NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 655
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Mert két meccse sorozatban szopunk és 2-5 el állunk, plusz idegenbe megyünk.hpeter93Bezzeg a Bolts, mérlege jobb (2-6, ami rosszabb), és nem veszít két meccse (csak négy).

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
02740 V Chicago + 4,5 1,75ért. Csak szoross lexx😀 ? En is megraktam egy 10sel.
több mint 10 éve
Miert vagyunk ennyire underdogok,fogadó irodaknal?Mert két meccse sorozatban szopunk és 2-5 el állunk, plusz idegenbe megyünk. De én, azért kapva az alkalmon fogadtam magunkra.
Gyuri34
több mint 10 éve
Miert vagyunk ennyire underdogok,fogadó irodaknal?
több mint 10 éve
"A Chicago Bears ellen nem fog pályára lépni a San Diego Chargers offensive tackleje King Dunlap, centere Chris Watt, linebackere Denzel Perrymann és Manti Te'o."Mennyire számít a kiesésük? Teon kívül egyiket se ismerem olyan szinten...
több mint 10 éve
Aki megkérdőjelezi Titkos Fegyver döntéseit, az a Mackó Együttműködés Rendszerének alapjait kérdőjelezi meg! A MER nélkül pedig barbár muszlim hordák martalékává válnánk!DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, GastonDe csak 3-4 maci meccset láttam. Fuller-Amos még fejlődhet, jelen edzői stábbal pedig ha nem is elit, average szintet ki lehet belőlük hozni. Az ILB kettősből nem tudtam dönteni, de ha bármelyik mellé jönne egy impressive ILB hozhatna átlagos szintet.
OLB: McPhee, Acho, Houston, Young
ILB: Jones, McClellin, Anderson, Reynolds, Barrow
S: Rolle, Amos, Jones-Quartey, Prosinski, Martin
CB: Fuller, Porter, Callahan, McManis, Ball, Mitchell
tüsi91
Ego is inkább maradjon egy épülő csapatba mint még egy lyukat kreálni.
alatriste
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Kevin White fog focizni idén? Kábítják egyáltalán a drukkereket vele vagy tabu téma?
több mint 10 éve
DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, GastonDe csak 3-4 maci meccset láttam. Fuller-Amos még fejlődhet, jelen edzői stábbal pedig ha nem is elit, average szintet ki lehet belőlük hozni. Az ILB kettősből nem tudtam dönteni, de ha bármelyik mellé jönne egy impressive ILB hozhatna átlagos szintet.
tüsi91
Ego is inkább maradjon egy épülő csapatba mint még egy lyukat kreálni.

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Leno szerintem sem rossz, valszeg sosem lesz egy elit falember, de a mostani Bushrood szintet simán hozza és negyed annyiba kerül...Azért tényleg mondhatni elit rushereket tartott egész szépen, ha futás blokkolásban tudna javulni az jó volna...A védelem sajnos olyan amilyen, de a következő évben ez sokat változhat 60 millát okosan kell elkölteni (1-2 cuttal és okoskodással még feljebb is lehet tornázni...) Mivel az O oldalán ha White bevállik és Royal egészséges lesz, akkor olyan sok hiány nem lesz... Csere TE, vagy Martysaurust el kell boltolni és hozni helyette valakit, és tán egy jó guard... Persze Forte és Jeffrey resign...Szóval a pickek és az FA nagy része is mehet a D-re...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Forte, Royal OUT.
