Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
gratulálok srácok, további sok sikert, verjétek a Packerst ahol éritek 😀 aztán ki tudja, lehet összefutunk még 😉

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nehéz nem szuperlatívuszokban írni a mai győzelemről, főleg annak tükrében, hogy a szinte mindig kritikus chicagoi média is tövig sz*pja a csapatot.
Mindenesetre tényleg le a kalappal a brigád előtt, a múlt heti zakó után összeszedték magukat és főleg a második félidőben megkockáztatom, hogy az utóbbi 5 év legjobb 30 percét tették le az asztalra. 0-17-ről felállni a liga egyik legjobb csapatával szemben idegenben, stadionavatón, prime timeban óriási fegyvertény.

Pozitívumok:
- pass protection: két kezdő ember hiányában is nagyszerűen muzsikáltak e téren, 1 sack mindössze, néhány hit
- Cutler: a 49ers defense kiválóan védekezett, s ha Cutlernek rossz napja van elad 4 labdát és simán kikapunk. Jó napja volt, jó döntések, nem erőltette túl, az RZ-ben pedig halálpontos volt.
- Marshall: látszott rajta a sérülés (AJ-n is), volt az első félidőben 2 dropja, de lehúzott 3 TD-t, abból az első egy varázslatos egykezes, szóval nagy szerepe volt a győzelemben
- DEFENSE: így csupa nagybetűvel. Már az első héten a Bills ellen sem voltak szerintem rosszak, ma viszont... Visszacsempészték ezen a 60 percen azt az egységet, ami miatt sokan megszerették ezt a csapatot. A futás elleni védekezés nagyot lépett előre (kellett hozzá, hogy Gore hosszú TD-jét annulálják) rengeteg 3 yardon belüli szerelés, a meccs vége felé már az option playeket is kiválóan levédekezték, a DL és az LB sor kiválóan dolgozott. S passz ellen is... Pazar, pazar. A második félidőre a passrush is felélénkült, Kaep kikerült a komfortzónából és jöttek is a hibák. Egyénileg is remek megmozdulások, Fuller, Conte micsoda pickek, Briggs remekül játszott, Bostic a második félidőben NFL szinten is meghatározó teljesítményt mutatott, Willie Young nagyszerű igazolás, Allen a második félidőben már hozta azt, amit várunk. Szóval bámulat. 20 kapott pont, abból 14 short field után, 4 turnover, classic Bears D.
- coaching, félidei adjusment: Tuckert nagyon sokat ekézzük, de a mai teljesítményért jár neki a high5. Kiváló gameplant rakott össze, a játékosok pedig végre valahára megtudták valósítani. Nem tudom mi kellett ehhez, lehet a heti mentális felkészítés vagy hogy Kyle Long úgy üvöltsön velük, hogy a nyál úgy fröcsögött a szájából, mint a szökőkút. Nem tudom, de ez NFL szinten is megsüvegelendő teljesítmény volt. Trestman pedig a szünetben találta fel a spanyol viaszt, de az első féldiős 70 yard nagyon gyér produktum.
-rookiek: érintőlegesen már szóltam Fullerről, aki tényleg parádés volt. Viszont Ferguson már most korrekt játékosnak tűnik, futás ellen jól helyt áll, s szó szerint helyt áll, mert nagyon nem teszik odébb. Sutton is korrektül játszott és 2 rookie DT-től a 2. meccsén ez remek teljesítmény. Miután Vereen beállt nickelbe nem rontott el semmit, sőt majdnem sackje is lett. O'Donnell sem zárt rossz napot (a blokk ellenére sem), picit a hangtime-on kellene még javítani. Csak azt a Fales picket tudnám feledni. Olaról kaptál egy sacket, de összességében hozta, amit elvársz egy rookie OL játékostól.

Negatívumok (mert ezeket is emeljük ki):
- futójáték: Forte 12 futás 21 yard, 5 negatív yardos futás, borzalom volt. A 49ers D sokkal erősebb volt. Nem tudom a két kezdő ember mennyire éreztette a hiányét, de nem hiszem, hogy Garza és Slauson csatasorba állításával sokkal különb eredményt tudtunk volna felmutatni.
-speciel team: múltkor kiemeltem, hogy nem csesztek el semmit... nos most az offense kezébe rögtön adtak egy rossz field pozíciót, majd Draughn elaludt és blokkolták a puntot, amiből a 49ers jöhetett 8 yardról és vezetett 7-0-ra...
- sérülések: a múlt hét után ismét megtépázott bennünket, csak ezúttal a védelmet. McManis kiesése inkább csak az ST-t érintette, de Conte, Ratliff és Tillman kezdő emberek a védelemből. Nélkülük sikerült dominálni a 2. félidőben. Ratliff agyrázkódás, Conte váll, de talán nincs gond, ellenben...

