Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Végre sikerült megnézem a meccset....kicsit megkésve, de csatlakozom Tüsihez: DEFENSE....marha jó volt látni, hogy kegyetlenül tartották magukat....
Sajnálom Tillmant, nagyon nagy kedvencem volt....én is azt hiszem, hogy ebből már nem lesz visszatérés...
Az utánpótlás viszont - eddig - zseniálisnak ígérkezik....az a két int nem Kaep, vagy az elkapó hibája volt (vmelyikből szokott lenni az intek nagy része), hanem két nagyszerű play eredménye.....uez igaz Contera is (aki már a Bills ellen is megcsinálta)
Briggs sokkal jobban játszott (mint múlt héten), a Dfal (ha nem is mindig, vagy nagyon) de elég nyomást rakott az ellenfélre...itt most klappolt az egész....újoncok rendben (eddig).....kicsit félek attól, hogy fogunk mi még szívni a Tillman injury miatt....

O-ben egyszerűen eszméletlen, amit az Ofal tud....ilyen szintű falunk utoljára 05-06-ban volt....ez tán még annál is jobb (mondjuk futásban semmiképpen, de passprotban megkockáztatom,h igen)
Fortéra nagyon figyeltek, teletömték a boxot....egyértelmű, hogy tőle tartott a Frisco a legjobban....aztán a két bicebóca simán erővel küzdötte le a CB-ket....Hayden helyett szeretném vmelyik fiatal CB-t vissza....(Hurst,Jean-Louis) nagyobb fantáziát látok ebben a megoldásban....

A Jets ellen lesz igazán fontos az Oline, mert ők majdnem elintézték a Pacskereket egy negyed alatt és ebben nagy szerepe volt a front7-nek....leersztettek, aztán loss a vége....remélem, Conte és Ratliff jönnek vissza...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szegeny Peanut, imadom a palit, remelem latom meg jatszani.
Viszont acelos volt a meccsforditas. Fullerben meg sok oromotok lesz.
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears re-sign FB Tony Fiammetta to 53-man roster and add QB David Fales to practice squad.

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Azt azért ne fekedjük el hogy a liga egyik legjobb védelme volt az ellenfélnél...A futás eddig nen megy annyira, de majd beindul az... Fogadni mernék, hogy Forte 1000+ yardos szezont hoz megint...Marshall és Jeffrey is sérültem tolta, ami meg is látszott a mozgásukon + 2 kezdő fal ember sérült...Kevésbé dúrva védelmek ellen a futás is fel fog javulni. Egyszerűen Benett, Marshall, Jeffry szinte levédekezhetetlen együtt ha mind egészséges és ha őket akarják megfogni akkor majd jön a futás és Forte...Az O fal pass prot remek...Cutlernek annyi ideje volt néha hogy megihatott volna egy csésze teát sütikével...A ligaelit 49rrs D egy sacket tudott csinálni abba is inkább Cutler futott bele....És Santonio Holmes se épp amatőr...A támadóarzenál rendben van és leszvez még jobb is...Amitől én félek az a védelem. Most meglepően jók voltak...4 pick, vokt pass rush, voltak végre sackek, futásokat is egész jól fogtuk (49ers a liga egyik legjobban futó csapata... ) csak abban nem vagyok biztos, hogy ezt minden meccsen hozzák majd, remélem igen...A sérülések is aggasztóak. Tillmant nagyon sajnálom. Ratliff is fontos lenne hogy rendben legyen, mert nagyon jól tolta. Mondjuk Sutton és Ferguson is egész jól szállt be....

több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
All-time favorite képem MRI-ről:

Csak stílusosan 😕)vandeminek
INDOKOLATLAN

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
All-time favorite képem MRI-ről:

Csak stílusosan 😕)

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Megnéztem én is. A legfeltűnőbb, hogy Marshall és Holmes rengetegszer ugyan azt futja= Mashallon 2-3 ember, Holmes üres. Erre lehet építeni, és köllene is. Fortéra vigyáztak mint a tűzre. Ha én edző lennék ugyan ezt csinálnám a Bears ellen, Fortére mindenki, Cutler dobja meg a meccsét ha tudja. Most tudta, nem lesz mindig így. Summa nagyon örülünk, védelem jó volt, Cutler jó volt, Marshall ügyetlen balek,azonnal CUT!
Félek hogy ilyen ribanc lesz a csapatunk idén, néha szétteszik, had kapjuk, máskor bárkit megcsapunk. 1-1, idegenben jó az X

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
The #Bears are planning on placing starting CB Charles Tillman (triceps) on season-ending injured reserve, a source said.

The team already used their 1 allowed IR designation for return with WR Marquess Wilson.

Kár, h úgy néz ki, így ér véget a karrierje (nálunk???).soma80
bakker.... 😕
Mondjuk, akár írhattak volna karrier végét jelentő sérülést is. Hányadszor sérült meg a tricepsze? Nagyon sajnálom!

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Remélem nincs átfedés azok között, akik ma fikázzák a futójátékot, múlt héten pedig kevesellték a futójátékot. 😉 füligjimmy
Múlt héten ment a futás egész jó átlaggal, mégis inkább passzoltunk 75%-ban. Nyilván hátrányban is voltunk. Ma semmi nem ment. 216 össz yarddal is lehet meccset nyerni 😀.

Peanut sajnos várható. Vonuljon vissza, ne menjen máshova. Remélem nem Hayden jön vissza, pedig sanszos.tüsi91
Ja, nickel D ellen tényleg jól ment a futás. Figyeljük meg, ha adott lesz minden, akkor a Packers taktikáját próbálják majd utánozni, base D ellen passzolnak, mert valahol van egy komoly miss match, és a fal képes felvenni arusht, nickel ellen meg futnak, és így tovább. A másik, hogy ez az első félidő megértette velem, miért ilyen tré a csapat 5 yardon belül, és miért ennyire agresszív Trestman. Számoltam 4 tiszta elejtett pöttyintést (Forte bazzeg), ilyen jajistenemmáris!! hátazértna. Nyilván ez túlzás, nem mondom, hogy ez a keret nem alkalmas erre, de nem hiszem, elég megnézni az utolsó 3 TD-t, hát elég gyökkettes route volt mindegyik. Ezekre nem tudsz drive-ot építeni. Red zone viszont.....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Remélem nincs átfedés azok között, akik ma fikázzák a futójátékot, múlt héten pedig kevesellték a futójátékot. 😉 füligjimmy
Múlt héten ment a futás egész jó átlaggal, mégis inkább passzoltunk 75%-ban. Nyilván hátrányban is voltunk. Ma semmi nem ment. 216 össz yarddal is lehet meccset nyerni 😀.

Peanut sajnos várható. Vonuljon vissza, ne menjen máshova. Remélem nem Hayden jön vissza, pedig sanszos.
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
The #Bears are planning on placing starting CB Charles Tillman (triceps) on season-ending injured reserve, a source said.

The team already used their 1 allowed IR designation for return with WR Marquess Wilson.

Kár, h úgy néz ki, így ér véget a karrierje (nálunk???).
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
O# játékok nagyon lehúzták a hangulatom, már az előszezonban is pedzegetve volt, hogy baj van a futásunkkal. Most sajnos előjött.vandeminek
Lehet nem sok változna, de szerintem kéne egy fullbackDelete
Most kezdtem el nézni a meccsed, eddig Fortéra ketten figyeltek minden egyes playnel. Egy nyomorult screenpasszt nem tudtunk eladni. Ez az egyik. Másik, sose volt erőfutó. Remélem nincs átfedés azok között, akik ma fikázzák a futójátékot, múlt héten pedig kevesellték a futójátékot. 😉 Nyilván minden meccs különbözik, de ha tavaly se tudott a csapat erőből megoldani semmit, akkor idén ugyanazokkal a játékosokkal mi a fenéért lenne ez más?

A roster aljáról 10 játékost ki kell pucolni. ST egy röhej. Nekem ne mondja senki, hogy NFL szinten a koordinátornak ekkl megtanítani az alapokat. Angelo az utcáról szedett fel olyan csávókat, akik utána hosszútávú szerződést kaptak máshol. Ezek a srácok biztos mocskosul tudnak futni, meg erősek is, de egy blokkot nem képesek normálisan kiosztani.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Gratula a csapatnak, meg minden szaktársnak, aki felkelt hajnalban, s kiszurkolta az
eredménykövetőben. 😀
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Na ugye megmondtam, hogy nyerünk! Ja, nem........ 😊

Én 4 körül ébredtem, mire találtam egy működő stream-et, eltelt vagy tíz perc, így végül 7-20-as állásnál kapcsolódtam be. Pont Tillman sérülését mutatták, meg őt a a padon ülve, 13 ponttal égtünk, azt hittem Marshall és Jeffery sem játszik, mondom itt a vég. Ráadásul abban a drive-ban (álmos voltam, javítsatok ki, ha rosszul emlékszem) kétszer is a zászló mentett meg minket harmadik kísérletnél, hogy ne 3&out legyen. Na de ezután már nem volt kegyelem, és a picknél már kezdtem elhinni, hogy itt van keresnivalónk. Igazi profiként kíméletlenül kihasználtuk az ellenfelünk hibáit, ha nem ilyen fürge irányítóról lett volna szó, három zsákkal több is lehetett volna, csak amit én láttam. Jó mulatság, férfimunka volt! 😊

Cutler remélem ezt az arcát mutatja sűrűbben idén (bár nem az arca, a helyes kifejezés, mert Tüsi is említette az eredménykövetőben, a vezető TD passznál is olyan arcot vágott, mintha eladta volna... 😊 ), akkor tényleg lehet keresnivalónk.

