Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Bocs srácok. Kikaptunk mi is, kikapott a ManUtd, ilyenkor általában a Bears is kiszokott, csakhogy teljes legyen a hétvége. Remélem nem ez fog majd bejönni.Packers offenset leradírozta az ezer sebből vérző secondaryvel felálló Lions D. Majd ellenünk biztos villognak, de a védelmük is gyengus, szóval majd fölé kell lőni őket. Persze előbb holnap kellene nyerni.
több mint 11 éve
Elég ijesztőnek tűnik, hogy Bostic végig a pályán lesz....bár a Frisco ellen már NFL-játékosra emlékeztetett, de ettől még nem nyugodtam meg....Jones okés ST-ben, viszont nem tudjuk, hogy mit csinálna a firstD-ben, úgyhogy arrafelé megint gondok lesznek, főleg ha ellenünk is mennek majd az izgi option playek, mint a Packs ellen....félek, hogy az LB-ket serényen tesztelik majd....az újonc DT-kben kicsit jobban bízom, Sutton egyszer-kétszer villant a múlt héten, Fergusonnál pedig az a lényeg, hogy maradjon ott, ahol a snap pillanatában volt.... 😊A jövő heti meccs még legalább 7 nap! Az olyan messze van, hogy nagyon. Packers ellen jöhet egy nagy adag Forte, ezen a meccsen biztos sok vizet nem fog zavarni. Főműsoridő, mindenki a Bearsre fogad, kaptunk is egy bundabírót, aki pályára tud lépni, az lépjen pályára.
Tüsihez kapcsolódva:
Merem remélni, hogy AJ-t csak vészhelyzetben erőltetjük...ha a meccs jól alakul, akkor nem szeretném sokat fenn látni, a Packs elleni derbi sokkal fontosabb, mint a mostani.....
Greene egyre inkább úgy tűnik, hogy sehogy sem válik be....emiatt a köv. drafton MLB és OLB sem árthat majd....(Bostic egy kiváló SLB-csere jelenleg....)
Néztem a Miss. State-LSU meccset az éjjel....kegyetlen forma ez a McKinney srác, ha így játszik az egész szezonban, örülnék, ha vetnénk rá egy pillantást....darabolta az ellenfelet....futás ellen remek, coverageben is pofás volt (oké, ez az LSU gyengébb, mint az elmúlt években, ez egyértelmű, de akkor is....)Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én már tartok az Mc kezdetű nevektől...A jets tuti a futást erőlteti majd mivel Decker valszeg nem lesz. Illetve rövid 5-6 tardos passzokat, mert tudják hogy az LB sor a gyengénk. Ha a 49 ers elleni védekezést hozzuk nem lesz gond....csak kérdés tudjik-e megint azt a szintet hozni....
több mint 11 éve
Elég ijesztőnek tűnik, hogy Bostic végig a pályán lesz....bár a Frisco ellen már NFL-játékosra emlékeztetett, de ettől még nem nyugodtam meg....Jones okés ST-ben, viszont nem tudjuk, hogy mit csinálna a firstD-ben, úgyhogy arrafelé megint gondok lesznek, főleg ha ellenünk is mennek majd az izgi option playek, mint a Packs ellen....félek, hogy az LB-ket serényen tesztelik majd....az újonc DT-kben kicsit jobban bízom, Sutton egyszer-kétszer villant a múlt héten, Fergusonnál pedig az a lényeg, hogy maradjon ott, ahol a snap pillanatában volt.... 😊Tüsihez kapcsolódva:
Merem remélni, hogy AJ-t csak vészhelyzetben erőltetjük...ha a meccs jól alakul, akkor nem szeretném sokat fenn látni, a Packs elleni derbi sokkal fontosabb, mint a mostani.....
Greene egyre inkább úgy tűnik, hogy sehogy sem válik be....emiatt a köv. drafton MLB és OLB sem árthat majd....(Bostic egy kiváló SLB-csere jelenleg....)
