NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Allen minek jön egyáltalán Chicagoba? Ne vicceljünk már kérem!Süsü
Allen öreg már és nem 2 fillér lenne, Ware-el egy kategória lehet az ára kb....Tomcsik
Pont ezért írtam. El sem kell fáradnia ide...menjen máshova nyugodtan. 😊
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Allen minek jön egyáltalán Chicagoba? Ne vicceljünk már kérem!Süsü
Allen öreg már és nem 2 fillér lenne, Ware-el egy kategória lehet az ára kb....

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Allen minek jön egyáltalán Chicagoba? Ne vicceljünk már kérem!
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Peppers bye-bye.Amadeus91
Megtörtént az, amit mindenki sejtett, de akkor Houston - Wootton( ha visszaigazoljuk) páros fog rohamozni?! Belegondolni is rossz.

Akkor DL: Wootton - Ratliff - Paea - Houston
LB: Mekk Elek - DJ - Briggs
CB: Jennings - Bowman
S: Conte - Mundy

Hát ez fantasztikus...Toto21
Így van. Pontosan ez a csapat lesz. Már nem is fognak érkezni, sőt én úgy hallottam, hogy Briggs is cut lesz még Jenningssel egyetemben.... Mi több most olvasom, hogy Marshall és Jeffery eltradeltük 3 long snapperért a Vikingsnak. Ne haragudj, hogy bunkó vagyok, de ne kezdjük el ezt az állandó károgást. Azért szeretek idejárni, mert itt azért mindig jó hangulatban optimistán lehet beszélni bármiről a csapattal kapcsolatos. 1 kibaszott éjszaka ment el a mi időnk szerint a free agencyből. Én sem örülök Mundynak, de még mindig csak ketten vannak rosteren safety-k. Szerintem jön még 2, egy draft, egy piac.
----------------------------------

DJ szerződése 1,5 millió, de ebbe benne van olyan opció, hogy játszott meccsenként jár neki bizonyos összeg, összesen 370 000 dollár értékben a szezonban. Teljesen korrekt.
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...soma80
U maaad, bro? 18 millát nem ért, de ne vicceljünk. Az egyetlen, aki ért valamit abból a kalap szarból. Volt tavaly 2 olyan meccse, ami HoF teljesítmény. Ha évi 8 millát keres, fel se merül, hogy kirúgják.füligjimmy
Akkor az alapfizetéséből 8-9 milliót vegyenek le és rendben vagyunk. Ez a paycut lenne a legjobb. Csak ugye...tüsi91
nem hinném, h ne hozták volna ezt fel neki Emery-ék.. nem hinném, h bepróbálkoztak volna egy trade feldobásával, ha belemenne egy paycut-ba..soma80
Emlékeim szerint minimum utóbbi 2 szezonban is módosították a szerződését. Nincs az az isten hogy bevállalta volna azok után.

Jajajjj Houston ennyi pénzért nem rossz. 26 éves tehát jó korban van. Ilyen Mundy meg neve sincs LB-k mi a szarnak??? Rooster töltésre? Meltonnal meg kell egyezni jó áron + Wootton nal is. Draftrol Donald és akkor lenne valami fal szerűség...Linval Joseph mennyibe fájhat??? Őt még el tudnám képzelni...Draft 2-3 kör kell 1 fizikális CB és S ....így talán lenne egy közepes D ami a tavalyi O miatt elég lehetne a PO -ra...mTomcsik
Szerinted ST minek van? Dísznek? A sok 'nevenincs' játékoson múlik honnan támadhat a másik csapat. Ugyanúgy fontos hogy legyenek mint bárki más.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Jared Allen mint medve?
Érdekes lenne, de szerintem nem lenne rá lóvé.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
de Hatcherben van egy kis fantázia DT-re vetmin szerződésselToto21
ő azért "kicsit" többet fog ettől kapni, én Aaron Donaldot tudom továbbra is elképzelni középre, elég jó fit lenne
több mint 11 éve
Megtörtént az, amit mindenki sejtett, de akkor Houston - Wootton( ha visszaigazoljuk) páros fog rohamozni?! Belegondolni is rossz.

Reménykedjünk, hogy valami még lesz...Meltonról se mondanék még le. Linval Joseph-et még el tudnám képzelni. Esetlel Mc Donaldot a Hawksból...Szerintem talán viszonylag jó áron lehetne egyezkedni velük... Draftról jöhetne Donald neg egy CB és egy S.... Talán egy közepes D -re ez elég lesz...Mellesleg érdekes hogy a Raiders a legnagyobb cap space mellett elengedte a lrgjobb D emberét....Tomcsik
Joseph sajnos a Vikingekhez írt alá, McDonald pedig Lovie-hoz ment Tampaba, így ők bukta, de Hatcherben van egy kis fantázi DT-re vetmin szerződéssel. De DE posztra kell valaki. Ha oda meglesz, akkor CB draft-ot várok első körre Dennard v Gilbert, mert Jennings mellett Bowman nem egy életbiztosítás... DT-ben pedig ott van Jernigan, Hageman, Nix, Donald... ott második körben is tudunk szerintem valakit hozni... De addig még túl sok idő van, sőt a FA piac is még csak most nyitottToto21
Igen sajnos most olvastam.. Justin Tuck már öreg Ware-t cutolta a Dallas, de ő vagyonokba fájna + ő se fiatal...Más èrtelmes név nem is tudom maradt-e a piacon...Meltont a Ware cut miatt lehet meg tudja fizetni a Dallas...Nem tudom mi lesz így Houston az egyetlen èrtelmes buy eddig...

