy pályára lépnek e egyszerre a szezonban.Mea culpa. Angol billentyuzet, nincs ekezetem. Egyebkent harmadszor olvasom vissza es nem latom, hol a hiba.Szerintem nekem szólt az üzenet, de tény Gould-ot tényleg kihagytam. Pedig TOP 3-as teljesítményt nyújt a csapaton belül.
bacsii
Toto21
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Mea culpa. Angol billentyuzet, nincs ekezetem. Egyebkent harmadszor olvasom vissza es nem latom, hol a hiba.Szerintem nekem szólt az üzenet, de tény Gould-ot tényleg kihagytam. Pedig TOP 3-as teljesítményt nyújt a csapaton belül.
bacsii
több mint 10 éve
Mea culpa. Angol billentyuzet, nincs ekezetem. Egyebkent harmadszor olvasom vissza es nem latom, hol a hiba.Egy magyartanár nem fog ennek örülöni.Csoro Robbie Gould nem fog orulni, ha olvassa ezt.És még szép is vagyok.Ki lenne az a 10? Mert a Forte, Cutler, Bennett, Jeffrey, White, Long, McPhee, Ratliff 8-on kívül nincs senki, akit jónak neveznék, ha nagyon megerőltetem magam Jenkins és Rolle nagyon talán, de inkább nem.
Indítsunk egy tippjátékot. Lesz e olyan pontja szezonnak, amikor a 10 legjobbnak tartott játékos egyszerre pályára lép? Ha igen, mikor, ha nem, akkor mennyi lesz a legtöbb?
füligjimmy
Így a válaszom nem lesz olyan hét amikor a 10 legjobb pályán lesz.
Toto21
bacsii
füligjimmy
több mint 10 éve
Egy magyartanár nem fog ennek örülöni.Csoro Robbie Gould nem fog orulni, ha olvassa ezt.És még szép is vagyok.Ki lenne az a 10? Mert a Forte, Cutler, Bennett, Jeffrey, White, Long, McPhee, Ratliff 8-on kívül nincs senki, akit jónak neveznék, ha nagyon megerőltetem magam Jenkins és Rolle nagyon talán, de inkább nem.
Indítsunk egy tippjátékot. Lesz e olyan pontja szezonnak, amikor a 10 legjobbnak tartott játékos egyszerre pályára lép? Ha igen, mikor, ha nem, akkor mennyi lesz a legtöbb?
füligjimmy
Toto21
bacsii
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Csoro Robbie Gould nem fog orulni, ha olvassa ezt.És még szép is vagyok.Ki lenne az a 10? Mert a Forte, Cutler, Bennett, Jeffrey, White, Long, McPhee, Ratliff 8-on kívül nincs senki, akit jónak neveznék, ha nagyon megerőltetem magam Jenkins és Rolle nagyon talán, de inkább nem.
füligjimmy
Toto21
több mint 10 éve
És még szép is vagyok.Ki lenne az a 10? Mert a Forte, Cutler, Bennett, Jeffrey, White, Long, McPhee, Ratliff 8-on kívül nincs senki, akit jónak neveznék, ha nagyon megerőltetem magam Jenkins és Rolle nagyon talán, de inkább nem.
füligjimmy
több mint 10 éve
És még szép is vagyok.Az én pályára lépésem is kérdesés, az elmúlt 12 évben minden nap Did not practice listán voltam én is.Na, jó, de Te az eszedet használod! : - )
füligjimmy
tomi-tomi
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ahogy nézem Grasu valszeg kezdeni fog... Mongtgomery ugye out, Bushrood agya még mindig rázkódik, Omaneh bokája nem jó 2. napja nem edz, Long limutált volt térd és hátfájással...Jeffrey lehet 4 hetet ki fog hagyni, Royal 2. napja nem edz, mert térd sérülése van.... Hihetetlen ez a sérülés hullám, ami évek óta megy, folyamatosan több kulcsjátékosát dől ki egyszerre...Apropó White-ról tud valaki valamit? Azt mondták 6 meccs után lehet esély a játékára... 5. héten vagyunk és nagy a kuss róla...
több mint 10 éve
Szerintem én csak 1 playt tudnék a pályán lenni (kb mint egy egyszer használatos fényképezőgép) de ABBAN a playben tuti jobb lennék mint Webb volt bármikor 😊Az én pályára lépésem is kérdesés, az elmúlt 12 évben minden nap Did not practice listán voltam én is.Csöpöghetne valami információ arról, hogy valószínűleg ki az az 5 ember, aki hétvégén helyet kap a támadófalban.Te, dave, jimmy, csi77, s asszem én leszek a center. 😊
tüsi91
promax
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Az én pályára lépésem is kérdesés, az elmúlt 12 évben minden nap Did not practice listán voltam én is.Na, jó, de Te az eszedet használod! : - )
füligjimmy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Az én pályára lépésem is kérdesés, az elmúlt 12 évben minden nap Did not practice listán voltam én is.Csöpöghetne valami információ arról, hogy valószínűleg ki az az 5 ember, aki hétvégén helyet kap a támadófalban.Te, dave, jimmy, csi77, s asszem én leszek a center. 😊
tüsi91
promax
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Csöpöghetne valami információ arról, hogy valószínűleg ki az az 5 ember, aki hétvégén helyet kap a támadófalban.Te, dave, jimmy, csi77, s asszem én leszek a center. 😊
tüsi91
több mint 10 éve
Csöpöghetne valami információ arról, hogy valószínűleg ki az az 5 ember, aki hétvégén helyet kap a támadófalban.Majd minden évben draftolunk RB-t, aztán meg gyarkolatilag semmire sem használjuk őket. Imádom Fortét és értem én, hogy ő a király. De jobb lenne ha tudna pihenni, nem szabad minden áron szétveretni a legmegbízhatóbb játékosunkat.
Bushrod továbbra is out agyrázkódás miatt, az is lehet csak bye után jön vissza, tehát Leno Jr. az LT. Omameh is döglődik a bokájával, szerintem ha vállalja, akkor marad minden a Raiders elleni meccsen látottakból, azaz Omameh LG, Slauson C, Ducasse RG, Long RT. Grasu nagyon kiábrándító volt pre meccseken. Én mondjuk jobban örülnék, ha Grasu játszana és kiderülne, hogy használható-e avagy sem. Ha egy Garza szintű teljesítményre nem képes (azaz 3-4 pressure belefér a futójáték minimális támogatása mellett), akkor semmi keresnivalója a ligában és kidobtál az ablakon egy 3. körös picket.
Az meg külön röhej, hogy Langford 1 carryt kapott a legutóbbi két meccsen, Rodgers mondjuk 4-et, Carey meg nem is aktív. Kurvára megérte ez is.
tüsi91
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 10 éve
Csöpöghetne valami információ arról, hogy valószínűleg ki az az 5 ember, aki hétvégén helyet kap a támadófalban.Bushrod továbbra is out agyrázkódás miatt, az is lehet csak bye után jön vissza, tehát Leno Jr. az LT. Omameh is döglődik a bokájával, szerintem ha vállalja, akkor marad minden a Raiders elleni meccsen látottakból, azaz Omameh LG, Slauson C, Ducasse RG, Long RT. Grasu nagyon kiábrándító volt pre meccseken. Én mondjuk jobban örülnék, ha Grasu játszana és kiderülne, hogy használható-e avagy sem. Ha egy Garza szintű teljesítményre nem képes (azaz 3-4 pressure belefér a futójáték minimális támogatása mellett), akkor semmi keresnivalója a ligában és kidobtál az ablakon egy 3. körös picket.
Az meg külön röhej, hogy Langford 1 carryt kapott a legutóbbi két meccsen, Rodgers mondjuk 4-et, Carey meg nem is aktív. Kurvára megérte ez is.
több mint 10 éve
Bushrod, Rolle, Royal, Omameh Mcmannis Did not practiceCutler, Jeffery, Rattliff, Sutton, McClellin, Ball, O'Donald, Long, Limited practice