Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2210533-kyle-fuller-already-ahead-of-schedule-in-bright-young-nfl-careerAaron Rodgers
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Cutler vs Packers (vs Dom Capers defense ; vs Aaron Rodgers)2009 w1: GB 15-12 CHI
Cutler: 17/36, 277 y, TD, 4 INT, 43,2 QBR
2009 w14: CHI 14-21 GB
Cutler: 23/36, 209 y, 2 TD, 2 INT, 74,9 QBR
2010 w3: CHI 20-17 GB (overtime)
Cutler: 16/27, 221 y, 1 TD, 1 INT, 82,5 QBR
2010 w17: GB 10-6 CHI
Cutler: 21/39, 168 y, 2 INT, 43,5 QBR
2010 NFC final: CHI vs GB 14-21
Cutler: 6/14, 80 y, INT, 31,8 QBR
2011 w3: CHI 17-27 GB
Cutler 21/37, 302 y, 2 TD, 2 INT, 78,9 QBR
2011 w16: GB 35-21 CHI
Cutler injured
2012 w2: GB 23-10 CHI
Cutler: 11/27, 126 y, TD, 4 INT, 28,2 QBR
2012 w15: CHI 13-21 GB
Cutler: 12/21, 135 y, TD, INT, 72,5 QBR
2013 w9: GB 20-27 CHI
Cutler, Rodgers injured
2013 w17: CHI 28-33 GB
Cutler: 15/24, 226 y, 2 TD, INT, 103,8 QBR
Szóval 4 éve nem győztük le a Rodgerssel felálló Packerst, de legalább azóta elszenvedtünk ellenük pár szívszorító, anyázós vereséget. De bármennyire is sok hiányzónk is legyen vasárnap bőven van esélyünk nyerni.
több mint 11 éve
Ahogy néztem a statokat asszem volt 2vagy 3 sackotok meg 4QB hit 4 hurry...Persze lehet nem jól emlékszem. Valamennyi nyomàs volt rajta ..
több mint 11 éve
. A Lions nyomás alatt tudta őt tartani, nem is ficánkolt nagyon...TomcsikNem tudom, hogy láttad e a meccset ezért kicsit belevauvauzok mégha kicsit OFF is itt.
Nem a hatalmas DL nyomás volt a siker kulcsa leginkább hanem az, hogy a CB-k és az LB-k valami (egyelőre számomra is feldolgozhatatlanul) szenzációsan tapadtak az elkapókra.
Slay szinte lenullázta Nelsont ez volt a fő, de egy utcáról hozott és egy előtte nap még PS-os corner is levette Cobb-ot teljesen.
Quarless volt aki talán még jó volt.
Persze ehhez az is kellett, hogy ellenünk eddig kb nem lehetett futni.
több mint 11 éve
Bears injury report: OUT-Garza, McClellin, McManis, Ratliff, Slauson. Questionable-Marshall, Allen, Conte. Pribable-Mundy, ScottRatliff nem jött rendbe...
több mint 11 éve
Injury settlement, viszlát.Fiametta feljött, bravúrosan tolt 2 méter, aztán be is kísérték az öltözőbe, mert idén mindössze huszadszor megsérült. Ha tippelnem kellene, ezért nem használták többet.füligjimmyToto21FB-ről:
használni kellene. Tegnap is alig volt fent, de volt egy play - már nem emlékszek pontosan, mivel szülinapos ivászatról értem haza - amiben rendesen Fiammetta rendesen blokkolt, meg is volt a 1st down. Mégis valamiért nem használjuk. Volt egy 3&1 a második félidőben, amikor olyan szépen tolták be a Jets védelmet 2-3 yardot, hogy öröm volt nézni. Ilyenből kellene több. Forte akármekkora király, ha már a LoS előtt 2 yarddal találkozik egy blokkolatlan védővel, akkor semmi jóra nem számíthatunk.
vandeminek
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Sziasztok!Egy érdekes írásba akadtam a Bears-Packers rivalizálásról. Szerintem Bears drukkerek is élvezettel olvashatják!
packersclub.hu/tudastar/packers/se-veled-se-nelkuled/
több mint 11 éve
Ami elég aggasztó, hogy Beastnek sérült a patája....Jeff rendben van, úgy néz ki....félig pipa....Bulaga visszajött...ez nagyot dob a GB Ofal szintjén....no és a Lájonz Dline cseppet jobb a mi falunknál....
