Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Nos...en azt mondom megerte felkelni megnezni ezt a nyito merkozest. ( Bocs az ekezetek miatt,de lusta vagyok bekapcsolni a gepet...telefonrol meg hat nagyon sokaig tartana,ha hasznalnam oket ) Tehat jo kis meccs volt. Azt leszurhetjuk,hogy tovabbra is nagyon kemeny ez a 'hawks vedelem. Ellenunk meg masok ellen is nyilvan sokkal tobb yardot fognak szerezni a foldon Lacival. Aron nekem olyannak tunt,mint aki kezd kioregedni. Sok pontatlan paszt adott...pont olyankor amikor a legnagyobb szukseg lett volna a jo passzokra. Nem ezt szokhattuk meg tole. Jo nyilvan...szezon eleje van.mmkeg be vannak rozsdasodva...meg ugye sokkal pontosabban kell nyomulni ez ellen a vedelem ellen. Egyenlore nem tartom oket kemenyebbnek,ha az O-t nezzuk. D oldalon meg majd kiderul. Azt gondolom meg akar eselyunk is lehet majd ellenuk! Na kis alvas...aztan elvezzuk a szabadsag minden percet. Peace
több mint 11 éve
Az addig oké,de ezt nem tudja mindenki! 😀Maddenben még Madden száját is elkennéd 😛davemayerEmery azt nyilatkozta, hogy rotálni fogják a safetyket. Nem tudom ki, hogy van vele én ezt a Mccray fazont nem nagyon akarom látni, inkább Conte és Mundy,Veeren eddig kb semmit nem mutatott(egyetemen sem)hpeter93Inkább rotálja a mozgássérült öreganyjának a kertjét...az a kib@szott helyzet van,hogy Madden-ben elkentem a Buffalo száját...tehát jöhet élőben is a Win! 😉 38-10 Viszlát! 😀Süsü
több mint 11 éve
Maddenben még Madden száját is elkennéd 😛Emery azt nyilatkozta, hogy rotálni fogják a safetyket. Nem tudom ki, hogy van vele én ezt a Mccray fazont nem nagyon akarom látni, inkább Conte és Mundy,Veeren eddig kb semmit nem mutatott(egyetemen sem)hpeter93Inkább rotálja a mozgássérült öreganyjának a kertjét...az a kib@szott helyzet van,hogy Madden-ben elkentem a Buffalo száját...tehát jöhet élőben is a Win! 😉 38-10 Viszlát! 😀Süsü
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Emery azt nyilatkozta, hogy rotálni fogják a safetyket. Nem tudom ki, hogy van vele én ezt a Mccray fazont nem nagyon akarom látni, inkább Conte és Mundy,Veeren eddig kb semmit nem mutatott(egyetemen sem)hpeter93Inkább rotálja a mozgássérült öreganyjának a kertjét...az a kib@szott helyzet van,hogy Madden-ben elkentem a Buffalo száját...tehát jöhet élőben is a Win! 😉 38-10 Viszlát! 😀
több mint 11 éve
Emery azt nyilatkozta, hogy rotálni fogják a safetyket. Nem tudom ki, hogy van vele én ezt a Mccray fazont nem nagyon akarom látni, inkább Conte és Mundy,Veeren eddig kb semmit nem mutatott(egyetemen sem)
több mint 11 éve
Hayden is in da House again! 😊soma80OFF
Vicces, hogy egy napon került vissza Hayden a Bears keretébe és a hasonlóan közkedvelt Daryll Tapp a Lions keretébe.
Nagyjából ugyanannyira lesznek hasznosak.
ON
több mint 11 éve
Az alábbiakra vagyok a leginkább kíváncsi a Bills ellen:- futás elleni védekezés (ezt gyakorolhatjuk eleget a meccsen)
- Mills
- McClellin és a blitzek (gyanús, hogy össze fog szedni pár sacket a szezonban)
- ST-játék
- Fuller

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Allen 10+ sack?! Na az a meresz...😀
több mint 11 éve
Egy kis season prediction.Ment a lájk, tetszett, ám a sack-ek számát a linebackereink fogják föltornászni 40 fölé (ha a DL szerez mondjuk 22-25-öt)? Ha így gondoltad, az merész....... 😊
Offense:
- Jay 4000+ (de nem karriercsúcs), karriercsúcs TD passzokba (30-35), átlag 1 INT/meccs
- Forte számokban kicsit gyengébb lesz, mint tavaly 1100 futott, 600 elkapott yard, 10 TD összesen
- Marshallé a legtöbb elkapás, és elkapott TD, Jefferyé a több yard. Mindketten 1000 yard fölött, de bőven 1500 alatt. Carey a szezon második felében egyre inkább szerepet kap
- Holmes 500 yard, 4 TD
- Martellus 700+, 6 TD
- OL 30 sack alatt lesz.