Legdrámaibb jelenet:

Kedvenc játékosom karrierjének attól tartok vége. Ha megint elszakadt a tricepsze, akkor ma láthattuk utoljára Bears mezben a csapat történetének egyik legjobb cornerbackjét. S milyen az élet... ha nem sérül meg Fuller talán nem hozza a 2 INT-et és nem nyerünk. (L)Peanut(L)
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
A meccset még nem láttam, úgyhogy így látatlanban annyit tudok mondani, hogy nagyon szívesen: Marshallt leraktam fantasyban a padra. 😊 😀😀
több mint 11 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
28-20 wow Istenem 😊)))))))
Odaig vagyok
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem győzöm hangsúlyozni, amire most feltétlenül szükségünk van, az egy Power Ranking.

(Deion Sanders hangján) Is Cutler elite?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
A mai mérkőzés pozitívuma: remek sportemberek alkotják a csapatot.

Fantasztikus győzelem.
több mint 11 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 284 — Eagles fan
Marshall és Jeffery is aktív az éjszakai meccsen.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Elnézve eddig a csapatokat nem kell nagy erőfeszítést tennie annak aki meg akarja nyerni ezt a csoportot.

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A Bills - aki ellen mi kiheréltük magunkat - simán veri azt a Dophinst, aki a második félidőben porig zúzta azt a Patriotsot, aki gond nélkül veri a Vikingst. Lions is kikap.

Most mondanám, hogy ha nyernénk, de ha reálisan nézzük kevés a sanszunk.tüsi91
Lehet rákapok erre az NFL Red Zone Channelre. A Saints-Browns végén lerágtam a körmömet. A Bills meccs azért nem volt olyan sima, rendesen pattan feléjük a labda mostanában, ez is el fog múlni. Amire most mindenképp szükségünk van, az egy Power Ranking.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
A Bills - aki ellen mi kiheréltük magunkat - simán veri azt a Dophinst, aki a második félidőben porig zúzta azt a Patriotsot, aki gond nélkül veri a Vikingst. Lions is kikap.

Most mondanám, hogy ha nyernénk, de ha reálisan nézzük kevés a sanszunk.tüsi91
Kőrbeverés, persze nem mi jovunk ki belole jol 😊))(
több mint 11 éve

Most mondanám, hogy ha nyernénk, de ha reálisan nézzük kevés a sanszunk.
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Nem köll kuruzslás! Legyen az idei évünk mottója: Suck for Mariota! 😊Süsü
Én inkább egy domináns LB-nek örülnék, mert ott nagyobb a gond, mint QB poszton. Jövő évi első 3 körben LB, S és DE pick-et szeretnék látni! Ha egy Joe Flacco SB-t tud nyerni, akkor Cutler elég kell, hogy legyen, főleg a mi támadó arzenálunkkal. Mondjuk ez egyéni vélemény. Én az idei évben inkább azt szeretném, hogy Fuller, Sutton és Ferguson hozzászokjon az NFL sebességéhez. Nem szükséges a PO, csak lássam az idei pick-en, hogy érnek valamit. Ha Bostic is feljavulna és meglenne a PO az már non plusz extra lenne.
több mint 11 éve
Valószínűleg se Marshall, se Jeffery, Morgan biztosan nem játszik. Legalább nem hosszútávú egyik sérülése se. Santonio Holmes ahogy játszott, az Sanzenbacher szint. Forte megfutja a wheel route-ot, nem tudja lerázni Manny Lawsont!!!!, de tökéletes a passz, csak lepattan a karjáról. Ilyet nem lehet. Meg kell próbálni átfutni rajtuk. Most kiderül, Carey használható e valamire. Szerintem a támadófal nem lesz rossz, a Bills DL ellen nagyon jól helytálltak. Attól félek, hogy az egész playbook (egyébként helyesen) alapja a két sztárelkapó fizikai adottságainak a kihasználására épül.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Nem köll kuruzslás! Legyen az idei évünk mottója: Suck for Mariota! 😊
több mint 11 éve
Hamár kuruzslásról van szó, kiváló írás arról, hogy az NFL nagyon súllyos bullsitticus tüneteit mutatja.

www.nytimes.com/2014/09/11/sports/football/ray-rice-in-lucrative-and-ludicrous-nfl-the-show-goes-on.html?_r=1

Sajna a Jets-Packs 10 óra után kezdődik, pedig meg kéne nézni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Feribali
Ezt a részt kaptam anatómia szigorlaton! 😊 (13 évvel ez előtt) 😊 Az ischiadicust kellett megkeresni és az ágait meg az izmokat megnevezni. 😊 Bocs az offért, hajrá Bears, Urlacher örök![/quote]Namostmárcsak kitaláltok szavakat! Ilyen nincs is azon a képen! Ischial tuberosity van csak.

Haydent lehet biztonsági tartaléknak hozták vissza (ne, most saját magam röhögtetem), de Fuller nagyon jól játszott. Cutlernek azon az egy szar passzán elsikkadtak olyan dolgok, hogy a meccs végén megint pontszerző drive-ot vezetett, Ferguson jól játszott, Suttont sem darálták be. A védelem benyelt 4-5 nagy futást, de nem volt az a konstans 5-6 yard, mint tavaly. LB sor gáz, de legalább nem rohanak egymásnak, apróságoknak is lehet örülni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Feribali New England Patriots 48
[/quote]Ezt a részt kaptam anatómia szigorlaton! 😊 (13 évvel ez előtt) 😊 Az ischiadicust kellett megkeresni és az ágait meg az izmokat megnevezni. 😊 Bocs az offért, hajrá Bears, Urlacher örök!
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
[
Ok, twitteren több helyen is tényként hozták ezek szerint még nem hivatalos.
Mondjuk nekem kurvára érdekes, hogy Fales máris a lapát szélén áll. Titkon féltem tőle (de ezt soha nem mondanám el), hogy ő lesz itt nemsokára a kurva nagy király csávó.
Ha én Rams/Bills/Buccaners vezető lennék akkor igencsak figyelgetném, hogy tényleg kivágjátok e. Egy próbát megérne nekik.Bazzani
Hamár mindenki odáig van, hogy Trestman mekkora QB suttogó, és minden nímandból level 60 ninja assassint képez 2 hónap alatt, akkor talán azt is realizálni kéne, hogy úgy döntöttek, valamiért mégis egyszerűbb Cutler elé lerakni évi 18 millió dollárt. Nem McCownt megtartani, meg draftolni azt a pálcikavékony srácot a 4. körben.füligjimmy
Én kurvára nem tartom QB gurunak Trestmant.
Mivel én csak a Bears-es pályafutását figyelem így abból ítélem meg, alapvetően Cutler játékát figyelve.
Vannak remek elkapói? Igen. Van egy viszonylag normális fala? Igen. Van futójáték? Igen. Fejlődött valamit Cutler? Én azt mondom, hogy nem jobb mint amikor Trestman-ék idejöttek. Persze ebben meg fogsz cáfolni és ez így van rendjén.
Saját példát hozva nézd meg milyen munkát végeztek egy nyár alatt Stafford-al. (Persze tudom, hogy egy alapszakasz és pár előszezon meccs alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.) Javult a dobómozdulata, jobban érzi a zsebet, nem kapkod, nem erőlteti a nehéz passzokat. Már látom előre, hogy összeomlik a Panthers ellen csakhogy ne legyen igazam...
Tehát nem elképzelhető, hogy Fales esetleg egy új helyen, több bizalommal, könnyeben legyőzhető riválisokkal (egyik általam írt helyen sincs betonbiztos QB) magára talál?Bazzani
Cutler az agya miatt nem lesz sosem top QB. 2-3 meccsenként hajlamos olyan nevetséges döntéseket hozni, akár sokszor is, ami vicc. Ezt viszont nem lehet tanítani szvsz.
Stafford szerintem alapból egy jobb alapanyag, a dobómozdulatán, mechanikáján Caldwellék sokat javítottak, de ez csak egy meccs volt. Az, hogy ő milyen döntéseket fog hozni a jövőbeli meccseken, még nem tudni. Azért benne is ott van, hogy meghülyül. Mert egyébként ő is pont olyan risky játékos, mint Cutler, aki gondolkodás nélkül bedobja a double coverbe, aztán vagy complete, vagy pick általában, meg olyan döntéseket hoz, hogy az ember csak néz.

