Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Mellesleg lehet LB-t kelett volna hùzni a drafton Fuller helyett... Eddig CJ Mosley nagyon jó. 2 meccs fumble és 2 szerzett labda + csomó szerelés...Barr is jól tolja a Vikesben és Shazier sem lóg ki a Steelersből...A mi LB sorunk meg ugye....Na de mibd egy most már, majd jövőre...

több mint 11 éve
Hamstring= combhajlító izom probléma....

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mentorom, Lui Padre tanácsára nem vesztegetem el varázserőmet a szezon első részére. Ne lépjen pályára senki, aki nem teljesen egészséges. Nem tudom, mi a fene az a hamstring, valahol a segged, meg a pöcsöd környékén van, de azt tudom, hogy elég hamar kiújúl, és rámehet a szezon. Ez nem csoportmeccs, bekalkulált zakó, 0-2-vel állni nem tragédia. Védőfal legyen jó, Bennett és Fote köré lehet gameplant építeni. De lehet, hogy azzal csak sok yardot fognak szerezni, ahelyett, hogy kevés yardot szereznének, de sok pontot. Packers ellen már jön a vudu.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kevin Fishbain ‏@kfishbain 11h
Bears not on NFL transaction wire, so any official moves will come tomorrow. @adamjahns reported first moves re: Fales, Hayden, Fiammetta.

Egyenlőre még semmi hivatalos nincs.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Tüsi!
 www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-david-fales-kelvin-hayden-20140912-story.html

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Szanczi simán fogja a rostert Cincyben, szal őt slotban még el is fogadnám....oké, Roy már karcosabb lenne.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Fales és Hayden cut?
Előbbi elég meglepő. Őt szerintem elviszik waiveren.Bazzani
ÖÖÖ hol olvastál ilyet? Nincs ilyen hír, bár Haydent igazán kivághatnák és szerződtethetné a klub, például engem. 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Fales és Hayden cut?
Előbbi elég meglepő. Őt szerintem elviszik waiveren.

több mint 11 éve
Marha jó....az összes WR-ünk (- Holmes) kínlódik....1 hét után....Bear
Állítólag visszajön Roy Williams, meg Sanzenbacher. 😀. S Kellen Davis is free agent.

Amúgy szerintem AJ és Marshall is játszik. Ha nagyobb gond lenne, akkor nem Spurlockot tették volna ki a keretből Britton miatt. Morgan, Fiammetta, Garza, Slauson, Fales hivatalosan is out. Tavaly a védelem döglött meg, idén úgy néz ki az offense a soros.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Marha jó....az összes WR-ünk (- Holmes) kínlódik....1 hét után....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
...huuu....mar a Madden se fedi a valosagot. Nyerni a jatekban..majd kikapni eloben...kikapni a 49ers-tol a jatekban....akkor most mi nyerunk eloben? 😮 Hogy van ez? Arulja mar el nekem valaki! : )
több mint 11 éve
Minap olvastam egy érdekesnek tűnő statisztikát Cutlerről. Bears mezben amikor 40+ passz kísérlete volt a mérleg: 0-9. Szóval a meccset már az egyenlítő drive közben elvesztettük 😊