Defense:
- 40+ sack összesen (Allen 10+, Young több sacket szerez, mint Hosuton)
- Futás ellen átlag 125 yard/meccs (liga hátsó negyede)
- Passz ellen TOP 20
- 28+ turnover
- Fulleré a legtöbb INT
- Briggsé a legtöbb szerelés
- 4 meccsen nem kapunk 20 pont felett (tavaly 0), 4 meccsen 30+
ST:
Gould 24/28, 57 long
O' DOnnell 44,6 átlag (liga első fele)
1 return TD
2 engedett TD
-------------------
Hétvégére: Bears - Bills 30-17. Sima győzelem.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
skeptikus vagyok az elkapóinkkal kapcsolatban, ne legyen igazam de nem hiszem hogy még egyszer hagyják hogy végig nyomjon mindkettő egy teljes szezont, tuti lesz sérülés.Vasárnapra én is sima győzelmet várok, 35-13-at mondjuk. Sportfogadóknak ajánlom a meccsünket, hiszen a -6.5-es hendi 1.90-es oddson van, ami elég jó sztem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Egy kis season prediction.Ámen! 😊
Offense:
- Jay 4000+ (de nem karriercsúcs), karriercsúcs TD passzokba (30-35), átlag 1 INT/meccs
- Forte számokban kicsit gyengébb lesz, mint tavaly 1100 futott, 600 elkapott yard, 10 TD összesen
- Marshallé a legtöbb elkapás, és elkapott TD, Jefferyé a több yard. Mindketten 1000 yard fölött, de bőven 1500 alatt. Carey a szezon második felében egyre inkább szerepet kap
- Holmes 500 yard, 4 TD
- Martellus 700+, 6 TD
- OL 30 sack alatt lesz.
Defense:
- Passz ellen TOP 20
- 28+ turnover
- Fulleré a legtöbb INT
ST:
Gould 24/28, 57 long
1 return TD
2 engedett TD
-------------------
Hétvégére: Bears - Bills 30-17. Sima győzelem.tüsi91
több mint 11 éve
Egy kis season prediction.Offense:
- Holmes 500 yard, 4 TD
- Martellus 700+, 6 TD
- OL 30 sack alatt lesz.
Defense:
- Passz ellen TOP 20
- 28+ turnover
- Fulleré a legtöbb INT
ST:
Gould 24/28, 57 long
1 return TD
2 engedett TD
-------------------
Hétvégére: Bears - Bills 30-17. Sima győzelem.
több mint 11 éve
Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az nem is az.Ideális esetben Hayden pályára sem kerül majd, tehát amilyen pechünk van a Bills ellen már csilloghat.
Wilson a Packers ellen (week 10) játszhat először, ha úgy van. Mindegy Holmes és Morgan több, mint kielégítő opció.
Jött 3 csávó tryoutra. Ebből kettő nem érdekes, a 3. viszont Josh Thomas CB 10 meccsen kezdett a Panthersben az elmúlt két szezonban.
HIvatalos DC-n Perryt írták az első számú KR-nek, erre kíváncsi leszek. Azért van 4 RB a keretben, mert DeCamillisék úgy ítélték meg, hogy hasznosabb egy RB a coverage teamben, mint egy LB. Na majd meglátjuk.
több mint 11 éve
Felkelsz reggel és ezt a hszt-t olvasva...azon tűnődsz,hogy milyen szépen is indul a napod! 😀#Bears have placed WR Marquess Wilson on injured reserve with designation to return and re-signed DB Kelvin Hayden.Áh de úgy hiányzott, mint egy gennyedző seb.hpeter93
Hayden is in da House again! 😊soma80
több mint 11 éve
#Bears have placed WR Marquess Wilson on injured reserve with designation to return and re-signed DB Kelvin Hayden.Áh de úgy hiányzott, mint egy gennyedző seb.
Hayden is in da House again! 😊soma80
több mint 11 éve
#Bears have placed WR Marquess Wilson on injured reserve with designation to return and re-signed DB Kelvin Hayden.Hayden is in da House again! 😊
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet vele a gond....(mondjuk jó lenne, ha nem kerülne aktív rosterre, mert akkor marha nagy baj van.....)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Mitchellről írtunk prospect ismertetőt.Kicsit meglepő volt, hogy mit keres a 254. helyen, de ha nem kell Dallas-ba, akkor valamennyire már érthetőbb
több mint 11 éve
Jeremy Cain az új long snapper. Tavaly volt itt már 2 meccset, mikor Mannelly maródi volt. PS:
C Taylor Boggs
CB Isaiah Frey
WR Josh Bellamy
DT Brandon Dunn
LB DeDe Lattimore
CB Al Louis-Jean
G Ryan Groy
CB Terrance Mitchell
DT Roy Philon
WR Rashad Ross
Az utolsó 3 játékos új, a többiek már itt voltak TC alatt is (valakik már tavaly is).
