Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tucker4Prezident.
füligjimmy
az oké amit írtál de ez azért erős. Jobb a helyzet mint tavaly de az ő dicsérésével én személy szerint megvárom minimum a decembert de inkább szezon végét.davemayer
Na, azért emlékezzünk már vissza, milyen volt a védelem a kiváló Big Love alatt, amikor olyan secondary lépett pályára, hogy Bowman-Tillmann-Payne-Alfalfa. Tucker idén is kapott a keze alá 2 LB-t, abból az egyik nem az, a másik meg szimplán szar, de leginkább 3-4 2down ILB ebben a ligában. A harmadik DJ Williams. Briggsnek teljesen zéró szezonja van, Jenningsnek dettó, pedig előbb-utóbb őt fogják támadni, és nem Fullert, addig azért várok. A két nagy veterán igazolás 3 meccsen összesen hétszer villant. Gondolom egy az egyben felállni Giacominivel, vagy Colonnal szemben, és nem megverni, az edzői hiba. Mondjuk Allen már tett annyit, mint Elek tavaly az egész szezonban. Jelenleg van 7 darab használható játékos ebben a védelemben, igazi ötcsillagos szupersztár egy se. És ebből megoldja.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Tucker4Prezident.
füligjimmy
az oké amit írtál de ez azért erős. Jobb a helyzet mint tavaly de az ő dicsérésével én személy szerint megvárom minimum a decembert de inkább szezon végét.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na, miután mindenki leírta, hogy miért volt ez a győzelem nem kielégítő, lévén csak zsinórban másodszor nyert a csapat idegenben, főműsoridőben, felhívnám a figyelmet arra a tényre, hogy Genyóval otthon 7-2 volt a Jets mérlege. Nem Genyó miatt. Lenullázták a futójátékot, minden második alkalommal szétkapták a támadófalat, ránk kényszerítették a stílusukat, és mégis sikerült egy ilyen teljesítményt összehozni, 1 eladott labda, 2 TD, 50% 3rd down mutató. Nyilván lehetett volna jobb, volt pár hülye drop, az OL nagyon gúzsba kötötte Trestman kezét, Marshall használhatatlan volt, a front7 fele meccs előtt kiesett, a cserék meccs közben, és? Kutyát nem érdekli. Egy percig nem volt a csapat hátrányban ezen a meccsen, 8 pontos győzelem, a végén vezethettek egy drive-ot, ki lett védekezve. Tucker4Prezident.

Aaron Rodgers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve

Aaron Rodgers

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát nem lehet a mai teljesítménytől elélvezni. Sok hibával tarkított meccsen lényegében a Jets és főleg Geno Smith mindent megtett azért, hogy mi nyerjünk. S sokszor (okkal) fikáztuk a játékvezetőket, de akkor jegyezzük meg azt is, hogy 17-13-as állásnál gyakorlatilag egy TD-től fosztották meg a Jetset. Az elmúlt 3 évben semmit sem kaptunk a zebráktól, meg majd vissza is kapjuk majd ezeket. Pl. éppen a Packers ellen.

Pozitívumok:
- győzelem: S tényleg az számít, hogy az kerül be a csapat neve mellé, hogy W. Ez a legfontosabb. S lehet puffogtatni mellé a közhelyeket, meg nagyképűzni, hogy jó csapat rossz játékkal is tud nyerni, meg hasonlók. Dupla vé, az dupla vé.
- defense: Ami biztos, hogy ezt a meccset (és talán az előzőt is) inkább ők nyerték meg, míg a Bills ellenit nem ők vesztették el. 414 yard (ami azért sok), 3 turnover, 19 kapott pont itt helyben alávésem bárki ellen.

Run defense: *****. 5 csillag. Chris Ivory and Chris Johnson combined for 20 carries for 78 yards (3.9 average). That's a heck of a night for the Bears' run defense. A front seven futás ellen nagyot játszott. A két rookie DT-ről álmomban nem gondoltam, hogy a 3. meccsükön ilyen stabilak lesznek, Paea most, hogy egészséges kezdi megmutatni miért is volt 2. körös prospect. Ha így folytatja jó szerződés elé néz. Ratliff abszolút nem hiányzott. Allen futás ellen jól dolgozik (pass rushban azért többet várok), Young és Houston korrektül játszottak. Az LB sor előtt is le a kalappal futás ellen, Briggs azt hozza, amit mindenki vár, mindig ott van a tűzközelben, Bostic és DJ is jó meccsen van túl ilyen téren. Nyílván a game plan erre ment ki, hogy öljük minél jobban a futást, s Smith verjen meg passzal, ha tud. Szerencsére nem tudott, de...