több mint 10 éve
DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, GastonOLB: McPhee, Acho, Houston, Young
Én kimondom amit gondolok. Ez egy nagy rakás szar amiből McPhee kivételével senkit nem vinnék el a csapatomba. Maximum Young-ot 4-3-ba olyan helyre ahol középről is van nyomás. Mondjuk vannak a listában olyan nevek akiről még az anyja sem hallott nemhogy egy átlag NFL néző. Ebből használható védelmet összerakni nagy fegyvertény.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 10 éve
1. Lenot jövőre hagynám a picsába. Nagyon ki kéne egyenesednie ahhoz, hogy adjak neki még egy esélyt.Bár sok fiatal tackle fejlődik, és nehéz őket draftról leakasztani, szóval nem tudom, mit gondol az FO. És bár Bushrod felőlem jöhetne vissza, ezért kétlem, idén már pályára lép. Guard poszton semmiképp se próbálkoznék, a csávó háta kikészült, jövőre nem számolsz vele, akkor minek erőlteted? Ducasse nem annyira rossz, bár vannak borzasztó gyenge megmozdulásai, de vannak nagyon szépek is. De ez a támadófal így gyenge. füligjimmySzerintem Leno játszott annyira jól ezen a 4 meccsen, hogy ne legyen prioritás az LT poszt. Ettől lehet még odahúzni, de nem kényszer. Vannak hibái, vannak büntetései, sajnos azok a toss meg hasonló játékok, amik Bushroddal működtek vele nem mennek, de szvsz jobb passz protektor, mint Bushrod. Cutler sokat segít ebben, de nem látod azt a meccseken, hogy állandóan verik. Sőt mondok még valamit: belső válla felé még nem is verték meg szerintem. Ansah ellen volt kvázi a legrosszabb meccse ő verte legtöbbször kívülről, de mivel a fal belseje viszonylag jól tart, így van hova fellépkedni. Khalil Mack, Tamba Hali, Ziggy Ansah, Everson Griffen mind-mind jó játékosok, de egyikről sem tudod azt mondani, hogy dominálta volna Lenot, sőőt. A másik, hogy 4 NFL meccsen van túl a srác. Jó dolgok az edzések, PS meccseken megnézték a jobb oldalon, hát az tényleg botrány volt, de most látjuk élesben és számomra nem okoz csalódást. Kényes poszt az LT, nem hiába bombázzák a jobbakat több milliókkal, nem hiába nem engedik el a csapatok az ott játszókat. Várjuk meg ezt a maradék 9 meccset, nézzük mit tud hosszútávon, de egyenlőre azt mondom, hogy az elmúlt években csak szarabb játékost láttunk azon a poszton.
2. McPhee ezen a meccsen semmit nem csinált. Oh well, nem minden papsajt. De hogy Houston nem került pályára, miközben se pass rush, de run D, azért az véleményes. füligjimmySajnos egyetlen offensive coordinátor sem annyira balfasz, hogy McPheet ne kettőzné a playek többségében. Egész meccsen szélmalom harcot vívni meg nem könnyű. Acho mindenben jó kivéve az irányító támadásában, az pech, hogy az ő posztján ez talán a legfontosabb kritérium. A védőfal csak van. A Vikings meccset 4-en tolták végig, s pass rushban senki sem átlag feletti, de inkább az sem. Lehet cseszegetni valóban az FO-t, Foxot, Fangiot, hogy ezzel a kerettel neki mentek védelmi oldalon a bajnokságnak, mert ha megnézzük a játékosok képességeit, hát anyám borogass. Week 9:
DL: Jenkins, Goldman, Sutton, Unrein, Hood, Gaston
Most őszintén kérdem az egybegyűltektől és annak is örülnék, ha "idegen" drukkerek is válaszolnának, hogy szerintetek a felsoroltakból hány NFL szinten elit, jó, átlagos, átlag alatti, hogy a picsába van még a ligában játékos van? A roster managementet lehet kritizálni teljes joggal, de az edzői teljesítményt sztem kritika nagyon nem érheti. 7 meccsből 3-szor körberöhögték a védelmet (bár a Packers meccsen lehet vitázni), 4-szer (Hawks, Chiefs, Raiders, Vikings) megütöttük az NFL mércéjét. Elég kemény, hogy annak kell drukkolni, hogy Eleket rakják össze hétfőre, meghogy Callahan is pályára tudjon lépni. Ezért is mondom, hogy lehet az LT poszton filózni, de amíg a védelemben minden playben pályára lép legalább 2-3 olyan srác, akinek a ligában sincs a helye, addig én annyira nem tartom prioritásnak.
Sajnálom Forte sérülését, de legalább megnézzük Langfordot is úgy, hogy ő a starter. Roppant kíváncsi vagyok. Keményem tud futni ez már most látszik, az már kérdésesebb számomra mennyire van jó szeme a lyukakhoz (s itt most futballra gondoltam), mennyire türelmes azaz mutat-e olyan dolgokat, hogy hosszútávon is lehet-e vele számolni. A dropja tényleg brutál volt, de ez egy passz, emiatt ne törjünk még pálcát felette.