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449

Reménykedjünk, hogy valami még lesz...Meltonról se mondanék még le. Linval Joseph-et még el tudnám képzelni. Esetlel Mc Donaldot a Hawksból...Szerintem talán viszonylag jó áron lehetne egyezkedni velük... Draftról jöhetne Donald neg egy CB és egy S.... Talán egy közepes D -re ez elég lesz...Mellesleg érdekes hogy a Raiders a legnagyobb cap space mellett elengedte a lrgjobb D emberét....Tomcsik
Joseph sajnos a Vikingekhez írt alá, McDonald pedig Lovie-hoz ment Tampaba, így ők bukta, de Hatcherben van egy kis fantázi DT-re vetmin szerződéssel. De DE posztra kell valaki. Ha oda meglesz, akkor CB draft-ot várok első körre Dennard v Gilbert, mert Jennings mellett Bowman nem egy életbiztosítás... DT-ben pedig ott van Jernigan, Hageman, Nix, Donald... ott második körben is tudunk szerintem valakit hozni... De addig még túl sok idő van, sőt a FA piac is még csak most nyitott
több mint 11 éve

Reménykedjünk, hogy valami még lesz...Meltonról se mondanék még le. Linval Joseph-et még el tudnám képzelni. Esetlel Mc Donaldot a Hawksból...Szerintem talán viszonylag jó áron lehetne egyezkedni velük... Draftról jöhetne Donald neg egy CB és egy S.... Talán egy közepes D -re ez elég lesz...Mellesleg érdekes hogy a Raiders a legnagyobb cap space mellett elengedte a lrgjobb D emberét....

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449

Hát ez fantasztikus...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Peppers bye-bye.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Mundy - Safety
Joseph - Vikes

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Jajajjj Houston ennyi pénzért nem rossz. 26 éves tehát jó korban van. Ilyen Mundy meg neve sincs LB-k mi a szarnak??? Rooster töltésre? Meltonnal meg kell egyezni jó áron + Wootton nal is. Draftrol Donald és akkor lenne valami fal szerűség...Linval Joseph mennyibe fájhat??? Őt még el tudnám képzelni...Draft 2-3 kör kell 1 fizikális CB és S ....így talán lenne egy közepes D ami a tavalyi O miatt elég lehetne a PO -ra...m

több mint 11 éve
More details on Lamarr Houston contract w/ #Bears $4.95 million signing bonus, $3 mil roster bonus, $1 mil base salary, $50K workout in '14. So Lamarr Houston will total $9 million in Year 1 with #Bears. Houston has base salaries in 2015, 2016, 2017 of $5.95 million and climbs to $7.95 million in 2018. Workout bonus of $50K each season.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Akkor Lovie-nak nagyon megártott az egy év pihi XD

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 179 — Így remélem megfelelek nektek.....
Adam Schefter ‏@AdamSchefter 2 p

Bears free-agent CB Charles Tillman visiting Tampa Bay, per source. Revis replacement?
több mint 11 éve
Itt most legalább akkora bámészkodás folyik D-oldalon, mint az elmúlt években O-oldalon....néztük évekig, hogy a hülye offense miatt mindig elbukunk....most uezt nézhetjük a defense miatt....szürreális....

Mundy egy specteamer, semmi több....még Steltz is jobb nála szerintem....a Steelers nem is nagyon engedte fel a pályára....a Giants is muszájból tavaly...nem egy sikersztori...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
New Bears LB Jordan Senn is a special teams guy. Has 7 career defensive starts in 7 seasons. Bears expected to let B. Costanzo move on...

Costanzo fasza kis spec team playa volt.. meglássuk....soma80
Hogy dícsérjük egy kicsit, Angelo olyan csávókat talált az utca szélén, mint Tim Shaw, meg még két másik, akire már nem emlékszek. Costanzo jött, látott, keresett évi másfél milliót, és valahogy nem jöttek a komolyabb eredmények. Mikor fillérre ki van számolva a lóvé, ST-be igazolni...

Bears: ki ez a Mundy, hogy így el vagy kenődve? Én sose hallottam róla. Malcolm Jennings évi 8 millát kapott viszont, az nem gyenge. Conte tavaly kimegy a piacra, mennyit akaszt?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
#Bears have agreed to terms with free-agent safety Ryan Mundy on 2-year deal.

Mindenesetre már ide igazolt.
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Komolyan: ha Mundy itt kezdő lesz, akkor menjenek a p*csába...Bear
LM: #Bears have agreed to terms with free-agent safety Ryan Mundy on 2-year deal.

no komment, most már legalább akkor olcsó legyen....
több mint 11 éve
Komolyan: ha Mundy itt kezdő lesz, akkor menjenek a p*csába...

Wrightot nem kedveltem, de a Mundyra cserélése igen pofás homály lenne.... /akkor ez van..../ 😕

No.1. Bears
több mint 11 éve
New Bears LB Jordan Senn is a special teams guy. Has 7 career defensive starts in 7 seasons. Bears expected to let B. Costanzo move on...

Costanzo fasza kis spec team playa volt.. meglássuk....
több mint 11 éve
LM: #Bears have agreed to one-year contract with free-agent LB Jordan Senn, who spent past 6 seasons with Colts & Panthers.vandeminek
spec team-be pont elegendő, vagy oda sem...