CB Terrance Mitchell
Oregonra járt fősulira. Cowboys választotta ki 7 kör végén, 254. helyen.
Bears practice squad CB Terrance Mitchell: he had the fastest 3-cone drill at the Combine among CBs.
DT Roy Philon
Steelers nem tartott rá igényt. Louisville egyetemre járt, ahol együtt dolgozott a tavaszba kinevezett assistant DL edzővel. (csakúgy mint a másik DT Brandon Dunn)
WR Rashad Ross
Arizona State egyetemen végzett. Tavaly UDFA volt, mi vagyunk a 4. csapata, de eddig mindenhol PS-ben volt. Returnerként is használható.
több mint 11 éve
Jerel Worthyt én simán elhoznám PS-be....annyit könnyedén ér (ha teljesen egészséges), mint a Cohen-félék...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Rögtön cutoltuk Brandon Hartson long snappert. A legesélyesebbek a posztra: Jeremy Cain, aki tavaly Mannelly hiányában játszott nálunk és Kevin McDermott, aki évekig a 49-ersnél töltötte be ezt a szerepkört.Workouton voltak a következő játékosok: WRs Michael Campbell, BJ Cunningham, Eric Page, Kealoha Pilares, Conner Vernon, Maurice Williams, Devon Wylie, TE Kevin Greene, DB Shelton Johnson, DB Isaiah Lewis, and QB Alex Tanney.
több mint 11 éve
Kivágtuk Hartsont....nincs LS jelenleg a keretben....úgy néz ki, hogy Cain-t akarják visszahozni....Psről még semmi hivatalos, Brad Biggs szerint ők itt lesznek:
Groy OL
Louis-Jean CB
Boggs C
Bellamy WR
Lattimore LB
Rashad Ross returner a Redskinsből
Mindenképpen várok még DT-t, S-t és esetleg TE-t...

No.1. Bears
több mint 11 éve
A próféta szóljon belőled! : )Amennyire a Frisco játékosai szopatják a csapatukat, még esélyünk is lehet ellenük....most McDonald reszelte el magát....BearAmúgy nem rossz ez a keret. Nyilván 2 éve az Aldon Smith-Jamarcus Webb eldöntötte az egészet. Mondok valamit, amit sehol nem hallottál: Jay Cutler azért kapott csak 89.mittomén milyen ratinget, mert a Redskins ellenit bele kellett számolni. Amúgy a ratingje 93.2, ami szerény számításaim szerint a 9. legjobb volt a ligában. És ebben már benne van McCown. Ettől gyengébb volt Tom Brady (kiégett). Jobb volt mondjuk Tony Romo, szóval egy csipetnyi sóval fogyasztanám ezt a statisztikai adatot. De a lényeg: ez lesz az év, amikor mindenki el fogja ismerni a teljesítményét. El fogják ismerni, hogy Top10 irányító.füligjimmy
Amúgy Ihenacho tényleg upgrade lett volna,ha ide jött volna. Biztos nem fog idejönni....a Redskins lecsapott rá
több mint 11 éve
Amennyire a Frisco játékosai szopatják a csapatukat, még esélyünk is lehet ellenük....most McDonald reszelte el magát....BearAmúgy nem rossz ez a keret. Nyilván 2 éve az Aldon Smith-Jamarcus Webb eldöntötte az egészet. Mondok valamit, amit sehol nem hallottál: Jay Cutler azért kapott csak 89.mittomén milyen ratinget, mert a Redskins ellenit bele kellett számolni. Amúgy a ratingje 93.2, ami szerény számításaim szerint a 9. legjobb volt a ligában. És ebben már benne van McCown. Ettől gyengébb volt Tom Brady (kiégett). Jobb volt mondjuk Tony Romo, szóval egy csipetnyi sóval fogyasztanám ezt a statisztikai adatot. De a lényeg: ez lesz az év, amikor mindenki el fogja ismerni a teljesítményét. El fogják ismerni, hogy Top10 irányító.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Amennyire a Frisco játékosai szopatják a csapatukat, még esélyünk is lehet ellenük....most McDonald reszelte el magát....

No.1. Bears