Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
( na jó talán a Colts).Toto21Babits kérlek, ligaelit OL-ünk van passzblokkban 😀 (na főleg Luck miatt), run blockban annyira nem, de a QB pressure-ről volt szó
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Mai sérült lista:Briggs, D.J. Williams, Conte, Marshall Full Participation
Allen, Garza, McManis, Slauson Limited Participation in Practice
Bushrod, Dixon, McClellin, Ratliff Did not participate in practice
több mint 11 éve
Az igen...Kik fognak játszani? Bostic az rgyrtlen egészséges LB...Greene kezdő lesz és végig tol egy meccset??? Allent nem is játszatnám. Mégha meg is gyógyult egy 15 kilós súlyvesztességetnem tudsz visszaszedni egy hét alatt még valami varázs koxxal se, biztos le van még gyengülve. Remélem legalább Ratliff visszatér, amikor tesómnak agyrázkódása volt 3 napig megfigyelték a kórházba azt mehetett, neki ez a 3. hét...TomcsikAzt hiszem, nem 15 kilót fogyott, hanem 15 fontot. Az 7-8 kiló kb. Annak a fele víz, úgyhogy hátha játszik.
több mint 11 éve
#Bears LT Jermon Bushrod was held out of practice with a knee injury todayKezd vicces lenni az egész! Most lehet, h a fal a kezdő LT-LG-C nélkül fog felállni... és a D falról ne is beszéljünk.
Egy kicsit megint kezd sokasodni a sérültjeink száma
Michael Ola filled in at LT today for #Bears and that is probably good sign Matt Slauson will be good to go Sunday at Carolina
legalább ennyi, de Ola, mint LT... hát hosszú napja lesz Cutlernek....
több mint 11 éve
Attól, hogy valaki nem edz szerdán vasárnap még simán játszhat... Briggs és DJ-nél is csak elővigyázatosság sztem, nem lesz semmi gond. Allen pedig játsszon, ha tud. Nem mindegy, hogy 3-2-vel vagy 2-3-mal mész újra idegenbe. Nyilván nem lepsz toppon, de majd szép lassan visszajön rá az a súly, amit ledobott. Nem kell minden downban fenntartani, elég, ha egyértelműbb passz szituációknál felmegy. Agyrázkódás és agyrázkódás között is van különbség. Ratliff elég nagyot kapott, ha visszanézed a 49-ers meccset láthatod, hogy egy szerelés után eléggé megtántorgott. A ligának pedig van valamilyen procedúrája az agyrázkódás utáni játékengedély megadására.
több mint 11 éve
Az igen...Kik fognak játszani? Bostic az rgyrtlen egészséges LB...Greene kezdő lesz és végig tol egy meccset??? Allent nem is játszatnám. Mégha meg is gyógyult egy 15 kilós súlyvesztességetnem tudsz visszaszedni egy hét alatt még valami varázs koxxal se, biztos le van még gyengülve. Remélem legalább Ratliff visszatér, amikor tesómnak agyrázkódása volt 3 napig megfigyelték a kórházba azt mehetett, neki ez a 3. hét...
több mint 11 éve
Jelen állás szerint nincs LB sorunk.Allen, Jared DE illness LP - - -
Briggs, Lance LB knee DNP - - -
Bushrod, Jermon T knee LP - - -
Conte, Chris S shoulder FP - - -
Dixon, Ahmad S hamstring DNP - - -
Garza, Roberto C/G ankle LP - - -
Marshall, Brandon WR ankle FP - - -
McClellin, Shea LB hand DNP - - -
McManis, Sherrick CB quadricep LP - - -
Ratliff, Jeremiah NT concussion LP - - -
Slauson, Matt G ankle LP - - -
Williams, D.J. LB neck DNP
több mint 11 éve
Jared Allen, Jeremiah Ratliff, Roberto Garza and Matt Slauson appeared to be participating in portion of Bears practice. Mai hírek között olvastam. Ennél többet egyenlőre sajnos nem tudokHa a Panthers O-Line ra nem tudunk nyomást helyezni és Cam-et kiugrasztani a zsebböl, akkor húzzuk le a rolót, mert annál gyengébb támadófalat keresve se találunk most a ligában ( na jó talán a Colts). Young remélem beindítja a motorokat. 4 DL rush-nak elégnek kell lennie, ha nem akkor baj lesz.ezt cáfolnom kell, az oddsok jelenleg Bears 2.20 Panthers 1.71
Nincs futójátékuk se nagyon, mivel J. Stewart, DeAngelo és Tolbert is pályán kivül lesz, így marad D. Reaves, ha ö fut minket szét, akkor is húzzuk le a rolót.
K. Benjamin-t duplán kell fogni, na meg persze ott van Olsen, aki ilyen LB sor mellett sajnos nagy napot foghat ki. Bostic és DJ se valamit erös cover-ben és zónázásban.
A D-ben elég gyenge a secondary is, ergo tökéletes match-up a mi elkapóinknak.
Tehát mikor szerezzük vissza az önbizalmunkat, ha nem most. Papíron esélyesebbek vagyunk a W-re, de láttuk a Bills ellen, hogy nem számit semmit se.Toto21
sajnos ezután a D-teljesítmény után szkeptikus vagyok, de mivel más O-zel kell farkasszemet nézniük ezért nyerhetünk, de passrush nélkül ez sem fog menni.
Allenről van vmi hír?davemayer
több mint 11 éve
Stewart könnyen lehet, hogy harcra kész lesz (max. nem 100%)Newton is küzd a nyavalyáival, ráadásul a D-jük nem igazán működött az elmúlt másfél meccsen...ennek ellenére otthon lesznek és nyilván nem akarnak kipoytogni a PO-játékból....nálam ez tipikus 50-50%, sőt, inkább feléjük billen a mérleg....
O-falban a Falcons sem áll túl jól....de láttátok, hogy a papíron leggyengébb line szedte le a védőfalat a pályáról....(teszem hozzá, ez a hazai talaj igen fostaliga, rendszeresen gyengébbek szoktunk lenni passrushban itthon)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Ha a Panthers O-Line ra nem tudunk nyomást helyezni és Cam-et kiugrasztani a zsebböl, akkor húzzuk le a rolót, mert annál gyengébb támadófalat keresve se találunk most a ligában ( na jó talán a Colts). Young remélem beindítja a motorokat. 4 DL rush-nak elégnek kell lennie, ha nem akkor baj lesz.ezt cáfolnom kell, az oddsok jelenleg Bears 2.20 Panthers 1.71
Nincs futójátékuk se nagyon, mivel J. Stewart, DeAngelo és Tolbert is pályán kivül lesz, így marad D. Reaves, ha ö fut minket szét, akkor is húzzuk le a rolót.
K. Benjamin-t duplán kell fogni, na meg persze ott van Olsen, aki ilyen LB sor mellett sajnos nagy napot foghat ki. Bostic és DJ se valamit erös cover-ben és zónázásban.
Tehát mikor szerezzük vissza az önbizalmunkat, ha nem most. Papíron esélyesebbek vagyunk a W-re, de láttuk a Bills ellen, hogy nem számit semmit se.Toto21
sajnos ezután a D-teljesítmény után szkeptikus vagyok, de mivel más O-zel kell farkasszemet nézniük ezért nyerhetünk, de passrush nélkül ez sem fog menni.
Allenről van vmi hír?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ha a Panthers O-Line ra nem tudunk nyomást helyezni és Cam-et kiugrasztani a zsebböl, akkor húzzuk le a rolót, mert annál gyengébb támadófalat keresve se találunk most a ligában ( na jó talán a Colts). Young remélem beindítja a motorokat. 4 DL rush-nak elégnek kell lennie, ha nem akkor baj lesz.Nincs futójátékuk se nagyon, mivel J. Stewart, DeAngelo és Tolbert is pályán kivül lesz, így marad D. Reaves, ha ö fut minket szét, akkor is húzzuk le a rolót.
