Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Peát én is megtartanám... Jó évet fut ( mondjuk most először) Conte ha jó pénzért maradna jó lenne. Nagy hátránya,hogy többet sérült mint épp. Akkor sem dőlnék a kardomba ha elmenne... A többiek mehetnek... Jövőre elég jó pénz lesz a sapi alatt főleg ha Briggs megy/visszavonul...
több mint 11 éve
Lance Briggs karrierje is olyan szakaszhoz ért, hogy Conte kiesése nagyobb gáz, mint az övé. Idén lejár mindkettőjük szerződése, kíváncsi vagyok, hogy Briggssel mi a terv. 34 éves lesz novemberben. Futás ellen még azért ott van a szeren, viszont ahogy nagyobb területeket kellene bejátszani ott kijön már a lassulása. Conte korrekt játékos lenne, ha végig tudna játszani egy meccset.Szóval Mundy, Vereen, McCray. Hát nem egy nagy névsor, bár a Phins passzjátéka szerencsére nem a legjobb. Ütni-vágni kellene Tannehillt. A futójátékot szerintem ki tudjuk venni hellyel-közzel, s ez tavalyhoz képest fényévekkel történő előrelépés. Nyerni kell valahogyan, különben nincs miről beszélni.
------------------
Apropó jövő év. Lejár ugye Briggs, Conte, Tillman, Garza, Williams, Paea, DLP, Morgan, Holmes, McManis szerződése a "fontosabb" játékosok közül. Paea-t mindenképpen visszahoznám, Conteval együtt, s valamelyik centert (s tán McManist ST miatt). Tillmannek vége sajnos.
több mint 11 éve
Briggs és Conte out....DJ, Elek játszanak....Bushrod probable ( Mills, Dixon és McManis is)
Bostic még kérdéses....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Most a Falcons ellen 😀 , de amúgy nem jellemző 😀 ... Mondjuk Allen vègre tekergette megint szóval remélem rátalál végre a sack kesztyűire... A nagyobb baj hogy a Miaminál viszont tuti lesz pass rush....
több mint 11 éve
Elek fullosan edzett, Bushrod és Bostic is mozgolódott, viszont Conte és Briggs nem... Millsnek is van vmi nyűgje.Hány meccsünkön volt eddig normális pass-rush? Vagy csak én maradtam le valamiről? 😊
Sharpton nekem is tetszett, de ez 1 meccs volt. Ha még 2-szer megismételné, akkor DJ-t rúghatják is ki, de addig azért várok.
Ez a Dolphins is szeszélyes csapat, de ha lesz passrush nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk.tüsi91
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Elek fullosan edzett, Bushrod és Bostic is mozgolódott, viszont Conte és Briggs nem... Millsnek is van vmi nyűgje.Sharpton nekem is tetszett, de ez 1 meccs volt. Ha még 2-szer megismételné, akkor DJ-t rúghatják is ki, de addig azért várok.
Ez a Dolphins is szeszélyes csapat, de ha lesz passrush nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk.
több mint 11 éve
Lusta voltam utánaolvasni, szerencsére a WCG a hozzám hasonló suttyók kedvéért összefoglalta:Jól is játszott ezen a meccsen, ütötte rendesen a Falcons O játékosokat. Nekem különösen tetszett, ahogy a falembereket és a fullbacket verte, tömte a lyukakat.
Sharpton was thrown into the mix with the other young linebackers last week, but he's not exactly some inexperienced newbie. He was a 4th round pick of the Houston Texans in 2010, and played in 42 games with 19 starts for the Texans from 2010-2013.Ez azért biztató. Főleg a run defense rész. (Igaz, a PFF egy szar, ahol Webb valaki, de akkor is)picidzé
Also, did you realize that he led Houston in tackles last year, with 87 in just 8 starts?
