NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Paea val mi a helyzet? Nem tuddom ő free agenten van-e.Ratliffnak örülök, csak így számolnak vajon meltonnal?
több mint 11 éve
Ratliff 2 évreDeleteThe 2-year deal for Jeremiah Ratliff and #Bears is for $4M with $600K guaranteed
nagyon baráti.
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek Ratliff szerződésének számaira.Nem tudnak jobbat leakasztani szerintem, ami nem is feltétlenül tragédia. Adams, Toenia, Paea, ilyen névsor kezdett eddig ezen a poszton. DE(2x)-UT-LB-CB-S. Már csak ennyi kell. LB még lesz valahonnan bagóért, akár Williams-Bostic újra. Byrd sztem évi 10-12 milla körül nem ír alá, és masszív garantált. És az összes DE kb 7-8 millió körül fog kapni minimum, hát azzal is óvatos lennék.
Nem lepődnék meg ha kezdőként számolnának vele.Bazzani
Hester távozása felkavarta a kedélyeket.... ez sokat elárul az elmúlt éveiről.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Kíváncsi leszek Ratliff szerződésének számaira.Nem lepődnék meg ha kezdőként számolnának vele.
több mint 11 éve
A baj hogy így már lesz 3-4 DE aki nagyon jó lesz rotálni...Már csak kezdők kellenének 😀Ratliff 2 évreDelete+1.
Ha nem is kezdőbe, de rotációba mindenképp hasznos lesz.
Hester pedig nagyon úgy tűnik nem jön vissza. Ha nem lett volna a WR-es időszaka egy-két könnycseppet biztos elmorzsolnék. Emlékezzünk csak a szépre.tüsi91
több mint 11 éve
Ratliff 2 évreDelete+1.
Ha nem is kezdőbe, de rotációba mindenképp hasznos lesz.
Hester pedig nagyon úgy tűnik nem jön vissza. Ha nem lett volna a WR-es időszaka egy-két könnycseppet biztos elmorzsolnék. Emlékezzünk csak a szépre.
több mint 11 éve
Ezzel kellett FA elején ellopni Jacksonvilleből? Így nem lett volna átélnünk Matt "don't deserve to be called Turk" Burk 20 yardos puntjait és az Anger draftot. És Rich Eisen kevesebb lenne egy polóbranddel. 😀😀1,5 milliót nem ér net 37,5 yard... hihetetlenül szar volt idén. Teljesen jogos döntés.tüsi91Podlesh cut.dcsicsakI'm Jack's complete lack of surprise.picidzé
több mint 11 éve
1,5 milliót nem ér net 37,5 yard... hihetetlenül szar volt idén. Teljesen jogos döntés.Podlesh cut.dcsicsakI'm Jack's complete lack of surprise.picidzé
Rosario és Hayden is veteránminimumot kap. 570 000-t visznek el a capből. NIncs garantált.
több mint 11 éve
Podlesh cut.dcsicsakI'm Jack's complete lack of surprise.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Podlesh cut.
több mint 11 éve
Cornerback Walt Aikens, who played at the Senior Bowl, was the highlight of the day. Aikens timed 4.37-and-4.44 seconds on the fast indoor track at Liberty. Expect scouts to add .05 to that time. His other marks included 4.19s in the short shuttle as well as 9-10 in the broad. Aikens, who will workout privately for the Chicago Bears tomorrow, already has four visits set up with NFL teams.
több mint 11 éve
Látod..pont ezt tettem. Amiatt kerültem ekkora letargiába. 😕Nyugi Süsü, igyál valami erőset! 😉promax
Szezont akarok! 😕Süsü
Ne is mondd...amiatt is feszült vagyok,hogy legyen már valami...hol van még a szezon..te jó Isten? O.oNemsokára nyit az FA piac legalább lesz történés 😀Tomcsik
Szezont akarok! 😕Süsü
több mint 11 éve
Exklúzív interjúm Charles Tillmannel:Angolul: insidehandoff.com/2014/03/05/charles-tillman-walter-payton-free-agency/
Magyarul: www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-imadja-budapestet-az-ev-embere-exkluziv-interju-2319925

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Nemsokára nyit az FA piac legalább lesz történés 😀
Szezont akarok! 😕Süsü
több mint 11 éve
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ó igen, ez a része a szezonnak, amikor ellentmondok saját magamnak háromszor két napon belül. Nehéz értelmes dolgokat mondani. Mikor nagyon unatkozok (főleg vezetés közben), eszembe jut, hogy milyen közel volt ez a csapat ahhoz, hogy valamit elérjen. 2010-ben kinyílt egy 3 éves championship window. Nem jött össze. Sok mindenre lehet fogni, miért nem jött össze. Amikor éveken keresztül ilyen kevés hiányzik, akkor rá lehet bökni kéttucat problémára. Egyszerűen nincs semmi értelme. Most ismét el lehet költeni sok-sok milliót. De kire? A támadók közül mindenki visszatér, még az epizódszereplők is. Ilyen se volt még. Ne felejtsük el megemlíteni, hogy a PFF szerint Webb ugyanolyan játékos, mint Bushrod, és ők aztán tudják. Mondjuk erről Kromernek kicsit más volt a véleménye. Csak mondom, amikor bele lehet rúgni ezekbe a kockákba, én meg fogom tenni. Jake Long karrierje közben gyakorlatilag véget ért, ezt még tegyük hozzá. Slauson kiváló igazolás volt. Martellus... nem kifejezetten jó, de nem is rossz. Két, teljesen rutintalan újonc falember megállja a helyét. A PFF szerint tavaly a 28. volt a ligában, idén a 23. Az ki van számolva. Ugyanezt kérnénk a védőfallal. Hozunk két veterán DB-t, egy drágábbat (Martellus), egy olcsóbbat (Slauson), Frey előrelép (Jeffery), Jennings továbbra is jó teljesítményt hoz (Brandon), marad Conte, mint szürke eminenciás (Earl Bennett), a védőfalba jön egy rusher (Bushrod), és két fiatal (Long, Mills). Ugye, milyen egyszerű? Vonalzó nélkül húzom a párhuzamokat a line of scrimmage mentén.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ismét egy vitaindító lerágott csont. Ugye a salary cap drasztikusan megnövekedett, 133 milliót lehet idén elkölteni, jövőre pedig ha igazak a hírek 140-et. Ez szerintem más megvilágításba helyezi el a Peppers ügyet. Én azt tudom, hogy még mindig a legjobb DL embere a csapatnak, bár ez most nem olyan nagy dicséret. 3-4 jó meccse volt. Volt legalább ennyi közepes, viszont a szezon felében 1-1 ellen semmit sem tudott kezdeni, már duplázni sem kell pass protnál (igaz futójátéknál inkább a másik oldalra futnak, főleg ha McClellin volt ott). Nagyjából 9 milliónál vagyunk a fizetésekkel foglalkozó oldalak szerint, ismerve Steint és a használt kiskapuit ez olyan 11-12 a valóságban. Ebből 5-6 millió a rookiek lóvéja.
Na már most ugye a megnövekedett cap miatt, és főleg, hogy jövőre még több ez az összeg én igencsak elgondolkodnék egy június 1 utáni cuton Peppersnél. Ez idénre +14 milliót jelent, s jövőre marad még 4,2 millió DM. S akkor egy valószínűsíthető Bush cuttal már rögtön 25 milliónál vagyunk (- rookiek), s ha Earl Bennettet is elengeded még 2,5 millió. Abból a 20+ millióba pedig beleférne jó pár FA igazolás, akik segíteni tudnák a D-t.
2015-ben pedig elég jó helyzetben lehetnénk, mert Cutler is "csak" 15,5-öt tenne el.
több mint 11 éve
Nem vagyok benne biztos, a sérülése előtt nem volt rossz csere player. Én bízok benne, h felépülve végig tud nyomni egy egész szezont.soma80Veteránminimum.#Bears have signed DB Kelvin Hayden to a one-year contract.tüsi91Elvileg 815Kdcsicsak
Mondjuk a végső rostert nem hiszem, hogy megéli. Nem is volt jó, 30+, ACL szakadásból jön vissza.tüsi91
Jó lesz rotációba kb ennyi... Nagyobb halak kellenek ennél...Minden esetre lesz 1-2 minőségibb cserénk, de azért várom s nagyobb nevet/neveket..Nem vagyok benne biztos, a sérülése előtt nem volt rossz csere player. Én bízok benne, h felépülve végig tud nyomni egy egész szezont.soma80Veteránminimum.#Bears have signed DB Kelvin Hayden to a one-year contract.tüsi91Elvileg 815Kdcsicsak
Mondjuk a végső rostert nem hiszem, hogy megéli. Nem is volt jó, 30+, ACL szakadásból jön vissza.tüsi91
több mint 11 éve
Nem vagyok benne biztos, a sérülése előtt nem volt rossz csere player. Én bízok benne, h felépülve végig tud nyomni egy egész szezont.Veteránminimum.#Bears have signed DB Kelvin Hayden to a one-year contract.tüsi91Elvileg 815Kdcsicsak
több mint 11 éve
Veteránminimum.#Bears have signed DB Kelvin Hayden to a one-year contract.tüsi91Elvileg 815Kdcsicsak
Mondjuk a végső rostert nem hiszem, hogy megéli. Nem is volt jó, 30+, ACL szakadásból jön vissza.
Szerk: Azt észre se vettem, hogy Boggs és Derrick Martin visszaszerződött egy évre.
több mint 11 éve
#Bears have signed DB Kelvin Hayden to a one-year contract.tüsi91Elvileg 815K
több mint 11 éve
#Bears have signed DB Kelvin Hayden to a one-year contract.