Néztem a Miss. State-LSU meccset az éjjel....kegyetlen forma ez a McKinney srác, ha így játszik az egész szezonban, örülnék, ha vetnénk rá egy pillantást....darabolta az ellenfelet....futás ellen remek, coverageben is pofás volt (oké, ez az LSU gyengébb, mint az elmúlt években, ez egyértelmű, de akkor is....)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Mekkelek nagyon fog hiányozni, komoly sebességet jelent az LB sornak. hozzuk vissza McCownt, míg sérült, Ő legalább olcsókovi470Szerencsétlen Elek, egy jó meccse van, egyből eltöri a kezét. Tényleg ki a fene fogja pótolni, én inkább a gap discipline miatt aggódok. A Jets megpróbálja majd lenyomni a labdát a torkukon, 180 yard körül átlagolnak eddig 2 meccsen. Ráadásul Rattliff sincs, az újoncok kondival bírják e. Ha az offense a szokásos lassú kezdést hozza, akkor nagyon hosszú lehet a meccs.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Hát jól jönne, ha a Packers meccs után rögtön bye-ra mennénk, mert annyi a sérült, mint a rossebb, máskérdés, hogy nem így van.Ratliff várható volt, Packers ellen rendben lesz, de ő nagyon fog hiányozni. Nem rossz a két rookie, de Jay vagy Jeremiah vagy nem tudom melyiket használja mindkettő mérkőzésen nagyon jól játszott. Nyilván Houston játszik többet belül. (amúgy is jó pár 3&long playben összeállt már az Allen-Sutton-Houston-Young négyes).
OFF: Tucker azért kipróbált néhány egzotikusabb personelt a 49-ers ellen. Pl 2&short szituációnál az red zoneban 5 DL, 4 LB-s felállás, lett is belőle egy -1 yardos futás.
Elek is necces, de ki fogja pótolni base felállásban? Bostic lesz SLB, DJ marad, ez a legvalószínűbb opció, vagy bedobják Jones-t? S az elég problémás szerintem, hogy Greene inaktív volt mindkét meccsen.
McManis is hiányzik majd az ST-ből, s mivel CB-ként sem volt homály preseasonben, nickel csomagban lehet még szerepet is kapott volna. S így ki lesz fenn 3. DB nickel csomagban?
AJ és BM szerintem játszanak, más kérdés, hogy főleg AJ-n látszott a sérülés, s kérdés vajon megéri-e a játékuk egy másik konferencia csapat elleni meccsen, mikor szűk 6 nap múlva majd csoportderbit vívsz.
több mint 11 éve
Mekkelek nagyon fog hiányozni, komoly sebességet jelent az LB sornak. hozzuk vissza McCownt, míg sérült, Ő legalább olcsó
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Jeffrey és Marshall nagyon kellene...Nem gondoktam volna hogy Mekit valamikor hiányolni fogom, de a múltkor faxa volt a 49ers ellen.Ratliff a legjobb DT ő is nagyon kéne. Sutton és Ferguson jól szálltak be a múltkor, de jobban örülnék ha Ratliff bevethető lenne...
több mint 11 éve
Bears OUT for MNF: LB McClellin (hand), DT Ratliff (concussion), CB McManis (quad), OL Slauson & Garza.Jeffrey és BM is kérdéses...
több mint 11 éve
Örülni én sem örültem neki, csak eszembe jutottak azok, akik szerint egy pár meccsen villogott, veterán occsó irányítóval contenderek lehetünk, függetlenül attól hogy jó döntés volt-e Cutlert ennyire megfizetni.Jól látom, hogy Josh "olcsóbbdelegalábbugyanolyanjómintCutler" McCown vezényelt egy 0-56-ot? 😀JayDaMastaSajnos én nem tudok ennek örülni, drukkoltam, hogy sikerüljön neki (gondolom, te sem gonoszkodásból írod). McCown tavaly élete formájában játszott nálunk (egy jó támadórendszerben),nem volt rajta teher, igazából senki nem várt tőle túl sokat. Ja és hányszor mentette meg a passzait Marshall vagy Jeffery űrelkapása........