I wanted to dig a little deeper on Sharpton, so I checked out Pro Football Focus grade from last season. Even though he had a negative overall grade, he was the #2 ranked inside linebacker in run defense at +10.5. He may be a little undersized at 5'11" 235 pounds, but he could be a 2 down linebacker for the Bears.WCG
Greene szerintem nem volt rossz összességében, de nekem az az érzésem vele kapcsolatban mióta draftoltuk, hogy alibizik és nem pörög fullon.
Jonesról nem mondok semmit, UDFA, inkább év végén lehet értékelni.
De végre van idén újra Rush D!!! Ennek borzasztóan örülök, jelenleg 10. helyen rangsorolnak minket futás ellen, kb. 60 yarddal kevesebbet átlagolnak ellenünk. Remélem ez kitart a szezon végéig vagy még jobb lesz.
A pass rusht leszámítva (DEk) jól tolja a front seven, összességében a DL és az LBk (Briggs, Williams, Mekkelek) is, Bosticon látszik végre a fejlődés, remélem Miami ellen már visszatér (a kezdőkkel együtt) és ugyanolyan formában folytatja.
"You're never a loser until you quit trying."- Mike Ditka
több mint 11 éve
Lusta voltam utánaolvasni, szerencsére a WCG a hozzám hasonló suttyók kedvéért összefoglalta:Sharpton was thrown into the mix with the other young linebackers last week, but he's not exactly some inexperienced newbie. He was a 4th round pick of the Houston Texans in 2010, and played in 42 games with 19 starts for the Texans from 2010-2013.Ez azért biztató. Főleg a run defense rész. (Igaz, a PFF egy szar, ahol Webb valaki, de akkor is)
Also, did you realize that he led Houston in tackles last year, with 87 in just 8 starts?
I wanted to dig a little deeper on Sharpton, so I checked out Pro Football Focus grade from last season. Even though he had a negative overall grade, he was the #2 ranked inside linebacker in run defense at +10.5. He may be a little undersized at 5'11" 235 pounds, but he could be a 2 down linebacker for the Bears.WCG
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Freyt elvitte a Bucs....ő sem lesz már biztosíték....TB-ben pedig lassan minden kétlábú jól jön....BearLovie direkt viszi el a "szemetünket"? Vagy beakarja bizonyítani, hogy akikben nem bízunk, azokból ő kihozza a maximumot? Nem értem ezt az embert, a múltban él és nem tud túllépni magán, ez látszik a gameplanjén is.
több mint 11 éve
Freyt elvitte a Bucs....ő sem lesz már biztosíték....TB-ben pedig lassan minden kétlábú jól jön....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Egyébként még ebből simán lehet 10-6 is (amit én jósoltam szezon előtt 😛 ) ha úgy veszem hogy verjük a Lionst oda-vissza (...) és a Cowboyst meg a Saintset verjük itthon. Az hogy ennek mennyi a realitása, rátok bízom.davemayerIdegenben a Lions ellen jó az x is. 😀
több mint 11 éve
Egyébként még ebből simán lehet 10-6 is (amit én jósoltam szezon előtt 😛 ) ha úgy veszem hogy verjük a Lionst oda-vissza (...) és a Cowboyst meg a Saintset verjük itthon. Az hogy ennek mennyi a realitása, rátok bízom.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szépen haladunk a 8-8 felé..... 😊Viccen kívül kellett ez a győzelem, de ez csak akkor ér valamit, ha a Miamit legyűrjük. Én néztem a meccsüket a Packers ellen, hát Áronka nem tudott úgy ficánkolni, mint ellenünk, kemény lesz a védelmük, főleg a passz siettetés.
