Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Én azt mondom,hogy nem lesz itt kérem semmiféle fellángolás. (Nem akarok korán reggel ennyire negatív lenni,de így gondolom) Látva a vasárnapi csillagok állását...én egész szezonra ezt várom. Tavaly is ez ment...tavaly előtt is...és idén sem lesz másképpen. Nem temetek semmit,csak a női megérzés ezt sugallja. (Bárcsak ne lenne igazam!) Maddenben pedig olyan egyszerűnek tűnt minden! 😕
több mint 11 éve
Sajnos azt kell mondanom, hogy ezek után egy 0-4 is benne van kezdésnek. SF ellen nálam esélytelen, Jets D# sztem jobb a Billsnél, támadásban kb. ugyanaz a szint, ráadásul idegenben. Packerst meg ismerjük... És onnantól semmi sem ment meg minket egy erősen negatív szezontól. Sajnos most így látom, de lehet hogy a csalódottság vezérel csak eme sorok megírásakor.
több mint 11 éve
Na, nem akartam kivideózni a meccset, de megteszem, és bebizonyítom, hogy egyikünk téved. Még nem tudom, hogy ki, de egyikünk. LB coverban egész extrém dolgok voltak szerintem. Sajnos Tillmann karrierjének vége, Allen túl sokat van pályán az én ízlésemnek.Egyedül a coaching szidásával nem értek egyet. Mentek előre, mint kés a vajon, zabálták az órát, hogy aztán egyéni hibák döntsenek. Tucker pedig jól alkalmazkodott ahhoz, hogy nincs pass rush.füligjimmyBedobom a piros zászlót én is. A D gyengeségét igenis főleg coaching problémának láttam (félálomban, igaz). 4 linemannel tolni egész meccsen, abból nem lesz pass rush. Nem volt igazán rotáció, nem láttam stuntokat, blitzet is alig-alig. Ez nem védelem. Max diplomáciai tiltakozás a buffalói csapatok agresszív inváziója ellen.picidzé
A másik, ne vicceljünk, hogy 3 hülye egyéni hiba zárójelbe teszi az edzők egész éves munkáját! A gameplan az elejétól a végéig össze volt rakva, még a három kezdő elkapó, és 2 kezdő OL kiválását is megoldották. Marshall fumbli zárójelbe teszi az egész éves munkát? Előző 8 év alatt elveszített összesen 5 labdát. Nincs biztos győzelem. Két dolog biztoss ezen a világon, a halál, és az adó. 15 meccs van hátra, addig is szeressük egymást.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Cutler egy lépésre van a zseniálistól. Tegnap úgy tűnt, hogy ez egy jó nagy lépés. Nem baj, a Frisco ellen jó nagyot lehet lépni. 😊
több mint 11 éve
Sokan leírtátok a véleményeteket a meccsel kapcsolatban, én sajnos a szaggatott streameken kínlódtam végig, az élvezeti érték a nulla felé konvergált.....Sokan úgy gondoltátok, hogy a Bills sima győzelem lesz, én egy picit tartottam tőlük (elsősorban a DL-jük miatt), ám mivel akkor nem jeleztem, most utólag már okoskodásnak tűnik.
Én csak Cutlert emelném ki, mert nekem az fáj a legjobban, hogy azt hittem, a szerződésével helyre billen a lelki egyensúlya, meg van a helye, jó támadórendszerben lép pályára stb. Végre van 3-4 embere, aki elkapja a passzait, van fal előtte, van egy O beállítottságú HC-je. Erre ilyen meccset hoz, amelyben az dühítő, hogy nem tudom, hogy a következő meccsen mit várjak tőle. A menekülésből is (2 védővel a nyakán), féltérden átlöbbölt kis passzokat, amely sok irányítónál sack vagy incomp lenne, nála meg first down, vagy a nagy homályokat. A legelső drive-ot a tegnapi meccsen vagy az utána levő balfaszkodást.
Emlékeztek két-három éve még egy normális drive is ritka vendég volt mifelénk, most már azért ennél több kéne....
A védelemben szerintem Houston és Allen is ennél sokkal többet fog mutatni, az LB sortól én semmit nem várok (esetleg Briggs), a cb sortól is várok idénre egy nagy (Tillmannél utolsó?) fellángolást, a safetyket meg hagyjuk.....
