Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hm, lehet, hogy 6 DE+4DT kombó lesz? Emery nyilatkozta a szezon után, hogy védőfalból nem készült fel eléggé, szóval szerintem 10 lesz rosteren, és Collins valóban eléggé semmilyen volt. Hány milliót bukott azon a sérülésen? Remélem még visszatalál a ligába. De ilyen ez a c'est la vie, hogy egy klasszikust idézzek. 6 DE, és Houston szükség esetén megy középre. Nagyon sok nickel fogunk játszani, ha kell ha nem, azért ez most látszik, de sajna nincs olyan DB, aki miatt megérné kirakni akármelyik rushert, vagy akármelyik falembert. Nem mintha LB poszton komolyabb lenne a verseny.füligjimmy
Ezt még annyival kell kiegészíteni, hogy Bass is feltűnt középen, és valószínűleg úgy gondolták, hogy megfelelő technikával játszik.

Austen 5. éve van a ligában, és róla tudod, hogy nem NFL szintű játékos, mert rengeteg lehetőséget kapott. Akkor maradjon egy nagyobb, gyorsabb, erősebb, fiatalabb. Az is tény, hogy az első meccs után Cornelius egészen észrevehető volt, ellentétben Jones-szal, akinek a rosteren tartását nem értem, de valszeg azért, mert nagyobb, gyorsabb, erősebb, fiatalabb.

RB: Draughn jól támadja a lyukakat és a keze is jótüsi91
😀😀😀

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nem szeretem az ilyen 5 meccsre fellángoló játékosokat, mint Ihenacho. Tudom sokan nem tudják elfogadni, de ha Conte egészséges ő lesz a kezdő. Fényévekkel jobb játékos, mint McCray.
---------------------------------------------------

QB: Semmi meglepő nincs. Ha Cutler kidől nekünk reszeltek, ha egészséges marad, akkor tök mindegy ki van mögötte. A Fales projekt folytatódik, ha Trestman feledzi egy korrekt backupnak, akkor jó pick, ha nem, akkor Enderle, LaFevour duó után megint elhajítottál egy hátsó kört a kukába.

RB: Draughn keményen fut, jól támadja a lyukakat és a keze is jó, teljesen megfelelő backup. Idővel Careynak azért ki kell szorítania a DC 2. helyéről. Perry az offseason egyik kellemes meglepetése volt nekem. KR-ként is próbálgatták. Fiametta arra tökéletes, amire használjuk.

TE: A tavalyi duó megmaradt, melléjük csatlakozott Mulligan, mint blokkoló TE. Rosario megmutatta, hogy labdával is lehet keresni, ha muszáj.

WR: Erős egységet hordott össze a szél. Morgan és Holmes több, mint korrekt opciók. Wilsonnak nem lesz könnyű dolga, ha visszaakarja szerezni a 3. WR szerepét. Spurlock nekem gyanús, és a legnagyobb félelmem, hogy ő lesz a kezdő KR.

OL: Tavalyi brigád kezd. Ola elmegy (Jimmynek elhiszem, hogy jó, de Jamarcus szabad lett, lehet le kellene igazolni...😊 ), de la Puente a fal belsejében bárhol tud játszani. Leno pedig Kromer projekt, ami jól szokott elsülni. Nagy tálentum az a faszi el kell ismerni, ha Lenoból farag egy tisztességes játékost, még csak ha backupot is, akkor is minden évben odaadnám neki a 6-7. körös picket, hogy válasszon.

DL: Az első 3-as (4-es) nem igen volt kérdéses DE poszton, de Lane kivágása nekem nagyon fejvakargatós. Washington a premeccseken sem mutatott semmi különöset. Lane ellenben végig jól dolgozott a 2. csapattal, jó volt a motorja, futás ellen sem lógott ki lefelé és sackeket is csinált... Lehet nem akarták kidobni Washingtont és a tavalyi 6. kört, de Corneliusról még csak azt se tudjuk elmondani, hogy egyetemen jó lett volna... DT poszton én változatlanul állítom, hogy nagyon karcsúak vagyunk. S tavaly is így kezdődött...