Tehát mikor szerezzük vissza az önbizalmunkat, ha nem most. Papíron esélyesebbek vagyunk a W-re, de láttuk a Bills ellen, hogy nem számit semmit se.
több mint 11 éve
Szerintem a Phanterst és a Falcont is verjük. Phanters nem acèlos mosr. Nincs Hardy és a másik kezdő DE is sérült. Húzós meccs lesz, de szerinten meglesz. Az Atlantával nagy pisztolypárbajt várok, de az ő D ük a mienktől is szarabb szóval sok pontos meccsen maci siker lesz 😀 ....
több mint 11 éve
Tovább folytatódik a Speciel Team keverése-kavarása. Én nem tudom, de Toub idejében szezon közben maximum kihalási alapon lehetett bekerülni, most meg hetente keresik az embereket, akik egy picit is hozzátudnának tenni. Mert azon a szinten vagyunk, hogy örülünk, ha nem csesznek el semmit, nemhogy esetleg vmi pluszot hozzátegyenek...Terell Manning volt az egyik waivelt, ő egy 15 yardos büntetéssel hívta magára a figyelmet még a Jets ellen. A másik a legutóbbi két meccsen visszahordó Rashad Ross. Neki egy kickoff után sikerült az a bravúr, hogy elindult az end zoneból, majd senkitől sem zavartatva 5 yardon összeesett...
A helyükre érkezett 27-edszerre felhozva Chris Williams és a Cardinals PS-ből egy Teddy Williams nevű csávó. Newest #Bears CB Teddy Williams is a BLAZER. Posted 4.3 40 time in college. 26-year old w/ good size and dripping w/ athleticism.
több mint 11 éve
Szerintem nyerünk mindkettőn,aztan otthon szoros meccsen veszítünk.Ez egy ilyen szezon. Apropó mi hogy állunk sérültekkel?
több mint 11 éve
Előveszem megint a paripámat: semmi, de SEMMI változatosság, ötlet, vagy meglepetés nem volt a passrushban. Még nekem sem, akkor vajon egy NFL OT-nek mekkora nehézség lehetett? A 4 down DL go, oszt kész. Értem én, hogy kihalt a fél D és Tucker szarból akar várat, de így nem lehet.picidzéBlitzeltek néhányat. Általában olyankor Frey 5 lépés után, már meg volt verve, így könnyű elkapás lett, mert a blitz nem érhetett oda. De pl. amikor érvénytelenítették Rodgers-->Adams TD-t a center holdingja miatt, akkor Bostic és Frey is ment blitzre, s ha jól láttam Willie Young lépett vissza zónázni. Akkor picit steppeltették Rodgerst, talán akkor egyszer egész meccsen. Ilyenkor azért nehéz egy edző dolga. Tök mindegy mit csinált Tucker, semmi nem működött.
Hétvégén jön a Panthers idegenben. Kiestek a futóik, a védelmük nem muzsikál fényesen, még Charles Johnson (ő a LDE igaz?) sem játszik valószínűleg, Hardy pedig a szezonra out. Hasonló stílusú offense, mint a 49-ersé, bár Newton > Kaep. Ez talán inkább fekszik a védelemnek, főleg ha visszatér Ratliff és Allen. Hasonló gameplant várok, mint a 2 idegenbeli győzelem alkalmából.
Az offense részéről pedig inkább legyen valami ilyen a mérleg: 28 pont 216 yard (SF), mint a 17 pont, 496 yard (GB). Meglátjuk. Két idegenbeli meccs: Panthers-Falcons. 1-1-et várok.
több mint 11 éve
Előveszem megint a paripámat: semmi, de SEMMI változatosság, ötlet, vagy meglepetés nem volt a passrushban. Még nekem sem, akkor vajon egy NFL OT-nek mekkora nehézség lehetett? A 4 down DL go, oszt kész. Értem én, hogy kihalt a fél D és Tucker szarból akar várat, de így nem lehet.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Martellus Bennett: "There's two places where inches matter, one of them is on the football field."
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Vigyázat, konteo: | több mint 11 éve
A baj az, hogy a nüanszok évek óta a Packers mellett döntenek. Ez nem véletlen, hanem tendencia. S ameddig Rodgers itt lesz, addig még sokszor fogjuk ugyanezeket a köröket végigjárni.
több mint 11 éve
Befejeztem a meccset, de bár ne néztem volna meg...Az eddigi 3 meccsen a D erőn felül teljesített, de ez a mai egyvhatalmas 0 volt. Egy Rodgers szintű QB ellen nem engedheted meg magadnak, hogy 5-6 mp ig nézelődjön. Akár megnézhette volna a híreket az okos telóján egy kávé melett. A közelébe nem kerültünk. Az elkapói olyan üresen voltak mintha nem lett volna LB sor meg secondary a pályán...Most látjuk mennyit ér Jared Allen...Houston eddig nekem nagy baklövés. Messze nem éri meg a pénzét. Futás ellen elmegy de nuku pass rush...Egy szürkeeminenciás átlagos játékos közel elit fizuval...O oldalon. Ilyen is ritkán látni, hogy 2x annyi totál yardal és labdabirtoklási idővel elveszítesz egy meccset...Igazából tényleg 2 rossz játékon ment el a mrccs. 2 int. Bennett nagyot játszott. Forte végre feléledt és Carey is jó volt. Nyugodtan mondhatjuk, hogy szétfutottuk őket...Mindez azonban kevés volt. Azért a sporikról is emlékezzünk meg, mert valami iszonyat szarok voltak. Axt hiszem tán még a Bears D-nél is szarabbak voltak ami ezen az estén nagy teljesítmény 😀...Pl a field gólnál mit fújtak Bosticra ami miatt furst down-t kaptak azt szerintem senki nem tudja. Williamsre unnecessary reckless fújtak 3. downra a nagy semmire... ( mind 2 driveból TD lett ) Ezek azért mondhatjuk, higy pontokat befolyásoló döntések voltak. Oké az elején a sajtok ellen is fújtak baromságokat, de azok közel sem befolyásolták ennyire az eredményt...Mindenesetre dúrva egy szezon lesz ez ahol nüanszok fognak dönteni. Ez most a Packers javára fordult. Reméljünk jobb folytatást és a sérülyek mielőbbi visszatérését...
több mint 11 éve
Hát a Panthers is két masszív zakó után van, ahol összeomlott a védelmük és a támadósoruk sem villogott... szóval otthon majd tekernek majd. Futójátékra alapuló offense jön megint, ez talán jobban fekszik majd, főleg ha a sérültek visszajönnek. Bár nem tudom Allen mikor lesz újra fitt egy ilyen súlyvesztés után... Marshall felépülhetne, mert a legutóbbi 2 meccsen 3 elkapás, 25 yard a mérlege, hát egészségesen mondani sem kell, hogy 4-szerese minimum a mérleg.
Az a makacs, hogy 496 totál yardod volt tegnap, 33 first down, 7/11 3rd down, 2/3 4th down, valami 230 futott yard, 36 perc labdabirtoklás, oszt kikaptál 21 ponttal.
több mint 11 éve
A szezon előtt 2-2es mérleget vártunk itt többen az első 4 hét után. Hát...bele is trafáltunk. Az más kérdés,hogy a 49ers elleni siker helyet cserélt a Bills elleni lebőgéssel. A soron következő 4 meccsből én megint 2 sikert várok és 2 vereséget. A hétvégén jön a következő győzelem a Carolina ellen, majd elmegyünk orálisan kielégíteni az Atlantát, tehát ott égni fogunk,mint a Reistag. A sorban a Miami-t zsigereljük kis és a Patriots kihasználva ezt visszaadják nekünk az egészet. Én a Bye week előtt 4-4et jósolok így. Utána viszont jöhetnek a győzelmek. A végére 10-6ot várok. A többiről később. ...