Annak külön örülök, hogy Jay-Jay összeszedte magát, miután múlt héten elmarasztaltam.....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Conten kívül ugye nem sérült meg senki sem?
több mint 11 éve
Na sikerült megnéznem a condense változatot (élőben lemaradtam az elejéról meg a gépem is szarakodott...) és szvsz ez volt idén eddig a legjobb meccsünk. Forte hihetetlen milyen fontos az O-ben, ő hozza azokat a "láthatatlan" pár yardokat vagy kis playeket amikkel sikerül igazán haladni. Jól látható volt hogy Trestmanék kifigyelték hogy mekkora hely van a DL és a secondary között ezért kb 7-8 playben Forte csak bemozgott oda és már kapta is sima 5-6 yardért. Ezeket az "easy"-playeket kell megtalálni egy csapat ellen és akkor lehet haladni igazán. Nagyon kellett hogy Cutler ennyire összeszedett legyen mert bizony 13-13nál azért kicsúszhatott volna a kezünkből a meccs, Jeffery elkapásánál ill. az azt követő Forte TD után viszont valahogy lehetett látni a Falcons O-n hogy idegesek. No nem Matty Ice-on, ő megtette amit kellett de a többin simán lehetett látni. Az utolsó TD-nk is gyönyörű drive-ból született, a végén a futáshívás szerintem a biztos FGnak szólt de annyira meglepte az Atlantát hogy TD lett belőle 😀 gyönyörűen csinálták azt is. Igazság szerint akit megint lehet szidni az a ST nálam ill. az Atlanta TD-jénél a D. A ST hihetetlen mennyire gyenge + most már az extra ponttal is bajok vannak, ezt az egységet fel kéne rázni egy edzőváltással mert ez az ember nem képes összhangba hozni őket. Folyamatos büntetések, akár mi hordunk vissza akár az ellenfél...A Falcons TD-jénél inkább az azt megelőző szituáció volt a ciki, ugyanis 1 és 29ből lett 2 play-jel 3. és 6 (...), ami ugye már teljesen felvállalható 3rd down. De ennyi, ezen kívül egy szavunk nem lehet senkire, megtették ami kell egy győzelemhez és ez a mostani helyzetben nagy szó.
Ha Cutlert sikerülne megvédeni a Phins ellen sima W lesz, ha szenvedni fog (és ugye akkor az O is) akkor megint bajban leszünk.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Miért nem ìgy van? Amúgy a fal mindig felforgatottan tolja, mert valaki mindig kidől. Azèrt ne feledjük hogy Bushrod sèrült. A pass ötöt most gyengébb, viszont a futásblokkolás kezd alakulni... Én nem fèlek hogy szar lesz az O line...
több mint 11 éve
Az O fal most valòban gyengėlkedett,de azért Nem ennyire rossz a helyzet.De. Néztem a Lions DL-t dolgozni és kivert a víz.
Tomcsik
az Ő tartsa ezt a formàt na meg a D és akkor minden ok lesz...ja sajna a Lions és a Packs is behùzta ennyi bosszantô történt a 7 végén 😀TomcsikTehát ha jó az offense és a defense, akkor minden rendben? Bölcs gondolat.
több mint 11 éve
Az O fal most valòban gyengėlkedett,de azért Nem ennyire rossz a helyzet. Cutler Kurva jò volt, de mondjuk ėn a meccsek 80% -àban ilyesmit várnėk tőle... A 2 elkapòròl alkotott vèlemėnyeddel nem èrtek egyet. Nagyon nagyot játszottak Marshall ès Jeffrey ketten annyi yardot tettek meg mint a komplett Atlanta...A futott TD-t direkt erre alapoztuk hogy a WR - et figyelte mindenki ès passz játèkot vártak. A vèdelem agyon tépázottan is szèen helyt állt. Volt pressure, sackok,int, forced fumbli...Szòval minden ami kell... Költői kérdés...Lehet mindig ilyen LB sorral kène tolni? Meglepően jók voltak...Az Ő falat össze kell most rántani,mert a Dolphins pass rush elèg jò ( Wake ...) az Ő tartsa ezt a formàt na meg a D és akkor minden ok lesz...ja sajna a Lions és a Packs is behùzta ennyi bosszantô történt a 7 végén 😀
több mint 11 éve
Én nem tudok elégedett lenni úgy az elkapókkal, hogy ismét néhány nímand állt fel velük szemben, és red zone-ban szinte momentumuk sem volt mert tolták ki őket a pályáról, és egy 50-50 labdát nem tudtak lehúzni. És elvileg 2 meccse teljes harci díszben vannak, nem mintha egyébként a Bills ellenit leszámítva tisztességes corner állt volna fel velük szemben. És hogy miért nem tudják tisztességesen üresre játszani magukat ötből háromszor, azt nálam ráérőbb és okosabb emberek se tudják megmondani. A támadófal rossz. Ismét. Mills akkora kupac szart produkált, hogy nem tud akkora kalapot venni hogy beleférjen. A meccs végére kijött egy kicsit a dugóhúzóból, de egyre rosszabb teljesítményt mutat. Long se mutatja, hogy miért is volt első körös. Nem azt várom, hogy ő legyen az új Hutchinson, de ez eddig egy színtelen-szagtalan nagy semmi tőle a játék minden elemében. 4 olyan srác, akivel hosszú távon terveznek, és akik elvileg az oszlopai lesznek a megújult és előrelépő, és megreformáló, és ligamásodiklegjobbleeeeeeeeee
Megvan a TD (futásból 3&9-re, mert ugye leradírozzák a liga legjobb elkapópárosát három fejjel kisebb csávók a red zone-ban néhányszor egymás után ismét, hát ami nem megy nem kel erőltetni), 14 pontos előny, a D visszaszerzi a labdát, a ligamásodiklegjobbcsakapéjtonmenningfélebornkóoffense kapásból visszadja. Oké, a D ismét visszaszerzi, a ligamásodiklegjobbcsakapéjtonmenningfélebornkóidénhatalamsatfogunkelőrelépnioffense kapásból visszadja. Aztán a D ismét visszaszerzi, a ligamásodiklevanszarba ismét kapásból visszadja (persze ekkor már látszott, hogy nem szereznek 2 TD-t, volt hátra 2 perc, időkérés semmi). Szerencsére 8 perccel a vége előtt Tulilulá nem akart alázni, de Panthers ellen ugyanezt megcsinálták, most volt Rattliff, meg Allen jobb formában volt. Ja, védőknél nagy csalódásom Tim Jennings, aki tavaly csendben nagyon jó évet futott, idén momentuma sincs, de a védőkre egy büdös rossz szót nem lehet mondani.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos. Vagy valami ilyesmi. 3-3. Ezt vártam a szezon előtt. Lehetne rosszabb is, lehetne jobb is, de valahol a mérlegünk az erőnket is mutatja. Pozitívumok:
- Cutler: gyakorlatilag hiba nélkül játszott, még a szokásos hajmeresztő passzait is elfelejtette tegnap. Több bravúros passz, fontos 3rd downok. Karrierje egyik legkomplettebb teljesítménye volt
- Forte: Nagy hangsúlyt fektet Trestman az elkapói készségének kihasználására és tegnap kellett is ez az OL gyengélkedése miatt. Végre valahára TD-t is szerzett. 6 meccs 399 futott yard, 55 elkapás, 376 elkapott yard.
- Marshall&Jeffery: Végre egészséges mindkettő nagydarab elkapónk. Hoztak 11 elkapás, 249 yardot ketten együtt. Ezt várja a szakvezetés.
- Sikerült 2,5-3 erős támadó formát mutatni. Az első 3 drive egy kalap szar volt, utána belendültünk. S nem olvadtunk le 2. félidőre sem.
- VÉDELEM: 5. meccs volt a 6-ból, ahol hozták magukat. Sőőt. 13 kapott pont. A legvadabb, legpajzánabb álmaimban sem gondoltam erre. Persze volt vagy 6 kritikus drop az Atlantánál, amik nagyon jól jöttek. Hiányzott az amúgy is tré LB sor 4 legjobbja, kiesett újfent Conte, s megoldották.
--> Pass rush: Az ideális az lenne, ha a front 4 egymaga képes lenne nyomás gyakorlásra, ami a 4. negyedben már működött is. Töménytelen blitz, Ryan-t sikerült is ütni, kizökkenteni. Allen dominálta Matthews, ami talán elvárható is volt. A fal közepe teljesen rendben van. Paea jó szezont fut, Young pedig remek nickel rusher. Ha még Houston is fakítana valamit egy szavunk nem lehetne.
--> LB sor: Greene-Sharpton-Jones. Megoldották. Sokkal jobban játszottak, mint vártam.
--> Fuller: Az első féldiőben Conteval leradírozták Jonest, s utána is jól védekezett végig. Egyenlőre a csapat legjobb CB-je..., s ez ne váljon Jennings dicséretére.
--> bár a Falcons nagyon nem tette próbára, de a futás elleni védelmünk nagyon korrekt.
- Tucker: Tavaly szidtuk. Okkal-nem okkal, de szar volt minden. Idén a védelem a legjobb egységünk, pedig tegnapra már kiestek vagy 5-en a back sevenből. Agresszív gameplant rakott össze, egyszer megbüntették, de ez egy outcoaching volt a javából, még ha kellettek is a Falcons dropok.
- hazai pálya: rengeteg Bears drukker volt a stadionba, zúgott is a Lets go Bears! Pedig Atlanta nem a sarkon van.
Negatívumok:
- OL: Hát ez egy nagyon tré teljesítmény volt. A Falcons eddig meg se szagolta az ellenfelek QB-jait, ezzel szemben Cutlert verték rendesen. Jay nagyon jól játszott ez a szerencséjük. Mills illegal formation, false start, sack... Botrány volt. Bushrod hiányzik. Nagyon. Erőből nem megy semmi, legalább pár csapda játék működött, de ez performance a Lions ellen egyenlő lesz azzal, hogy Cutlert az intenzívre juttatják.
- ST: Azon már fenn se akadok, hogy egy kickoffot nem tudunk kihozni 20-ig, vagy hogy az aktuális PR csak oldalra vagy hátra tud visszahordani... Blokkolni nem tudnak, de legalább ne szabálytalankodjanak... Azt hiszem 6 meccs alatt 15 zászlót kapott az ST, ami elképesztő... Ráadásul Gould XP-jét is blokkolták. Legalább Hester ne villogott.
- Conte: megint megsérült... elképesztő.
Jöhet a Miami. Nem lesz könnyű, de itthon verni kell őket. 3-szor kaptunk ki zsinórban a Soldieren.
több mint 11 éve
Szoktatok ilyen kis összefoglalókat írni, megpróbálom én is. Visszaolvasva nem lett túl szakmai sajnos. O:
- romlásnak indult, hajdan erős O-fal! Nem látod, Cutler vére miként hull?
- CUTLER ELIT!
- FORTE <3!
- Bennett rázogatja a pofonfát, Marshall balcsapottjai egyre jobbak
D:
- szarból várat?
- DL ébredezik
- félálomban úgy tűnt, a csere LB-k sem voltak katasztrofálisak
- Fuller <3 – jó tanára lehet
ST: semmi nagyobb elbaszás, értékeljük ezt külön kis győzelemnek
több mint 11 éve
és ugye ha nem basszuk el a billst meg a múlt hetit most a gb elleni égés is kevésbé fájna... miamit mindenképp verni kell jövő héten, bármi áron. Gyenge volt a streamem nem sokat láttam a meccsből de amit láttam az nagyjából tetszett.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
3-3, szerintem mindenki kb. ezt várta, a mérleget leszámítva persze teljesen másképp alakult minden. A problémák megmaradtak, csak Cutler kb. félisten módban tolta ma, pedig a liga legrosszabb védőfala ütötte rendesen. Nagyon sok mindenen kell javítani, egyelőre Trestman elbújhat Tucker mögött.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bushrod fog nagyon-nagyon hiányozni. Lehet Olat fikázni, egy filléreket kereső srác a második posztján a szezonban. Közben gyönyörködök Big Love csapatában.
- Abe Simpson