LB: Nem egy veretes brigád. Valószínűleg a Briggs-DJ-Elek 3-as kezd, de mondjuk jövőre nem lepődnék meg, ha egyikük sem lenne már. Remélem a két öreg élesben azért jobb lesz, mert ha nem, akkor Williamst nyugodtan lecserélhetik Bosticra.

CB: Hayden szar volt, nem meglepő, hogy kirakták. McManis sztem is jó volt cornerként, ST-ben alapember. Hurst meg megnyerte az UDFA-k csatáját.

S: Mundyt lecserélted Wrightra. Kb ugyanott vagy. Erősebb nem lett az egység, de gyengébb sem. Vereen nekem továbbra sem tetszik, egyetemen sem láttam tőle semmi különöset. Ha McCray még is kezdene a Bills ellen, akkor elérjük azt a mélypontot, mint mikor Al Afalava volt a kezdő.

ST: Gould sokat hibázott az előszezonban, de élesben kell jól rúgni. Maynard és Podlesh után üdítő látni, hogy valaki 45 yardot is képes seggbe rúgni a labdát. Mannelly pedig letette a lantot, Hartson az új fiú, reméljük nem kelt feltűnést a játéka.

----------------------------------------
PS:
Jó pár játékos visszajöhet azok közül, akiket kivágtunk. Pl. Jordan Lynch, Josh Bellamy, Taylor Boggs, Tracy Robertson, CJ Wilson, Al Jean-Louis.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Washington és Spurlock rosteren tartását nem igazán értem...DT-t kéne kukázni a 6. DE helyett....

Lane valóban megérdemelte volna a rostert.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ja a Broncos Duke Ihenachot is kitette...Nállunk szerintem ő bőven upgrade lenne

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Igen DT poszt...Valaki említette higg a Broncos kitette Wikersont...Őt talán behúzhatnánk, szerintem nem volt ő okyan rossz...Lane és Britton engem is meglepett, de Ola szerintem is jó volt...Még valami S-t meg LB-t kukázhatnánk....

több mint 11 éve
53-as roster tehát:

QB (3): Cutler, Clausen, Fales
RB (4): Forte, Draughn, Carey, Perry
FB (1): Fiammetta
TE (3): Bennett, Rosario, Mulligan
WR (6): Marshall, Jeffery, Holmes, Morgan, Wilson, Spurlock
OL (8): Bushrod, Slauson, Garza, Long, Mills, Ola, de la Puente, Leno

DE (6): Allen, Houston, Young, Scott, Bass, Washington
DT (4): Ratliff, Paea, Sutton, Ferguson
LB (6): Briggs, Williams, McClellin, Bostic, Greene, Jones
CB (5): Tillman, Jennings, Fuller, McManis, Hurst
S (4): Mundy, Conte, Vereen, McCray

ST (3): Gould - K, O'Donnell - P, Hartson (LS)

Vastaggal a rookiek. Aki nagy meglepetés az Sinorise Perry, aki a 2. UDFA turnusba került ide és nekem is nagyon tetszett a játéka.

A DT posztot továbbra is vékonynak látom. Pont így voltunk tavaly is. Két sérülés aztán jöhetnek a Landon Cohenek...
több mint 11 éve
S kivágva: Kelvin Hayden 😊. McManis ezek szerint nem csak nekem tetszett.

+ Josh Bellamy WR (PS-be lehet visszahozzák) --> Spurlock, mint returner?
+ Brandon Dunn DT
+ Tracy Robertson DT
+ Austin Lane DE
+ Al Jean-Louis CB (PS-be szintet tuti, hogy visszajön)
+ MD Jennings S

Lane számomra óriási meglepetés. Preseasonben nekem simán 5. DE-nek tűnt, Bass és Washington előtt.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
További cutok:

OL Eben Britton
WR Dale Moss
LB DeDe Lattimore
WR Chris Williams
DT Lee Pegues
CB CJ Wilson
LB Jerry Franklin

Még 7 lesz.

---------------
Wonder if #Bears will show interest in ex #49ers S CJ Spillman. Led SF with 19 tackles on special teams last year. Vested vet is free agent.

S még én Kevin Vickerson DT-re is vetnék egy pillantást. Most rúgta ki a Broncos.

Jones így rosteron van 6. LB-ként.

Bucs cut Major Wright. Höhtüsi91
Wilkersonnak nem hiszem, hogy van hely. Az ST pedig teljesen kicserélődik. Nem mondom, hogy tragédia, de ennyire gáz azért nem volt. Őrnagy-Conte, stabilitàs, fiatalság, 48as passer rating ellenük.... ebből maradt a fiatalság.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
nagyon kéne ilyen játékosokat kukázni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
További cutok:

OL Eben Britton
WR Dale Moss
LB DeDe Lattimore
WR Chris Williams
DT Lee Pegues
CB CJ Wilson
LB Jerry Franklin

Még 7 lesz.

---------------
Wonder if #Bears will show interest in ex #49ers S CJ Spillman. Led SF with 19 tackles on special teams last year. Vested vet is free agent.

S még én Kevin Vickerson DT-re is vetnék egy pillantást. Most rúgta ki a Broncos.

Jones így rosteron van 6. LB-ként.

Bucs cut Major Wright. Höh
több mint 11 éve
Ide is kérünk szépen, Uraim, 1000 forint is sokat segít.
 www.gyea.hu/
10300002-10350923-49020011füligjimmy
én egy hasonló angol alapítványnak küldtem

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Personnel man in one city tells me #Bears are knocking on doors looking for help in two areas: safety and returner.

Twitterről.Bazzani
A meglepetéstől szóhoz sem jutok.
Bear: csere OT-ről beszélünk. Britton 20 snapet kapott RT-ben. Amúgy volt full back, meg extra blokkoló. A Jax nem tartott rá igényt. Vakoldalon nem tud játszani a profik között. Jobb oldalon talán kibekkelsz vele 2 meccset, de egyébként sérülékeny is. Nyilván meglepő, hogy jött egy csávó, és kiszorította, nekem egyetemről kedvencem volt (valszeg azért, mert minden falembert jobbnak tartottam a rosteren lévőknél, és nem véletlenül), de szerintem Kromer megérdemli a bizalmat. Ha ezt Tice csinálja, kiröhögöm.

Chris Williams is cut. 8 OL playa maradt. Lehet marad 11 DL játékos? Igazából a Lane-Bass-Washington trióból mindet megtartanám, ST miatt is. Christian Jones?

- Abe Simpson
több mint 11 éve
a vége miatt beteszem ide mit alkottam ma, legyen egy kis jókedv 😀

www.facebook.com/video.php?v=766906403355802&set=vb.100001093482279&type=2&theaterdavemayer
Fasza.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Personnel man in one city tells me #Bears are knocking on doors looking for help in two areas: safety and returner.

Twitterről.

több mint 11 éve
Ide is kérünk szépen, Uraim, 1000 forint is sokat segít.
 www.gyea.hu/
10300002-10350923-49020011

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Britton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....Bear
Szerintem alábecsülöd, hogy Ola mennyire meggyőző volt mindkét oldalon. Hatalmas előny, hogy vakoldalon is bevethető.
füligjimmy
Legyen igazad, engem túlzottan nem győzött meg, az első meccsén nem volt egy atyaisten, aztán a Hawks is miatta sackelte Jayt egyszer....de ismétlem: legyen igazad....ráadásul nem tudjuk, hogy a rendszeresen alkalmazott 6. falember (blokk TE helyett) szerepben mit tud, mert nem igen volt ilyen play....ha folyamatosan el fogja baszni a blokkokat, igen durcás leszek....Bear
Jó, és amikor Bennettet takarította előtte, utána? Vagy Clemonst levette a pályáról?füligjimmy
Ezért írtam, hogy legyen igazad....nekem az a kérdés, hogy élesben mi lesz....és az említett blokkok....pass prot. még hagyján, ha pályára kell küldeni....futásnál pedig nem tudjuk....mert gyak. nem is próbáltuk....Brittonnak tengernyi snapje volt ilyen szerepben tavaly és jól csinálta....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)

www.facebook.com/video.php?v=766906403355802&set=vb.100001093482279&type=2&theaterdavemayer
Remélem adakoztál is