Pass defense: Hát ide max 3 csillagot lehetne adni, mert voltak gondok. Pass rush elment, főleg belülről jött a nyomás, ami nagyon is üdvözítő. Houston 0, Young most nem sok vizet zavart, Allen pedig a második félidőben már többször odaért, de még mindig több kellene. Azért az gáz, hogy Decker nélkül is passzoltak 300+ yardot, nem igazán működött a zónázás, s ezt egy jobb irányító kegyetlenül megbünteti. Bostic nagyon vakon volt többször is, s én Freytől azért nagyon tartok, hogy egy jó irányító szétszedi.

Red Zone defense: 6-ból 1 TD. Azt hiszem ennél nem kell több.

- Jeffery: volt 1 dropja, de legalább egészségesnek tűnt, ami jó jel.

- ST: Ha levesszük Terell Manning nagyeszű szabálytalanságát, akkor az összkép nagyon is pozitív. Egyrészt két ízben is sikerült 20-on kívülre kihozni a labdát, másrészt a coverage team is hamar összecsomagolta a Jets returnereit, harmadrészt O'Donnell (aki egyébként jókat puntolt) 1. puntja után még labdát is szereztek, negyedrészt Gould hozta a szokásost, s még Holmesnak is volt egy jó PR-je, amit visszafújtak, egy vitatható hátulról történő blokkolás miatt.

- rookiek: ne kiabáljunk el semmit. De 3 meccs után egyenlőre A+-nak tűnik a 2014-es draft class. Fullerről vannak elkapások, de hozza a playeket (ma 1 INT, 2 FF. ohh Tillman). Fergusonról és Suttonról már említettem pár szót. Ferguson egy szürke jó munkásember lesz, aki futás ellen stabil játékos. Ez 10 éves karrier a ligában, szóval nem lesz gondja a pénzzel. Sutton viszont... Ejj pedig Bearrel jót vitáztam róla draft idején. Carey egyenlőre passz, Vereen egy 4. kör végéhez képest simán jó. Dixon talán ST-ben bennragadhat, O'Donnell pedig évekre megoldja a posztot.

Negatívumok:
- offense, gameplan, futójáték, passzjáték, meccs előtti felkészülés: azt tudtuk, hogy a Jets front seven nagyon jó, futás ellen egészen kiválóak, de azért ez egy masszív szarkupac volt. Múlt héten 216, most 259 totál yarddal sikerült meccset nyerni, hát ez nem válik az offense és Trestman dicséretére. Az első félidő totális szunyókálás, s ez már 3-szor fordult elő idén... A defense hozott egy TD-t, az ST adott egy short fieldet lényegében ez volt 14 pont. A második félidőt úgy kezdjük, ahogy kell, de utána megint 3-szor még firstd down sincs. Igaz a végén lezabáltunk 7 percet az órából, ami nagyon kellett.

- OL: Nem tudom a hiányzók mennyire befolyásolták, de a mai a Mike Tice idők rosszabb meccseit idézte. Persze a Jets front nagyon jó, meg blitzeltek ahogy tudtak, de Cutler elképesztő nyomás alatt játszott, s mindez futójáték nélkül, egy sérült Marshallal azt szüli, hogy megvagyunk lőve. Nem tudnék kiemelni egy olyan játékost, aki csak egy közepest hozott volna, talán Long.

- dropok: elhajítottak vagy 5 labdát az elkapók, Martellus egy pofás TD-t is, Bostic megy egy GW intet

- büntetések: ma elképesztő sok teljesen felesleges zászlót dobtak a csapat ellen. Jó lenne, ha az olyan jól fizetett játékosok, mint Lamarr Houston nem ezzel tűnnének ki...

