NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Nyilván messze még a vége, de...Likfoltozás: Per @MikeGarafolo, the Bears and MLB D.J. Williams agree on a one-year deal.tüsi91DE meg van, tavalyi kezdő MLB visszaigazolva (gondolom megint egy szerény) 1 éves szerződéssel, most jöhet egy okos kezdő CB és/vagy S ide hozatala illetve Melton itt tartásának is örülnék, persze ésszerű keretek között...
Earl Bennett hogy lehet amúgy még a csapatnál? 2.5m visz el a cap-ből, remélem őt sem látjuk itt jövőre....soma80
Wotton helyett Houston
Peppers helyett egyelőre senki (aki azt hiszi, hogy Peppers tavalyi teljesítményét tudják pótolni a draftról, vagy piacról, az csalódni fog)
Melton helyett senki
Mekk Elek helyett senki (Mekk Elek lesz Anderson, és amúgy is akkora nulla volt, hogy őt tényleg könnyű lesz pótolni).
Minimum kell még két DE, és akkor lehet DT-t draftolni. Kell még kezdő CB, S, depth jöhet draftról, meg veteránminimum.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Wilson felé nagy a bizalom, kb 78-szor nyilatkozták le. Bennett egy jó csávó, én kedveltem, de itt nincs már helye. De valaki majd jól jár vele, mert egy roppant biztos kezű célpont.Peppers cut. Melton and Wootton resign. Jajj de szép lenne.
több mint 11 éve
Likfoltozás: Per @MikeGarafolo, the Bears and MLB D.J. Williams agree on a one-year deal.tüsi91DE meg van, tavalyi kezdő MLB visszaigazolva (gondolom megint egy szerény) 1 éves szerződéssel, most jöhet egy okos kezdő CB és/vagy S ide hozatala illetve Melton itt tartásának is örülnék, persze ésszerű keretek között...
Earl Bennett hogy lehet amúgy még a csapatnál? 2.5m visz el a cap-ből, remélem őt sem látjuk itt jövőre....
több mint 11 éve
Likfoltozás: Per @MikeGarafolo, the Bears and MLB D.J. Williams agree on a one-year deal.
több mint 11 éve
Nem sok Raiders meccsel mérgeztem magam az elmúlt években, de szerintem olyan típusú játékos, akivel azért nem nagyon tudsz melléfogni. Csodálom, hogy a Raiders elengedte. Nem felejtsük el, hogy McKenzie (jól írom?) sokáig versenyben volt a Bears GM posztért, Emery lett helyette, hát én nem bánom. Évi 7 millió azért nem kevés, de nem egy rossz szerződés, és 26 éves. De nem vagyok biztos benne, hogy Wottonhoz képest akkora upgrade.Még egy kis Raiders: Veldheert elengedték, leigazolták Saffoldot 42 milláért. És még a Bushrod igazolást fikáztuk. Egyes alá, McKenzie. Nem mind arany, ami Packers (vagy Pats).
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Contract for #Bears DE Lamarr Houston: $15 million guaranteed, $21 million in first three years of deal.Abszolút nem vészes.
több mint 11 éve
sztem a Peppers cut eleve el volt döntve, erre utal a trade-re bocsájtás is, ha ott nem kel el jöhet a cut. Remélem Houston beválik, sok függ a jó passrushon ebben a csoportban.Schefter reports Raiders DE Lamarr Houston reached agreement on a five-year, $35M deal with the Chicago Bears, per league sources.ez után Peppers tuti pápá.. sajnos ez a C terv volt, de a történtek után mindenképpen kellett egy DE.... garantált tartalommal kiváncsi vagyok, de a 7/év nem annyira vészes.soma80
7 milla/év. Sok nem sok ez van. Peppers cső.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Schefter reports Raiders DE Lamarr Houston reached agreement on a five-year, $35M deal with the Chicago Bears, per league sources.ez után Peppers tuti pápá.. sajnos ez a C terv volt, de a történtek után mindenképpen kellett egy DE.... garantált tartalommal kiváncsi vagyok, de a 7/év nem annyira vészes.
7 milla/év. Sok nem sok ez van. Peppers cső.tüsi91
több mint 11 éve
Schefter reports Raiders DE Lamarr Houston reached agreement on a five-year, $35M deal with the Chicago Bears, per league sources.7 milla/év. Sok nem sok ez van. Peppers cső. Futás ellen az egyik legjobb DE a ligában. Szóval már emiatt sem rossz, remélem passrushban is előre lép. De őszíntén leszarom, csak ne fussanak át rajtunk.
több mint 11 éve
#Bears offensive linemen doing some work in Florida along with Jay Cutler and Brandon Marshall.Csempionsip! Lídersip! Cutler iz elit? Frí édzsenszí! Deffenzív end!
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem szeretném,hogy maradjon! Nagyon nem!Johnsont is buktuk....Houston nekem nem kellene....(aztán idejön, és bebizonyítja, hogy marha vagyok.....legyen így) 😊BearA végén még itt marad Peppers. 😀iktriad
több mint 11 éve
Johnsont is buktuk....Houston nekem nem kellene....(aztán idejön, és bebizonyítja, hogy marha vagyok.....legyen így) 😊BearA végén még itt marad Peppers. 😀
több mint 11 éve
Johnsont is buktuk....Houston nekem nem kellene....(aztán idejön, és bebizonyítja, hogy marha vagyok.....legyen így) 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
The Bears would gain $9,816,665 in salary cap space IF they released DE Julius Peppers.
több mint 11 éve
Michael C. Wright jelenti, hogy hamarosan megszülethet a megállapodás D.J. Wiliamssel. Still nothing yet on LB D.J. Wiliams, but the sides are definitely close.
több mint 11 éve
Én is megcsináltam a szimulációt. 1/14-ért az Eagles bejelentkezett megkaptam cserébe az első körös választásukat 1/22-re ezen felül jött még egy extra 2. egy 4. és 6. körös választás..hát éltem vele. A következőképpen alakult: 1/22 DT Aaron Donald, 2/51 CB Kyle Fuller, 2/54 DE Scott Crichton, 3/82 S Ahmad Dixon 4/113 DT Justin Ellis, 4/118 C Marcus Martin, 5/144 CB Rashaad Reynolds, 6/167 RB James Wilder Jr., 6/175 P Pat O'Donnel ... 😀
több mint 11 éve
Bennettet nem sikerült megszerezni Hardyt tageltek. Johnson az egyetlen épkézláb DE a piacon...A Bengalsnak van 30 milla cap space + alig van lejáró szerződésű játékosa... rá kevesebb esélyt látok, mint Bennettre...Ha ő se jön szinte csak a draftban reménykedhetünk, talán idén nem nyúlunk annyira mellé....
több mint 11 éve
Aki kicsit unatkozik játszhat egyet Mock Draft-al fanspeak.com/ontheclock/premium/Manziel felesleges...Cutlerrel megvan az irányító kérdés jó ideig még Bortles miatt se adnék ennyi picket, amikor a D-ben tátonganak a hiányok. Első kör Donald, főleg ha nem sikerül megfelelő DE a piacról...2. Kör CB, 3. kör LB/ S 4. kör S/LB...
csütörtökig ingyenes. ( nem reklámnak szántam)
Nálam 1. kör Dennard 2. kör Jernigan & trade alapján Manziel aki benn volt 2/18-nál?!, adtam érte idei 4. kört és jövö évi 2. és 4., 3. körben pedig ILB Bockard ( 4 kört szimuláltam, mert késöbb nem ismerem annyira a prospect-eket)Toto21
több mint 11 éve
Aki kicsit unatkozik játszhat egyet Mock Draft-al fanspeak.com/ontheclock/premium/ csütörtökig ingyenes. ( nem reklámnak szántam)
Nálam 1. kör Dennard 2. kör Jernigan & trade alapján Manziel aki benn volt 2/18-nál?!, adtam érte idei 4. kört és jövö évi 2. és 4., 3. körben pedig ILB Bockard ( 4 kört szimuláltam, mert késöbb nem ismerem annyira a prospect-eket)
több mint 11 éve
Bennett 28 millióért írt alá Seattleben. Mi jóval többet ajánlottunk.Ike Taylor marad a Steelers játékosa, belement a fizetéscsökkentésbe. Twitteren írta, hogy Pittsburgh-ből akar visszavonulni. Tanulhatna ezekből egy pár emberke. 😕 Közben nyilvánosságra is hozták az anyagi részét is a dolognak. $4,25 milliós fizetéscsökkentésbe ment bele...azért ez elég komoly. Ennyi erővel Brian is belemehetett volna tavaly.,.és idén is belemehetne pár emberke...: )
Ez a lojalitás kedves Brian Urlacher!tüsi91
több mint 11 éve
Csak megerősítettem, hogy egy véleményen vagyunk 😀Én nem ezt írtam a felső részbe? 😊tüsi91Tavaly a DL úgy kompletten nem létezett, miután a fél front seven kiesett. Addig legalább nem futottak szét minket és átlagban olyan sok pontot nem kaptunk. Utána ugye tudjuk mi lett. Pass rush meg végig nem volt. Szóval DL, DL, DL és ha lehet még DL. Ez a fő prioritás. Az LB poszt szerintem is marad. Williams visszajön olcsón. Reménykedjünk, hogy kibírja, akkor ő OK lesz. Bowman annyira nem volt tré, nyílván draftról jön vki. Safety lesz sztem draft + piac. Vhogy így saccolom: 1-2. DL/CB, 3. S, 4. DL, 5-6-7. LB, CB, S, RB vmelyike.Tavaly azért voltak gyengébbek a Safetyk meg a Cornerek, mert nem csak a "saját" dolgukat kellett csinálni, majdnem többet védekeztek futás, mint passz elken...Az nem volt normális hogy folyamat a Corner meg a S szerelte a futókat. Ha a DL erősebb, stabilabb lesz ők id jobbak lesznek...Tomcsik
szerk: Mundy neve felmerült, hát akkor inkább már Wright. Nagyon szétestek tavaly Conteval, de akkor 2012 mi volt én azt nem értem. De Wright pl előtte is jó volt.tüsi91
több mint 11 éve
Én nem ezt írtam a felső részbe? 😊Tavaly a DL úgy kompletten nem létezett, miután a fél front seven kiesett. Addig legalább nem futottak szét minket és átlagban olyan sok pontot nem kaptunk. Utána ugye tudjuk mi lett. Pass rush meg végig nem volt. Szóval DL, DL, DL és ha lehet még DL. Ez a fő prioritás. Az LB poszt szerintem is marad. Williams visszajön olcsón. Reménykedjünk, hogy kibírja, akkor ő OK lesz. Bowman annyira nem volt tré, nyílván draftról jön vki. Safety lesz sztem draft + piac. Vhogy így saccolom: 1-2. DL/CB, 3. S, 4. DL, 5-6-7. LB, CB, S, RB vmelyike.Tavaly azért voltak gyengébbek a Safetyk meg a Cornerek, mert nem csak a "saját" dolgukat kellett csinálni, majdnem többet védekeztek futás, mint passz elken...Az nem volt normális hogy folyamat a Corner meg a S szerelte a futókat. Ha a DL erősebb, stabilabb lesz ők id jobbak lesznek...Tomcsik
szerk: Mundy neve felmerült, hát akkor inkább már Wright. Nagyon szétestek tavaly Conteval, de akkor 2012 mi volt én azt nem értem. De Wright pl előtte is jó volt.tüsi91
több mint 11 éve
Tavaly a DL úgy kompletten nem létezett, miután a fél front seven kiesett. Addig legalább nem futottak szét minket és átlagban olyan sok pontot nem kaptunk. Utána ugye tudjuk mi lett. Pass rush meg végig nem volt. Szóval DL, DL, DL és ha lehet még DL. Ez a fő prioritás. Az LB poszt szerintem is marad. Williams visszajön olcsón. Reménykedjünk, hogy kibírja, akkor ő OK lesz. Bowman annyira nem volt tré, nyílván draftról jön vki. Safety lesz sztem draft + piac. Vhogy így saccolom: 1-2. DL/CB, 3. S, 4. DL, 5-6-7. LB, CB, S, RB vmelyike.Tavaly azért voltak gyengébbek a Safetyk meg a Cornerek, mert nem csak a "saját" dolgukat kellett csinálni, majdnem többet védekeztek futás, mint passz elken...Az nem volt normális hogy folyamat a Corner meg a S szerelte a futókat. Ha a DL erősebb, stabilabb lesz ők id jobbak lesznek...
több mint 11 éve
meglátjuk, h Bennett passzolása után továbberőltetünk egy másik nagy nevű DL emberkének leigazolását, vagy esetleg inkább hozunk egy jobb CB vagy S embert....Pontosan...nem az óvatos tapogatózásra, hanem a nyomulásra gondoltam....Johnson tűnik az egyetlen épkézláb opciónak most DE-ben....Donte Whitnernél felmerült a Bears neve, de semmi komoly állítólag....soma80
Melton tesztelni akarja a piacot....Dallas nagyon ácsingózik, csak ott meg nincs buznya....
Peppers a kutyának sem kell majd, az tuti....sajnos az LB-posztot le fogjuk sz*rni szerintem, és amiatt bukunk majd meccseket újra....CB-ben még a hideg is kiráz a gondolattól, hogy (jelen állás szerint) Bowman kezd....hátborzongató.....
Safety pedig tulképpen nincs....azon meglepődtem, hogy eddig egyik FA S-vel kapcsolatban sem merült fel sehol a Bears neve...nyilván nem akarunk bazi összeget szánni a posztra, de könyörgöm...tanuljunk a tavalyi évből...Bear
Mundy pedig komolytalan (olvastam, de kiesett, mert még viccnek is rossz - ST-be max.)....de igazatok van, fogalmazhattam volna érhetően is..... 😀Bear