Én jelenleg egy 8-8-at tartok reálisnak, amelyből egy bravúrral lehet 9-7........
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Dallas draftolta oda nem kellett, Vikings 9300 dollárt adott PS-be neki hetente, így odament. Most pedig itt van nálunk. Középső körös picknek gondolták, sokáig csúszott.#Bears announce CB Demontre Hurst waived to make room for S Ahmad Dixon. Hurst played 10 snaps on special teams Sunday.
több mint 11 éve
A roto-n a Bears van nála írva a csapatnál. Baylor Bears -> Chicago Bears 😊
több mint 11 éve
Ahmad Dixon (hard hitter) safety érkezhet a Dallas PS-ból.BazzaniÉrkezett is,de nem ide...hanem egy topic-kal arrébb. ...ha jól tudom ő már a vikingeké!
több mint 11 éve
Ahmad Dixon (hard hitter) safety érkezhet a Dallas PS-ból.
több mint 11 éve
Nem néztem a meccseteket, milyen volt Jared Allen? Elengedtük, mert Griffen-ben jobban bíztak, a srác 2 sack-kel nyitott, és ment mint a vadállat, szóval nem panaszkodhatok. Allen is dominált?Go Vikings!Semmi momentuma nem volt, de Manuel futott TD-jénél megette a faket. Cordy Glenn ragyogóan leszedte 1 az 1 ellen, Allen mentségére el kell mondani, hogy a többiek épp olyan szarok voltak. Bár ez nem is mentség.
több mint 11 éve
Nem néztem a meccseteket, milyen volt Jared Allen? Elengedtük, mert Griffen-ben jobban bíztak, a srác 2 sack-kel nyitott, és ment mint a vadállat, szóval nem panaszkodhatok. Allen is dominált?
több mint 11 éve
Erről már beszéltünk korábban is....én is úgy gondolom, hogy egy spec. deep threat elférne nálunk....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Egyedül a coaching szidásával nem értek egyet. Mentek előre, mint kés a vajon, zabálták az órát, hogy aztán egyéni hibák döntsenek. Tucker pedig jól alkalmazkodott ahhoz, hogy nincs pass rush.füligjimmyBedobom a piros zászlót én is. A D gyengeségét igenis főleg coaching problémának láttam (félálomban, igaz). 4 linemannel tolni egész meccsen, abból nem lesz pass rush. Nem volt igazán rotáció, nem láttam stuntokat, blitzet is alig-alig. Ez nem védelem. Max diplomáciai tiltakozás a buffalói csapatok agresszív inváziója ellen.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Jimmy említette, hogy nincs egy Steve Smith-Wes Welker tököm tudja még ki típusú játékos. Valóban. A másik, hogy szerintem nincs deep target sem. Ez a csapat 10-25 yardos passzok között TOP 5 (vagy még előbbre van). A tavalyi összes hosszú passzunk esetleges, elkapói bravúroknak volt köszönhető. Szinte. Nekem hiányzik egy Bernard Berrian féle játékos, aki ugyan másra nem volt jó (bizonyítja, hogy a Vikingsban ráerőltettek egy másabb szerepet, 1 év után ki is kopott a ligából), de mély utakon potenciális veszély volt bármikor. Remélem Wilsonból, ha mást nem is, de egy ilyen játékost ki tudnak hozni, akkor már nagyot lépünk előre.
több mint 11 éve
Ami szerintem nagy tanulság a tegnapiból, hogy kurva nagy volt az arc, meg az ellenfél lebecsülése. Persze mondhatjuk most is, hogy jobb csapat vagyunk aztán, kirakhatjuk az ablakba a vereséget. Itt a fórumban többen is (köztük én is) sima győzelmet vártunk, mintha tét nélküli lenne a meccs. A D- egész tűrhető volt, Conte Mundy nem lesz rossz páros, ha Conte felveszi a ritmust a sérülése után. Jennings borzalmasan gyenge volt, Tillmannra nem nagyon dobtak de ő sem lesz már fiatalabb. A fal 0 Allen hozta a tavalyi Peppers szintet Huston semmi egyedül Young csinált valamit,az LB sor nem követett el nagyobb bakit(Briggsen kívül, akinek az arcosodás szintén megy). Az o olyan volt amilyen, a fal hozta amit kell, az elkapók gyengék, Cutler idióta döntéseket hozott, forte volt egyedül aki kiemelkedett a falon kívül.
több mint 11 éve
Az előttem szóló és jobban focihoz értő kollégák leírták a lényeget, nekem két egyszerű észrevételem van:BM-AJ nélkül nincs elkapónk (WR). Ahogy AJ kiesett borult a balance, a lendület szétesett. A két veterán CB-óriásunkat meg úgy etetik lassan ahogy csak akarják.
több mint 11 éve
Pár gondolat kiegészítésül....Cutler buta kisgyerek szintű döntéseket hozott kulcsszitukban....neki sosem a képességeivel volt gond, azokkal top5 irányító....mindent meg tud dobni....a gondom az, hogy sokszor felesleges kockázatot vállal, ami felett már nincs hatalma....azért "jobbak" nála az elitirányítók, mert ők ilyenekbe marha ritkán mennek bele....az első int sztem Martyé volt...a labda felé sem nézett....túlszaladt, ennyi....
Mundy mellett Youngban éreztem egyedül azt, hogy hasítani akar (és Conte, csak neki nem mindig jött össze)...az egész társaság egy enervált, unott bagázsként szédelgett a pályán, és még akkor sem vették komolyan az ellenfelet, amikor már kikaptak....vérlázító...azért az arcból vissza kéne venni....
A Def. összességében nekem pozitív meglepi volt....a tavalyi fogalmatlan védelem helyett most csak "félfogalmatlan" egységet láttunk...és akkor a negatívumok: a passrushról már volt szó....helyesebben csak beszéltünk róla, mert látni nem láttunk olyat...ami sokkal szomorúbb volt, hogy semmi ötlet, nem volt egészséges rotálás, felállások keverése, stb....uazt nyomattuk a Bills oline ellen, amit már az első playben sem zabáltak meg....ötlet nyista, majd összejön, oszt jóvan...borzalom....újonc DT-k mutatóban....akkor már felküldöm mindkettőt, ha amúgy sem tudok nyomást gyakorolni...hátha....nem. itt semmi....iszonyú...
Borzasztó volt látni, h Jennings kb. annyit hibázott, mint máskor egy fél szezonban....azért Tillmanre nem igazán dobott Emánuel....Conte nagyon vegyes....két csúnya betli mellett számos jó tackle és egy szenzációs int....legalább akart....
A legjobban viszont az baszta ki a biztosítékot nálam, hogy az O-playhívás helyenként botrányos volt...csak a legdurvább: 2 és 1 redzone-ban, alig van hátra vmi a meccsből....mit csinálunk? Bedobjuk az endzone-ba....nem sikerül, ok....3 és 1 most odabasszuk 10 yardra Holmesnak (az sárgát ért egyébként, de kussolok, mert az egésznek a tetejébe még ide is fújtak, legalább 2, de inkább 3 esetben nem kellett volna zászlót dobniuk korábban)....elég lett volna egy rövid play, aztán újra 1 és 10....neee......

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
O# oldalon egyedül a fal és Forte munkája az, ami megfelelt nekem. Cutler semmi, ennél több kell tőle. Trestmannek kellene fejben összekalapálni szegényt. A D# megtette, aminek a Bills ellen bőven elégnek kell lennie. | Attól függetlenül ordas bajok vannak ottan. | De hogy kés a vajon? Ha 20 pontot raknak csak fel, akkor nekem ne mondogassa senki, hogy dehát csináltunk 400 yardot. A yardok nem érdekelnek. Az, hogy magunkat heréljük ki, az az én szememben edzői felelősség. Pl. a hideg kiráz, ha a flea-fickeres "drive"-ra gondolok. Mi a tököm volt az?