- sérülések: nyílván más csapatnál is vannak, de ami idén megy az röhej. Marshall szerintem 50%-osan döglődött a pályán, s nem tudom, hogy ez 6 nap múlva mennyire lesz jobb. Conte szerintem jó futballista, de egy meccset nem tud befejezni egészségesen, Mundy szintén megsérült és komolyabbnak mondják. Amikor McCray is megdöglött 2 play erejéig, akkor pedig összeállt a Brock Vereen-Ahmad Dixon safety duó...
több mint 11 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Nem volt valami nagy meccs, finoman fogalmazva 😊 Nekem a rookie DT-k tetszettek amúgy, elég jól pörögtek, főleg az elején. Fuller fiú pedig nagy spíler lesz itt, egyre inkább úgy tűnik. Sajnos volt bőven sérülés ismét a D#-ben, remélhetőleg nem annyira súlyosak.

Bosticnak meg valaki mutassa meg, hogy hogyan kell elkapni egy hulló falevelet 😀
több mint 11 éve
Packers Weekfüligjimmy
és kb legyen is ennyi elemzésnek 😀

az O oldalon bajok vannak, nagyon kíváncsi vagyok hogy lesz-e jobb playcall a Packers ellen. Azt tudtuk hogy nem itt fogunk többet futni mint passzolni de azért pár trükkösebb dolgot el tudtam volna viszelni ( a tossok Forténak meg a handoff Jefferynek ültek is, ezeket kéne többször használni egy olyan D ellen mint volt ez a Jets).

Mióta Rodgers az NFL-ben van nem volt ekkora esély nyerni ellene, éljünk vele!!! 5 perce van vége de már nézném a következőt 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Packers Weekfüligjimmy
Vudu

több mint 11 éve
Packers Week

- Abe Simpson
több mint 11 éve
látom jimmy te sem tudtál aludni, én már reggel éreztem hogy ebből az alvás dologból nem lesz semmi, úgy felpumpál akárhányszor a meccsre gondolok 😊

ezt nekünk meg kell nyerni, és meg is tudják nyerni, és ezt már tényleg az offense-nek kell meg(nemírtamlemégelégszer)NYERNI! 😀

egy dologtól nem kell aggódni: attól hogy sok sikeres futásunk lesz...davemayer
Hát.... ezek szerint bírjuk még a gyűrődést.

Mondjuk nem lenne rossz taktikai újítás a változatosság kedvéért nem 17 pontos hátrányba kerülni. Kényszeríteni kell, hogy jöjjenek, és kinyíljanak. Hogy Smith kezdjen passzolni, hogy tekerjék fel a blitzeket, és a cornerek ottmaradnak egy az egyben midenféle besegítés nélkül, vagy Forte az open fielden valamelyik safetyvel szemben. Jöjjenek a blitzek, ha merik, teszteljék a secondaryt, ha merik. Az ilyen meccseket akkor lehet megnyerni, ha kikényszeríted az ellent a komfortzónájából. Van saját játékuk, és abban nem tudod őket megverni. Nem ezzel a kerettel.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
látom jimmy te sem tudtál aludni, én már reggel éreztem hogy ebből az alvás dologból nem lesz semmi, úgy felpumpál akárhányszor a meccsre gondolok 😊

ezt nekünk meg kell nyerni, és meg is tudják nyerni, és ezt már tényleg az offense-nek kell meg(nemírtamlemégelégszer)NYERNI! 😀

egy dologtól nem kell aggódni: attól hogy sok sikeres futásunk lesz...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bammeg én mindig éjfélig bírom. Utána úgy bíztatom magam, mint valamelyik Halálos Fegyver filmben, hogy bírom még a gyűrődést, bírom még a gyűrődést.
Há, meg is találtam!

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Abból, hogy Bellamy-t elküldték az aktívból, erősen valószínűsíteni lehet, hogy játszanak....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 358
Sziasztok lehet már tudni valamit arról, hogy Jeffery és Marshall játszik-e?

több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears have places WR Josh Bellamy on waivers and promoted LB Terrell Manning to the 53 man roster

Source: #Bears worked out 3 defensive backs on Saturday, Dion Bailey. Bryan McCann. Bacarri Rambo. 4th player in #Bears tryout was TE Ryan Otten.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Jó éjt mackó pajtik! Hajnalban találkozunk! PeaceSüsü
Sajnos én nem leszek, holnap kemény napom lesz, így délután,/este felvételről nézem majd.......😕
Sebaj, drukkoljátok ki a győzelmet! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Jó éjt mackó pajtik! Hajnalban találkozunk! Peace
több mint 11 éve
Frey lesz ugye a nickel