Mióta Jeffery visszatért, Wilson eltűnt. Most Royal megint nem játszik lehet újra bizonyítani. Sokat lesz fenn Josh Bellamy, Marc Mariani. Martellust frusztrálja a teljesítménye. Engem meg dühít, csak én nem kapok érte 5 millió dollárt. Fíííldödifferensz.
Én azért örülnék, ha nyernénk még 4-et. Nem tudjuk mi lesz jövőre, ki lesz erős, ki lesz gyenge. A 2016-os menetrendből kettő csapatot nem ismerünk csupán, hát erre nem érdemes tervezni, A másik, hogy az milyen fasza üzenet lenne, ha feladnák ezt a szezont, miközben vagy 20-szor hallottam, hogy meg kell teremteni a winning culturet.
több mint 10 éve
davemayerCaldwell azért maradt a posztján mert a többi stábtag még nála is segghülyébb, meg viszonylag jóban van Martha nénivel. Januárban úgy repül, hogy becsomagolni sem lesz ideje.
Ahhoz, hogy csoportutolsók legyetek maximum 3 győzelmet szabad elérnetek és ki kell kapni tőlünk, mert mi a Frisco-n kívül max a Batidát verjük meg.
több mint 10 éve
Jó lenne nyerni kedd hajnalban de az az igazság hogy az élményen túl erre már nem igazán van szükségünk. Ebből már pozitív mérleg nem lesz, akkor meg felesleges a 6-10 vagy a 7-9ert hajtani, sokkal inkább legyünk inkább 4-12 vagy még rosszabb. A jövő év szempontjából kulcskérdés az h minél gyengébbek legyünk, a menetrendünk szempontjából sokkal inkább mint a draft miatt. A csoportutolsóként lényegesen könnyebb lenne ugyanis a sorsolás mint 3.ként: az nfc többi utolsója jó eséllyel a 9ers, a skins és a tampa lesz. Ehhez képest a 3.ok listája könnyen lehet cowboys, rams/seahawks szinte mind1 meg a saints/falcons, sztem nem kell ecsetelnem a különbséget... úgyhogy innentől nem zavar ha beelőz a lions, nekünk jövőre kell bizonyítani. Ami segithet hogy caldwellnek küzdenie kell a posztjáért mig foxnak nem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Ezek a hétvégi reggelek mostanában arról szólnak, hogy visszanézem az épp aktuális vereséget. Visszatérnék a random gondolatok rovatomhoz: 1. Lenot jövőre hagynám a picsába. Nagyon ki kéne egyenesednie ahhoz, hogy adjak neki még egy esélyt.Bár sok fiatal tackle fejlődik, és nehéz őket draftról leakasztani, szóval nem tudom, mit gondol az FO. És bár Bushrod felőlem jöhetne vissza, ezért kétlem, idén már pályára lép. Guard poszton semmiképp se próbálkoznék, a csávó háta kikészült, jövőre nem számolsz vele, akkor minek erőlteted? Ducasse nem annyira rossz, bár vannak borzasztó gyenge megmozdulásai, de vannak nagyon szépek is. De ez a támadófal így gyenge.
2. McPhee ezen a meccsen semmit nem csinált. Oh well, nem minden papsajt. De hogy Houston nem került pályára, miközben se pass rush, de run D, azért az véleményes.
3. Fuller nagyon jól játszott. Nem tűrhetően, nem elfogadhatóan, hanem nagyon jól. Ez a Bryce Callahan (Bruce Willis, magyar hangja: Dörner György) nevű UDFA is jól teljesített. Ha ezt megismétli, az már trend. Lesérült, jött McManis, a többit tudjuk.
4. McManis hogy a picsába van még a keretben? Milyen üzenetet küld ez a keret többi tagjának? Nem most hibázott a srác, minden meccsen felad minimum 100 yardot, és 1 TD-t. Nagyon megkérdőjelezhető személyi döntéseket hoz ez a stáb.