Még 2008-ban a Broncosban ugyanilyen vonatkoztatásban 4-4.
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Ott még egy óceánjáró is átfér...LB-el sűrgősen kezdeni kellene valamit, jelen pillanatban mintha nem is léteznének...Én azt mondom a S ik ezen a meccsen egész tűrhetőek voltak...A pass rush absolute hiánya ( Young igyekezett ) valamint az LB sor töketlenkedése lehúzza őket így válnak átlagosból átlag alattivá....+ az O és leginkább Cutler szarvas hibái...Mindkét int az ő hibája volt...Többször visszanéztem az elsőt amit sokan Benettnek adtak...Benett a kabda felé se nézett, de lehet látni hogy hoszabb passzt várt, szerintem Cutler passza simán rövid volt...A 2. egyértelműen Cutler hatalmas hülyesége volt...Tomcsik
A 2. int...az ezt sugallja nekem: F@szomnak van kedve már játszani...lesz ami lesz..tessék...wleh wleh wleh...:/Süsü
No ezt az INT-et átaludtam élőben, de ezt persze úgyse vallom be nektek. Most megnéztem. Bennett volt az egyetlen fedezetlen receiver, akit Cutler látott. Morgant szerintem tök kitakarta az épp rámenő két védő. Nem volt ez annyira szar döntés, durvább lézerpassz Bennetthez ment volna, de hát jól szedte a lábát az a DL.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ott még egy óceánjáró is átfér...LB-el sűrgősen kezdeni kellene valamit, jelen pillanatban mintha nem is léteznének...Én azt mondom a S ik ezen a meccsen egész tűrhetőek voltak...A pass rush absolute hiánya ( Young igyekezett ) valamint az LB sor töketlenkedése lehúzza őket így válnak átlagosból átlag alattivá....+ az O és leginkább Cutler szarvas hibái...Mindkét int az ő hibája volt...Többször visszanéztem az elsőt amit sokan Benettnek adtak...Benett a kabda felé se nézett, de lehet látni hogy hoszabb passzt várt, szerintem Cutler passza simán rövid volt...A 2. egyértelműen Cutler hatalmas hülyesége volt...Tomcsik
A 2. int...az ezt sugallja nekem: F@szomnak van kedve már játszani...lesz ami lesz..tessék...wleh wleh wleh...:/
több mint 11 éve
Ott még egy óceánjáró is átfér...LB-el sűrgősen kezdeni kellene valamit, jelen pillanatban mintha nem is léteznének...Én azt mondom a S ik ezen a meccsen egész tűrhetőek voltak...A pass rush absolute hiánya ( Young igyekezett ) valamint az LB sor töketlenkedése lehúzza őket így válnak átlagosból átlag alattivá....+ az O és leginkább Cutler szarvas hibái...Mindkét int az ő hibája volt...Többször visszanéztem az elsőt amit sokan Benettnek adtak...Benett a kabda felé se nézett, de lehet látni hogy hoszabb passzt várt, szerintem Cutler passza simán rövid volt...A 2. egyértelműen Cutler hatalmas hülyesége volt...

több mint 11 éve
Ott egy kamion átfért volna konkrét, Briggs sem tudom mit csinál a másik két LB-től már nem is várok semmit csak, hogy ne fussanak egymásnak.hpeter93
Briggs spy-on volt a QB-n sztem (és benézte az átadást pumpfake-nek), ami HIBA, vagy az A gapen volt és benézte - HIBA. Bostic pedig a B gapet védte (és a guard lábát nem figyelte, így a szükségesnél hosszabb ideig maradt a lyukon) - HIBA.

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Ott egy kamion átfért volna konkrét, Briggs sem tudom mit csinál a másik két LB-től már nem is várok semmit csak, hogy ne fussanak egymásnak.

több mint 11 éve
Garza és Slauson pár hétre kidőlt. Ez nem túl jó. Bár meg vannak az előnyei is. Például megnézhetjük DLP-t, hogy mennyire lehet rá számítani, hiszen jövőre Garza vélhetően már nem lesz a csapatnál, így esetleg egy Center draftot meg lehetne spórolni. Ola dettó. A Bills ellen jól szálltak be.

Spurlock cut, jött vissza Britton depthnek. Várható lépés volt. 4 WR maradt, ez talán előrevetíti, hogy Marshall és Jeffery oké lesz.

Én nem értek egyet azzal, hogy a hétvégi meccset fel kellene adni. Főleg nem egy vereség után. Kiesett két OL ember, de talán tudjuk őket pótolni. Valahol vissza kell hozni ezt a vereséget, ha akarunk valamit. Nyilván nem vagyunk esélyesek és 80%, hogy kikapunk, de talán a maradékot mi is megragadhatnánk, ahogy a Bills tette.

Íme Dixon 47 yardos futása. Gondolom a hibás Chris Conte... még véletlenül sem más.
több mint 11 éve
Csak most láttam, ahogy McCown egy és ugyanazon play alatt bemutat egy fumble-t és egy interceptiont. Gyönyörű.