Nelson pedig állandóan agyonszopat minket...
Ha CM már csak egy kicsit is lassabb a sérülése miatt, az sokat segíthet....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Én azt várom hogy beledöngöljük Rodgerst a Solder field gyepjébe. Ennél sebezhetőbb O fala rég nem volt a Packersnek, ha valahol hát itt most foghatók. A Lions nyomás alatt tudta őt tartani, nem is ficánkolt nagyon...A védelmük feljövőben van, de most nem tartozik a legjobbak közé. Jelen formában ha a D tudja tartani amit eddig hozott, akkor ez az egységünk is erősebb jelenleg ( legalábbis nem gyengébb az övéknél...) Ha Marshall és Jeffrey egészséges szétszedhetjük a secondary-t. Az O falunk ligaelit ( mégha az utsó meccsen kicsif rosszul tolták is...) és ha Cutler tud dobálni be kell húzzuk a meccset...Azt hiszem rég nem volt ekkora esélyünk ellenük éscszerintem most élni is fogunk vele...
több mint 11 éve
Picit a Packers meccs elé.Eddig a védelem abszolút várakozáson felül teljesít, azt hiszem ez egyértelmű, az offense pedig nem szárnyal.
Roppant kíváncsi vagyok, hogy a D# mit tud felmutatni egy más típusú támadósor ellen. A Bills, a 49-ers, és a Jets is egy futásorientált, maradjunk annyiban kevésbé jól passzoló irányítót felvonultató támadóegység. S ezeket azt hiszem, hogy sikerült jól megoldani. Az irányítókat sikerült hibákba hajszolni, a futójátékot (még a Bills meccsen is) limitálni. Most viszont jön a Packers, jön egy TOP 2 QB, jön egy egyelőre gyengus futójáték, egy sebezhetőbb OL-lel, mint az eddigi ellenfelek.
Az offense esetében hasonló. Eddig 3 TOP 10-es (vagy közeli) védelmek és nagyon jó front7-ek (Billsnél a DL nagyon jó) ellen játszottunk, utóbbi két meccsen szenvedtünk is rendesen. Most talán jön egy megoldhatóbb védelem.
több mint 11 éve
Allen valószínűleg csak fosik, mint a liba.....vagy sima veteran day off...Ha csak egy szót mondhatnék a vasárnapi meccsre: macisajt 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Csütörtöki helyzet: (Elég siralmas) 😕Allen, Jared DE illness DNP -
Conte, Chris S shoulder LP
Fiammetta, Tony FB hamstring DNP
Garza, Roberto C/G ankle DNP
Marshall, Brandon WR ankle DNP
McClellin, Shea LB hand DNP
McManis, Sherrick CB quadricep DNP
Mundy, Ryan FS shoulder LP
Ratliff, Jeremiah NT concussion DNP
Slauson, Matt G ankle DNP
több mint 11 éve
Sutton gyerek nagyon hajt amúgy, remélem így is marad. Minden play után kiabál, ünnepel, látszik hogy extázisban tolja...Én sem akarom elkuabálni, de ez a draft class eddig jónak tűnik...
több mint 11 éve
Sutton gyerek nagyon hajt amúgy, remélem így is marad. Minden play után kiabál, ünnepel, látszik hogy extázisban tolja...Én sem akarom elkuabálni, de ez a draft class eddig jónak tűnik...
több mint 11 éve
If Bears had practiced today, safeties Chris Conte (shoulder) & Ryan Mundy (shoulder/stinger) would have been limited.Azért ezek kiváló hírek....ja, jött Sharpton....
Tüsi! Valóban nem szerettem volna látni azt a csüngőhasú anyamalacot, aki 2013-ban Sutton volt....ez a Sutton a 2012-es! Így már a menyecske sem úgy fetreng....
Már mindenki mindent elmondott a meccsről, nem szaporítom....nekem a legnagyobb öröm a rókák pofás szereplése volt....baromira ránk fér végre egy normális class....csak el ne kiabáljuk....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Na sikerült befejezni a meccset. Nem hittem volna a szezon előtt, hogy a D fogja hozni a mrccseket, de eddig így van. Van nyomás, van interception, sackok...A futás ellen sokat javultunk a múlt évhez képest. Fuller nagy playa lesz, lehet még Peanutnál is jobb...Soha egy rookie sem kezdett így. 3. Meccs 3 int 2 FF és sok szép tackle...Több mint reménykeltő a srác...Az ujjonc DT -k munkája is tetszett. Sutton brutál lesz és Ferguson is egy jó szürkeeminenciás...A sérülések aggasztóak. Az O és a D is tizedelődik. Lassan a kordinátoroknak kell S-t játszani...Külön megsüvegelendő, hogy az utolsó Drivet 3 rookieval a secondary-ben is sikerült levédekezni, pedig megpróbáltak Vereenre játszani, de állta a sarat. Remélem a sérültek mielőbb rendbe jönnek. Az O viszont nagyon nem tetszett...Ok higy a sztárelkapók sérültek, na de akkir is...Cutler szar vokt szerintem és a playhívások is szarok voltak...A Jets néha eszetlenül blitzelt, ezt egy jó irányító simám kihasználja. A nyomám helyére szépen be lehet löbbölni a labdát....Ezt 2-3x meg is játszották Forteval nem értem miért nem tolták többet...TE játék is megoldás blitz ellen. Rövid, gyors 3-4 yardos passzok Benettnek...A futójáték valami katasztrófa, azt nagyon rendbe kéne tenni. A 2 W azért megvan. A sajtokat fel kell falni, a védelmük közepes ( bár vjavulóban) viszont az offensüket most nagyon szét lehet kapni, gyenge most az O faluk és így Rodgers sem olyan halálos...Ja majd kufelejtettem az LB sorunk is kezd vakami NFL szerű lenni...TomcsikJets blitz vs Bears wasn't effective. Jay Cutler completed 73.3% of his passes when blitzed, per @PFF. Only 52.2% when not blitzed.
Avvót a nem jó dolog, hogy 4 emberrel odaértek. Utána bevontak egy exta blokolót, akkor elkezdtek blitzelni (pedig abszolút nem volt rá szükság, erre a 3. negyedben rájöttek, utána nem fogyott a hátrány, utána visszatértek az agresszív D-hez, szerintem inkább pánikból, mint kényszerűségből), de nyilván el lehet végezni a matekot, hogy van 1 QB, 5 OL, 2 extra blokkoló legtöbbször 5 rusher ellen, akkor 6 fog védeni 3-at. Három emberrel az egész pályát bejátszani elég necces.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Fiametta feljött, bravúrosan tolt 2 méter, aztán be is kísérték az öltözőbe, mert idén mindössze huszadszor megsérült. Ha tippelnem kellene, ezért nem használták többet.Toto21FB-ről:
használni kellene. Tegnap is alig volt fent, de volt egy play - már nem emlékszek pontosan, mivel szülinapos ivászatról értem haza - amiben rendesen Fiammetta rendesen blokkolt, meg is volt a 1st down. Mégis valamiért nem használjuk. Volt egy 3&1 a második félidőben, amikor olyan szépen tolták be a Jets védelmet 2-3 yardot, hogy öröm volt nézni. Ilyenből kellene több. Forte akármekkora király, ha már a LoS előtt 2 yarddal találkozik egy blokkolatlan védővel, akkor semmi jóra nem számíthatunk.
vandeminek
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Úgy tűnik, mostanában csak képekkel tudom kifejezni, mit érzek:De nem panaszkodok, ezt az életet választottam! Go Bears (L)vandeminek
több mint 11 éve
Toto21FB-ről:
A többire majd holnap reagálok, most sajnos ennyire vagyok képes. Nem kellett volna annyira ünnepelni a társasággal. Legközelebb mondom is, hogy ezt már nem iszom meg, mert ha hazaérek fórumoznom kell 😀 De nem panaszkodok, ezt az életet választottam! Go Bears (L)
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Tudom már sokan leírták előttem, de hadd öntsem ki én is magamból a gondolataimat! Mert örömteli pillanatok tömegét szerezték a srácok nekünk az elmúlt hetekben!Sajnos én hajnalban csak a harmadik és negyedik negyedet láttam. Viszont az, hogy a futást ilyen hatékonyan sikerült megfognunk, tavaly után igazi felüdülés. Sokkal szívesebben nézem a meccseket így, hogy újra karcol a D, vagy inkább karcolgat. 4th&3-nál Bostic ( jól érted Bostic) lefogott egy TE-t, nem volt miss tackle és nem fordultak le róla ( nagyon), az már más, hogy a bírók megadták a 1st down-t. Viszont drop-olt egy 99,9%-os int-et, amiket a későbbiekben nem lehet engedni. De nem lehet rá akkora panasz, mint tavaly. Legalább futásnál használható.
A futásnál még a LoS előtt elkapják Forte-t sokszor. Ha az O-Line nem tud utat teremteni, akkor miért nem szélesítjük ki azt többször, két blokkoló TE-el, ezáltal több route option-t kaphatna a RB. Ja és a célpontok száma és minősége is hagy némi kívánni valót. A legnagyobb gond az a baj az O-val, hogy nem tudsz váratlant húzni. Van egy Marshall, Jeffrey, Bennett és Forte 4-es akik a legjobbak között vannak a posztjaikon, de ha már egy ember nem 100%-os vagy nem fog ki jó napot, akkor elég, ha az ellenfél a másik 3-at szedi le a pályáról. Ebből futás nem nagyon megy...
Ja és Carey kapott egy snap-et, amivel kemény 0 yard-ot haladt, kéne valami rendes back up RB, vagy egy normális FB aki erőből bevisz 2-3 yard-ot ( Vonta Leach?!).
Fuller szépen halad a RoY felé. De közte és Jennings között arra azért kíváncsi lennék melyik oldalra megy több passz ( sejtésem szerint Fuller irányába bátrabban dobáltak idáig). Jennings tényleg eltűnt, remélem ez majd változni fog. Ego Ferguson és Sutton jól megállják a helyüket, csak ne sérüljön le egyik se. Remélem DJ is végig bírni fogja a szezont, mert a LB sor elég vékony, Greene pedig nem hiányzik a kezdőbe. Nincs rendes MLB-nk back up-nak és nem tudom ki jöhetne ( remélem nem is kell megtudnom). S-be lassan a boldog boldogtalan meg fog fordulni, ha így megy tovább.
A DE-k csinálnak sack-ket, ami lehetne persze több is, de egy San Fransisco és NY Jets O-Line a liga elsőbb felébe tartozn(t)ak. Elméletileg a Packers ellen még jobban kell majd, hogy menjen a zseb összeroppantása. Szeretném, hogy Rodgers párszor közelebbről is megcsodálhassa a gyepünket.
Nem akarom elkiabálni, de lehet az idei Draft Fales kivételével nem is lett olyan rossz!
Ahogy előttem már sokan mondták, újra a D hozza a meccseket! Mindenki maga ízlése szerint döntsön, de felőlem maradhat így, csak a futás javulna már végre...
Ja és mossuk le végre a Packers-t a pályáról ARod-al az élen!!! GO BEARS!!!!!
több mint 11 éve
Hát én csak ennyit mondanék, mindenféle szakmai megalapozottság nélkül
több mint 11 éve
Na sikerült befejezni a meccset. Nem hittem volna a szezon előtt, hogy a D fogja hozni a mrccseket, de eddig így van. Van nyomás, van interception, sackok...A futás ellen sokat javultunk a múlt évhez képest. Fuller nagy playa lesz, lehet még Peanutnál is jobb...Soha egy rookie sem kezdett így. 3. Meccs 3 int 2 FF és sok szép tackle...Több mint reménykeltő a srác...Az ujjonc DT -k munkája is tetszett. Sutton brutál lesz és Ferguson is egy jó szürkeeminenciás...A sérülések aggasztóak. Az O és a D is tizedelődik. Lassan a kordinátoroknak kell S-t játszani...Külön megsüvegelendő, hogy az utolsó Drivet 3 rookieval a secondary-ben is sikerült levédekezni, pedig megpróbáltak Vereenre játszani, de állta a sarat. Remélem a sérültek mielőbb rendbe jönnek. Az O viszont nagyon nem tetszett...Ok higy a sztárelkapók sérültek, na de akkir is...Cutler szar vokt szerintem és a playhívások is szarok voltak...A Jets néha eszetlenül blitzelt, ezt egy jó irányító simám kihasználja. A nyomám helyére szépen be lehet löbbölni a labdát....Ezt 2-3x meg is játszották Forteval nem értem miért nem tolták többet...TE játék is megoldás blitz ellen. Rövid, gyors 3-4 yardos passzok Benettnek...A futójáték valami katasztrófa, azt nagyon rendbe kéne tenni. A 2 W azért megvan. A sajtokat fel kell falni, a védelmük közepes ( bár vjavulóban) viszont az offensüket most nagyon szét lehet kapni, gyenge most az O faluk és így Rodgers sem olyan halálos...Ja majd kufelejtettem az LB sorunk is kezd vakami NFL szerű lenni...
több mint 11 éve
Na jó, hát rossz Mackó voltam. Éjfélkor lefeküdtünk, fél 3 kor keltett a teló, kérdéseket tettünk fel egymásnak, akarod nézni a meccset????Aztán se kép se hang, legközelebb 6 kor keltem😊)))
Első kérdésem, szerinted megnézhetjük a végeredményt? Igen!
Hurrrááááá
Így is tök örültem, nyugodtan nézem az ismétlést😊)))
több mint 11 éve
Kyle Fuller is only Nfl player in past 20 years w/ 3+ INTs & 2+ FFs in 1st 3 games of a seasonEddig tényleg úgy néz ki, hogy a következő Tillman!
több mint 11 éve
Akkor most ezek alapján elkezdem fikázni Trestmant és az O#-t, mert nekik meg annyi sztárjuk van, hogy egy kezemen nem tudom megszámolni. Mégis a D#-nek kell virítania. Mert ha csak egy hajszállal is kevésbé karostolnak az elmúlt két meccsen, akkor esélyünk se lett volna. A második félidőben visszajött a régi Bears-érzésem: végig azon idegeskedtem hogy a támadók csak egy 1st downt szedjenek össze végre-valahára. Volt, hogy három egymást követő driveban megtettünk -1, -11, meg kb. 5 yardot. Ez minden csak nem elég.Na, azért emlékezzünk már vissza, milyen volt a védelem a kiváló Big Love alatt, amikor olyan secondary lépett pályára, hogy Bowman-Tillmann-Payne-Alfalfa. Tucker idén is kapott a keze alá 2 LB-t, abból az egyik nem az, a másik meg szimplán szar, de leginkább 3-4 2down ILB ebben a ligában. A harmadik DJ Williams. Briggsnek teljesen zéró szezonja van, Jenningsnek dettó, pedig előbb-utóbb őt fogják támadni, és nem Fullert, addig azért várok. A két nagy veterán igazolás 3 meccsen összesen hétszer villant. Gondolom egy az egyben felállni Giacominivel, vagy Colonnal szemben, és nem megverni, az edzői hiba. Mondjuk Allen már tett annyit, mint Elek tavaly az egész szezonban. Jelenleg van 7 darab használható játékos ebben a védelemben, igazi ötcsillagos szupersztár egy se. És ebből megoldja.füligjimmyTucker4Prezident.az oké amit írtál de ez azért erős. Jobb a helyzet mint tavaly de az ő dicsérésével én személy szerint megvárom minimum a decembert de inkább szezon végét.davemayer
füligjimmy
Ahogy írtad, ez a védelem erőn felül teljesít már két hete. Kapja össze magát a támadósor, mert: "ennek nincs semmi értelme" 😊
touchdown..... touchdown, bears!!