Legrosszabb esetben a 3. negyedben már le kellett volna zárni a meccset. A Bills beárazta az egész szezon előtti munkát. Biztos lesz jobb is, csakhogy az ilyen magamat verem meg meccsek évek óta megvannak. Jó lenne végre magunk mögött tudni ezeket.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Egyedül a coaching szidásával nem értek egyet. Mentek előre, mint kés a vajon, zabálták az órát, hogy aztán egyéni hibák döntsenek. Tucker pedig jól alkalmazkodott ahhoz, hogy nincs pass rush.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Engem nagyon bánt a vereség, pedig k*rvára semmi közöm nincs hozzá. Mindenki sima W-nek kalkulálta be ezt a meccset, még is sikerült elveszteni. Természetesen ez is olyan vereség volt, ahol 83 féle különböző jogos okot tudunk megemlíteni. Mert, ha rommá vernek minket nem lenne szavam, ez van jobb az ellenfél... Ám tegnap ők szinte nem hibáztak, mi meg... S a baj az, hogy most elmész a 49-ershez, akik abban jók, ami ellen mi nem és kellene a bravúr. Én 2-2-t vízionáltam a szezon előtt az első 4 meccsre, most ott tartunk, hogy a Jets mellett, amit én alapban W-nek húztam kellene bravúrt csinálni egy élcsapat ellen. Nos ez mikor is sikerült utoljára??? (A tavalyi Seneca Wallace irányította GB verés nem bravúr). Nagyobb égés volt a tegnapi Bears-Bills, mint a magyar foci válogatott előadása...Pozitívumok:
- Offensive line. Jó munkát végeztek, főleg annak tükrében, hogy két kezdő is kiesett. Én Millsen láttam a meccshiányt, játékhiányt, ő volt a legsebezhetőbb. Ola konkrétan jobb volt, mint Slauson. Ha az edzői gárda teljesen Kromerekből állna csont nélkül PO csapat lennénk...
- Matt Forte. Hozta azt amit vártunk majd 169 scrimmage yard, rengeteg first down. Ha valaki rászolgálna arra, hogy belépjen Walter Payton mellé a 2000+ scrimmage yardosok táborába Bears mezben az ő. Hogy valami negatívumot is megemlítsek, a blitzek felvételénél 2x kicsit bealudt. Annyi baj legyen.
- Ryan Mundy. Szerintem a legjobb volt a D-ben. Futás ellen sokszor jól védekezett 1 az 1 ellen, szerelést tán nem is hibázott.
- Speciel team. Nem basztak el semmit. Sajnos odajutottunk, hogy ezt is ki kell emelni...
Negatívumok:
- Jay Cutler. Remek kezdés után, nem mondom, hogy összeomlás, de rossz döntések sora. Ha pechje van dob 5 picket, lett 2. Bár az elsőnél vitatkozhatunk kinek a felelőssége volt inkább. Jó védelmet kapott ennek ellenére sok hátsó lábas dobás, sok erőltetett dobás. Buhhh. Nagy szerepet játszott a vereségben, főleg a 2. INT, egy jól menő drivet 7 perccel a vége előtt egálnál ilyen ostobasággal szétverni...
- Elkapók. A túl oldalon volt főleg Woodstól kulcspillanatban két óriási bravúr. Nálunk nem. Dropok, elcsúszások, bravúrok nélkül. Marshall fumble. Persze AJ kiesése nem tett jót, Morgané sem, Spurlock szimplán szar.
- Defense. Rögtön azzal kezdem, hogy nem rajtuk ment el. Az 1/1-esnek kikiáltott Bills ellen 21 kicseszett pontot nem sikerült felrakni a táblára. Abból a 20-ból ráadásul egyiket 10 yardon belülről kapták Cutler 1. INT-je után. S hogy még is hogy kerültek ide? A meccs messze legnagyobb csalódása a passrush. Súlyos milliók lettek belerakva az egységbe, a preseason meccsek után bizakodtunk, de ez egy 0 volt. Manuel egy nagyon gyenge irányító, de könnyedén dobálgatott, mert 2-szer ütöttük meg egész meccsen. Az Allen-Houston duónak momentuma nem volt. Az LB sortól sokat nem vártam: passz ellen sehol nincsenek. Dixon 47 yardos futásánál Briggs hibázott egy gigantikusat, DJ WIlliams 0 szereléssel zárt, Mekkelek és Bostic 1-1. Ez vicc. Megint a safetyk fogták a futások jó részét, Conte bele is hibázott, de ezért soha nem fogom cseszegetni, hogy open fielden elvét egy szerelést... A secondary sem volt jó.
