Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Jajj nehogy már 2 playen ment el az egész. Delete
Addig a két playig a két csapat közti különbség annyi volt, hogy ők gyorsan, mi pedig komótosan gyalogoltunk végig a pályán. Abból volt 7 pont előnyük, hogy ők kezdték a második félidőt. 2 rossz play, aminek a következménye 21 pont.tüsi91
Komolyan arra kell rászorulnunk hogy minden driveban pontot szerezzen az offense mert a két védelem annyira képes hogy összehoz egy punt nélküli meccset ami 20 évenként van?

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jajj nehogy már 2 playen ment el az egész. Delete
Addig a két playig a két csapat közti különbség annyi volt, hogy ők gyorsan, mi pedig komótosan gyalogoltunk végig a pályán. Abból volt 7 pont előnyük, hogy ők kezdték a második félidőt. 2 rossz play, aminek a következménye 21 pont.
több mint 11 éve
Jajj nehogy már 2 playen ment el az egész. Semmi nyomás nincs, ott ugrál 6 másodpercig a zsebben Rodgers. Ott állnak az elkapói 2-3 másodpercre már dögüresen a pálya közepén. Meg se próbál a csodás secondarynk a közelükbe menni. Ez vicc

Ez a fos amit a bírók egész szezonban művelnek mindenhol player safety néven meg hihetetlen. Ez egy durva kontaktsport. Aki félti a puncikáját meg nem akarja hogy 40 éves korára mindene fájjon az takarodjon curlingezni.

több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
na lezárták a követőt,..

csak megakartam köszönni a követést. Ezt a fantom hívásos sporikat remélem nem látjuk már.
Viszlát a Tundrán!

ui.: puntereknek nincs jövője az NFL-ben, a mai meccs tökéletesen példázta.

több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Idegenben jobban megy az idén, úgy tűnik. Akkor most 2w jön ugye? 😊
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nadamunogukh Suh elérhető lesz, 130 mllió dollár, és le is igazoltad. De most minden vicc nélkül, ha ezeket a hülye hibákat ki tudják küszöbölni (és most nem a rossz passzokról beszélek, azok mindig vannak), de 2 hülye route eldöntötte az egészet, akkor ez az offense simán lehet megállíthatatlan, főleg ha Careyt is sikerül beépíteni.

És a vudumat hivatalosan is visszavontam. Elhagyott a varázserőm.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
4 játék a győzelmi esélytől a számszerűleg súlyos vereségig.
1. Cutler 3. downnál túldobja Jeffery-t, akinek a keze között megy át a labda. Szar passz volt, de nem lehet azt mondani, hogy ne lett volna ott Jeffery lábbal. Meg volt a kezében, átcsúszott.
2. Bennett TD nem TD, valahol befújják, valahol nem. Múltkor a Jetstől vettek el egy TD-t, akkor írtuk páran ezt majd visszakapjuk, pl a hétvégén. Nem volt magas oddsa. 24-21 vagy 21-20 helyett 17-21.
3. 17-24 INT a Packers térfelén. Tramon olvassa a játékot, bevág Morgan elé, felpattan, INT. 17-31. Eldőlt.
4. Cutler 2. INT. Az, hogy kinek a hibája mindegy tulajdonképpen. 17-38. Kiütés.
több mint 11 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 084
Lehetett volna szorosabb is, a sárgák tették ennyire egysíkúvá. Ha nincs nyomás alatt Rodgers ezt műveli. Gratula az első félidőhöz.
Allen-nek mielőbbi gyógyulást. Ő nagyon hiányzott nektek.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Azért ez a mai meccs beárazta a védelmünket (sérülések ide vagy oda), meg egy kicsit az NFC North-ot is........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Ez megint marha kevésen ment el.....én azt unom, hogy állandóan arról írunk, hogy kevésen ment el....
O-ban az első félidőben minden klappolt...ha a def hajszállal jobb a nullánál, akkor elkaphattuk volna őket....a dline siralmas volt egész meccsen....az tuti, hogy nem a CB-ket kell piszkálni akkor, amikor Rodgers 6 mp-ig nézelődik...nem hogy nem siettettük, de még a környékén sem volt soha senki....nem volt esélye a sec-nek....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Továbbra is pass rush kell. Rodgers még itt lesz jónéhány évig, addig szétkap, mint hülyegyerek a képeskönyvet, ha nem ütöd meg minden egyes alkalommal. Nincs ekkora különbség a két csapat között, de így nem fog menni, az biztos. Fú, amit fognak kapni a héten, az nem lesz kellemes. Persze meg is érdemlik. De erre az offense telejsítményre azért lehet építeni, legközelebb Jeffery lehúzza (szar passz volt, de egy bravúrt nem láttunk tőle idén), Bennett betolja (őt végre elkezdték használni, route-ot futni ő se nagyn szeret), és akkor minden szép, minden jó. Vannak olyan meccsek, amiket egy edzőnek ki kell dobni a picsába, és elfelejteni. Ez ilyen.füligjimmy
igen jimmy csak ez az egyik legfontosabb meccs volt az évben, és erre készült fel így a D... kb az előző 2 idegenbeli bravúr megy a kukába mert most még 2 idegenbeli bravúr kéne h életben maradjon a PO. Látva ezt a GB D-t a Lions gyakorlatilag megnyerte a csoportot, és ezt nem korai kijelenteni, ugyanis mi nagy valószínűséggel kigolyózzuk magunkat a köv 2 meccsendavemayer
Nyugi. Két kezdő DL veterán sérült/beteg. Ez nem felkészülés kérdése. A többeik egyszerűen nem elég jók, hogy ilyen kaliberű meccseket megnyerjenek. Remélhetőleg a 2 újonc olyan lesz, de Houston rossz igazolás sajnos (igazából nem rossz, csak nem húzóember), Young 3. számú DE, és nem több, az LB sorunk rossz (remélem Elek visszajön, ezt se hittem, hogy leírom, de sokat építettek köré, amiről Bosticknak fignja sincs), a secondary használható, ha van pass rush. Ennyi. Döntetlen volt a meccs, de mindössze 3 ki nem kényszerített, és ez a nagyon fontos, hogy ki nem kényszerített hiba eldöntötte a meccset.Az ismét egy másik kérdés, hogy miért kell tökéletes offense telejsítmény a sikerhez, én továbbra is azt mondom, hogy karma, mert ennek nincs semmi értelme.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Szoros mérkőzésen kiütéses vereség....

Pozitívumok:
- első félidő offense: 305 yard, 24, 17 pont, 100+ futott yard, jó pass protection, Forte, Bennett, Carey
- nem sérült meg senki

Negatívumok:
- második félidő offense: Igazából ez is olyan, hogy 2 passz. S meccsből garbage time lett. Ennyi, utána már mindegy volt, Cutler szétesett. Marshall sérültnek tűnik.
- védelem: read optionra alapuló offenseket jól megoldottak viszonylag. Most kaptak egy passzra épülő támadóegységet, elit QB-val. 0 stop. Sima TD-k. 0 pass rush, reménytelen teljesítmény.
- szokásos vereség a Packerstől

Erről még beszélni sem érdemes, mert a védelem semmit nem tudott tenni, offense oldalon meg az 1. hiba eldöntötte, a 2. kínossá tette az eredményt.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Továbbra is pass rush kell. Rodgers még itt lesz jónéhány évig, addig szétkap, mint hülyegyerek a képeskönyvet, ha nem ütöd meg minden egyes alkalommal. Nincs ekkora különbség a két csapat között, de így nem fog menni, az biztos. Fú, amit fognak kapni a héten, az nem lesz kellemes. Persze meg is érdemlik. De erre az offense telejsítményre azért lehet építeni, legközelebb Jeffery lehúzza (szar passz volt, de egy bravúrt nem láttunk tőle idén), Bennett betolja (őt végre elkezdték használni, route-ot futni ő se nagyn szeret), és akkor minden szép, minden jó. Vannak olyan meccsek, amiket egy edzőnek ki kell dobni a picsába, és elfelejteni. Ez ilyen.füligjimmy
igen jimmy csak ez az egyik legfontosabb meccs volt az évben, és erre készült fel így a D... kb az előző 2 idegenbeli bravúr megy a kukába mert most még 2 idegenbeli bravúr kéne h életben maradjon a PO. Látva ezt a GB D-t a Lions gyakorlatilag megnyerte a csoportot, és ezt nem korai kijelenteni, ugyanis mi nagy valószínűséggel kigolyózzuk magunkat a köv 2 meccsen

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Továbbra is pass rush kell. Rodgers még itt lesz jónéhány évig, addig szétkap, mint hülyegyerek a képeskönyvet, ha nem ütöd meg minden egyes alkalommal. Nincs ekkora különbség a két csapat között, de így nem fog menni, az biztos. Fú, amit fognak kapni a héten, az nem lesz kellemes. Persze meg is érdemlik. De erre az offense telejsítményre azért lehet építeni, legközelebb Jeffery lehúzza (szar passz volt, de egy bravúrt nem láttunk tőle idén), Bennett betolja (őt végre elkezdték használni, route-ot futni ő se nagyn szeret), és akkor minden szép, minden jó. Vannak olyan meccsek, amiket egy edzőnek ki kell dobni a picsába, és elfelejteni. Ez ilyen.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jared Allen is out today bc pneumonia. Weight dropped all the way to 237. Had another chest xray this AM. Still wanted to play

Valami gond van a kompresszorával, vagy a munkahengereivel.füligjimmy
15 kilót fogyott egy hét alatt basszameg...

több mint 11 éve
Jared Allen is out today bc pneumonia. Weight dropped all the way to 237. Had another chest xray this AM. Still wanted to play

Valami gond van a kompresszorával, vagy a munkahengereivel.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bears pregame show.... nézhetetlen, Kántorjánosi Városi TV tudósítása a cigánymajálisról színvonal.

Ratliffról múl héten azt mondták, bizonyos részeit az ilyenkor kötelező protokollnak nem tudta teljesíteni, és most se tudta. Nem lehet, hogy ezeket nem tudta sose? Összeadás, vagy mittomén. Pont elkezdett összeállni avédőfal, erre lesérül 2 kezdő.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Bakker! Allen nem csak fosik....remélem, a Panthers ellen már lesz....ez megint kellett...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Inactive for the Bears this afternoon are defensive end Jared Allen; offensive linemen Roberto Garza (ankle), Matt Slauson (ankle) and Charles Leno (healthy scratch); defensive tackle Jeremiah Ratliff (concussion), cornerback Sherrick McManis (quadriceps) and linebacker Shea McClellin (right hand).

Rookie tackle Will Sutton is expected to start in Ratliff's place. Bostic will start at strong-side linebacker for McClellin

+ Allen helyén Young lesz a kezdő DE
több mint 11 éve
Matt Forte statisztikái GB ellen. Tüsi után szabadon. A következtetéseket mindenki vonja le magának
Megpróbáltam tisztességesen megszerkeszteni...... nem jött össze
cipelés/futott yard elkapások száma/elkapott yard összes szerzett TD
2009
w1: 24/55 0/0 0
w14: 12/51 4/17 0

2010
w3: 11/29 2/14 0
w17: 15/91 8/60 0

2011
w3: 9/2(!) 7/80 0
w16: - nem játszott

2012
w2: 7/31 4/49 0
w15: 20/69 5/64 0

2013
w9: 24/125 5/54 1 - jéééééééééé
w17: 22/110 4/47 3 - h egy üzlet beindul

Aaron Rodgers

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Pass rush kell

Nem emlékszem, hogy volt e valaha coverage sack ellenük, ezért most nagyon gáz, hogy Allen is lebetegedett. Ha egyáltalán játszik, nem tudom mennyire gyengülhetett le. Houston, Bostic, Jennings csináljon végre valamit. Főleg Houston.

Főműsoridős meccs a kontinens egyik sarkában, főműsoridős meccs a kontinens másik sarkában, aztán 6 napra jön a divíziórivális, aztán 2 meccs idegenben. A héten szerintem nem is volt edzés, de mindegy, úgyis egy kalap szart ér a 3 első drive. De most kapaszkodj meg, eltartott egy 10 percig, míg összeraktam a dátumokat: csütörtökön Lions idegenben, aztán megint csütörtökön Dallas, aztán hétfőn Saints. Itt legalább lesz 10 nap felkészülési idő. Nyilván nem akarok ilyeneket mondani, hogy a játékosainknak hozzá kell szoknia a szerda-szombat ritmushoz, ha meg akarják állni a helyüket a nemzetközi porondon (azóta megtudtuk, hogy nem ez a gond), de azért biztosan nem véletlen, hogy a csütörtöki meccseken ilyen szar a színvonal.

Aaron Rodgers

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Baromi rossz kedvvel ébredtem a mai nap (mindegy miért). Ránéztem facebookra, látom egyik ismerősöm linkelt egy magyar packers oldallal kapcsolatos dolgot. Beugrott, hogy tavaly még volt vmi Bears Hungary is FB-n, gondoltam ránézek. Hát gyerekek... egyből jobb kedvem lett. 😀 😀 😀. Elképesztő. Mint megtudtam Hestert hatalmas hiba volt elengedni, s a probléma az, hogy Cutler mellett nem volt nehéz elszürkülnie Devinnek... majd arra is felhívták a figyelmemet, hogy nem McCown szar Tampában csak nincsenek olyan célpontjai, mint itt (Vincent Jackson, Evans), és nem fekszenek neki Lovie playei. S természetesen a hibás mindenért: Jay Cutler. Nem baj.

Nézegettem az esélylatolgatásokat és oddsokat, döntő hányadban a Packers a favorit. Nyilván én elfogultan nézem a dolgokat, de jelenleg én nem látok különbséget. A Packers 3 nem túl veretes meccsen van túl (persze ettől még legyalulhatnak minket parádéval, mert bennük van), mi sem tesszük ki az ablakba a Bills meccset, és a két idegenbeli győzelem bizonyos periódusait.

Talán az elmúlt évekre visszatekintve most Rodgersnek nincsen annyi célpontja. Oké Nelson általában a hét játékosa díjra is pályázik ellenünk, most is lesz bőven elkapása, de Fullernek is lehetnek momentumai mellette, Cobb és Jennings majd elverekszik egymással a vonal mellett, a Cobb vs Frey csata a számokon belül meg instant catch. Quarless azért nem egy fénykorában lévő Finley, azon kívül pedig ott is rookiek vannak. Meglátjuk. Ha 60 percet focizunk a támadóoldalon, akkor nagyon jó esélyeink vannak.

Jah és a throwback mezben játszunk ma.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Ha csak egy szót mondhatnék a vasárnapi meccsre: macisajt 😊Bear
De csakis így..... 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Olvasom mindenhol, hogy milyen rossz a védelem futás ellen, amin azért meglepődtem. Most nem fogom magamat untatni mindenféle statokkal, meccsenként 140 yard az meccsenként 140 yard. Belöktem a legutóbbi 2 meccset a videóba, és volt egy gyanúsítottam, Jared Allen. Nagyon sokat van a pályán az én ízlésemnek. Ez biztos. Az első 3 meccs mondjuk úgy, hogy read-option irányítók ellen volt, szóval ebből le kéne venni az irányítók futásait szerintem, hogy valósabb képet kapjunk, de nem ez a lényeg. Nagyon nem ízlett neki, hogy respektálni kellett a futójátékot. Annyira nem volt látványos a szenvedés, de főleg a Frisco ellen ette a play fake-et. Viszont, amikor eljött a 4. negyed, és az ellen hátrányban már nem ért rá hosszan felépíteni egy drive-ot, na akkor látszott, miért fizettek neki ennyit. Staleyt nemcsak egy holdingba, de egy false startba is belehajszolta, Ferguson addig levette a pályáról, utána egy tight endet is beraktak, mert vagy 4 hurry jött róla egymás után. Ezek nem látszanak a statokon.

- Abe Simpson