Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Engem az se érdekel ha rosszabbak leszünk Peppers cuttal, csak legyen konstans a fizetése a teljesítményével. Ha hozunk valakit 3-4 millióért és szarul játszik azt mondom okés, ennyi pénzt ért és kész. De ennyi pénzért ekkora semmit, ez nálam kiveri a biztosítékot. Most lehet jönni Cutler giga szerződésével is akár vagy bármivel.hpeter93
 www.youtube.com/watch?v=bg5mCPFXg8k
- Hány éves vagy, Herceg!
- HUSZONHÉT!
Na, nem lövöm le a poént.

Én ezért vagyok igazán pipa Smithre, mert volt egy nagyjából 3 éves championship window, amikor ez még jó volt, amaz még nem keresett sokat. Ezt sikerült kihozni belőle.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Szerintem a sport (s nemcsak az NFL-ben) már rég nem arról szól, hogy ár-érték, mutatott játék arányban adják a lóvékat. Régen olvastam valahol egy gondolatot, miszerint egy világsztár már két éve világsztár, mire elismerik, s már két éve nem világsztár, mikor még mindig úgy beszélnek róla, mintha az lenne.
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000324592/article/five-big-names-who-could-end-up-salarycap-casualties

Erről a cikkről jutott eszembe, hogy Peppers marad-e? Én még mindig amellett vagyok hogy ennyi pénzt nem ér, ha duplázták ha nem, borzalmasan kevés volt amit csinált, ennyi pénzt akkor érdemelne ha pro bowl szinten játszott volna.hpeter93
csak szólok hogy az előző idényben már duplázniuk sem kellett, ez mindent elmond sajnos. Nemhogy ennyit, 7-8 M-t is aligha ér.davemayer
Ez teljesen érthető, csak nem szabad elfelejteni 7-8 millióért jobbat hozni nála. Mert feldughatjuk magunknak a cap space-t, ha nem lehet értelmesen elkölteni. És mielőtt elkezdünk nevekkel dobálózni, először nézzünk meg tőlük 6-7 meccset a szezonból, hogy biztosan jobbak e. Az, hogy Peppers szerződése megszűnik, még nem jelenti azt, hogy jobb lesz a csapat tőle. Nyilván a felszabaduló 10 millióból lehet hozni két, akár három játékost is, de még ettől a rossz Pepperstől se lesz jobb egyik se.füligjimmy
Engem az se érdekel ha rosszabbak leszünk Peppers cuttal, csak legyen konstans a fizetése a teljesítményével. Ha hozunk valakit 3-4 millióért és szarul játszik azt mondom okés, ennyi pénzt ért és kész. De ennyi pénzért ekkora semmit, ez nálam kiveri a biztosítékot. Most lehet jönni Cutler giga szerződésével is akár vagy bármivel.

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000324592/article/five-big-names-who-could-end-up-salarycap-casualties

Erről a cikkről jutott eszembe, hogy Peppers marad-e? Én még mindig amellett vagyok hogy ennyi pénzt nem ér, ha duplázták ha nem, borzalmasan kevés volt amit csinált, ennyi pénzt akkor érdemelne ha pro bowl szinten játszott volna.hpeter93
csak szólok hogy az előző idényben már duplázniuk sem kellett, ez mindent elmond sajnos. Nemhogy ennyit, 7-8 M-t is aligha ér.davemayer
Ez teljesen érthető, csak nem szabad elfelejteni 7-8 millióért jobbat hozni nála. Mert feldughatjuk magunknak a cap space-t, ha nem lehet értelmesen elkölteni. És mielőtt elkezdünk nevekkel dobálózni, először nézzünk meg tőlük 6-7 meccset a szezonból, hogy biztosan jobbak e. Az, hogy Peppers szerződése megszűnik, még nem jelenti azt, hogy jobb lesz a csapat tőle. Nyilván a felszabaduló 10 millióból lehet hozni két, akár három játékost is, de még ettől a rossz Pepperstől se lesz jobb egyik se.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"

csak szólok hogy az előző idényben már duplázniuk sem kellett, ez mindent elmond sajnos. Nemhogy ennyit, 7-8 M-t is aligha ér.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ngawjyxwkfguq1kbkb47
Five big names who could end up salary-cap casualties
It's the NFL offseason, when front offices have difficult choices because of the salary cap. DeMarcus Ware and Terrell Suggs could be two of five stars who soon might be on the street.

Erről a cikkről jutott eszembe, hogy Peppers marad-e? Én még mindig amellett vagyok hogy ennyi pénzt nem ér, ha duplázták ha nem, borzalmasan kevés volt amit csinált, ennyi pénzt akkor érdemelne ha pro bowl szinten játszott volna.

több mint 11 éve
Lovie viszi Carimit Tampába. Hehe! 😀promax
Ő is egyike volt a csodálatos draftunknak mint pl:chris williams vagy mekkelek vagy kb bárki kiveve fortet es meg par embert.