Meggyőződésem, hogy a múlt heti kisiklás (bár a Bills megverte a Miamit is) jókor jött, talán helyre tette a gárdát és még azért messze vagyunk attól, hogy bárki hátradőljön, hogy milyen fasza csapatunk van, ezt Tüsi szépen összefoglalta.

Azért most egy pár napig jó ezt ünnepelni, nem akármilyen csapatot vertünk meg!

A sérültekről van valami infó?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Na most fejeztem be a meccset...Döbbenet 😀 Nem gondoltam volna higy elrontjuk a Niners stadion avatóját 😊 ...Azt meg főleg nem, hogy a D hozza a meccset...4 pick és ráadásul milyenek. Fuller 2. meccsén 2 interception és nem is a gyenge fajtából. A sérültek helyére jól száltak be a rookiek. Sutton és Ferguson sem volt rossz...Willie Young játéka is nagyon tetszett és végre Allen is megmutatta, hogy van még a tankban ( 1-2x azért megetették, de tudott nyomást generálni + a fumble ). Young pecázos sack ünneplése jó pofa 😀 Az O nem volt a legjobb, de a D jó poziciókba hozta őket ott prdig Cutler lézeres labdákat dobott. Marshall 1 kezes lehúzott TD-e tuti benne lesz a forduló legszebb jeleneteiben, valami álomszép volt...Egy ligaelit csapatot vertünk meg idegenben a stadion avatóján, remélem a sérültek rendbe jönnek és hasonló formát mutatunk a következő fordulókban is...

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Nfl.comon sehol egy fotó Cutlerről, vagy valami. Nem baj, nyerni kell még párat.füligjimmy
Nem szoktad még meg? Tényleg nincs róla fotó,de arról cikk,hogy "Kolin" milyen sz@r volt...arról természetesen van. 😊
több mint 11 éve
Nfl.comon sehol egy fotó Cutlerről, vagy valami. Nem baj, nyerni kell még párat.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
O# játékok nagyon lehúzták a hangulatom, már az előszezonban is pedzegetve volt, hogy baj van a futásunkkal. Most sajnos előjött.vandeminek
Lehet nem sok változna, de szerintem kéne egy fullbackDelete
Engem az bántott igazán, hogy több driveban is előre megmondtam, hogy 1st down: futás középre (két tackle között), 1 yardért. 2nd down: futás középre No.2, 1 yardért. Végeredmény 3rd&long, passzkényszer (pl. egy erőltetett screen), punt. Évekkel ezelőtt sajnos nagyon meg kellett ezt tanulnom Bears meccseket nézve és ilyenkor az élettől is elmegy a kedvem.
Forte annál azért jobb futó, hogy tönkretegyék ilyen szitukkal. Sokszor a LoS-ig nem tud eljutni, mert már előtte szabad védővel áll szemben. Erre egy minimál fizus öregember is megfelelne.
Jó persze, a 49ers-nek top védelme van, szóval ne legyen rossz szavam, majd a gyengébb védelmek ellen menni fog. Remélem.

több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Lehet nem sok változna, de szerintem kéne egy fullback

több mint 11 éve
xrace77 Denver Broncos 4 625
Este a 2. negyed közepéig néztem, nem volt meggyőző a csapat addig (álmos is voltam) . Reggel nagyon meglepett a végeredmény. Ma lesz mit visszanézni. 😊
Szép 4. negyedes comeback volt. :cool:
több mint 11 éve
Ma délután elkezdtem nézni a meccset. Első félidőt gyorsan végigpörgettem. Az O# játékok nagyon lehúzták a hangulatom, már az előszezonban is pedzegetve volt, hogy baj van a futásunkkal. Most sajnos előjött. Aztán ahogy haladt előre a meccs egyre nagyobbakat pörgettem. 0-17, félidő, mondom lefőtt a kávé. Ráugrok a meccs végére, megnézni az eredményt, aztán leesett az állam. Na most akkor szépen végignézem, hogy mi is történt 😊

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Sérültekről van valamilyen hír?

több mint 11 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Valaki tudna egy linket, ahol meg lehetne nézni a teljes meccset?
több mint 11 éve
Aaaah, a Harbaugh sajtótájékoztató..... kínosabb, mint akármelyik Office epizód. Nem bírom ezt a faszit, egyszerűen ki nem állhatom. A legnagyobb kérdés, hogy jövő héten is számíthatunk e arra, hogy a védelemből mindenki NFL szintű játékosnak fog kinézni? Nem lesz 4 ilyen szerzett labda, az tuti, de az ellen is valamivel megoldhatóbb. Az, hogy Kaepernicket így le tudták nullázni...... sose hittem volna.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Három helyen olvasom, hogy Cutler mindössze 5.2 yard per attempt mutatóval zárt, ami botrányos. Igaza volt asszem Dávidnak a múltkor, hogy sok yard, kevés pont.Most bazmeg, meg se fogta azt a albdát, amit nem a red zone-ban raktak le neki, dobott is 4 TD-t, nem fáradt el a meccs végére.

- Abe Simpson