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-isaiah-frey-nickelback-biggs-spt-0921-20140921-story.html

According to Pro Football Focus, Frey ranked 20th among slot cornerbacks with one completion against him every 8.2 plays in coverage. He was tied with the Chiefs' Brandon Flowers, who went to the Pro Bowl. While PFF had 35 of 45 passes thrown to Frey's man being completed, Football Outsiders had it as 19 of 33. So it's awfully subjective material.

Nyilván megszámolni valamit az kurvára szubjektív dolog tud lenni. Egyébként ekkorát lépett előre ez a csapat, mert egy csávót, aki van olyan jó, mint Flowers, simán PS-be rakunk. Szerencsére a másik 31 csapatból senki nem olvassa a PFF-et, úgyhogy nem vitték el a tarcsiból. Pedig azt a 8 dollárt megengedhetnék maguknak.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
FYI A Football Life mostani epizódja Marshallról szól. A torrentboltban már lehet kapni.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Packers Week!!!!

Nem jó a Packers D, ezt tudtuk, mert évek óta nem jó. Nem jó a Packers OL, mert 2 kezdőt vesztettek, csak nem azokat, akiket kellett volna. Vérszagra gyűl az éji vad: te tetted ezt, Ted Thompson.

Since joining #Bears in 2009, QB Jay Cutler is 6-1 on MNF (130-211 passing for 1,570 yards, 61.6%, 14 TDs, 3 INTs and 100.6 rating)

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Miért volt gyenge ma Packers D ? Egyáltalán nem volt gyenge 19 kapott pont , amiből egy visszahordott fumble meg egy safty magyarul 9 pontnál a pályán se voltak . Szereztek mellé 3 labdát is , semmi baj nem volt ma velük , az Offense volt mocskosul gyenge, de ha nem így látod indokold már Pls 😊nando89
Haladtak ellenük, mint kés a vajon. Földön, levegőben egyaránt. Nyilván nem rajtuk ment el a meccs. A kérdés ugyanaz, mint nálunk, hogy vajon mindig képes lesz a védelem 3 (esetünkben) 4 labdát szerezni? Stafford nagyon minimum 9 pontot hajított el a 3 labda eladásával (amiből 2 tisztán az övé volt) az GB térfelén.

Amúgy pontosítva akkor, nem volt olyan gyenge a Packers D, sőt ami leginkább számít, hogy nagyon kevés pontot kaptak, de ebben éppúgy benne volt a 30+ kapott is, mint a 17.
több mint 11 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 351
Miért volt gyenge ma Packers D ? Egyáltalán nem volt gyenge 19 kapott pont , amiből egy visszahordott fumble meg egy safty magyarul 9 pontnál a pályán se voltak . Szereztek mellé 3 labdát is , semmi baj nem volt ma velük , az Offense volt mocskosul gyenge, de ha nem így látod indokold már Pls 😊nando89
nem tudom mit értettél félre de én is úgy gondolom ahogy te 😊davemayer
Nem a tiedre írtam , hanem Tüsi kommentjére 😊
több mint 11 éve
nem tudom mit értettél félre de én is úgy gondolom ahogy te 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 351
Miért volt gyenge ma Packers D ? Egyáltalán nem volt gyenge 19 kapott pont , amiből egy visszahordott fumble meg egy safty magyarul 9 pontnál a pályán se voltak . Szereztek mellé 3 labdát is , semmi baj nem volt ma velük , az Offense volt mocskosul gyenge, de ha nem így látod indokold már Pls 😊
több mint 11 éve
most szvsz hatalmas esélyt kaptunk. Ha ezt a holnapit behúzzuk, akkor meglehet a 3-1es kezdés ami lökést adhatna a csapatnak. Ez a GB egy közepes D-vel is verhető már, ha elég masszívak lesznek ezt az OL-t szétkapják. Szegény Rodgers, ezt az évet biztos meg fogja emlegetni, most megtudja milyen volt Cutlernek évekig. Ugye milyen fontos az OL...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal