Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mikor állt a csapat utoljára negatív mérleggel?füligjimmy
Week 1 😊tüsi91
Háhá.... de most komolyan. 2009 környékén szerintem.

Megnéztem a fotókat a meccsről az nfl.comon. Ha az első INT előtt az nem volt DPI és/vagy facemask, akkor semmi. Nem akar az NFL főállású bírókat megfizetni, az a legnagyobb röhej számomra. Egy nagyjából 50 billió dolláros bizniszről beszélünk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mikor állt a csapat utoljára negatív mérleggel?füligjimmy
Week 1 😊
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
nem tudtak a július óta egy gunnert összekaparnifüligjimmy
Vagy Kamillás kolléga, aki egy nyár alatt egyet sem talált a zacskónyi kisfiú között...bár úgy általában az ST-be nem talált...az ő ST-jébe...Bear
Tyúk vagy a tojás.

Mikor állt a csapat utoljára negatív mérleggel?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
nem tudtak a július óta egy gunnert összekaparnifüligjimmy
Vagy Kamillás kolléga, aki egy nyár alatt egyet sem talált a zacskónyi kisfiú között...bár úgy általában az ST-be nem talált...az ő ST-jébe...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Papíron sem csinálnak mindent jól pl lyukakat hagynak a rosteren, félkész csapatrészekkel mennek neki a szezonnak.davemayer
Hát azért vannak keretek, meg korlátok. Van 7 draft pick, meg elkölthető 20 millió dollár. Ha lett volna még extra 10 millió, leigazolják Byrdöt, de nem volt, pedig most mennyire örülnénk neki..... De szerintem mindenki védőfalra költötte volna a lóvét. Conte sajna gyorsan kiütötte magát idén háromszor, ez a meccs azért megmutatta mennyit ér, pontosabban Mccay vagy ki a pöcsöm mennyit nem. És itt venném elő azokat, akikről egy büdös szó nem esett eddig, ez a pro personell scouting department, akik nem tudtak a július óta egy gunnert összekaparni

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Hát megnéztem. Basz az ideg és akkor finoman fogalmaztam. Ez egy simán megnyert meccs volt, de ennyi balszerencse és balfaszkodás amit összehoztunk...Az első TD az valami bohózatba illet megint...A védelem szerzett 3 labdát azt hiszem ennél többet nem várhatunk egy 50%-ban sérült és 3 rookie kezdővel felálló D -től. Hozzáteszem eddig nem az ujjoncokon múlik. Ők eddig kifejezetten tetszenek...Elbaltázunk egy sima 35 yardos FG-t majd ebből kaptunk egy egy perces drive-ból egy TD-t...A 2. félidő O oldalon teljességgel elfogadhatatlan...Azt meg hogy vezetésnél 5 perccel a vége előtt eladod 2x a labdáy a saját 20 yardosodon...Erre nem lehet mit mondani. Cutler leállhatna az Intek gyártásával...Forte 200évente 1x csinál fumblit a lehető legrosszabkor a lehetől egszarabb helyen...Bár a D szerez labdákat, de a pass rush még mindig lószar, holott a falra költöttünk egy valag pénzt...Houston az eddigi 5 meccsen szerintem még az irányító közelében nem járt DE létére...Allen generál néha némi nyomást de tőle szt hiszem 10+ sack szezont várnak/vártunk, hát ettől eddig messze van...Az O oldal. Én meg voltam róla győződve hogy jobbak lesznek mint tavaly...Tévedtem...Eddig javarészt rajtuk mentek el a meccsek na meg az ST-n...Marshall nincs formában ès bár termelünk yardokat ès csinálunk nagyon szép játékokat, valahogy mégsem megy...Azért pozitívumként Ferguson, Sutton és Fuller játéka tetszik...Valaki megjegyezte, hogy teljes csapattal ez meglett volna....Ne feledjük nekik a komplett futó soruk kidőlt és nem volt bevethető a 2 kezdő DE és gondolom mondanom sem kell Hardy mennyit jelent nekik...

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Papíron sem csinálnak mindent jól pl lyukakat hagynak a rosteren, félkész csapatrészekkel mennek neki a szezonnak. Trestman sajnos nem képes előrelépni, nem tudja átlépni az árnyékát. Az utóbbi másfél évben nem látom tőle azt a felfelé ívelést amit vártam tőle, nem látom h igazán ki tudná javítani a hibáit, inkább nekifut újra meg újra. Ennél több kell, a tegnapi meccset simán le kellett volna hozni. Az meg h se Jeffery se Marshall ne villogjon igaszán egyik meccsbe sem fér bele. Ez a legutóbbi két meccs sajnos eléggé beárazta a csapatot, pedig a 49ers után elhittem h az ilyen meccseket sikerül behúzni, ugyanis ott úgy megérezték a vérszagot és olyan gyönyörűen végrehajtották amit kell mindkét(!) csapatrészben amit én egyszerre még Bearstől nem láttam. Úgy látszik az csak egy fellángolás volt, nem lesznek képesek végigvinni egy szezon nagy részén.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Nézzük a jó oldalát, a második liga élbolyához tartozunk. Kár érte.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Fejétől középszerű a hal. Nem akartam Emeryt, előrelépés Angelohoz képest, de a draftja, igazolásai eddig 50%. Lehet a sameszokra fújni, de amikor 5. héten még új a gunner, új a returner, meg az ST-ben pályán lévő 11-ből zusammen 6 lépett pályára az első héten, akkor azért nehéz olajozottan működő gépezetet kialakítani. Hozta Trestmant, akit szintén nem akartam, és a csávó eddig 50%. Gameplan van, play call van, time management van, red zone offense van, de szerintem a play design egyszerűen szar. Végre behozták a srceen playeket a repertoárba, de ezen a meccsen üres elkapót nem láttam. Ezen a meccsen se. Minden corner úgy néz ki, mint Deion Sanders, lógnak a nyakukon, elütik a labdát, egyedül Orange Dinosaur az, akit általában biztonságosan meg lehet találni. Marshall be a slotba, és egy nyomorult inside slant, ez még Tice alatt is működött. Timing route-okkal megint sehogy nem állunk eddig (miért, ó miért futsz neki a védőnek, Santonio), de Jeffery comeback route-on szintén működött Tice alatt, ezt lecserélték curl route-okra, ami annyira nem megy, hogy félelmetes, oké, a sérüléseikre is lehetett fogni, de most is 2 safety mélyen, a corner meg egyszerűen várja a zsugát. Bazmeg, erre ki lehetne találni valamit! Ez amit én látok, lehet tévedek.

A védelmeről nem kell különösebben sok szót ejteni, számításaim szerint tegnap pályára léptek 15-en, abból 7 nem NFL szintű játékos.

Ugyanolyan messze van ez a franchise a bajnoki címtől, mint 5 évvel ezelőtt. Történt 3 lépés oldalra, ennyi. És én szurkolóként nem látom miként lehetne előre haladni, mert papíron szinte mindent jól csinálnak.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem tudom mit vártam a Bears meccstől, annak tükrében, hogy mi hogyan kaptunk ki... Valahogy ilyenkor minden összejön...

Pozitívumok:
- takeaway: az első félidőben sikerült 3 labdát szerezni
- futás elleni védekezés: ok, két kezdő futó nem volt az ellenfélben, de idén 5 meccsen nem volt gond ezzel. Talán már vehetjük tendenciának.
- O'Donnell remek hangtime-mal szép hosszúakat puntolt

Negatívumok:
- offense: remek első félidő, szar második
- Cutler: 5 meccs, abból háromszor dupla INT, ezt nem bírja el a csapat. A lehető legjobb pillanatban tudta eladni a labdát, mikor 24-21-es előnynél megkapod a labdát a saját 40-eseden 6 perccel a vége előtt
- Half time adjusment:: zsinórban 2. héten dőltünk össze a 2. félidőben, mint a kártyavár. Főleg offense oldalon
- pass rush, és minden egyéb. Szinte mindig volt benn extra blokkoló a Panthersnél, szinte végig a DL ment rushra, és az hagyján, hogy nem értünk oda, de 7-nek 4 ellen nem sikerült a passz védekezést megoldania.
- az első félidő végén eldönthettük volna. Ehelyett 2 perc alatt a fölényes előnyből lett 7 pontos különbség
- ST: köszönjük. Egy nevetséges punt ret TD. Gould 35-ről lőtt mellé. Nettó 10 pont. DeKamillást azonnal takarítsák el... az ember remeg, mikor ez a csürhe feljön a pályára. Nincs egy értelmes return, rengeteg penalty, de legalább eddig meccs nem ment el rajtuk. Most odatették magukat.
- Conte: a srác 5 meccsből 2-t tudott befejezni. Újabb agyrázkódás, idén a 2., profi karrierje alatt a 4. Neki ennyi volt szerintem.
- minden egyéb
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Szánalmas egy csapat vagyunk.Lassan mi leszünk azok, akiknek mindenki köszönheti,hogy kihuztuk a sz@rból;Bills, panthers.Mindegyiket lezárhattuk volna meccs közben,de nem.. Ezt a játékot még mindig pontokra játszák és úgy eléggé tökön rúgjuk magunkat ha az ST 10 azaz TIZ qrva pontot odaad. Valaki (nem tudom ki sry) 4-4 et jósolt, lassan már ez is kétséges. A packers nem hülye,nem fog így benazni,mint mi,behuzza a csoportot mi meg majd éppen nem érjük el a WC-t

több mint 11 éve
Az a gond, hogy eljön az a bizonyos pont, amikor megreked egy csapat, és hacsak nem jön Luck 1/1-re, akkor nem lépsz tovább. Kell egy edge rusher, de tavaly is buktunk meccseket 20-23 kapott ponttal. Egy LB majd jelent +4 győzelmet? Ma Cutler dobott 2 rossz passzt, mind a kettőt lekapták, Forte évente eladja a labdát kétszer, ma megtörtént, ST beszart megint. Az a gond, hogy nincs javulás a tavalyi évhez képest. És ez viszont gond, jött 2 veterán, meg 3 használható újonc a védelmbe, az offense megmaradt, és összecsiszolódás, és kemisztri, és blablabla. Trestman továbbra is 1 félidőre tud gameplant összerakni. Ilyet bazmeg nem láttam sose. A csávó nem hülye, ha hülye lenne, nem lenne ilyen jó time management, meg half time adjustment, és minden egyéb, amit Lovie alatt nem láttunk. Ennek nincs semmi értelme. Kosárlabdában ilyenkor szokták eltrade-elni a komplett csapatot, szopnak zsinórban 4-5 éven keresztül, aztán néha draftolnak egy szupersztárt, és elindulnak felfelé, de leginkább nem.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
A special team volt a bibi ma főleg. Ha Atlantában kikapunk, akkor lesz vége.promax
Szerintem az O. volt gáz....Jay szórja a szutykot, pöcsölünk....
Eddig semmi rövidpasszos játék nem volt...most meg csak az....mintha csak úgy lehetne játszani, hogy csak uncsi, ötlettelen O-val mehetünk ki....ha pedig túl jól megy, Jay majd dob egy int-et

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Más: Kuechly... Az a fószer open fielden megcsinált szerintem legkevesebb 6 olyan szerelést nála papíron fürgébb játékoson, hogy ha ott lecsúszik +20 yard/play. Na egy ilyen ember kellene a védelembe.tüsi91
jaja, kéne egy 4-12-es szezon és tudunk húzni ilyen playákat....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
na meg a faszt fogok én a jó draft poziért szurkolni. Előbb kúrok ki minden elektronikát a lakásból, minthogy a csapatom ellen szorítsak. 8-8 csapat lennénk most évekig? Szerintem az fasza. abból egyszer kell csak 10-6, onnantól meg több faktoriális. (jól használtam? most hallottam a barátok köztben, új szó).

Gusztustalan meccs volt, és lesz még ilyen nem egy. Ez egy teljes csapattal W...

szerk.1: ma nincs barátok közt. akkor X faktorban.

szerk.2: Csi, kérj bocsánatot!!!! belém böktél ezzel a 4-12-vel

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
A special team volt a bibi ma főleg. Ha Atlantában kikapunk, akkor lesz vége.
több mint 11 éve
Elment a Trestman érából 21 meccs 10-11-es mérleggel és az ember levonhatta már tavaly is azt a következtetést, hogy ismét sikerült, egy olyan manust a csapat élére állítani, aki koordinátornak remek, de vezetőedzőnek hát ahogy az eredmények is mutatják közepes. Pedig, ha talán csak az offensere koncentrálhatna csuda dolgokat látnánk. Tavaly is megfigyelhető volt, hogy egy félidős offense ez, az elmúlt két meccs ezt csak tovább fokozta.
A Lions kikapott a Billstől, ők is szerencsétlenkednek annyit, hogy a Packers simán elvigye a csoportot. A Vikings talán még nem olyan jó, de ha Bridgewater beválik baszhatjuk azokat is.

----------------------

Más: Kuechly... Az a fószer open fielden megcsinált szerintem legkevesebb 6 olyan szerelést nála papíron fürgébb játékoson, hogy ha ott lecsúszik +20 yard/play. Na egy ilyen ember kellene a védelembe.
több mint 11 éve
Főleg úgy idegesítő az egész, hogy most a draft sem lett ultrapocsék....

No.1. Bears
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Tudjátok, pont azon gondolkodtam, hogy Lovie D-je sokkal-sokkal jobb volt, mint a Trestman-O...ha ez így megy tovább, nem lepődnék meg azon, ha MRI kivágná T-t a szezon végén.....Bear
én kivágnám, pont azért amiért anno Loviet is ki kellett- mert nem elég eredményes vele a csapat.

nem érdekel ha szopunk innentől végig de most már nem akarok 8-8at látni hogy ismét értékelhetetlen draft legyen, akkor szopjunk rendesen.
Az O meg akkora csalódás volt hogy elképesztő. És csak jelzem h ( csakúgy mint tavaly) ismét minden a mi kezünkre játszik- most pl a Lions is képes volt kikapni otthon a Billstől...

Trestman out.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Tudjátok, pont azon gondolkodtam, hogy Lovie D-je sokkal-sokkal jobb volt, mint a Trestman-O...ha ez így megy tovább, nem lepődnék meg azon, ha MRI kivágná T-t a szezon végén.....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Ez egy olyan gyönyörű vereség volt, ahol sima előnyből sikerült elbukni úgy, hogy minden csapatrész hozzátette a magáét. Az elmúlt 2 meccsen átgázoltunk az ellenfélen az első félidőben támadóoldalon, a második 30 percekben meg alles zusammen 3 pont két meccs alatt. A védelem szerzett 3 labdát, az esélyt megadta az offensenek, hogy megnyerjék. Hát ez lett belőle... Az ST 10 pontot ajándékozott el, ha úgy nézzük. Cutler egy jó irányító minusz 3-4 játék/meccs. Azokon elmegy a hajó.
több mint 11 éve
Le kell számolni azzal az illúzióval, hogy ez az offense jó. Ez egy jó játékosokból összerakott valami. Olyan célpontottak, akik bravúrokra képesek, de route-ot futni nem tudnak. Egy olyan irányítóval, aki bravúrokra képes, de akkor is odavágja, ha az elkapó rosszul futotta meg a route-ot. És nekik kellene húzni, miközben Trestman "egyfélidős" edző mintapéldánya. Majd 3 év múlva lesz itt valami értékelhető, addig 8-8 körül lesz a mérleg. Ez egy igazi, a csapatot kiherélő vereség volt. Azért megnézem az összes többi meccsünket is természetesen, és várom a draftot.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ideje lenne előrelépni Jefferynek, ha nagy lóvét akar, mert eddig 72 yardot, meg 0.25 TD-t átlagol meccsenként. Marshalltól nagy meccset várok, ha tényleg rendbejött a bokája. Steve Smith amekkora meccseket játszott a Bears ellen, Forte legalább akkora meccseket szokott hozni a Panthers ellen, és ő még mindig itt van, tőle is minimim150 yardot várok.

Kiesett egy fontos kezdő, de Garza már nem lényeges, Rattliff fontos a rotációban, de amilyen állapotban van a backer sor, szerintem Elek fontosabb nála. Szóval ennyit ki kell bírni. A védelemtől én nem várok különösebben sokat, de nem is kell tőlük epikus teljesítmény szerintem ezen a meccsen. Ha lerohanják őket, akkor legalább tudjuk, hogy lecsengett a szezon. De nem hiszem, hogy ez megtörténik.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Na Bushrod azért nagy szívás. Szerencse, hogy s Phanters nem számíthat Krakenre meg a fél D falára...

több mint 11 éve
OUT: Jermon Bushrod OT, Jeremiah Ratliff DT, Ahmad Dixon S, Shea McClellin LB
Doubtful: Roberto Garza C, Sherrick McManis CB
Questionable: Matt Slauson OG
Probable: Lance Briggs LB, Jared Allen DE, DJ WIlliams LB, Chris Conte S, Brandon Marshall WR

Slauson és Allen ma fullosan edzett, Marshall már tegnap is. Ezek jó előjelek. Bushrod out, valószínűleg Ola a kezdő LT, Slauson visszamegy LG-nek.