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Na jó, mégse videózom ki a meccset, esetleg szombaton, de le van ejtőernyőzve. Amikor még x évvel ezelőtt néztem focit, az Arsenal játszott mindig olyan meccseket a Crystal Palace, meg ilyenek ellen, hogy 70% labdabirtoklás, meg 23 ziccer, aztán kikaptak 1-0-ra. Hát ez is egy ilyen meccs volt. Majd jönni fog egy bravúr is.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ez az NFL bármi megtörténhet...A 49ers secondary szerintem most sebezhető, amit az elit elkapóink kihasználhatnak. Védelemben ha a futásukat meg tudnánk fogni meglehet az nagyon jó volna...Sajnos Kaep stílusa nem fekszik nekünk... (mondjuk mostanába egyik QB se fekszik nekünk 😀 )...Persze a Frisco esélyesebb de 100% ban nem adnám fel azt a meccset se....

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ne temessünk semmit 1 meccs után, ennél fogunk jobban is játszani. Ami fontos hogy jövő héten ne sérüljön meg senki, és 0-2 után ha felszívják magukat igenis lehet 2-2 amivel visszakerülnénk a versenybe vagy lehet 1-3 vagy 0-4 amivel pedig lehet menni kó drafthelyért. Ha én lennék az edző takaréklángra tenném őket és ultrakonzervativ playbookkal lehoznám sérülés nélkül a stadionavatót, ott ugyanis a jelenlegi legjobb 110 százaléka sem lenne elég. Inkább szedjék össze magukat a következő 2 meccsre mert ezután azokat nyerni kell. 2010 óta nem vertük meg a Rodgers-es Packerst, most az a hazai W létfontosságú lesz. Előreszaladtam, talán azért mert a következő meccsről felesleges beszélni. Bár kitudja, lehet h mivel az elsőre sima győzelmet vártunk és vereség lett, talán most is rosszul tippelünk. Várom az ötleteket h hol nyerhetjük meg ezt a snf-t...davemayer
Persze,hogy fogunk sokkal jobban játszani. Ez nem is volt kérdés,de a végeredmény ugyan az lesz. Nem fog semmit sem érni az egész mire odakerülnénk,hogy PO. : ) Tévedés ne essen, nem akarom bevonzani a negatív dolgokat és nem is egy bears drukker bőrébe bújt GB fan vagyok...vagy Bazz..más profillal. Egyszerűen a látottak alapján így gondolom. A legjobban az tükrözte az egészet mikor (sajnos nem tudom melyikőtök,de visszaolvasni lusta vagyok),hogy Trestman..Lovie reciproka. Ez elmond mindent és lassan tényleg beigazolódni látszik.
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
A legtöbb tackle (7): Conte / Mundy. Linebacker sornál 3/3/2. Ez csak szerintem gáz?picidzé
Tavaly óta ez teljesen elfogadható, sőt már elvárás egy-egy Bears- meccsen részemről. S, majd év végén a safetyket kell elővenni, hogy ők tehetnek mindenről, ha utolsó emberként lecsúsznának valakiről akit fognia kellett volna az lb- nek vagy a cb nek vagy falnak megállítani a futást. 😊

több mint 11 éve
A legtöbb tackle (7): Conte / Mundy. Linebacker sornál 3/3/2. Ez csak szerintem gáz?

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Ne temessünk semmit 1 meccs után, ennél fogunk jobban is játszani. Ami fontos hogy jövő héten ne sérüljön meg senki, és 0-2 után ha felszívják magukat igenis lehet 2-2 amivel visszakerülnénk a versenybe vagy lehet 1-3 vagy 0-4 amivel pedig lehet menni kó drafthelyért. Ha én lennék az edző takaréklángra tenném őket és ultrakonzervativ playbookkal lehoznám sérülés nélkül a stadionavatót, ott ugyanis a jelenlegi legjobb 110 százaléka sem lenne elég. Inkább szedjék össze magukat a következő 2 meccsre mert ezután azokat nyerni kell. 2010 óta nem vertük meg a Rodgers-es Packerst, most az a hazai W létfontosságú lesz. Előreszaladtam, talán azért mert a következő meccsről felesleges beszélni. Bár kitudja, lehet h mivel az elsőre sima győzelmet vártunk és vereség lett, talán most is rosszul tippelünk. Várom az ötleteket h hol nyerhetjük meg ezt a snf-t...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal