Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha még két-három ember megsérül, szerintem jelentkezzünk....hátha.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Bears inactives: McManis, Dixon, McClellin, L. Briggs, D.J. Williams, Bushrod, BosticÁllítólag nem Vereen, hanem Hurst lesz a nickel CB. Az első héten kezdő hátsó 7-esből nincsenek 4-en. S az első számú csere LB sem.
több mint 11 éve
Attól tartok, Jackson fénykorát fogja idézni....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
DJ nem játszik....szép lesz....BearIlyenkor szokott az lenni a filmekben, hogy jönnek a fiatalok és hősiesen helytállnak és meg sem állunk a Superbowlig, ahol pl Lattimore szuperlassításban állítja meg az ellenfél játékosát 3 nanométerre a gólvonaltól és így nyerünk. Bár anyu azt mondta, hogy a filmek nem a valóságot tükrözik általában.
több mint 11 éve
DJ nem játszik....szép lesz....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Szigorúan hang nélkül remélem.majd nézem a sporttv-t 😀JayDaMastaMa alig merek csatlakozni hozzátok este a fórumban, tök rossz ómen vagyok.JayDaMastaugyan már... de nincs inkább valami jó film amit néznél este? 😛 csak vicc volt, semmi befolyásunk nincs arra hogy mit művelnek Cutlerék (sajnos)davemayer
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
majd nézem a sporttv-t 😀Ma alig merek csatlakozni hozzátok este a fórumban, tök rossz ómen vagyok.JayDaMastaugyan már... de nincs inkább valami jó film amit néznél este? 😛 csak vicc volt, semmi befolyásunk nincs arra hogy mit művelnek Cutlerék (sajnos)davemayer
több mint 11 éve
Olvasom a híreket az nfl.comon, hogy Stanton lesz a Cardinals kezdő irányítója, namondom ezek is összevissza cserélgetik az irányítójukat, így nem lehet csapatot építeni. Aztán ránézek a tabellára...... hát mit mondjak, Arians picivel jobb választásnak tűnik utólag. Nekem Mike McCoy volt a favoritom, hát vele se elégedetlenek, igaz neki tavaly kellett a mázli vastagon, de rájátszásgyőzelem az rájátszásgyőzelem. És ne felejtsük el, hogy mindegyik ide akart jönni. Akkor fogadták el az állásukat, amikor itt megköszönték nekik a jelenlétet. Nagyon kevés GM cserélhet vezetőedzőt kétszer.Ma alig merek csatlakozni hozzátok este a fórumban, tök rossz ómen vagyok.JayDaMastaugyan már... de nincs inkább valami jó film amit néznél este? 😛 csak vicc volt, semmi befolyásunk nincs arra hogy mit művelnek Cutlerék (sajnos)davemayer
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ma alig merek csatlakozni hozzátok este a fórumban, tök rossz ómen vagyok.JayDaMastaugyan már... de nincs inkább valami jó film amit néznél este? 😛 csak vicc volt, semmi befolyásunk nincs arra hogy mit művelnek Cutlerék (sajnos)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ma alig merek csatlakozni hozzátok este a fórumban, tök rossz ómen vagyok.
több mint 11 éve
Van ám roster move rendesen. Egy normálisan kialakított keretnél nem kellene hetente 5 embert cserélni...A returner cseréket adom, hogy az egy röhej, de ne mondd már, hogy sérülések miatt nem máshol nem szoktak csávókat felhozni 1-2 hétre edzésekre.
.tüsi91
Lehet Williams, és Bostic is aktiválva lesz, aztán megnézik ki bírja mégis, vagy ki bírja tovább. De az mekkora lenne, ha Conte megint kiütné magát, és középre még jönne ez a DeDe Lattimore nevű gyerek, mert akkor elmondhatjuk, hogy kiesett a fél secondary, meg a komplett LB sor. Mondjuk Houston végre felébredhetne, és elkezdhetné Carimit orrba-szájba szopatni, akkor talán egy dominás DL teljesítmény összejönne. Azt most lefogadom, hogy a Falcons tight end karriercsúcsot dönt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Greene lesz a Will, Briggs helyén. Jones meg a Sam. Sharpton meg vélhetően a Mike. S marad még Lattimore backupnak. Williams mondjuk zónázásban nagyon rossz. Eddig is tudtuk, hogy a DL-nek nagyot kellene játszania, de most komolyan. Bele lett rakva a nagy zsé, most akkor mutassák is meg. Ha 30 pont alatt megússzuk, akkor az offensen megy el a mai is.Amúgy elképesztő mi van itt az elmúlt két évben D fronton sérüléseket tekintve. A különbség tavalyhoz képest, hogy idén az OL-ben is hullanak hetekre a mókusok.
Van ám roster move rendesen. Egy normálisan kialakított keretnél nem kellene hetente 5 embert cserélni...
Szóval: A héten igazolt safetyt Shamiel Gary-t waiveltük. Helyettük a PS-ből feljött a már ismerős LB Terell Manning.
több mint 11 éve
Akkor Darryl Sharpton lesz a kezdő MLB? Jones és Greene pedig WLB és SLB?DJ pedig majd megsérül az első drive-ban....komolyan, ezek helyett jobb lenne nekünk egy (figyelem, kegyetlen dolog következik, csak erős idegzetűeknek) | lány backer | Bear#Bears have downgraded LB D.J. Williams from probable to questionable with a neck injury.
A te vicceid nyomokban valóságot tartalmaznak. Hogyazabüdöskur.....füligjimmy
több mint 11 éve
DJ pedig majd megsérül az első drive-ban....komolyan, ezek helyett jobb lenne nekünk egy (figyelem, kegyetlen dolog következik, csak erős idegzetűeknek) | lány backer | Bear#Bears have downgraded LB D.J. Williams from probable to questionable with a neck injury.
A te vicceid nyomokban valóságot tartalmaznak. Hogyazabüdöskur.....
- Abe Simpson
több mint 11 éve
DJ pedig majd megsérül az első drive-ban....komolyan, ezek helyett jobb lenne nekünk egy (figyelem, kegyetlen dolog következik, csak erős idegzetűeknek) | lány backer | Bear
Mármint egy screenből 150 yardot? De hát Jimre, az nem lehetséges!!!!!!!!kovi470Most reagálok, hiszen jobb későn, mint kés nélkül.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Legalább Greene-ről tényleg kiderül, hogy nemtud játszani, és nem kell hallani a szokásos offsesason bullshitet. Screenekből fogunk szopni legalább 150 yardot.füligjimmyMármint egy screenből 150 yardot? De hát Jimre, az nem lehetséges!!!!!!!!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Legalább Greene-ről tényleg kiderül, hogy nemtud játszani, és nem kell hallani a szokásos offsesason bullshitet. Screenekből fogunk szopni legalább 150 yardot.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Köszi.Ahmad Dixon felépült már?Dixonnak is a népszerű hamstring sérülése van. OUT a hétvégére. Idén 1 playben volt fenn a védelemben és ST-ben összeszedett egy fumblet.
Egyáltalán mi baja volt?
(amúgy nyerni fogtok holnap)Bazzani
A zárójeles rész vmi jinx? 😀tüsi91
Amúgy az egy tipp. Tipikusan az a csapat vagytok, hogy akkor nyertek amikor kevesen számítanak rá.
több mint 11 éve
Ahmad Dixon felépült már?Dixonnak is a népszerű hamstring sérülése van. OUT a hétvégére. Idén 1 playben volt fenn a védelemben és ST-ben összeszedett egy fumblet.
Egyáltalán mi baja volt?
(amúgy nyerni fogtok holnap)Bazzani
A zárójeles rész vmi jinx? 😀
több mint 11 éve
Ahmad Dixon felépült már?Egyáltalán mi baja volt?
(amúgy nyerni fogtok holnap)
több mint 11 éve
Én se mondtam hogy Sutton rossz lenne, sőt eddig tetszik a játéka és ő nagyon jó playa lesz szerintem, de ennyi sérülttel kell a rotáció + Ratliff ahogy írtad is most még stabilabb. Én is sok blitzet várok, kell a pressure Ryanre különben szétszedi ezt az LB meg secondary sort...Ilyen LB sorral jobb ha lerohanjuk úgy talán odaérünk néha. ..És ahogy mondod én Allentől minima 10 sacket várnék...Houston meg eddig még a QB közelében nem volt, megmutathatná miért is kapott nagy zsét...
több mint 11 éve
Briggset sokat ekézzük, de az ő hiányát a futás elleni védelem megfogja érezni. Még talán Bosticét is. Suttonnal abszolút nincsen gond, de Ratliff visszatérése pozitív, talán ő stabilabb még a fal közepén. Ideje lenne a milliós DE-knek mutatni valamit. Allentől múlt héten sokat nem vártam, most talán már visszajött rá némi súly. S egy újonccal kell farkasszemet néznie... A másik oldalon Carimi, az ember aki edzi őket, pedig Mike Tice. Szóval... rengeteg blitzet várok, főleg ezzel a felforgatott LB sorral. Ki lesz a nickel? Mert McManis megint megsérült. A csávó is nagy mákos, mert karrierjében tán először releváns játékidőt kaphatna Tillman sérülése után, erre nem tud pályára lépni 4 hete. Gondolom Vereen lesz így a befutó ló.
Szerencsére a Falcons D rossz, szóval a két offensenek adott a lehetőség. Végre fölé kellene lőni valakit.
több mint 11 éve
Remek az amúgy is szutyok LB sor még szutykabb lesz. Remélem a fal tud nyomást tenni Ice Matre, mert ha nem ilyen LB sorral és secondary-vel nem védekezzük le s White-Jones duót...Hihetetlen mennyi sérülés van állandóan egyszer abbamaradhatna már ez a balszerencse széria...Azt hiszem a drafton prior lesz egy faxa LB, DE és S ...Legalább Ratliff játszik???
több mint 11 éve
Váó, Briggs nem játszik, valszeg Bostic se. Greene-Williams-Jones, sanszosan egyikük se lesz NFL rosteren jövő ilyenkorra.füligjimmyLegalább Conte lesz(hogy kiüsse magát újra) Az lb-sor eddig is hitvány volt. Most örülök, ha nem rohannak majd egymásnak.Ennek ellenére szerintem nyerni fogunk, hogy tovább éljen a remény,hogy van esélyünk bejutni, és így nagyobb fájdalom lesz majd, ha a 16 héten csúszunk le a Po-ról . 😊
több mint 11 éve
DJ pedig majd megsérül az első drive-ban....komolyan, ezek helyett jobb lenne nekünk egy (figyelem, kegyetlen dolog következik, csak erős idegzetűeknek) | lány backer |

No.1. Bears