több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Lovie viszi Carimit Tampába. Hehe! 😀
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Dunta Robinson-t kivágta a Chiefs. Hozzá mit szólnátok?Süsü
Eljárt felette az idő. Annyira lelassult (sosem volt gyors, és meg is sérült a térde), hogy bárki lefutotta egyenes utakon. Ezért egy idő után akit ő fogott emberezésben, az futott egy go/fly utat és kész is, complete/TD. A boxban továbbra is jó, de LBnek azért nem elég, így viszont semmire nem elég. Esetleg zónázó védelemben használható ,de a Chiefs emberezésében nem. Mert minden emberezés fő gyengéje, hogy a leggyengébb párharc adja a védelem erejét.ulpianus
Köszönöm!
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Eljárt felette az idő. Annyira lelassult (sosem volt gyors, és meg is sérült a térde), hogy bárki lefutotta egyenes utakon. Ezért egy idő után akit ő fogott emberezésben, az futott egy go/fly utat és kész is, complete/TD. A boxban továbbra is jó, de LBnek azért nem elég, így viszont semmire nem elég. Esetleg zónázó védelemben használható ,de a Chiefs emberezésében nem. Mert minden emberezés fő gyengéje, hogy a leggyengébb párharc adja a védelem erejét.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Picit olvassál a Chiefs topikból...tüsi91
Nem tudtam nyomon követni az eseményeket,csak megláttam a nevét. Mi történt?
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Szerintem remek választás volna. 😛Bazzani
Ha eddig kétségem lett volna Robinson miatt, akkor most már megvan a válasz, hogy kellene-e 😀
Amúgy a mostani szezon alapján még lehet erősítés is lenne nekünk XD

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 026 — Axel Foley
Szerintem remek választás volna. 😛

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Picit olvassál a Chiefs topikból...
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Dunta Robinson-t kivágta a Chiefs. Hozzá mit szólnátok?
több mint 11 éve
Linkelek egy ilyet, ha valaki esetleg nem ismerné ezt a megoldást. Így a legjobb játékosokról meg lehet nézni elég könnyen 150-200 snapet.

www.youtube.com/results?search_query=timmy%20jernigan%20vs&sm=3

Véleményem változatlan, egy elvileg Top20 játékostól nem azt várod, hogy a harmadik legjobb játékos legyen a védőfalban.

Érdekes elgondolkodni azon, hogy idén kijön egy rakás underclassmen, most kell fogni tehetségeket a hátsó körökben, jövőre egyáltalán nem biztos, hogy ennyi jelentkezik a draftra. Ha visszaáll 70 körülire, az majdnem egy teljes draftkörnyi játékos kiesés.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
 www.chicagobears.com/news/article-1/Analysts-predict-who-Bears-will-draft/9e102a98-c07e-4666-968d-64ee7753cabd

Pár előrejelzés hogy kit draftolhatunk.hpeter93
Jearnigen nem tűnik rossznak, de Donald sem...Kiderül mi lesz. Ha Tillman nem lesz, akkor lehet a CB lesz prior és ha Melton maradna, akkor tuti CB-t húzunk...Alig várom a szezont egy új brutál, hozzánk méltó D-vel és a tavalyi atom támadósorral....

több mint 11 éve
 www.chicagobears.com/news/article-1/Analysts-predict-who-Bears-will-draft/9e102a98-c07e-4666-968d-64ee7753cabd

Pár előrejelzés hogy kit draftolhatunk.

több mint 11 éve
 www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/0ap2000000324115/Jeffery-takes-over-as-analyst

Ez egy cuki kölyök.picidzé
A Talladega Nights-ból egyből ez a jelenet jutott eszembe.
 www.youtube.com/watch?v=M8PP3QU7wjI

- Abe Simpson
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
 www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/0ap2000000324115/Jeffery-takes-over-as-analyst

Ez egy cuki kölyök.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Akárhogy is ebben a szezonban szó szerint nem volt pass rush. Szerencsétlen Peppers próbálkozott, de annyiszor duplázták...tudták hogy más nem veszélyes...Tomcsik
Én nem láttam, hogy annyiszor duplázták volna...tudták, hogy már nem veszélyes...

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
BUSTic???
Nem hiszem....Bear
Természetesen irónia volt... 😀

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
BUSTic???
Nem hiszem....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Orakpo egyetemen 43-ban játszott, meg emlékeim szerint első évében is. Emlékezzünk vissza, milyen szépen verte ki Cutlerből az eleven szart, mert valamiért Webb, aki akkoriban még csak a liga legrosszabb right tackle-je volt, de már akkor látszott, hogy sok küzdelemmel, akarattal, hittel, és kitartással belőle lesz a liga legrosszabb left tackle-je, szóval Webb nem tudta megtartani egy az egyben. Az megint más kérdés, hogy Orakpo elkér évi 10 millát zokszó nélkül, és valaki ki is fogja neki fizetni.füligjimmy
Ez igaz, de muszály pénzt ölni a D-be, mert csak draftal nem leszünk versenybe... vagy esetleg Bostic boostol magán egyet és ligaekit KB lesz belőle 😀

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
A helyzet, jogy Tillman és Melton nagyon kéne... Free agent piacról ha Hardey vagy Bennett jönne az nagyon jó lenne, de nem hinném hogy megszerezhetőek....marad a jò draft...Tomcsik
Bennettre én azért nagyobb esélyt látok, főleg, hogy a tesója is itt vankristof
Igen ez szerepet játszhat, de azt olvastam, hogy maradni akar a Seahawksnál... itt az a kérdés, higy a fiatal játékosok, akik eddig beérték 500-600 000 dollárral mit mondanak egy gyűrű után...Kérdés mindenkit meg tudnak -e tartani...Tomcsik
Idén még igen, mert kirakják Rice-t, aztán jövőre megkell majd fizetni Sherman-t, Thomast, Clemonst, Avrilt aztán pedig Wilsont, Wagnert..persze ott a draft is, lehet húzni újra stealeket 😀