Most viszont neki kellene lennie a vezérnek, na ez nem fog menni neki. Bár, ha egy normális playbook-ot kitalálnának neki, ahol game manager szerep jutna neki, szerintem az menne...csi77
több mint 11 éve
A héten Brandon Marshall Show Cutler helyett. Teljesen el is felejtkeztem ezekről, pedig jók szoktak lenniespn.go.com/espnradio/chicago/play?id=11533545
- Abe Simpson
több mint 11 éve
2012-ben volt itt 15 meccsen 23 elkapása (karriercsúcs 2009-ben 57 elkapás). Eddig Atlantában volt 3 meccsen 7 (5-1-1). Ha így folytatja, akkor simán meglehet 16 meccs alatt a 30-35 elkapás. Persze nem úgy tűnik, hogy egyre jobban beépítik a passzjátékba. Szóval ne terjesszünk csacskaságokat. A csávó nem jó elkapó. Buta, nem ösztönös elkapó, nem szereti a darálót, a keze is kérdőjeles, necces szitukban semmiképp sem lehet rá számítani. Ez nem környezet kérdése. Volt 1 darab jó meccse elkapóként, ezzel valószínűleg le is tudta a szezont. Nem is ezért igazolták.Elkapóként már nem használják, mert normálisan route-ot futni nem tud.füligjimmyJóval többet használja eddig Atlanta WR-ként mint a ti az utolsó éveiben. Pont ezért is gondolom úgy hogy nektek meg neki is jobb a váltással.Halfkey
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Elkapóként már nem használják, mert normálisan route-ot futni nem tud.füligjimmyJóval többet használja eddig Atlanta WR-ként mint a ti az utolsó éveiben. Pont ezért is gondolom úgy hogy nektek meg neki is jobb a váltással.
több mint 11 éve
Nem akart ez bántás lenni...JayDaMastaGondolom a Szakértő Urak véleményére lennél te is inkább kíváncsi. A következő 2 meccsen el lehet hallgattatni végleg mindenkit. A Jets egy 0.500 közeli csapat, hiába idegenben, ha ezeken nem vered meg konzisztensen, ráadásul főműsoridőben, akkor nincs miről beszélni. Aztán Packers, csoportrivális, ha azokat nem vered meg konzisztensen, megint nincs miről beszélni. Ha nem húzod be mind a kettőt, a következő 5 meccsen ki mit vár? És a következő kérdés, innen hova tudsz előrelépni? Egy új kezdő LB, meg egy safety majd döntőbe viszi a csapatot? Mert maximum ennyi változás lehet. Szóval én most a kedd hajnali meccs köré alakítottam az életem következő néhány napját, megmondtam mindenkinek, szerdán megyek vissza a darálóba, addig mindenki menjen a picsába.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jól látom, hogy Josh "olcsóbbdelegalábbugyanolyanjómintCutler" McCown vezényelt egy 0-56-ot? 😀JayDaMastaSajnos én nem tudok ennek örülni, drukkoltam, hogy sikerüljön neki (gondolom, te sem gonoszkodásból írod). McCown tavaly élete formájában játszott nálunk (egy jó támadórendszerben),nem volt rajta teher, igazából senki nem várt tőle túl sokat. Ja és hányszor mentette meg a passzait Marshall vagy Jeffery űrelkapása........
Most viszont neki kellene lennie a vezérnek, na ez nem fog menni neki. Bár, ha egy normális playbook-ot kitalálnának neki, ahol game manager szerep jutna neki, szerintem az menne...
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Nem akart ez bántás lenni...
több mint 11 éve
Én nem bántanám, ő már egyszer elismerte a saját képességeit és visszavonult. Aztán mi hívtuk vissza backupnak, az hogy annyira jól illet a csapat szerkezetébe (és volt szerencséje is emellett) hogy ez máshol (ha jól emlékszem) 5M-s szerződést ért valakinek arról a legkevésbé ő tehet. Szvsz ez a mostani teljesítmény sem az ő lelkén szárad, hanem aki felvállaltatta vele ezt a szerepet. Azt én sem gondoltam hogy ennyire betli lesz (az egész Tampa...) de ebben a topicban szerintem mindenki tudta amikor leigazolta őt Lovie hogy hülyeséget csinált. Bunkó vagyok de most hogy ennyire látszik mennyire nem képes tanulni a saját hibáiból Smith ill. mennyire nem képes adaptálódni a játék mai formájához még inkább beigazolódni látszik amit már többen mondtunk akkor is : eljárt felette az idő. Nem hiszem hogy látjuk még valahol HC-ként az NFL-ben ezek után. Szerintetek elmenne koordinátornak vagy derogálna neki? Akkor már inkább a tv gondolom...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Jah csak 0-35-öt, most nézem.
több mint 11 éve
Jól látom, hogy Josh "olcsóbbdelegalábbugyanolyanjómintCutler" McCown vezényelt egy 0-56-ot? 😀
több mint 11 éve
Miután bevallotta, hogy x éve vissza akrt vonulni, meg utál itt lenni, felőlem mehetett, ahova akart. Kb. így volt ezzel az is akinek tényleg számít a véleménye. Mehetett volna a régi edzőjéhez, de Atlanta többet fizetett. Ezzel sincs semmi gond, csak akkor ezt a lojalitás dumát ne nyomják le a torkomon. Oda mész, ahol többet fizetnek. Sok sikert ezzel a reverse játékkal mások ellen egyébként. Elkapóként már nem használják, mert normálisan route-ot futni nem tud. Hatalmas estéje volt, ne vegyük el tőle, ma minden róla fog szólni, és megérdemli. Szezon végén egy kósza gondolat nem lesz senki fejében. Sanders meg egy kibaszott ripacs.Hester futott és visszahordott TD+ egy kiharcolt fumble (és elkapása is volt).......Az ő sikerének azért örülök. Lehet, hogy itt megtalálták a helyét? McCown ellenben........csi77Hatalmas estéje volt az tuti. Valahogy így kell csapatot váltani, látszik a bizonyítási vágya. Sanders mosolya azért nem biztos, hogy teljesen őszinte voltgaben
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Hester futott és visszahordott TD+ egy kiharcolt fumble (és elkapása is volt).......Az ő sikerének azért örülök. Lehet, hogy itt megtalálták a helyét? McCown ellenben........csi77Hatalmas estéje volt az tuti. Valahogy így kell csapatot váltani, látszik a bizonyítási vágya. Sanders mosolya azért nem biztos, hogy teljesen őszinte volt
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok mikor indul meg a Hestert miért nem tartották meg szöveg a McCown > Cutler mintájára...Nagy grat Devinnek, amilyen szar az ST a végén még ellenünk is brillírozik majd. Az lenne csak nagy durranás. Kár, hogy elment. Amilyen jól blokkolnak a többiek, lehet, hogy Hester a 15 yardosig is ki tudná vinni..
több mint 11 éve
Nagyon jó volt látni, hogy sikerült neki.....sajnos nem nálunk, no de azt a korábbi néhányat itt szorgoskodta össze....igazából Toub ellen ütött volna nagyot, de így sem volt kicsi.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Hester futott és visszahordott TD+ egy kiharcolt fumble (és elkapása is volt).......Az ő sikerének azért örülök. Lehet, hogy itt megtalálták a helyét? McCown ellenben........csi77Lehet Angelo mégse rakott olyan szar csapatot Big Love segge alá. El voltunk ájulva, hogy milyen jó a Tampa, meg skill pozíciókban milyen jó jáétkosaik vannak, oszt tessék, mint a kétfenekű dobot. Szeretném kérni Kovács Sándor Szakértő Úr véleményét McCown játékával kapcsolatban. Mindegy, majd írok egy sms-t.
Hester rekordjának így kellett meglennie. Főműsoridőben, a régi, istenített edzője ellen.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Hester futott és visszahordott TD+ egy kiharcolt fumble (és elkapása is volt).......Az ő sikerének azért örülök. Lehet, hogy itt megtalálták a helyét? McCown ellenben........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png