5. Hamár megkérdőjelezhető személyi döntések. Antrell Rolle, a Leader szerint a meccseket a védelemnek "attitude"-del kell befejezni. Ez nem tudom mi a faszt jelent, üsd le azt a szaros labdát, ha a pofád előtt van, Kedves Vezető. Rolle+Ball 8 millió dollár idén. Az idén egy Culliver, Cromartie cap hit. Vagy ha nem akartál ennyi pénzt kaidni, akkor Brandon Browner, Perrish Cox. Vagy megpörgethetted volna kockát, és Jared Odrick. Ezek a csávók idén ugyanannyit vinnének el a könyvelésből, és legalább NFL szinten játszanak.
6. Számomra egyelőre ijesztően kevés az előrelépés az előző, és az idei front office között.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
twitter.com/OLineWorld65/status/662801576549965824
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Amúgy a Chargers elleni meccs nagyon dúrva lesz... Közeli eredményt várok rengeteg ponttal...Rivers NFL rekordott döntött passzkísérletek terén az elmúlt 2 fordulóban... Packs ellen 500+ passzolt yard, múltkor a Raiders elken is 300 körül volt... Na adjuk ezt hozzá a mi secondarynkhez... Instant 40 körüli pont... Viszont a Chargers védelme is szépen nyeli a pontokat, yardokat szóval nagy adok-kapokra van kilátás...
több mint 10 éve
Szerintem is, így hogy Leno semmivel sem rosszabb, mint Bushrod nem fogunk neki ennyi pénzt adni. Amúgy eddig sem féltünk forgatni az O line-t ha arról volt szó, szóval ha jobb megoldás lenne mint Ducasse vagy Omamneh, akkor már valszeg kipróbálták volna... Lehet nincs jó technikája a G pozicióhoz... Pl Leno is szar volt RT-ben LT meg megy neki. Magazu azt mondta egyszerűen jobb a technikája ott...
több mint 10 éve
A kövi négy meccs tényleg húzós,de az utána levő őt;49ers, Redskins, Vikings, Bucs, Lions ellen hozhatsz akár 5-0 is. Ami alaposan felhúzná a végétNa, szóval playcall meg ilyenek, amiről mondtam, hogy van egy elméletem. Nem egy nagy kaland, szerintem Cutler vénségére eljutott odáig, hogy végre elkezdik felépíteni. Megnézik, hogy az OL hogy bírja, megnézik, ki hogy nyeri a párharcait, addig nem hajtják bele faszságokba. Azt, hogy Cutler jövőre itt irányító lesz, azt el kell adni a közönségnek. Ahhoz nemcsak a játékát, de az image-ét is újra kell építeni.Nyomtam rá egy likeot. Nekem ezzel az egésszel annyi bajom van, hogy hétvégén kb 3-4 drivet dobtunk el emiatt a pitébe. Biztos megengedhetjük ezt magunknak? A Vikings az első félidőben lerendezhette volna a meccset. Nyilván ez egy jó védelem volt, és egy gyengébb képességű egység ellen hasíthatunk így is. Az is segítene a helyzeten, ha nem kellene hétről-hétre megbuherálni a támadófalat, meg ha normálisan megcsinálnák a blokkokat. Csak nem vagyunk olyan jó csapat, hogy majd játszunk egy félidőt és nyerünk.
És ezt abból következtettem ki, hogy másfél negyeden keresztül csak screenpasszokat hívtunk, úgyhogy ötös alát adnék erre az esszére. Köszönöm a figyelmet!
füligjimmy
Amiért nagyon kár a hétvégi vereség az a sorsolásunk következő 4 meccse. Megyünk San Diegoba, amilyen kirobbanó formában vannak ez is egy fifty-fifty meccs. De utána? Rams idegenben, Broncos otthon, Packers idegenben. Ez legyünk realisták nagy valószínűséggel 0-3. S ha netán a Chargers ellen nem úgy pattan a labda, akkor állhatunk 2-9-cel is. Az meg azért karcos lenne, főleg úgy, hogy sztem a következő 3 meccs is szoros lesz. Packers más tészta, ott relatíve nagyobb verésre számítok.
Hétfőn megnézzük Langfordot is teljes meccsen. Kár azért a brutál droppért, mert jól szállt be, blitz felvételben is elég ügyesen helyt állt (2 esetnél is felűnt), csak kb elment a meccs azon a 3. downon. Amúgy idén Royal már teljesített úgy egy meccset, hogy végig is játszotta, nem robbant le némi periódusra?
Jimmy lenne egy kérdésem hozzád, mint a támadófalak elismert szakértőjéhez 😊. (Más is válaszolhat of course). Bushrod mennyire lenne elvetélt ötlet guardban? Mert én Lenot hagynám LT-ben. Hibázik persze, de összességében elfogadhatóan teljesít.
tüsi91
Ugyan én kevés vagyok, hogy megválaszoljam a kérdésedet, de szerintem Bushrodnak kalapáltak, jövőre menni fog.
Szerkesztette: hpeter93
több mint 10 éve
Na, szóval playcall meg ilyenek, amiről mondtam, hogy van egy elméletem. Nem egy nagy kaland, szerintem Cutler vénségére eljutott odáig, hogy végre elkezdik felépíteni. Megnézik, hogy az OL hogy bírja, megnézik, ki hogy nyeri a párharcait, addig nem hajtják bele faszságokba. Azt, hogy Cutler jövőre itt irányító lesz, azt el kell adni a közönségnek. Ahhoz nemcsak a játékát, de az image-ét is újra kell építeni.Nyomtam rá egy likeot. Nekem ezzel az egésszel annyi bajom van, hogy hétvégén kb 3-4 drivet dobtunk el emiatt a pitébe. Biztos megengedhetjük ezt magunknak? A Vikings az első félidőben lerendezhette volna a meccset. Nyilván ez egy jó védelem volt, és egy gyengébb képességű egység ellen hasíthatunk így is. Az is segítene a helyzeten, ha nem kellene hétről-hétre megbuherálni a támadófalat, meg ha normálisan megcsinálnák a blokkokat. Csak nem vagyunk olyan jó csapat, hogy majd játszunk egy félidőt és nyerünk.
És ezt abból következtettem ki, hogy másfél negyeden keresztül csak screenpasszokat hívtunk, úgyhogy ötös alát adnék erre az esszére. Köszönöm a figyelmet!
füligjimmy
Amiért nagyon kár a hétvégi vereség az a sorsolásunk következő 4 meccse. Megyünk San Diegoba, amilyen kirobbanó formában vannak ez is egy fifty-fifty meccs. De utána? Rams idegenben, Broncos otthon, Packers idegenben. Ez legyünk realisták nagy valószínűséggel 0-3. S ha netán a Chargers ellen nem úgy pattan a labda, akkor állhatunk 2-9-cel is. Az meg azért karcos lenne, főleg úgy, hogy sztem a következő 3 meccs is szoros lesz. Packers más tészta, ott relatíve nagyobb verésre számítok.
Hétfőn megnézzük Langfordot is teljes meccsen. Kár azért a brutál droppért, mert jól szállt be, blitz felvételben is elég ügyesen helyt állt (2 esetnél is felűnt), csak kb elment a meccs azon a 3. downon. Amúgy idén Royal már teljesített úgy egy meccset, hogy végig is játszotta, nem robbant le némi periódusra?
Jimmy lenne egy kérdésem hozzád, mint a támadófalak elismert szakértőjéhez 😊. (Más is válaszolhat of course). Bushrod mennyire lenne elvetélt ötlet guardban? Mert én Lenot hagynám LT-ben. Hibázik persze, de összességében elfogadhatóan teljesít.
több mint 10 éve
Amúgy messze van még, de elkezdtem kicsit nézelődni a 2016 FA nevek között és kigyűjtöttem azokat, akiket nagyon remélem hogy megkeresünk és hozzánk kerülnek...Eric Weddle FS
Von Miller OLB
Leon Hall CB
Antonio Gates TE
Eric Berry FS
Sean Smith CB
Muhammad Wilkerson DE
Prince Amukamara CB
Andre Smith RT
Derrick Johnson ILB
Alex Boone G
Bruce Irvin OLB
Mark Barron OLB
Malik Jackson DE
Kelechi Osemele G
Omar Bolden FS
Brandon Marshall ILB
Persze közülük jónéhány esélytelen lesz pl Millert tuti foggal-körömmel meg fogja tartani a Broncos...Nem tudom minegyik csapat cap spacet, nem volt kedvem mindet kikeresni, de az látszik, hogy a Denvernek és a Kansasnak is van pár lejárója, így nem biztos, hogy minden értéküket meg tudják tartani...Nagyon remélem, hogy a listáról 4-5 játékost sikerül megszerezni...
A mi lejáróink közül vissza kell hozni: Jeffrey, Forte, Jenkins,Acho, Unrein (depth) Ducasse, Omamneh( depth) a többiek feláldozhatóak szerintem...
Houstont, Youngot és Bushroodot el kéne boltolni...
több mint 10 éve
Nem tudom láttátok-e a snf-t, a denver szépen bemutatta hogy milyen D kell ahhoz hogy zavarba lehessen hozni Rodgerst, a baj csak az hogy mire mi ezt elérjük ahhoz kell minimum 2 extra jó offseason. Remélem hagyják Fangiot dolgozni addig, ő képes lehet rá.Rodgers folyamat nyomás alatt volt, Ware és Miller terrort rendezett szó szerint... Pontosan ilyesmit szeretnék én is látni... Ez a Denver D nagyon ütős idén...
davemayer
több mint 10 éve
Nem tudom láttátok-e a snf-t, a denver szépen bemutatta hogy milyen D kell ahhoz hogy zavarba lehessen hozni Rodgerst, a baj csak az hogy mire mi ezt elérjük ahhoz kell minimum 2 extra jó offseason. Remélem hagyják Fangiot dolgozni addig, ő képes lehet rá.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Úgy néz ki se Forte se Royal nem szenvedett season Enying sérülést, nem kell műteni őket...Pontos visszatérést azonban nem tudtak mondani... Úgy néz ki le igazolják Monte Ballt...
több mint 10 éve
Na, szóval playcall meg ilyenek, amiről mondtam, hogy van egy elméletem. Nem egy nagy kaland, szerintem Cutler vénségére eljutott odáig, hogy végre elkezdik felépíteni. Megnézik, hogy az OL hogy bírja, megnézik, ki hogy nyeri a párharcait, addig nem hajtják bele faszságokba. Azt, hogy Cutler jövőre itt irányító lesz, azt el kell adni a közönségnek. Ahhoz nemcsak a játékát, de az image-ét is újra kell építeni. Nem értem, miért hisz még mindig mindenki ebben a draftoljuk valakit mögé, és néhány év alatt kineveljük baromságban. Röpke 25 év alatt Steve Young (aki volt vagy 30 éves, előtte fene tudja milyen ligában játszott), Aaron Rodgers, talán Matt Hasselbeck (ő nagyon hátsó körös), és ennyi. Egy jó csapat, és a közepébe rakni egy újoncot. És a pályán építed fel, nem a kispadon. Mint Flakon, Röfiburger, Wilson, Dalton, Cam Newton (aki mögött azért kurva jó védelem volt) és aki annyira nem jó csapatba jött, vagy nem váltotta meg a világot, az Matty Ice, Tannehill, hogy az olyanokról ne beszéljünk, mint Mánuel, vagy Sanchez, ahol ugyanez volt a koncepció, csak ugye. Maximum 1 év után Brady, vagy akár Kaepernick (azért a döntő számít), de ez is összesen 2 pozitív példa tök tudja hány év alatt.
Lehet, hogy akarnak ezen a drafton QB-t húzni, nem tudom. Amit biztosan nem akarnak, hogy kénytelenek legyenek QB-t húzni. És aki szeretne nemcsak 2016-ban, hanem 2018-ban is nemcsak dolgozni, de vezető beosztásban dolgozni, annak jó irányító kell. Egy ilyen teljesítményt nyújtó Cutler vígan eldobálgat neked még '17-ben is, miközben senki nem fogja megkérdezni, hogy mi a faszért nem cseréled már le? Ha nagyon akarod, és látod a tehetséget, akkor már most húzhatsz egy új irányítót, nem kell bedobnod a mélyvízbe, csak leghamarabb a '17-es szezonban, és 2 offseason alatt te faraghatod tovább a rostert. De így nem muszáj. Ez a kurva nagy különbség. Mert amibe a legrövidebb úton belebukik egy FO, az egy irányítócsere. És ha Cutler nincs újraépítve, akkor '16-ban újonc QB van, és ökölbe lehet szorítani a segglyukakat, mert ha nem válik be a srác, akkor még a '17-es szezont megkapják, de '18-ban mindenki repül a picsába. Pace most kezdte, nem hiszem, hogy 40 éves korára le is akarja zárni a karrierje érdemi részét.
- Abe Simpson