A futás elleni védelem is... 4-5 yardok konstansan megvoltak, s így azért lehet haladni. Erőből betolták a falat, a hosszabbításban ráadásul feltették a pontot az i-re. Ám mégegyszer hangsúlyozom, hogy 20 pontot kaptak (tavalyi legjobb beállítása) és a második félidőben a Bills előrehaladt kb 75 yardot és szerzett 3 pontot. Azonban mi lesz, ha a túloldalon majd irányító is lesz....
- coaching. Nekem vessző paripám, hogy az offense akkor lehet jó, ha megvan a balance. 427 yardot haladtál előre, ehhez képest 20 pont... Cutler 51 dropback és 17 futás. 75-25%. Tucker és a védelem sem segített. Tavaly blitzeltünk ezerrel, ami a szezon végén már nem is működött, de tegnap alig-alig. Pedig Manuel...
Összességében büdös nagy csalódás a tegnapi vereség, s bár nincsen veszve semmi, mert ez a csapat papíron nem rossz, és valahol tudtuk, hogy bárkitől képes kikapni. Most viszont elő kellene venni a bárkit képes is megverni arcát (amit nem igen láttunk). Meccs után majdnem azt mondtam, hogy kérem vissza Loviet... Aztán megnéztem a Tampa meccset. Ám Trestman pepita, csak a labda másik felén.
több mint 11 éve
Írtam hogy ha kikapunk a Billstől akkor komoly elvárásaink a szezonra nézve ne legyenek. Nekem nincsenek, de akkor a szezon végén menjen trestman, helyette pedig kezdjenek (már most) olyan utódot keresni aki képes a teljes rostert átlátni. Ha pedig csak az egyik csapatrészhez ért keressen magának szakszerű segítséget a többihez. Biztos van egy oyan nccaa-s emberke aki képes lenne erre. Mert én semmi jelét nem láttam hogy ez a csapat kapart, hajtott volna a győzelemért. Ez egy zavart, a dolgokat pusztán tehetségből megoldani akaró, merengő gépies csapat volt és ez maximálisan edzőkérdés. Tudom 0-1, messze van minden de ez könnyen lehet jobb esetben is csak 1-3, ami itt már komoly lépéshátrány. Beszámolt meccset buktak, aki meg azt hiszi h bármi esélyünk van a frisco ellen az a múltban él. Kaep ezt a pressure nélküli Dt szétkapja, az O pedig megzavarható, ennyi... De legalább nem vagyunk Dallas drukkerek 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hát remènykedjünk hogy lesz ez jobb is...Ez így nagyon kevés lesz...Nyitó meccs otthon nem a legacélosabb ellenféllel...A D egyenlőre nem sokkal jobb, mint tavaly, viszont az O eddig rosszabb...Első meccs volt temetni azért még nem kell....
több mint 11 éve
Frisco ellen elég nagy változás kéne, főleg a fejekben.
több mint 11 éve
Cutler 2. INT-je nevetséges faszság volt, de Josh McCown az imént ezt is felülmúlta.
több mint 11 éve
Ami hiányzik ebből a keretből, az short area quickness. Nem tudom magyarul megfogalmazni. Van 3 redundáns célpont. Hatalmas termetű, hatalmas elkapásokra képes, egyénenként elképesztően produktív játékos. Egyikük se tud hatékonyan dolgozni 5-10 yardon belül. Egyikük se. És ha megnézed az összes sikeres offense-t, akkor ők ott keresik meg a kenyérre valót. Spurlock nem NFL szint, Holmes valószínűleg kifingott. Csetlett-botlott, lepattant a labda a karjáról. Morgan is megsérült. A támadófal teljesítménye egészen kiváló volt. Öngyilkos hangulat, ez is csak 3 napig tart, irány Frisco, készen állok a meglepetésre. Másrészt eddig 7-1, 7-3, 3-0 kezdésekkel nem mentünk semmire.
- Abe Simpson