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hamstring= combhajlító izom probléma....Tomcsik
Nagyon sok helyen olvashatunk hamstringről mint sérülésről. Nagyjából röviden így van, ahogy írod. A magyar általános fordítása "térd in" viszont nagyon gáz. Hivatalosan 3 izomcsoport gyűjtőneve a hamstring, köztük a comb "kétfejű" (biceps) izma. Tulkép ezek sérülése, szakadása bárhol az un hamstring, amit sérülés okként látunk. Tehát közvetlenül az eredéstől (fenék), lábszárig (az inas tapadásig) bárhol.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Most hivatalos:

#Bears also waive QB David Fales and terminate contracts of FB Tony Fiammetta and DB Kelvin Hayden.
#Bears sign WR Josh Bellamy, OL Taylor Boggs & WR Chris Williams from practice squad.

Tehát májusban jogosan küldtem el Emery-t melegebb éghajlatra a Fales pick kapcsán. Enderle, DLF és most ő. Talán lehetett volna találni ebből a 3 pickből egy értelmes cserét vmikor. Már többet értél volna vele.
több mint 11 éve
Tehát nem elképzelhető, hogy Fales esetleg egy új helyen, több bizalommal, könnyeben legyőzhető riválisokkal (egyik általam írt helyen sincs betonbiztos QB) magára talál?Bazzani
Stafford 1/1 pick volt. Fales lehetőséget se fog kapni a bizonyításra, mert nincs benne tálentum. És ezzel a véleményemmel ez a stáb is egyetért. Jimmy Clausent kellett volna legyűrnie. Nem jött össze.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
[
Mondjuk nekem kurvára érdekes, hogy Fales máris a lapát szélén áll. Titkon féltem tőle (de ezt soha nem mondanám el), hogy ő lesz itt nemsokára a kurva nagy király csávó.
Ha én Rams/Bills/Buccaners vezető lennék akkor igencsak figyelgetném, hogy tényleg kivágjátok e. Egy próbát megérne nekik.Bazzani
Hamár mindenki odáig van, hogy Trestman mekkora QB suttogó, és minden nímandból level 60 ninja assassint képez 2 hónap alatt, akkor talán azt is realizálni kéne, hogy úgy döntöttek, valamiért mégis egyszerűbb Cutler elé lerakni évi 18 millió dollárt. Nem McCownt megtartani, meg draftolni azt a pálcikavékony srácot a 4. körben.füligjimmy
Én kurvára nem tartom QB gurunak Trestmant.
Mivel én csak a Bears-es pályafutását figyelem így abból ítélem meg, alapvetően Cutler játékát figyelve.
Vannak remek elkapói? Igen. Van egy viszonylag normális fala? Igen. Van futójáték? Igen. Fejlődött valamit Cutler? Én azt mondom, hogy nem jobb mint amikor Trestman-ék idejöttek. Persze ebben meg fogsz cáfolni és ez így van rendjén.
Saját példát hozva nézd meg milyen munkát végeztek egy nyár alatt Stafford-al. (Persze tudom, hogy egy alapszakasz és pár előszezon meccs alapján nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.) Javult a dobómozdulata, jobban érzi a zsebet, nem kapkod, nem erőlteti a nehéz passzokat. Már látom előre, hogy összeomlik a Panthers ellen csakhogy ne legyen igazam...
Tehát nem elképzelhető, hogy Fales esetleg egy új helyen, több bizalommal, könnyeben legyőzhető riválisokkal (egyik általam írt helyen sincs betonbiztos QB) magára talál?

több mint 11 éve
[
Hamár mindenki odáig van, hogy Trestman mekkora QB suttogó, és minden nímandból level 60 ninja assassint képez 2 hónap alatt, akkor talán azt is realizálni kéne, hogy úgy döntöttek, valamiért mégis egyszerűbb Cutler elé lerakni évi 18 millió dollárt. Nem McCownt megtartani, meg draftolni azt a pálcikavékony srácot a 4. körben.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Kevin Fishbain ‏@kfishbain 11h
Bears not on NFL transaction wire, so any official moves will come tomorrow. @adamjahns reported first moves re: Fales, Hayden, Fiammetta.

Egyenlőre még semmi hivatalos nincs.tüsi91
Ha én Rams/Bills/Buccaners vezető lennék akkor igencsak figyelgetném, hogy tényleg kivágjátok e. Egy próbát megérne nekik.

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Packers ellen már jön a vudu.füligjimmy
Basszus, Jimmy, tudtam, hogy valami gáz van!
Nem vuduztál a Bills ellen, aztán meg is kaptuk....
Javaslom, csapasd újra!

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)