több mint 11 éve
Ez a védelem összeomlott volna Big Love keze alatt is. Kell a védelembe is egy szupersztár, lehetőleg a front7-be, aki köré tudsz építeni. Remélhetőleg draftoltak 3 nagyon jó játékost, de jelenleg ebben a védelemben nincs egy se. Tillmann IR, jöhet Frey, vagy aki éppen egészséges. A kezdőből erre a meccsre lesérültek négyen, és ez kihúzta a playbook felét szerintem. Falcons ellen visszatérnek remélhetőleg. Van depth, nem lehet azt mondani, hogy nincs, de senki nem veszi a vállára a csapatot. Cutler a 2. rossz döntést hozta a szezonban. Nem rossz passzt, nyilván abból volt több is, hanem rossz döntést. És elment rajta két meccs. Ilyen szinten kell játszania, ha rájátszásról, és egyebekről akarunk beszélni. Persze ez a high risk-high reward playbook fekszik neki (szerintem a play designről írni fogok egyet), de akkor biza keménynek kell lennie a védelemnek, mert egy pisztolypárbajban ilyen eladott labda akármikor benne van. Ha egy picivel jobb lenne ez a D... ha egy picivel.Nem. Valóban nem. Viszont ma az offense miatt meccsbe voltál és meccs közbe is érezhető volt, hogy vagy ők tartják a lépést vagy vége van. Vége lett. Gyakorlatilag az első INT-tel. A második csak slusszpoén volt, hogy egy szoros meccsből a végére garbage time legyen.tüsi91Komolyan arra kell rászorulnunk hogy minden driveban pontot szerezzen az offense mert a két védelem annyira képes hogy összehoz egy punt nélküli meccset ami 20 évenként van?DeleteJajj nehogy már 2 playen ment el az egész. DeleteAddig a két playig a két csapat közti különbség annyi volt, hogy ők gyorsan, mi pedig komótosan gyalogoltunk végig a pályán. Abból volt 7 pont előnyük, hogy ők kezdték a második félidőt. 2 rossz play, aminek a következménye 21 pont.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem. Valóban nem. Viszont ma az offense miatt meccsbe voltál és meccs közbe is érezhető volt, hogy vagy ők tartják a lépést vagy vége van. Vége lett. Gyakorlatilag az első INT-tel. A második csak slusszpoén volt, hogy egy szoros meccsből a végére garbage time legyen.Komolyan arra kell rászorulnunk hogy minden driveban pontot szerezzen az offense mert a két védelem annyira képes hogy összehoz egy punt nélküli meccset ami 20 évenként van?DeleteJajj nehogy már 2 playen ment el az egész. DeleteAddig a két playig a két csapat közti különbség annyi volt, hogy ők gyorsan, mi pedig komótosan gyalogoltunk végig a pályán. Abból volt 7 pont előnyük, hogy ők kezdték a második félidőt. 2 rossz play, aminek a következménye 21 pont.tüsi91
több mint 11 éve
A zebrák se veletek voltak, bár alapvetően szarok voltak de kriminálisan. De én is úgy érzem, hogy az a 2 INT döntötte el. Addig ugyan úgy mentetek át rajtunk mint mi, csak ti főleg 7-8 perc alatt futással mi meg 3-4 jó passzal 2-3 perc alatt.Jajj nehogy már 2 playen ment el az egész. DeleteAddig a két playig a két csapat közti különbség annyi volt, hogy ők gyorsan, mi pedig komótosan gyalogoltunk végig a pályán. Abból volt 7 pont előnyük, hogy ők kezdték a második félidőt. 2 rossz play, aminek a következménye 21 pont.tüsi91
(Jeffery

Liverpool Fc