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923

Egy vérbeli jegesmedve vagy Dave! 😀
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Britton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....Bear
Szerintem alábecsülöd, hogy Ola mennyire meggyőző volt mindkét oldalon. Hatalmas előny, hogy vakoldalon is bevethető.
füligjimmy
Legyen igazad, engem túlzottan nem győzött meg, az első meccsén nem volt egy atyaisten, aztán a Hawks is miatta sackelte Jayt egyszer....de ismétlem: legyen igazad....ráadásul nem tudjuk, hogy a rendszeresen alkalmazott 6. falember (blokk TE helyett) szerepben mit tud, mert nem igen volt ilyen play....ha folyamatosan el fogja baszni a blokkokat, igen durcás leszek....Bear
Nem köll durcázás! 😉 Az a kib@szott helyzet,hogy az első 3 meccs után 2-1-es mérleggel fogunk állni. Ez így lesz korrekt. Nem is ez érdekel engem,hanem az,hogy a többi idegenbeli meccsen ami következik hogyan fogunk pirítani..vagy minket hogyan fognak megpirítani. Csoporton belül hatalmas hátrányba kerülhetünk,ha szopásról szopás fog következni. O részéről egy jól összeszokott olajozottan működő alap csomagot várok. A d-részéről annyit,hogy basszák földhöz rendre az irányítókat..mert tavaly ezt nagyon hiányoltam.

A vicc pedig,hogy Orton in the house....😀 Igyál egy cinót helyettem is kedves Kyle...Buffaloban. Több babér úgysem fog számodra teremni. 😀
több mint 11 éve

www.facebook.com/video.php?v=766906403355802&set=vb.100001093482279&type=2&theater

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
füligjimmy
Jó, és amikor Bennettet takarította előtte, utána? Vagy Clemonst levette a pályáról?

- Abe Simpson
több mint 11 éve
füligjimmy
Legyen igazad, engem túlzottan nem győzött meg, az első meccsén nem volt egy atyaisten, aztán a Hawks is miatta sackelte Jayt egyszer....de ismétlem: legyen igazad....ráadásul nem tudjuk, hogy a rendszeresen alkalmazott 6. falember (blokk TE helyett) szerepben mit tud, mert nem igen volt ilyen play....ha folyamatosan el fogja baszni a blokkokat, igen durcás leszek....

No.1. Bears
több mint 11 éve

dave: én nem amiatt aggódok, hogy ki hova fog előrelépni. Azok miatt aggódok, amiknek nincs semmi értelme. Nem kezdem el sorolni, hogy tavaly mik történtek, egyrészt mindenki emlékszik, másrészt sokan még vacsora előtt vannak, kár a gyomrokat felkavarni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Olvasgatom az ESPN-t, egyelőre adja a gép. Egyelőre

1. meccs: Watkins nem játszik, az egyetlen veszélyes játékos Spiller, akiben mindig benne van a 20 yard, Mánuel botrány, ezen kívűl egy közepes támadófal, jó nevekből álló védőfal.
2. mecs: Aldon Smith 9 meccses eltiltás, Navarro Bowman se játszik, új secondary.... ha nem most, akkor soha. Ez egy kiváló értékmérő lesz, mennyit lépett a frnachise előre 2 offseason alatt, ha egyáltalán. Vernon Davis 150 yard alatt nem áll meg, már most mondom. Ha a DL Kaepernicket a zsebben tudja tartani, akkor minden lehet.
3. meccs: ugyanaz, mint a Bills, csak idegenben, és még ennyi jó játékosuk sincs az offense-be. Ott ráadásul corner gondok is vannak erősen, mibe fogadjunk, hogy Holmes bevisz nekik egyet?füligjimmy
szerintem a frisco meccsen semmi, de tényleg semmi esélyünk nincs. Kaep játéka finoman szólva sem fekszik nekünk, nálunk jobb D-nek sem, én csak a vállalható vereségben reménykedek (de az meg nem számít ugye úgyhogy mind1 is).
A Bears szezonját a nyerhető meccsek behúzása fogja eldönteni, ha pl a Jets ellenit hozzuk az sokat jelentene.

Félek hogy az O nem lesz olyan produktív mint tavaly volt (szerencsére eddig erre nincs jel) és D pedig nem fejlődött (erre több), így pedig nem lesz PO, de most ez nem lényeg hiszen bő egy hét és végre megint lesz mit nézni februárig 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Britton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....

No.1. Bears